Jag saknar det



Jag tittar på gamla avsnitt av Projekt Runway, det får mig alltid att bli sugen på att rita och sy. Så jag letade upp mina gamla ritningar från skolan (typ 100år sen känns det som). Jag var sällan "flitig" i skolan, men nångång fick jag in några arbeten och på lappen står det "Mkt fin!! kul med seris bakgrunds färg, fina plaggskisser och ja .. jag är imponerad att du lämnat in :)" Nu i efterhand får det mig att tänka att om jag verkligen hade ansträngt mig så hade jag varit mycket bättre, jag kunde om jag ville. Och det bevisar den lilla post-it lappen som min lärare skrev.
Jag blir nästan besviken på mig själv att jag var så slarvig i skolan, att jag inte satte det som nr 1. Men jag var så otroligt skoltrött, och tusen anledningar till. Om jag hade göra om skolan igen hade jag verkligen varit skärpt. Bli sömmerska är något jag vill vara, att bli kläddesigner är min dröm.
Nu är det ett par år sen jag sydde något, sen skolan för att vara ärlig. Det kliar i mina fingrar hela tiden, jag vill sy! Men jag har varkens mönster eller tyg. Jag måste köpa pennor och papper så att jag kan börja skissa lite igen alla fall :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0