När frosten smälter

Jag måste ju säga att vi har underbart höstväder (än så länge), det är ju sol nästan hela tiden :D
Igår blev det jobb för hela slanten, börjar först - går sist. Det blev sen kväll, men ändå ganska lugn. Dom var inga stordrickare med andra ord :) hehe. Men roligt hade vi alla fall!

I fredeskväll körde jag in till Anna, vi bestämde oss för att käka på Regementet. Och jag måste säga att vi var en bunte kärringar den kvällen :P Efter maten så drack vi kaffe på resturangen. När vi kom hem till Anna igen däckade vi halv tio (powernap you know), vi var så trötta och mätta. Okej, inte så konstigt när vi äter som en hel häst! Jag krängde för fan ner en hel hamburgetallrik och en cheesecake :P haha! Mat är gott, det är underskattad :)
Sen när vi hade vaknat och tittat lite på tv bestämde vi oss för att gå till Soft, där vi blev uttittade av två killar. En aning obekvämt.
Vi svängde in till Kingan och kollade läget, men där var bara lammkött. När vi skulle gå hem till Anna igen så mötte vi på en killkompis som sa att han skulle till Lite Mer och tyckte att vi kunde hänga på. Varför inte? :D Så vi körde dit och skakade på ruuuumpan! :D Så jävla kul, att man kan göra såna spontana grejer. Och dessutom vara nykter.
Roligt hade vi alla fall, dom två killarna från Soft dök också upp på LM. Vi blev kanske förföljda?

Nu ska jag göra nåt vettigt. Som att diska.. Jag har inte gjort det på nån dag, det är ju sååå roligt :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0