Odödlig på fyllan

Jag hade verkligen en jätte rolig kväll med Anna igår. Jag tog tåget in till Ystad, snacka om att det var länge sen jag åkte tåg! Hade nästan glömt hur man gjorde ;) hehe. Vi åt en bit mat, sen gick vi upp till Sara och drack lite vin och hade girltalk!
Sen blev det en runda ner till Kingan där lille Anton försökte vara min wingman, haha! Lilla killen var så full så full, han bjöd mig och Anna på Tequila, det slutar aldrig bra.
Jag fick sedan springa till tåget (bokstavligen) vi stod utanför Kingan och jag hade nästan lust att stanna kvar, ibland känns det piss att bo i en annan ort :( Men alla fall, så trodde jag att jag skulle dö när jag väl kom fram till biljettautomaten, killen framför var aspackad och fråga om jag var en alban. Nej jag är svensk svarade jag. Helsvensk är jag inte, men det behöver inte han få reda på :) haha! Men alla fall, flåsandes försökte jag få en biljett men det funka inte. Så jag och det andra puckot fick dela en duobiljett, jag fick fan ta mig betala en krona mer än vanlig vuxenbiljett! Katastrof!
Jag är rätt imponerad av mig själv att jag kunde springa till tåget med mina höga klackar, okej det var kanske inte jätte långt jag sprang men fan, man har bättre kondis på fyllan. Eller man tror det alla fall :D

Nu ska jag lägga mig i sängen och vila lite :) Ciao.

Kommentarer
Postat av: Anna

Hahaha naaw alban! Tack för en rolig kväll. Vi kunde dock sluppit det lilla fyllot:P

2010-09-18 @ 21:55:06

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0