18 april 2011

God middag underbara sol!Det har verkligen varit en stressad morgon och förmiddag. Full rulle hela tiden.. Först blev det Solhuset, där jag pratade med min mentor lite och sen sökte jag jobb, vilket jag är tvungen till. Jävlar vad det finns lite jobb nu, finns bara rester som ingen vill ha. Jag tänker på er ungdomar som inte har sommarjobb än! Det finns bara "min far är fysiker"-jobb.. haha!
Vi fick sluta tidigare, det blev jag glad för.. för jag hade tusen grejer jag skulle göra. Men det mesta är gjort på min lilla långa lista som jag gjorde igår. Har bara en liten bråkdel kvar nu :)
Jag hann att sitta och koppla av en liten stund i solen på balkongen, sitter ju fortfarande kvar här i skuggan, men ska snart gå in för det börjar bli lite för kallt. Så jag gjorde två mackor och ett glas mjölk som jag lunchade på. Gud så mysigt det var. Det är synd att man inte har eftermiddagssol också :(
Nu håller jag på att tvätta alla fall, så jag springer upp och ner för trapporna varje halvtimme. Skit drygt, men det måste göras :) Sen ska jag ta en dusch! Det behövs.. haha!

Japp, tvättar kallar :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0