21 april 2011

God morgon! :D

Det är strålande dag idag! Perfekt dag att gå i Kristianstad för att luncha och kolla i affärer med en fin vän. Jaaa :D Denna svensken vaknade pigg och alert klockan åtta, fast låg i sängen till klockan nio. Helt okej ändå, för jag var ju vaken alla fall. Kände att om jag somnade om så kommer jag var tusen gånger tröttare sen när jag vaknar igen.

Igår var jag riktigt hurtig. Städade badrummet och rensade i hyllan där, skoja inte att jag har tusen örhängen! Och jag har från när jag var i början av tonåren. Herre gud.. sen städade jag köket, och skrubbade skåpet under vasken.. fy fan vad där var skitigt. Och så städade jag upp i städgarderoben i köket och i hallen.
Sen kontaktade Lotta mig och fråga om vi kunde leka, självklart tyckte jag :D Så vi tog en tur till boan och köpte lite nödvändigheter (eller ja, ett halvt kilo lösgodis för 39.90kr/kg är kanske inte så nödvändigt. Men är det påsk så är det). Solen började komma fram på eftermiddagen och helt underbart! Vi körde till Bertils och tog en glass och satt i solen. Så himla härligt, då kändes det som sommar! :D Efter det färgade Lotta mitt hår (ÄNTLIGEN får jag tummarna ur röven, haha!) Det blev jätte bra som vanligt, men eftersom jag hade så ljust innan så blev det inte så riktigt mörkbrunt som jag har haft innan, som jag vill ha det :) Men det blev ändå en snygg färg!
Vi började prata om Tingvalla, att det är påskafton på lördag och så kom vi in på förra sommarnatta. Jag var helt säker på att jag inte var där då och lotta kunde inte komma på vem hon gick med. Så vi kollade i vårt arkiv i våra bloggar. Vi var där båda två och vi hade tydligen skit roligt! HAHA! Snacka om att vi är yra höns. Efter att ha läst vad vi gjorde kunde vi inte fatta varför vi hade glömt den kvällen :P Jag och lotta har så jävla roligt när vi verkligen släpper loss och det gjorde vi den kvällen. Kanske blir en repris i år? :P
m

Nu ska jag slänga på mig ett face och fixa frillan lite :) Det blir väl kanske en liten mobilblogg sen.

Kommentarer
Postat av: L o t t i i i z z

Klart vi ska köra en repris i år :D !!

2011-04-21 @ 20:14:16
URL: http://lottiiizz.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0