Glad Valborg!

Vad har jag firat min valborg? På jobbet, och nu är jag hemma och funderar på att ha lagt mig för en timme sen. Är ganska trött, konstigt när jag har jobbat hela dagen! Återigen har jag kommit över 10tusensträcket på stegräknare :D I looove my self!
På jobbet kom där fyra stamgäster, den ena mannen bara ääälskar våra musslor och vi har det inte på menyn än (det är en sommarsak), han blev jätte besviken, nästan sur kan man säga. Jag pratade med kocken och det det löste sig. Mannen fick värsta leendet på läpparna och blev superglad! Det är alltid lika trevligt att göra någons dag :)
Annars har jobbet gått bra idag. Förutom att chefen tyckte att jag skulle komma tidigare även om han sa en viss tid.. och blir sur över det!! Amen oh.my.god ..

Nu sitter jag här hemma, jag är så jävla trött men fan det är ju valborg och jag sitter hemma. Men å andra sidan tycker jag att valborg är överskattat, det var roligt när man var liten och tonåring. Nu känns det bara som en dålig ursäkt till att supa skallen av sig. Eller så är jag kanske bara sur över för att jag fick jobba och inte har valborgplaner? :P hehe.

Som sagt.. fan jag somnar snart.

Saknar .

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0