Gutten nacht

Det har varit en supermysig dag. Jag och Lotta körde till B&B och köpte goda baggar av söta Jenna :D Sen körde vi till Löderupsstrand, det är fan standard nu tycker jag. Den bästa stranden ! Vi gjorde bort oss också. Sen stannade vi vid "resturangen" och köpte en glass. Jag provade Ben&Jerrys glasspinne (Peanutbutter and Cookie dough) Bajsgod va den! Efter det körde vi nerför backen och köpte lite böcker i boktältet. Om ni ska till löderupsstrandbad, kika in i boktältet, ni kan fynda jätte mycket böcker! Jag fyndade en kokbok och två romaner :) En roman kostar 30-40kr! knappt ens det ibland.
När vi kom till tomelilla släppte jag av Lotta och jag körde vidare till Bilax, känns snart som mitt andra hem ;) haha! Beställde hem kamrem och köpte vindrutetorkare. Seriöst, 200kr? Det är rena rånet. Men min pärla ska få det bästa ;) hehe.. Gammal bil behöver nya delar och en liten service..

Nu ikväll har vi grillat, hela gänget. Mys mys :) Jag och Lotta sjöng "I like big butts" för lilla Limpan som han tyckte väldigt mycket om ! Han log alla fall :P haha!
Sen käkade jag och Tony jordgubbar med grädde och tittade på Hell's Kitchen, looove! Det känns jobbigt att inte sova tillsammans, men den tiden kommer också :) När vi är pensionärer. haha!

Kommentarer
Postat av: Linda

Snacka inte om torkare. FYFAN. Jag fick beställa till min med. 665 spänn. Men fick dom för 570 istället :P

2011-07-06 @ 13:37:22
URL: http://liiiiinda89.blogg.se/
Postat av: Linda

Haha dom var asgrymma! Fyfaaaan, aldrig haft så bra torkare som jag har nu.

2011-07-06 @ 23:46:13
URL: http://liiiiinda89.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0