8 juni 2011

God middag!

Detta är inte klokt. Jag vaknade halv tolv! Nä jag vaknade först en runda vid nio och tio, sen somnade jag om igen! Helt sjukt! Jag har fan inte sovit så länge på månader!

Igår blev det lite jobb, vi hade en ny tjej som provjobbade och det gick faktiskt ganska bra :) Sen körde jag och Anna och shoppade lite, ja inte till oss själva . hehe.
På kvällen kom T och hämtade mig och vi körde till ica för att handla lite till grillen. Tror ni inte att det blir molnigt när vi ska grilla? Självklart, så vi fick sitta inne. Baz och Lotta grillade också lite och det hände att jag och hon delade på en flaska vin ;) Jag var så himla sugen ju ! Till efterrätt blev det glass och blåbär med grädde. Muuuums!

Idag tänkte jag ju gå upp tidigt eftersom jag ville få iordning här hemma lite, men det blir nog inget av det. Jag ville egentligen till stranden, men jag har ett möte klockan två, så jag tyckte inte det var lönt. Kan man lika bra sola på balkongen, inte för att jag kommer göra det heller, då har jag en kvart på mig. haha!
Nåja, nånting ska jag göra nu alla fall. Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0