Godnatt

Dagen har varit bra. Det blev lite jobb, tappa mig lite. Det kom två tyskar med sin guide och ville ha tre rätters. Guiden snackade halvt tyska med mig så jag missförstod att dom ville ha förrätt och varmrätt. När jag kommer ut med glassen så frågar dom om de ska ha menyn baklänges. haha! Blev lite tokigt. Fan va jag skämdes..
Sen blev det en tur till Willys och köpte lite nödvändigheter, och jag träffade på söta Emma så jag körde henne till bussen och så tog vi en cigg tillsammans och skvallrade :)
När jag kom hem lagade jag lite mat, sen fick jag ett fem i tolv ryck och började städa och röja. Körde till återvinningen och slängde massa papper och gamla kläder till rädda barnen eller vad det nu va.
Väl hemma så träffar jag på Tessan och Alicia utanför som  hade knackat på mig för att titta på den nya tvn så jag bjöd in dom och bjöd Alicia på saft och gifflar :)

Nu har jag precis fönat håret och varit ute en sista runda med Izzi. Imorron blir det jobb hela dagen, två pass. Alltid lika roligt, not! Natti natti.


Igår när jag hade packat upp tvn och Tony skulle installera kanalerna :) Plastet har jag faktiskt tagit bort.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0