Regn och regn

Jag hoppas verkligen inte att det ska regna på fredag kväll, då blir jag ledsen :P

Jag har varit riktigt duktig idag. Jag och Tessan körde till återvinningen och slängde massa skräp som jag hittade i förådet och tvn och lite sånt. Gubbarna där blev nog galna på oss för vi frågade hela tiden vart allt skulle :P haha! Sen körde vi ut till ullstorp och köpte lite blommor som jag skulle ha till mina balkonglådor. Det var ju typ två månader sen jag köpte dom ;) Vi passade på att köpa glass där också och satte oss på gräsmattan och njöt av solen, och glassen så klart.
Efter det körde vi till systemet och köpte lite godingar till fredag, inte för mycket för det ska bli en lugn kväll. Jobba dagen efter ju :/ Sen körde vi hem och lotta kom på besök. Vi planterade blommorna och det blev verkligen supermysigt! Jag ääälskar blommor, men dom lyckas alltid dö från mig. Jag är så avis på tanterna som har fullt med blommor på sina balkonger. Jag vill också ha det så!


Bevis på att jag faktiskt planterade dom jävla blommorna. Plus att jag har varit skit dålig på att fota på sistone, så får väl komma igång igen :)

Sen blev det jobb.. en jävla fucking timme! ÄR DET LÖNT?! Jag blir nästan förbannad. Jag tjänar inget på det eftersom jag har ett par mil emellan jobbet. Plus att man går hela dagen och blir stressad för att man ska jobba sen på kvällen.. och så händer det inget så man får gå hem! Nä för helvete.
Alla fall, så mötte jag upp Tony i Ystad så körde vi och käkade. Jag förstår inte varför jag alltid ska rejsa med bilar jag vet går bättre och har större motor än mig :P haha! Jag har ju inte en suck mot Tony. haha!
Sen blev det lite snack med Lotta, Baz, Catrin, Stumpen och Limpan när vi kom tillbaka. Sen skulle dom kolla på skräckfilm, så jag hade en jävligt bra ursäkt att slippa det "Jag måste hem till Izzi" :D Funkar alltid.

Nu ska jag lägga mig tänkte jag, blir ju jobb imorron också. Ciiiao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0