11 maj 2011

Nu kan man klaga på vädret! Monligt och kallt är det..
Igår var jag i solen hela dagen i princip! Jag kom till FU och vi satt praktisktaget bara där ute och solade hela dagen, hela eftermiddagen allafall, jag och Marina kom ju inte dit förrän typ halv tio för jag var hos doktorn innan och tog min sista twinrixspruta! Äntligen klar med den! Hur som helst hade vi skit roligt hela eftermiddag, tack marina, emma och Mario för många skratt! Jag måste säga att Mario är det crazygaste jag har mött på länge ;) haha!
Sen när jag kom hem kände jag absolut inte för att sitta inne, så jag ringde som en dåre till mamma och Tessan för jag tänkte att nån av dom kan man få tag på, men ikke! Så jag tänkte att jag går ner till Fiket, för där brukar man hitta Tessan alla fall ;) Och alldeles riktigt, där satt dom båda! Vi gick till Bertils och tog en glass och stekte lite i solen. Jag måste säga att jag har fått lite färg faktiskt :) Synd bara att man inte får det på hela kroppen!


på FU i solen :D btw, MINA lockar :P

Senare blev det bio med Lotta, Baz och Tony. Vi såg The Fast and The Furious 5, och den var ganska bra. Men ganska dålig på samma sätt. Jag tyckte att Vin Diesel såg tjock ut, The Rock såg lite väl pumpad ut, och alla jävlar skulle vara så dramtiska! Seriöst, det liknade våra bästa år! Ni vet såna dramatiska rörelser och blicker. HAHA! Och ett plus för alla snygga bilar så klart ;)

Idag har jag jobbat, det blev en del att göra. För en gång skull jobbade både Anna och jag, vi är ju bäst ;) hehe.
När jag kom till tomelilla gick jag, lotta och Tessan upp till mamma och hon bjöd på mat. Hon hade gjort en jätte god köttfärssås med bönor i, och spagetti till det !
Nu är jag hemma, har precis friserat Izzi lite. Hon börjar bli lite fluffig, jag måste nog börja tänka på vad hon äter :P Ja, jag själv också, för denna damen har också gått upp i vikt!
Duschen kallar!


Det ser nästan ut som att jag och Lotta inte tycker om varandra på sista bilden, men vi har våra "bra sidor" och måste stå på ett speciellt sätt. "Men jag måste stå så här, detta är min bra sida!"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0