13 januari 2012

God morgon!

Idag är det fredagen den 13:e! Undrar om något kommer hända? Dagen har börjat bra, solen är framme. Dock har jag ganska mycket värk i kroppen, måste ha spännt mig en del igår när jag körde bil.

Vad har jag gjort dom senaste dagarna? I tisdags ringde en kompis och fråga om jag ville med till Tyskland och hämta bilar, självklart! Så det blev till att packa en liten väska med det absolut nödvändigaste och passet.
Klockan tre på morgon steg jag upp, gick ut med Izzi, duschade och kolla så att jag har allt med mig. Sen begav vi oss till Sjöbo för att hämta Peter, sen mot Hyllie. Vi fick naturligtvis springa till tåget för att vi var lite sena, men vi kom på :)
På Kastrup gick allt bra, förutom i kontrollen. Jag blev visiterad och dom hittade en sax i min väska! WTF? Varför ska jag alltid ha med mig konstiga grejer? :P haha! Jag bad han att kasta den, dom kanske tror att jag skulle hugga ihjäl piloten?
Första flygresan var det värsta jag har varit med om! När vi skulle lyfta trodde jag att jag skulle svimma (!) och mådde illa gjorde jag. Men jag glömde käka frukost så kan ju kanske vara det, blev bättre sen när vi kom till Berlin och skulle ta flyget till München. Jag tycker inte om att flyga, speciellt inte korta runder för direkt när man är uppe så ska man ner igen. Nerlandningen är värst, tryck i öronen hela tiden. Gör ju skit ont!
Väl i München skulle vi ta tåget till Geltendorf, snacka om att vi förvirrade bort oss. Man ska inte sätta sig på fel tåg för då vet man inte hur man ska ta sig tillbaka :P haha! Till sist var vi framme. Vi ringde bilfirman vi skulle hämta bilen och fick vänta en bra stund i kylan.
Framme på bilfirman fick vi kaffe och annat gott, vi tittade på bilen och den verkade bra. Nu var det bara att vänta på att pengarna skulle komma in på deras konto, kan ju ta ett par timmar.
Pengarna kom in efter en timme så vi begav oss till nästa ställe. Beilefeld, som låg 60 mil upp i Tyskland.
Vi drog dom 60milen, jag sov lite på vägen upp sen fick jag ta över. Närmare tio på kvällen var vi framme. Vi skulle hitta ett hotellrum för att få lite sömn, allt var fullbokat! Efter 1½ timme hitta vi ett egyptiskt hotell så vi tog det utan att blinka!

När morgonen kom så gick vi ner och käkade frukost sen begav vi oss till nästa bilfirma som låg i samma stad. Vi var där åtta, när dom skulle öppna. Kvart över nio kom dom vi skulle ha fatt på! Nåja.. Bilen var fin och som vanligt, sitta och vänta på att pengarna skulle komma in. Halv ett kom pengarna in! Det var dryga timmar att sitta där, frös gjorde vi också.
Sen var det bara raka vägen hem ! Tror att vi hade 60 mil hem. Vi körde och körde, till sist kom vi till Puttgarden där vi skulle ta båten till Rödby. Båten var hemsk den också, det blåste som fan så det gunga jävlar i det! Vi vinglade fram när vi gick, hade man varit full så hade man gått rakt :P haha!
Äntligen var vi på svensk mark och vi körde i racerfart hem. Vid åtta tiden var vi på bilfirman och lämnade bilarna :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0