God kväll

Jag önskar att jag hade hunnit med den dära promenaden innan solen gick ner, men jag hann inte eftersom jag slutade inte tvätta förrän kl fyra :/ Nåja, jag hoppas att det blir lika fint väder imorron för då ska jag ut :D

Mattias och jag körde och handlade. Som vanligt frågar jag vad han är sugen på att äta till kvällsmat och varje gång får jag samma svar "Jag vet inte" haha! Typiskt karlar? Det blev alla fall något nytt, fläskfile gryta med ris. Supergott blev det och Mattias var jätte nöjd :) Ja, jag också dessutom. Jag var så himla trött på korv, köttfärs och kyckling, för det har vi käkat så mycket. Så jag kom och tänka på Beas goda gryta :) Men jag gjorde min egen version på det :) eller nja, recept från google fast med mina mått och vad jag hade hemma :)

Jag fick ett trevligt samtal idag också, om ett jobb! Jag hoppas verkligen att jag får det! Jag är så himla trött på att gå hemma nu, så tjänar man ju inga pengar :) hehe. Dessutom är det inom nytt område så det ska bli spännande att lära sig nåt nytt :) Jag skulle spy om jag var tvungen att fortsätta som servitris. Nåja, håll tummarna för mig !

Jag fick tillbaka min glädje lite tycker jag. Att ett samtal kan göra så mycket. Viljan kom tillbaka också. Imorron ska jag baka bröd tänkte jag, man sparar in pengar på det ska ni veta. Och jag tänkte göra ett gäng med kanelbullar, jag får se hur mycket jag hinner :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0