Blåååser !

Ja, det feeede blåser ute.. Men det är rätt varma vindar ändå.. Men man ska inte fixa till frisyren, för det är inte lönt ;P
så vad händer idag? Inte så mycke.. JO! Tessan fyller ju år ! :D 26år ung :P he he.. Så vi ska till henne ikväll och äta eller nåt :) hi hi. Har fan inga pengar till present heller, får inte pengar förrän imorron.. Liiide störigt..
Imorron är det valborg, ska in till Elna och Ronny. hon skrev ett sms att jag skulle ta me bikini och sånt. Så vi ska nog till stranden kan jag tänka mig.. Usch.. Måtte det inte bli kallt :S Och hoppas verkligen inte att vi ska gå ut .. Det är drygt.

GRATTIS SANNE TILL KÖRKORTET ! :D Glömde skriva det förra veckan :)

Polisen..

Ja, jag var hos polisen.. Jag skulle bara göra pass, så ta det lugnt :p ha ha! Och innan dess så var jag i skolan. När jag kom hem så slängde jag i lite färg i håret, kan ju inte vara blond på passet :S Dom på flygplatsen utomlands är väldigt petiga sa Lotta.. Sen körde vi in till Ystad. Jag skulle ju skriva min underskrift, fick säkert skriva den fem gånger innan det blev nåt så nära bra :P ha ha! Lite pinsamt.. Plus att jag ser skelögd ut på fotot :P ha ha!Och så mätte jag mig, jag är fan bara 1.68! Jag blev liiiite paff ! Jag har alltid trott att jag är 170 :P eller 169,5 :P Nåja, man krymper när man börjar bli gammal ;) ha ha! Så klart blev det en tripp till Mcdonalds, det är standard när man är i Ystad ;) he he.
Nu händer inte så mycke.. Tänkte gå lägga mig tidigt idag. Det kan behövas.

image24

Mums :D

Ja, rågkransarna blev goooda :D
Gick och duschade för en stund sen, skrubbade mig, sen smörjde jag in mig.. Såå skönt! Ska nog göra det lite oftare.. Alltså skrubba mig och sånt.. Duschar gör jag varje dag :P ha ha!
Ja, då är det skola imorron.. Suck.

Städa, städa :P

Har städat hela dagen! Började vid tolv tiden, och har egentligen inte slutat än :P Har verkligen storstädat mitt rum, jag har till o med tvättat gardinerna och dammsugat sängen ( det är inget fel att dammsuga sängen, tvärtom, det är väldigt bra, för då får man bort schmutset, hi hi ) och dammat och torkat golvet... Herre gud.. Då ska jag tillägga att jag somna inte förrän halv fem i morse och gick upp klockan elva. :) Snart ska jag baka tänkte jag.. det blir rågkransar.. Mums ! :)
Igår gick jag till en fest som Chanette var på. Han där var också där, jävla lögnare :P ha ha! Det sa jag också till honom! Han blev helt stum ;) Han insåg väl att han hade fel.. Men fan va han glodde på mig resten av tiden jag var där :P Nåja, sen mötte jag upp Marre och Tony, så körde vi till Ystad och lämnade av honom. Sen hände inte så mycke mer faktiskt ... "Vi hörs imorron, du har mitt nummer eller jag har ditt?"  HAHAHA! :D

Ärligt talat så är jag så himla trött på killar nu.. Jag skulle bara vilja spy på dom.

Healing.

Igår hände nada, var så himla trött så jag gick och la mig vid tio eller nåt.
Idag hade vi besök av danskar som ska köpa en västgötavalp, kvinnan i familjen healade. Och så kom det på tal att jag stammar, så hon ville heala mig :p Där va ett moment som hon tog en näsduk och virrade runt min tunga och drog hastigt.. Det gjorde lite ont :P ha ha! Men det var rätt kul. Pappa blev helt facinerad :) Så vi får det om det blir bättre .
Ja, fest ikväll.. Men troligtvis kör jag.. har inga pengar till att dricka..

Lund med girlsen!

Praktiken gick bra idag. Lite segt var det, men jag överlevde :P
Direkt efter så körde vi till Lund. Marre, jag, Lotta och Tessan. Det var fan inte kul att köra INNE i lund klockan fem, fy fan. När vi kom till affären så tyckte jag att det var chanslöst, men när jag stod i provrummet och prövade för små klänningar, så kom nån av girlsen och gav mig en helt underbar klänning. Så fort jag fick på den så sa jag "Den ska jag ha" Och mycke riktigt, jag köpte den också :D Den satt som en smeck! Det är visserligen en tubtop klänning, men hitta en fin klänning med armar är chanslöst. Men jag tycker inte om tubtop. Men denna var fan speciell.. eller så var det speglen som skenade ;) he he..  Efter det så var jag sååå jävla pissnödig så vi var tvugna att gå till McDonalds, och när vi ändå var där så åt vi ;) Vi fick en gratis coca :P Men det var light, och den var sviiin äcklig !
Sen körde vi till Nova Lund.. öööh, hittade inget där förutom hårfärg.. Vi kom givetvis inte dit förrän kvart över sju, så det var ju lite stressigt.. Letade som dårar efter skor också, men hittade inga... "Walk away girls, walk away" :P ha ha!
Och nu ska jag fan gå lägga mig, för detta tog på krafterna..!
För det andra, så ... Jävla Fatherfucker !

Nej och åter NEJ!

Det kommer bli en dålig repris.. Orkar jag samma sak igen? FUCK HELLER! Fan va jag hatar detta, jag som verkligen.. ja, trodde nåt? Jag ska sluta tro saker.. Fan också.. Jag vill inte mer. Jag ska gifta mig med Gud.


image23

Nationellaprov.

Usch, när jag var klar så vågade jag knappt lämna in den.. Var nervös att den skulle vara hemsk, men precis när jag skulle gå ut så stoppade alf mig och sa att inledningen var superbra :P hi hi, så det var lyckat :D Men det betyder ju inte att innehålet var bra .. he he.. Och så hiiimla pinsamt ! Mitt i provet så kommer Dennis fram till mig och säger att saaben står och tjuter, helvete! larmet hade gått! lite pinsamt :P Men den bilen är störd. larmet går igång av ingeting.
Så vad händer nu? Jag funderar på att plugga lite till, har redan gjort klar ett arbete, så nu har jag ungefär 789 546 stycken kvar :P ha ha!

Glömde skriva att jag hade Världens konstigaste dröm! Herre gud ! Riktigt sjuk var den så man nästan skrattar :P

Kan jag möta dig i en dröm?

Så himla trött jag är. Jag kom precis på att jag har några papper jag måste läsa till imorron, det är till nationellaproven. Men nu är det dock det skriftliga. Hur ska jag hinna med allt? Jag kämpar och kämpar.
Jag har heller inte skickat iväg korten idag, men jag fattas adresser!

Jag blir rädd när jag tänker på att det kan bli verkligen.
Du och jag är väl bara en saga?
När vi står sida vid sida,
då vet jag, att det inte är en dröm.

Du får mig att le, bukur.

Blondare.

Ja, igår blev jag blondare.. Fan, jag vill bli mörk igen. Jag måste börja sola, för jag ser ut som ett spöke.
Allt är jobbigt idag... Är skiiiit trött. Dessutom ringde Tessan för en stund sen och berättade att den bilen jag skulle åka med på studenten är redan upptagen. Skit också ! Men vi ska luska vidare, annars är alternativet att åka med Amir i hans Corvette. Men där är targatak, så då får jag stå upp. Dessutom så är där inget baksäte, så ingen kan följa med. Nåja, vi får se hur det blir. Jag har fan inte ens skickat inbjudningskorten! Jag får väl panik av nåt ! Fan va allt är segt.. Jag får ta det som det blir helt enkelt.. inget annat att be för :)

Dagens visdom:
"Kasta inte pärlor till svin"

Ja, jag får väl lära mig det :P ha ha!

With you..

Fredag: Praktik som vanligt., var faktiskt lite lugnare .. Men ändå är man heeeelt slut.
På kvällen kom Tessan och Jocce, vi tittade på Talang 2008.

Lördag: Hände inte så mycke. Funderade väl, men nej då. Fick köra pappas fyrhjuling, det var skit kul ! :D Ser framemot till nästa gång :D hi hi.
Senare så körde jag till Kåseholm, grillade godis sockerbitar med Marre och Line. Mums :) Sen körde jag o Marre ner i byn.. Ställde saaben, och drajvade till Ystad. Där hände inte så mycke, fick reda på att folk trodde att saaben var en civilare :P ha ha! Återtillbakade till Tomelilla, så hände där heller inte så mycke.. förrän där blev bråk på celtic, suck.. pundarna var igång mot "oss normala". Jag o Marre satt i bilen och kollade när snuten kom :p he he..  Nåja, jag kom inte hemm förrän närmare halv fyra. Och sviiin kallt var det ute också.

Söndag: Vaknade halv två .. SCHEISSE! Dagen var förstörd.. Kommer inte somna förrän sent inatt, och vi har nationella prov imorron. Så jag tänkte att jag håller mig sysselsatt hela dagen och kvällen, så blir jag trött. Så jag körde och hämtade Jocces köksassistens och började baka bröd. Dem blev skit goda :D
Så nu väntar jag på att jag ska bli trött... Jag får nog ta några valerina natt och lägga mig och läsa en bok. Jag tror att jag gör det nu.. Go natt !

image22


va fan?

Idag har jag pluggat som fan.. Sex timmar, mer än vad jag har gjort i skolan EVER ! :P haha! Nej, skämt och sido. Jag är stolt över mig själv :) Fick mycke gjort, enligt mig .
Imorron är det praktik. och helg efter det.. Suck, ..
lämnade pengarna till Sanne i tisdes, men vi ska ge lite till. För det blev nåt fel i räkningen så vi ska betala 150kr till :P he he.. det var bra att det inte var typ 500kr :P
Dessutom har vi bokat ett ställe för min studentfest, och jag har skrivit inbjudningsbrev, så nu väntar jag på dom sista adresserna, så att jag kan skicka iväg dom :) Nästa helg blir det jakt efter studentklänning ,.!
Nu ska jag nanna.

Dagens visdomsord:
"Ät aldrig sushi på fyllan" citat av Carol


image21

You?!

Nu har jag pluggat, är egentligen inte klar med nåt. Men halvfärdig, en god bit på vägen. :) Grejen till nationellaprovet är klart alla fall, ska bara renskriva det på datorn.. Usch, måtte detta inte upprepas igen att man är så här .. hmm, vad kan man säga? Oansvarig? ja, rätt ord. Detta kommer påverka min framtid.. eller rättare sagt, framtida jobb.

Dagens visdomsord;
Fall aldrig framför ett svin.


image20

It's all about you

Jahaa, jag har gjort en lista på vad jag ska göra innan den 27maj. alltså skolarbete :P Jag ska priotera bort försäljning & service, för där var helt enkelt för mycke att göra. Typ fyra kapitel, alltså en termins arbete. Skulle jag kunna göra det klart på 5veckor? Skulle inte tro det. Så nu är det helt enkelt.... ja, jag säger inte hur många ämnen.. för det är fan pinsamt. :S Det är alla fall mer än tre :p haha!
Nej, nu ska jag plugga lite.. Det behööövs !

image19

All is about you.

Ja, då sitter man i skolan.. ännu en dag med kavajen. Hade samtal med Gisela, vi håller på att göra ett litet "program" hur jag ska klara mina ämnen. Jag tror på mig själv att jag klarar det. Eller jag måste tro det. Annars kommer jag gå under. Studentfesten är jag lite orolig för, ingenting blir gjort. Mamma skulle ringa till Sockenstugan i måndes, men hon har inte gjort det... Jag hoppas jag får en plats. Annars får vi ha det där hemma, men inte fan får det plats lite mer än 40st i vardagsrummet ! Det var knappt att 30st fick plats på min 20årsfest :P Nåja, det ordnar sig väl i slutändan. :)
Back to work.

soppdiet

http://alexandraliving.blogg.se/1193375138_to_do.html

Du är vacker.

Ja, skola idag.. inte så mycke som hände. jo, det där med nationellaprovet, men det blev uppskjutet till nästa vecka eller hur det nu var. Skumt alla fall.
Nu börjar det närma sig studenten och bulga :D My ska inte följa med, tycker det är så himla synd. Men så är det. :( Det är hela 8veckor tills vi åker till bulga :D Jag lääängtar! Mamma sa att hon kunde betala min handpenning, bara jag inte åkte med :P Hon är för rolig, jag ska dit. Så är det.

Finns inte mycke mer att skriva..

My blonde hair :D
image18

Helgen...

I fredes var jag på praktiken.. den jobbigaste fredagen hittils. Sen åkte jag in till Malmö, vi skulle ju se en pjös. Den var rolig mellan varven.. Eller rättare sagt, den fulla fransmannen var rolig :P Det blev ingen utgång, vi alla var trötta och ville hem.
Lördag: Kör in till Marre på eftermiddagen med Izzi.. Vi fikade lite och snacka skit. Sen färgade hon mitt hår, underhåret blev mahognyrött, skit snyggt :D Efter det så lockade jag Marres hår, och jag blev så sugen att ha det, så marre lockade mitt hår också. Sen körde vi en vända till Tåewny, vi lovade lotta att vi skulle komma :) Sen blev klockan mycke och vi skulle till McD och äta, så vi fick köra snabbt dit. Kom dit typ tio i tolv :P he he.. Vi bara körde runder lite och fulade oss.. Stannade på öptorget och träffade lite folk där "Ska inte hunden ha ett koppel?! -Nej, men du kan behöva ett" Ha ha ;) Träffade på Tobbe och Chrille också, det var fan år och dar sen. Jag tror att tobbe blev lite ... ja kanske ledsen i ögat när han såg Izzi, han saknar väl Vanilla kan jag tänka mig. :( Efter det så fick vi en körning.. Det gick jätte bra att ha med Iz, men det är nog bara för att hon fick sitta i knä och bli kelad.. Hon var ju med hela kvällen.. Träffade mycke folk och så där... Stackars hund egentligen, får ju men för livet :P ha ha!
Idag har jag praktiskttaget gjort ingenting. Bara sovit hela dagen, så jag undrar hur jag ska kunna sova inatt :S Och som jag sa, nu sitter jag i sista minuten med skolarbetet. Grejen är att det är till Nationellaprovet.. Så jag måste ju verkligen göra det ... suck., ..
Ja, jag får väl slå slag i saken nu..

jobb...

Jobb är så himla viktigt i detta samhälle vi har idag. Utan jobb, kan man inte överleva. Men det är också viktig att jobbet inte tar över ditt liv. Man ska trivas med sitt jobb, det är inte kul att gå till en plats fem dagar i veckan och tycka att det är jätte tråkigt. Då blir man deprimerad och sen får man lägga in sig på psyket.. hur roligt är det?

Jag försov mig idag.. Igen ! jag fattar inte det.. Vaknade två minuter i åtta, Tessan hade redan åkt och jag hade inte ens hört det. Ja, men jag fick ju springa upp och klä på mig snabbt , släppa ut hundarna och köra iväg.. kom bara lite för sent.. men det är en skam ändå. Det är inte kul att stressa iväg så där. ajja, nu har vi ju fede hålan. Så jag är i skolan och pluggar lite.. Vi ska ha nationella prov nästa vecka, och jag är inte klar med redovisningen. Jag tänkte skriva om hur jorden kom till.. eller hur allt uppstod, om Big bang och om Fjäderorm & Huracan. Vi har ett häfte med Sagor och Sanning som vi ska ta två texter ifrån. Blir säkert att jag gör färdigt det sent på söndag kväll.. Men bättre det än ingenting :) hi hi.

Pappa, blogga mer !

oma-mat

Ännu en dag på praktiken.. man får ju stå ut, imorron har vi fede håla mellan halv tio och halv ett, så då ska jag till skolan och plugga lite faktiskt. :)
När jag kom hem så körde jag o tessan till boan, satt i hamocken skit länge. Sen körde vi till Oma och åt :D Sååå gott med oma-mat :) Becka hade gjort en jätte god kladdkaka. Kanterna var dock lite hårda. :P "Har du en motorsåg till kladdkakan eller?" HAHAHA! Det var alla fall jätte mysigt attv vara där.
Imorron blir det praktik igen, sen är det hem om snabbt, duscha och äta, och sen bege sig till fucking Malmö och kolla på en pjäs, William Shakespeare "Stormen".. AAAAAAAAAAAH! Jag kommer vara död när jag kommer hem.
Nej, nu ska jag nog gå och lägga mig :P

You are my angel.

Jag blev så kär i denna klänningen ! Ska nog kanske sy en sån en vacker dag :P
image17
------

Jag är nästan klar med min kavaj :D Jag har sytt på fodret nu, så nu är det inte alls långt kvar. Jag är så stolt över mig själv :)
Jahaa, vad händer idag? Typ nada.. jag ska nog plugga lite.. ska se om Tessan har PowerPoint på dator :)

me gustas tu bonita

Tack Marre för du visade hur man pumpar däck :D
Var verkligen sviiin trött idag.. var så trött att jag hade ont i kroppen och mådde illa.. fick tankar om att jag hade blivit smittad av kräksjukan. Men det visar inga tecken på det alla fall :)
Har varit i skolan idag också.. det var kämpigt.. men det fick gå ...
Ikväll har jag inte gjort så mycke...
Nu ska jag fan sova ! eller nåt :P

Du är så himla fin.

Tänker kanske för mycket?

Jahaa.. alltså jag tycker nästan om att vara på praktiken nu. Visst, det är jobbigt också när ungdomarna håller på, men dom flesta är trevliga faktiskt. Det är lätt hänt att man faller in i deras gäng :p Hade några tjejer idag som till o med stannade kvar efter lektionen, för att jobba. Och det var ändå några av dom "stimmiga" ungdomarna. Det är lite tråkigt också det här med mobiler.. Vi har sagt till dom att man får inte ha dom uppe på lekitonstid, ändå så gör dom det. Och då är vi så illa tvugna att beslag tag dom, tills lektionens slut.
Dessutom kan jag mer än vad jag trodde.. Det är bara det att jag får tänka till lite :)

Nu på söndag åker jag till Tessan, ska bo där hela nästa vecka.. Guuud va skönt ! :D Alltid lika kul att bo med henne, fast hon jobbar natt till tisdag eller vad det nu var. Så jag får sova där själv. Men det gör inget :)

Tusen tack pappa för att jag får ha en studentfest ! :D Jag kommer kämpa med skolan nu som f*n! Dels för mitt eget bästa :) och nu har jag en liten morot som jag kan se fram emot :)

Jag kom och tänka på en sak.. Sen när jag skaffar barn med min framtida man, tänk om han inte tycker om namnen som jag har bestämt mig för??! För jag skulle inte kunna tänka mig nåt annat. Det är ju nästan lite hemskt. Eller tänk om jag hittar en man som heter likadant som min son ska heta? Som sagt, jag tänker lite för mycket ibland :)

Förresten så har jag färgat håret en gång till. Så nu är det pissgult på vissa ställen, andra ställen är jag vithårig :P ha ha! Ser ganska coolt ut.. Jag vet inte om jag ska färga det en gång till.. Jag ska ändå färga det mörkt innan studenten. Ja, ni kan tycka att det är inte är ett dugg lönt att blondera det eftersom jag ska ändå färga det mörkt igen. Men jag tycker det. För jag tycker om förändringar med jämna mellanrum!

Nu ska jag nanna.. eller krypa ner i sängen alla fall... Titta på tv, eller läsa en bok :)

No, you hang up.

I helgen lekte jag med Marre. Var ute hos my och tramsade oss, sen körde vi in till Ystad. Körde en vända till sjöbo och hämtade Carol .. "Hur fan kan man bjuda på sushi?! hur hade dom tänkt sig att man ska kunna äta med pinnar när man är full?!" ha ha, du är för go gumman :)
Söndes så tog jag det bara lugnt.. Åt påskmat med Lotta och baz. Sen körde jag till Kåseholm, var tänkt att vi skulle kolla film, men det blev för sent för det när vi väl fick filmen.
Skola i måndes så klart.. Jag tar nya tag nu.
Igår var det också skola. Sen körde jag till Marre och skulle färga hennes hår och kolla film. Tony var också med. Men det blev ingen färgning, blev bara film. Vi såg Meet the spartans.. Den var sådär, rätt tramsig och det varade bara i en timme. Så det var ingen jätte hit.
Nu sitter jag i skolan. Vi syr idag, jag ska bli klar med kavajen. Så är det!


RSS 2.0