Godnatt

Nu tänkte jag faktiskt gå lägga mig. Det är väl inte lönt att läsa i boken, för P stör mig alltid när jag försöker läsa. Jag läser "Liftarens Guide Till Galaxen", en ganska knepig bok så jag behöver all koncentration jag behöver :) Skämt och sido, han är ju för go ;)
Imorron är det jobbcoaching som gäller, lika trist som alltid. Men tur att där är roliga människor som kan göra dagen bättre :) På onsdag ska jag klippa håret! Jag var inne hos Therese L och beställde tid innan jag begav mig till P, jag fick ju ett presentkort av mamma när jag fyllde år, så nu äntligen ska jag klippa mitt slitna hår :D Mums!
Hoppas ni har haft en bra kväll! Sov gott.

Ha-begär!


Jag vill haaa! Jag är totalt kära i dom. Ska jag klicka hem dom? Jag har konto på H&M och betalar en liten summa i månaden. Ganska dumt, för det är höga räntor. Plus att jag fick ett stort paket därifrån i fredes. Klicka hem lila huvtröja som jag har i svart. Jag bara äälskar dom! Två par legging varav ett som jag ska skicka tillbaka för dom var gigauntiska, en cardigan, en klänning och en jätte söt handduk med körsbär på :D


Varför ?

Varför är man suget på något när man vet att man inte kan? Just nu skulle jag vilja shoppa, men det finns inte en chans i världen! Så länge jag inte hittar några tusen på trottoaren eller nåt. Det är jobbigt när det är så, när man inte har en krona över. Jag undrar faktiskt lite hur jag ska kunna klara månaden utan några pengar faktiskt.


Det löser sig

Nu har jag pusslat klart. Denna månadens räkningar kommer också blir betalda :) Underbart! Tack. Det är fan att försäkringskassan ska vara så förbannat jobbiga och inte betala ut pengarna när dom ska.

Jag är hos P nu och väntar på att han ska bli klart så att vi kan köra och handla. Jag är sugen på köttbullar, makaroner och brunsås. Så vi får se hur det blir :)

Nu ska jag titta på Per Moberg och se vad han ska bjuda på för mat idag, kanske får lite inspiration där !

28 februari 2011

God eftermiddag.

Jag vaknade jätte tidigt idag! :D Klockan nio låg jag i sängen pigg och vaken, messade lite med Lotta, sen började grannbarnen föra ett sånt jääävla liv! Lillkillen i familjen satt i trapphuset och grät, dom sprang upp och ner i trapporna och skrek på varandra. Jag hade lust att gå ut och skrika på dom, vilket jag egentligen skulle gjort. Man måste ju för fan kunna bete sig! Så vad som hände var att jag somnade om. Jag gör alltid det när det blir för mycket störande ljud, en ful vana jag fick då jag bodde hemma och mamma hade alla sina hundar. Jag vaknade igen tjugo i tolv. Skit bra Pauline! Så då masade jag mig upp..
Nu har jag kommit hem till mig, försöker få rätt på mina försäkringskassepengar. Vilket jag inte kommer få om jag inte ringer dom, vilket jag inte vill. Jag har en sån dag då jag absolut inte vill ringa, jag är rädd för telefonen. Typiskt!
Jag ska färga mina ögonbryn nu tänkte jag, ja först plocka dom lite :) Ciao!


Godnatt

Det blev en mysig stund hos pappa i eftermiddes. Bea hade bakat gigaauuntiska "kanelbullar", jag orkade knappt en, plus att jag hade med mina också ju ;) hehe. Men hennes var också goda :)
Sen körde jag och P för att handla hem lite mat, och sen gick vi och fixade mat hos grannen. Ja vi stod skit länge på konsum och visste icke vad vi var sugna på, och klockan var nästan halv åtta. Så laga nåt orkade vi inte. Ja lata får man vara på en söndag :)

Vad ska jag göra imorron? Boka tid hos frisören, leka med Lotta? Kolla kontot om där kommer in lite stålar, färga ögonbrynen (dom är obefintliga igen när jag inte målar dom)

Godnatt och sov gott folket!

26;BK

27 februari 2011

Gårdagen var jätte mysig :) Jag råkade presentera mig som Charlotte! HAHAHA! Snacka om att jag var nervös :P Det är en ful vana jag brukar göra när jag är nervös, presentera mig som min syster :P hahaha! Nåja, vi fick ett gott skratt. Det bjöd jag på :)
Renate bjöd på en jätte god lasagnette och sen blev det glass som efterrätt, och slutligen godis. Så vi rullade hem kan man säga!

Nu idag blev det bullar till frukost, det var länge sen :) Sen gick jag hem och håller på att baka kanelbullar som pappa ska få :)

Snabb update

Jobbet var verkligen värdelöst idag, hade några danskar som käkade en förrätt vars. Vi stängde lite i fem, TACK!
Nu har jag precis varit i duschen, det blir middag hos några kompisar till P. Mysigt :D


En snygging i repris ;)

26 februari 2011

God jul!

Jag har faktiskt inte försovit mig idag, men jag vill inte jobba för det. Hade hellre legat kvar i sängen och myst lite :)
Nu ska jag alla fall göra mig klar för jobb. Önska mig lycka till!

Jaaaa !

Det blir thaimat ikvälll. Mums!

Jag har inte gjort allt som jag skulle göra idag, men jag har tvättat alla fall. Bokad tid hos frisören har jag inte gjort för jag har knappt varit utanför dörren, och kanelbullar har jag inte bakat. Men jag tänkte göra dom på söndag så att dom är riktigt färska ;) mums!
Nu sitter jag hos P, han duschar och jag sitter och väntar. Riktigt hungrig är jag faktiskt och funderar på att äta upp huset, haha! Det blir nog till och med dessert ikväll. Jag är ganska sugen på chokladpudding :D

25 februari 2011

God middag.

Idag håller jag på med att tvätta, jag ska baka kanelbullar, beställa tid hos frisören, hämta ut ett paket från h&m. Annars är det väl inget speciellt som händer. Kanske blir myskväll med P om han inte ska jobba <3


Tröttare än Gandhi

Har haft en jätte mysig eftermiddag med Carol och Anna, även om dom luktade apa efter deras runda i slingan. Näää bara skoja :D haha! Ni luktade som vårblommorna.
När jag kom hem pyssla jag lite, gick och duschade, sen somnade jag (!) Jag la mig i sängen och tänkte ligga och vila en liten stund, men det slutade med att jag besökte John Blund. Då var jag trött! Jag vaknade kvart i åtta och ringde P direkt och sa att jag kommer så fort jag kan. Den stackaren väntade ju på mig för vi skulle äta mat ihop.
Så nu står han vid spisen, för en gång skull :) hehe. Jag är fortfarande jätte trött och ser ut som att jag har festat i tre dagar i sträck, helt röd i ögonen. Vad är det med mig egentligen? Jag vet att jag blir jävligt trött och sömnig när det är mycket runt om mig, och det är det nu också.
Nåja, maten är snart klar :)


24 februari 2011

Jag försov mig idag igen! Alltså det här med att gå upp tidigt är inte min grej. Jag vaknade sista gången tio i åtta! Och då ska det påpekas att jag var hos P och skulle gå hem och göra mig iordning och köra ifrån hemmet absolut senast kvart över åtta. Ja självklart blev jag sen, men va fan.
Nu ska jag göra nåt vettigt här på jobbcoachingen.. blää!

Godnatt

Jag har haft en jätte mysig dag! Lotta kom till mig vid tre tiden och vi fikade på mina goda kanelbullar och lite te. Satt och snacka, skvallra och skratta :) Sen bestämde vi oss för att gå till hälsolinjen för Lotta skulle köpa smink, men tydligen hade just det hon skulle ha utgått från sortimentet och det är något jag också använder! Jävla skit! Vi begav oss sedan till Lidl (det är väääldigt sällan jag går dit.) för att kolla om dom hade Daloon's Klassiska vårrullar, men det hade dom inte. Vi hittade Sourcream and Cheese chips! Dock nåt utlänskt märkte, men dom smakade nästan likadant :D Underbart! Man kanske ska börja handla där trots allt? haha! Vi gick hem till Lotta och slängde in en tvätt, och begav oss till mig för att hämta Izzi och sen begav vi oss till P.
Jag bjöd hem Lotta på lite mat, vi slängde ihop lite Korv Stroganoff som var ganska länge sen jag åt. P åt mycket som vanligt, vilket glädjer mig :) Jag och Lotta kan laga mat ju. hehe. Det blev även ett glas vin till maten, det är ju faktiskt lill-lördag. (hehe)
Nu har vi nästan precis kommit hem igen, vi följde lotta hem eftersom det är mörkt ute ;) Det är ganska skönt att gå ut och gå. Jag har ju energi som en liten unge och kunde gått en mil till, har blivit ganska rastlös i benen på det senaste. (fem kilo har man ju gått upp!!)
Sängen kallar på en, blir en tidig morgon imorron eftersom man ska till jobbcoachingen. Carol glöm inte kaffe klockan två!

23 februari 2011

God middag.

Tomelilla är vitt igen, så jävla tråkigt, men det är fint. Jag erkänner, nyfallet snö är fint.
Igår tog jag ett bad, nej inte i diskhon som Linda trodde. P har ju faktiskt ett badkar :D När jag var klar och skulle tappa ut all vatten så sitter jag alltid kvar i badkaret för jag tycker det känns så roligt när det blir mindre och mindre vatten :D haha! Sen när jag ska gå upp så är golvet täckt med vatten och mina kläder som jag har lagt på golvet är dyngsura ! Så jag fick rota lite i P's garderob efter kläder :P haha!
Jahaa, vad ska jag göra? Gå en runda med Izzi?
Jag är så himla glad att min bil gick igenom! Inte bara det att jag inte behöver smyga för polisen, men för att jag inte behöver lägga ut pengar på nåt som jag måste göra vid. Visst, där är grejer att göra vid på den. Men... ja.. ni fattar.


Dagen efter att jag och Anna hade hade en vinkväll (januari). Tydligen hade jag ställt skorna på toaletten snyggt och prydligt när jag kom hem :P

God kväll

Bilen gick igenom besiktningen! Jag är gladare än nånsin! :D
Jag och P tänkte att vi skulle ha vårrullar till kvällsmat, men varkens Ica eller Coop hade Classics som vi ville ha! Vad är det för trams?
Nu ska jag ta ett bad, jag är verkligen frusen idag. Plus att det snöar som fan nu! Helt otroligt.


22 februari 2011

God eftermiddag.

Jag undrar vad det är för fel på min mage. Varje gång jag äter så svullar den upp, kanske börja äta lite mer grönt? ;)
Sitter på FU, som vanligt försov jag mig lite imorse. Jag är jätte trött nu förtiden, höll på att somna när vi hade föreläsning, inte bra!
Idag ska jag besiktiga bilen, håll tummarna för mig att den går igenom! Jag har inte råd att fixa den mer!

Promenad

Jag tog med mig izzi och begav mig till mamma. Snacka om jag var påpälsad, jag såg ut som en köttbulle! Men jag frös inte alla fall :) Det var riktigt skönt att vara ute och gå, både till och från mamma. Inga problem, kanske ska tvinga med P ut ikväll? ;) haha! Jag ska laga ugnsstekt falukorv med hemlagad mos som han beställde igårkväll, så då kan han följa med mig på en promenad. Vill säga om jag orkar sen när det väl kommer till kritan :) hehe.
Det var jätte mysigt hos mamma, vi fikade lite och bara va. Som vi alltid brukar vara :) Och jag fick med mig lite mat till Izzi också!
Nu ska jag sortera lite tvätt, sen ska jag bege mig till P.


När jag var på Åkes Däck och byte däck på min bil :)

21 februari 2011

God middag

Jag blev riktigt besviken när jag vaknade och såg att det snöar fortfarande! Seriöst, kan det sluta nångång?!
Vad händer idag? Jag ska snart bege mig på en promenad till mamma för att hämta lite mat till Izzi. Sen måste jag hem och styra upp lite här. Det ser ut som andra världskriget!


Moster beckas gooooda chili con carne + grekiskt bröd med smör och ost :)

Godnatt

Nu tänkte jag faktiskt gå lägga mig. Egentligen är jag inte trött, undrar varför jag inte tar med en bok eller något. Jag har börjat få problem igen med att somna in, så då brukar en bok eller något sånt hjälpa.
Vad händer imorron? Jag ska umgås med Izzi hela dagen eftersom hon har varit hos P både idag och igår. Annars ska jag nog inte göra så mycket faktiskt. Vänta på bättre tidern :)
Nä, ska väcka P som har somnat på soffan. hihi.

I dimman

Folken på festen dansade, skrattade, pratade och någon stod i ett hörn och mådde illa.
Camilla satt i soffan och tittade på alla, drack lite av det sista vinet som fanns kvar i hennes glas. Hon märkte att killen framför henne gav lustfulla blickar till henne, hon blev lite generad och tittade ner i glaset. Hennes tjejkompis lutade sig till hennes öra och viskade; "Han vill ha dig". Hon tittade på sin tjejkompis och reste sig upp och gick ut på balkongen. Hon tände sin ciggarett och killen som hade kollat in henne kom ut "Har du en tändare?". Ganska dum fråga tänker hon eftersom hon själv hade precis tänt sin. Hon gav honom tändaren och han tog den och tände sin ciggarett. "Du är söt" sa han och gav tillbaka tändaren.


Hos moster becka

Gud va jag är mätt! Becka bjöd först på semla och jag hade med mig kanelbullar, sen blev klockan mycket och hon gjorde lite kvällsmat, det blev en jääätte god chili con carne! Nu sitter vi mätta och kan knappt röra oss.
Jag ska snart bege mig till P och mysa lite, har ju inte träffats sen i fredes. Snacka om att det var tomt när jag vaknade imorse, är så van att ha han bredvid mig ju <3

Jag har börjat på en liten novell, det var riktigt länge sen jag skrev så jag ska nog ta upp det lite igen. Kanske ska skriva en liten rad här så att ni också kan läsa? :)

20 februari 2011

God morgon.

Jag vaknade idag... jo tänka sig. Jag har haft jobbiga drömmar inatt. Mest såna drömmar som får en att tänka. Jag står mellan två väggar, just nu tänker jag på att jag kanske ska flytta fram utbildningen till hösten. För att jobba åt mig en buffert, jag vill inte börja plugga och inte ha pengar att vila på. Envis som jag är så "kan-jag-själv", och vill helst inte ta hjälp av andra om det nu inte skulle vara kris.
Jag måste fundera på detta.

Nu ska jag ta en snabb dusch och bege mig till moster becka.

19 februari 2011

God förmiddag.

Solen skiner igenom dom tjocka molnen då och då, det snöar också. Jag ska snart köra till jobbet, bläää! Nåja, jag får ta tjuren vid hornen. Ska gå och sätta på mig ett face och jobbekläderna.

Ciao! :D

God kväll

Jag fick faktiskt maten tillagad idag :) Jag har sett ut som sju svåra år idag och känt mig så också, så P fixade med maten. Söt är han :) Jag har själv sagt att jag tycker det är kul att laga mat och göra gärna det, så tro inget annat!
Imorron ska jag jobba, ska bara påminna mig själv om det. Fan vad jobbigt :(
Nu ska jag kränga lite mer chips ;) GÖTT!

Jag må hon leva



Folket kom vid halv sju och jag bjöd på lite kaffe och kanelbullar, och becka kom med sina goda drömmar :) Vi hade jätte roligt och jag fick knappt en syl i vädret . haha!
Fina presenter fick jag också :D

18 februari 2011

Jag fick världens chock när jag vaknade idag. Det snöar igen! Tar det aldrig slut? :( Plus att det är kallt i lägenheten, det måste vara nå fel. Jag vaknade dessutom med nästäppa, blir jag aldrig av med min förkylning? Jag är också tröttare än gandhi.
Det är fredag idag, jag måste påminna mig själv att jag ska jobba imorron. Annars lär jag väl glömma det eller nåt.
Jag har väl inget annat att skriva. Jag ska vänta på att få bilderna sen igår så jag kan uppdatera om min födelsedag :)

17februari 2011 - happy birthday to me!

Jag vill gratta mig själv idag på 23årsdagen! Tack tack :D

Dagen började med att jag försov mig, ja inte så mycket. Vaknade halv åtta, men jag fick skynda mig lite. Sen körde jag till jobbcoachingen, kommer dit så ska vi inte ha utbildning idag för coachen är sjuk. Så det är fritt val, söka jobb kan man säga. Men jag begav mig till bilprovningen för att besiktiga bilen, Joakim följde med mig för sällskap. Vi satt och väntade efter att jag hade checkat in mig. Vi väntade, väntade och väntade. Klockan blev nästan tolv och en gubbe kommer ut till mig för han har troligtvis sett att vi har stått där ett bra tag. Han ber mig köra in och han tittar i datorn. "Nä du har ingen efterkontroll, du ska ha en ordinariebesiktning." Kyss Karlsson! Vi har väntat i över en timme! Inte kunde ta mig på plats iheller, för dom var för lite folk. Jag kan säga för att det var för att det var lite tid till lunchen! Irriterad som ett bi körde vi tillbaka till FU.
Jag gick in på deras hemsida för att boka tid. I ystad var första tiden den 10Maj! så länge kan jag inte vänta. Som tur hade simrishamn redan nu på tisdag. Tack för det :)

Snart slutar vi här, så det blir att köra hem och förbereda mig för mitt lilla kalas som jag ska ikväll :)

16 februari 2011

God eftermiddag!

Gud så seg jag är idag. När jag vaknade ville jag somna om igen, men jag kunde inte. Dels för att Izzi drog timmerstockar! Jag mådde som jag förtjänade alla fall.
Jag masade mig upp ur sängen och begav mig hemåt med Iz, käkade lite frukost och la på ett face. Jag såg ju ut som sju svåra år, och jag begav mig till Åkes Däck för att få på nya däck på bilen. Så glad jag är! Nu kan jag äntligen besiktiga bilen!
Snart ska jag gå till P igen, ikväll kommer mamma och pontus över på lite middag. Mysigt ska det bli :D

Grattis 23åringen!

Gårdagen var absolut jätte trevlig! Kunde inte önskat mig en bättre "förtidig"-födelsedagsmiddag :)
Jag mötte upp Anna och Carol på Loond Shing, dom hade redan anlänt. På min plats hängde det en ballong och på bordet stod en krona och en present till mig :) Jag fick en jätte fin silverklocka som jag har tittat på innan, jag har en likadan fast i guld och jag bara äääälskar dom! Bling bling you know ;)
Vi beställde mat och lite vin, och självklart räkchips ! Man kan ju säga att vi rensade alla tallrikarna ;) haha!
Sen gick vi till grannen - Ög's och beställde mer vin, en ostbricka och cremebrulé. "Den är ju kaaaall" jag var helt beredd på att den skulle vara varm så jag fick en chock när jag tog den första tuggan. haha! Helt plötsligt börjar Carol känna igen killen som sitter i baren, hon börjar prata med honom och hon kom på att det var hennes gamla kollega. Så han satte oss vid vårt bort och vi fortsatte kvällen med snack och en Sambucca.
När det stängde gick vi hem till Anna, vi fortsatte med med dricka och nån kom på att vi kan spela kortspel. Och Carol ångrade att hon fortsatte med rödvin. Inte roligt att dricka många klunkar ;) Och hon märkte också det sen när hon kom hem. haha! Roligt hade vi alla fall, vid midnatt var det tid att gå hem. Det var ju faktiskt en tisdag.



Tack mina fina töser för en trevlig kväll! :D Kunde inte haaft en bättre!

15 februari 2011

God eftermiddag !

Jag försov mig imorse, jag vaknade tjugo i åtta. Och jag måste köra ifrån tomelilla typ kvart över. ÅH! fem i halv nio satt jag i bilen. Men det var inga problem, vi börjar inte våra möten ändå förrän över nio. Det gick alla fall bra där på jobbcoachingen som vanligt, vi har roligt som vanligt och gör inte för mycket :)

Nu har jag nästan precis kommit ut från duschen och ska göra mig iordning. Jag ska bege mig in till Ystad och käka lite kinamat med mina töser, Carol och Anna :) Vi ska fira min födelsedag, fast det blev lite tidigare . hi hi.


Det är inte hår på Annas tutte, jag försökte censurera :P

Glad Alla Hjärtans dag!

Här sitter jag, det är den 14 februari. Jag är själv min pojkvän är med min fader på McDonald och har en romantisk middag medans jag får äta fiskpinnar med mos :P haha! Nä skämt och sido, det kunde varit värre. Eller? :P

Nej älskling, jag har huvudvärk.

Jag har suttit i telefon i 4tim och 20min idag. Hur lyckas man? När jag la på märkte jag att huvudvärken började komma.
Nu har jag varit på Ica och fyndat lite och köpt hem lite ingredienser så att jag kan baka lite kanelbullar :) OCH jag köpte en Allers bara för att där va godanyhetermedbacon! (Linda sitter och asgarvar nu) Jag är tosig i bacon :D
Ja, jag får sätta igång med min bakning :) Ciao!

14 februari 2011

God morgon.

Jag har börjat med att vakna innan klockan ringer. Detta är ganska drygt!
Idag tänkte jag baka lite kanelbullar. Jag tänkte ju faktiskt ha en liten bjudning på kaffe och kanelbulle, måste ju firas att jag blir.. uuuh.. gammal.
Annars ska jag bara vänta på min kära reklam :)


Pizza och godis

Jobbet gick bra idag, vi hade faktiskt lite gäster, så jag blev lite varm i pälsen och mina ben är bara lite svullna. Men det var skönt att jobba lite, allt gick på rutiner, det är kul när man kan någonting :)
Sen körde jag hem, duschade och begav mig till P. Vi bestämde att beställa lite pizza, kanon eftersom det är "dagen efter" för mig.
Jag är fortfarande jätte glad att jag kunde och följde med igår till Kristianstad, Rebecka har varit min bästa vän sen förskolan och kommer alltid vara det också. Känns hemskt att vi aldrig snackar eller umgås, men när vi väl träffas så är det som vi aldrig har slutat träffas, det är så underbart!
Jag begav mig ner till Filmgiganten innan för jag fick lite craving för lösgodis, jag tyckte allt såg gott ut, men när jag kom hem igen och började äta lite så tyckte jag att jag hade köpt äckligt godis. Hur kommer det sig att det blir så?
På torsdag fyller jag år. Jag vet fortfarande hur jag ska göra, jag måste ju ha en liten bjudning tycker jag :) Jag ska hinna med att göra nåt med Anna och Carol också (eller vad säger ni tjejer?)

nåja, nu ska jag myyyysa!

Klarar du detta eller?

Kvällen igår var jätte rolig :) Självklart blev det massa kortspel och dricka och mycket snack. Så härligt att träffa Becka igen! Som jag har saknat henne, vi får fan börja umgås mer!
Nu ska jag göra mig iordning och sen bege mig till jobb. Det är första ensamma dagen, alltid lika nervöst. Men det ska gå bra, annars sätter jag mig i ett hörn i fosterställning. HAHA!

Kvällens outfit


Jag tog nåt gammalt över mig helt enkelt. Men lika fin är jag ändå ;)
Nu drar jag till P och ska invänta min skjuts.

P

Jag heter: Pauline
Jag vill: Pilla
Jag har: Petat mig i örat idag
Jag är rädd för: Panter?
Jag sjunger: Pissigt kan jag inte säga :)
Jag är: Påhittig.
Ett Djur jag påminner om: Padda kanske? haha!
Jag Älskar: Pannkakor!

12 februari 2011

God morgon!

Det är strålande väder idag och man är dum om man inte är ute, det är inte ett enda moln på himlen. Jag ska nog sparka med Izzi ut på en liten promenad. Men först så ska jag en snabb vända ner till systemet och köpa en cider.
Jag är himla glad idag för jag ska träffa Rebecka ikväll! Jag har inte träffat henne på flera månader! Jag tror att det var i somras? Helt sjukt egentligen. Det är så himla tråkigt att bästa vänner ska vara ifrån varandra så länge :p
Nä, jag får nog ta tag i saken. Ciao!

Kvällens mat.



Jag är ganska stolt över mig själv, jag klarade av att göra heltstekt fläskfile :) Har faktiskt aldrig gjort det förr och det blev perfekt på första, det blev riktigt saftig.
Till det gjorde jag egna klyftpotatis med flingsalt, smörstekta (läs; smörkokade) champinjoner, och så köpte vi b-sås hot, och lite körsbärstomater. Det blev så gott! Och P uppskattade verkligen. Han åt så mycket att han fortfarande är mätt :) Gött!

Jag har klappat mig själv på axeln :D

Jag är med på Google.se



Vad glad jag blev när jag sökte på "stamning blogg". Jag ligger som nummer 2! Och Therese som jag brukar prata med över nätet ligger trea, hennes blogg är värd att gå in på "therance.blogg.se", hon skriver också om sin stamning.
Underbart alla fall att jag syns för dom som vill läsa :)

Stamning har också en mening

Jag har märkt att den senaste veckan har min stamning blivit sämre, eller jag har stammat mer. Jag har mest blockerat, det är verkligen jobbigt. Men det är nu när jag har mycket i tankarna, mycket som händer runt omkring.

En ganska komisk sak, jag går på en jobbcoaching med 40andra människa. 40andra slags människor från olika håll och olika personligheter. Och jag har märkt att jag tar ändå ganska mycket plats, där finns så många fler än mig som är tysta och talar inte om dom måste med nöd och näppe. Och ändå så har dom kanske inte den "defekten" som jag har. Jag kan prata i grupp om 40pers, visst jag är nervös så att jag nästan kissar på mig. Men jag gör det!
Jag har kommit långt med mig själv, och ja. Jag är stolt!


En massa babbel

Det som mest springer runt i mitt huvud just nu är pengar. Tyvärr har det blivit ett beroende eftersom om man inte har pengar kan man inte leva. Hemskt, men så är det. Därför hade det varit lättare att bo nere i Marocko, där pengar inte har någon betydelse.
Jag har precis betalat skatten på bilen som kom i vanlig ordning i en klumpsumma. Jag kan villigt erkänna att jag fick ta hjälp, annars hade jag fått ställa av bilen och det hade jag inte kunnat för jag behöver den. Okej, nu är där körförbud ändå för att den inte är besiktigad, men det är bara ett stenkast dit. På med nya däck, sen är den fit for fight.

Linda berättade för mig idag att jag har blivit poetisk, det må va sant. Jag är mer harmonisk nu enligt mamma. Har jag blivit en ny människa kanske? :) Det sägs att det ska behövas en annan människa för att få fram den bättre människan i en själv.
Ikväll tänkte jag att jag skulle göra nåt med fläskfile. Antingen en gryta eller heltstekt. Jag har inte bestämt mig, P beställde med klyftpotatis och b-sås, så troligtvis blir de det :) Lite svag är man ju. Och han har det bra nu när jag står i köket, som pappa säger; "En välgödd man är en lycklig man." Det är roligt när maten uppskattas :)


Bild lånad av denna tjejen.
Jag måste ju säga att det ser förträffligt gott ut!

11 februari 2011

God morgon.

För en gång skull vaknade jag halv tio och faktiskt gick upp då också. Kryss i taket :) Så jag begav mig hem och nu sitter jag här och funderar på vad jag ska göra av dagen. Bilen kan jag inte använda och jag är nästan för lat för att ta kollektivt, dessutom skriker plånboken så skit samma :P
Jag kan börja dagen med att gå och duscha !

En månad <3

Pytt i panna

Ibland är jag ganska duktig. Jag gjorde hemlagad pyttipanna av kotletterna och potatisen som blev över igår. Mumsig blev det :D Och P uppskatta det också!
Imorron ska jag ta det lugnt, ta lite tag i min lägenhet också. Som jag har sagt hela veckan, nu måste den städas ordentligt :)
Nu blir det mysa, torsdagsmys !

Hej era fisar

Så, nu är jag lite på humör för att blogga nu när jag har en macka eller två i magen :)
Dagen har gått bra, var på jobbcoachingen i vanlig ordning och det var lika meningslöst idag också. Men vi hade ganska roligt, man har ju skapat nya kontakter som det så fint heter!
Sen körde jag till åkes däck och fick mina däck pumpade, det behövdes verkligen. Såg ut som att jag hade pumpa på däcket, som jag säkert hade fått om jag hade kört en meter till :P
Nu sitter jag hemma. I min lägenhet, känns som att jag aldrig är här. Saknar ju mitt lilla krypin :)
Nån som är äcklig är Jockeboi som var med i Kungarna i Tylösand, jag var precis inne på hans blogg och det var kiss och bajsskämt. Han berättar om att han kissade i ett mjölkpacket för att han inte orkade gå till toaletten. Uuuurk!
Vad ska jag göra nu? Diska kanske.. eller något.


10 februari 2011

Nu ska jag till jobbcoachingen, tur att jag har P som påminner mig om det också. <3

9 februari 2011

God middag.

Strålande väder idag! Jag tänkte faktiskt att jag skulle cykla till jobbet idag :) Dels för att jag inte får köra med bilen, he he. Och jag har sagt att jag måste motionera mer, då passar det kanon. Det är ju strålande väder idag :D

Hur var gårdagen då? Steg upp halv sex, gick hem med Izzi och gav henne mat och natta henne igen. Sen hämtade P upp mig och vi körde och lämnade han på jobbet. Jag körde vidare till Anna som hade en kopp kaffe redo till mig, snacka om att jag inte var vaken :P haha! Vid halv åtta körde vi mot Malmö, jag blev mer nervös ju närmare vi kom. Vi hittade dit alla fall, utan att köra vilse! Kryss i taket! Vi gick in på Grönlunds Trafikskola och hittade dit vi skulle. Det blev infomation i över en timme, och det övertygade mig mer att börja där.
När det var slut så försökte vi hitta till IKEA, vilket gick jätte bra, vi behövde inte ens gpsen ;) När vi kom dit sprang vi till resturangen, syltna till tusen var vi ju! Dock började inte den riktiga maten förrän elva och klockan var fem i, så vi gick en runda först. Vi träffade på Mimmi som gick i min klass på gymnasiet, så himla kul :D Jag har ju inte räffat henne på bajslänge!
Klockan slog elva och vi begav oss till resturangen, beställde vår mat, betala och försökte få lite dricka i glaset. En kille var snäll och hjälpte oss :P
Mätta och belåtna gick vi och titta på vad vi skulle ha, vi märkte också ganska snabbt att vi var förföjlda av dricke killen och hans kompisar. Genom hela ikea gick dom efter oss, till och med i garaget! Om ni ser en mörkgrå volvo, skrik!

Sen körde vi till Ystad och gick in en snabb runda på Rusta, sen kasta jag av Anna hos henne och körde hem :) Jag var så jävla trött när jag kom hem, jag sov nästan stående men jag var tvungen att hoppa in i duschen. Pappa ringde också och bad mig att köra ut blöjor till Bea. Så trött jag var.
Jag gjorde mig iordning och begav mig till mamma som fyllde år! Grattis! Hon bjöd på jätte god potatissoppa med hembakade bullar. Efter en stund körde jag och hämtade P, han skulle duscha sen körde vi till mamma igen.
Det var jätte mysigt, bara synd att jag höll på att somna varannan sekund. Speciellt efter att mamma bjöd på vin.

Man kan säga att jag gick och la mig direkt när jag kom hem och somnade på två röda.

God morgon

Jag är vaken..

God kväll

Nu sitter jag hos P, jag är lite nervös inför imorron. Ska ju på studiebesök på Grönlunds i Malmö, yrkesförarskolan. Som tur ska jag ha Anna med mig som moralisktsstöd. :) Jag hade nog inte vågat köra dit själv.
Vad har jag gjort idag då? Jo, det blev lite jobb. Sen handlade jag lite, lyckades köpa mer än vad jag hade på listan, men det var bara bra saker :) Bananer exempelvis . haha!
Ska slänga mig i soffan nu och försöka lugna ner mig. Ska upp tidigt imorron för jag ska redan vara i Malmö klockan nio, vem fan bestämmer att ha studiebesök då? ha? ha? Det blir nog att stiga upp redan halv sex- sex för att släppa ut Izzi och fixa sig.
Ha en bra kväll!

7 februari 2011

Jag och P skulle ha en myskväll igår, det blev inte så mycket av det, för jag somnade på soffan innan klockan tio! Herre gud, jag måste ha varit trött? Sen vaknade jag halv två och rystade om P och sa att vi skulle lägga oss i sängen. Inte nog med det, när han skulle gå till jobbet blev jag pigg, men efter en stund blev jag trött och somnade om igen. Vaknar av väckarklockan kl 8, men stänger av den. Sen vaknar jag av att P ringer mig halv elva. Vad är det med mig egentligen? :P

Nu ska jag göra mig iordning för jobbet :)

Tack du

Snart ska jag träffa P, så det blir ingen mer blogg ikväll. Hörs imorron! :D

6 februari 2011

God middag.

Jag tog en liten söndag idag. Jag vaknade redan ganska pigg klockan nio när klockan ringde, men inte gick jag upp ur sängen då. Suck.
Går det att cykla med en rostig kedja? Såg nu att min cykelkedja har blivit ganska rostig. Nåja, jag får skylla mig själv som inte tog in den, men däremot hann jag inte för när väl snön kom så kom det mycket och cykeln var fast!
Nu ska jag göra nåt vettigt. Titta på Rachel Zoe, så pantat.

Godnatt!

Seriöst! Det tog mig två timmar att skriva det jävla inlägget. Jävlar vad mycket bilder vi har :P Men bättre det än lite :)
P smög faktiskt hit en liten liten stund ikväll, så himla gulligt <3
Snart blir det sängen för mig alla fall. Imorron måste jag städa min lägenhet, som den ser ut! Det var värre innan idag, såg ut som ett bombnedslag :P

31/12-10 Nyårafton

Vi vaknade och insåg att det var ett strålande väder (straaaandeeen!!), Linda vaknade med världen frilla som jag tyckte var ganska rolig ;) Sen åt vi lite frukost och träffade upp Mouloud för att gå ner till stranden för att sola lite :) Jag tror vi var på plats redan vid 11-tiden. Efter ett tag var Mouloud tvungen att gå eftersom han skulle ta bussen till Sidi Ifni pga sin sjuka mamma. Så han gick och vi blev ensamma. Direkt när vi blev själva märkte vi skillnaden eftersom alla typer började komma och försöka sälja saker och övertala oss att sola på hotellens solstolar. Lite störigt!! Vi hade alla fall poliser som kör runt på stranden. Annars hade vi varit totalt körda!
Sen när vi gick hem i vanlig ordning var det en man som tog Linda på axeln och frågade om hon ville ha sex, uuuuur!
Vi gick och handlade lite mat, gick tillbaka till hotellet och skulle sova, men det jag kunde inte eftersom jag hostade så himla mycket :(


Den stora jävla skalbaggen bet mig på rumpan! Jag satt i lugn och ro och sen kryper den jäveln på mig. Kände mig ganska sexuellt utnyttjad :P haha!



Helt plötsligt från ingenstans vid femtiden, knackade det på dörren. Jag öppnade och där stod en städerska med blommor i handen och rosenblad. Hon gick in, spred blomblad på den ena sängen, kastade ut lite godis på den och gav mig en vas med två rosor i. Snacka om att vi blev förvånade :P haha! En stund senare kommer städerskan igen och ger oss mandariner .



Vi gjorde oss nyårsfina och mötte upp Rashid som skulle vara vår barnvakt, eftersom Mouloud inte var i stan. Vi gick till Babel som har blivit favoritstället. Där nere blev det lite berberdans som berber som kom in i resturangen för att tjäna sin lilla slant på turister, men roligt var det :)
Vi skulle gå på toaletten innan vi gick till stranden, Linda berättar det bättre så jag snodde detta från hennes blogg "När vi sedan skulle gå ner till stranden blev vi akut kissnödiga så vi valde att gå in på en toalett som vi gått förbi dagligen. När vi kom in och jag öppnade ett av båsen, vinkade jag till mig Pauline snabbt för att visa henne en äkta gammeldags toalett. HAHAHAHAHAHA jag trodde jag skulle kissa på mig av hennes reaktion! Hon skrek och garvade och jag garvade så jag nästan la mig ner på det äckliga golvet. HAHA störtskön! Tur att jag är hennes lärare för hon visste inte alls hur dom fungerade. Så jag fick ge henne en snabbkurs. Ner med brallorna, backa in, kasta inte pappret i hålet, hinken på sidan som du ser där den ska du fylla vatten i från kranen som är ovanför, sedan ska du "spola" rent där, ta med pappret ut, kasta i hinken utanför, tvätta händerna. HAHAHAHAHA hon var så jäkla söt: LIIINDA, HUR GÖR JAG NUDÅ?! Nu har jag backat in, vad gör jag nu?! Jag: KISSA! HAHA! Jag blev klar innan henne så jag var påväg ut. Rachid hade hört hur Pauline skrek och sa "Omg, what happened, is everything ok?" HAHAHA fyfan vilken upplevelse. Fan vad jag önskar att jag spelat in det på film!"
Väl på stranden var det smockat med folk, vi lyckades hitta en plats och satte oss för att vänta på tolvslaget. Vi satt och snacka, försökte lära Rashid svenska och han försökte lära Linda arabiska. När tolvslaget kom var det en man som tallade Linda på benet! Rashid fick svarta ögon och började skälla ut mannen och menade på att han hade ingen respekt för kvinnor, ganska sexigt. haha! Sen fick vi inte gå ensamma utan honom. Han bokstavligttalat gick bakom oss och höll oss på axlarna och styrde oss vart vi skulle gå. Jag gick och muttrade om att jag kunde minsann gå själv. Kan själv ju! Nåja, han ville inget illa ju. Bara skydda oss mot räliga muslimska män :P
Efter att vi hade tittat på fyrverkerierna så begav vi oss tillbaka till hotellet :)
Linda försökte fiska upp sin extra nyckel som hon hade gömt i min resväska.

Walo - Inget - Amen sluta! Du!


Jag som är kladdermajan nr 1 skulle självklart spilla ut couscous över hela bordet :P


Vi fick också varsin gigauntisk sked !

"Helt plötsligt kom det in 4 kvinnor och 3 män i underliga kläder och med instrument. Dom började spela och dansa. Rachid berättade att det var berberfolk som gick runt på restaurangerna för att fira in det nya året. Dom drog upp oss på golvet och började dansa med oss. Rachid tog självklart bilder för att föreviga ögonblicket! Haha!Berberfolk är ursprungsfolket i Marocko men på 700-talet kom araberna till Marocko och tog över landet. Fortfarande tillhör dock en ganska stor del av Marockos befolkning olika berberfolk. Rachid och Mouloud har båda två rötter från berberfolket eftersom deras mammor är berber. De kan därför prata marockanska och berberiska vilket är väldigt annorlunda arabiskan."


En bajshand i taket!!


Linda försöker lära Rashid svenska :)

30/12-10

Vi vaknade av ett bankande ljud, det var vägarbetare som skulle göra om trottoaren. Jag kunde inte somna om, så jag bestämde mig för att duscha och göra det andra medans Linda sov :) hehe. Vi åt frukost och gjorde oss iordning, mötte upp Mouloud och begav oss till en stor marknad. Det var verkligen jätte mysigt, en inhemsk med massa billiga saker. Jag shoppade för hela slanten! Det blev en jacka eftersom det kan bli lite kallt om kvällarna, en väska och lite smått och gott. Efter några timmar begav vi oss tillbaka till hotellet och lämnade våra saker och gick till ett internetcafe. Vi blev verkligen grek på tagentborden! Det var helt bakvänt. Men vi klarade det :)
Dessvärre blev vi bara kvar på internetcafét 45 minuter eftersom Mouloud kom tillbaka och var helt förstörd. Han hade fått ett samtal från sin bror som var hemma i Sidi Ifni om att deras mamma var riktigt, riktigt sjuk och var döende. Hon har varit sjuk i 3 år från och till. Haft mycket problem med bronkit och andra luftrörsproblem. Tanken var att vi skulle åka till Sidi Ifni och hälsa på henne den 2a januari men så blev det ju tyvärr inte..
Vi gick tillbaka till hotellet och jag gick upp på rummet så att Linda kunde trösta M.
Efter en stund kom hon, och vi bytade om och gick ner igen. Vi mötte upp M och Rashid, men R kunde inte följa med oss och äta.
Vi gick och köpte lite bröd så att vi hade frukost. Precis när vi kommer in i butiken springer det en mus längst golvet och Linda ger ett sånt jävla skrik att alla börja garva :P hahaha! Sen gick vi till en resturang (Babel) och åt marockansk mat. Jätte gott var det :D


Favoritresturangen :)

Tvättat klart!

Äntligen har jag fått tvätta lite :D Nya sängkläder i sängen, så nu fattas det bara en dusch, då kan man krypa ner och mysa :D
Nu ska jag laga lite mat tänkte jag, potatis brunsås och köttbullar. Gott !

En pengasedel är bara papper

Ibland kan man undra varför en "vanlig"pappersbit som är skuren helt rektulangelärt rätt och har lite färg kan va värd så mycket, att det styr våra liv. Att folk kan bli så giriga att vilja mer och mycket. Vad hände med att pengar har ingen betydelse, så länge man har hälsan i behåll?
Och när man inte har pengar blir man deprimerad och plötsligt har man inget tak över huvudet. Man försöker vända på varenda krona, men ändå kommer där nya räkningar som man inte kan betala. Just för att man inte har dom dära färgade pappersbitarna som är perfekt skurna.
Man blir så himla envis att man ska ge sig fan på att man kan klara sig själv, men i slutänden står man där med utsträckta händer och har gett upp. Nuförtiden är det så himla svårt att få jobb, dom har ställt högre krav och vem som helst kan inte få jobb i olika yrken. Nu måste man läsa böcker i flera och till sist få ett papper där det står "grattis till examen", men det är ingen garanti att man får ett jobb.
Till sist märker man att man snart börjar sig döden och inte har man en spänn.

5 februari 2011

God middag.

Jag låg i sängen ganska länge idag, vaknade relativt tidigt. Men kände för att ligga kvar i sängen en stund :)
Idag ska jag tvätta hela eftermiddagen, jag såg att dom hade brytit upp dörren till tvättstugan så nu har vi inget lås :S Nåja, förhoppningvis är det ingen som snor min tvätt. haha!

Godnatt

Nä om jag kanske skulle försöka sova. Det är jobbigt att sova själv när man är van att ha P bredvid sig :(
Det är jobbigt att varje gång man lägger sig börjar man tänka, får inte ro i kroppen. Börjar tänka på vilket jobb man vill ha, för det är något jag tänker på nu hela tiden. Vad jag vill bli. På tisdag ska jag på studiebesök på en yrkesförarutbildning och börjar få second thoughts om jag verkligen vill bli lastbilschaufför. Jag vill bli så mycket, men jag börjar tänka på om jag verkligen klarar just det jobbet, om det är lönt med en lång utbildning för att sedan inte fortsätta. Slösa tid när man egentligen skulle lägga den tiden på nånting annat. Jag är så förvirrad nu att jag vet inte vad. Ett jobb måste jag ha, men vad är det jag vill göra resten av livet?

Never again



Denna bilden är tagen för två år sen, då jag vägde över 85 kilo. ALDRIG mer att jag ska utsätta min kropp för det igen. Jag är jätte glad att jag har gått ner mina kilo, och ändå har jag inte ansträngt mig särskillt mycket. Det lönar sig att vara servitris tydligen ;)
Jag har några kilon till som jag ska gå ner, sen kommer jag vara nöjd. Och jag ska börja motionera och bygga lite muskler, så att jag blir lite slankare.

Fredagsmys

Vid två tiden tog jag Izzi och promenerade till mamma, det var verkligen skönt att gå lite. Har ju gått upp lite i vikt och har känt att jag har rört på mig ganska lite på det senaste. Måste få igång kroppen igen :)
Så jag och mamma fikade lite, snacka och var helt avslappna. Sen blev klockan mycket och hon bjöd på lite mat. Det blev nåt som vi alltid åt förr ute i Lunnarp på fredagar; Pommes, b-sås och hamburgare :) Gott var det! :D Till Let's Dance blev det lite popcorn, som jag har ätit hela veckan. Känns som att det bara blir kaninmat nästa vecka, vem tror mig? Inte ens jag ;) haha! Mat är gott! Nä, men röra mig lite mer. Men det känns inte som att motivationen är på topp nu när det är dåligt väder.
Det var verkligen inte kul att gå hem, det regnade ju! Mina fötter är dyngsura, ett par gummistövlar hade inte varit helt fel faktiskt. Får kanske införskaffa det?
Nu ska jag ta det lugnt alla fall, ingen P hos mig. Det är så tomt :(


När både jag och mamma var lite mer runda :)

4 februari 2011

God middag.

Idag är solen framme! Jag ska faktiskt ta min första långa runda idag med Izzi, jag måste använda bilen mindre nu eftersom man inte får köra med den. Jag höll på att skita på mig igår när jag körde förbi en polis med laser igår i Stora Herrestad. Det hade varit snyggt om han hadde stannat mig, tur då att jag håller hastigheten ;)

Jag har skrivkramp i hela armen

När jag skriver med penna spänner jag hela handen och trycker med fingrarna så att nästan pennan bryts. Att skriva hundratals brev på fyra timmar är inte kul då med andra ord. Men jag klarade denna dagen också :) Nästa gång blir på måndag.


Detta är högen jag skrev igår.

Nu ska jag göra mig iordning, sen ska jag träffa P. Vi ska laga Flygande Jakob som vi har sagt att vi skulle gjort hur länge som helst. :P Seriöst, det känns som att vi har träffats i 10år <3

3 februari 2011

God Morgon.

Jag kan säga att jag är inte människa, och att jag vet inte om jag är hungrig eller inte.
Nu ska jag sminka mig klart, sen bege mig till jobbcoachingen, och sen blir det jobba lite.

Första dagen

Första dagen på jobbet gick bra, ni skulle se vilken hög med kuvert jag lyckades få ihop. Schiesse ;) hehe.
Nu ska jag göra mig iordning, sen ska jag och P ut till pappa. Ciao!

2 februari 2011

God middag.


Igår blev det mat för hela slanten. Jag och Anna gjorde en hel plåt med vår speciallare, sen blev det godis för att få ner maten, och det blev tacochips med salsasås och tillsist blev det lite chips. Vi glömde popcornen och det skäms vi för! Sen låg vi i soffan med magknip och tyckte synd om oss själva.
Vi dissar House nu. Det har spårat ur och det är inte roligt längre, det är samma grejer som händer. Man har sett för mycket på det helt enkelt, det var bra i början.
Vi undrar också om verkligen tjejen i halv åtta hos mig kunde laga mat.

Nu ska jag snart göra mig iordning för jobb, sen bege mig. Tänka sig, jag ska jobba :) Jag kommer dock få skrivkramp, men va fan. Lite får man tåla ;)

Grattis till mig!

Jag fick jobbet! :D Lite extra pengar i fickan.

1 februari 2011

Den bästa frukosten är med mitt nybakta rågbröd. Riktigt gott är det :)
Idag ska jag på intervju, jag måste påminna mig hela tiden om det, klockan 14.00 är det.
Nä, jag är inte så sugen på att blogga. So long :D

RSS 2.0