29 december 2011

Jag har inte gått under jorden. Jag har haft fullt upp i veckan :) Jag har köpt ny mobil och av någon konstig anledning kan jag inte skriva inlägg via den. Jävla tekniska skit :P
Varför jag är uppe så här tidigt är för att jag ska besiktiga min gamla lägenhet om en timme. Vi städa den sista gången igår, det är så sorligt. Min första lägenhet. Men jag trivs jätte bra här i den nya med Mattias <3
Nä, nu måste jag bege mig snart. Ciiao!

Jag är proppmätt!

Jag önskar er en God Jul och hoppas att ni har fått många julklappar ikväll :D

24 december 2011

God Jul! :D

Det har varit mycket dom senaste dagarna, mycket julstök och mycket man ska hinna med :) Men nu äntligen är det Julafton och det är 5 plusgrader.. ingen snö på många mil.
Igår var vi hos pappa och gav Dogge julklappar, det blev fullt ös! Vi hade lillkillen med oss, Alicia var där och Dogge försökte hålla uppe tempot :P hehe. Men mysigt var det ändå :)
Jag laga Jansson och rågbröd igår, det var nästan så att jag hade glömt hur man gjorde ;) hehe. Idag blev det Rocky Roads, det ska bli så mumsigt!
Nu ska jag göra mig iordning, sen ska vi bege oss till Oma och fira julen där ! :D

21 december 2011

God kväll!

Ni anar inte hur trött jag är! Mina ögon går i kors.. Men så är det när man ska flänga runder hela tiden. Först blev det en runda med Anna i Ystad, sen med Lotta. Men jag fick köpt julklapp till chefen, mamma och Mattias :) Jag måste in imorron igen och köpa till julafton, vi ska ha utlottning, så vi ska köpa nåt litet :)
Förresten så blev jag helt chockad idag när jag skulle ut med Izzi. Det var snö på marken! :O Det är ju självklart borta nu, men det gör inget. Det kan vara tillbaka på lördag och borta på söndag :D haha!
Nä, nu ska jag lägga mig i soffan och vänta på att min underbara man ska komma hem <3

20 december 2011

God middag!

Tänkte att jag skulle skriva ett snabbt inlägg innan jag gör det sista och kör till jobbet. Jag var precis på Åkes Däck och skulle sätta på vinterdäck, men däcken var för breda :/ Bilen är ju sänkt så det blev inte mycket utrymme i hjulhuset.
Nåja, nu måste jag fortsätta att fixa mig. Det blir en lång dag idag.. Suck..
Ciiao!

Godkväll

Gud vad jag är på hugget idag att blogga då :) Kanske för att jag är uttråkad för att Mattias jobbar ? Antagligen.. snart är han på väg hem alla fall. Jag har precis tagit en lång varm skön dusch med massa skrubbning, det var länge sen så det var på tiden :) Ska snart fixa naglarna och smörja in mig. Kände för att rå om mig lite, jag är så himla dålig på att göra det. Min hud bli snustorr varje gång jag har duschat och så glömmer jag att smörja in mig osv. Know you how it is, right?
Kom och tänka på Marocko, eller semester överhuvudtaget. Dom senaste två nyårarna har jag spenderat utomlands, men så blir det inte iår! Nu blir det festligheter här hemma i kalla sverige :P Roligt ska det bli! Kanske bli till nästa år istället?
Jag hittade förresten en mobil! Men den fanns inte i lager :( En Sony Ericsson Arc Midnight Blue, för bara 1999kr! Jag kollade upp den på andra ställen och då kostade den cirka 4tusen. Så det är kanske inte så konstigt att den är slut. Nåja, om den är lika billig sen när den kommer in igen så tvekar jag inte ett dugg :D

Snygg eller vad?! :D
  • Stor 4,2-tums pekskärm
  • 8,1 megapixel kamera med autofokus
  • HD-filmning
  • Snabbt trådlöst nätverk
  • Anslut till TV:n via HDMI-uttaget
  • Android

Jag gråter!

Jag har bitit ner mina naglar! :( Fuck fuck fuck! Okej, lite är där kvar.. Men jag tänkte ha dom långa lite till. Dom började dela sig för några dagar sen, och jag har haft dom mycket i vatten så det är inte så konstigt att dom blir förstörda :(


Lånad bild från google
Usch, tänk om man såg ut så här :S

Hur tänker vi?


Jag stod där i juni förra året.

Jag står i min lägenhet. För ett och halvt år sen stod jag likadant i min tomma lägenhet, men då var jag på väg att flytta in. Nu har jag flyttat ut och ska städa den för sista gången. Det är sorgligt, min första lägenhet. Min lilla etta på 35kvm. Men nu bor jag tillsammans med min underbara pojkvän i en stor tvåa och är jätte lycklig :)

Jag har städat badrummet, men jag får inte bort kalket från duschen! Jag har sprayat med kalkmedel tre gånger! Det sitter som sten! Så jag ska ta med ättika och se om det hjälper. Det känns som att man har tusen saker kvar att göra när man tittar på den städlistan, suck !
Nä, nu måste jag köra dit igen och fortsätta en stund till :) Ciiao!

Alla dessa mobiler!


Eller denna Samsung Galaxy Ace? Nä, alltså snart ger jag upp. Eller bara klickar hem något som jag inte vill ha. Det kommer jag ändå göra, för jag vill ju ha den Xperia Arc S :/ Men det får bli ett senare projekt när det fins bättre med pengar på mitt konto..
Dessutom kom jag på att jag ska nog vänta med att köpa mobil till mellandagsrean ;)

Älskade själ <3

Jag är så glad att jag och Mattias har funnit varandra, han är världsbäst och jätte fin människa. Jag älskar han otroligt mycket! Bättre pojkvän kan man inte ha <3


19 december 2011

God förmiddag!

Det har varit full rulle hela helgen. Mest jobb faktiskt, helt otroligt att det snart är slut. Julfest på torsdag :D
Idag tänkte jag att jag skulle börja på att städa ut min gamla lägenhet. Det värsta som finns, jag har dragit på det nu i en vecka, så jag måste verkligen börja på det. Någon som vill hjälpa mig? :P haha! Jag tycker att flyttstädning är det tråkigaste som finns, man måste städa varenda vrå som finns. Kommer ihåg när jag hjälpte Elna, jag höll på att dö :P haha!

Jag måste verkligen ha en ny mobil. Jag hittade en Sony Ericsson Xperia Mini på netonnet, som är mycket billigare än Arc S, den som jag egentligen vill ja :( Men jag betalar inte ca 3600kr för en mobil, så snål är jag :) Men jag är lite rädd för att den hära minin ska vara för liten, för liten är den ju.


Jag älskar Sony Ericsson, det är helst det jag vill ha. Jag har ju krav också vad mobilen ska ha i den, framförallt en bra kamera. Här är bara 5megapixel, men förhoppningsvis är den relativt bra ändå :)


Annars är denna Nokia 500 också jäklig snygg. Jag tycker om kantiga mobiler, helst ska man kunna döda med dom. hahahaha! Skämt och sido :) Men där är ingen blixt eller lampa i den och bara med 5megapixel kamera. Men mobilen i sig verkar skit bra.

Det finns så mycket telefoner nuförtiden att man blir helt yr ! Och dyrt som fan är det också. Nåja, jag får smaka på det lite alla fall :) Det är ingen panik än, men jag tycker bara det är jobbigt med den telefonen jag har är att jag kan inte se mina samtalslistor för telefonen radera hela loggen för ett par månader sen, och mina program dessutom! Den får såna ryck ibland att den raderar mina medelande och sånt. Skumt!

16 december 2011

God middag.

Vet ni? Det är Julafton nästa lördag, jag kan inte fatta det. Tiden har bara runnit iväg :S
Idag kommer Tessan och Alicia med bullar som vi ska fika på. Mums mums!
Jag ska gå och fixa mig nu lite innan dom kommer. Lillkillen kommer hit ikväll :D

15 december 2011

God eftermiddag.

Äntligen har jag tömt förråden i gamla lägenheten, så mycket skit jag har egentligen :P
Jag tänkte att jag skulle sätta upp granen idag, min plastgran ;) mohahaha! Jag måste få det lite juligt här, det känns ju fortfarande som att det är höst!
Nu ska jag fixa vidare här hemma :) Ciiao!

14 december 2011

God morgon.

Jag har varit så himla morgonpigg dom senaste mornarna, det är jag inte van vid! Helt otroligt. Men skönt att komma upp lite tidigare, speciellt nu när vi har flyttat och ska få iordning allting. Då kan man inte sova till klockan tolv ;) Idag steg jag upp klockan åtta. Kryss i taket !
Jag älskar verkligen vår lägenhet, och jag älskar Mattias <3 Jag tänkte på det när jag blandade min oboy för en stund sen..  Jag tittade runt i mitt stora kök och tänkte "Detta kommer bli bra" och då kommer det bli det :)
Det är mitten av december och ingen snö har syns till, det är till och med fortfarande plusgrader. Helt sjukt ju? Förra året vid denna tiden hade vi 25minus och snöstorm var femte sekund. haha! Jag hade ju jätte problem med att komma till jobbet och från jobbet. Glömmer aldrig när jag fick ringa Carol och David för bilen satt fast på parkeringen. När jag väl kom loss så körde jag hem för jag var rädd för att fastna igen, tror ni inte att Carol och David sätter sig fast då istället? :P haha! Tack för hjälpen mina hjältar ;)
Vi har julgransproblem. Jag vill ha min plastgran och Mattias vill ha en riktig gran. Han tycker det luktar godare. Det kan jag hålla med om, men jag tycker om när det ser fylligt ut, inte ihåligt. Jag sa till han att jag kan hänga en wunderbaum som luktar gran, men fick ingen positiv respons på det :P
Nu ska jag försöka väcka Mattias, kaffet är ju klart så det är bara att stiga upp ;)


God kväll

Det blev några timmars jobb idag, skönt :) Sen direkt ner till Österlenhems kontor och få resten av nycklarna! Lite jobbigt att bara ha en ju. Sen blev det ett ryck i den gamla lägenheten, så nu är nästan allt rensat.
Första måltiden är lagad! Det blev stuvade makaroner med falukorv och bacon. Så jävla gott ! Och underbart att äntligen kunna sitta vid ett köksbord och äta sitt mål.
Allt börjar små smått sätta sig på sin plats igen. Jag är så lycklig :D

13 december 2011

God morgon!

Första natten är avklarad, underbart var det att vakna upp här faktiskt :)
Vi fick nycklarna igår, eller ja en nyckel, resten får vi idag. Så jag ringde snabbt till Mattias som var på jobbet "Fixa ett släp!" Sen jävlar gick det i 210 hela vägen. Min lägenhet är praktiskttaget rensad, bara saker i garderober och köket. Det känns nästan hemtrevligt redan, gardiner är uppe. Ni är välkomna att hälsa på ;) hehe.
Nu ska jag fixa mig, sen ska jag jobba :) Ciiao!

12 december 2011

Hejdå Larma Fastighet och Hej Österlenhem :)



<3

11 december 2011

God middag!

Nu jävlar händer det saker ! Min lägenhet ska får en ny gäst när vi flyttar och troligtvis får vi kanske nycklarna till den nya idag? Jag hoppas, hoppas, hoppas ! Den ska besiktigas, så om allt är bra så börjar vi flytta ikväll :D AAAAH, jag måste packa !

10 december 2011

God kväll!

Jobbet gick jätte bra igår, nästan för bra. Jag hade bra flyt och bra gäster, då kan inget gå fel :)
Idag var jag faktiskt lite mör på jobbet, även om det inte blev sent igår så blev det lite tufft. Vi insåg att vi inte har länge kvar på jobbet. Där är en äldre gubbe som alltid kommer och äter hos oss, han kom idag för sista gången. När han skulle gå så önskade han oss lycka till med livet och vi alla tre blev tårögda (!) Tänka sig att personer som man inte känner så väl men ändå, kan påverka. Det var tufft, vi insåg då att det är inte länge till det är slut.
Inatt väckte Mattias mig i all hast.. "Jag drömde att du gjorde slut med mig" och så höll han om mig hårt, pussa mig på mig och sa att han älskade mig. Så himla gulligt :) Jag dog där lite <3
Jag hoppas att dom ringer imorron och säger att vi får nycklarna till lägenheten, det är ju egentligen sagt den 15:e. Men tanten har redan flyttat ut ju :) Det tar tid att städa tydligen. Ååååh vad jag lääängtar! :D Vår lägenhet.

10 december 2011

God eftermiddag.

Jag tänkte ta en lugn eftermiddag här hemma innan jobbet, men vart tvungen att fara till Lomma. Så nu tar jag en lugn kvart i soffan innan jag ska stressa iväg till jobbet :)
Det gick ju bra att sova själv igår, men hade behagliga drömmar. Detta får inte bli en vana ;) haha!
Som sagt, två minuter till sen fixa sig inför jobbet :) Blir väl en kämpig kväll där också.

Ensam

Första gången.. okej andra gången på tre månader ska jag sova själv. Känns tomt :(

9 december 2011

God eftermiddag.

Idag blev det jobb i några timmar, lönlöst men ändå. Snart ska jag köra och lämna Mattias hos sin morbror, han ska stanna där till imorron för dom ska skruva på bilen. Jag ska sova själv inatt :O oh.my.god. Jag har inte gjort det på flera månader, hur ska jag klara detta? :P haha! Det kommer kännas tomt alla fall. Jag klarar mig ;) Imorron börjar jag inte förrän på eftermiddagen så jag kan ligga och dra mig i sängen länge, och framförallt bre mig över heeeela sängen, hahaha! Jag kan ju passa på att ha en "Pauline-kväll" nu när mannen är borta ;) hehe.
Jag är jätte sugen på en ny telefon, jag blev ganska kär i Sony Ericsson Xperia Arc S när jag var på Media Markt. När jag berättade för Mattias att försäljaren sa att den var jätte bra så sa han "Tror du inte att dom säger det för att du ska köpa telefonen?" Självklart, jag vet hur det är. Alla är försäljare mer eller mindre ;) Jag älskar Sony Ericsson och vill inte ha något annat!



8 december 2011

God kväll!

Jag tänkte idag att jag skulle ta det lugnt hemma och bada hundarna. Klockan tio kom jag på att jag skulle vara i Lövestad och hjälpa en kompis och lämna sin bil i Kristianstad. Snacka om att jag är tankspridd nuförtiden :) haha! Så jag fick stressa mig dit, sen körde vi till storstan. Efter det så körde vi till Siba, biltema och Mediamarkt, vilket inte jag hade planerat in. Men men.. jag fick köpt mig en röd filt (ööh?) och nästan en ny mobiltelefon :P haha! Om nu inte mitt abomemang hade stått på min kära fader ;) Jag känner att jag får väl komma in i den hära touch-världen snart iallafall.
När jag kom hem så körde jag och Mattias till Lomma för att lämna den röda 850, bara på lagning ;) hehe.
Nu håller jag på att baka lussekatter, pippi-gula ;) Muuums! Eller hur anna?

7 december 2011

God förmiddag!

Tänka sig att jag var vaken vid sex tiden, steg upp kvart i sju. Mattias låg i sängen helt chockad "vad gör du?!" haha! :P Jag kunde icke somna om, jag låg i tre kvart och bara vände på mig. Så jag gick upp och gick ut med hundarna, sen tände jag lite värmeljus och satte igång kaffe till Mattias, tror ni att han går upp? Näää. Tänkte jag att vi skulle ha en mysstund. haha! Vid åtta kunde jag inte hålla ögonen öppna längre så att jag la mig i sängen med M och somnade.

Igår blev det lite jobb, sen storhandling på willys. Okej, det blev inte så mycket. Men jag glömde att köpa socker! Jag tänkte ju göra lussebullar, får göra det idag istället. Jag har bättre med tid :)
Sen körde vi till mitten av skåne och köpte en ännu en 850 glt. Skit fin och billig! Han som vi köpte den av kom från en speciellfamilj, jätte snälla :)
Jag tänkte att jag snart ska köra en runda till Boan och se om jag kan hitta nåt kul, kanske julklappar? :P Och hårfärg! Moster måste färga det till mig ;)

6 december 2011

God middag !

Igår blev det mys hos Tessan. Moster Becka och Oma var också med så klart, massa kackel ;) Vi fick allt planerat alla fall, och var och en fick sin sak.
Idag blir det några timmars jobb, sen blir det storshopping på willys :P haha! Jag måste nästan göra lussekatter ikväll också, innan min kesella blir gammal :S Det ska vi nog hinna med, hehe.

Mattias <3

<3

Mattias, jag älskar dig! Jag är så glad att du finns i mitt liv <3

...

Ta tre djupa andetag.

5 december 2011

God middag !

Jag tog faktiskt en liten sovmorgon, jag kände att min kropp behövde det. hehe. Jag hann med att tvätta alla fall, och prata i telefon med Carol en stund, och t.o.m mamma. Jag tänkte ju faktiskt att jag skulle iväg och handla idag. Men Mattias har bilen och det är inte så roligt att cykla i detta väder, det blåser ganska mycket :S
Det blir ett par timmars jobb ikväll också, sen blir det julplanering hos Tessan med familjen. Så mysigt :D
Usch vad mycket det är nu i julen. Hur ska man hinna med allt? Jag vill njuta av den, men ändå vill jag att den ska vara över. Jag vill ta det lugnt :)
Nä nu ska jag göra något vettigt. Ciiao!

2 december 2011

God middag !

Jag tog faktiskt en liten sovmorgon. Jag blev så jävla trött efter arbetspasset igår. Tröttare kommer jag bli på lördag ;) Det är ju roligt med julbord, mer att pyssla med med. Men det kan ju också bli förmycket.
Jag tror att jag måste börja packa lite mer. Det är två veckor kvar till flytten ! Oh.My.God. Vi längtar så mycket ! :D Det ska bli så underbart och fantastiskt! Vi är ju så lyckliga tillsammans ;)
Ikväll kommer Lillen hit också, sista helgen han kommer vara i denna lägenheten. Nästa gång kommer det vara en ny och större, lovley ;)
Tre månader idag <3 Du är så underbar!

That's right!


1 december 2011

Välkommen December månad!
Det känns fortfarande som det är höst, visst borde det vara lite kallare och lite snö? Inte för att jag behöver snö just nu, för jag har fortfarande inga vinterdäck på bilen :P haha! Men det ska väl också fixas.
Jag blev väckt av att telefonen ringde.. det var försäkringskassan. Men med väldigt goda nyheter, en liten förtidig julklapp kan man säga :) Det behövdes verkligen.
Det blev ingen powernap igår innan jobbet, som vanligt så satt jag framför datorn och när jag väl var klar så hann jag inte :P Men det gick bra ändå, och jobbet gick bra. Lugnt och skönt. Det blir nog värre idag, allt på samma gång och för lite personal. Men först ska jag in till stan och handla den dära klänningen :D Underbart !
Ja, precis.. fan, jag har glömt att jag ska ha med mig mat idag på jobbet. Äsch, jag kommer inte ha tid att äta. Jag snor lite av julbordet sen ;) Skämt och sido! haha!
Ciiiao!

RSS 2.0