Im Transformed!


Så vad tycker ni? :) Det blev kortare än vad jag förväntade mig, men det blev snyggt! Jag får ge det några dagar innan jag vänjer mig :) Och hon färgade håret på mig också. Tusen tack Carol! <3 Love you fliss.

Jag hade med mig Dolly också till Carol, eftersom jag lämnade Freja hos mamma och jag ville inte att Dolly skulle vara själv. Det gick jätte bra, till slut. Hon var gnällig och mammig den första stunden (eller två) Men det brukar hundar vara när dom kommer till nya ställen. Alla fall så vet jag vem som ska vara hundvakt medans jag är i USA, och det är Carol och David ;) haha!
På hemvägen hämtade jag upp Mira hos mamma, som sagt, vill inte att Dolly ska vara ensam. Så Helan och Halvan är samlad igen. Mira är verkligen hälften så mindre än Dolly ;) haha!

Nu måste jag sova, börjar klockan tio imorron, blää!


Transformed!

Detta inlägget tillägnar jag till David, eftersom han tycker att jag uppdaterar för sällan ;) haha!
Nu sitter jag med färg i både håret och ögonbrynen. Carol har klippt mig och det blev vääldigt kort ;) Men det behövdes verkligen, det känns konstigt med kort hår eftersom jag inte är van, men det kommer bli fabolous :D
Ni kommer få se bilder när jag kommer hem eller imorron, mer troligt imorron :)
Ciao!

Pauline i ett nötskal



Det är denna kyrkan jag pratade om igår. Det är min favoritsak inom julsakerna :)

Jag är förbannad på Freja igen! Borde öppna en ny kategori "Därför hatar jag Freja", men så elak är jag inte, och även hon har sina ljusa stunder. Men nu är det så att hon har tuggat isönder mammas kamerasladd (jag fick låna hennes kamera när jag ska till usa) och då ska det tilläggas att sladden låg på mitt databord, då har hon alltså hoppat upp i sängen och sen sträckt sig över till databordet (det är kanske 15cm dit, men ändå) Varför tuggar hon bara på elektoniksaker?! Hunden är så himla uttråkad att hon måste verkligen utmana ödet. Men det är faktiskt så att västgötaspetsar är det påhittigaste rasen, och hittar gärna på bus och tuggar på saker. Men jag menar, jag har 75tuggben som ligger på golvet i huset, ändå ska hon tugga på mina dyra saker?! Nåja, det behöver jag inte beskymra mig om längre, för Freja flyttar tillbaka till mamma idag, så fort pappa kommer hem igen. Så ska jag slänga oss i bilen och köra i racerfart in till Tomelilla. Och sen ska jag fan ta mig till Svenska Foder och köra pellets, för det är ju faaaan vad här är kallt i huset :S Vi har ingen pellets kvar snart så vi kan inte elda så mycket.
Nu kom jag in på vilospår här, så det kan jag lika bra fortsätta med :)
Jag är så himla sugen på att baka, men jag har ingen jäst (gäster?:D) hemma och pappa har bilen, så det blir inget. Jag va lite sugen på att göra kanelbullar, eller vaniljbullar, eller kanske bröd?

EDIT: Kamerasladden funkar ändå, jag är så jävla bright som sätter igång kameran när sladden är i ;) men sladden är fortfarande tuggad!


Självklart.

Pappa och Bea tvingade mig att titta på en film med dom :P Det var ingen skräck denna gången, eftersom dom  alltid kollar på skräck, så tyckte jag att dom kunde få äran av mig sällskap ;) haha! Det blev lite likör också, jag har jobbat hela helgen så jag var faktiskt värd ett litet glas! Så det så :D Alla fall var filmen så där. Det var en självbiografi av Charlie Bronson, han sitter i fängelse och har gjort det i upp mot 30år varav ca 25år i insoleringscell. Han är en av dom mest farligaste fångarna :S Men jag måste säga att skådespelaren gjorde ett bra jobb, och han var ganska snygg också ;) hehe.

Julen har kommit till Familjen Olsson i Lunnarp. Kyrkan är uppe och det betyder jul, den lilla melodin som spelas när man vrider på klockan är underbar, jag ska visa en bild på den imorron. Vi har haft den i hundratals år och den är verkligen guld värd, alla fall för mig. :)
Jag vill redan sätta igång med julbak nu. Det är ju faktiskt första advent, så det är inget fel med det :) Jag kanske kan göra några saffransbullar eller nåt sånt, nu menar jag inte lussekatter ;) Det kommer inte förrän till Lucia. Mums mums!

Nåja, jag får väl försöka sova nu. Jag vaknade vid fem tiden imorse och frös som en isbit i en kall vinternatt! Jag var tvungen att ta på mig min morgonrock och ta upp luvan för att få upp lite värme i kroppen, det är jätte konstigt, jag fryser jätte mycket nuförtiden :S
Gonatt!


Fast sommar hade heller inte suttit fel ;)


Jag trodde det var över.

Årets första julbords-dag är över. Det var ganska roligt, eftersom man får pyssla lite med maten och så :) Men det  var så himla drygt att börja så tidigt, fick ju köra hemifrån klockan nio.
Men slutade i hyfsad tid, när jag kommer hem så städar jag lite och tar det lugnt. När jag ska ta min mobil hittar jag inte den! Jag letar i hela huset och ringer till pappa och frågar om den ligger i bilen. Och han säger nej, jag får panik och antar att jag har glömt den på jobbet. Åh nej! Men alla fall så ringer det på min mobil, det är från Ystad polisen och dom har hittat min mobil. Chockad blev jag, men det var bara pappa som jävlades :P Mobilen låg på parkeringen, och om pappa hade backat lite snett så hade han kört över den :S

Seriöst, det har tagit mig en timme att skriva dessa raderna. Jag är troligt trött. Go natt!

Vilken dag

Gud va jag är trött när jag vaknar, alltid. Jag stiger upp ganska sent, hinner precis göra mig iordning och käkar två mackor i bilen. Det är verkligen inte bra för kroppen, eller själen. Men jag kommer ihåg från skoltiden, jag kunde gå upp 20minuter innan bussen gick, sminkade mig lite, sen gick jag. Okej, jag åt alltid frukost när jag väl kom till skolan. Men ändå, jag stressade nästan alltid, eller så försov jag mig :) Eller till och med orkade inte gå till skolan, men det har sina anledningar.

Alla fall, jobbet gick bra. Jag och Christina julpyntade lite mer, så nu ser det ut som att man är inuti en gran. Ni vet när Piff och Puff jävlas med Pluto och springer upp i granen? Så ser det ut som. haha!
Det var verkligen inte mycket folk idag, hade två stycken på dagen. Så vid närmare halv sex tiden, tänkte vi stänga. Men tji fick vi, då kommer en tvåa, en man kommer in och frågar om vi har ett bord till fem personer (men dyker sedan inte upp) Sen ringer en och vill boka bord senare på kvällen. Jahapp, jag tror att jag ringde till pappa tre gånger och sa att han kunde hämta mig, sen att han skulle komma senare, och till sist "Jag ringer när jag vill hem" :P haha! Men så är det helt enkelt.
Imorron blir det jobb igen. Jag början halv tio, så det kommer bli en tidig morgon, bläää!
Därför tänker jag nanna nu. Go natt!


Jag blir så trött

När jag kommer hem, ser jag att Freja har tuggat itu en studsboll och gummi ligger över hela hallen. Självklart! När jag kommer in på mitt rum ser jag nånting svart som ligger på deras kudde och när jag går fram till den så är det min adapter till mobilen!! (minneskortläsaren) Jag blev så förbannad att jag började gråta istället för att skrika, okej jag skrek lite på Freja ändå. Jag blev så trött, och ringde till mamma för att beklaga mig och böla. Den hunden har tuggat sönder saker för 1000kr för mig, så på måndag åker hon hem till mamma igen och jag tar hem Mira, för att inte Dolly ska vara ensam. Seriöst, det är västgöta i ett nötskal. Men där låg faktiskt en halv påse chips på soffan och adaptern låg på soffbordet!! Självklart skiter hon i chipsen och tuggar på saker som faktiskt är värda pengar! Det bästa ska det vara! Jag ger dom tuggben varje dag just för att Freja inte ska tugga på nånting annat, men det börjar väl bli tråkigt nu kan jag tänka mig. Nej mitt kära folkskap, jag är trött på Freja!

Mamma erbjöd mig att komma till henne, för hon skulle ha middagsbjudning. (Hon hade bjudit mig innan, men jag trodde att jag skulle jobba) Så jag stack dit där, och där var faktiskt jävligt trevligt. Jocces kusin är helt galencrazy så att det inte finns. Det blev många skratt alla fall :)
Och jag kelade naturligtvis med Izzi, gud vad jag saknar henne :(

Nu tänkte jag att jag ska varva ner, sen ska jag sova. Go natt!

At Carol's place

Nu sitter jag hos Carol. Har varit inne i stan och betalat sista delen av usa-resan! Wiiie! Nu kan jag äntligen andas ut! :D Jag och Carol har suttit och myst i soffan och snackat mycket skit, som vanligt :)
Jag får nog alla fall snart köra hem, hämta Alicias present och bege mig till mamma eftersom dom är där.
See ya! Ciao!

God fucking morgon

Nä, denna dagen blir nog heller inte bättre. Men jag har massor att göra alla fall :)

- Ringa till resebyrån
- Köpa pellets
- Tvätta och städa bilen?
- Bada hundarna?
- Ha en sammankomst med Tessan och Alicia :)
- Ut på lite äventyr med Anna Banana !

Jag får väl lägga på ett kål. Ciao!

Livet suger just nu.

Jag hatar att vara ensam i detta stora hemska huset. När jag tänkte på att jag kunde ringa nån kompis som kunde sova över här, så kom jag på att jag inte har nån. Jo, kompisar har jag. Men antinge jobbar dom eller är hos sina pojkvänner eller till och med bor med sina pojkvänner. Då bröt jag ihop och börja gråta, och nu kan jag inte sluta! Just nu är allt jobbigt.
Jag drömde om min vän inatt (eller rättare sagt igårnatt eftersom det är en ny dag), jag drömde om att hon blev frisk och vi satt och snackade gamla minnen och kramade varandra. Fan vad jag saknar henne. Man inser vad man har förlorat när det nästan är borta. Jag hatar mig själv för att jag inte har hälsat på henne än, jag har ändå varit en av hennes närmaste vänner ett tag, right? Jag drömmer om henne så ofta att det nästan är skrämmande, jag tänker på henne nästan varje dag. Är det mitt samvete som pratar? Eller försöker hon nå mig? Jag har faktiskt ingen aning. Jag vet inte om jag vågar träffa henne, jag bör kanske göra det för att få ett avslut.
Jag är orolig för resan också, sista betalningen ska vara betalt imorron (idag), men jag har inte fått nån faktura. Och när jag ringde till resebyrån så säger kvinnan som vi har bokat resan av att jag ska ha fått den hemskickad. Hell no women! Så nu ska hon skicka en kopia av fakturan och den kommer säkert inte förrän på måndag, jag hoppas verkligen inte att det bli några besvär. Plus att jag vet inte om jag kommer få ihop så mycket fickpengar som jag önskar . Jag vet att min familj säger "Men inte behöver du ha med dig så mycket?", jag måste det. Allt kostar i där, vi ska inte bara sitta på våra hotelrum och pilla kråkor. Vi ska upp till Frihetsgudinnan, det kostar. Vi ska till ... ja, jag vet inte vad allt heter, men fan! Allt kostar, plus att vi inte får all mat heller. Tänk er att vi ska vara där i tre veckor. Att snåla på 2tusen i veckan är inget att snacka om, och jag vill helst ha pengar ifall nåt skulle hända och jag måste ta ett flyg hem. *peppar peppar ta i träd* Ni fattar vad jag menar, hoppas jag. Men jag får nog inse fakta att jag får ta med det jag kan. Jag blir bara så deprimerad när det inte blir som jag tänk mig, som en vanlig jävla människa.
Det är därför jag också har undvikit att skriva här, låtsas att vara glad vill jag inte göra. Det är falsk, även om jag oftats gör det, för att inte visa hur jag egentligen mår. Men jag vill inte må skit, jag vill vara den dära glada personen. Men som en annan svensk så har jag också problem.

Det jag ville säga egentligen är att jag tycker allt är jobbigt just nu. Jag vill egentligen bara sjunka under jorden. Att fira jul med en splittrad familj är inte roligt. Jag börjar gråta bara jag tänker på det, men jag måste verkligen inse att så här är det.
Och jag saknar Izzi, jag har aldrig varit ifrån henne så här länge. Det gör ont i hjärtat <3 Men det är bara två veckor till.

Jag är orolig för min familj, för var och en.


Vart tog dagen vägen?

Jag har verkligen inte haft lust att skriva idag. Dagen började bra, men sen blev det värre. På nåt konstigt sätt, skumt alla fall.

Det är så många förändringar just nu, och jag försöker behålla visa saker och rutiner för att ändå känna mig trygg. Jag vet att det inte kommer bli som förr, men jag vill inte att det ska gå så himla snabbt, därför vill jag att vissa saker ska vara som det va, för att jag/vi ska kunna ha en lätt övergång.

Jag saknar Izzi så otroligt mycket :(


Go natt

Jag har nästan precis smaskat i mig lite kvällsgodis ;) Yoghurt, frysna hallon och honung, så gott :D Och bäst på att dämpa sötsuget :)
Jag ska faktiskt lägga mig tänkte jag. Ögonen börjar bli lite trötta, men kroppen är nog inte det, får nog ta dom tabletterna jag fick av Tessan :) Imorron är det jobb, dock blir det lugnt eftersom vi ska julpynta. hi hi!



God natt!


Ganska trött nu faktiskt

Så där, nu har jag käkat och tittat på tv en stund. Tänkte att jag kunde skriva en rad eller två :)

Det blev lite handlat idag, blev till o med julklapp(ar) till pappa, tänka sig! Nu är det bara Lotta kvar, och jag har ingen aning vad jag ska köpa till henne! Det blev även bordtablettsdukar (jätte snygga, passar jätte bra i storarummet), en tomte och massa julgransgodis :D hi hi. Vi går alltid och småäter innan julafton ;)
När lotta sätter sig i bilen så ser vi att vi är nästan likadant klädda, svart och lila! HAHA! Fast lotta hade lila tröja och svarta kalasbyxor :) Vi är inte systrar för ingenting ;)


Det syns dåligt, men jag har lila kalasbyxor :)

Nu ska jag titta på Scrubs :D "mini-Turk" Derek har så jääävla snygga ögon. Mums! :D


Milda Matilda

Nu har jag dammsugat hela huset, till och med under sofforna. Tänka sig vad jag hitta där, massa tuggben, glasskärvor, spilld vin :P svålchips och massa damm :D haha!
Jag har tagit en välförtjänt dusch nu och ska göra mig iordning, sen ska jag och lotta till Rusta och julhandla lite, tydligen är dom billigare än Bo Ohlsson ;) haha! Plus att dom har öppet till åtta hela julen, så det är lugna puckar :D


Hmm, kanske ska köpa en färg idag och färga håret mörkt? Mitt hår ser förjävligt ut nu :S


Uppe med tuppen!

Jag vaknade klockan åtta imorse, jag hade ställt klockan på halv nio så jag tänkte att jag kunde sova lite till. Halv nio gick jag upp och började koka ägg :)
Självklart när jag sätter igång tvn är det bara Tv-shop ! Jag hann titta på Vakna med The Voice i två minuter. Blää!
Jag börjar känna mig lite trött igen, för att jag inte ska lägga mig och sova igen så får jag nog hitta på nånting. Jag kan alltid städa:)


Dom ska lida för sina synder!

Åh vad jag är arg! Jag kan inte berätta vad det är, för jag måste erkänna att det är lite för pinsamt att säga vad det handlar om. Men jag kan säga så här att det blir storstädning imorron och jag ska bada av hundarnas ondska! Jag ska riktigt skrubba av deras rebelliska tankar! MOHAHAHA!

Det gick bra på jobbet idag, kinga större katastrofer som vanligt. Efter jobbet körde jag in till Ica, där jag träffade på mamma och pontus, så vi shoppade mat ihopa ;) haha! Jag lärde mamma att handla ekonomisk :) För faktiskt är det så att jag är en riktigt tant, jag tittar i Icas reklam tidning och sen skriver jag upp de saker jag behöver, och de som är billiga. Jag köper inget onödigt, all mat ska ätas upp :) Nu är både frysen och kylen full, så nu behöver jag nog inte handla på ett bra tag :)

Nu ska jag käka lite, det blir stekt potatis med kryddjärpar (extrapris på dom :P) Ciao!


Kryss i taket!

Jag är uppe! Chefen ringde och väckte mig tjugo över nio, alltid lika trevligt och sa att jag skulle börja en timme tidigare. Alltid lika trevligt när han gör så!
Nu ska jag gå och ta en ibumetin, för jag har fantamig spänt käkarna inatt :S Aj aj!


Vilken kväll!

Jag kan ju säga att jag fick min fest till slut :P haha! Nej skämt och sido, det blev verkligen en hejdundranfest på jobbet idag, (ja jag vet, en måndag) Tydligen festar folk också då. Där var folk från andra länder och man fick verkligen sätta sin engelska på prov, jag måste ju öva också innan jag ska till staterna ;)
Både jag och Anna fick våra beundrare, ena var lite mer på en den andra, men men ;) What to do, what to do. Det var ganska kul faktiskt, men vissa gick över gränsen lite ibland. Jag hade nog haft riktigt kul om jag också hade varit så fulla som dom ;) haha!
Nu ska jag försöka sova, alltid när man kommer hem från såna här tillställningar på jobbet så är man ganska uppe i varv och har lite svårt för att varva ner. Hoppas att det funkar ändå :) Det blir jobb imorron också, börjar inte förrän klockan ett, men vem vet när man somnar :S
Hoppas att ni har haft en intressant måndag, för det har jag. Ciao!

Take the day off

Jag somnade runt fem imorse. Det är helt sjukt, hur kan man ha såna sömnproblem?
Nu håller jag på att laga lite mat, sen börjar jag jobba kl sex, fulla gubbar på en måndag är ingen hit :S

Ingen bra dag.

Jag sov mig ganska rejällt idag, och så ville inte bilen som jag ville, typiskt! Men jag kom till jobbet alla fall, blev fem minuter sen, halleluja! :P
Jobbet gick annars bra, ganska bra alla fall :)
Nu ska jag fixa lite käk, sen ska jag bara slappa, det blir jobb imorron också. Dock på kvällen :S

 


Kanske blir Hemlagad Snabbmat a la Pauline igen? :P


Pinsamma jävla bil!

Varför ska det alltid hända mig? Alltid när jag kör en bil så pajar den på ett eller annat sätt. Jag var på väg till jobbet och skulle inom till byn och köpa cigg, när jag ska göra en u-sväng i Roma-korset lägger bilen av! Och jag får inte igång den! Det var inte soppatorsk, för där var minst 20liter. Jag får alla fall panik, självklart ska alla jag känner till köra förbi mig och GLO! Nä, men stanna inte och hjälp mig! Folk är så jävla självupptagna ibland så det finns inte. Men alla fall, så ringer jag till pappa, men han kunde inte hjälpa mig så mycket eftersom han är hos Bea, så jag ringer till mamma och frågar henne om hon vill komma och hjälpa mig putta bilen, för den orkar jag inte själv. När vi puttar bilen så kör Benny och Fredrik förbi och frågar vad som har hänt och om vi vill ha hjälp. Självklart ska några utlänningar stå glo och ropar till mig "Du får 5000 för bilen!" Jag tittar sarkastisk på honom och räcker finger och säger tillbaka "Det kan du glömma!". Inte fan vill jag att han ska ha min bil :P haha! Sen tittade Benny och fredrik på bilen, och helt plötsligt funkar den bara för att! Självklart. Tack iallafall pojkar :D Guld värt!
Sen körde jag försiktigt till jobbet, blev självklart sen, men jag hade meddelat det ofcourse :) Och jobbet gick bra, fick ta det sista själv.

Nu har jag varit lite huslig också, tog hand om disken som har stått där i två dagar :P he he.
Förresten så är kalkonkorven snart slut pappa ;) mycket god!

Transformers går just nu på tv4, jag älskar dom filmerna och jag längtar tills trean kommer, om den kommer rättare sagt? Nån som vet? :D
Jag kommer ihåg när jag såg första filmen med mitt ex från Stockholm, jag garvade när den onda roboten får liv i sig och skriker "I am  MEGATRON!" HAHA :D Jag får snart se det igen ;) mohaha!


Orkar inte

Jag sitter fortfarande i nattlinne. orkar inte klä på mig för att sedan klä om till jobbekläder, verkar bara onödigt :P haha! Nu ska jag dammsuga, så mycket Freja-håååår!


Hmm, kanske dax att gör lite fler kanelbullar? ;)


Strålande väder!

Andra dagen i rad är det sol :) Så glad jag blir!

Förresten.

Jag skrev ett mail till Marie och ville tacka henne för den fina kommentaren hon skickade. Och jag fick ett sånt gulligt mail tillbaka! Hon skrev bl.a. att jag är en modig kvinna och att hon kommer tipsa sina patienter om min film, för att den kan hjälpa. Jag måste erkänna att jag blev gråtfärdig igen (!). Som sagt, det är så himla roligt att vara till hjälp, det betyder massor för mig!

Hon skickade även denna länken, det är ett filmklipp som handlar om att inte ge upp.


Gonatt!

Snacka om att jag var yr när jag skulle gå ifrån jobbet, eller rättare sagt stressad. När jag satte mig i bilen ser jag att jag fortfarande har på mig förklädet och jag glömde min kofta. HAHA! :D Jag ska jobba imorron också, så jag tar med den då ;)
Jag hoppades nästan lite på att jag skulle vara ledig imorron och på söndag. Becka ska ha fest imorron, och eftersom hon bor i Kristianstad så blir det övernattning där. Jag har inte varit på hennes fester på hela sommaren, sist var nog i början av våren. Känns lite piss :( Men jag får tänka på att jag måste ha pengar till resan. Tråkigt nog, men fan va vi kommer ha kul i staterna ;)
Nu måste jag sova, känner mig lite trött, men det är ingen garanti :/ Börjar klockan fyra imorron, gött med sovmorgon ;) haha! Gonatt gott folk!

Jag vill inte..

Jag hade gärna tagit en karta ibumetin och gått och lagt mig igen. Vilken värk i kroppen jag har :O
Det blir jobb hela helgen, och i början av nästa vecka. Ja det blir mycket jobb framöver helt enkelt, men det gör egentligen inte så mycket, för jag måste tjäna pengar :)

Bör sova nu.

Lyssnar på Maroon 5 - She will be loved och tänker på gamla tider. Man ska inte titta tillbaka säger dom, men jag kan inte hjälpa att titta tillbaka och le.

Nåja, nu måste jag lägga mig. Det blir jobb imorron, go natt!

Video - valparna.


Kvällens låt


Finner inga ord

Jag blir alltid glad när jag får kommenterar som innehåller stamning, positiva of course :) Och denna kommenteran berörde mig verkligen. Denna kvinna är logoped och hjälper små barn med deras stamning, och min film hjälper henne :) Ska jag bli helt ärligt så blev jag lite tårögd, av glädje. Det betyder så himla mycket för mig att kunna vara till hjälp när det gäller såna här saker, ja andra också. Men just stamningområdet är verkligen nåt som berör mig :)
Och det är helt otroligt att jag bara stammade ungefär 16% av mitt tal (talet man hör). Nu vet jag inte vilket film hon menar men jag tror vilket det är.
Tack ska du ha Marie! :)


Hos mamma.

Nu sitter jag hos mamma och myser. Ja jag tog med mig datorn för att det är så himla tråkigt här *ironisk*
Hon bjöd på jätte god mat :) Kyckling och rotfruktgratäng . Mums! :D
Jag har kelat med Izzi också, gud va jag saknar henne :(


Känner mig som nittionio, inte helt hundra.

Det första mamma sa när vi satte oss vid köksbordet va "Gud va du är blek, mår du bra?" Jag sa ja, för det kändes bra då, men nu börjar jag känna mig lite dålig, värken i kroppen och tung i huvet. Plus den jävla finnen som gör så jävla ont, den är större än Frihetsgudinnan :O Jag behöver lite ljusterapi - solariet, here I come!

God eftermiddag

Idag blev jag väckt av att någon knackade på dörren. Jag blev skit skraj, för det har inte knackat på vår dörr på många år :P Förr var här alltid nån som knackade på dörren, nu rostar den nästan igen för att ingen använder den ;) haha! Men alla fall, det var bara mamma som kom hit igen för att hämta lite grejer. Jag trodde att hon skulle ringa först, men tydligen inte :P Men det var bra att hon kom, för annars hade jag sovit i hundra år. Jag somnade sent inatt igen :(
Jag har fått världens största finne/innebrännare i fejset! Den gör sååå jääävla ont! Och självklart måste jag pilla på den så det gör ännu mer ont.
Nåja, nu ska jag läsa lite bloggar :) Ciao!

En läsarfråga



När jag ändå kan sova så kan jag lika bra vara uppe en stund.
Jag är ganska nyfiken på er läsare. Säkert lika nyfikna som ni är på mig. Så jag tänkte fråga er hur gamla ni är, för att kolla var målgruppen ligger :)
Ni får gärna svara anonymt om det behagar.

Go natt!



Det blåser satan. Man skulle kunna tro att vår bastanta betonghus snart lyfter! :P
Jag ska tända massa värmeljus i mitt sovrum och läsa en bok, så mysigt. Synd att man inte har en man sidan om också, det skulle vara pricket över i:et :P hihi.

Hoppas ni har haft en bra onsdag!


Now it's gone

Jag behöver bara säga, AJ! Jag vill inte avslöja vad jag gjorde hos doktorn, för det är privat. Behöver inte skriva allt jag gör :) Tack mamma för stödet och att du höll mig hand, och inte berättade hur stor nålen var :P
Och satan vad det blåste, hela bilen gunga, men vi kom hem oskadda alla fall :) Eller mamma har inte kört hem än, för hon är här och hämtar lite saker och hon ska klippa klorna på hundarna :)

Nu ska jag bara ta det lugnt :)

Åh, det blåser lite i öronen.

Jävlar va det blåser ute idag :S Vågar man ge sig ut eller? Jag måste verkligen till Tant Doktor, men så farligt kan det inte vara eller?
Nu ska jag göra lite mat, sen ska jag göra mig iordning :) Ciao!


God middag

Jag gick och la mig tidigt igår, tände massa doftljus och värmeljus på mitt rum och löste korsord i sängen. Riktigt trevligt :) Jag var så avslappnad att jag sov till klockan elva idag.  haha!

Så vad händer idag? Jag har ett doktorsbesök ikväll, inte visste jag att man kunde gå till doktorn på kvällen? :P Jag fundera lite på att besöka min Oma, det var ett tag sen nu jag var där ju :) Eller så blir det en liten städning här hemma. Jag har blivit besatt av att städa, speciellt när jag får besök. Innan Anna skulle komma i måndes storstäda jag på en kvart, okej jag diska inte, för det hann jag inte :P haha!

Nåja, duscha ska jag alla fall göra :)

Fuckfuckfuckfuck och åter FUCK!

Jag fick världens chock när jag öppnade kuvertet med min mobilräkning. Aldrig trodde jag att kunde komma upp i den summan, fan vilka sura pengar! :( Först blev jag förbannad och ringde till pappa och sa att han skulle ringa till tele2 och skälla ut dom! Men han sa att jag skulle gå in på deras hemsida och kolla mina fakturer, så jag gjorde det och den mobilräkningen var från en månad då jag mobilbloggade och "trodde" det inte skulle vara så jätte dyrt att vara ute på nätet. Tji fick jag.
Som sagt, jag får skylla mig själv. Men fan, det är så jävla sura pengar :( Speciellt nu när jag ska spara pengar till resan.

Helgen har börjat, kvällen är inte slut än.


En kväll med Anna!

"Min mus vill inte!"
"Jag är inte glad för sån här mus" - Anna.

Tänk er en hel kväll med såna kommentarer :P


I get my ass kicked :P


Halloween 2009 - förfesten
Jag och min kompis Malin, hon ville ha en match, eller visa att hon kunde boxas. Jag med andra ord ville inte, för jag kan verkligen inte boxas. Synd att folket på festen trodde det bara för att jag hade klätt ut mig till boxare ;) haha! Men kul var det alla fall :D


Ett litet äventyr

Snacka om att hundarna älskade att gå i Ystad, dessutom var dom jätte lugna på tåget, eller Freja var lugn och Dolly var ganska lugn, hon gnydde lite bara :)
Det blev verkligen en lång runda. Det tog mig cirka 50min (med stopp) att komma ut till åkeriet där bilen stod, men det var skönt! Och hundarna sov gott i bilen sen :) Dolly blev lite hysterisk när vi satte oss i bilen, hon tycker inte om att åka bil, men när vi lämnade Ystad så blev hon lugn.
Sen körde vi in om till mamma, så kelade jag med Izzi, gud va jag har saknat henne! I mitten av nästa månad kommer hon hem :D


Tack!

Jag ville bara bevisa för er att jag faktiskt är uppe tidigt idag! David ringde och väckte mig, (order från frugan? ;) haha!) Men men, jag kom upp alla fall, det är huvudsaken. Jag snackade lite med Carol sen, eller små pratade, bägge två var nyvakna och trötta. Men efter det så hoppade jag in i duschen, inte så mycket varmvatten, men det fick räcka.
Nu ska jag försöka ta mig in till Ystad för att hämta bilen, min första plan va att jag skulle ta tjugo i tio tåget in, men jag fattade snabbt att jag kommer aldrig komma upp så tidigt. Men nu är det så himla dimmigt så jag vet inte om jag vågar gå där i industribyn alldeles själv :P Jag tänkte ta med mig hundarna, men jag kom på rätt snabbt att dom är så jävla dryga att gå med, bägge två samtidigt. Freja hade mest behövt att gå, men jag kan inte lämna Dolly själv, för hon är världens pipsill. Eller så ringer jag mamma och ber henne köra mig? :P haha! Nä, jag får faktiskt klippa livlinnan snart, jag är vuxen trots allt ;)


mmm, Espresso House.


För dig Carol :)

Ja, det är väl på tiden att jag bloggar igen. Carol klagar på min dåliga uppdatering :) haha!

Kvällen har varit lugn, är ensam igen, vilket är tråkigt. Tycker inte om att vara ensam, men ändå är det ganska skönt :) Jag har fixat naglarna och dom är lika söta som vanligt :)
Nu har Carol gått till sängs så därför kan jag avsluta detta inlägget ;)

Hoppas ni har haft en mysig söndag! Go natt.

Tomelilla-runda

Vi har nästan precis kommit hem nu från vår lilla tripp, det blev en runda in till Boan genom småvägarna, sen en tripp in till Ystad :) Jätte mysigt var det. Jag fick med mig en Allas från Boan, så nu ska det bakas och lösa lätta korsord. haha! Jag fick även ett förkläde som jag kan ha när jag julbakar :D Den är röd och så står där med en lagom text GOD JUL, tyckte den var jätte fin :D



Bara det lilla kan göra den starkaste mannen mjuk


Söndag!

Jag lyckades stiga upp vid elva. Kryss i taket! Jag gav mig jäkeln på att jag inte skulle sova så länge idag, även om det är söndag, så ville jag komma upp i tid.
Nu håller jag på att göra mig iordning, för vi ska på österlenupptäckt :) Beas dotter är på besök så vi ska visa henne lite, ja bea också för hon har heller inte sett allt här kan jag tänka mig :) hehe.

Det gör inte saken bättre.



.. Att jag saknar Izzi. Hon kommer hem en vecka innan jag ska åka til Usa (va, ska jag dit?), verkligen typiskt att jag inte kan umgås mer med henne innan jag åker.
Saknar henne så att det gör ont. <3


...

Jag vill bara skrika. Jag kan inte somna, jag kan inte få ro. Klumpen i magen är här igen, av en annan anledning. Jag har myror i benen som inte vill gå bort, mina ögonen svider så trött jag är. Jag vill gråta, men inte ens det kan jag.


Jag orkar egentligen inte skriva.

Min lördagskväll slutar här, jag ska faktiskt försöka sova eftersom jag är gudfruktigt trött.


Fan lotta...


Denna var också skit snygg! :O

halens.se


Zombieland

Jag och Anna tog en spontanbio och kollade på Zombieland. Jag tycker inte om skräck och läskiga saker, och jag kan säga att där var läskiga zombies, men filmen var ganska rolig, inte hysterisk rolig, men underhållande :)
Jag fick också reda på att jag ska jobba imorron (!) Tur att Anna sa det annars hade chefen ringt mig imorron och frågat vart fan jag blir av :P haha!
Så nu ska jag lägga mig :) Go natt!


HAHA!

Gårdagens citat av Pontus:

- När jag skulle sätta på mig skorna imorron.
Han skulle säga imorse ;)


God fucking middag - Paradise will wait

Inte fan kunde jag inte gå upp tidigt, Carol ringde och väckte mig vid nio men ändå kunde jag inte gå upp. Min kropp vill sova helt enkelt.

Ingen lycka än

När jag ändå inte kan somna kan jag lika bra skriva av mig lite här. Det är mycket som flyger runt mina tankar just nu, det är mycket som händer och allt går för snabbt för att jag ska hinna med. Det känns som att man hinner inte ens blinka förrän nästa sak dyker upp framför ögonen på mig. Ärligt talat så ska det bli så himla skönt att ha tre veckors semester, hinna uppleva annat än denna soppan.
Jag är glad att det har skett förändringar, men det har gått alldeles för snabbt. Jag kom på att jag har inte riktigt gråtit över (--), jag har kanske blundat för mig själv och försökt intala mig nåt annat. Det kommer som ett slag i nacken nu, det är nu jag börjar inse att vi kommer aldrig ha en likadan jul som när jag var liten.
Jag börjar inse nu också att jag är gammal nog att kunna stå på mina egna ben, även om ni andra inte tycker likadant kanske. Jag är snart 22år, jag känner att det är dags för att ta steget ut ur boet, jag har inte ekonomi till det, så det kommer inte hända imorron precis. Dagen kommer allafall, och jag hoppas att det är snart.

Jag vill så gärna gråta, skrika och smälla igen dörrar, för att få ut mina känslor, men det enda som jag får fram är två tårar och ett litet fågelpip.

Nu är det verkligen dax att lägga sig.

Jag skrev precis ett jätte fint inlägg! Och när jag ska lägga upp en bild så hänger sidan sig, jag prövar detta två gånger. Och nu när jag kopierade texten och skulle sätta in den på ett nytt inlägg så finns det inte! VA FAN?!?!

Skit samma, kärlek suger. Go natt.

Panik & skrik!

Jag kom på att jag fortfarande inte har inte kamera! Jag måste ju självklart ha en när jag ska till staterna, men vette fan om jag har råd :O Jag kollade på elgiganten och deras billigaste kostade 990kr, visst det är kanske inte jätte mycket, men för mig just nu är de det. Usch.. Ågren.

Klicka på bilden för att komma till elgiganten.se


Kvällsmat för en stund sen


När jag ställe tallriken på bordet titta Pontus på den och sa "Hur kan du få nåt så enkelt se lyxigt ut?" Och jag tänkte på det, jag kom fram till sallad :)


Det är lika bra att handla på Ica

Sådär, två timmars jobb, yeah? Onödigt egentligen eftersom att en timmes jobb går åt till bensinen, nåja, jag får vara glad för det lilla jag får :) Alltid något, eller hur?
Jag lyckades försova mig idag, men jag kom ändå i tid till jobbet. Jag vaknade tio över nio och for upp ur sängen och fixade till mig på fem minuter, skrev ett sms till pappa att han skulle vakna(eftersom han skulle köra mig) och (jag kunde lika bra öppnat dörren och kallat på honom, men det kändes som att jag kunde göra två flugor i en smäll om jag messade honom och sminkade mig :P )
Nåja, jobbet gick bra och efter hämtade mamma mig och vi körde in till stan för att luncha lite, sen körde vi till Willys och handla lite. Jag fyndade rätt bra kan jag säga :) Dom har verkligen sina guldkorn, men det är lika bra att handla på Ica eftersom jag har icakort och jag får bonus där. Men som sagt, man kan ju handla deras guldkorn alla fall :) haha!

Nu ska jag läsa lite bloggar, sen blir det väl att laga lite mat, eller äta rester :) hehe.


Jag klara det!

Gud va det var skönt att simma! Jag simmade 20längder :) *duktig flicka* När jag hade gjort typ 18 längder så gick vi till den varma poolen och slappna av lite :) Så himla skönt. Sen fortsatte vi lite till och så basta vi :) Men vi hann bara vara där en liten stund sen fick Carol fem i två ryck och kom på att hon hade filmer som skulle lämnas tillbaka innan sex, så i fick skynda oss lite.
När vi kom hem till Carol igen så fixade vi lite mat, ugnsbakad falukorv med potatismos, igen :P hehe! Men det är så himla gott så det gör inget ;)

Nu är jag hemma och ska snart lägga mig, för jag ska jobba tidigt imorron. Go natt!

Herre gud.

Jag sov till ungefär tolv, och jag somnade inte förrän vid fyra (IGEN). Men imorron ska jag jobba tidigt så då får jag fan ta mig gå upp.

Alla fall, jag har mycket julkänslor nu. Alla skriver om julen, man ser julsaker i affärerna, man börjar planera lite vad man ska göra och så vidare. Denna julen blir lite annorlundare än vad den brukar. Eftersom varkens mamma eller Tessan kommer fira med oss :( Men så är det, det är nya tider och man får acceptera de nya förändringar :) Däremot kommer inte mitt julbak förändras! Kanske i mindre doser bara :) Ni som har följt min blogg kan säkert komma ihåg ifjol att jag verkligen slet med mitt jävla julgodis långt in på natten före julafton :P haha! Och jag skulle tvunget göra mycket av allt, för det är så man gör på julen. Men iår får jag begränsa mig lite :) Men vad som står högt på listan är Jansson och Rocky Road, vilket jag absolut ska göra :D Vet ni att jag gör en supergod Jansson, men jag äter knappt av den själv? :P hehe, jag gillar inte anjovis :) hehe. Vissa äter bara Jansson med julmaten, men vi har potatis och brunsås, jag blev lite förvirrad en gång när jag skulle äta julmat med mitt ex och hans familj, jag letade efter potatisen och brunsåsen men inte hitta jag nån :P Man måste ha potatis och brunsås, så är det :D



Alla fall, nu fick jag lite bråttom. Jag ska faktiskt simma idag! Jag känner för att röra på mig idag, även om min arm värker lite än, men det botar jag med lite motion :) I värsta fall får jag simma med en arm ;) haha! Carol har varit på mig i flera veckor att jag ska följa med henne och simma, så nu får hon som hon önskar :)



Jag vill önska er en God Jul i förskott ;) haha!


Inte nu igen

Fortfarande inte somnat. Ska det vara så här varannan kväll?

Mitt internet funkar inte

Bloggen funkar, men allt annat funkar inte. Okej msn funkar också. Men det funkar inte att gå in på en ny sida.. Mycket skumt, vårt internet är kasst.
Jag ska alla fall snart nanna. Brist på annat ;) Go natt!

Nova lund

Det blev en liten snabb vända på Nova Lund idag ju, började med en fika på EH eftersom vi var ganska hungriga när vi kom dit, och klockan var närmare fyra. Det blev lite julklappar och jag måste säga att jag blev förvånad på Indiska, där var otroligt mycket fina grejer och till väldigt bra priser! Jag skulle kunna köpa jätte mycket grejer om jag hade haft råd :P


Dålig bild på naglarna, men jag tyckte det blev himla sött :D

Sen körde vi snabbt in på Ica, pappa ville egentligen inte ha nån farsdagpresent, men han fick ostbågar, bilar och två tidningar :)

Nu sitter vi och mumsar kakor . Ciao!


En som verkligen skriver hur hon snackar :)

Min tjejkompis som skriver som hon snackar ;) En riktig tvättäkta Tomelillabo :P Det är nästan så att jag knappt förstår vad där står :P hahaha!


Nagelfix!

Nej, jag har inte duschat än, men jag var tvungen att fixa naglerna. Och ja, det tar sin lilla stund. Speciellt om man ska ha fina klistermärken på :D Det blev jätte sött idag, känner mig nästan som Foki ;) Jag visar bilder sen. Nu ska jag sätta på sista lagret med topplack, sen ska jag hoppa in i duschen :) Ciao!

Otroligt

Jag somnade vid halv tolv tiden. Kryss i taket! :D Dock sov jag till elva ungefär, men tydligen ville min kropp det :) Jag försökte gå upp vid nio då min klocka ringde, men jag var för trött.
Visste ni att det är tortyr för kroppen att snooza?
Nu ska jag gå och duscha, det blir ju Nova Lund idag ;) Wiie!

Gutten Nacht

Jag kan ju säga att jag har ont i armen, och min vän Linda är typ helt handikappad i sin :P haha! Stackarn, jag tror att jag alla fall kan klä av mig :P Men som sagt, Jag är hellre lite sjuk nu än dör av svinsjukan.
Imorron blir det Nova Lund med Lotta! Tänkte att vi skulle köpa lite julklappar :) Och Alicia fyller snart ett år, lilla tösen börjar bli stor!
Nu är jag ganska trött så jag ska lägga mig :) Go natt!

Nu är jag infekterad

Det gjorde inte alls ont att ta sprutan, dock gjorde man det i en sal och där satt andra folk, så det var inte så spännande. Tänk dom som är jätte rädda för sprutor, stackars dom.
Jag känner mig trött nu alla fall, lite domning i armen, men annars mår jag bra :)

Håll tummarna för mig

Jag ska alldeles strax bege mig in till doktorn och ta mitt vaccin. Åh vad jag är nervös :S

:(

Fortfarande ingen lycka. jag vill sova!

Frustration!

Jag borsta tänder kvart över tio, la mig i sängen efter det. Kolla lite på tv, snacka med mamma i telefon, stängde av tv och har legat och vänt på mig sen dess.  AH! När jag vill somna tidigt gör jag inte det, när jag vill somna sent somnar jag ännu senare. Jag är verkligen jätte trött, jag tittar i kors och mina ögon svider. Jag kommer ihåg i somras när jag jobbade som mest att när jag gick upp på för middagen och skulle fixa mig till jobbet så kunde jag inte sminka mig för jag kunde inte öppna ögonen, det gjorde så ont, det sved och hade sig. Jätte hemskt, men jag fick tvinga mig ändå och köra till jobbet. :/

Imorron ska jag ta svinsprutan. Fasar lite för det, hoppas att jag inte får hemska biverkningar bara. Jag och Linda kanske nöffar sen ;) haha!

Tröttare än ett ålderdomshem

Fy fan va jag är trött nu. Det var ganska mycket på jobbet, dock inte många strögäster. Men att servera gås är helt nytt för mig och att chefen trodde att jag var med förra året gjorde inte saken bättre, för han trodde att jag skulle veta hur det gick till, jag hade ingen aning förutom det Anna hade förklarat för mig. Nåja, det gick bra iallafall :)
Sen körde jag till Tessan för att lämna hennes bil, mös lite Alicia :) Den tösen är för go! Sen körde hon hem mig och direkt var jag på den höga disken som stod i köket. Jag vet inte vad som har hänt med mig, men jag har blivit väldigt pedantisk dom senaste dagarna. Hel sjukt :P he he. Imorron måste jag dammsuga igen, för det flyger Freja hår igen. AAH! Får nog ta och borsta henne eller nåt.

Nu ska jag läsa lite bloggar, sen blir det parlamentet :) Ciao!


Back home

Jag var så himla trött i morse så att jag inte orkade blogga, eller jag steg upp ganska sent, jag råkade glömma att äta frukost ;) haha! Beas vovve Chanel började skälla vid sex sju tiden, då är man lagom road att vakna .
Jag tog tåget in till Tomelilla och gick till Tessan. Där erbjöd hon mig frukost, tack så mycket :D Sen kom jocce och jag körde till jobbet. Det var verkligen år och dagar sen jag körde manuell bil, jag fick till o med erkänna att jag fick motorstopp ;) haha!
Jobbet gick bra, jag fick ta det sista själv, men det gjorde inget ;)
Imorron blir det jobb igen. Det är ju farsdag så vi kommer jobba röven av oss. Men man ska känna att man jobbar ;) haha! Jag känner det redan i benen idag iofs.
Nu ska jag terra Pontus och käka lite chokladpuddig, sen blir det sängen :D Ciao!

Man inser inte vad man har förlorat förrän det är borta.

Min vackra vän, det är snart över ett år sen nu. Det är alldeles för lång tid. Tiden går så himla snabbt, du anar inte vad du har missat.
Jag tittade på gamla bilder på dig och nu sitter jag här i sängen och fäller en tår eller två, rättare sagt flera hundra! Jag fattar fortfarande inte vad som har hänt dig, eller så vill jag inte?
Allting påminner om dig, vart jag än går kan jag relatera någonting till dig. Jag tänker på dig varje dag, vad jag än gör. Du har varit min vän i så många år, jag kommer aldrig att glömma dig. Även om vi har haft våra bra och dåliga dagar genom åren, du har alltid funnits där. Vare sig man ville eller ej ;)

Jag drömmer om dig ofta och tänker på dig hela tiden. Tro aldrig att jag har glömt dig, för det kommer jag aldrig.


När tiden inte räcker till.

Ibland blir jag rädd för mig själv, jag kommer på mig själv med ovanor och försöker hejda mig. Jag tänker för mycket, känner för mycket. Ibland önskar jag att jag kunde vara lite mer kall, eller cool. Kolugn.
Den där klumpen i magen har jag allt för ofta, för många orsaker. Kan jag inte bara plocka bort den?

En kommentar jag skrev som passar in jävligt bra.

Tänk dig att ha rädslan hela tiden för att prata, men att du ändå måste och när du väl pratar och stammar känner du hur skammen fylls i kroppen, för på något sätt känner du att det är fel att stamma.
Tänk att känna det varje dag, varje minut. Det är inte roligt :/

Fuckfuckfuckfuckfuck!

Tack Carol för att du ringde och väckte mig :) Jag kom fantamig upp idag också, jag fick nästan dra mig själv i benen. Men men, jag kom till jobbet alla fall och det gick bra att jobba idag, tro det eller ej ;) haha! Men jag tyckte att jag hade lite problem med stamningen, det var mycket upprepningar idag. Men jag har en teori att det är för att det börjar bli höst :P
Sen svängde jag till Carol och drack saft :) Alltid mysigt att mysa med henne . Sen ringde pappa och ville att jag skulle hämta dom.
När jag satt och skrev en kommentar till en jätte söt tjej som också stammar, så kommer jag på att jag har missat min tid hos logopeden igår morse! Fan också! Men jag hade tid klockan 8 så jag hade ju verkligen inte varit människa då, och då ska det påpekas att jag ska vara i lund klockan åtta, det menas med att jag får köra ifrån hemmet senast kvart i sju (för att vara där en stund tidigare) och då hade jag fått gå upp senast klockan sex. Hell no! Men men, jag måste boka om tiden, för dit måste jag :P
Nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar, pappa gör lasagne ;) Så himla gott! Länge sen jag åt det, annars brukar det bli kåldolmar ;) haha!

Back home

Hemma igen, precis krängt i mig två mackor med mina goda biffar :D he he. Var lite hungrig när det började gå mot sitt slut på jobbet faktiskt. Skumt :P
Imorron börjar jag klockan tio, så det ska bli spännande att gå upp så tidigt igen. Blä! Dessutom är jag själv, hur ska det gå? Hoppas att det inte kommer så många ;) Jag är inte riktigt hej på att göra tallrikar. Men det går säkert bra, får intala mig det alla fall :)
Hoppas ni har haft en bra... torsdag är det va? :P haha! Go natt!

Nån som vill ta mitt jobbpass?

Känns jätte konstigt att jag snart ska göra mig iordning för jobb. Det börjar mörkna redan nu, jag tycker inte om att jobba kväll, det förstör mina rutiner :P Eller min moral. Man ska jobba på morgonen och ta det lugnt på kvällen. Så är det. men men, nån måste få in stålarna ;) HAHA!


Puh!

Jag har verkligen städmani! Nu har jag dammsugat och städat undan här lite, ska ge mig på disken sen (igen?!) Inte trodde man att lilla jag kunde smutsa ner så många katruller när jag lagar mat :P ha ha! Jag tvättar också, städade undan i mitt sovrum och stökade upp mer i garderoben :P Typiskt mig helt enkelt. Men jag tycker det är bättre att där är snyggt och rent där man sover.
Jag har till och med städat lilla toaletter och tro mig, den har inte blivit städat på läääänge. Sååå äckligt! Men jag tyckte det var tid att den också skulle bli ren, tänkte att jag skulle städa badrummet lite snabbt sen.

Jag är jätte hungrig och jag kan inte äta än, för då blir jag bara hungrig på jobbet och det är onödigt, för då småäter jag ;P
Nu måste jag fortsätta!


Denna hög med tvätt tvättar jag just nu.



Damn you viasat!

Från och med nu hatar jag Viasat! För att dom inte har Kanal 9 så att jag kan titta på Colin Farrell så här tidigt på morgonen! En ung Colin Farrell ska tilläggas! Jag har kanal 10 och tv8, varför inte kanal9?! AAAAH!
Nåja, jag är uppe alla fall, vaken vet jag inte. Istället tittar jag på Opra, absolut inte samma sak som en ung Colin Farrell, men intressant :P
Jag ska bre mig en macka och sura framför tvn. Ciao!


November - snart jul

Bo Ohlsson har julsakerna uppe. Fast det brukar dom ha redan i oktober, men när dom sätter upp julgrejerna så vet man att julen snart är här. Och man kan verkligen märka det också på vädret, vi fick lite snö idag :) Fast jag hade gärna varit utan det så hade et kunnat komma på julafton istället :) Det är det mysigaste som finns. Jag kommer ihåg när jag var liten och vi bodde i gärarp, vi hade alltid snö på julen. Nuförtiden kommer snön i februari nästan, det är verkligen jätte tråkigt :(

Det är tur att pappa är hemma när jag ska ta vaccinet, tänk om jag blir jätte sjuk? Annars är jag ensam här hemma, vem skulle tagit hand om mig? :S


Imorron blir det jobb, men inte förrän klockan sex på kvällen. Men jag har lite grejer att hitta på med imorron, som att dammsuga. Bläää, Freja fäller ganska mycket nu så det flyger hår överallt. Skit jobbigt :S

Men nu ska jag lägga mig, go natt!


Pimp my nails



Dåligt bild.. I know.
Och jag kladdar när jag målar naglarna som ni ser :P ha ha! Men visst blev klistermärkerna söta? :D Jag har dom i rosa också :)


Det här med Svininfluensan

Jag har tänkt och tänkt och tänkt, och jag har beslutat mig för att ta sprutan faktiskt. Jag har dåligt immunförsvar, därför ligger jag i riskgruppen. Jag har faktiskt inte lust att dö, även om chansen kanske inte är så stor, så finns fortfarande den. Och att tänka "Det kommer inte hända mig" är fel att tänka, det kan faktiskt hända en och jag tänker inte blunda för det. Jag har tänkt många gånger att "det kommer inte hända mig", men det har hänt ändå.
Så den som inte vill ta sprutan, det är ert val. Jag tänker alla fall ta den, med tanke på att jag ska till USA i dec där svinfluensan också finns så tänker jag ta den.
Jag såg nu att jag har fått en kallelse hemskickat, så nästa måndag ska jag ta sprutan :)


Eftermiddagen - förresten, det snöade idag!

Vad tycker ni om min snelugg? :)

Jag körde in till tomelilla, Lotta ringde mig och jag hämtade upp henne. Vi gick en runda på boan, hade egentligen ingen aning vad vi skulle göra där, men jag hittade deo och lite nagelklistermärken :) Jag ska fixa naglarna sen, så kan ni få se :) Efter det blev det en runda in på Ica, både jag och Lotta handlade hem ingredienser till färsbiffar, det är ju såå gott :D hehe.
Sen var det bara att köra hem och ta hand om hundarna, sen sätta igång med maten. Det är otroligt tråkigt att laga till sig själv, men däremot brukar jag göra lite mer så att jag kan ha till dagen därpå :)


Färsbiffar, potatis, champinjonsås, brockolli och stekt lök :) muuuums!


What to do


God morgon/middag

Jag fick tvinga upp mig vid elva, bara just för att jag inte skulle sova till tolv, det är riktigt hemskt. Känner mig som 14 igen ju :S *iii*
Jag passade Alicia igår, det gick jätte bra :) Nu vet jag hur det är att ha barn. haha! Nä, hon var jätte snäll, bara lite gnällig när hon inte fick som hon ville ;)
När Tessan och Jocce kom hem bjöd dom på kvällsmat, det blev paneradfisk och potatismos :D gott gott!


Underbara varelse

Jag ska strax göra mig iordning och köra in till Tomelilla, för vet ni vad? Jag ska passa Alicia en liten stund :) Medans Tessan och jocce hämtar en möbel. Tessan ringde mig innan och fråga, klart att jag kan göra :D
Sen måste jag nog gå en lång runda med hundarna. Dom har energi till tusen märker jag :S
Eller jag ska ska nog köra in till tomelilla nu, så att jag kan gå en runda på Boan först. Jag måste köpa tuggeben till dessa små frön :P


Fan, inte igen.

Nu vaknade jag bara för en liten stund sen. Jag måste sluta sova så länge! Detta funkar inte.
Så vad händer idag? Jag har lust att göra nåt kul. Men jag får nog ta itu med min garderob eftersom jag hittade min säck med hängare.

Förresten så har jag fått vuxen poäng. Jag har skaffat mig ett Ica-kort ;) haha! Så nu får jag massa bonus när jag handlar ;) mohaha!


Jag ville verkligen berätta.

Mina kära vänninor efterlyste mig innan ikväll eftersom jag inte var på msn. Är jag verkligen så förutsägbar att när jag inte är på msn så vet mina kompisar vart jag är? haha! :P

Back home

Jag och mamma bestämde oss för att fika på Bullen & Bönan i tomelilla istället, för vi orkade verkligen gå inne i stan idag. Det är verkligen hemskt väder och jag känner mig trött och hängig. Men vi hade mysigt ändå på B&B, som vanligt blev det mycket snack, vad annars? :P
Sen körde vi in til Ystad och hämtade hem bilen. Dom inne på kontoret kollade lite konstigt när jag startade bilen ;) kanske nån som skulle sno den? Nåja, då får dom ringa pappa ;)
Nu ska jag nog värma upp min säng och lägga mig där en stund, fryser om mina stora fötter :P


Kvalitetstid med mamma

Oj, vad jag vaknade sent idag. Och nacken känns lite bättre men fortfarande stel. Aj aj.
När mamma och jag ändå ska hämta bilen i ystad så ska vi passa på att ha lite kvalitetstid ihopa, så vi ska fika lite och kanske shoppa om vi hittar något :)
Nu måste jag verkligen duscha. Ciao!

Något bra kommer hända ikväll.

Fler bilder


Egentligen skulle jag..

Nu har jag varit i tomelilla och köpt hem lite gott till ikväll, nämnligen chips, ostbågar, dippa och choklad :D haha! Jag ville egentligen köpa chokladpudding också, men jag tyckte det blev liiite för mycket ;) haha! Men om man är bakis så är man. Jag har ingen bil förrän imorron för att pappa skulle ha den ikväll, och så ställer han bilen på åkeriet inatt när han ska jobba. Så jag får ta mig på nåt sätt in till Ystad.

Jag har ont i min nacke och axlar, jag vet inte om det är för att jag har legat konstigt i natt eller för att det är för att jag och Ricky ramlade igår på tingvalla. Vi skulle kramas och på nåt sätt tappar vi båda balansen (kan ju absolut inte bero på alkoholen?) och ramlar ner i på marken. Inte skönt, men det hände. Btw så var det skit kul att träffa han igen! Har inte träffat han på skit länge och vi brukade festa ganska mycket ihopa. :/

När jag kom hem inatt märkte jag att Freja tuggade på min mobilladdare! Lite tosig blev jag och började skrika och gorma! Jag var förbannad ett bra tag, för jag insåg att jag har verkligen inte råd att köpa en ny laddare. Men som tur så hittade jag en likadan laddare här hemma. Tur att min familj är såna prylbögar som har massor av onödiga grejer ;) haha! Eller rättare sagt, sparar massa grejer :P

Nu ska jag titta lite på tv, eller jag ska göra det hela kvällen tänkte jag ;) Ciao!

"Ska du smaka på Jörgen?"

Tack för igår mina goda vänner! :D

Dagen började med jobb. Jag jobbade själv och det kom ganska mycket folk, 35stycken på tre timmar ungefär. Jag hade nåt att göra hela tiden, vilket var skönt, för jag har faktiskt saknat det :)
Efter jobbet blev det snabbt hem och snabbt till lotta på förfest (jag var så jävla seg så jag maska mig faktiskt)
Förfesten var jävligt rolig, sånt jävla ös vi hade :D Dock när vi kom till Tingvalla var det ganska tråkigt där, fast man mådde inte helt hallonsaft i heller. Helt i sig för mycket sprit på för kort tid.

Alla fall, ni får se nu vad jag var utklädd till ;)


Boxare of course ! :D Fler bilder på festen kommer senare.


RSS 2.0