Vad händer?

Nu har jag gjort mig iordning. Marre ville att jag skulle komma upp till kim, för pojkarna ska till tingavalla och hon ska vara taxi för dom. Så hon ville att jag skulle vara med henne medans hon väntar ..
Jag var ute i Lunnarp innan och åt pizza med mamma o pappa. Så klart fick jag köra och hämta dom. Och när jag skulle betala så medgav ej kortet. Så jag fick köra och ta ut pengar.. och det visar det sig att jag har shoppat för 700kr.. OOOPS! Så jag hade inte mycke pengar kvar. Skit kul jag menar. Jag måste räkna på sakerna.. hmm.. Detta var mindre bra..
Nu ska jag kolla på tv en stund innan jag beger mig.


Black and white

Ja, det kan man verkligen säga.. Gå in på Lottas blogg så ska ni se :) Men jag har fått litta färg idag :) Men fortfarande blek :P
Så vad händer ikväll? Det är ju sommarnatta, men jag ska inte dit.. Så roligt är det inte. Ska ända supa hela nästa vecka och sen veckan därpå :P Det gör ingenting att jag missar valla då . Kan ta igen det i bulgarien ;)

Stranden.

Ja, då blir det stranden idag med Lotta :) Göttans..


Äntligen hemma.

Eller ja, hos Tessan :P
Hittade jätte sköna och söta skor på boan. Egentligen inte i min stil, men dom var så himla sköna :) Och så hittade jag leggings för otroliga 70kr :P ha ha! Säkerligen inte jätte billigt, men billigare än vad jag har hittat annars :) Och så körde jag till Smycka och skulle kolla på en väska, träffade på syrran Chanette med hennes syster Annica, jag ringer dig angående sjalen :p Jag hittade en jätte söt guldig väska, men jag köpte den inte, för jag tänkte att där kanske finns nån annan i Ystad. Sen körde jag in till Y-town, alone. :P Riktigt skönt att gå där själv. Hittade en jätte söt mörkrosa klänning på Lindex som jag ska ha på studentkvällen på öja :) Och så köpte jag lite smått och gott på H&M, lite wax och smink. Precis när jag skulle köra ut från min parkeringsplats så när jag tittar i backspegeln så ser jag en bil som jag känner igen. Alldeles riktigt, det var Marre och hennes mamma ;) Så jag stannade en stund till och snacka lite med dom och visade vad jag hade köpt :) Sedan körde jag tillbaka till Smycka och köpte väskan, eftersom jag inte hittade nån i Ystad. 
Och jag svängde förbi Sjögrens och köpte en liten försenad Morsdagpresent till mamma :)


Är den inte bara så söt? Jag fick ta en storlek mindre för annars satt den som ett tält på mig. Men det gjorde absolut ingenting ;)

Nu tänkte jag ta det lite lugnt. Ska ut till päronen vid sex och äta :)

Stockholm.

Det var tider... sakna.

Nu sitter jag här och väntar.. på ingenting.. Jag ska ut till Lunnarp och prata med päronen, sen till Boan, och sen kanske en vända till Ystad. Shoppa :D

Kvällen.


Ha ha ! Jag hittade denna bilden på Tessans dator. Det är från förra årets modevisning på Tingvalla. Fan va snygg jag är :P

Snygging där :)

Ja, jag så klart :P ha ha!
Håret blev inte så bra som jag hade tänkt mig. Så jag får väl färga det igen.. Jätte spännande.
Sen körde jag hem och åt lite pytt i panna :)
Jag är verkligen aptrött.. Och jag vet varför.. Så jag ska nog släppa ut hundarna och sen lägga mig i soffan och kolla på tv en stund.


When the night comes..

Ja, anledningen för att jag inte har uppdaterad min blogg är att mitt internet är såååå fucking dum! Nu är jag hos Tessan så nu kan jag skriva hur mycke jag vill :)

I tisdes var det lärarmiddag. Det var mycke trevligt, girlsen var hos Alex innan och drack lite. Men innan desserten så blev allt så himla fel. :( Men de andra försökte liva upp mig :) Tack så mycke .

Igår var jag, mamma och lotta inne i Ystad och shoppade.. eller dom shoppade, jag bara var med och va sur :S Men jag o mamma ska nog in nästa vecka.. Bara jag och hon :D Så då kan jag shoppa lite.. För det är lite kris, för det var lixom till min student som jag skulle shoppa :P Men jag får skylla mig själv.

Och idag har jag förflyttat mig till Tessan. Dom är ju på en slottsweekend i polen, så jag passar hundarna och huset. Snart ska jag till Lotta och färga håret. :) För mitt hår blev grönt när vi färgade det :S Eller det skimrar i grönt, och det ska det inte (!) Kanske ska ta nåt att äta först?

En busschafför.

Jag åkte med den glada busschaffören idag, han kan verkligen förgylla ens dag :) Det är viktigt hur busschaffören är,  det är den första personen man bemöter på dagen. Denne här busschaffören bemöter en med världens största leende och säger "Godmorgon" och några ord till. Man kan inte bli mer än glad :)


Jag är faktiskt rätt pigg idag, men ändå lite seg.. Och denna dagen kommer bli göttig. Ska bara slappa, städa ut mitt skåp, sen i eftermiddag ska vi fika med Jöran på Bullen och bönan :) Undrar om han bjuder? hmm...

Nej, om jag skulle ta och städa ut det där skåpet :P


Måndag.

Ja, jag gjorde egentligen inget vettigt i skolan. Alf bjöd på kladdkaka med glass :D Mumman! Sen fick jag reda på att jag fick ig på excel provet som jag gjorde i förra veckan (igen!) Men alf va så snäll så vi satte oss ner och gjorde det lite muntligt :) jätte schysst tyckte jag. Imorron är det ju sista dagen. Jöran ska bjuda oss på fika, på Bullen & Bönan :) Sen gäller dett att städa skåpet. :S
Efter skolan åkte jag till Lotta, sen gick vi till boan, i regnet ! Så spännande, inte. Köpte lite hårfärg. Sen gick vi till L.u.g.g, jag skulle klippa mig där :) Det blev jätte bra, men synd bara att jag inte fick behålla min längd så mycke :S Men så är det att ha slitet hår :) Tessan svängde också förbi, sen körde vi hem till henne och börja färga hennes och mitt hår. Jag fick lite ljusa slingor i mitt. Men det är för mitt hår inte är så mottagligt, och mörkt blev det också :D


Ja, då är det sista skoldagen imorron. Känns jätte konstigt.. Men så är det. Jag kommer sakna skolan , men även kommer jag tycka det är skönt att slippa.. kan jobba och tjäna pengar istället.. Mycke roligare. :)

Nu ska jag nog tänka på att gå och nanna.. Är faktiskt litta trött. :p

Morsdag

Gratiis mamma, och alla mammor ! :D
Alla barnen var hemma + Jocce. Vi åt pizza, sen glass till efterrätt :) Mumman!
Imorron är det skola igen...
Jag haaaatar min dator och internet ! De har krånglat nu i en vecka eller nåt.


Han är rättt charmig.. Mr Chocolateman ;) mm-mm-mm!

Det är mycke att stå i denna veckan.. Imorron är det skola, klippning, färgning på tessan. Hmm, jag skulle också behöva färga mitt hår. På tisdag är det sista dagen i skolan, sen på kvällen är det lärarmiddag. Resten av veckan och nästa vecka är det de sista förberedelserna inför studenten. Plus att den 2:e är det brännboll :D hi hi.. Dessutom blir det nog inte sommarnatta för mig.. Jag har verkligen inte lust, men visst. Det kan komma att jag blir sugen dagen innan eller nåt. Men jag har inte råd.. och inte mamma och pappa heller. Dom ska ju betala min fest. *Tusen TACK!* :D
Många frågar mig hur det går med killarna.. Seriöst så bryr jag mig inte. Jag låter det komma som det kommer. Om det skulle dyka upp nån som jag fattar tycke om, so go for it.. Men jag letar inte själv. Jag har annat att tänka på. Jag vill koncentera mig på att skaffa jobb nu och tjäna lite pengar... Så att jag kan flytta ifrån detta Zoo:et ! :P ha ha!

Nu börjar det närma sig sängen faktiskt.. Ska dessutom klippa mig imorron. Ska försöka att inte glömma det :p he he, sen ska jag färga Tessans hår. Måste fan söka det där jävla jobbet också innan det blir taget. AAAAH! Ångest.

Eurovision song contest.

Så vad har hänt idag? Jag badade Izzi :) sen jag åkte vi in till Marre, och så åkte vi ut till Kåseholm, för att färga Tonys och Marres hår. Tony ville absolut inte ha färg utanför, för han skulle på dejt sen. Så jag fick ju anstränga mig riktigt mycke för att inte kladda :P ha ha! Izzi tyckte nog att hon inte passade in, för när vi kom dit så rullade hon sig i skit. Så jag fick tvätta henne en gång till ! Tack för den snäckan :P

Seriöst, detta är sista året jag tittar på Eurovision song contest ! Vilken besvikelse!
Ryssland vann, och Sverige kom lååångt ner på listan.

Rysslands bidrag ;) hehe.

Nu ska jag nanna.. Är så sviiinigt trött, har varit vaken sen halv nio :p Sjuukt. Plus att imorron är det morsdag.

Dream of life.

Sista dagen på praktiken :( *buhuu* Kommer sakna dom små snorungarna. Hi hi! Alla tyckte att jag skulle bjuda på tårta.. Visst skulle jag bjuda 40stycken? Njaa, så rik är jag inte :P Men jag tänkte faktiskt baka nån små kaka eller kanelbullar. Men sen räckte inte tiden och orken till. Igår var det sista dagen med Ian, och så var det sista dagen med Cilla idag.

Nåja, inget roligt händer. Jag försöker ta det så lugnt jag kan. Magen tål inte hur mycke som helst tydligen :S Fy fan, igårkväll var det riiiktigt illa, jag trodde verkligen att jag skulle dö av smärta, yrsel och illamående. HerreGud säger jag er bara. Jag har aldrig varit med om något liknande, man kan ju säga att jag har stressmage just nu.

Jag hade ett önskemål till pappa idag att jag skulle få köra hans fyrhjuling imorron :D Och det fick jag.! Det är så himla roligt. En vacker dag får jag kanske köra den helt själv ;) Än så länge kör jag den längs gatan. En fyrhjuling är väldigt speciell att köra, finns nog inte nåt liknande. Men roligt är det :D och det är roligt att man lär sig snabbt också. Pappa var imponerad på mig när jag körde den första gången (enda gången dessutom)

Ska färga Tant Marres hår imorron :p Så jag får väl ta mig in där på nåt vis, eller om hon kommer och hämtar mig på nåt vis. Det är ju hon som vill att jag ska färga det ;) Men jag ska ändå hämta lite godsaker till studenten, så det kan väl passa bra.. Ja, om inte pappa får för sig att han ska byta däck på saaben imorron. 17tummare :D *wiiie* sniiiggt!

.... Och att jag inte uppdaterar mig blogg så ofta är just för att jag har inte lika mycke tid som dig Lotta :P eller kanske rättare sagt; Jag tar mig inte så mycke tid :) Det är roligare att skriva på kvällen och sumera hela dagens upplevelser .

På tisdag i nästa vecka, slutar vi skolan. Är det sant? Jag kan nästan inte tro det. Sen är det vuxa livet som gäller. Det som jag har längtat efter. Men är jag redo?


Finns det nåt underbarare?

Nej, nu är det dax för sängen.. Är sviiin trött.


Jobbigt.

Riktigt piss asså. Idag var det modevisning. Jag försov mig lite för jag hade ont i magen inatt, så var det lite bättre imorse. Så jag gick upp och duschade... och när jag skulle göra mig iordning så började det igen! så jag fick lägga mig i sängen och massera magen, men det ville inte gå över. Så jag missade modevisningen! Tack för den televerket! Jag har praktiskt taget legat i sängen hela dagen och haft magont. Jag hoppas att det blir bättre imorron, sista veckan på praktiken.
Jag har ingen aning vad jag ska ha på mig på lärarmiddagen. Det var tänkt att jag skulle ha den rosa klänningen som jag köpte på Indiska för ett par år sen, men den är sååå himla sockersöt, och kanske lite för fin att ha. Så jag håller på att kolla nu i garderoben med min svullna mage.. Jätte roligt jag menar.
Nu håller msn på att krångla också.. Skiiit kul. Kan nåt gå bra eller?

Älskade.

Jag mådde lite bättre idag, men ändå inte bra.. När jag kom till skolan gjorde jag klart det sista i fackteckning. Sen när jag kom in på lektionen med Jöran så kommer Alf och säger att jag ska göra dataprovet. AAAH! Det var bara att bita ihop och göra det. Jag tror att det gick bra alla fall :p Jag håller tummarna, så att jag inte får ig :)
När vi hade idrott idag så fick jag så ont i magen så jag var tvungen att pausa, lite hemskt :S Jag tror att jag har fått magsår.


Mycket mer har inte hänt idag. Vill bara sova.. Tror att jag ska lägga mig tidigt.. Imorron är det modevisning, 12timmars arbete.

Riiikigt döölig.

Fy fan va jag har mått skiit idag.. Allt började i lördes när jag började må illa, sedan dess har jag gjort det. Men idag va fan jobbigt.. Mitt i allt fick jag så jävla ont i magen så att jag kunde knappt röra mig.. Det var nästan så att jag fick tårar i ögonen. Och ont i huvudet har jag osså... Jag fick en naproxen av Mimmi, den hjälpte efter tre timmar i en timme. Så hallå??! vad fan är det med mig? Jag har ingen feber, så det är skit skumt.
Nåja, även dessa sjukdomar jag har haft idag, så har jag varit extremt duktig. Jag gjorde klart min kollektion :D Sanne hjälpte mig lite i slutet, Tack gumman :) Sen tog jag hem lite arbete..
När jag kom hem gick jag direkt in på mitt rum och släckte ner, la mig i sängen och somna.. Men när jag vaknade igen, så mådde jag inte bättre.. jag blir faktiskt lite orolig för mig själv här. Men ialla fall får jag åka till skolan lite tidigare, för det arbetet jag tog hem, jag saknade lite matrial. Så fuck!

Mitt dilemma om mig jävla hår. Jag ska bara tilllägga att jag har inte gjort ett skiit med det ! Snacka om dålig färg ! Line frågade mig idag om jag skulle bli blond igen. Hell no ! :P ha ha! Jag färgade håret för bara nåna veckor sen. Den 28:e april för att vara EXAKT! Det är alltså tre veckor sen. Är det klokt eller? Svar nej !
Men fy fan va snygg jag är  ;) ha ha!


Nej, nu ska jag lägga mig i sängen och dricka lite vatten.. Go natt !

18/5 - 08

Det handlar inte om att vara snygg.. det handlar om att se fräsch ut.

Igår var jag hos Veronicka och Daniel, det var riktigt trevligt. Jag köpte med en sockerkaka, kunde egentligen bakat en iosf :p Nåja, sen körde jag till Micke, för han hade fest.. ganska trevligt. Efter det så åkte jag med Marre i ystad med T-bone bilen :D hi hi. "Det är synd att Jag är så söt" Ha ha! Vi skrev en böteslapp till Markus, så vitsiga vi är :D ha ha! När jag var tillbaka i tomelilla och skulle tanka så körde utlänningarna bakom mig med helljuset igång PLUS extra ljus!!! Jag blev så lack så jag vände och satte igång mina helljus mitt i ögonen på dom!! Jag fattar inte att dom kan vara så jävla skruvade! De tror att de kan göra vad fan dom vill! JÄVLA FUCKING IDIOTER! Och sorry chanette, jag håller inte alls med dig :S
Idag har jag mått så jävla kasst, har mått illa och sånt.. Kan nästa tro att jag är gravid.. Ja alla andra är ju det, så varför skulle inte jag kunna?! ja just det. :P ha ha! Jag kom hem så himla sent inatt också, typ vid fyra tiden. Sen tvingade jag mig upp vid elva tiden.. Så klart somna jag vid två och vaknade fem :S ha ha!
Nu ikväll körde faktiskt jag, mamma, pontus och Tessan till McD och åt. Sen när vi kom till tomelilla så köpte vi glass på bertils :)


Nej gott folk.. Nu ska jag lägga mig i sängen och försöka sova.. Go natt !

Shawty is the shit

Kan tänka sig, i ondes var jag i skolan till halv fem :P he he..
I tordes var det praktik, vilken underbar dag. Alla ungdomarna var inte alls jobbiga, man kunde gå ifrån daär med ett leende på läpparna och inga påsar under ögonen :)
Däremot igår ! Helt jävla tvärtom.. ja varför ska man ha två underbara dagar? :/ Det var nära att jag ville gå där ifrån.  Tur att det bara är nästa vecka också, sen är det slut :D När jag kom hem satt jag ute med mamma i solen en stund, sen gick jag in och la mig.. Sov två timmar, jätte skönt. Ändå kunde jag somna när jag brukar. :)
Idag gick jag upp klockan nio, kunde fan inte somna om.  Så jag åt frukost och kollade på tv i en timme. Sen började jag och städa min garderob (Jag har ett litet rum som en garderob) Och helt plötsligt ringer min kusin veronicka och ska berätta en sak. Först trodde jag att hon skulle säga att hon inte kunde komma till min studentfest, det hade varit katastrof ! Men så berättade hon att hon är gravid ! :D Grattis! Såå glad för er skull. För nån månad när vi hade vinkväll så diskutera vi just detta med att skaffa barn.. och vi sa att vi inte skulle ha barn än. Och så går hon och blir gravid! :P ha ha! Jag tycker att alla blir gravida just nu, nästan så att man blir lite sugen ;) ha ha! bara skoja.
Nåja, sen städa jag vidare :) tog mitt rum också när jag ändå var igång, plus att jag dammsugade hela övervåningen och ena trappan ner :P Så Pauline har varit duktig idag :D hi hi... Nåt vettigt får jag ju göra :)
Ikväll ska jag köra till veronicka och daniel, dricka en kopp kaffe och äta en kaka :) mumman!

Skööönt.

Nu är jag klar med mönsterkonstruktion A, och jag har lämnat in arbetet i kultur & stilhistoria. Såå sköönt! Nu börjar det hända nånting.. Plus att jag har lämnat in en powerpoint-presentation till alf och den var godkänd, så nu ska jag bara göra excelprovet, och jag hoppas verkligen att jag får ett g där, så att jag kan få godkänt i kursen.

Jag måste bara säga att mitt hår ser Förjävligt ut! Den röda färgen har nästan gått bort, utväxten och underhåret är fortfarande rött.. plus att håret är sååå slitet. Jag ser ut som ett miffo.! Men jag får vänta att färga det tills jag har klippt mig, och det ska jag göra den 26:e, så det är ju ett tag till (!) 12dagar till för att vara exakt..

Nu väntar jag på att mamma ska komma. Hon är alltid sen, och skolan stänger klockan fyra.. SKYNDA DIG!

Jag håller med du.

Ännu en dag i skolan.. Boooring, men fan va jag kommer gråta på studenten och sabba min sminkning :P Att lämna alla kompisarna som man har haft nu i tre år eller längre. Marre har jag ju känt sen IV :) Nåja, vi ska hålla kontakten !
Nu börjar lektionen igen. Jag är klar med kavajen helt nu, så nu ska jag göra annat smått och gott :)

Lite trötter

Har pluggat lite nu, va skönt att bli klar med lite arbeten.. Dumt att få IG i ett ämne när man är ett stenkast ifrån G.
Ikväll var lotta här, vi grillade lite korv, mums :)
Nu är spriten också fixad till studenten.. Så nu är det bara bilen, och lite smått & gott.. ja, maten och sånt :S Jag tycker att folk är riktigt dåliga på att höra av sig.. Man får klämma ut om dom ska komma eller inte.. Nästa gång bryr jag mig inte om det. Om dom inte har hört av sig, då kommer man inte.
Nu ska jag läsa lite i boken, även om jag tydligen inte behöver det.. Men jag gör det ändå ;)

Go natt och sov gott !

Blåååser

Solen skiner, men fan va vinden är kall! *brrr*
Sitter i skolan nu.. har historia. Ganska intressant, vi är inne på 1800-talet.
Vad händer idag? Inte så mycke. Ska väl plugga antar jag. Jag kämpar ! Jag har pluggat upp många ämnen, men jag är rädd för att jag kommer ändå få nåt IG, men bättre det än att ha tio stycken. :/
Funderar på att bygga på naglarna.. Marre och Älex har gjort det, och det är verkligen snyggt.. Mina naglar ser ju för jävliga ut.. Nåja, får se hur jag gör.
Nästa vecka ska jag, mamsen, lotta och Pontus in till ystad och skaffa lite studentkläder. Men jag behöver en väska och sjal :)
Nu har vi börjat igen.. Tjingeling!

Plugga och åter plugga.

Ja, när jag kom hem så var köparna av Ibsen här. Dom är så himla kära :) Sen körde jag o hämtade mitt pass på polisstationen. Som jag ser ut :P ha ha! men jag har ett alla fall. När jag kom hem så var lotta hemma, .. Jag började på maten, medan hon läste igenom min läxa som hon skulle hjälpa mig med.  Efter maten och Joey så började vi plugga.. Jag kan ju säga att det var sviiin svårt, det var nästan så att lotta tyckte det var komplicerat. Nåja, vi klarade alla fall många frågor, men jag får ta hjälp av Jöran imorron.
Jag måste läsa klart boken också för del delen. shit alltså.. Måste prata med lite lärare imorron..
Nu ska jag lägga mig och läsa den där boken.

24dagar till studenten! 29dagar till BULGARIEN med girlsen :D


AAAAAAAAAAH!

HUR I HELVETE! Nu är det så här att min mentor sa till mig att betygen sätts den 27:e, men HELT plötsligt så ska dom sättas den 19:e!!! Jag hade en tidsplan, och nu är den fan helt jävla förstörd ! Nåja, jag får ta det helt enkelt.. Jag har inget annat att be för. Jag har satt mig själv i denna situationen. Men jag blir ledsen ändå :(

Nu har jag suttit här i skolan och pluggat. Jag till o med frågade om jag fick skippa filmen och plugga istället.. Jag är förnuftig :D hi hi..

Idag ska Lotta hjälpa mig att plugga, tack så mycke :) Dessutom har hon namndags idag. Grattis! :D

Tänkte att jag ska plugga lite till nu, innan jag ska köra till Tessan.

Och det är ju piss att det ska regna ovanpå allt !

Soliga dagar :D

Vill vi ha ! :D

Ja, nu har jag inte skrivit på nån dag, fy på mig :P Men det har faktiskt inte hänt så mycke.. Vi har haft underbart väder :)
Igår var det crousing. Jag Tessan och Pontus körde in till Ystad. Körde Fååårdenfaan! he he.. Råkade komma in i banan :P Där va ett par killar som skrek "Fan, värsta åket!" ha ha! Töntar. Pontus träffade på sina kompisar, så han övergav oss. Nåja, vi bestämde oss för att gå ut till Jakten. Dumma som vi var.. men vi kom dit alla fall :D Men där va inte mycke roligare än i stan. Så vi gick tillbaka och träffade på Lotta och Catrin! Så vi gick tillbaka mot stan med dom.. Så klart va dom fulla och glada :P Vi gick till Max och åt världens äckligaste hamburgare.. Jag säger er; Aldrig mer MAX! Sen blev vi av med Catrin. Så vi fick köra och leta efter henne.. Dryygt :p Sen visar det att hon gick till en fest. HAHA!  Under tiden så träffade vi på Johnny, han är för rolig :P he he. Mycke mer hände inte.. Så vi körde hem..
image29
Min underbara gravida systeryster :P


Idag har jag solat ! Har minsann fått lite färg på steken ;) ha ha! Låg tillomed och gjorde lite läxa :P
Martin och Julia kom på besök också, hon är ju för gullig den tösen :)
image28
Kusinbarnet Julia :)

Nej nu ska jag lägga mig och läsa min tredje och sista bok :D Skola imorron... Ska köra Fåååårdenfan ! :P

Mitt headset !

Äntligen blev jag klar med min kavaj ! Herre gud ! Plus att det är 14 dagar kvar i skolan.. Skit kul..
Nåja, efter skolan så åkte jag, Sanne, my och Lilja-Maj (LillEmma) till Nova lund.. Där var jätte många fina kläder på Hm, jag blev ju kär i blondie linnet, men hon var lite för dyr... Det var verkligen en besvikelse att gå där. Där va NADA! Jag föreslog att vi skulle gå till Skopunkten, och så klart . Där hittade vi skor :) Alla utom my köpte likadana skor :P haha! Så töntigt :) När vi skulle köra hem, så låter bilen konstig. Jag o My spetsar öronen, men kommer inte på vad det är. När vi kommer till rondellen så visslar bilen bredvid och pekade på vårt däck. Sanne fick panik och vi körde till sidan en bit fram. När jag öppnar bildörren så ser jag att det hänger söndriga hörlurar. Jag visar dom för my och hon säger "Det är ju mina!" HAHAHA! :D Fan va vi flabbade.

Imorron är det praktik.. Usch, skulle hellre vara i skolan och plugga tack.. Men nej då.. Det går inte för sig !

På lördag är det ju crousing.. Jag ska fan inte dricka.. förra året pussade jag en främlig . Inte ba fö umpan.

Nu är det dax för sängen.. Go natt !

En dag..

Vilken dag det har varit... Soligt och härligt.. Skoldagen gick nästan ut på att ligga på gräsmattan och sola :p Marre och my låg i underkläderna. Jag o Sanne höll alla fall byxorna på :p ha ha! Tänk att så blir det i bulga också, värme.
Jag gjorde slutprovet i matte.. Så nu är jag klar med det :D Känns lite bättre.. Men ändå inte.. Fan vilken ångest jag har, finns inte.. Känns som jag bara vill sjunka under jorden. Det har hänt så mycke dom senaste åren.. Så mycke så att det inte får plats på en hand.. Men jag får se det positivt, om en månad tar jag studenten, och efter det ska jag till bulgarien med girlsen.. Varför kan jag inte le då?

Imorron är det skola igen.. Den förbannade kavajen.. Jag blir ju aldrig klar med den !!!

One night, I can sleep
One day, I will smile.

I feel tears on my cheek. When are you coming on the white hourse and rescue me?

Diamonds are a girls best friend

Alltså jag har Verkligen fått en dille på bebisar.. Vad är det me mig? ! Just nu tänker jag "Naw vad gulligt det hade varit med en bebis" Precis därför jag INTE ska skaffa en. För det första har jag ingen pojkvän. Jag är en månad ifrån studenten. Visst, det hade ju inte påverkat så mycke, förutom att jag hade kanske inte kunnat dricka. Men så lätt är det inte att bli gravid så att man blir det över en natt.. Det ska gudarna veta. Fråga Tessan :P Jag är så himla glad för din skull :D Eller rättare sagt er skull. :) Gud vad jag kommer köpa kläder och saker till den ungen. Jocce och Tessan kommer bli knäppa på mig :P Nej, gudarna ska veta att jag ska vänta några år till.. Mamma har lovat att vi ska få 10tusen om vi väntar tills vi är 25 år ;) haha! Inte för att hon håller det, men men :) Ärligt så tycker jag att det är lagom ålder att skaffa barn. Man är inte ung, men man är heller inte gammal. Desstom har man gått ut gymnasiet och skaffat ett jobb.. Jag undrar verkligen om dessa unga tjejer som skaffar barn gör det bara för att slippa jobba? Det verkar ju inte vettigt, men vissa kanske tänker så. Jag vill ha ett jobb innan jag skaffar barn, så att jag kanske har hunnit spara lite pengar.. För herre gud, det är fan inte billigt med barn saker.. En barnvagn går på flera tusen ! Ajja.. slut pratat om detta :P
image27


Gårkvällen började hos Lotta och Baz, vi åt lite pizza. Like the old times, Lotta, Baz, Jag o Tåewny :P ha ha! Sen öppnade jag o Lotta en flaska vin och hade lite girl-talk. :) Pojkarna hade redan åkt till Corre och Markus. När vi hade druckit upp vinflaskan och nåna cider så gick vi iväg till festen. Det tog inte lång tid än vad vi hade trott. Men fan va vi var anfådda :P ha ha! Nåja, det var roligt på festen.. Jag råkade spilla ut ett glas vin på lottas ben. Så hon blev ju jätte glad, det var precis nästan när vi skulle åka :P På öja var det inte så värst roligt. Sista timmen var aaass dryg.
image25
Jag o Lotta hos Corre.

Nåja. idag har jag legat ute hela dagen. Jag la en stoldyna på gräsmattan och låg o mös med Izzi i solen, sen gick jag in och tog täcke kudde och la mig å sov. Det var attans skönt. :D Sen körde jag o tessan in till coop och köpte lite mat, vi grillade hamburgare och korv :D Muuums! Fick också se Tonys Camaro :D Mycke fin pärla. Sen hände inte så mycke mer..
image26
Izzi sover i rabatten :D hi hi.


Nu ska jag nanna.. Det är på tiden. :P Skola imorron ju. Ska rita heeeela dagen.
Go natt på er!


Öja i afton.

Ja, med Lotta och company :D Ska bli sååå kul! Längtat efter detta. Jag var på systemet innan och skulle köpa lite gott.. För det första så hade dom inte Liebfraumilch, och när jag stod och prata med en som jobbade där så skriker Alex Ekenborn över hela systemet nästan att jag inte är 20år :P ha ha! Han håll nästan på att slänga ut mig ju :P ha ha! Knaaaasigt .! Sen när jag skulle handla cigg på berra så hade dom inga corner kvar :O Så jag fick ta äckliga level. Så vad händer härnäst? Att vinet som jag köpte är sviiin äckligt? Skulle inte förvåna mig :P he he..

Sorry du :(

Ling ling .

Så, va har hänt idag? Jag körde in en vända till Boan igen, köpte ögonfransböjare, för tydligen är min försvunnen. :S Sen köpte jag massa annat skit, så klart köpte jag lite köksgrejer. Jag är nog inne i den perioden igen :P
När jag kom hem började jag baka rågkransar.. Det är ju jäveln vad jag bakar hela tiden :P Bara för att mamma klagar på att vi har så mycke mjöl hemma :P
Jag hade sjuk dröm inatt.. Jag drömde att jag var gravid, och Rasmus var pappan. Har jag fått en dille på att skaffa barn eller? Är det min biologiska klocka som plingar? Det får jag verkligen inte hoppas..  Och när jag gick på boan idag, så kryllade det av bebisar i hela affären.! AAAAAH! Nej, men det är skit många i min ålder som skaffar ungar nu.. Jag tycker det är helt för tidigt, jag vill vänta i några år till. Plus att det kommer bli jobbigt :(
Nej, nu är det tid för sängen.. Go natt !

Baka bullar.

För det första, så tänkte jag gå upp tidigt idag, och köra till boan och baka lite. Jag hade till o med ställt klockan och allt.. Halv två ringer tessan och väcker mig. HELT SJUKT! Men jag antar att jag behövde det..  Nåja, jag körde in till Boan ialla fall, och köpte nästan det jag skulle... Det var så hiiimla mycke folk där, så jag ville bara köra där ifrån. Det var tur att inte telenor eller 3 - försäljarna var där :P Då hade jag blivit fucking knäpp ..! Sen körde jag hem och börja baka råg bullar.. Dom blev smaskiga. Sen kom Tessan och Jocce hit, så då tog vi en kvällsfika och åt bullarna :)
Så, vad händer imorron? Tänkte att jag skulle städa lite. eller mycke.. Det kan behövas..
Jag har nog bestämt mig för att stay redhead. För det är ju faaan va jag är snygg i det ! :P ha ha! Men jag måste färga det igen.. För det blev lite matt, så jag måste få lite glans i det :)
Nu ska jag gå lägga mig.. Titta på Scrubs, och försöka somna någorlunda tidigt.


RSS 2.0