Så mätt, men sugen.

Guuud så mycket jag har ätit idag! Jag mötte Anna utanför boan och vi gick där en runda först, köpte lite nödvändigheter :) Sen handlade vi lite mat och körde hem till mig och började vår fest. Det blev majskolv till förrätt (som vanligt), fisk potatis hollandaisås och grönsaker till varmrätt, lite chips och choklad som senare tilltugg . hehe. Snacka om att man är full i magen! Trevligt och gott var det alla fall :D Och Anna blev glad för hennes presenter. Jag körde och köpte en växt till henne i ullstorp, jag passade på att köpa en blomma till mig själv också, kände mig vuxen på något sätt när jag gick där och kollade på blommorna :) hehe.
Nu är jag trött så jag ska alldeles strax nanna, det blir jobb imorron lite på förmiddagen. Så det blir en tidig morgon då också :P God natt!

Nej, jag sover inte

Kryss i taket, jag har varit vaken HELA TIDEN :) Hur skönt som helst, även om jag börjar bli trött nu.
Jag fick min volumemaster nu i veckan (halens-paketet om ni kommer ihåg?) så jag prövade den idag :D Skit snyggt blev det, men jag har nog inte fått in det rätta trixet, för nu börjar det bli platt igen. Nåja, nu ska köra och möta Anna, så ska vi in på boan sen handla lite käk. Hon fyllde hela 23år i lördes så vi två ska fira henne lite ikväll :P hehe

Ta det med en nypa salt

Jag har märkt att många reagerar på vad jag skriver, att jag menar allvar med mycket. Och det gör jag inte, jag är väldigt skojsam i min blogg, och i verkligheten för den delen också. Chefen brukar bli lite putt på mig för att jag skojar så mycket, det kan väl ha sina för och nackdelar. Jag har väl inte kommit på än var gränsen går då man inte ska skoja, det är inte så att jag kommer in på en begravning då alla gråter och jag säger "Varför gråter alla? Har någon dött eller? haha", men jag tycker om att skämta. Jag tycker att livet går fan så mycket lättare då, man blir lite mer positiv, jag tycker inte om att gå och sura hela dagarna bara för att livet känns lite mörkt för en sekund (Även om man inte ska vara glad hela tiden, för då blir man knäpp av det)
Jag vill inte bara skriva tråkiga saker i min blogg, för detta är faktiskt min blogg och jag skriver vad jag vill och hur jag vill. Och jag berättar för er att ni ska inte ta allt på blodigt allvar. Hur kul skulle det vara om jag skrev "Hej, idag har jag ätit ärtsoppa, det var gott. Sen städa jag mitt rum, ciao" Jag vill ju spexa till det lite med att skriva "Jag åt en god ärtsoppa idag, jag gillar egentligen inte ärtsoppa. Men fan, denna var ju god! Senare städade jag mitt bomdnedslag till rum, grymt jobbigt! Men jag överlevde :)" Det var väl mer roligt att läsa, eller hur?!
Det är klart att jag tar allvarliga saker på allvar, men jag måste nog skämta om det för att gå vidare. Förstår ni? Det jag vill ha sagt här, egentligen, är att ta min blogg med en nypa salt. Jag är väldigt skojsam. Jag skämtade om Michael Jacksons korta byxor osv, men vissa förstår bara inte min humor.. Tråkigt att jag ska behöva förklara mig men så är det.


Foki - Tant?


Foki.se

Jag tycker att bloggerskan Foki gjorde ett ett stort fel när hon gjorde sig iordning denna dagen. Klänningen är helt okej, men den jävla hatten kunde hon skippat! och tagit bak håret så att hon inte såg ut som en grottmänniska. Hennes yngre syster Fay ser så himla ung, fräsch och söt ut, medans Foki ser ut som en 80årig dam (!)


Godmorgon - uppe med tuppen!

Tro det eller ej, men jag är fan ta mig uppe OCH vaken :P Jag vaknade tio i åtta, ganska pigg. Så jag tänkte att jag lika bra kunde gå upp :) Här är sviiinkallt i hela huset, bara för att det är kallt ute. När det är varmt ute behöver man inte värma upp huset lika mycket och då när det slår om till en kall dag så är huset kallt! *brr*
Vad ska jag hitta på med idag då? Måste alla fall ringa hyresvärden och fråga vart mitt kontrakt blir av. Sen måste jag få ordning på mina kläder, allt ligger lite här och var :P
Nu måste jag äta frukost, magen kurar och munnen gäspar !

Godkväll!

Jag är helt slut som människa, sova i hundra år hade varit jätte skönt :D Det känns också att man har ben, för fy fan va dom värker!
Nu ska jag titta på The big bang theory och käka mina amerikanska funyuns! :D *smakar en* Ååååh, munorgasm! Flashbacks från Usa! :D

God morgon!

Jag är uppe, tro det eller ej. Jag trodde nästan att jag skulle försova mig idag, hade mardrömmar om det innan jag somnade igår (?) haha :D Nä, men detta känns faktiskt bra nu. Jag hoppas på en hektiskt dag med massa trevliga folk som ger mycket dricks :D eller hur?
Nu ska jag sminka mig och slänga i mig två mackor. Ciao!




Grattis på morsdag älskade mamma! <3

Vilken dag!

Jag har fantamig varit redig idag, jag har sprungit som en jävla jude! Och katastrof blev det också på lunchen, men det löste sig i halvlek. Som tur va :) Många förstår inte att servitrisjobb är väldigt jobbigt, många tror att "vafan, det är bara ut med lite dricka och mat" Men ack så fel ni har..
Jag kom ifrån jobbet klockan tio, så det var väl inte så hemsk farligt. Kunde varit värre :) Börjar dock tidigare imorron, och ska göra ett ärende innan. Så det blir väl inte många timmars sömn inatt heller. Men jag kan sova lite bättre alla fall, för jag har iordning borden som dem ska, så det är bara att duka dom. Tack gode gud, jag har inte hunnit plugga på den lilla menyn som vi ska ha heller, så det blir spännande :P haha! Nåja, det löser sig också i halvlek.
Nu ska jag alla fall, varva ner och sen sova. Mitt vin var dåligt så jag kan inte dricka mig till sömns heller ;) haha, bara skoja. eller?

En bira tack

Gårdagens jobb gick bra, vi fick till och med sluta "tidigt", eller tidigare än vad vi trodde. Vi hade nämnligen kändis på besök ;) Robert Aschberg! Jag fick "äran" att servera honom, jag är väl inget större fan. Men jävlar vilka bruna ögon han hade! De övriga gästerna tappa hakan och kunde inte sluta titta åt hans håll, jag behandlar dom som vilken gäst som helst, även om jag tycker det är skit kul att träffa en kändis och att jag sprang ut till läsken till anna och sa "Jag har pratat med Aschberg!!", det roliga var att jag såg inte honom och jag höll på att ta drickan på folket, och när jag vänder mig till nästa så sitter Robert där (!) AAH! Det var tur att jag inte såg honom, för annars hade jag blivit nervös :) haha! Han var alla fall artig, tackade för "biran" och maten. Men när han tittar på en så stirrar han en rakt in i själen känns det som :P haha! Gert Fylking skulle också komma, men den äran fick vi inte. Dem stannade bara i en timme, så det var en lätt match, vi trodde dom skulle stanna hela natten :P

Sen blev det en film med Anna, Monty Pythons - Life of Brian, verkligen en kult :) Den är roligare att se nu när man är äldre och fattar alla små dolda skämt ;) Självklart poppade vi popkorn, men där var vi inte helt nöjda, så vi gick ner till godishandlaren och köpte chips, dippa och lösgodis. Snacka om att jag rullade hem! Jag hade en sån kväll då jag inte hade någon botten heller, bara åt och åt :P hehe. Det är gott ibland :D

Jag har en period där jag somnar sent och vaknar innan klockan ringer, det är ganska störigt! Jag tror att jag somnade närmare halv tre inatt, självklart låg jag och tänkte på allt. Vad annars? :P

Nu ska jag alla fall göra mig iordning för jobb, det blir heeeela dagen och kvällen. Blää..


Snart jobb

Äntligen klar med bakningen :) eller ja, för en stund sen.
Nu ligger jag i sängen och tar det lugnt innan jobbet.. tänkte att jag skulle snart laga lite mat så att min energi uppstår :) haha!
Inget kontrakt på lägenheten har kommit heller, ska ringa hyresvärden på måndag igen. Det ska väl inte vara så svårt att skicka iväg ett litet papper?! *ironi*
Nu ska jag fixa mat, ciao!

Mobilblogg

gissa vad jag har fått hem idag?!:-D

Go natt!

Det gick bra att jobba idag, har ju alltid lika kul med Anna :P hehe! Sen blev det direkt hem och städade i garderoben och rensade lite.. eller ja, jag slängde allt åt andra sidan :D haha! Jag får rensa där imorron, puh.
Dessutom ska jag baka lite imorron, till min chef faktiskt. Så det ska bli ganska spännande. Får visa mina baknings-skills för honom ;) Hoppas att han blir impad. haha!
Nu ska jag försöka sova, jag har nästan precis ätit glass, så det kommer nog gå så där bra. Jag får så lätt sockerkickar :S helt sjukt. Nåja, bara jag ligger ner och vilar så är det ett plus :)
Go natt!


Jalla jalla!

Tjugo i tolv kom jag på att jag hade tänkt att jag skulle till arbetsförmedlingen innan dom stänger för lunch, så jag fick väl slänga på mig kläder och köra in till tomelilla. Självklart hann jag nätt och jämt :) Sen svängde jag in en runda på Ica (posta det förbaskade brevet) och köpte med mig lite frukost hem.
Dom förbaskade Telenorförsäljarna stod utanför också "Ursäkta fröken?!", men seriöst, fröken använde man på 50talet, nu heter alla DU! Nä jag bara skoja, det är rätt roligt att bli kallad fröken, jag är rätt van med det genom jobbet också :)
Men nu måste jag göra mig iordning, helt plötsligt blev allt stressigt, ovanligt?

Mobilblogg - kan inte somna!

Jag ligger i min säng och kan naturligtvis inte somna, klockan är över ett och jag börjar bli riktigt frustrerad. Jag ligger och stressar mig över bagatell saker, eller jag stressar mig över allt! Det är väl egentligen inte likt mig? Jag tänker så mycket att jag känner mig yr, seriöst. Jag har tagit två tabletter av naturläkemedlet jag fick av tessan, nåt lugnande som är bra för människor som har svårt att slappna av innan dom ska tex sova. Så jag hoppas att dom hjälper, jag är verkligen skit trött. Mina ögon svider för fasiken! Troligtvis är jag kissnödig också, jag har svårt att somna när jag är det, konstigt va? Det konstiga också är att jag kan stressa mig om jag inte har ett strykjärn tex, jag stryker för fasiken inga kläder! Och så ofta använder jag inte skjortor, tror t.o.m att jag äger max tre stycken. Nåja, jag får väl gå och kissa sen försöka somna. God natt för femtioelfte gången!

...

Du är inte den jag vill att du ska vara.

Mysig afton med Carol

Självklart hade arbetsförmedligen stängt idag, den enda dagen också! Varför lyckas jag alltid pricka det?! Nåja, jag körde och tvättade bilen, inte för att den blev renare. Jävla fågelskit och insekter! Sen körde jag in till Ystad, väntade på att Carol skulle bli klar med hennes förbaskade träning ;) hehe. Jag hann att gå en runda på Rusta, tänkte att jag kunde köpa lite grejer till lägenheten, men Snåla-Pauline var tydligen framme idag och tyckte att 30spänn för en osthyvel var dyrt. Istället blev det två kokböcker som tillsammans blev 118kr, en bok om tapas och en "Paulúns gi-månad", tydligen tyckte jag just i den stunden att jag skulle börja med GI igen. Nåja, vi får se hur det går. Sen körde jag runder lite i stan, men bestämde mig för att köra ut till världens ände och sitta och titta ut över havet och filosofera. Gick inte så bra med all väsen runt omkring, där var nämnligen nån sort av byggarbete precis bredvid. Sen ringde Carol och körde och hämtade henne, körde ut till jakten och fikade lite på en macka och kaffe där ute i solen, hur mysigt som helst och vi hann nog att sitta där i närmare två timmar, sen gick solen bakom träden och det blev kallt i skuggan. Så vi körde till Willys och handlade lite, jag skaffade även ett sånt "självservice-kort" som tydligen är populärt nu när man handlar. Mycket smidigare enligt mig själv :) Vi körde sedan hem till Carol,  satt och snackade lite allt mellan himmel och jord. David kom hem och dom bjöd mig på en god kycklingcurrygryta med spagetti :) Fick dessutom en snygg skjorta av Carol, och lökringar från usa :D YEAH! Tack tack! Det gjorde min dag, ska rama in dom och hänga den på väggen ;) haha!

Nu är jag hemma och tänkte snart nanna mig, det blir jobb imorron. Dock inte förrän på eftermiddagen, men jag måste fixa lite med min garderob, trodde inte att det skulle ta hela kvällen att umgås med Carol. Men vi hade mycket att prata om eftersom hon har varit i hundra år i Florida :P












Hell yeah! :D

Soool :)

Äntligen lite sol, härligt eller hur? Därför tänkte jag bege mig utåt idag faktiskt. Känner att jag behöver lite positiva strålar just nu, och det hjälper lite mot förkyldning (vill jag intala mig alla fall) Lite frisk luft har aldrig dödat, hehe.
Jag ska till arbetsförmedlingen också och få papper påskrivet, om dom nu har öppet (!), jag blir aldrig klok på öppetiderna, haha!
Sen blir det nog en liten fika med Carol, hon har äntligen kommit hem till kalla sverige!! :D *wiiie* Va aaaaldrig borta så länge :P Kändes som att du var borta i hundra år!

Jag har förresten rensat lite kläder i min garderob, jag måste rensa ut där eftersom pappa ska renovera Martinas "sovhörna" så måste hon ha sängen någonstans. Och då blev min garderob lidande, haha!(okej, min "garderob" är en walkincloset, det har varit ett badrum en gång i tiden, som det snart ska bli igen. Så vi ställer inte in henne i nån skrubb om ni tror det, haha! Det är ett rum, men inte så stort.) Nä men där skulle ju packas ner ändå, förr eller senare :) Men jag märkte att många av mina kläder var för stora, så jag har snart en hel sopsäck med kläder som jag ska ge bort. Någon som är intresserad? :) Och där är en del kläder som jag inte använder längre, eller vill använda för den delen.

Nåja, nu ska jag sätta igång med att göra mig iordning. Ciao!


Sommaren 2009

Mätt och trött

Jag skulle skriva ett inlägg innan jag stack till jobbet, men datorn fuckade sig sen palla jag inte skriva om det.
Jobbet gick bra idag, jag var helt själv men det gick faktiskt ganska smärtfritt :)
Nu ska jag läsa lite bloggar, sen ska jag nanna. Är helt slut i huvet!


Satan va det blåser

Jag är fortfarande dålig, inte alls kul om ni frågar mig. Anna messade och fråga om jag kunde hoppa in och jobba ikväll, trodde att jag skulle dö när jag läste det. Nåja, snäll som jag är så sa jag "ja". Jag behöver ju alla pengar jag kan få, även om jag är sjuk.

Nu ska jag ta det lite lugnt en stund, sen ska jag fortsätta min packning, eller sortering.

Äntligen!


Volume master .. Check!

Äntligen har jag klickat hem den, det var fan på tiden. Den var på extra pris på halens.se, 399kr. Var bara tvungen att slå till eftersom den annars går på över femhundrakronor. :) Sen klickade jag hem lite nödvändigheter, leggings, linne och en topp :) Självklart billiga, här slösar vi inte . haha!


Varför blir volymen högre när det blir reklam?

Jag förstår mig inte på folk som inte sänker volymen på tvn när det blir reklam, man blir ju nästan döv! Jag får alltid skrika "skruuuva ner!" när reklamen kommer. Fast okej, jag har inte tvn på så högvolym när jag tittar på tv, när jag är själv. Jag har det precis så att jag hör. Jag är känslig för ljud, så jag tycker det är skit skönt att ha tvn på låg volym.
När jag var yngre, då mamma och pappa spelade bingolotto på söndagarna. Så hade vi ljudet jätte högt, vi kallade det för "bingolotto-volym", bara för att man skulle verkligen höra när Loket sa "Bertil 12, etta tvåa". Sen när reklamen kom slängde sig mamma på kontrollen och skruva ner. haha! Undrar var jag har fått det ifrån? ;) Dock är det annorlunda med musik, för det kan jag verkligen ha hur högt som helst. Men det är just tvn som är känslig :)




Känner mig som sju svåra år

Herre gud säger jag bara, det var länge sen jag kände mig så här dålig. Jag somnade inte förrän fyra inatt, egentligen skulle jag upp vid nio-tio hade jag tänkt och börja packa. Men jag kunde verkligen inte hålla ögonen öppna, så halv tolv gick jag upp.
Sen körde jag in till Tessan för att passa alicia en stund, hon sov när jag kom men efter en timme så vaknade hon, och vi började med att mysa i soffan. Verkligen jätte härligt :) Att känna ett barns kärlek på det viset, sen ritade vi lite och lekte, efter en timme kom Tessan och mamma hem. Då började de laga mat, rårakor med bacon. Såå guda gott :) Svensk husmanskost is the shiit !
När jag kom hem igen så var jag tvungen att lägga mig och vila, sov till och från i två timmar. Jag har febervärk, förhöjd tempratur och lite snuvig. Men aptiten är det absolut inget fel på! HAHA! Som vanligt :) Mat är livet.
Jag har börjat och packa lite smått nu också, eller sakerna i köket alla fall. Pappa ska börja renovera där också så dom rensar ut där. Men jag har verkligen INGEN energi just nu, vill bara sova.

Mitt huvud sprängs snart

Det är så sjukt mycket att tänka på när man ska flytta hemifrån, jag har redan huvet full med saker att tänka på att jag snart inte får plats med mer.
Jag är tankspridd hela tiden, min chef och Anna har märkt det, jag är annorlunda på jobbet. Jag glömmer saker, gör fel. Det känns skit hemskt, det oroar mig som fan, för jag vill kunna sköta mitt jobb och att min chef och arbetskamrater ska lita på mig. Jag litar knappt på mig själv längre. Jag stressar mig för ingenting, om jag är själv på jobbet så stressar jag sönder mig och får huvudvärk. Jag är egentligen ingen ledare, men jag försöker arbeta upp mig till det alla fall, som jag hela tiden har fått göra på detta jobbet. Jag började ju som städare/diskare och nu är jag servitris.
När jag är säker på min sak börjar de andra frågesätta mig vad jag gör och då blir jag osäker helt plötsligt. När någon som försöker berätta för mig vad jag ska göra i matsalen när de inte har nånting med det att göra egentligen och jag vet hur det ska gå till blir jag så irriterad. Jag vet hur man serverar och pratar till folket. Jag vet hur man placerar borden osv..
Jag blir ledsen och arg på mig själv att jag har blivit sämre på jobbet, för det sista jag behöver nu är sparken. Jag ska för fan skaffa mig en lägenhet. Jag måste verkligen skärpa mig..

Det är så himla mycket som händer, jag blir rädd för mig egen kropp, för min garderob. Alla mina kläder sitter löst och inte så vidare snyggt. Även om det är ett lyckorus så är det otroligt skrämmande för mig, jag har aldrig haft kläder som sitter för löst, snarare för tight! Första gången ever kan jag se lite av mina revben (okej, när jag sträcker ut magen och drar in den, men har aldrig hänt ändå förr!), mina nyckelben syns utan att jag vrider och vänder på mig, min rumpa är mindre (no more J-Lo röööv), jag kan snart se mina fötter när jag tittar ner. HAHA! Detta är skrämmande saker för mig, men ändå lycka :) -17kilo lixom!

Imorron ska jag sortera bland mina saker och se om jag ska kasta något osv, och jag ska passa lilla alicia i någon timme också :) underbart!

Jag ska försöka sova nu, är skit trött faktiskt. Go natt!

Helt slut i huvet

Det är verkligen påfrestande att jobba själv, speciellt om man har hela ansvaret för matsalen. Guuud.. Nåja, det gick bra, inga större katastrofer :)
Igår gick det också bra att jobba, blev dock lite sent. Sen stack jag och Anna till Sövestad för att fira Annas kompis Andre. Mycket trevligt va det, dock körde jag så ingen alkohol för mig :) hehe.

Nu ska jag titta på film, en film med Johnny Depp ;) hehe. Och lite chips har jag inhandlat också! Självklart, ingen söndag utan chips!


Tillbaka!

Sorry för dålig uppdatering här, men det är mycket med flytten. Mycket man ska göra och tänka på, tänka efter och så vidare. Ni vet säkert hur det är ;)
Idag blir det lite jobb alla fall, imorron också för den delen. Så jag ska göra mig iordning nu och fixa lite käk :) Ciao!

Sol idag!

Vi har faktiskt haft lite sol idag :) När jag var på jobbet så var det helt underbart att vara ute . Dock fick jag vara mest i källaren och städade, men men :)
Efter jobbet satte jag och anna oss utanför och drack lite kaffe och snacka skit, jätte mysigt :)
När jag körde hem så fick jag sitta i bilkö i en kvart! Dom håller på att lägga om vägen mellan Lunnarp och Tomelilla, så det är värsta kaoset. Skit drygt!
Jag hann sitta i fem minuter i solen när jag äntligen kom hem, drog på mig shorts och en bikini överdel och satte mig därute med posten, men fan fick jag inte sitta där länge.. :(

Nu ska jag göra något vettigt tänkte jag alla fall. Ciao!

Ren Lycka!

Titten på lägenheten gick bra, han som bodde där var lite sen och mina systrar och mamma blev lite irriterade för att dom fick vänta och jag blev irriterade på dom för att jag var så himla nervös. Självklart hade han glömt att jag skulle titta på lägenheten, så jag fick ringa honom. Alla är mänskliga :)
Lägenheten var jätte mysig, balkong också! Lite skavanker, men det hade jag räknat med. Men det är inte större än att man kan fixa det själv :) Dock var spisen från artonhundrafrösihjäl, så en ny sådan ska jag ha! Jag som kommer bosätta mig i köket, hehe.
Efter besöket ringde jag direkt till hyresvärden och sa att jag var jätte intresserad. Och han skickar kontraktet till mig!! Fattar ni?? Lägenheten är min!! :D AAAAAH! Jag är verkligen jätte glad! Jag är jätte förvånad att det har gått så här smärtfritt, allt har gått på en vecka! I början av månaden ställde jag mig i kö hos några hyresvärdar, men det kan ju ta hur lång tid som helst. I förra veckan gav min tjejkompis sin hyresvärd telefonnummer och sa att jag skulle ringa. Självklart gjorde jag det, nervös som ett jävla as var jag. Han berättade att han hade en etta ledig och han skulle få tag på denne som bodde där. I måndes ringde jag han igen och frågade hur det gick, och han skulle återkomma så fort han hade fått tag på personen som bodde i lägenheten. Igår förmiddes ringde hyresvärden och sa att han hade fått tag på personen och gav mig dennes nummer. Igårkväll fick jag tag på personen och bestämde tid med honom idag. Och nu är lägenheten min (!) Förstår ni hur kort tid det har tagit? Jag trodde att jag skulle få vänta i flera månader! Men så går det när man är effektiv och envis ;) hehe.
Jag har lust att packa redan nu! Det bör jag kanske, får passa på medans jag har tid. Nästa månad blir det mycket jobb antagligen :S Jag är ändå världens lyckligaste (och tröttaste efter all nervisotet) flicka just nu!!

Efteråt gick vi tillbaka till Therese, hon körde till jobbet och vi passade Alicia :) Lotta försökte lära henne ordet "Jäklar", hon gick runt och sa "aklar aklar aklar" haha :D Såå söt!
Sen körde vi till Ica när Jocce hade kommit hem, så köpte vi lite mat och körde hem till mamma. Hade jätte mysigt där och åt mat tills vi sprängdes nästan. Jag är helt slut nu, ska tvätta av mig sminket och lägga mig och lösa dom förbannade korsorden ;) haha! Det blir jobb imorron, så jag måste vara allert :D


Therese, jag och Charlotte förra sommaren fikade på Bullen&Bönan.

Nervööös

Jag låg i sängen och tänkte lääänge idag, det var skönt att ligga kvar och filosofera lite. Men gissa vad jag tänkte på? Lägenheten of course ;) Jag vet att jag inte ska ropa hej förrän jag är över ån, men drömma kan man väl alltid? Håll alla tummar och tår för mig idag!
Tänkte att jag snart ska hoppa in och ta en dusch, och sakta bege mig till Tessan. Skulle egentligen inte vara där förrän halv tre, men kan ju komma lite innan och pussa på söta Alicia :) Mamma och Tessan ska följa med mig och titta på lägenheten, ska bli mysigt :D


haha, världens snyggaste bild på mig och alicia ;)


Lycka !

Jag tänkte först att jag skulle skriva att jag ska göra en hemlig sak imorron, men jag kom på att jag redan har skrivit det på facebook så då kan jag likabra skriva det här också :)
Jag ska titta på en lägenhet imorron :D i Tomelilla. Det ska bli jätte spännande ! :D Om jag faller för den så tar jag den, jag känner att det är tid för mig att stå på egna fötter. Jag är ju ändå 22år, så det är dax :) Hade till och med planer på att hålla det hemligt till jag verkligen visste att jag hade lägenhet, men alla som känner mig vet att jag inte kan hålla tyst om bra saker :D hi hi. Och detta är något jag har velat länge, sen jag var 14år rättare sagt, haha!
Håll tummarna för mig alla fall :) Det skulle vara kul om det blev jackpot på första försöket. hehe.


Snygga brills eller hur? ;)


Dagens fundering



Varför hade Michael Jackson (för det mesta) för korta byxor?

EDIT: Om inte alla fatta, så är jag ironisk!


Är sommaren här?

Det var riktigt varmt för en stund sen, när jag gick ut på balkongen så mötte jag en varm kvav luft. Både härligt och ångestframkallande känsla. Varför får man alltid ångest när det börjar bli en ny årstid?
Nu har solen gått i moln och det blåser. Blää!
Jag fick värsta paniken innan, jag stod och stekte fläsk och jag känner nåt som kröp under min tröja på armen. När jag tog av den så var det en äcklig jävla spindel!!! Fatta att jag skrek som en liten flicka i en kvart!! Så jäääääävla äckligt! Usch, ryser bara jag tänker på det. Jag är inte rädd för spindal så länge dom inte sitter på mig eller är väääldigt nära mig.

Nåja, nu ska jag måla klart mina naglar. Jag kör på rosa nu, mitt röda är slut :(

Det går bra nu

Jag fick en kommentar här på bloggen från Stamningförbundet, dom ville fråga om de fick nämna mig och min blogg i nästa nummer av deras tidning. Vet ni hur glad jag blev? Detta är verkligen underbart! Att jag kan dela med mig mer av min stamning och förhoppningsvis kanske hjälpa andra som har det svårare än mig.

Jag har kommit väldigt långt med min stamning, och det har krävts många år av hårt arbete. Det tär på en både psykiskt och fysiskt, ni kanske inte kan tänka er det för "hon bara stammar ju". Men det finns så mycket bakom stamningen som ni inte hör eller ser, eller vet. Det största som nog alla personer som stammar har problem med det är rädslan, av att prata. "Vad kommer den andra tycka om mig?" "Åh nu är det jätte pinsamt!" "Kommer andra tycka att jag är dum i huvet som inte pratar som alla andra?" Såna tankar flyger runt i huvudet, eftersom som dom flesta (eller alla?) som stammar bli mobbade när dom är små barn. Jag hjärntvättade mig själv att det var fult att stamma, eftersom dom andra barnen retade mig och tyckte att det var konstigt att jag inte pratade som alla andra. Än idag kan tänka "Nej, jag får inte prata för det är fult", hur hemskt är inte det? Dock har jag jobbat med att försöka få bort dom tankarna, och det börjar gå väldigt bra.
Framförallt på en jobbintervju kan just stamningen vara en nackdel eftersom många tycker att när en person stammar är det ett tecken på osäkerhet. Så ett litet tips; Berätta om att du stammar, så blir det inga missuppfattningar. :)

Jag vet att jag har nämnt detta innan, men när man pratar med en person som stammar så är det jätte viktigt att ge denne tid att prata till punkt. Det värsta jag (beror från person till person) vet är att bli avbruten, då menas det med att jag måste börja om igen på mitt "andetag". Och när folk fyller i ord till mig, okej ibland kan det vara skönt. När jag verkligen inte får fram ordet jag ska säga och den andra vet vad jag ska säga så va fan.. Annars vill jag säga ordet själv.

Sådär, det var länge sen jag skrev lite om stamningen. Det var skönt att skriva av sig lite :)

Frågan är..

.. om jag ska sova en stund eller vara vaken?
Jag tror att jag sover en stund, annars kommer jag bara sova sen.

Halleluja moment!

Jag ser sol och inga moln på himlen! Och det är halv sju på morgonen.. men va fan, lycklig är jag för det :) Jag har precis packat med mig två mackor som jag ska äta på hemfärden hem, jag har fan inga pengar kvar. Hur pinsamt är det? Det är dyrt att käka ute ;) haha!
Nu ska vi alla fall köra, ville bara skriva en rad så ni kan faktiskt se att jag också kan vara uppe så här tidigt.

Go natt!

Håret blev bra som vanligt ;) Och ögonbrynen blev för ljusa som vanligt, ska kanske börja med svart färg istället? Jag älskar att vara mörk :) Men jag funderar faktiskt på att lägga lite ljus slingor, eller jag ska vara mörk i sommar? Dagens i-landsproblem helt enkelt. Jag visar er resultatet imorron alla fall ;)
Nu ska jag lösa lite korsord innan jag ska nanna, mamma var snäll och köpte en nybörjar tidning till mig :D Vi stod på Ica och pratade om korsord, jag kände mig en aningen gammal ;) haha! Nej skämt och sido, det är en bra grej faktiskt.
God natt!

Skönhetstimmen är igång

Sitter med hårfärgen och ögonbrynsfärgen i nu. Jag fick leta som en dåre efter ögonbrynsfärgen här hemma, att jag alltid ska göra av med den. Självklart låg den där jag lämnade den sist :) hehe. Tänkte att jag skulle måla naglarna också, både på fingrar och tår. Känns så skönt att känna sig fräsch och kvinnlig, även om jag kan sätta min manliga sida till ibland :) Dessutom glömde jag skrubba mig innan jag åkte för att sola, så det får jag ta en annan dag.
Jag har hunnit med det mesta som jag skrev upp; Jag har, satt in pengar på banken, varit inne på boan, ringt mitt samtal, till o med fikade med mamma (jätte mysigt btw, men till slut va vi så trötta att vi bara degade i soffan), och nu sitter jag med färgen på mig. Rummen orkar jag nog inte fixa idag, skoja inte att jag är helt slut efter helgens jobb. Helt sinnes! Imorron bitti ska jag köra för bea till jobb, vi ska köra halv sex (!) en timme tidigare än vanligt, jag kommer dö :P Jag ska alltså gå upp klockan fem, jag är inte människa vid den tiden. Nåja, jag får roa mig.


Bara just för att det inte var någon sol idag heller så skulle jag absolut ha mina nya cooooola solbrillor :D

God morgon?

Jag tänkte att jag skulle gå upp i nåt så nära tid idag, eftersom jag har en del att göra ändå. Men jag somnade inte förrän vid två inatt även om jag var trött som en bäver. Så det resulterade att när klockan ringde så ville jag vara dö, och vädret gör absolut inte saken bättre. Vart har solen tagit vägen?!

Så vad ska jag göra idag?
- Sätta in pengar på banken.
- Sola solarium.
- Ringa ett samtal.
- Köpa hårfärg för att sedan färga håret.
- Plocka mina ögonbryn och färga dom också.
- Ta en skrubbdusch.
- Städa undan lite i mina rum.

Det blir lite Kvalitetstid med Pauline för Pauline :) Det måste man också ha någon gång.
Nu ska jag tvätta av mig ansiktet, plocka ögonenbrynen, ta på mig en keps och dra mig in till tomelilla.


Kom hem !

Ligger och skriver med Carol på msn, hon är i florida och kommer hem nästa måndag. Om inte vulkanen krånglar :P SAKNAR DIG GUMMAN! Kom hem till kylan och frys med oss andra :P


Vad jag ska göra imorron?

- Färga håret, det var en evighet sen! även om jag gärna gör det efter klippning. Men jag har ju inte beställt någon tid, och jag har inte pengar just nu.
-
Plocka och färga ögonbrynen, det var en hel evighet sen känns det som.
-
Sola solarium, det var veeerkligen länge sen! En månad sen kanske? Nää, men nästan.

Helt jävla slut

Så jävla slut i huvet är jag. Har haft sån dåv huvudvärk hela dagen, kanske därför jag sov så dåligt? Nåja, Anna var snäll och kom in och hjälpte oss idag. Jag hade gått i väggen annars ;) haha! Stackarn fick ändå stanna kvar och räkna kassan :( Annars gick allt bra idag, inga större katastrofer förutom han som provjobbade. hehe.
Nu ska jag ta någonting att äta, sen ska jag göra absolut ingenting :P

Mobilblogg

Jag har fortfarande inte somnat. Jag ligger vänder och vrider på mig, katten blir snart galen på mig och jag på henne för att hon ligger mitt i sängen :p jag har fortfarande inte varvat ner, tänker på jobbet, jag har fortfarande inte kommit på hur man stänger av det. Det är verkligen skit jobbigt, jag ligger här och kan inte somna bara för att jag tänker på hur många gäster vi ska ha, borden måste fixas, plus att vi ska en som ska provjobba hos oss. Kommer det bli kaos eller? Jag är för van att jobba med anna, vi kan våra grejer och vi sammarbetar. När det kommer in någon annan så blir man stressad över det för man måste underhålla den personen när man egentligen vet att det går snabbare om man gör det själv. Som servitris ska allt gå snabbt, så är det. Nåja, jag får väl försöka sova. Jag har huvudvärk (-och bry), plus att jag är hungrig, ha ha! God natt!

Nu måste jag sova

Jag kom inte från jobbet förrän kvart i elva, vet ni hur det sög? Med tanke på att vi kommer ha mycket folk imorron, plus att jag ska göra ett ärende innan jobbet. Så jag ska göra hemifrån halv elva, absolut senast. Det är fan att man bor så långt från jobbet, det tär på en faktiskt.
Nåja, det gick bra idag. Vi hade inte så mycket folk, och det hände inga större katastrofer. Nu ska jag kika runder lite, sen måste jag sova :S Go natt!

Panik!

Jag vaknade kvart i elva i panik! Jag trodde klockan var kvart i tolv, snacka om att jag hade försovit mig då. Eftesom jag börjar klockan tolv, chefen hade inte blivit glad på mig kan jag säga :P
Jag hade en skit mysko dröm också, vi var i kriget, Anna hade kärleksproblem med värmepumps son, jag låg och kelade med en killkompis och Anna blev skit sur för det. HAHA! :D
Nåja, jag får väl göra mig klar och köra. Ciao!

Jag kan lika bra köpa en bensinmack

Jag kollade precis mitt konto, och där var fan inte många hundralappar kvar :O Och det enda jag har gjort är att tanka fucking bilen! Okej, inte bara. Men det mesta var från bensinmackarna. Hur sinnes är det? Nästa lön får jag fan tanka full tank, sen får den räcka hela månaden (!)

Go kväll

Jobbet gick bra idag, allt gick som på räls. Jag fick ta det sista och den stora sällskapets räkningar, dom betalade var för sig. Alltid lika trevligt :P
Mycket mer har jag väl inte att säga, det blir jobb imorron också. Heeela dagen, jag ber till Gudarna att det inte kommer mycket folk, för jag är nämnligen själv. Nåja, jag ska läsa lite bloggar, sen ska jag nanna. Go natt!

*puh*

Jag trodde att jag skulle redan vara på jobbet klockan tre. Anna skrev till mig att jag kunde dyka upp kl 5 istället, då klockan var halv tre och jag läste det som "kl 15" Lite panik jag fick och hoppade nästan upp ur sängen! Men sen tänkte jag efter och tittade på smset en gång till.. Och då stod det ju bara en femma :) haha! Så förvidden man kan vara..
Nåja, snart får man väl göra lite käk så att man klarar kvällens jobb :) Ciao!


På det första T.G.I Fridays vi var på, i New York City :)
Så söta vi är :P haha!

God eftermiddag!

Vilket tråkigt väder det är idag! Kan inte solen skina fram så att jag inte sover så länge? ;) haha! Nä, jag vaknade vid elva och låg och drog mig en liten stund. Ska ju ändå jobba kvällen, så då kan man lika bra sova ut lite.
Vad händer annars idag? Nothing ska jag säga er.. och jag vet inte vad jag ska skriva mer :) Ciao!

Carol och David försöker vara roliga!

Läs här. Men ni är inte roliga, man skojar inte om såna allvarliga saker som amerikanska lökringchips! Hoppas att ni tappar sexlusten av varandras lökandedräkt! HAHAHA! :D

Tänk så mycket man kan hitta när man städar.

Jag hittade en massa pengar när jag rotade runt i mina saker och byxor. Jag hittade pengar som jag fick i födelsedagspresent (som är tre månader sen), och jag hittade drickspengar som låg i min byxa. Jag är rik igen :) mohaha! Nä, men nästan. hehe.

God kväll

Det var panik på jobbet, kom många gäster som vanligt. Så jag "räddaren i nöden" kom så fort jag kunde :) Självklart så började det lugna ner sig när jag väl kom dit, alla drar när jag kommer helt enkelt :P Annars gick det ganska bra, inga större katastrofer.
När vi slutade vid halv nio så var det fortfarande ljust, kändes som att klockan var fem-sex. Känns lite konstigt nu när vi börjar gå mot sommartid.
Hem direkt, började leta efter mina sängkläder, hittade ett set som låg under massa filmer och dylikt. Så nu fattas jag bara ett set till, och det råkar vara den som är det skönaste att sova med. Självklart :P Nåja, jakten fortsätter.
Nu har jag tagit en dusch och käkat lite, tänt en massa ljus på mitt rum och satt mig i sängen. Så mysigt :)
Det blir jobb imorron också, dock inte förrän på kvällen, om det inte blir som idag (panik och skrik)


En tråkig dag på jobbet.


jobb!

Panik! Jag drar till jobbet.. kommer hem nångång ikväll. Ciao!

...

Tänk dig,
att du hör åskan mullra och regnet som faller mot fönsterrutan.
Du ligger och sover som ett litet barn bredvid mig.
Jag kryper intill dig,
och håller om dig tills jag somnar.

Viiiin.

Jag har jobbat nu lite ikväll, det gick bra faktiskt. Allt gick på räls, och chefen var inte på dåligt humör, ja han var inte på bra humör heller :P haha!
Nu dricker jag lite vin och väntar på att jag ska däcka. Det blir jobb imorron kväll, om dom inte ringer in mig innan, det är ju helgdag imorron. Dom flesta kanske äter ute då?

Anna, ta det lugnt med spriten. Tänk på din skånska!



Vi pratade om klippet jag la ut när vi var på fridays.


Lycka :)

Okej, mitt humör går väldigt upp och ner just nu, som ni kanske märker här i bloggen :) Men nu är jag glad igen, det finns lite hopp trots allt! Vill tacka Anna Hansson för hjälpen alla fall :D


Varför tror du att jag gick ner där för?


T.G.I Fridays, fulla och uttråkade att killarna bara snackar jobb och bilar ;)


"Jag bad inte om hela din livshistoria"

Jag sitter här och filosoferar lite och börja tänka på att frasen "Hur är det med dig?" är bara något man säger för att vara vänlig. Man svarar "Jo, det är bra", när man egentligen mår skit dåligt. Men man vill ju inte berätta det, och man vill inte dra hela historien om varför man mår dåligt. Man vill inte visa sig svag.
Det är mycket för mig just nu, det ska jag inte stoppa under stolen. Jag hade gärna delat mina känslor med er, men jag vet inte vem som läser min blogg, och alla har inte med att göra vad som händer i mitt liv. Vissa delar är faktiskt privat. Det är mycket ni inte vet om mig.


...

Fan va löjlig jag är, men jag kan inte hjälpa det.
Jag har inte glömt dig, och tydligen har du inte glömt mig.
Vi försöker gå skilda vägar, men vi kommer ingen vart.
Jag vet inte vad jag ska göra.

Vet ni vad?

Jag tog en rejäll sovmorgon idag, jag gick upp kvart i tolv. Mmm, jag ångrar mig lite ändå. Tycker egentligen inte om att sova länge. Men kroppen ville det helt enkelt :)
Så vad händer idag? Det är ganska fint väder, man kanske skulle bege sig någonstans? Jag kanske skulle baka ikväll? Det var ju länge sen, får ju inte tappa stinget. haha! Lite kanelbullar hade inte varit fel. Måste ju fylla mitt kakförråd i frysen igen eftersom för någon vecka sen hade dörren stått öppet i några dagar och då hade maten förstörts :/ Trist, men sant.


Vegas baby! med Elvis och.. vem fan ska hon föreställa? Efter att vi hade fotat så sa han "tip, tip" och jag bara "bye bye" och sprang :P haha!

Kärlek



Älskar dig pappa!

Kärlek



Älskar dig mamma!

mmm, pizza..

Ja nu igen.. Jag lever inte på färdiga pizzor, men jag glömde käka kvällsmat. Hur man nu kan glömma det? Jag får hjärnrubbningar när jag inte är med Anna :P haha! Hon får mig att äta på regelbudna tider :)
Denna dagen har gått åt till att göra.. ingenting. Ja jag har kört Tessan till jobbet, sen har jag inte gjort mycket mer. Ågren! Nä jag kom precis på att jag har varit på arbetsförmedlingen, sen handla jag smör och mjölk. Sorry, men jag kommer aldrig ge upp Bregott, om jag så ska köpa det själv :P haha! Och standard mjölk är det shit! Ju gräddigare destu godare! Jag kommer ihåg när vi bodde i gärarp och vi fick hem mjölk av någon bonde, så gott det var :) Jag tycker om att vara "bondig" men jag tycker också om att vara en stadstjej, jag är allt :)


Hollywood baby!

Vi töser var alltid några steg före killarna ;) HAHA! Det ser ut som att vi håller hand :P

Sitter och kollar igenom USA-bilderna. Shit va jag längtar tillbaka!

Lite bilder från Miami - mina bilder

Efter som min underbara Carol är i Miami just nu så kan jag inte annat än tänka tillbaka när jag var där för bara några månader sen, när jag tittade på hennes bilder på bloggen så kände man igen sig lite faktiskt. Roligt :)
Så här kommer lite bilder från min resa.


Så fort vi kom till Miami så var det tvättdax, två veckor i samma kläder är inte fräscht ;)


Killarna försökte sysselsätta sig, Kim klarade dessutom att krympa en av hans tröjor ;) haha! Den hade kunnat passa Anna sen!


Underbara stranden.






Känna på vattnet :)




På fredagen bestämde vi oss för att partaja. Självklart blev det på T.G.I Fridays, vi hade mycket skoj. Jag har ett videoklipp som jag nog ska lägga ut sen ;) hehe.


Den drinken var så himla god! Pink Punk tror jag att den hette, man hällde drinken över sockervadd som låg i glaset. Snacka om söt och sockerkick!



<3


Kommer inte ihåg va det var som drink, men god va den!


Anna blev drunken av sin Long istea ;)
Vi blev bra kompis med vår servitris också, hon var verkligen jätte trevlig och rolig :) Efter drinkarna gick vi till en strippklubb, inte så jätte spännande. Dom serverade ingen alkohol och man var tvungen att köpa en alkoholfri öl om man skulle vara där.


Sega som fan.. Carol! Det är såna lökringar jag menar ;)


Anna strechtar innan sudokun :P


Vi besökte Miami Ink, jag såg Yogi och en liten skymt av Ami. Synd att inte Chris Nunêz var där :(


Dagen vi skulle åka, klockan är åtta på morgonen och Anna har en öl i handen.. usch usch :P


Gårdagen

Igår blev det lite jobb, jag slutade lite tidigare och beställde lite kinamat. När Anna slutade möttes vi hemma hos henne och åt mat :) Så himla gott! Kräng som vi är så käkade vi allt ;) haha! Det värsta var efter en stund var vi syltna igen..
Sen blev det en runda upp till Tobbe där det blev lite cider och snack, mycket trevligt :) Kim var snäll att köra oss till McD för lite nattkäk :D haha! Sen blev det sängen direkt .

Vad händer idag? Jag ska köra Therese till jobbet, annars vet jag inte.

God morgon!

Sååå jävla underbart! Vakna upp med mensvärk!! Fuckfuckfuckfuck! AJ!
Jag gick upp halv tio.. Kryss i taket! Gick och duschade (egentligen inte lönt för jag kommer stinka matfett sen ändå) Efter jobbet blir det lite söndagsmiddag med Anna och pojkarna, ska bli mysigt!
Nu får jag nog börja göra mig iordning innan jag somnar igen :)

En tidig kväll trots allt

Ja, då var denna arbetsdag avklarad. Det blev en tidig kväll :) Vi hade bröllop, så vi trodde att de skulle bege sig lite innan midnatt, men nej då. Halv nio var alla borta i princip :) Ganska skönt eftersom vi kände oss lite halvdöda ändå. Vi skulle egentligen tittat på film, men vi sket på det.
Dessutom råkade jag tappa en hel bricka med kaffekoppar på golvet så det blev världens krasch! Lite pinsamt måste jag säga, men det var bara att städa upp det ;) Typiskt mig att vara så klumpig.
Precis innan vi skulle gå så frågar min chef om jag kan komma imorron och jobba också. När jag egentligen skulle vara ledig, men det gör inte mig något. I need the money :)

Två militär män kom in till oss också, ville prata. Så frågar dom oss när vi stänger idag, jag trodde att dom skulle äta så jag sa att vi har abonnerat idag, så säger han "Men det var inte det jag frågade", så fattade jag och sa att vi stänger när gästerna går hem, då berättar dom att det är ju militärövningar här nere i skåne och just nu är dom runt om oss *iii* och att dom ska börja skjuta vid midnatt. Stackars vår chef som bor mitt i allt detta :P haha!
Igår gick där förbi två militärmän, självklart stod jag och Anna klistrade i fönstret och dom vinkade, jag vinkade tillbaka och vi blev röda som tomater och fnittrade iväg :p haha!
Idag kom där in två militärmän och ville äta. Jag och Anna blev helt stirriga när vi såg att dom närmade sig dörren, varför blir man så bara för att det är militären? :P

Nu sitter jag och dricker ett glas vin, jag frågade Anna på msn om man var alkolist om man drack vin i sängen och hade flaskan bredvid nere på golvet och då svarar hon "Nää, om du hade haft en bag in box brevid sängen hade du" :P haha!
Som sagt.. dricka upp vinet, sen sova!

Fröken, vad beställde jag?

Det gick bra att jobba idag, sista sällskapet blev lite runda om fötterna. Lika roligt alltid :P
Sen körde jag till Anna för att kolla på film med henne och Kim, men film blev det inte. Jag hade sett filmen ändå som dom hade tänkt att se ;) hehe.
Imorron blir det jobba heeeela dagen! Det blir nog tolvtimmarspass, länge sen man hade en sån ;) haha!
Nu måste jag verkligen sova. Go natt!

...

Nu väntar jobb. Ciao!

To Bad for me

Självklart hade inte arbetsförmedlingen öppet idag heller! Det var ju satan va dom är svårflörtade.. Så det blev en fika med mamma och Alicia, lite bullar fick det bli. Mums mums :D Sen när mamma gick iväg för att släppa ut sina hundar så passade jag Alicia, vi satt och läste böcker och jag försökte lära henne lite ord. Hon är så söt, hon säger plin till mig :D
Nu håller jag på att måla naglarna, det blir fransk manikyr. Det var ett tag sen jag hade det, blev ganska sugen på det ;) hehe.


Go morgon!

Tro det eller ej, men jag är faktiskt vaken :) Tjugo över åtta var jag pigg vaken, men försökte ändå blunda lite.
Vädret är ju verkligen to die for (och inte det positiva "dö") Det blåser satans mycket och det är grått.. Solen har tagit semester eller nånting, kan ni tänka er det? Solen tar solsemester?! hahaha! Jag fick en komisk bild i huvet :P hahaha!
Nåja, jag ska snart göra mig iordning, har precis käkat lite frukost. Kryss i taket på det också :) Sen ska jag möta upp mamma och Alicia.. och självklart gå till arbetsförmedlingen. Money money money!


Jag hade tråkigt på jobbet.

Börjar bli lite bättre på detta

Jag tycker faktiskt att jag börjar bli lite bättre på att blogga nu :)
Det blev en film hos Olof idag med Anna, en film med Family Guy om Star Wars. Den var väl ganska rolig, självklart var Stewie Dart Vader ;) haha!
Min rygg tar verkligen kål på mig! Jag kan för fan knappt böja mig ner! Känner mig som en trött 90åring, eller lika vig som en hörnsoffa. Jag måste verkligen bojkotta denna fucking madrassen! Nu har jag alla fall vänt på den så den är lite hårdare, men detta får fan vara slut snart. Slutar väl med att jag bränner upp madrassen på ett stort jävla bål och stjäler brorens och skrattar som en häxa. hihihihi!

Nu ska jag sova alla fall, tänkte att jag skulle gå upp tidigt imorron (för en gång skull) och bege mig till arbetsförmedlingen så att jag kan få det jävla pappret påskrivet! I need my money you know!
Go natt!


Bara för att jag var där.

Det blev några timmars jobb idag också, så klart var det ganska lugnt. Igår hade Anna haft röven full, så det var typiskt att det inte kom så många idag ;) haha!
Det blev även en liten snabb vinprovning, dock fick vi spotta eftersom vi hade kört dit. Spritmissbruk!
Nu ska jag köra till Anna för att titta på lite film, sällan jag är där va? :P

Jobb!

Nu ska jag stressa iväg till jobbet, som vanligt ligger jag och drar mig för länge.. förvånade? Neee.

Mobilblogg

Självklart när man vill sova så kan man inte! Jag blir knäpp, sen hjälper det inte att jag ligger och tänker på allt.

Jag efterlyser..

Mina sängkläder som låg i pappas garderob, just nu ligger där en massa vhs-filmer :(

Äntligen lite bilder från Los Angeles - mina bilder

Det var ju satan va det tog tid för mig att lägga in bilderna.. Tre månade ungefär :P haha!


Anna utanför hotellet. Frukostdax!


Världens hemskaste bild på mig, men det bjuder jag på :) och matcha färger kan jag heller inte ;)


Vi tog en liten tripp för att utforska staden lite.




Vi stannade på ett mysigt ställe och gick en runda.


Feeeede bilen! :D


Pojkarna ! Tobbe, Kim och Ola


Så klart tog vi en "kändis-runda", åkte en minibuss och tittade på kändisarnas hus, eller buskar rättare sagt. Chaffören var jätte rolig, han berättade massa gamla historier.


SvampBob fyrkant!


Stranden var helt fantastiskt, dock var det typ bara vi som solade :P


Kim tog en MONSTERburgare på Yankee Doodles.


Vi åkte till Universal Studios.


Killarna.



Kim aka Arnold Schwartzneger "Terminator"


En sväng i Lasvegas var vi också, såg en massa Elvis, vi spelade inte bort några pengar heller. Jag och Anna åt VÄRLDENS godaste cheesecake!


Stjärna på Hollywood Boulevard.


Åh Carol!

Jag körde till Carol innan och drack kaffe med henne. Hon ska ju till Florida imorron och jag är nådigt avis på henne! :P Det blev alla fall en massa snack, skönt att prata ut lite också. Guuud va jag kommer sakna dig gumman!
Jag har precis käkat en jätte god kvällsmat också, ja lite sent. Men va fan.. Det blev majskolv till förrätt och sen fiskpinnar, potatis och hollandaisesås, jätte gött :D Jag var så himla sugen på fisk idag så jag var tvungen att köpa hem det. Det var skit länge sen jag lagade mat, saknar verkligen det :S

Nu är jag så himla trött att jag skulle kunna gå lägga mig, det hade varit jätte skönt faktiskt. Jag har ju inte sovit så jätte bra denna veckan, ska jobba imorron så jag behöver lite kraft.


Gänget i Miami.

Mat är mitt allt

God eftermiddag!

Det gick bättre att köra för bea idag, dock var jag lika trött men det funka ändå :) Och jag missade inte avfarten, haha! När jag kom hem gick jag direkt och la mig och somnade på två minuter. Så himla skönt! Det är inte ofta jag kan somna så snabbt.

Jag vaknade igen lite innan tolv då Linda messade mig och frågade när jag skulle dyka upp hos henne. Ni vet, köpa "saft". hehe. Så jag körde dit efter att jag hade slängt på mig ett face.
Efter besöket körde jag in till tomelilla för att gå in på arbetsförmedlingen, självklart var det stängt! Jävla skit, så jag får gå in imorron istället.
Nu håller jag på att göra lite lunch, jag tycker seriöst synd om de tjejer som svälter sig själv. Mat är det viktigaste här i livet, förstår ni inte det? Utan mat dör man. Storbloggaren Dessie äter en skål cornflakes om dagen för att bli smalare, tösen är redan tunn som en pinne, jag tycker det är jätte hemskt! Kroppen blir undernärd och de inre organen faller ihop. Vill ni verkligen göra så mot er själva? Ta dö på er sakta? För det är det ni gör!
Lär er äta sunt istället, nu ska jag käka en färdigpizza. Ciao!


Till den personen som gjorde detta!


.. vill jag bara säga; JÄVLIGT MOGET!!

Detta hände när jag bodde hos Lotta, en dag när jag skulle köra nånstans så ser jag i bakspegeln att där hängde nånting, självklart att nån saboterar för mig!
Det är jätte mysigt att lyssna på radio när man kör bil tidigt på morgonen, men nu får jag knappt in P3! Och mina cd-skivor är jag så himla trött på, samma låtar om och om igen..


OlssoM

Jag körde en vända till Anna. En filmkväll utan film :) Blev istället att vi svulla chips och Gott&Blandat, och tittade på tv. Och gjorde hemligheter, tack för hjälpen :)
Nu bör jag sova, ska köra bea till jobbet imorron bitti igen. Go natt!

En eftermiddag med Lotta

Jag somnade naturligtvis när jag kom hem, orkade inte ens klä av mig kläderna. Så när jag vaknade hade jag märken från varenda kant och söm :P haha! Och varm var jag, men så guda skönt! Jag kom hem kvart över nio, jag missade min avfart hem så jag hamnade naturligtvis i Malmö, men jag hittade vägen ut igen som tur va. I svedala var jag så jävla hungrig så jag tänkte ta en macka på McD, men dom öppna inte förrän nio (?) om jag nu tittade rätt. Så jag fick ta en dyr jävla macka på Statoil, det blev en BLT (minnen från usa, synd att det inte var från subway) Efter mackan blev jag ännu tröttare, men jag kämpade med att hålla mig vaken ända hem..

Sen sov jag en stund, sen fick jag stressa och göra mig iordning eftersom jag skulle luncha med Lotta. Det blev att vi körde till Nova Lund :) Det var ju så länge sen. Vi åt på vårt vanliga ställe, vi brukar alltid ta bakadpotatis, men idag så tänkte vi ta nåt annat. Fläskesteg med skysås och stekt potatis, skit gott tänkte vi! När vi beställer så är det slut! Så vi fick nöja oss med köttbullar :/
Jag blev så himla besviken också! Där var absolut ingenting att köpa! Okej, jag hittade vad jag hade tänkt mig, nämnligen underkläder. Men annars var där ingenting! Ja jag köpte också lite smått och gott ändå. :) Kan ju inte låta bli, hehe. Men jag hade nog satt min snåla sida till också, som Lotta påminde om mig hela tiden! Hon tycker att ett linne för 200kr inte är dyrt, medans jag tycker att det är rena rånet. Det tycker jag verkligen! Jag kan för fan sy ett själv billigare :P haha! Man kanske skulle göra det?
Efter vårt besök i lund begav vi oss till Tomelilla för att äta lite mjukglass, btw min första mjukglass iår! Lika god som vanligt :) Mums! Självklart blev det nötter med vitchoklad!

Äntligen har jag hittat min sladd till mobilen så att jag kan lägga in mina bilder :)


Jag prövade beas glasögon för nån vecka sen, vad tycker ni? :)

HA!

Jag är uppe! Men vette fan om jag är vaken ;) haha!


Go natt !

Jag har haft en jätte mysig kväll med Tessan, Alicia och mamma idag. Tessan bjöd på mat, även om jag hade ätit en liten portion innan jag åkte. Men jag citerar Anna "Mat är gott" :P haha! Jag köpte med mig lite kakor också som vi mumsade på sedan med lite te :) Satt och pratade om allt mellan himmel och jord.

Imorron ska jag köra Bea till jobbet, så det blir en tidig morgon. Ska gå upp senast klockan sex, jag kommer döö :P haha! Jag får ta en powernap när jag kommer hem så jag orkar luncha med Lotta sen :)

Ja, nu måste jag sova. Go natt!

Seg dag

Jag har faktiskt varit uppe sen klockan halv nio idag, kryss i taket ;)
Sen om jag har gjort något vettigt, det ska vi nog inte tala om. haha!
Nu ska jag köra in till Tessan för att ha en kvällsfika med dom och mamma. Jag skulle egentligen baka en sockerkaka, men jag har inget bakulver, så jag ska köpa med något gott :)
Ciao!

va fan?!

Jag hittar inte min datasladd till mobilen så att jag kan lägga in bilder! Dagens-i-landsproblem.

God middag

Härlig dag idag va? Okej växlande molnighet, men det är fortfarande jätte varmt :) Jag tog en liten sov morgon, igår tänkte jag "Imorron ska jag gå upp hyfsat tidigt", men det blev att jag steg upp klockan elva, jag låg faktiskt och mornade mig. Vilket är farligt ;)
Sen körde jag till Boan för att köpa lite nödvändigheter - underkläder, leggings och shampo. Där var sjukt mycket folk, så jag ville bara därifrån. Självklart skulle jag ställa mig i den kön som tog längst tid! AH!
Efter det besöket blev det en runda till solariet, jag svettades som en gris! fan va varmt det va :S Fläktarna blåste nästan varmt.
Nu är jag alla fall hemma och tänkte att jag skulle tvätta och städa lite, jag har sjukt ont i min svank så jag får ta det lugnt med tunga lyft ;)

Igår blev det film med Anna och pojkarna. Självklart när jag körde till Ystad så skulle en fågeljävel flyga in i framrutan och göra värsta sprickorna! Tur att det inte var mitt i rutan! Jag har bara otur med bilar, så är det.
Vi möttes upp på Hemmakväll för att hyra en film och köpa massa godis, det blev All about Steve med Sandra Bullock. Den var underhållande, en del skratt också :)

Städning var det ja!

Igår och idag

Igår blev det lite myspys med Anna och killarna, blev faktiskt nån cider för mig också. Kände att valborg utan sprit är ingen valborg! HAHA! :D Nej skämt och sido. Det blev kortspel i vanlig ordning, som vanligt är vi så omogna att vi måste vara råa till varandra ;) haha! Finns film på det också.
Efter midnatt var det tid att bege sig hemåt.

Idag har det varit full rulle på jobbet, inte en lugn stund. Ganska skönt ändå även om var anfådd och inte kunde prata ordentligt med gästerna, nä skoja :D Sista sällskapet var hur trevliga som helst, stod och pratade i all evighet kändes det som :) Såna människor är guld värda.

Känner för att dra till Nova Lund imorron, sugen lotta? Behöver inhandla jobbebyxor nu inför sommaren. Och eftersom det är söndag imorron kan man inte dra in till Ystad. Det var länge sen jag var på Nova, så jag tycker det är dax ;) haha!

Nu ska jag stressa pappa så att maten blir klar, är super hungrig! :P


Jag vill ha sommar !

RSS 2.0