Miami Vice.

Oh my god säger jag bara.. Jag älskar Colin Farrell mer än Johnny Depp, men fan denna filmen suger verkligen. Colin har mustach och långt blont hår. Så fucking ugly ! Plus att han är en dålig skådespelare i denna filmen, och vet ni varför? För att han kom bakfull till inspelningarna och var allmänt dålig. Bad Colin!

Nåja, ännu en gång, jag har världens bästa mamma! :D hi hi.

Vad händer imorron? Jag ska faktiskt in till Ystad och fika med Carol :) När vet jag inte, men hon skulle ringa mig imorron. Och glöm nu inte mig :D haha!


Om han ska ha mustasch och skägg så ska det se ut så här ! God va snygg han är !

Nu ska jag nanna. Go natt !

Bones

Det var otroligt skönt att vara ute och gå med vovvarna :) Jag bestämde att vi skulle ner i byn, när vi kommer till konsum så märker jag att det är jätte mycket folk ute. Sen kom jag på att det var julskyltning, ha ha! Så vi gick en runda där, jag var helt osminkad och oduschad, så jag hoppades på att inte träffa på nån som man kände och det slapp jag också :D ha ha! När vi kom hem så förberedde jag maten och gick å duschade.. Såå skönt!
När jag satt och åt min mat så ringde min moster becka och frågade om jag ville åka in till Ystad med henne och titta i fönster.  Så klart :) Jag åt upp och gjorde mig iordning.
Väl inne i ystad så gick vi in i lite affärer, dom som var öppna, vi kom dit vid kvart i sju. Det var jätte mysigt att gå där, och vi gick i vår lilla takt :) Svängde in till Lis mode och sa hej till lis och sven, som alltid är sven snackeglad, så vi kom nästan inte där ifrån ;) ha ha!
Nu ska jag titta på Bones, det var egentligen meningen att jag skulle kolla på F word, men moster påminde mig om att det är ju nya avsnitt av bones, och jag spelar faktiskt in f word där hemma. Så jag kan kolla på det en annan dag :)
Nu har bones börjat igen :D ciao!


Typiskt.

Jag satt här framför datorn och gjorde lite saker. Helt plötsligt stänger internet av, och jag kan inte få igång det. Så jag tänkte att jag skulle ringa pappa, för han har likadant bredband. Jag kan så klart inte hitta min mobil ! Jag letar i hela huset, men hittar den inte. Men med närmare eftertanke så kommer jag inte ihåg att jag tog med den. Så jag är tvungen att ta med datorn och köra hem till Lunnarp igen. Mobilen låg vid hemtelefonerna, och pappa fixade internetet :D Så nu är allt bra igen :) Det börjar till o med bli lite varmare i huset nu.. Jag har tänt massa värmeljus, så nu är här jätte mysigt också :)
Jag har också satt julstjärnorna rätt som sitter i fönstret, jag blev knäpp när inte saker sitter olika :P he he..

Snart tänkte jag gå en runda med vovvarna, sen duscha, sen göra lite kvällsmat. :) Jag är sugen på nåt gott, nej...
Ikväll är det Gordon Ramseys F Word ! Loooove :P


Tessans resident igen

Då är jag tillbaka hos Tessan igen, dom har fortfarande inte kommit hem från bb och jocce ska sova där inatt också. Det är ett jävla farande fram och tillbaka tycker jag :P he he.. Nåja, man får offra sig lite ;)
Jocce fick igång pelletsbrännaren igen, men här är fortfarande lite småkallt. Det blir nog varmare snart om den inte lägger av igen :/

Vad händer annars då? Ingenting kan jag säga er. Jag vaknade klockan nio idag, och steg upp halv tio :) Jag käkade frukost med mamma och pappa, sen la jag mig i sängen och somnade igen :P ha ha! vaknade klockan ett. Så nu har jag sovit mina timmar alla fall. Jag somnade inte förrän 2-halv3 inatt, så dom små timmarna nu vid middestid var jag värd :P he he..

Jag bjuder på en bild på Alicia :)

Alicia, del 4

Syrran ringde och fråga om jag kunde köra henne och några till tingvalla. Lasse Stefans uppträder där. Hon ville egentligen inte dit, men men :P ha ha! Bara hon inte ringer inatt och vill hem också. Nej! Pallar fan inte :P vill soooova!

Lite bilder på när vi var och hälsade på Alicia :)

Pappa Jocce, Mamma Therese, Alicia, Mamma Isabella och pappa Ronny :)


Mina bakverk :D Kanelkaka och Stora choklad muffins :D Mums!


Fyra generationer; Gammelmormor Eva, mormor Isabella, Mamma Therese och lilla alicia :)


Helt onödig bild egentligen. Men kan jag ju säga att becka köpte sina fluffiga skor för 33kr :P Och jag har köpt mina skor på Bo ohlsson :P


Lilla Alicia när mamma isabella bytar blöja. Kan man vara mer sötare? Nä! :D




Och slutligen moster Pauline och lilla Alicia :)

Nu är det dax för sängen.. Gud va jag är trött, har varit igång hela dagen ju. Var och handlade, sen baka jag, sen lagade jag och pappa mat, paus, och sen körde vi till Tessan. Efter det åkte jag hem till tessans hus och släppte ut hundarna, gav dom mat, och försökte få igång pelletsbrännaren. Men det var helt lönlöst, så jag fick köra hem med vovvisarna. För dom kunde ju inte vara i det kalla huset, tyvärr fick katten lina stanna kvar :( För en stund sen körde jag syrran och company till tingvalla, och nu är jag äntligen hemma. Och uppdaterade snabbt det här :) Nu har ni fått min dag :) ha ha! Nu ska jag nanna , och skrika på broren att han är tyst ! :) Go natt ! Hörs imorron!

Jävla pelletsbrännare.

Jag kom hit till tessan och jocce för en stund sen och släppte ut vovvarna. När jag kommer in igen så känner jag hur kallt det är i huset. Då har pelletsbrännaren lagt av IGEN! Stackars vovvarna som har haft det så här kallt, så jag ringde till jocce, och han skulle förklara hur jag skulle göra för att sätta igång den igen. Först fatta jag inte, så jag läste i manuallen, men där fatta jag ännu mindre! Men till slut hitta jag den lilla knappen som var under hela skitet, så jag fick nästan lägga mig ner för att se den. Så kläderna blev lite skitiga, men det får man tåla :)
Jag gick ner precis och skulle kolla den, så la den av. Så jag fick lägga mig på golvet igen och trycka på knappen, men nu ska det nog gå bättre, för nu matade den pellets alla fall.. Åh, så drygt.!

Nu till det roliga :) Var och hälsade på Alicia igen . Denna gången följde om och becka med också. Plus att jag hade bakat som var mycket populärt :) Pappa åt nästan upp hela kanelkakan. HAHA! bara skoja :P
Bilder kommer sen .

Snart ska jag hem och hämta lite saker, ska ju sova hos tessan inatt. Både hon och jocce ska sova på bb en natt till alla fall. Jag återkommer !

Kanelkaka.

Jag har faktiskt bakat en kanelkaka och torra muffins :P ha ha! Som jag ska ta med mig till BB idag :)
Oma och moster becka ska också med :D he he..
Jag och pappa har för första gången lagat mat ihop idag! Vi är våda självständiga i köket och ska helst göra allt själva, men det gick faktiskt bra. Vi gjorde lasagne, så jag gjorde ostsåsen och pappa gjorde färsen, plus att jag gjorde en god sallad :D he he.. Man brukar säga "Många kockar, äcklig soppa" Men vår lasagne blev supergod :D

Nu ska jag göra mig iordning, sen blir det bb :)


Jag på bb igår :)

Alicia, del 3

Nu äntligen har jag bilder ! :D


Mormor och Alicia


Moster Lotta, mormor, alicia och moster Pauline


Alicia började skrika när hon kom till morfar. Ändå var han nyduschad :P ha ha!

Det blir nog en runda till bb idag också :) Jag tänkte att jag skulle baka nånting som vi kan fika på, det skulle varit mysigt.
Ja, nu får jag väl köra in och handla så det blir gjort :D
Förresten, jag såg filmen Horton igår.. Gud så tråkig !

Alicia, del 2

Vi fick äntligen träffa lilla busungen. Mamma och Tessan började storgråta när dom kramade varandra. :) Så sött. Och Alicia var guda söt :D
Tessan och jocce fick många presenter.. Eller ja, Alicia fick :P he he..
Massa foton blev det också, mamma skickade dom till mig via mejlen, men jag kan inte öppna dom! STÖRIGT! Så ni får se bilderna imorron :)

Troligtvis kör vi och hälsar på imorron också. Så jag tänkte faktiskt baka kanelbullar som vi kan fika på :) he he. Det blir en tidig imorron tror jag. Så jag ska nog nanna nu :) Go natt !

Alicia

Nu har jag och mamma varit på Bo Ohlsson och handlar massor av saker till lilla prinsessan :D Hon är värd vartenda öre. Hon kommer få massor av mysiga saker :) Det roliga va också att vi hittade nappar med namn på, och vi hittade Alicia :D Det är ju ett rätt ovanligt namn, men det fanns. Det börjar väl bli allt vanligare :)
Jag ska äta, städa undan mig själv sen ska vi köra och hälsa på Tessan, jocce och Alicia. Ska bli så roligt att se henne. Jag fick se en bild på henne, men det är ju inte samma sak :) Naaw, det lilla pyret ..
Nu är min mat klar :) Ciao!

ÄNTLIGEN!

Jag är moster!!! igen :) hehe.. Äntligen har lillAN kommit ut från Tessans mage. Ja ni tolkade rätt, det blev en liten flicka :D Som jag sa hela tiden att det skulle bli juu :D Den lilla flickan ska heta Alicia. SÅÅÅ GLAD JAG ÄR :D HIHI!

Jag ska äta frukost, sen ska jag ut till lunnarp och hämta rena kläder tänkte jag :)
Ciao!

Go natt

Klockan börjar bli lite för mycket och jag ska nanna tänkte jag.
Imorron måste jag gå upp tidigt, för jag måste hem och hämta rena kläder.

Jag var inne och kollade på Ellos hemsida för att titta lite kläder. Jag blev ju bara deprimerad, jag kan ju inte köpa nånting. It fucking sucks! Pengar växer inte på träd ungdomar! Man måste kämpa för vartenda öre.

Troligtvis får vi pengar i julklapp, och då ska jag fantamig köpa kläder ! Jag har ett par jeans som där inte är hål i. ÄN! "Deprimation" som jag och min tjejkompis becka sa när vi gick i sexan :P Det utalas på engelska :P Saknar dig gumman :(
Yes, nu är det tid för sängen. Äntligen är här varmt i huset också :)


OMG! Ser ni ögonbrynen? Fan, det går inte att missa :P En period så fyllde jag i mina ögonbryn liiite för mycke . ha ha! Visst, det hade säkert varit snyggt om jag hade varit jätte brun, men jag är fan likblek :P


Bankrån i Tomelilla.

Så jävla pinsamt.. Två killar går in på Handelsbanken i tomelilla och ska råna dom. Vad dom fick med sig är oklart. Det roligare är att snuten står 500m bort och har alkoholkontroll eller nåt sånt. Rånarna flyr på cykel och polisen tappar bort dom i en skog. OMG säger jag bara !

För det andra så HATAR jag min MOBIL! Jag har en Sony ericsson modell stenålder med joystick. Varje gång jag ska trycka ner på joysticken till exempel när jag läser ett meddelande så går den in på svara och så får jag gå ut från medelandet och in igen. Och så håller den på så hela jävla fucking tiden! Jag blir fucking knäpp!

Förresten så blir jag moster inatt :D

Jag hittar inte mina jävla cigg ! Hittade dom i samma sekund jag skrev detta.. Dom låg under soffan! Ha ha !

Lista :D

Okej, jag tänkte skriva sex saker som ni kanske inte vet om mig. Jag har ingenting att göra, så detta gör jag för brist på annat :P

- Jag kan inte ha benen eller armarna utanför min säng när jag ska sova, för jag tror att monsterna under sängen ska ta mig :P (jag tackar min moster becka för det, hon berättade en läskig historia när jag var liten. Och den har hemsökt mig sedan dess. haha!)

- Jag är kind of beronde av att träffa internet killar, men sedan stockholmkillen förra året har jag inte träffat någon ny.

- Jag är rädd för döden, och har gått å pratat med någon för detta. Gör det dock inte längre.

- När jag kör bil själv sjunger jag och pratar med mig själv :)

- Jag har stammat i hela mitt liv.

- När jag var liten hade jag glasögon, röda "coca-bånnar" med turtles på. ha ha!

Så där, det var lite av mig :) Enjoy!


Man kunde på en viss hemsida låna hem glasögon (inte med någon styrka i) Jag skulle ju egentligen behöva glasögon, men vem fan har råd med det ? :P inte jag alla fall.. hi hi.


Underbara mamma.



Min mamma är den bästa mamman man kan ha. I alla år har hon gjort hennes bästa för att vi barn ska ha det bästa. Vissa tider har varit svåra och andra bra. Hon är den starkaste personen jag känner. Hon blev gravid när hon var femton år, och var fyra barn mamma vid 26år. För att inte tala om att hon och pappa har varit ihop i ungefär 30år. High schools sweethearts. Nästan :) Mamma var 14år när dom blev ihop :) Och har varit ihop sedan dess.
Min mamma gör allt för oss, och tänker inte på annat än vårt bästa. Det är klart efter allt du har gjort för mig, så är det minsta jag kan göra är att hjälpa dig dig i hushållet när inte tiden räcker till för dig.
Jag älskar dig mamma, oerhört mycket!! <3 <3


Host host

Nu har rinnande näsan försvunnit men har lämnat över sin tjänst till irriterande-hostan. SKIT KUL! Grejen är att jag är inte svullen eller har ont, den är bara irriterad och jag hostar lite slem ..
Plus att jag vaknade kvart över tolv idag (!!!!?) What the fuck? Jag kom på att jag hade glömt att ställa väckarklockan, och eftersom jag är sjuk så vill kroppen sova mer. Det kan jag väl unna den? :)

Så vad händer idag? Jag hoppas att det blir ett besök på BB alla fall ! Låt nu bebben komma ut ! :P Jag är trött på att vänta, som om Tessan inte är det då? =)

Nu ska jag gå ner och göra mig en kopp te och två mackor. Igår gjorde jag en kopp te och la i honung, bara det att både teét och honungen var så söta så hela mitt ansikte vände sig ut och in :P ha ha! Mindre honung denna gången då :)
Ciao!

When love is wrong.

Alltid lika roligt och mysigt att komma hem till Carol :) Lilla Anna var också med :D hi hi..
När vi kom dit så var det redo för film. Hancook .  Efter halva filmen börja den att hacka. Så typiskt ! Så vi fick stänga av och spola fram några gånger.. .Och den gjorde likadant i slutet, men då tog vi ut filmen och putsa den, det visade sig att den hade fingeravtryck.. Så går det när man hyr film! Alla fall, Förutom att filmen hackade och kändes som tre timmar lång så var den bra :)

Jag funderar på att gå lägga mig faktiskt.. är ganska trött.

Jag har hittat bilder på Tessans dator, på mig så klart, som jag inte trodde fanns mer.


Inte världens vackraste bilder :P Men dessa är flera år gamla.. Njaa 4år kanske .

Nej, klockan är mycket och tvn är cp, lika bra att lägga sig.. Tessan ringer säkert inatt och säger att hon har fått ut bebisen :D he he.. Hoppas vi på alla fall :D
Go natt !


Lyxkväll med Carol och Anna.

Ja, nu är jag hemma igen, men ska alldeles strax iväg igen till Carol. Kommer jag palla med dom ikväll också? Jag har redan umgåtts en gång med dom denna veckan. Räcker inte det? :P`HAHAHA! Nej, bara skoja flickor :)

Nu börjar jag få hosta.. roligt,. :S

Just det, jag och Lotta körde in till Ystad. Hon hittade julklapp och lite saker till sig själv och jag kunde inte handla för jag har inga pengar lixom :S Sen körde vi till Rusta, åt en hotdog med vitlökssås.. Fy fan va god den va! Sen gick vi in på Rusta.. Vet ni vad vi handlade där? tre choklad för 10kr.. HAHA! Var det lönt att köra till Ystad ens? :P

Nu ska jag käka, sen ska jag köra.

Ystad

Lotta tvingar mig in till Ystad. Nä, skämt och sido :) Det är bättre än att sitta framför datorn hela dagen. Jag tror inte att Mille och Vanilla avlider om jag är borta ett par timmar :)

Jag skrev ju ett mail till min logoped inatt och jag fick svar idag :D Jag ska dit den 15:e och bland annat prata med henne om Speecheasy:n. Hon vill säkert också att jag ska gå till en psykolog eller nåt, och tala ut om hur min stamning påverkar mig. Och om psykologen tycker att jag mår tillräckligt dålig, så kanske jag kan få den lilla manicken :p Det är säkert så.

Nu har jag duschat och sminkat mig, nu är håret kvar :P Det blev mjukiskläder idag, jag pallar inget annat . Jag är ju trots allt förkyld.
Ciao!


Im just to far away.

Ja, det blev en sen morgon igen. Men va fan, jag är sjuk. Jag måste ju sova då.

Det är många som tror att en stammare inte lider av sin stamning. Tänk om, för ni tänker helt fel. För det första; Man blir retad i skolan, man kanske inte får så många kompisar. Självkänslan och självförtroendet sjunker för varje dag, till sist önskar man att man kunde bli osynlig.
För det andra är det väldigt jobbigt för kroppen. Varje gång en stamning träder fram spänner man hela kroppen, ibland gör man det utan att egentligen göra det. Man gör det inte medvetet. Alla muskler spänner sig, speciellt om man blockerar, alltså man får inte fram ordet, det tar stopp. Då spänner det i hela halsen och tungan.

Det är ganska frustrerande att stamma. När man tänker på vad man ska säga så går allt flytande, men när man väl ska säga det tar det dubbelt så lång tid. Om man ska berätta nånting roligt, så tappar man nästan sig.
Min mamma säger för det mesta att hon får alltid dra ur mig saker om hon ska veta nåt. Men vissa dagar vill jag helt enkelt inte prata, för jag vet att om jag pratar så stammar jag, och det är ansträngande.
Även om jag stammar, är jag en utåtriktad person och vill prata med alla och vara trevlig. Jag är ju inte en ond person. Det är bara det att ibland kan jag vara fåordig, men då är det en sån dag jag egentligen inte vill prata.

Det blev mycket stamning nu i dessa inläggen. Men det är ju jag, en del av mig. Som jag får leva med i resten av mitt  liv. Jag vill ju skriva hur jag känner. Dels för att skriva av mig, och för att visa er hur det är att vara stammare.
En del märker inte på mig att jag stammar, oftas säger dom det när dom är fulla :D ha ha! Alkoholen gör ju en avslappnad, och därför stammar jag inte lika mycket då. Och nej, jag är inte alkoholist :P he he.


Im fucking fabolous ändå !

Detta var lite fakta och lite hur jag känner. Nu ska jag fortsätta äta min "frukost"
Ciao!

Im stuttering

Nu har jag suttit här i två timmar och sökt på nätet om stamning, men har egentligen inte hittat nåt som jag inte redan vet.. Lite frustrerande.. Vet inte svenska folket mer eller?
Nåja, jag har skickat ett e-mail till min logoped och skrivit en rad eller två hur det ligger till i min värld just nu, och vill att vi ska bestämma möte. Sen vet man ju aldrig om det är rätt adress jag har skickat till, det kan ju vara en gammal. Nåja, då får jag väl helt enkelt ringa henne. Även om jag inte tycker om det.



Märkte ni när läkaren tog ut hans manik och han började stamma mycket, sen när han tog in den igen så snacka han flytande.. Så fantastiskt! Den dagen jag får en sån, och den funkar på mig, jag kommer gråta av glädje. Jag kommer snacka med alla jag möter. Jag kommer bli den lyckligaste på jorden!
Och tydligen ska det finnas en medicin som inte är godkänd som kan hjälpa en, men inte lika mycket som speecheasy som jag har förstått det.



"i would'nt talk if Iabsolutly had to"
Så känner jag också.  När jag är med en grupp med kompisar eller familjen kan jag sitta tyst. Antinge är det för att jag tycker att det är roligt att höra deras samtal, eller så är det för att jag inte vill prata, för att jag stammar.
En sak som är typiskt stammare, förutom att stamma då :P Är att dom/vi antinge sätter fler ord i våra meningar eller färre. Och kan också säga; Ehm, alltså, typ, ööh och så vidare. Jag gör så alla fall, det är ett sätt jag gör för att kunna komma vidare med mina ord och meningar. Det kan ju tolkas som att jag är osäker, men egentligen är jag inte det. Ibland när nån frågar kan jag till och med säga fel bara för att jag känner att jag kommer stamma om jag säger vad som är rätt. Som om nån ska fråga om vägen, jag kan säga då "jag vet inte" även om jag känner till det in i sömnen. Jag vet, det låter dumt. Men man gör så bara för att man inte vill stamma, eller visa det.

Jag har säkert skrivit en del av detta förr, men då blir ni påminda igen så att ni inte glömmer det :D ha ha! Glöm inte titta på klippet, dom är intressanta.

Nu ska jag gå lägga mig, klockan börjar bli lite för mycket  Go natt !

Tvtittande

Kan inte jag få vara med i ett program så också jag kan få en speecheasy?! Dom är inte gratis tydligen.
Det enda som kanske kan hjälpa en stammare kostar ungefär 50 000kr. Är det klokt eller? Ska vi bara sitta här och spara pengar, eller vänta på att dom hittar ett botemedel som inte kostar så mycket? Nä, man får väl ta saken i egna händer och kämpa lite.

På Tessan-och-baby-fronten har inget nytt hänt, som jag vet. Men om hon inte sätter igång snart, så sätter dom igång henne imorron.

Nu sitter jag och tittar på Ugly Betty, jag tog mig friheten att ta ner datorn till tvrummet :) ha ha! Det är så himla jobbigt att gå upp och ner från dom jävla trapporna hela tiden :P ha ha!
Sen blir House, och efter det blir det nog en film. Jag tog med mig min dvd och två filmer som jag fick låna av moster och oma :D Fick låna massor av filmer .. hi hi, slipper man hyra och slösa pengar som man inte har :P he he..


Stamning

Jag hittade detta på youtube.

Stuttering - A Life-Altering Condition [Part 1]


Stuttering - A Life-Altering Condition [Part 2]


Fucking förkyldning.

Jag HATAR att vara förkyld. Jag sov som en jävla röv inatt för att jag kunde knappt andas plus att här är sviiinkallt hemma hos Tessan, så jag låg med en filt, två täcken, strumpor och tröja.. ha ha!7
Snart ska jag ner till arbetsförmedlingen.. känns verkligen piss, för jag har inte sökt så många jobb. MEn för den delen finns det inte så många och söka.. Dom flesta varslar ju :/

Djur !

Jag körde till Carol vid åtta tiden, när jag kommer typ till anklam så kör jag på ett rådjur ! VA FAN?! Det skadade sig inte så mycket (troligtvis, för när jag skulle kolla den så var den borta) Och bilen fick inga skador, förutom att den hörs lite konstigt. Så jävla typiskt mig. Jag ringde till Carol och sa "Jag har kört på ett fucking rådjur!" Så känslokall jag kan vara då :P hehe..

Hos Carol blev det te, Anna kom också lagom till när teét var färdigt ;) ha ha! Så vi satt och mös lite i köket. Efter det blev det film, en gammal film med en ung Michael J fox och en ung James Woods, filmen hette nog "The hard way" om jag inte minns alldeles fel. Den var så där, underhållande alla fall :D hi hi.. Carol var ju jätte social och satt med datorn i knän, nästan hela filmen ;) HAHA!

När jag körde hem, körde jag jäävligt försiktigt.. 70km/h .. När jag är halvvägs till Tomelilla står en hare mitt på vägen och vet inte vart den ska! Men springer ut på åkern. AAAH! En liten stund efter så ser jag grävlingar eller nåt vid vägkanten och har tydligen planer på att passera vägen, men springer ut på åkern när jag närmar mig.
Vad fan är det med djuren?! Har alla gått med nån pakt att alla ska ta självmord?! Schiesse.

Syster Therese, eller snart Moder Therese ;) ligger på BB och ska troligtvis föda sin efterlängtade unge :D Vattnet gick på henne vid middestid idag, men än så länge (vad jag vet) så kryster hon inte. Men förhoppningsvis snart :)
Snart ska jag hämta pappa i Ystad... jag fasar för att köra bil igen.. Skulle inte förvåna mig om en elefant går ut på vägen! HAHA!

Kaffe och kakor :D

Jag och becka har slängt skräp på återvinningen, och så körde vi till boan och köpte 100kg kattsand :P När vi ändå var där inne så tittade vi på julgrejerna, men där var inget speciellt som föll oss i smaken. Det får bli en runda till Malmö, eller hur becka? ;)
Nu sitter vi och dricker kaffe och mina ÄLSKLINGS kakor :D Mumman !


Fucking förkyld.

Kan det bli värre? Jag är fede förkyld och jag har värsta mensen. AAAAAAAH! Och det värsta med att vara förkyld är täppt näsa, jag hatar det ! Jag hade gärna bara haft ont i halsen eller nåt, men fan inte täppt näsa. Jag får panik när jag inte får luft, så nu lär jag bäl bli beroende av nässpray :P he he..
För ovanlighetens skull är jag upp tidigt. WOW! Det var bara för att hundarna inte kunde vara tysta. Jag håller på att dö ! Kan jag inte få sova lite till när jag är sjuk!? Nej, alla ska upp när dom säger så :/
Nu ska jag ta en varm dusch och äta frukost. Jag är fucking hungrig också.


Go natt !

Jag älskar volymmastern :P
Nu har jag tänkt att nanna, imorron är jag sysselsatt. Jag ska köra för min moster :) Det är konstigt, även om jag är arbetslös så är jag sysselsatt, vilket är bra på ett sätt, för då sitter man inte hemma i fosterställning.
På tisdag ska jag till arbetsförmedlingen. Inte så himla spännande precis. Ska fråga dom om jag kan få nåt speciellt stöd från dom, eftersom jag stammar. Det är inte lättare att få jobb kan jag säga er.
Nåja, hörs imorron!

Bilder från gårkvällen


Det fick helt enkelt bli svart idag. :D


Systrarna Olsson i svart :D


Lotta och B

Roligaste saken hände igår också. Jag fick följa med B och hämta pizzor för att han hade ont i sin nacke, det är därför han har mössa och halsduk på sig på bilden. När vi kommer in på Capri, säger han som äger det "Ni slår Tomelillas rekord! Ni har varit kära i såå många år" ... OJ! Lite pinsamt. Han trodde jag var Lotta, ha ha! Både jag och B blev chockade och sa "Nej, detta är systern".. Då bad han om ursäkt och sa att alla systrarna är så vackra så man kan inte se skillnad. Typ så sa han. Gulligt :) haha!

Man mår som man förtjänar.

Gårdagen.. hmm, det började med sminkning hos lotta. Hon skulle hjälpa att sminka mig. Först såg det ut som att jag var en knarkare som inte hade sovit på två veckor, sen såg jag ut som en polackhora. HAHAHA! Till slut blev det fabulous.
Det var jätte roligt på festen, för en gång skull var det hos Lotta och B :)
På öja, var det ganska tråkigt. Som jag och lotta sa; "aldrig mer vinter-öja, sommar-öja är fan så mycket roligare" Det är sååå sant. Men visst, där fanns stunder som var roliga. Men dom var få. Plus att vi hittade inte kameran så det blev ingen bild på oss !

Alla fall, jag vaknade upp idag :P ha ha! Mådde faktiskt bra än vad jag hade tänkt mig. Men jag har blivit förkyld nu, så det är ingen hit, plus att jag har värsta mensvärken ! Och inga värktabletter !! AAAAH!
Jag vill ha Bertils-maud!

Citat från Lotta i bilen på väg till öja: "Det är ingen som ser i mörkret att vi ser ut som transvestiter" HAHAHA!

Bilder kommer sen. Ciao!

Öja.

Ja, det blir öja kväll då. Fan känner mig lite seg, men det går säkert över :D ha ha!
Har precis kommit ur duschen, så jag ska ta på mig slappekläder och bege mig till Lotta, ska göra mig iordning där. Usch ska gå ut med vått hår, får ta på mig en mössa. ja :) Det värsta är att ha vått hår, det är inte snyggt, och jag hatar att sova med vått hår dessutom. Jag fryser alltid och sen på morgonen står allt hår på alla håll och kanter och har skruvat sig.. Så, nej tack :)

HAHA! Jag och Rikard drog "din mamma är så fet.." -skämt igår :P Bara för det så kommer jag inte ihåg vad jag sa, men dom var säkert klockrena . Eller inte! :P

Jag kanske lägger ut en bild ikväll, :) Annars ha det gött !

Äntligen.

Jävlar.. jag vaknade upp att jag som vanlig när jag alltid gör när jag har druckit, spänt mina käkar när jag sov. Alltså bet ihop tänderna. Så jag hade ont i min käke och smärtan gick i huvet. Och vet ni va? Vi har inte värktabletter hemma! Jag tror jag dööör! Men alla fall, jag försökte somna om då jag vaknade vid halv elva. Tyckte det var lite tidigt att vakna för att ha festat ;) Men jag låg i sängen till kvart över elva, och kunde inte somna om. Så jag gick helt enkelt upp.
Nu mår jag lite bättre. Men som sagt, en värktablett hade inte suttit fel, och ett glas coca cola. Vet ni att det har funnits kokain i coca? Kokain=coca. Men det var så små doser, och tillsist kom dom på att det inte var så jätte bra, så dom slutade med det. Lite allmänbildning :D ha ha!


Crazy, men snygga ;)

Lite kortfattat om festen:
Vi var nästan dom första, och vi var sena :P ha ha! Men efterhand så rullade folk in och det var fullt hus som vanligt :) Men fan det är bara trevligt ! :D festen började med gitar hero. Jag var ju tvungen att pröva det igen. Så jag och elna tog en match, jag vann så klart =) he he..
Senare blev det dans, eller det var bara jag och elna som dansa :P som alltid :) Jag satte igång tetris för att jag och natha dansa alltid till den uppe hos Becka och kim när dom bodde i Tomelilla. Det var tider :)
Vid ett tiden så var det tid för mig att ta tåget hem. När jag skulle ta biljett med mitt kort, så var kortautomaten borta .. Så vi gick fram till kotrollanten och frågade hur jag skulle göra eftersom jag inte kunde ta biljett, då säger hon "du kan pröva att ta den kortautomaten där" och pekade på automaten som vi hade gått förbi utan att se ! OMG, så jävla pinsamt :P

Jag måste också berätta att denna veckan har jag och mamma varit jätte duktiga med att käka nyttigt. I torsdags så käka vi en supernyttig lunch. Mammas lila sallad, tonfisk, ägg, gurka, tomat och citron vatten :D Jag la den GI boken för att det skulle se snyggt ut ;) Jag kollade i den faktiskt, men den var så tråkigt (för där va inga bilder på maten ju) Jag vill ju kunna se vad jag ska laga :P he he.

Hemma.

Det var jätte trevligt på festen. Jag uppdaterar mer imorron :) Är lite berusad nu, och skriver jätte sakta :P

Inflyttningsfest

Ikväll blir det inflyttningsfest hos Camilla och Glenn, jag blev bjuden i sista minuten igår ;) ha ha! Men som elna sa "Vi är dom som inte får en speciell inbjudan, vi är välkomna iallafall", Så sant :D
Nu har jag duschat och sminka mig, väntar på att elna ska komma, så att hon kan hjälpa mig att välja ut en outfit för ikväll :) Det blir alla fall jeans, för det är sviiin kallt ute. Scheisse alltså.
Får se om vi tar en bild, så ni kan se hur vi ser ut kväll. Men det ska vi nog hinna :D


Elna, jag och Camilla på nyår. Bar á bar

Fredag

Nu är det äntligen FREDAG! :D ha ha!
Jag vaknade klockan åtta, rätt så pigg..Men jag valde att somna om igen. För jag tänkte, jag ska ju festa, så jag behöver lite energi ;)
Jag ska käka frukost nu. ha ha! Har inget vettigt att skriva ändå :)

Go natt !

Jag ska lägga mig tidigt ikväll. Och nej, jag ska inte säga att jag ska gå upp tidigt för då blir det inte så :P ha ha!
I  helgen blir det mycket party. Jag har inte festat på länge, så det är lika bra slå på stort ;) ha ha! Det blir inflyttningsfest på fredag och Öjakrog på lördag :) Problemet är bara hur fan jag och lotta ska ta oss till och från öja. Men som alltid, det löser sig i sista minuten :D ha ha! Vi har alltid sån tur. Inflyttningsfesten på fredag är ju i Tomelilla, och bredvid tågstationen, så det blir inga problem med färden :) om man nu inte skulle missa sista tåget hem :P haha!

Jag bjuder på en kärleksballad med Ronan Keating :)

Smulpaj.

Jag tycker att när man bakar, ska man göra allt från grunden. För det blir godast så, jag har varit lite skeptiskt till alla dom hära "göra det lättare för sig". Senaste jag såg var omelett i en tetraförpackning. Vad hände med att ta två ägg och röra ihop?!
Men ibland får man vara lite lat :) När jag var på Ica idag, stötte jag på tanten som stod med såna där smakprov ni vet :) Och hon hade den dära smulpaj som man ser på reklamen. Jag smakade och den var verkligen jätte god, så jag köpte en sån :D som sagt, ibland får man vara lite lat ;)


Jag köpte denna, hallon och björnbär :) Supergod :D

Aldrig mer.

Jag ska aldrig mer säga att jag ska gå upp tidigt, för tydligen när jag säger så, blir det inte så! AAAH! Jag vaknade kvart över tio. liiiite för sent.
Kanske jag ska? eller är det en dålig repris?
Usch, jag vill lägga mig i sängen igen..

Go natt!


Jag gjorde dessa förra julen, det blev verkligen en hit. Dom heter Rocky Road och kan hittas på Recept.nu

Nu har jag tittat på Leilas jul och jag blev mycket inspirerad som vanligt :) Hon gör ju så mycket gott :D
Jag har nyheter, men jag tänker inte skriva dom.
Snart är det dax för sängen. Jag tänkte gå upp tidigt imorron :p Får se hur det går.. hi hi.

p.s. det är värsta stormen ute :S

Tidig kväll.

Det gick bra på jobbet. Har ju alltid lika kul när jag jobbar med Anna :P hehe.
Jag har precis ätit, så jag är mätt och belåten. Det blev kotletter, potatis, berniesås med mammas goda sallad. Som till o med min bror tyckte va god. Kryss i taket ! :D
Jag är trött som ett helt ålderdomshem, så det blir nog en tidig kväll för mig, kryss i taket på det också. Dom senaste veckorna har jag haft dåligt att sova, så det ska bli skönt att kunna somna tidigt, och dessutom gå upp tidigt :) kanske. Återstår och se :) Men klockan är snart sex, så det är kanske liiite tidigt att sova än .. hehe.

Då blir det kanske öja på lördag. Jag är riktigt sugen. Du också lotta? Får se vad våra börsar tycker om saken ;) Fick ju lön idag, men som alla andra "vuxna" människor, så har jag också räkningar att betala :P


Jag och lotta i somras. Jag har nyligen kommit hem från bulgarien. Därav den snygga bikinin-brännan och för ljus fondation :P ha ha!

Usch, jag ska lägga mig i sängen. Känner hur en huvudvärk börjar smyga sig på. Ciao så länge !

Jobb..

Åååh, ska snart köra till jobbet..  Ses sen! :D haha!

Dagarna..

Carol, du är så himla spontan. Jag älskar det . Jag ska planera alla saker i minsta detalj, för det mesta :P Du frågade mig om jag kunde komma in till stan tidigare för att ta en fika. Åh, om jag bara haft pengar gumman :/

Jag var nästan uppe med tuppen. kvart över nio steg jag upp ur sängen. Nu skulle jag kunna somna här på tagentbordet. Fan heller.. AAAH!
Nu ska jag göra mig lite frukost, sen blir det jobb :)

The F word.

Ojdå, mycket tvtittande ikväll.. Först Ugly Betty, sen House, och slutligen Gordon Ramsey.
Jag funderar om jag kanske ska bli inredningsdesigner? Det hade varit ganska kul. Kanske hade kunnat bli Simon och Thomas partner ;) ha ha! Design; Simon, Thomas & Pauline. HAHA!

Imorron blir det jobb, ska bli så skönt att jobba några timmar. Jag hoppas att jag kan komma upp i tid imorron då också.

Jag har märkt att det är många anonyma som läser min blogg och verkar som att dom ska förbli det. Det respekterar jag, men jag är så himla nyfiken på vem ni är ju :)

Jag har kommit till en punkt nu och funderar på vad jag verkligen vill göra med mitt liv. Kanske satsa på en karriär och vänta med att skaffa familj? Eller jaga efter en värdig pojkvän/make/pappa?
Som jag känner nu alla fall, är att familj får vänta några år. Minst fem alla fall. Jag skulle jätte gärna vilja vara en ung mamma, men å andra sidan vill jag vara ung så länge som jag kan. Man blir ju inte yngre helt enkelt.
Sen funderar jag vilken karriär jag vill göra. Bli kläddesigner, frisör, kock, bagare eller lastbilschafför? Jag vill bli så mycket.
Och jag funderar på om jag verkligen vill bli kläddesigner, jag kanske bara ska börja med att ha det som en hobby? Jag känner ju att jag inte är riktigt redo för att börja designskolan i borås. Även om jag skulle vilja det jätte mycket. Jag känner att jag har inte så goda kunskaper som jag borde för att vara en värdig kantidat.
Jag kanske helt enkelt ska börja konvux och höja mina betyg? Eller kanske ta en datakurs. Åååh! ångest.

Det finns en sak som drar mig tillbaka också. Ja gissa, min stamning. Den gör inte självförtroendet bättre kan jag säga. Jag mår inte hallonsaft just nu heller. Jag är så trött på det, att stamningen gör så här mot mig. Jag vill ju kunna prata flytande som alla andra.

Nåja, nog pratat för idag . Nu är det dax för sängen :) Go natt! Vi ses imorgon.


Pontus och jag för nåna år sen

Bagge och chailatte.

Gud va jag blev sugen på chailatte! :D Lotta, ska vi köra till Malmö och köpa chailatte på EH? :P ha ha! Jag längtar verkligen till när dom ska öppna upp i Ystad, så kan man ju lätt åka dit ofta för att fika :D

Maten för ikväll blev hemmalagad potatismos, fiskpinnar, grönsaker och remouladsås. Rikigt mumsigt :D Men så klart glömde jag såsen, och kom på det när jag hade ätit upp. Men det blev lika gott ändå :) Dock gjorde jag potatismosen på mjöligpotatis, som man ska göra, men jag tycker helt ärligt att det är godare att göra det på fastpotatis. För där är mer smak, smakar mer potatis tycker jag ;)

Jag och mamma körde in till byn för att sola lite. Det var verkligen ASskönt :) Dom sista minuterna somnade jag nästan.. Ha ha ! Men jag har ett problem. Jag får två (rätt så stora) vita fläckar på ryggen, som om det inte får färg där.. Och när jag har solat klart, är fläckarna röda.. Skumt. Vet ni vad det beror på?


En liten chailatte. Nästa gång blir den större !  :D ha ha!

Läsarna har blivit fler nu såg jag på statistiken ;) Välkomna hit. Om ni inte är snokare ;) ha ha!


Oh my god!

Jag vaknade rätt sent idag med tanke på att jag satte klockan på kvart över sju. Men som sagt, sov inte så mycket förra natten och det blev en lång dag igår.
Alla fall, posten kom.. Mamma gav mig ett paket från nån filmklubb.. Konstigt tänkte jag. Jag har inte beställt en film. Och så när jag öppnar den så är det Sex and the City filmen !!! Jag gick genast upp i falsett och skrek :D  Sååå glad jag blev ! Jag fick den för att jag hade gått med i den filmklubben och filmen kostade en 1kr, och så fick jag betala frakt och porto som blev 38kr :D  Wiiiiiie! Så underbart ! :D


fotad av min värdelösa webcam :)

Det blir ingen simning idag. Mamma har sin vecka och jag har andra besvär. Istället tänkte vi att sola, få lite ljusterapi. Det är bra när det är sånt här ruggigt väder ju ;) Plus att jag har inte solat på säkert två veckor, så jag börjar snart tappa min lilla färg som jag har :P

Julgröt.

Det blev jätte god fika med Lotta och mamma vid middestid idag. Lotta kom hem med dyra bullar ;) ha ha!
Sen körde jag för moster becka vid tre tiden. Efter besöket körde vi hem till Sabine, fick lite mat , korvstroganoff. MUMSIGT :D Sen blev det kaffe och julgröt :D Mumsigt ! Och så klart Design; Simon & Tomas! Vi skulle nästan precis åka när det började så vi stannade en stund till :D he he.



Nu är jag hemma, tänkte jag skulle på studs gå lägga mig. Jag somnade ju inte förrän klockan fem imorse och moster ringde och väckte mig vid tio :P Så jag känner mig faktiskt lite mör.
Vi hörs imorron gullungar :D Go natt !


HAHAHA!


Ha ha ! Detta är dagen efter min och veronickas berömda tjejkväll. Vi delade på tre flaskor vin och busringde klockan fyra på natten. Vill du bli min pappa? HAHAHAHA!
Och fatta att jag aldrig mer ska försöka bli blond igen! Titta som jag ser ut! Plus att jag liknar en köttbulle i ansiktet. mycket snyggt, .. ha ha!

In my ass..

.. Att jag skulle gå upp klockan åtta idag. Schiesse ! Vet ni va?! Jag somnade inte förrän vid fem tiden i morse! Hur jävla sjukt är det?! Som tur ringde min moster för en stund sen.. Annars hade jag kunnat sova till klockan tre ifall inte mamma hade väckt mig.
MAMMA! SLUTA LÄGGA IN FLER ÄGG I KATRULLEN NÄR JAG KOKAR ÄGG! Jag tror att jag blir knäpp.! Där ligger ju redan två kokta ägg i kylen! Hur många ska hon ha???!

Nåja, jag har varit vaken sen kvart över tio. Jag har precis duschat. och ska alldeles strax käka frukost. Jag ska köra för min moster igen troligtvis. Ciao!

Alltid vänner.



Jag blev nästan gråtfärdig när jag läste detta.
Vissa vänner har man föralltid, även om man har svårt för att träffas.
Gumman, jag älskar dig också! Och jag tänker på dig hela tiden ! <3
Sjukt att vi såg samma film :P Vi kunde ju sett den alla tre ju :D ha ha!

p.s. Anledningen för att jag bloggar är för att jag inte kan somna.. STÖRIGT!

27 dresses

Ikväll lagade jag en supergod redcurrykyckling.!  Mums :D
Jag har varit seg hela dagen och till slut fick jag huvudvärk. Så jag tog en värktablett och la mig i sängen. Jag slog på tven och började kolla på "Mitt stora grekiska bröllop" Eller vad den nu heter. Den filmen är så himla bra. "Aidan" från SATC är ju med :D Dock med långt fult hår. Ville ju bara klippa av honom det !
Nu tänkte jag kolla på filmen 27dresses . Jag vet inte om den är bra, men det återstår och se :)


Hot and cold



Anonym säger:

varför just sthlm?

- PauPau . jag vill rymma till stockholm. säger:

Det är en fin stad och det ligger långt från skåne.

Anonym säger:

varför gillar du inte skåne längre?

- PauPau . jag vill rymma till stockholm. säger:

Det sa jag inte.. behöver bara en paus.



Stockholm, Göteborg eller nånannanstans?

I förra rubriken stod det "I don't wanna run away". Det är precis vad jag vill ! Det hade varit så jäävla skönt att bara ta sitt pickpack och dra. Upptäcka nya saker i Sverige. Dessvärre så hade det varit bättre med lite pengar i fickan, men visst, man kan ju ta sig ett jobb nånstans :P he he..
Jag är jätte sugen på att åka till Stockholm.. Gå i gamla stan, och shoppa.. Mysigt värre. Och sen kan man alltid chocka sitt ex med ett litet sms och fråga om han vill ta en fika :P ha ha! Det hade varit roligt :D
Men det ska vara så mycket mer tills man kan göra en sådan sak.


I don't wanna run away.

Jag tänker hela tiden på dig. Jag hoppas att du vaknar upp. Du är en kämpe ! Det har du alltid varit, va det nu också!

Gårdagen körde jag in till tomelilla för att leka med Elna, så klart blev det snack om fredagsnatts händelse. Men det blev även snack om annat för att inte börja gråta.

Efter det så körde jag upp till en annan tjejkompis, hon och hennes tjejkompis satt och spelade xbox :P ha ha! Vaddå besatta av Gitar Hero? Nåja, efter det så bestämde vi tre att vi skulle titta på film. Så vi valde nån dålig film. Och vi hade sååå rätt, den var svin dålig. Efter tjugominuter bestämde jag mig för att köra hem, klockan var ändå mycket och det är inte så jätte spännande att köra när man är för trött. Plus att jag höll på att köra på Bambi ! Jag har redan kört på bambis pappa så nu är det väl bambis tur ;)

När jag kom hem och hade gått och lagt mig, satt min bror i rummet bredvid och skypade. KLOCKAN TVÅ PÅ NATTEN! Så jag bankade lite nätt på väggen för att visa att jag vill sova. Då börjar han dampa sig och börjar slå på väggen så att hela huset skakar ! och vi har betongväggar. hmm.. aj aj.

Nu ska jag gå och äta lite lunch :) Ciao!

Kämpa!

Jag har varit off hela dagen. Jag kan inte tänka på något annat en "kvinnan".
Jag fick höra av en annan tjejkompis att hon ligger på Lundssjukhus i koma, med svåra skallskador och hjärnblödningar. Hon kanske inte vaknar upp.

Jag, mamma och Tessan körde till platsen och la en blomma och tände två ljus. Så klart blåste det så mycke att det inte gick att ha ljusen tända! Det är tråkigt när sånt här händer.
Jag ringde min andra tjejkompis och berättade vad som hade hänt. Även om dom blev ovänner förra året så började hon gråta. Det är klart, dom har känt varandra sen födelsen ungefär. Hon är en speciell plats i vårt hjärta. <3

Dödskrasch i Tomelilla


Läs mer här..


Det värsta är att jag känner dom. Mannen som dog och kvinnan som ligger medvetslös på sjukhuset. Den tredje personen vet vi inte vem det är än.
När jag vaknade, hörde jag mina föräldrar prata om nån bilolycka i tomelilla inatt. Troligtvis nån som vi kände, och har känt i många herrans år. Nu senare snackade jag med en tjejkompis på msn, och hon säger att "kvinnan" ( vill inte skriva ut hennes namn) ligger på sjukhuset. När jag går ut för att säga det till mina föräldrar, syster och hennes pojkvän, så känner jag gråten i halsen och bryter ihop. Jag har känt kvinnan i många år, även om vi inte umgås mer så har jag ju ett band med henne.
Jag tänker på dig gumman.


Allt för mig.



Go natt gott folk. Detta har inte varit en bra kväll. Känner mig inte 100%
Imorron blir en ny dag. Lördag. Nya krafter, nytt mod.

Vart tog vägen vägen?

Herre gud! Vägen till vetrinären var inte att leka med :P Mer kringelekrokarvägar har jag aldrig varit med om ! Men vi kom dit och hem alla fall :D Och vi höll på att köra i diket, vilken jävla skratt-attack :P Låtsas att du inte läste det Tessan . he he.. Vägen var jävligt smal och jag råkade köra lite för nära kanten ;)
Alla fall, när vi var klara hos vetrinären så tänkte vi köra till Sabine och ta en kopp kaffe där, men hon skulle precis köra till skolan när vi ringde henne. Trist :/ Så vi körde hem till Oma, drack kaffe och åt jätte goda kanelbullar :D MUMS!
Efter x antal timmar där så körde jag hem bilen till Tessan :) Hann och vara där lite tills mamma och pappa hämtade upp mig :)

Det känns jätte trist att inte ha pengar. Man har inte ens råd att gå ut och festa med sina kompisar!! Jag känner mig som en svikare! Att säga nej.. usch, så deprimerande.

Skurup

Det blev lite akut, att köra med moster och hennes katt till vetrinären. Jag sitter badrocken och vi ska vara u skurup halv tolv. he he :P Vi hinner :) Det får vi göra..
Jag skriver när jag kommer hem. Ciao!

Just breath.



Inget speciellt har hänt.
Tessan var här ute innan idag och fikade med oss.
Imorron blir det nog att köra för moster till vetrinären med henne kissemisse.
Jag ska lägga mig nog tror jag, läsa lite.

Jag vågade att säga till...

Varför tar jag åt mig? Så här har det alltid varit, men det är nu jag har insett det.
Det är slut med dig nu. Jag orkar inte mer.
Allting har varit fejk.

Listor är roliga :D

Nu ska jag göra en lista som jag snodde ifrån Lindas blogg.

Tre saker som skrämmer mig:
- Döden
- Förlora nära och kära
- Läskiga monster


Tre personer som får mig att skratta:
- Carol
- Therese
- Charlotte
* Det är många fler som får mig att skratta, jag är ganska lättroad :)

Tre saker jag älskar:
-  Köra bil
- Familj och vänner
- Min vovve Izzi


Tre saker jag hatar:
- Att jag inte har ett ordentligt jobb.
- Gnälliga människor
- Krig (så kliché)


Tre saker jag inte förstår:
- Politik
- Kärlek
- Hur man sparar pengar


Tre saker som finns på mitt skrivbord:
- Datorn
- Tandborste (vet inte varför)
- Min brors usb-minne som lätt kan bli min om han inte tar den snart :P


Tre saker jag gör just nu:
 - Skriver denna listan
- Tittar på flisan när hon tvättar sig
- Lyssnar på Tessan och Mamma när dom snackar.


Tre saker jag vill göra innan jag dör:
- Resa runt i världen
- Skaffa mitt eget klädmärke
- Ge mina föräldrar något riktigt fint.

*bonus - skaffa barn

Tre saker jag kan göra:
- Laga mat
- Baka
- Sy

Tre saker jag tycker att du ska lyssna på:
- Äldre ! Visa respekt!
- Mig :D haha!
- Bra musik.


Tre saker jag skulle vilja lära mig:
- Lära mig bättre Tyska ... och jugoslaviska
- Att prata utan att stamma.
- Att kunna driva en bar.


Tre favoriträtter:
- Korvstrodanoff ! (naturligtvis min egen)
- Cream fraiche a la Charlotte
- Kyckling Red Curry

Det är lugnt. / Horoskop för vattumannen

Okej, det är lugnt med min dator. Tydligen var det inte så allvarligt som vi trodde. Allt löste sig :)
Idag är det torsdag. Imorron är det helg :D he he.. Och mamma påminde mig igår att jag kan inte dricka alkohol när jag går på min medicin. Glädjedödare! :P Men vaddå? Ska jag vara nykterist i ett halvår? HELL NO!
Plus att jag vaknade jätte sent idag.. Jag var så himla trött, mina ögon ville inte öppna sig. Det är medicinens fel. Guud va jag skyller allt på den. Men den har sina biverkningar ju :P he he.. Som att jag har blivit senil. I tisdes var jag och handla. När jag kom hem bar jag upp kassarna till köket, och då skulle tydligen jag ha sagt "Gud va här är varmt inne" . Jag har inget minne av det. Jag trodde inte mamma och pappa när dom sa det. Jag blev nästan lite rädd, jag trodde som skoja med mig.
Nu ska jag göra nåt vettigt.. Ciao!



Min dator :/

Pontus skulle vara så snäll att fixa en grej på min dator. Men allt slutade i katastrof, datan fick ett virus och nu får vi helt enkelt omformatera min dator. Det första jag tänkte på "alla mina bilder!!" Men som tur hade min bror ett usb-minne, så han la över allt på det. Det var en jävla tur! Annars hade jag blivit riktigt lessen. Det hände mig en gång att datorn la av, och jag hade massor av bilder, dom kommer jag aldrig få se igen.. Men men. Så länge mina bilder och sånt är safe så får han göra vad han vill med datorn :)
Och mamma var snäll så jag fick låna hennes dator och skriva bloggen. Jag var ju helt tvungen att göra det, och nästan tvungen att göra det imorron, eftersom min bror kommer inte hem förrän på kvällen för att han är i skolan. Så jag kommer få vänta huuuur länge som helst tills min dator är bra igen. (om den nu blir det)

Nu ska jag gå lägga mig.. kanske börjar på en ny bok, inte riktigt säker. Är ganska trött och klockan är mycket.

Medicinen tar kål på mig.

Nånstans på landet?

Okej, bara för att man inte råka bo i nån storstad som Malmö, Lund eller Kristianstad så bor man ute på landet. Schysst! Asshole.

På jobbet hade vi att göra hela tiden, ganska skönt. Så sitter man inte bara och glor :)
Jag hoppas att det blir mer jobb där, jag har en onsdag till.. Annars inget annat bestämt.
När jag och anna tog lunch, tittade vi på tv och så visar dom den reklamen som alla super och sånt. Fan va jag blev sugen! När dom visade shots brickan. OMG! Jag ville bara hoppa in i tven :P Jag hade ju vit helg förra helgen, så denna kan jag ju faktiskt dricka :) Jag ska nog följa med anna och carol till Lottas på fredag, kan nog bli trevligt.
På tal om Carol.. Jag hittade denna på datorn..


Försovit mig !

Ja, som gamla tider.. Men tur är att jag inte har försovit mig rejält. Jag hinner ju till jobbet :) he he.. Det var ju tänkt att jag skulle gå upp klockan nio , men det blev kvart över tio istället. hmm...
Så nu ska jag slänga på mig kläder, lite smink och två mackor. Sen beger jag mig.
Jag har en "sömnlös" natt till.. nämnligen inatt.. Sist jag tittade på klockan var den 02.00. HEMSKT! Okej, jag läste klart boken till klockan ett, men jag hade väl kunnat somna direkt efter den? Nej då.
Allafall, jag skrev ju blogg.

Seriöst, detta är allt som får plats när jag skriver på mobilen. Jag hade mycket mer att skriva, men det gick inte.. Jävla as.

Nu ska jag göra mig iordning. Jag har suttit här och varit pissignödig hela tiden för det har varit upptaget på toaletten, och den andra fanns där inte toapapper på! Svinigt :P he he..

Te och en macka.

Innan House började så gjorde jag mig en kopp te och en macka. Seriöst, hur jobbigt är det att göra en kopp te?! Jag läser ofta att folk inte orkar göra en kopp. Det är bara sätta en kastrull med vatten på spisen eller slänga in en kopp med vatten i micron, sen klarar det sig själv.. Ja, sen måste man ta en tepåse och doppa den några gånger, och hälla i honung eller socker. Mycket jobbigt :P
HAHAHA! Nej, nu är jag bara tramsig :)
Jag sa att förra inlägget skulle bli mitt sista.. ja ja, jag var tvungen att skriva ett till, för att jag ville.
Imorron blir det jobb.. Bara nåna timmar, så det ska jag nog klara. Jag får proppa i mig lite värktabletter :)
Nu ska jag verkligen nanna! Eller kanske läsa lite av boken först.. Den har blivit så himla spännande ! :D
Go natt !


Boken jag läser nu. Singel på nytt .. av Plum Sykes.

Jag vill inte mer

Jag är så himla trött, och jag ska jobba imorron. Förhoppningsvis blir det rätt så lugnt.
Tack Tessan att jag fick låna er bil. Betyder mycket !
Jag är kissig hela tiden, skit drygt !
Troligtvis blir detta sista inlägget ikväll.. Jag pallar inte ha datorn igång.
Ciao!

Horoskop

Om du är fullkomligt ärlig kommer horoskopet att berätta sanningen för dig?


Lycka till!  


Skriv dina svar på ett papper. Fuska inte!
Svaren finns nederst på sidan
  
1. Skriv namnet på någon av motsatta könet

2. Vilken är din favoritfärg: röd, svart, blå, grön, gul?

3. Skriv den första bokstaven i ditt namn

4. I vilken månad är du född?

5. Vilken färg föredrar du, svart eller vit?

6. Skriv namnet på en person av samma kön som du.

7. Vilket är ditt lyckonummer?

8. Föredrar du skog eller öppna landskap?

9. Föredrar du en sjö eller havet?
10. Skriv en önskan (realistisk)
 
När du är färdig så scrolla ned (fuska inte)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Innan du läser svaren ska du veta att om du ändrar på din lapp så slår din önskan ALDRIG in!!! 
    
    
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 
Svar:
1. Du är förälskad i denna person.

Mitt svar: Det tänker jag inte skriva

2. Om du valde:
Röd ? Du är uppmärksam på ditt liv och är full av kärlek.
Svart? du är konservativ och aggressiv
Grön? din själ är avslappnad och du lutar dig tillbaka
Blå ? du är spontan och älskar kyssar och uppmärksamhet från den du älskar
Gul - du är en mycket glad person och ger goda råd till dem som
känner sig nedtryckta.

Mitt svar: Röd

3. Om dina initialer är:
A, B, C, D, E, F, G, H, I, J eller K - Du har en massa kärlek att ge i de förhållanden du får under ditt liv.


L, M, N, O, P, Q eller R - Du försöker att njuta livet fult ut och ditt kärleksliv börjar snart att blomstra.


S, T, U, V, W, X, Y, Z, Å, Ä eller Ö - Du kan lida och hjälpa andra och ditt framtida kärleksliv ser lovande ut.

Mitt svar: P

4. Om du är född i:
Jan-Mar: Året kommer att bli bra för dig, och du kommer att upptäcka att du blir förälskad i en eller annan helt oväntad
April-Juni: Du har ett starkt kärleksförhållande som kommer att hålla länge och minnena kommer att vara förevigt.
Juli-Sep: Du kommer att få ett riktigt superår, och kommer att uppleva en stor positiv förändring i ditt liv
Okt-Dec: Ditt kärleksliv blir tyvärr inte speciellt bra, men med tiden kommer du att finna din soul mate.

Mitt svar: Februari

5. Om du valde:
Svart: Ditt liv kommer att ta en ny vändning, men det kommer att vara till det bästa för dig och du kommer att vara glad över Förändringen.
Vit: Du har en vän som kommer att betro sig fullständigt till dig, och kommer att göra allt för dig,
men du kommer kanske inte att vara medveten om detta.

Mitt svar: Svart

6. Denna person är din bäste vän.

Mitt svar: Carol

7. Detta är hur många nära vänner du kommer att ha under ditt liv.

Mitt svar: Sju

8. Om du valde:
skog: Du föredrar äventyr.
öppna landskap: Du är en tillbakalutande och avslappnad person.

Mitt svar: Öppna landskap

9. Om du valde:
Sjö: Du är lojal gentemot fina vänner och kära, men är mycket reserverad
Havet: Du är spontan och kan t o m lida för att göra andra tillfreds

Mitt svar: Sjö

10. Denna önskan kommer att gå i uppfyllelse, om du sänder detta horoskop till fem personer inom en
timme. Sänd det till tio personer, och önskan kommer att bli uppfylld innan din nästa födelsedag!  
Mitt svar: Jag vill bli av med min stamning.

Jag utmannar: Lotta, Tessan, Linda, Mamma, Alexandra


Tisdag

Jag steg upp klockan nio, gick duscha, och sen rostade två mackor. Jag ville egentligen sova hela dagen, men pappa hade så småningom väckt mig ändå. Vi ska ju nämnligen till återvinningen och kasta min bokhylla.. Snyft, jag trodde vi skulle bränna den på bål, alla fall i vår panna. ha ha!

Mycket mer har jag inte att skriva nu. Gud va jag är trött. Ciao!

Kan inte sova.

I helt "desperathet" så låg jag i sängen och var så himla sugen att skriva blogg, så jag tog min mobil och börja blogga på lunarstorm.. Detta var allt jag fick med.

Detta var allt, jag var tvungen att radera en del bara för att det inte fick plats.

Alla fall, jag har tänkt en del om det här att jag har varit singel i ett år. Jag började känna lite idag att det var kanske inte så kul som jag tänkte mig, som jag fantiserade om. Jag börjar känna mig halv om ni fattar, men det är kanske för att det börjar gå mot mörkare tider och så vidare. Höstdeppissionen. Men bara för det tänker jag inte ta första bästa. Been there done that. Det är verkligen inte det bästa att göra. Jag har blivit ihop med killar bara för att jag kände mig ensam. Det är det största felet man kan göra. Jag ångrar mig, för dom var kära i mig, jag var kär i kärleken.
Usch, nu låter jag som världens hemskaste person! Det var inte alls meningen att låta så.



Sakta, men säkert strök sig solen in i rummet.
Där låg du, skönheten i all ära.
Varför kan jag inte känna glädje?
Allt är bra, men någoting fattas.
Nåt är fel.


Jag vet inte.
Jag är förvirrad.
Rädd att vara ensam egentligen?
Du, du var kanske inte den jag ville du skulle vara.


Nu är det så här.
Livet är inte rättvist.
Förlåt Älskling för allt jag har orsakat.
Jag kan inte hjälpas, jag kan bara synda.
Jag har misslyckats som människa.
Snälla, rädda mig. Igen?


Ljus i vårt hus.

Jag har tänd massa värmeljus på mitt rum. det är så himla mysigt, och man blir verkligen på myshumör och man blir lugn. Jag rekomenderar det till alla människor.


Jag tänker hela tiden vad jag vill göra med mitt liv. När jag gick i skolan hade jag massor av planer, det har jag fortfarande. Men nu när jag verkligen kan göra något så är det nåt som hindrar mig. Jag vet inte om det är för att jag inte vågar eller om det är för att jag vet inte hur jag ska ta första steget.

Just nu tänker jag att jag vill jobba, hela tiden. Tjäna pengar, om man inte har pengar kommer man ingenvart. Synd men sant, tyvärr är man inte född som en rik bortskämd unge.

Framför allt vill jag ha den där lilla apparaten som kan hjälpa min stamning. Jag känner verkligen att min stamning hindrar mig från att våga skaffa ett jobb. Jag skulle jätte gärna kunna jobba som servitris eller telefonsäljare, men det passar sig inte om man är stammare. Jag är en socialperson, (eller vill) men min stamning hindrar mig.


Nu ska jag titta lite på 2½män , sen ska jag lägga mig i sängen och läsa boken. Den är så himla bra, man kan verkligen drömma sig bort till New York :)

Så vacker.


Jag såg precis ett avsnitt 2½ män, med Enrique Iglesias . Han är så vacker :P Jag har sett det avsnittet minst fem gånger. Jag blir aldrig trött på honom :D haha!

Jag tänkte precis lägga mig i sängen och läsa en bok. Men gissa. Pappa börjar slipa trappan, så det ekar i hela huset. Inte blir det nån lugn och ro här :P Men så är det. Detta huset har aldrig varit lugnt.
Jag kommer ihåg när jag var barn, när vi hade flyttat hit till detta huset. Här var alltid folk, om det inte var mina kusiner, så var det vänner till mamma o pappa, eller grannarna. Nu har dom ersatts med hundar :P ha ha! Det är roligt att ha folk runt omkring sig, dock inte hela tiden. Jag älskar stor familj och släkt.  Jag älskar när hela vår släkt samlas, för vi är så himla många och det blir många skratt, speciellt på min mammas blatte-sida ;) Så jag hoppas att mina syskon får många barn så vi kan förbli en stor familj :D

Jag får inte glömma att titta på Design; Simon & Thomas. Jag bara älskar dom. Glöm ni inte det heller. Tv3 klockan 20.00

TEST!

Hur skånsk är du?
Vilka av dessa ord har du använt?


[x] Flabb = Mun
[x] Tossig = Galen
[X] Fubbick = Idiot
[ ] Himmaluad = Hemmagjord
[ ] Himmave = Där hemma
[x] Fälleben = Krokben
[x] Huet = Huvudet
[X] Hont = Hur
[x] Hotta = Kasta
[x] Kass = Dåligt
[x] Mög = Skit
[ ] Nellad = Sugen på
[ ] Rabbemos = Rotmos
[ ] Rullebör = Skottkärra
[x] Sulten = Hungrig
[X] Håsa = strumpa
[ ] Timmerman = Bakis
[x] Gala = Skrika
[x] Tradigt = Tråkigt
[ ] Traderöv = Tråkig person
[ ] Hällörad = Religiös
TOTALT: 13

0 = ingen skåning
1-13 = bor i skåne
14-21 -redig skåning

Jag utmanar Lotta, Tessan, Chanette.


Supergott !

Här är bilder på förrätten och huvudrätten. Jag glömde fota efterrätten, men det var vanlij glass med kolasås typ :D he he.


rostad macka med sallad och bacon/lök-röra.


kycklingspett marinerad i sweetchilisås, en krämig sås med smak av lök och dijonsenap, klyftpotatis och en god sallad.
Ser det inte supergott ut? ;)

Herre gud, jag gick inte upp förrän halv tolv idag. Men gud va jag hade ont i hela kroppen, ni vet ni som vet. Nu ska jag skärpa mig. Usch, jag hade gärna berättat. Men jag är inte redo än.
Så vad händer idag? Jag har bestämt mig för att montera ner bokhyllan! Så är det :)
Min dataskärm är helskum. Först minska den, sen nu är bilden bredare än skärmen :P Jag har widescreen ;) ha ha!

Här kommer två bilder på Izzis bebisar :) Såå söta!

Go natt !

Kvällen har varit jätte trevlig. Familjen tyckte om min goda mat :D Jag ska lägga upp bilder imorron.
Jag är så himla trött så jag ska alldeles strax nanna :)


Låt mig va. Varför besvärar du mig?
Vi båda vet att det inte leder nån vart.
Jag sa att jag ville ha en paus från dig.
Sluta prata med mig.


Jag firar snart ett år som singel :D ha ha!
Nu ska jag nanna . Go natt !

Skicka tillbaka mig.



Denna påminner mig om när vi var i Sunny beach. Den spelades hela tiden på tv, alla blev knäppa på den utom jag. Den är ju helskön. Den var nice att lyssna på när man gjorde sig iordning för utgång, eller man låg i sängen och slappa.

Farsdag!

Jag börjar med att gratta alla pappor :D Idag handlar det om er trots allt :)

Jag ska alldeles strax förbereda maten, marinera kycklingen och så där. Pappa vet fortfarande inte vad jag ska bjuda på, men jag sa att det blir kyckling alla fall :D he he. Jag lägger upp bilder och lite sånt sen på vad jag har gjort :)

Klockan hann bli halv elva innan jag steg upp. Baileys har stått och ylat sen klockan nio, jag ville bara somna om! Han är fan pain in the ass!

Nu ska jag äta frukost, sen ska jag förbereda maten :D Ciao!

Wanted

Jag har precis kollat på filmen Wanted med Angelina Jolie . Den passade ju bra med min dröm jag hade inatt att vaktmästaren i Scrubs jagade mig och skulle skjuta mig :P När jag vaknade vid sex tiden imorse så vågade jag inte ens gå och kissa. Det fick jag sota för idag, nu gör det ont när jag kissar. Man ska inte hålla sig när man är kissignödig !
Hur som helst. Filmen var så där :/ Höjdpunkten var när huvudpersonen kom i bar överkropp. Så mycket tyckte jag om den filmen :P
 
Jag har blivit trött på att stamma,
synd att det inte är något man kan kasta bort.



"Stutter"

Baby don't go, baby don't go, baby don't go.

Talk to me, tell me, where you were (late last night),
You told me, with yer friends, hanging out (late last night),
You lying, cuz you stuttering, now where were you (late last night),
Stop lying to me, cuz you're ticking me off, see you're ticking me off, oh girl.

I can tell you're lying, because when you're replying,
Stutter, stutters, stutter, stutters.
I can tell you're lying, because when you're replying,
Stutter, stutters, stutter, stutters.
I can tell you're lying, because when you're replying,
Stutter, stutters, stutter, stutters.
I can tell you're lying, because when you're replying,
Stutter, stutters, stutter, stutters.

I called you, on your cell phone, no answer (tell me why).
So I paged you, on your two-way, still no response (tell me why).
I took care of you, I loved you, and you played me (tell me why).
Stop lying to me about where you been,
Cuz you're ticking me off, ticking me off.

I can tell you're lying, because when you're replying,
Stutter, stutters, stutter, stutters.
I can tell you're lying, because when you're replying,
Stutter, stutters, stutter, stutters.
I can tell you're lying, because when you're replying,
Stutter, stutters, stutter, stutters.
I can tell you're lying, because when you're replying,
Stutter, stutters, stutter, stutters.

It's funny to me, when you lie to me,
You start stuttering, tripping, I caught you, baby.
It's funny to me, when you lie to me,
You start stuttering, tripping, I caught you, baby.

I smell cologne, damn it's strong,
How'd you get it on (I'm not done).
He messed up your hair, makeup's everywhere.
Oh yeah, (I'm not done).
Girl you're crying cuz you're lying to my face (I'm not done).
Stop lying, about sentiment, Cuz you're ticking me off.

I can tell you're lying, because when you're replying,
Stutter, stutters, stutter, stutters.
I can tell you're lying, because when you're replying,
Stutter, stutters, stutter, stutters.
I can tell you're lying, because when you're replying,
Stutter, stutters, stutter, stutters.
I can tell you're lying, because when you're replying,
Stutter, stutters, stutter, stutters.

Why did I? You should know by now.
I gotta know baby, I just can't keep going on girl.
Oh, get on baby, no love from you.
I hear you lying, I hear you,
Stuttering, stuttering, stuttering, stuttering, stutter, stuttering.
Oh girl, you should leave me alone,
Get the hell on.

Pinsamt !

Skoja inte alltså. Jag körde till Ica, precis när jag hade kommit in i affären så gick larmet på bilen. Jag tänkte att det slutar snart tjuta, så jag lät det vara. Efter en stund, ringde jag lotta och frågade henne en sak. Då säger dom ut i högtalarna "Den personen som har en silvrig Saab med regnummer JBC 9**, var snäll att gå ut och stäng av larmet på din bil" Nåt i stil med det sa dom. Det är ju min bil!! Fan va pinsamt ! När jag kom till kassan satt min tjejkompis där och sa "Det är din bil som tjuter va?" AAAAH! Jag hatar den bilen :P ha ha! Där hade den stått och tjutigt i en kvart minst. Jag höll väl på att dö :P Ganska komiskt, men otroligt pinsamt :P Det gick alltså så långt att dom sa ut det i högtalarna!


Självklart är det inte min bil, det är ju mina föräldrars :)

Nu ikväll lagade jag kotletter med pommes och karl-johans svampsås. Såå gott :D Min goda marinad till kotletterna är ju också för jävla god ;)
Tessan och Jocce har kommit hem hit, så senare blir det nog grönsaker och dippa :D Mums!

TÄVLING!

Jag tyckte denna väskan var sååå söt att jag helt enkelt vill vinna denna :D
Tävling om guess-väskan


Jag hade velat ha den svarta :D

Vem har satt på en 15åring sist?

Ja, det var ju samtalsämnet uppe hos Anders igår kväll. Tydlingen är dessa tre killkompisarna experter på att sätta på 15åringar. Och dom är 20-21år. Robin kom på första plats, Jonas på andra och Anders på tredje :P ha ha! Det värsta var också att dessa femtonåringar hade ljugit om sin ålder, och det fick dom reda på senare när dom hade skrivit till killarna på Lunarstorm. F15. AAAAH! Det var så himla roligt att höra på :P

Jag har själv gjort nåt liknande. Killen som jag åkte till i Kalmar, när jag var 13år. Jag sa att jag var 15år. Vilket jag berättade för honom sen efter en tid. Naturligtvis bröt han kontakten, det förstår jag. Det hade jag också gjort. Han var ju 18år.

Så, vad händer idag? Jag ska inhandla all mat som jag ska ha till imorron. Jag funderar på att ändra efterrätten, det blir nog för mycket iallafall.

Jag håller på att kolla på tradera efter tv-spel. Dom riktigt gamla. Nitendo 8bitars om ni kommer ihåg det? Jag hade nåt liknande. Men sen försvann en kabel, så klart den viktigaste kabeln av alla. Så jag kan inte spela mer och jag saknar det verkligen. Det är roligt att sätta igång tvn och tvspelet och lira lite :)

Tagen från tradera.com

23.21

Har inte skrivit på hela kvällen. Men helgen är inte till för att sitta vid datorn hela tiden :) he he.
Det blev tacos till kvällsmat. Mums! :D Tessan och Jocce kom hem hit och gjorde oss sällskap.
Sen ringde Elna och vi körde in till Tomelilla, gick upp till Anders och satt där och snacka. Senare körde vi dom till Ystad. Där hände inte så mycket, så vi körde hem. Tyckte jag var bra, för jag är ganska trött eftersom jag har varit vaken sen klockan åtta imorse. iiisch.
Som sagt, jag ska gå och lägga mig nu alla fall :) Ha en bra natt! Ciao!


Test ! / fattar du? :S

Jag hittade denna hos en kompis på Bilddagboken.se :P

Hur mycket lantis är du?
 
        Boende
[ ] Bor på gård
[ ] har en stor tomt
[X] har mer än 5 rum i huset
[ ] Har en lada
[ ] får in 2-3 bilar i garaget
        
 
      Familj
[X] Har hund/ar
[X] Har katt/er
[ ] Har häst/ar
[X] Annat djur (Ja, en undulat)
[X] 2 eller fler syskon
[ ] Pappa som är bonde
        
 
     Kläder
[X] äger en Keps
[ ] äger ett par Hängslebyxor
[X] äger ett par Stövlar
[ ] äger en eller flera rödrutiga skjortor
[ ] äger ett par ordentliga arbetsskor
[ ] äger ett par riktiga jobbekläder
              
 
       Annat
[x] Segt internet
[ ] Traktor
[ ] Jeep
[ ] Volvo
[X] mer än 5km till närmsta livsmedels affär
[X] mer än 1 mil till närmaste civiliserad stad
[ ] mer än 1km till närmaste busshållplats
[ ] Epa-traktor
[ ] när man går ut från huset känner man doften av gödsel på morgonen
           
 
Mitt resultat: 10
0-5  Storstadsfjolla
6-12 Byfåne  
13-18 Du bor defenetivt på landet
19-26 Storbonde

Ha ha ! Jag är byfåne, men det visste vi redan :D


Carol skickade nåt skumt till mig via msn.  Det var nån på facebook (?) som hade skrivit i sin blogg där. Det var inget speciellt roligt i texten, för utom hur denne hade skrivit på vilket språk :P Ni kan titta själv :)


HAHA! Fattar ni ellooor? :P Man säga att det är skånska :)
Förresten, guttepussen är godispåsen.

Tidig förmiddag med scones.




Jag gick upp halv nio och började på sconesen. Tessan kom vid nio och vi mumsade och drack vanilj-te :) Vi hade till o med gjort ägg som vi mumsade på. En riktigt god frukost med andra ord. :D


Natti dax.

Popcorn och Du är vad du äter. Perfekt :P ha ha! Programet var jätte bra idag! Barnen var så himla gulliga :) Man kunde nästan spegla sig i deras familj. Scary.

Nu ska jag gå och lägga mig.. Ska upp tidigt imorron och baka scones :P ha ha! Slutar väl med att Tessan inte får upp mig när hon väl kommer hit :P Nej, det ska nog inte vara några problem. Men åtta verkar tidigt :/

Hoppas att ni har haft en bra dag och kväll! Go natt !


Boooring

Fan vilken dötid det är nu. Jag har inget annat göra.. Och "Du är vad du äter" kommer inte förrän klockan åtta.
Jag tänkte att jag skulle baka scones, och mamma ville ha popcorn. Men sen kom hon på den brillianta iden att jag kunde ju baka det till frukost imorron :) Vill nån komma och käka scones med oss imorron förmiddag? :)


OBS! Jag har inte tagit fotot. Jag stal den från google :P

Jag läääängtar tills första advent. Julpyntet ska upp, granen ska huggas och jag ska börja julbaka! Det är såå himla underbart :D Tycker inte ni det också? 

Tandtråd



Dett bästa man kan göra om man har en "blödande mun" är att använda tandtråd. Jag hade problem med att varje gång jag borstade tänderna så blödde jag. Det var inte för att jag borstade för hårt, jag hade helt enkelt en infektion i tandköttet. Min tandläkare sa att jag ska använda tandtråd, för att när man borstar tänderna får man inte bort alla resterna man har mellan tänderna. Sen jag har börjat använda tandtråd (varje kväll) Så har jag börjat blöda mindre och mindre. Plus att jag har fått en fräschare andedräkt.
Så om ni har problem med "blödandemun", använd tandtråd :D

Städning pågår!

Nu är jag klar med garderoben. Det blev uppfräschat. Jag orkade inte göra en grov städning :P Plus att där var massor av skit på golvet så nu måste jag tvätta allting. Men det gör inget, det måste ju tvättas ändå :)

Före



Efter


Ni ser skillnad får jag hoppas ;) När jag ändå var igång så passade jag på att sätta in en till hylla där, så att jag kan samla på mig mer saker :P haha

  
På andra bilder ser ni massa lådor. I dom finns massa saker som jag ska ha i köket när jag flyttar hemmaifrån :P En period var jag helt såld på köksgrejer, och köpte typ allt. :)

Nu ska jag o mamma äta lunch, sen ska vi simma :D So long!

09.20

Jag är vaken, jag är osminkad, fabolous och jag somnar snart. HAHA! :D
Äntligen har jag kommit upp klockan nio som jag har tjatat om ett tag. Mitt nästa steg är klockan åtta :D Tidigare än så blir det inte :) Lixom finns där liv före det? HAHA, bara skoja :P
Nu ska jag äta frukost med min mamma. Sen ska jag börja städa. Usch... och sen i eftermiddag blir det tydligen simning. Jag är inte så taggad för det, men men.

Vad ska ni göra idag?

Jag hittade denna på youtube, så fuuul :P

Nu är det tid.

Klockan är snart tio, Pauline ska gå och lägga sig. Jag är lagom trött, men jag tänkte att jag skulle gå upp tidigt imorron. Varför? Jo, för att kunna somna tidigt och göra nåt vettigt. Och så ska jag inte titta på tv innan jag ska somna! Jag och Tessan pratade om det.. Och det ger rubbningar i hjärnan. Ha ha ! Nej skämt och sido, men vi har hört nånstans att man ska inte titta på tv innan man ska somna, man har svårare att somna då lixom. Så jag ska faktiskt ge min bok en chans till. Jag läste ett kapitel innan ikväll, men jag var så himla trött så jag kommer ihåg hälften :P HAHA!

Imorron tänkte jag också städa. Min garderob ser ut som andra världskriget. Linda, det ser ut som ditt rum ungefär :P haha! Det ligger kläder precis överallt, och jag måste verkligen rensa ut (igen?!) Jag har ju allt i min "walk-in-closet" Så det ser verkligen ut som en stor röra. :/

Nu ska jag göra min gå-lägga-mig-ritual, sen ska jag nanna :D


Jag vill fika! chailatte... mums..

Låt inte bloggen ta över ditt liv.

Jag har märkt hur bloggvärlden tar över mer och mer. Folk blir som besatta av att skriva ut sin dag, tankar, shoppingbegär och så vidare. Folk börjar till och med ta paus från att blogga och ursäktar sig för att dom har uppdaterat dålig en dag. Jag tycker inte att det ska vara ett tvång att blotta sig. Om man en dag inte har lust att skriva, så ska man inte göra det. Ungdomarna bloggar hellre än gör sina läxor och det påverkar så klart deras betyg.
Nej för fan. Om man inte har nåt vettigt att skriva. Varför ska man skriva då?


KLOCKREN ! :D

Till Anonym: Jag visste faktiskt inte det. Jag hade inte själv kollat på dokumentärer eller vad det nu va. Amir kanske hade uppfattat det fel? :)

Från den sidan..

Jag är så himla trött, så att jag skulle kunna somna vilken minut som helst. Jag vaknade klockan åtta idag för att min tjejkompis messade mig. Jag skulle egentligen kunnat stiga upp då. Men jag låg och drog mig till halv tio.
På jobbet gick allt galant, förutom att jag höll på att tappa en tallrik. Den var så himla tung och varm! *iii* Jag trivs där, det gör jag.

Så vad händer nu ikväll? Jag tänkte ha en lugn kväll. Klockan nio är det Leilas fest så då ska jag sitta fastklistrad framför tvn :) Jag har för mig att hon ska göra en farsdag middag tror jag. Kan kanske snappa upp nåt därifrån?

Vad har ni hittat på med idag?


Obama som president.

Amerika har utsätt sin president. Barack Obama. Jag är inte alls insatt i detta, men jag tänkte att jag skulle berätta om vem som vann :D
Ni kan läsa mer på aftonbladet.se



Nu måste jag absolut göra det sista och springa till bussen. Jobb idag.

Liten liten liten..


Jag träffade en liten 2månaders chihuahua idag.. Så gullig hon va :D Hon hette Fiona, jätte sprallig och glad! Det hade varit roligt att ha en chihuahua, men jag tycker att dom är för små. Jag är jätte nöjd med pommeranian/dvärgspets.

Det har varit fullt hus idag. Mammas vännina plus son var här, hon skulle hämta sin vovve som hade blivit parad här, och hon hade med sin lilla Fiona. När dom skulle gå kom Tessan och Lotta hem, blev massa snack där :) Lotta skulle sy upp sin klänning. hon prövade själv först, men jag fick ta över i slutet. :)


Jag har en till bästa vän. Dolly heter hon. Nu har jag två vovvisar, en orange och en svart. Coolt va? :D Dolly är 1år, och är nästan större än Izzi som är 5år :P hehe.. Izzi är moster till Dolly. :)

Det blev mycket hundprat här. så jag får bryta det med att säga att det svider i mina ögon ! Jag vet inte varför jag är svullen i mitt öga. Jag som ska jobba imorron, som tur kommer det nog inte vara så mycket folk som man ska träffa :) Men men..

Nu ska jag titta på tv :D Halv åtta hos mig.

04.00


Denna tröjan myser jag i idag. Jag köpte den när jag var i Bulgarien, jag bara älskar den ! :D

Jag ska säga er att jag låg vaken i min säng till klockan fyra i morse. Jag kunde icke somna. Vid ett tiden så hörde jag ett konstigt ljud. Det var vår nya tvättmaskin, den låter som ett monster ju ! HAHA! Alla fall, så låg jag och tänkte på vad jag skulle laga för mat på söndag. Jag har listat ut det nu, jag ska bara hitta lite recept :) Vid halv tre var jag så hungrig efter allt tänkande på mat, så jag gick upp och tog en macka, satte igång tvn för att kunna bli lite mer tröttare. Jag tittade på Scrubs och Bones, så klart avsnitt som jag redan hade sett. Men jag ville ju bli trött! :P Sista gången jag tittade på klockan var hon fem i fyra, och jag släckte lampan.
Men jag tänkte att jag skulle ändå gå upp i tid, för då är jag verkligen trött ikväll. Men när jag väl gick upp, var klockan tolv. Så det sket sig, och så vaknade jag med svullet öga! Jag kände redan av det igårkväll att jag var lite öm, undrar var det beror på? Kanske lösögonfranslimet som sitter kvar?

.. Och jag kom på att jag kan ju inte montera ner min bokhylla och bära upp byrån. För det första vet jag inte var verktygen är, sen är byrån säkert svintung, så jag måste ha hjälp av pappa :D Och han kommer ju inte hem förrän på fredag. Så det får helt enkelt bli till helgen :)

Alla tjejer i min ålder skaffar barn nu ! Jag fattar inte vad det är med dagens tjejer?! Jag snokade runt lite på nätet och då får jag reda på att en tjej från min parallel klass har fått en liten flicka! Att vara 18-20år och skaffa barn, jag tycker det är för tidigt. Visst om man råkar bli gravid, men inte att man planerar det! Man ska vara ung så länge man kan.!

Nu ska jag leta efter recept och planera min söndag. Hela dagen går åt till att förbereda och laga mat :) Så kul det ska bli ! :D

Fika.

Jag är otroligt sugen på att fika.. Och sugen på en chailatte ! AAAH!
Men mamma väntar besök att en vännina så jag får vara med dom och fika :D Vänninan har med sin son, hmmm.
Förresten så vaknade jag upp med ett svullet ögonlock (?!) What the fuck?
Jag skriver mer sen :)

Problem.

Jag har problem med att komma på vad jag ska laga för mat på söndag. Jag ska vara riktigt duktig och göra trerätters middag (förrätt, huvudrätt och efterrätt) Det ska bli ganska kul tycker jag ! Och dessutom måste jag göra något som pappa tycker om, för det är ju trots allt Farsdag och allt handlar om våra pappor då :) Jag har några ideér i huvet, men jag måste vara helt säker.



Nu tänkte jag faktiskt gå lägga, läsa Hänt Bild . Sveriges skvallertidning :) Sen ska jag nanna . Imorron ska jag äntligen släpa ut min bokhylla och ta en av mammas byråar. Hon har massor, så hon kommer inte sakna den :) haha!
Hoppas ni har haft en trevlig dag och kväll. God natt !

Pumpapaj.

Jag var ju uppe hos min oma och åt pumpapaj som min moster hade bakat. Sååå gott det va! Det blir en tradition att äta pumpapaj när halloween är slut ;)

Min syster som också var uppe hos vår mormor, berättade att hon redan har börjat julpynta, eller lite smått alla fall. Finns det egentligen nån regel när man ska börja julpynta? Själv tycker jag att man ska julpynta den första advent, som inträffar den 30 november i år. Och då ska granen upp och pyntas :D Annars känns det inte som jul. Men visst, folk får göra som de vill. Det är ju en smaksak trotsallt :)

Förresten, så har jag inte monterat ner min bokhylla och bränt den på bål än! Dels för att jag har ingenting att sätta tvn på, och för att jag hittar ingen insektsnyckel (ja jag vet att det inte heter så, men jag kommer inte på vad det heter :P) Alla fall, måste jag ha en sån för att kunna montera ner den. Och jag vet inte vart pappa har sina verktyg. Jo, i garaget, men har ni sett vilket röra där är? Då så :) ha ha..

Hittade bilder från Tingvalla. Och jag hittade mig och syrran. På andra bilder håller vi för öronen, för att dom skriker så när dom ska rösta vem som ska vinna resan :P



Nu tänkte jag alla fall ta en lugn kväll med lite tvtittande :) Ciao!

Måndag, hatar som Gustaf.

Jag känner mig inte så kry idag, vad är nu detta?
Jag har också världens kostigaste dröm. Mycket våld alla fall, mycket ilska.
Vad bjuder denna dagen på då? Jo, lite pumpapaj hos oma. Jag har aldrig smakat det, så det ska bli intressant :) Det var länge sen jag var där också, känns det som alla fall :P ha ha!
Jag får inte bort mitt exem på fingret! Jag blir knäpp! Det är så äckligt ! AAAAH!

Vad ska ni hitta på med idag då? :)

Söndag.

Vilken seg dag det har varit.!
Det börjar med en dusch alla fall.. Loove Lottas schampo och balsam ;) he he.. Sen körde vi faktiskt ut till svampa (ett ställe där man kan äta snabbmat) hi hi. Vi var så himla hungriga så vi ville ha nåt snabbt . Klockan var ändå nästan tre när vi var färdiga.
När vi var klara körde vi upp till TH för att hämta vår sprit som blev över sen igår. Efteråt bestämde jag o Lotta att vi skulle se Sex and the city filmen, det gjorde inget att jag hade sett den innan för den är så himla bra ! :D Men det var tur att jag såg den utan lotta först, för hon förutsådde allt :P ha ha! Har man sett på för många avsnitt eller? :P Och till så mumsade vi på lite cheeseballs och dillchips.
Mycket mer hände inte. Lotta körde hem mig, jag o mamma kollade på tv och käkade mackor :) Jag hatar att vara bakfull, man är törstig och hungrig hela tiden :P

Här kommer bilder från igår ;)




FORTSÄTTNING



Denna bilden kommer jag inte ihåg att vi tog :P Men men.. Jag står ju med en drink i handen :D Och det är inte meningen att magen ska synas.. Men den jävla tjolen var pain in the ass!

Tingvalla by night

nej, det blev inte så roligt som man hade tänkt sig. Men det var heller inte jätte tråkigt. :)

Kvällen började hos TH, där det blev massa dricka och snack :) Så klart blev det girltalk på toa, men bara en gång (?!) Vid tolv tiden så åkte vi till tingvalla, som var en ganska besvikelse. man hade hoppats på mer ös faktiskt. Men men, jag träffade på massa kompisar, gamla som nya. Och så träffa jag på Ricky ! Guuud, jag har inte träffat honom på jag vet inte när. vi stod fan och kramades i en kvart eller nåt :p Glöm inte att jag ska laga korvstroganoff och du bjuder på goda drinkar ;) Det var så himla roligtatt träffa honom igen. Det var verkligen ett sånt ögonblick man ser på film. Man möter varandra och skiner upp :p ha ha!
Tiden gick så himla snabbt, helt plötsligt var klockan två. Vart tog all tid vägen? Alla fall, en timme kvar och man skulle ju helst göra allt på samma gång.  Förresten så var det en pepparkaka som vann resan till malorca. Fan hur stavas det??! :p
Vid tjudo i tre så var det dax för att ta jackan i garderoben, om man är för sent ut så får man stå i kö i en timme ungefär :p haha! Sen blev det tingvalla-mat, hamburgare ;) jag var så himla hungrig! Gud alltså.
Sen gick vi hem. Ja fatta, vi GICK hem till lotta och baz.. Det är nog en kilometer kan jag tänka mig, men fan vad jag hade ont i mina fötter och ben. Efter halva sträckan så tog jag av mig skorna. Det var ingen hit att gå med dom på tingvalla. Jag kunde fan knappt stå i dom, och jag vinglade hela tiden, så folk trodde säkert att jag var fullare än vad jag va :p ha ha!
Väl hemma efter mycket gnäll, så intog jag soffan och somna :p

Nu sitter jag här alla fall och väntar på duschen, hon blev precis klar. Gött :D Sen blir det bakfylle mat!
Jag lägger in bilder sen när jag kommer hem :)

Vidare.

Nu ska jag dra mig till Lottta och göra färdig mig där istället.. Det är alltid roligare att göra iordning sig när man är fler :D haha!
Ni kommer få se bilder imorron, kanske ikväll. :) Får se hur mycket tid som blir över. hi hi.

Ha en underbar halloween. Ta det lugnt med spriten och hjärtat :)


Paarty! :D

Äntligen har D dagen kommit :P ha ha! Jag ska alldeles strax måla naglerna, sen ska jag hoppa i duschen.. Ja, redan så här tidigt :) Men det är mycket som ska göras. Jag ska ju våga håret, och det tar din lilla tid :)
Förra årets halloween.

Lotta väckte mig vid halv tolv tiden, hon var här här hemma. Jag vaknade klockan nio, men lyckades somna om. Sen vakna jag igen klockan tio och var grymt kissinödig! Sjukt.. På tal om sjuk, så hade jag en sjuk dröm. Jag drömde om att en utlänning i tomelilla skulle skjuta mig, och så skulle en annan tomelilla utlänning rädda mig. HAHA!

Nu ska jag göra mig iordning !

RSS 2.0