Lyckat med maten :)

'

Alla tyckte det var jätte gott, och det är ju det som är huvudsaken :D Till så gjorde jag en jätte god sallad också.

Hur jag gjorde det?
Vetekakor
Passerade tomat blandat med tomatpure
Champinjoner på burk
Tärnade bacon och skivat skinka
tärnade gul paprika
Riven ost.
200grader i 15min ungefär. Serveras med en god sallad.
Man kan naturligtvis ha i vad man vill :)

Snart blir det Idol, chips och dippa :D Oj, hur ska jag komma i min dräkt imorron? :P ha ha!

Minipizza

Jag tänkte snart förbereda maten, jag är så himla hungrig. Och minipizzorna tar ju inte alls lång tid heller.

Jag prövade min halloween dräkt innnan, jag har för små bröst! Jag fyllde inte ut den :P ha ha! Ajja, jag får kanske låna lottas inlägg? ;) he he..

Det blir fest hos TH ialla fall. Först skulle hon ha fest, sen inte. Så vi skulle till en annan, och så skulle hon ha fest, och den andra festen blev också inställd, så vi hamna hos th iallafall :D Som det kan bli ibland. Och jag fick gå in på systemet idag igen, för Sanne skulle ha sprit. Lilla gumman är ju inte 20år än :P

Åh, jag ska nog käka lite vindruvor :) mums !

Uppe med tuppen.

Nästan :D
Mamma kom in till mig klockan nio med ett paket. Ja som jag hade fått från posten :) Det var den lilla svarta väskan! Den var verkligen jätte söt, så jag ska ha den imorron faktiskt :)

När jag kollade på min mobil, så stod där 081101. Lite panik fick jag! Är det lördag idag?! Hur länge har jag sovit egentligen?! Men sen insåg jag att mobilen bara var felinställd :P ha ha!

Jag har fortfarande inte kommit på vad jag ska laga till kvällsmat, jag var lite inne på pizza. Men vi är sex stycken som ska äta, varav tre "män" :P haha! Jag kan göra minipizzor :D *wiiie*

Lite bilder på Kickans bebisar :)


Hells kitchen

Jag såg framemot att titta på hells kitchen idag, men så klart var det ett avsnitt som jag hade sett.. Plus att jag råkade gå in på en hemsida som visade vem vinnaren var, så hur roligt är det att kolla på det nu?

Min favorit är alla fall Matt, han kan se så himla ledsen ut ibland så man bara vill krama han. HAHA! :P


Jag har tvättat ur färgen nu, men jag sitter fortfarande med turbanen på huvet. Ni kan få se bilder imorgon :)

Sista inlägget för ikväll. Go natt ! :D

Panik !

Jag kom nästan precis på att jag ska ju färga håret! Så jag fick snabbt springa ner i badrummet och börja färga. Det va ju lite för sent att ringa någon, så jag fick ta saken i egna händer :) Och som alltid när jag färgar håret själv så får jag färg på kroppen.. Men det torkar man lätt bort :)
Så nu sitter jag med färgen i håret, och hoppas på att det ska bli bra :) Jag ville inte färga håret dagen innan lördag, för jag vill helst inte ha helt för nyfärgat hår när man ska ut och festa :) Och heeela lördagen blir väl att göra sig färdig till kvällen. Det är mycket som ska göras :D


Ha ha ! Jag ser ut som elvis presley eller nåt :P

Kaffe?

Nej, men en chailatte från EH hade inte varit fel ! :D

Nu har jag kommit hem, det gick bra på jobbet alla fall. Och så skulle dom hålla tal för den döde, han som snackade var så sövande så man höll på att somna ju. haha!
När jag kom till Tomelilla så sprang jag in på systemet, hann precis att handla innan dom stängde :P Och sen svängde jag in om och solade.. Såå skönt :) Och slutligen köpte jag förköp-biljett .

Nu måste jag äta nåt.. Men vi har inget hemma! :S

Inget fint väder.


Det blåser, det regnar och framförallt, det är disigt.

Jag har vaknat, duschat och svarat på kommentarer. Duktig va? :D ha ha! Om en och halv timme ska jag köra till jobb.
På tal om brödrost, så vet jag inte vad jag ska laga och baka på fredag. Jag tänkte kanske om ni kunde ge min några förslag? Vi är 6stycken som ska äta.
Den kycklingen som leila gjorde igår verkar ju supergod. Men jag vet inte om jag vågar mig på att laga en hel kyckling, tänkt om jag matförgiftar min familj? HAHA! :P

Nästa helg är det farsdag, så klart blir det god mat och bakning :) Och det är meningen att alla barnen ska hjälpa till, för det är vår present till pappa :D för mamma och pappa är på hundutställning den söndagen, så då fixar vi maten :)
Hur ska ni fira er pappa?

Nu ska jag äta och göra mig iordning :) Ciao!

DET SNÖAR! första snön har kommit ! Och det är bara oktober. Men jävlar var det forsar ner, och det lägger sig lite på gräset.. Känns som att jag får köra extra lugnt till jobbet.

Leilas fest



Jag har precis kollat på Leilas fest och jag får sån god lust att baka, laga mat och fixa :P Hon är sån god inspiration för mig! Jag bara älskar henne! Hon är min förebild i köket lixom :D
Det är fan att jag ska ut på lördag, annars hade jag fixat värsta middagen ju :P he he..

Det blir jobb imorron, men inte förrän vid tre tiden. Känns konstigt att börja så sent.  Men jag funderar på att lägga mig redan nu. Jag börjar bli trött i ögonen faktiskt.
Hmm, jag kan ju faktiskt baka och laga en fantastiskt middag på fredag ;) Någon som håller med?

Time will fly by.

Mamma gjorde en jätte god köttgryta idag och bulgur till. Mums! Plus ett glas rött vin ;)

Jag längtar till lördag :D Klä ut sig, träffa goda vänner och dricka gott . Kan det bli bättre lixom? Men jag har inte köp alkohol än, jag hoppas inte att det är slutsålt på systemet imorron :P ha ha! Eller om jag ens hinner dit? :S Vet ju inte riktigt när jag slutar imorron.



Hittade denna i min gamla blogg.. jag har skrivit den själv.

Himlen är helt klar
Stjärnorna syns över hela skyn.
Det är så mörkt ute
Jag kan se lamporna lysa, långt där borta.
En bit ifrån blinkar ljuset vid tågrällsen
Det är så tyst, tystare än vad du kan ana.
Inte en enda bil på vägen. Helt mörkt.
Mörkare än så här kan inget bli


Ingen kan älska dig, som jag gör.
Men ändå är älska ett starkt ord.
Det är du som låser mina ben när du går förbi.
När jag tittar in i dina ögon
existerar bara du.


Ändå är inget underbart.
"Dina ögon är magiska", säger du.
Om mina ögon är magiska,
är hela du magisk.
Dina ord är så fina. Stilrena.
Kom till mig, lägg dig ner
och håll om mig.


 


Trött som ett helt ålderdomshem.

Ändå gjorde vi nästan inte ett skit på jobbet, och jag är så jävla trött.. Kanske därför?
Fan att jag inte har pengar, får min lön imorron. Jag som tänkte köpa lite alkohol idag, för man vet ju inte hur mycket det finns på systemet några dagar innan halloween :P he he.. Kanske är rent slutsålt? Och på tal om det, så måste man nog också köpa förköp till tingavalla. Annars kommer man kanske inte in och plus att det är billigare så :) Och det är Happy Hour mellan 2230-2300, 30kr för allt i baren.. Driiinkar! Jadå :D Om det nu blir att vi åker in då.

Annars är allt som vanligt. Jag har mitt lilla rum med min stora säng, och en bokhylla som ska brännas på bål. :P
Nu ska jag läsa lite bloggar, sen vet jag inte :D


Vi är fan snygga som fan ! :D (Tessan och jag för några år sen)

För fan !

Nu är det tredje dagen i rad jag hade fucking mensvärk ! Jag har aldrig haft det så här.. Max en dag lixom.

Jag sov med fönstret öppet inatt, så nu är jag fan lite snuvig i näsan.. Fan också. Jag märkte inte ens att jag hade det öppet, eller jag misstänkte det för att jag hörde trafiken bättre.. Ajja, jag vaknade alla fall pigg och frusen :P

Nu ska jag till jobb, hörs sen ! :D

AAAAAAAH!

Jag har ett dilemma.. eller hur man nu ska kalla det..
Jag ska jobba imorron, men frågan är hur fan jag ska komma dit. För så här är fallet; Antinge kommer jag två timmar för tidigt eller en halvtimme för sent om jag tar tåget (och att komma försent är inte acceptabelt hos min chef, eller det är ingen chef som älskar det precis). Mamma ska ha bilen imorron, Tessan kan inte låna ut sin, jag får inte tag på lotta så jag kan inte fråga henne. Jag vågar verkligen inte köra med fyrhjulingen heller, inte så långt.. Dessutom är det såå jäävla kallt och tänk om det blåser? Jag hade trillar av lixom. Plus att det går inga bussar som passar heller.
Jag blir så trött av att tänka på det. Go natt !

Jag: Vad ska jag ha en minimus till? Jag tycker om min stora mus.
Jag och Tessan snacka om data-musar :P

PROBLEMET LÖST! Tessan kör för mig :D TACK TACK TACK TACK! <3<3<3

Where do you go, my lovley?

Nu har jag packat ner allt som stod i bokhyllan.. Nu fattas det bara en ny tvbänk, jag hitta en på blocket som jag kan tänka mig. Men jag vill hellre ha en på ikea, men den är dock dyrare, så man får ha sunt förnuft.
Antinge den ena eller den andra:P Den första är högre, så det är bättre för att min säng är rätt hög. Så jag vill inte få nackspärr när jag sitter i sängen och tittar på tv.



Skorna är förhäxade.

Jag fick lida för att jag köpte skorna igår. 
Efter jobbet körde jag till Bo Ohlsson för jag skulle köpa lite hårfärg, kalasbyxor och lite annat. När jag kommer till kassan och ska betala funkar inte kortet ! Helvete, inga pengar kvar. Och min handling kostade 200kr . Så jag fick köra ner till minuten och där kolla jag att jag hade 100kr, och så kunde jag inte övertrassera kontot! Jag körde till Tessan som bor i byn, men hon var inte hemma. Så jag fick köra hem och hämta pengar ! Jooobigt ! Man får lida för sina synder..

Jag blir så glad :) Det blir jobb imorron och på torsdag :) YEAH! money money money, its so funny!


Jobba..

Äntligen ska jag jobba.. Jag har väntat på denna dagen :P haha! Tro mig eller ej, men jag trivs på mitt jobb. Trivs ni på era jobb?

Nu ska jag föna håret, sen ska jag köra. Ciao!

Chailatte, ljuvligt.

Detta blir det sista inlägget för ikväll.
Imorron blir det jobb, och jag ska gå in mina nya skor. För jag prövade dom nu ikväll och då kände jag hur det spände i benet. För tre år sen ungefär så blev jag påkörd av en moped när jag skulle gå över gatan, och naturligtvis bröt jag ankelbenet eller vad det nu heter.. Och det har inte blivit bra sen dess.. Jag är mer stelare i den foten, så därför måste jag öva mig på att gå i dessa 7cm höga klackarna :P Jag har aldrig haft så höga klackar .


Kort och gott inlägg :) Nu ska jag lägga mig. Go natt !


Vilken dag.

Jag vaknade klockan nio, döpigg! plus mensvärken, men jag ville somna om för att värken skulle gå bort. Men jag kunde inte somna, så vid halv tio masade jag mig upp. Vid tolv tiden körde jag och lotta in till Malmö. När vi kom in till Malmö så skulle vi hitta till Stortorget, lycka till! vi körde fel, och vi körde på busslinjen, ha ha!
Väl parkerad och inne på Buttericks, kunde vi inte hitta Lottas dräkt som hon tänkte köpa. Tills jag såg den gömd :D ha ha! Så glad hon blev :) Efter det så stannade vi till på Espresso House och tog en chailatte, guuud såå gott ! Mycket bättre än Snuggles chaite :S

Vi snirklade ut från Malmö Stad och körde mot Lund, och vi hittade fan ta mig till lund. Men vi körde nog en liten omväg, via Staffanstorp. Men det gör inget :) ha ha! På Nova Lund åt vi deras goda bakadpotatis med skinkröra. Och jag köpte ett par skor, lösögonfransar och mascara. :)


.. 449kr på Din sko :D Love at first sight!

Konversationen i bilen på väg till lund, på tal om mensvärk.
Jag: - Det är lättare att vara kille.
Lotta: Ibland ja, men jag tycker om att vara tjej,
Jag: Man skulle vara bög, så är man både kille och för det mesta feminin.
Lotta: Ja, men jag tycker om klänningar och skor.
Jag: Det är klart, du kan bli transa då!

VÄRK!

OMG! ja, ni tjejer vet vad jag pratar om. mensvärk!

Älskar denna låten.

Utmanad.

Jag har blivit utmanad av Lotta .

Regler:

* Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
* Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
* Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
* Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.

7 saker om mig:

- Som liten sydde jag kläder av gamla strumpor till mina barbies .

- Jag stammar (om ni inte redan visste det;) )

- Jag är inte musikalisk som mina två äldre systrar. Jag har både spelat fiol och piano, men inget intresse.

- När jag var 15år förlovade jag mig. Förhållandet varade i ett år.

- Jag har ett beroende att träffa killar från internet. Första gången jag gjorde det, var jag 13år och åkte upp till Kalmar ensam, dock hade jag telefonkontakt med min bästa kompis hela vägen.

- Jag har kvaddat två av mina föräldrars bilar. Första gången var en regnig kväll och jag fick sladd på bilen, körde av vägen och våltade. Min bror var med mig.
Andra gången blev jag påkörd i sidan när jag gjorde en vänstersväng. Bilen bakom skulle göra en flygande omkörning i hög fart, han såg inte när jag blinkade. Asshole.

- Jag älskar väskor!  :D

Jag utmanar:
Sofia
Susse
Pamela
Jenilita
Lisa
Linda
Anna

Det kommer alltid sol efter regn.


Så jävla underbar filmen var, Sex and the City om någon har missat. Jag kan ju inte säga för mycket, för min syster Lotta ska också se den. Jag kunde helt enkelt inte vänta på henne ;) Men det var helt klart en underbar film.

Som alltid så får SaTC att tänka. Jag är 20år and fabolous. Det är nu jag ska leva, det är nu jag ska ta vara på det goda. Jag tycker om att vara singel och oberoende av en kille, men däremot är det också härligt att ha en kille. Jag ska bara hitta den rätta. Jag har varit singel i ett år nu, men jag har inte varit ensam. Jag har inte tid med pojkvän, inte som mitt schema ser ut. Troligtvis ska jag plugga till hösten, 2009, om jag kommer in i skolan i Borås. Men vet vem? Jag kanske hittar kärleken där uppe och stannar där för alltid? Helvete heller, jag ska stanna i skåne. Okej, jag kan säga så här; Medans jag är ung ska jag resa runt och vara överallt utom i skåne. Men när jag blir gammal ska jag stadga mig i underbara skåne.

Slut pratat om kärlek och diverse. :)

Jag ska gå in på ikea.se och kolla lite hyllor och tvbänkar. För den jävla bokhyllan ska brännas på bål :P ha ha!
See ya!

Film-tittande, slutade med tragedi.

Jag tänkte att jag skulle kolla på Sex and the city filmen på mitt rum. Men jag var tvungen först att koppla in dvdn, och jag fick inte upp scartkabel bakom bokhyllan, så jag skulle flytta den lite. Men den är ju så himla ostabil och inte speciellt bra monterad. Så den kollapsade, så klart också på den sidan med mest glas. Där var glas över hela golvet och jag skrek efter mamma. Så arg jag blev !!  Så imorron kväll ska jag packa ner allt jag har i den och så ska jag bränna bokhyllan på bål!! Sen kom jag tänka på att jag o lotta ska till malmö imorron.. Alltså, ikea? köpa lite hyllor så jag kan sätta upp lite grejer igen. ÅÅÅÅH!


Det var inte roligt att dammsuga upp det kan jag säga.. Men nu ska jag kolla på filmen, så är det fan :P

Seg dag !

Helt otroligt vad klockan kan gå sakta ! klockan är bara tre och jag är nästan redo för att gå och lägga mig igen. Verkligen en seg söndag med andra ord :)

Jag är riktigt taggad till lördag :D Min outfit kommer rocka :D Och veckan är fullbokad med att göra saker.
Vad ska ni klä ut er till? Eller ni kör på party-outfit?

Måndag: Åka till Malmö/Nova Lund med lotta
Tisdag: Jobba
Onsdag: Jobba
Torsdag: Shoppa på Bo Ohlsson, färga håret
Fredag: Hmm, inget planerat än. Lugn kväll med familjen kanske?

Ikväll tänkte jag faktiskt kolla på Sex and the city-filmen, jag är riktigt sugen att se den nu. Men jag måste koppla in dvd:n i tvn också, ha ha! Vad ska jag smaska på då? Kanske lite popcorn? Nån som vill joina mig i mitt lilla rum på min 120säng? :p haha!

Dessutom har jag hittat Tradera.com. Tur att jag kan hålla mig lite i styr alla fall :) Jag la ett bud på ett par stövlar alla fall.. Riktigt snygga :D och så en liten svart väska.


Jag tänkte att väskan kunde man ha nästa lördag.. Men hinner jag få hem den om jag vinner budet? :/

Where you gonna sleep tonight?

In my on fucking bed :D Göttans.

Jag trodde att det skulle bli en tidig lördag som skulle följas med en tidig söndag. Men vid elva tiden fick jag ett samtal, så jag var tvungen att vara vaken ett tag till.. Jag kom hem vid kvart över tolv, så det var lugnt ändå. Men jag gick och la mig redan vid tio.. men men..

Jag har fotat lite bebisar, så här är lite bilder :)


Izzis trio. Dom är ju bara fär söta :D


Kickans små troll, dom är ungefär än vecka äldre än Izzis, den andra gömmer sig bakom.

Denna har mamma fotat, men som ni ser så är dom inte så stora :)

Nu ska jag gå och göra nåt vettigt :D ha ha... Fan va det blåser ute.

Jag vill inte klaga, men för fan, klipp dig och skaffa ett jobb !

Seriöst så trodde jag att det var söndag idag.. När jag kom in på Ica för att köpa vaniljvisp så satt min tjejkompis i kassan, och så säger hon "Din syster är lite partysugen idag" Och så tänkte jag "Är hon yr eller? Det är ju söndag" Men det var ju jag som är yr ! :D HAHA!
Så vad gör jag hemma på en lördag? Jag har inga kompisar helt enkelt. he he, nej jag har en del kompisar, men det blir party nästa helg, så jag sparar mig till det :) Det är faktiskt rätt skönt att vara hemma nån helg. Men jag kom tänka på att jag festa inte förra helgen, vad skönt. Alkoholfri i minst tvåveckor :)


Inte världens bästa bild, men fotografen var full.. Eller hur Sanne? ;)

Nästa helg är det ju Halloween om någon har missat det :) Och då menas det med Spöknatta på Tingvalla. Det är lite standard att åka dit, även om jag bara har varit där en gång. Det är ju roligt att klä ut sig och vara full samtidigt :D ha ha! Men detta året har jag en hel outfit ! Förra året hade jag bara djävulshorn och svans, dessutom och sån där djävulsgavel som försvann i bilen på väg till Tingvalla :P Så det ska bli roligt att klä ut sig rejällt detta året :)
En negativ sak i det hela, och det är att jag börjar få ont i halsen igen! Vad fan, jag hade ont i halsen för nån vecka sen.. njaa, okej, tre veckor sen kanske.. Jag tror att det är mandlarna. hmm :/

Vad-ska-göras-denna-veckan-lista:
- Åka in till Malmö? Jag vill till skopunkten också! Finns inte det nånstans i Malmö?
- Vattengympa
- Försöka att äta sundigare mat
- Sola
- Köpa alkohol
- Gå till doktorn angående min hals?
- Köpa lite smått och gott som, nagellack, strumpbyxor, smink, lösögonfransar (Lotta, gissa vad du ska göra på mig?)
- Åh! Får inte glömma att jag ska jobba, tis och ons :D
- Färga mitt hår.

Det är några av dom tusen sakerna jag har i huvet :P he he..

Nu ska jag krypa ner i sängen och käka lite chips.. Ja nästa vecka blir det hårdbantning ju !

Bafucin

Självklart blev det tonfiskbagge på Andersson i Sjöbo. Det är fan standard för mig och marre att köpa frukost där innan man ska åka på shopping-tripp :)
Väl inne i Malmö så fick vi parkeringplats nästan direkt. Vilket är ett under om man ska parkera bilen inne i stan. Sen trippade vi till Buttricks. Schiesse vad mycket folk, och man kunde knappt ta sig fram. Affären är ju inte jätte stor :/ Jag hittade min dräkt som jag ville ha. Men jag tvekade först, för jag visste inte om den skulle passa. Men tillslut så pröva jag den.. och den satt inte allt för fult, men inte supersnyggt heller, jag såg alla fall snygg i den :) Men jag får nog hårdbanta nu en vecka, för jag tyckte ändå att den satt lite tajt för min smak.

Jag hittade inte den på nätet, så jag fick ta min hopplösa-webcam. Det är alla fall en sexigversion av en pokerdealer, varför jag valde just det, det vet jag inte, för jag kan inget om poker egentligen :p haha! Men jag tyckte den var så söt :)
Dock ska jag inte köra med såna strumpisar, tänkte ha helstrumpbyxor, eller kalasbyxor som man sa när man var liten :D ha ha!


Alla fall, sen gick vi lite i stan. Bland annat Lagerhaus, bara äääälskar det ! Där ska jag shoppa när jag skaffar lägenhet ;) Det blev en vända in på gallerian också, sen blev det inte mycke mer för tiden rann iväg. Vi var ju på buttricks minst en timme för att där var så himla mycket folk :S
På vägen hem blev det ett stopp i staffanstorp, ja gissa. McDonalds så klart :P Men det blev bara en cheese, och marre blev uppraggad ;) "Gillar du blyga pojkar?" Seriöst? Raggar man verkligen på McDonalds? NÄ!
När vi kör hem blir vi omkörda av Baz och lotta. Lite chockad jag blev, för hon har inte sagt att hon skulle shoppa. Dom hade varit på Nova, vilket jag också är så jävla sugen på, eller rättare sagt Skopunkten. Jag vill köpa nya skor till min halloween outfit :P
Väl inne i Tomelilla så stannade vi utanför Lotta och snacka lite med henne, och visade våra outfits :) Troligtvis blir det att jag och Lotta kör in till Malmö på måndag, för att hon ska ju också klä ut sig, självklart !

Nu ska jag gå och ta det lugnt.. jag är slut efter en sån här dag i Malmö stad :p

Malmö

Alldeles strax ska jag och Marre bege oss in till Malmö.. Sanne sviker :P
Vi hörs senare!

Vakna upp!

Jag är så besviken på svenska folket som röstade ut Loulou från Idol! Är det för att hon är tjock eller?! AAAAAH! Hon är ju såå jävla bra ! Och framförallt, hon är sig själv! Big and fabolous! Jag ska sluta titta på idol nu ... FARVÄL!




Nu ska jag nanna.. Det blir en tidig lördag imorron. Jag och Marre ska nämnligen till Malmö och köpa outfits till Halloween ;) hmm, vad ska jag klä ut mig till? Några förslag?

p.s. det ska bli såå jääävla skönt att sova i sin EGEN säng!

50 kameler?

Undrar hur många kameler jag är värd egentligen? :P ha ha!
Jag sitter hemma hos Elna nu, vi var på bowlinghallen och träffade hennes bror och Micke. Ganska trevligt :) Synd bara att vi va där en liten stund.
Elna har en vit bärbar dator, den är jätte söt. Och jag ska nog kidnappa den :D ha ha!


Vi ska glo på film nu.. Ciao!


,...

Slår mig själv i huvudet hela tiden.
Nu är det nog.
Jag sa nej.


Vi önskar för mycket.


Nästa helg är det halloween, ta det lugnt med spriten ;)
Vad ska ni klä ut er till?
Jag vet fortfarande inte.. Men jag och Marre ska in till Malmö imorron för dom har en affär som heter buttricks, som man kan köpa lite maskeradkläder och liknande :)

Gårkvällen började med lite snack och tv-tittande. Sen blev det The Simpons-Movie och en skål med popkorn. Mys mys :) Filmen var inte så bra som jag trodde att den skulle vara. Men visst, den hade sina skratt stunder ändå :)
Det blev en vända till Lund idag också, men jag hittade inget där.

Ikväll blir det umgås med Elna, I really need you !

Marknad.

Ja, nu är jag hemma. Så klart så skulle man träffa på så många man kände, så det tog nästan dubbelt så lång tid :) Men det får man räkna med när jag går på sin bymarknad :)
Mamma köpte en halduk till mig, jätte snygg..! TACK SÅ MYCKE! Och så blev det munkar of course ! :D

Jag ska bege mig snart. Ciao!

Fan.

fan fan fan fan fan fan... ! Jag missade internationella stamningsdagen igår! Tack patruska för att du sa det idag :P Jag som skulle fira det med nån bakelse eller nåt. :/

Idag är det perfekt marknadsväder :) Solen skiner och det är inte alldeles för blåsigt..

Hemligheter..

Just dance, and let me go.


Jag vill ha jul.

Jag fick fem-i-två-ryck och började städa för en timme sen, jag till o med dammsugade. haha! Halv nio på kvällen!  Här blev alla fall lite fräschare :) hihi.
Jag hade planer ikväll, men dom gick i kras. Kanske planer imorron?
Alla fall, så ska jag lägga mig snart.. är fan ta mig trött.
Vi hörs imorron gullungar!

Trött på tomma ord.

Jag är ingen robot, jag har också känslor.

Imorron är det Tomelilla marknad. Gissa vem som ska gå där med alla tanterna? Pauline :) ha ha! Med Mamma Tant, Tessan Tant och Bebis Tant, kanske också Lotta Tant ? :P



Min himmalaugad pytt i panna blev ju supergod :D mums! Det gick bra att koka potatisenn samma dag.. Annars brukar man ju ta överlämnad potatis som man har haft dagen innan :) men som sagt, detta gick bra också .


Nu ska jag gå och ha lite jag-tid med mig själv.. fotvård, lotion, kanske ett fotbad.. synd att jag inte har ansiktsmask.. Damn! och ingen avokado heller, är potatis bra för huden tro? ha ha!


Lukou

Är det nåt känt märke eller?

Nu är jag hemkommen från jobbet. Det blev rätt lugnt :) Nästa vecka blir det två arbetsdagar, så det är ju bra :) money, som blir till julkappar :P Och lite fest så klart.. Det blir nog lite drinkar med Anna och nåna kompis till henne på fredag :) Sen nästa helg blir det Halloween-natta på tingvalla.. Usch, vill man verkligen dit ens?

Åååh, vad jag är hungrig.. funderar på att göra mat redan nu, men det är lite tidigt..
Vi hörs sen!


Anna: Och sen kasta han en sax efter mig.
Jag: En sats?! (jag trodde hon menade en sperma-sats)

Vilka konversationer vi har på jobbet alltså :p haha!

Jobb snart.

Jag trodde att jag skulle kunna gå upp vid nio, men nej, jag gick upp fem i tio. Dumma mig, jag låg innan jag skulle somna och tänkte; vad skönt det skulle vara att gå upp tidigt, ändå om man ska jobba..  Men det sket sig :P
Jag sitter här och slänger i mig två mackor och ett glas yogurt, tydligen nån ny som vi fick hem, äkta vanilj med hallon, den var god. Men det var inte wow!

patruska: Som jag tror är det vatten gympa tis 19.00-20.00 och fredagar 07.30-08.15, men gå in på tomelilla.se och kika lite. Det kostar 70kr.

Nu ska jag göra mig klar, sen kör jag helt enkelt :) Ha en bra eftermiddag! Det ska jag ha alla fall :D

Sjukt roligt !

Jag har precis kommit hem från ett pass med vatten-gympa. Och jag måste ju bara säga att det var sjuuukt kul! Den bästa träningspasset jag nånsin haft! Jag känner att jag har rört mig, men jag har lixom inte ont.  Jag ska absolut lägga in detta på mitt veckoschema alla fall (som om jag skulle ha ett, ha ha!)

Nu ska jag koka potatis, för imorron blir det himmalaugad pytt i panna :D Det är sjukt gott ! Jag och Benny prata om det i förra veckan, så nu ska jag fan ta och göra det ;)
Och imorron blir det jobb också . Troligtvis en lugn dag.

Förresten så drömde jag om Per-Ola inatt, min kusin som dog i stormen Gudrun 2005. Jag kan inte komma på vad jag drömde, men jag vet att han var där alla fall. Det var länge sen jag drömde om honom, men jag vet att han sitter där uppe och vakar över oss. Vila i frid kära kusin, du är älskas <3

Hörs senare ! Ciao.


Detta är Snuttan, vår gamla katt som är 14år gammal. Vi fick henne en kort tid efter vi hade flyttat i vårt hus som vi bor fortfarande i :) 

Vatten-gympa.

Jag tänkte att jag skulle slänga in ett inlägg innan jag börjar göra mig klar för att köra :) Det ska bli så kul att pröva på vattengympa faktiskt :) Jag pratade med min vännina Carol innan, hon sa att det var skit jobbigt.. Men visst, ingen träning är en dans på rosor :) ha ha!
Min chili con carne blev lika god som vanligt ;) Nu är jag så mätt så att jag skulle kunna somna.

Nu ska bikinin på, och sen ska jag köra till Lotta. Hon bor ju typ tio meter från simhallen :P he he. Ciao!

Like you.

Jag var inne i byn innan. Jag gick snabbt in och solade faktiskt, det är ju så himla skönt och så får man lite bränna nu när solen är borta ;) Sen blev det en snabb vända in på Ica och handlade lite kvällsmat.

Det blir vattengympa ikväll med Lotta. Mamma fick förhinder så hon ska följa med nästa gång :)



Jag vet inte riktigt va jag ska hitta på med nu. hmm. förslag?

Feels like.

Allt bra med er idag? :)

Jag vaknade tidigt idag :D klockan nio, men jag drog mig i sängen till kvart över tio :P ha ha!
Idag blir det handling av mat, jag låg i sängen till halv två inatt och läste min kokbok! Ica förlagets Stora kokbok :D Fatta att den kommer rädda min framtid! Jag bara älskar den! Där finns recept från husmanskost till fest.. Där är allt i den.. hur man slaktar en kyckling.. haha! Inte för att jag nånsin kommer göra det.. Bara bilderna på alla döa fåglar gjorde mig gråtfärdig.
Sen ska jag kaaaanske färga tessans hår, fall hon pallar köpa hårfärg och köra ut hit.. Hon är ju ganska långt gången nu. vecka38!!!

Nu ska jag ta nåt atta äta, sen ska jag in till byn och shoppa mat :P ha ha! Gissa vad jag ska göra till kvällsmat? Chili con carne ;)

Sista..

Nu ska jag verkligen gå lägga mig. Det känns så konstigt när inte Izzi sover med mig. Det blir så ensamt :( Hon är ju min sovkompis. Hon är min bästa vän rättare sagt :D

Mycket mer har jag inte att säga mer än; Gutten Nacht!

Kvällsmys.

Tessan och lotta är här hemma nu, dom ville kolla på bebisarna ju :) Och så skulle jag baka muffins, klant som jag är så glömde jag mjöl och bakpulver i smeten. Så när jag hade satt in formarna i ugnen och gått till datorn så kom jag på det ! HAHAHA! Så jag gjorde om allt igen :P Men så klart så skulle jag ta för mycket i formarna, så det svämmade över ju. Det var ingen bra bakdag idag :P Men det gick att äta alla fall, jag gjorde lite te, sen satte vi oss i soffan och mös.

Nu ska jag fortsätta mysa :) Ciao!


Så här ska muffins se ut, det gjorde inte mina :P

Givande dag.

Jag tog tåget in till Tomelilla där Elna och hennes pojkvän hämtade upp mig efter en stund. Så körde vi till vår gamla skola och pratade lite med Jeanette och Hebbe :D Det är alltid lika härligt att komma dit, man känner sig som hemma helt enkelt. Alla fall, så fick vi en läxa av Jeanette. Vi skulle skissa på lite donnor, så det ska vi absolut göra.
Efter det fick vi snabbt köra ner till arbetsförmedlingen för jag skulle vara på mötet halv tre. Väl där så var vi tre i gruppen, bland annat mitt ex från typ 5klass :p ha ha! och en tjej som jag inte känner. Jag fick alla fall lite tips var jag kunde söka jobb, så det ska jag göra ikväll. Men jag glömde fråga om jag kunde få stöd av dom för att jag stammar, jag fick bråttom till bussen..
Jag träffade på kickan vid bussen, och mikael edelius. Länge sen man träffa honom, fick också reda på att han bor i samma lägenhet innu.. Herre gud, han flyttade in där 2001. "Ja, varför ska man flytta?" sa han :P haha! Så jag fick sällskap på bussen hem, alltid roligt.. Även om bussresan bara tar ungefär 7minuter. Men det är roligt att sjabba lite.
När jag kom hem gick jag direkt till Izzi och hennes små bebisar. Dom är såå söta !




Visst är de söta?

Nu tänkte jag att jag skulle göra lite käk. Potatismos med korv? Gottans, skulle kunna äta det varje dag. Speciellt min goda mos som jag gör själv.. Jag är inte så mycke för pulvermos, det går att äta, men hemmalagad är bäst ;)
Ciao!


Jaa :D

Izzi fick en flicka till! Så nu har hon två pojkar och en flicka :D Jag trodde verkligen inte att hon hade tre valpar i magen :D *wiiie* och tack gude gud att dom lever . Hon har ju haft lite otur att nån inte har överlevt :(


Izzi och Lottas lilla Cesse.

Nu sitter jag här och slänger i mig i två knäckebröd. Jag har sminkat mig och duschat, så nu ska jag bara klä på mig och fixa håret.. Vi hörs sen i eftermiddag! :D

Inget .

Jag vill först skriva att ni måste gå in på denna bloggen och läsa vad tjejen har skrivit. Jag blev tårögd när jag läste det.


Izzi har fått två små pojkar :D Åååh va glad jag blir :D Hon har ju bara fått flickor innan.  Jag ska be mamma att hon fotar dom med henne mobil, för kameran funkar inte och jag har inte en sån hi-tec mobil :P ha ha!

Så vad händer idag? Jo, som sagt. Jag och Elna ska till vår gamla skola och prata med en lärare och fråga om hon kan hjälpa oss med lite grejer. Sen efter det så jag ner till arbetsförmedligen. Gruppterapi eller vad det nu är. Snacka om var man har sökt jobb och dittan och dattan.. Dö trist. och jag ska klaga på att jag inte får några jobb för att jag stammar !

Förresten, jag hittade Magnus Ugglas blogg ! haha!

Nu ska jag ta nåt att käka :D Ciao!

p.s. En kille sa en gång att använda kondom under samlag är som att ta på en plasthanske på handen och hälla varm vatten på den. Man känner att det blir varmt, men man blir inte blöt.

Vaddå sova?

Nej jag har inte gått lagt mig än.. Men jag vill inte, om jag sover så kommer nästa dag ännu snabbare. Ja alldeles riktigt, ångest.
Jag har fått ångest över att gå till arbetsförmedlingen imorron. Att berätta att jag inte har fått något jobb, eller kanske inte varit så aktiv som jag borde.. Men sanningen, den grymma sanningen är att jag får inget jobb för att jag stammar. Jag har skrivit i min ansökan att jag stammar, redan där kan dom döma mig och tro att jag är värsta stammaren och kan inte snacka som vanligt folk. Ha ha, jag snackar heller inte som vanligt folk, för att jag stammar.
Jag har ett funktionhinder, jag får leva med det helt enkelt. Men jag har ingen svår stamning, jag har en mjuk. Men ändå så hindrar den mig för att göra saker. Jag vågar inte göra saker som ni andra kanske gör. Jag vågar inte att ringa ett samtal, jag vågar inte gå fram till en främmande person och fråga om vägen eller dylikt. Det är min vardag. Kan ni föreställa er?
Men ibland gör jag saker för att jag måste. Ibland känner jag ett mod, som gör att jag kan göra det. Men ibland vill jag bara sjunka ner under jorden och låtsas att jag inte finns.. Jag vill ibland vara osynlig.
Jag vill vara en person som snackar hela tiden. Oftats vill stammare vara det. Jag vill bli så mycket .. jag vill ha olika jobb, programledare, radiopratare, lärare, you name it. Det är svårt för oss stammare att skaffa såna jobb..

Här är en kille som ska ringa ett samtal.. Han ska bara säga sitt namn.

Det är inte meningen.

Imorron är det full rulle.. Först ska jag och Elna till vår gamla skola och prata lite med vår gamla lärare. Vi behöver lite hjälp lixom :)
Sen ska jag till arbetsförmedlingen. Skit kul, inte.. men det måste också göras.

Izzi kommer nog föda inatt eller imorgonbitti, ska bli så kul :D

Jag tänkte gå lägga mig nu.. Vi hörs imorron ! Ciao.

Trodde jag verkligen på det?

Nu är det kväll.

Ojdå, jag har visst inte skrivit sen i middag :) Men det är inte mycket som har hänt . kan man tro.

Vid halv fem så la jag mig i sängen och vilade, men jag somnade inte, först alla fall.. Jag bara låg och tänkte. Men helt plötsligt somna jag. AAH! Inte riktigt meningen. Men som tur så sov jag inte såå länge . :) Jag vaknade vid halv sju.

Alla fall, innan idag så var jag inne på Gina Tricots webbutik och hittade denna skönheten.

Im in loooove ! Den ska jag ha ! :D

Nu ska jag skaffa lite mat :) Ciao!

Izzi vill inte..

Så klart när jag kommer hem vid ett tiden inatt och ska blogga, så funkar inte bloggen ! Jag hann precis att svara på mina kommentarer, sen ville den inte mer. Så typiskt!

Izzi verkar inte vilja föda ut hennes små bebbar heller. Hon låg inne hos mamma inatt (fall hon skulle föda) men där kom inga.. Så jag hoppas att hon ska föda snart :D Hon har lixom gått över tiden också.

Jag gick upp rätt sent idag.. Vid tolv, ändå så vaknade jag vid nio. Ja för att min väckarklocka ringde, men jag kände för att sova lite till. Jag börjar bli sjuk igen :/ Samma ställe, samma sak. HALSEN! aaah!


Ja, det blir väl på med halsduken igen.

Nu tänkte jag göra lite äggröra, och smaska i mitt ett knäckebröd :) Det är sviin gott! Ciao!

Vad har ni för planer en sån här söndag?

Dagens horoskop för Vattumannen


Mmm..

Nu har jag precis kört Pontus och hans kompis till bion i Ystad. Dom skulle se Max Payne-filmen.

Maten som jag gjorde var asgod :D Det blev kotletter (med min goda marinad, ganska enkel faktiskt), klyftpotatis, grönpepparsås och en god sallad som mamma gjorde :)

Så vad händer ikväll? Ska till en killkompis senare, annars vet jag inte.. Hmm.

Åh, jag pratar med min kompis Albijona på msn. Hon är i scheiwz på semester. Jag är såå avis! Men först lurade hon mig att hon skulle förlova sig där nere. Jag höll fan på att få en hjärtattack, jag trodde att hon hade blivit bortlovad eller nåt sånt. HAHA! Men nej då :)

Som pappa säger: 4 hjul är bättre än två.


Tjock eller inte tjock?

Eller helt enkelt lite mer?
Jag har tänkt på detta nu när jag läste en tjejs blogg.. Varför ska man bry sig om man inte är pinnsmal? Om man väger kanske 20kilo än alla andra. So what?  Jag kan säga att jag väger ungefär 20kilo mer än vad jag "borde" väga. Jag ser ut så här, så är det. Det är bara jag som kan göra en förändring ändå. Visst jag hade gärna kunnat vara så här stor om jag hade sluppit värken. Ack och ve. Men det enda jag vill är att må bra. Jag mår ju inte bra av dessa antal kilona för mycket. Därför ska jag göra någonting åt det :) Jag ska börja sakta, och jag ska börja med vattengympa, för det gynnar oss med värk.
Dessutom, tror tjejer att killar tycker bara om smala tjejer. Det är inte sant ! Där finns killar som tycker om vi med lite mer att ta i. Ärligt så tycker jag inte om pinnsmala killar heller, jag vill ha något artt bita i :) ha ha!

Älska dig själv!


Jaså?

Jag har varit vaken sen klockan nio.. Visst, när det är helg kan man gå upp tidigt.! Nej, det är då man ska sova en timme längre.. AAAH! Nåja, jag låg i sängen alla fall och drog mig :)

Vad händer idag? Ingen aning faktiskt. Jag ska se fall nån vill leka :D

Lilla Izzi ska nog föda idag, hon håller på att bädda och verkar lite orolig. Min bebbe ska få bebbar :D Hon är faktiskt en underbar mamma så det ska nog inte bli några problem.


Izzi med hennes förra bebbe Zarina.

Sista..

Usch, förlåt för en dålig uppdatering idag, men jag har inte hunnit vara vid datorn :P

Marre färgade håret på mig, tyvärr blev det inte så rött som jag önskade. Men det blev rödbrun allafall, som också blev jätte snyggt :) Men jag ville ju vara mörkröd. Bilder kommer senare :)
När jag kom hem så satte jag direkt igång med maten, för jag kom hem halv sex, och maten skulle vara klar klockan sex ;) hehe.. Tessan och Jocce kom hem med lite chips och ostbågar också :) Mumsigt !
Det blev lite idol tittande också. Jag tycker att årets idoler inte är lika bra som de andra åren. Men så klart hejar jag på Big Mama Loulou, LOOOVE HER! :D

Nu ska jag lägga mig, är trött! Hoppas ni har haft en rolig dag :D Ta det lugnt med spriten ;)


Rött ?

Usch, jag tycker inte om att sova för länge.. Jag steg upp kvart över tio, enbart för att Marre skickade sms till mig och frågade om jag ville bleka hennes hår.. Och så tänkte jag att hon kunde färga mig :D Två fluger i en smäll lixom. Nu äntligen ska jag bli rödhårg :) Eller? Ja, klart jag ska.

Så jag ska ta tåget in snart. Ja ni hörde rätt. Pauline ska ta tåget :P ha ha!
Men jag måste gå nu.. Tåget går om tjugo minuter typ. CIAO!

what ever you like.

Hemma igen, och jag tänkte slänga mig i sängen rätt så snart. För gud va jag är trött.! Har ju inte varit det på länge :p ha ha!
Maten var jätte god hos Tessan och Jocce. Imorron är det min tur att bjuda :P ha ha! Jag tror faktiskt att det blir korvstroganoff ;)
Jag fick hem mig en kasse med lite kläder också, men jag tänkte prova det imorron. För nu är jag så stor om buken så det är nog inget som passar ändå :P
Nu ska jag slänga mig i sängen. God natt på er !


Hemma om.

Hejsan gott folk! Hur har er dag varit? :)

Det var ganska kul att leka servitris :D Men lite stressigt så klart. Men som tur var det en begravning och all mat var förbeställd. Så det var bara att lägga upp det på tallrikarna och gå ut med. PLUS, att jag klarar att ta fler tallrikar än en kille som jobbar som servitör. Hur sjukt är det?! Jag har aldrig serverat och jag kunde ta fler tallrikar än honom. *känner mig duktig*
Det blir inte jobb förrän om ett litet tag, men det kan jag nog leva med. Eller?

Alldeles strax ska familjen till en annan familj som är vår familj. ha ha! Familjen Olsson/Lindholm :) ha ha! Min kära syster ska bjuda på fiskgratäng med potatismos. SÅ GOTT! Jag har länge varit sugen på det :)

Ja, jag ska väl gå och fräscha upp mig lite. Hörs sen! Ciao!

Snart tid.

Jag är klar, men jag börjar inte förrän klockan ett. Så jag behöver inte köra förrän om en halvtimme..  Och jag har ingen att prata med på msn, och jag har inget vettigt att göra.. Sug balle. ha ha!


En liten egobild :D Det måste man ju ha..

Nåja, jag får väl snart köra .. Hörs sen! Ciao!

Nattidax !

Jag har hittat världens gulligaste sak till lilla bebben som snart kommer ut.. Ha ha! inte min bebbe, min systers :P Men min hemliga plan är att kidnappa bebben och göra henne till en prinsessa, och om det nu skulle bli en pojk så får jag väl göra honom till en dragqueen! HAHA! :D Alla fall, denna saken ska bli en julklapp. Jag skickade precis ett sms till tessan och berätta, men inte vad det var. Så hon kommer ju spricka av nyfikenhet :P he he ;) Im evil.

Med denna låten så avslutar jag mitt inlägg för ikväll, jag bara älskar slutet :P Vi hörs imorron! God natt !


Bestämt mig.

Nu ska jag börja på vatten-gympa! Jag måste verkligen börja med nånting, jag tycker inte om att vara så här överviktig. Seriöst så tycker jag att det är fult på mig. Jag vet många som är jätte söta även om dom har lite mer att ge, men gud, jag pallar det inte mer. Ska jag både va överviktig och stamma?! Båda sakerna är anträngade.. Ja, tror mig eller ej. Men att stamma är faktiskt ansträngande. Tänk er när vi fastnar på ett ord, och ni spänner kroppen för att få fram ordet.. Det tär på kroppen. Jag vill må bra helt enkelt :)

Jag har en fluga på mitt rum som är så jävla irriterande!! Den sätter sig på min näsa hela tiden ! OMG! Döööö för fan!



Alltså jag blev så jävla kär i denna.. Hittade den på Ellos.se, men den hae fått väldigt dålig kritik att den var för stor. Så jag måste nog avstå.. Men sen vill jag ju gärna ha den.. Jag vågar ju heller inte beställa eftersom jag vet hur det är ekonomist för mig.. Men dom har ju just nu rabatter som man får.. och dom går ut den 23oktober. Jag får nog sova på saken.

Nu ska jag göra min gå-lägga-sig-ritual!

Sista sekunden.

Gud var härligt det var att jobba idag, fast det blev mer snack än jobb :P Det var jätte dött idag, där kom en . haha! Men så är det nu. Imorron ska jag leka servitris :P ha ha! Får se hur det går ;)

Jag är ganska trött faktiskt.. Men jag ska fan inte somna.! Jag går ut med Izzi, det behöver hon.


Tjockisen ! :D Hon ska ha vilken dag som helst.

Oj oj..

Hur är det med er idag? Jag ville egentligen sova i hundra år. Men fan, jag ska jobba :P Jag ska alldeles strax äta lite frukost sen ska jag göra mig iordning. Och jag måste hitta mina jobbekläder :S *iii*



Denna vill jag fucking ha ! Marre har en sån, och den verkar skit bra.. Visst där är bara 7.2mp, men va fan då.. Don't care. Plus att den är skiiiit liten.. ! :D


Nej denna vill jag ha :) 10.2mp för 1295kr ! Lagom, kan jag tycka.

Take care !

Jag var bara tvungen.



Gud vilken söt unge ! Håller ni med mig? :)
Tyvärr kan jag inte avslöja pappan.

Nu är det verkligen nannidax !

Sista för ikväll.

Jag är ganska nervös för att jobba imorron. Jag har inte varit där på mer än tre veckor, det är ju samma rutiner. Så jag behöver inte vara orolig för något. Just nu så kan jag faktiskt jobba när som, varje dag om det skulle vara så.. Jag har inget som jag är bunden till nu, ja förutom halloween, men ärligt så skulle jag kunna skita i det också om jag skulle jobba då. I need the money :)

Nåja, jag tänkte att jag skulle nanna nu. Det blir inte en jätte tidig morgon, jag börjar inte förrän klockan tolv. Men jag vill sova ut alla fall :)

Hoppas att ni har haft en trevlig dag alla fall :) Berätta gärna om den.


Glad ! :D



När jag skickade till Anna innan och sa att jag ville ha min lön, så frågade hon om jag ville jobba imorron och på torsdag. OF COURSE ! :D Så glad jag blir. Lite pengar till, ja tack.

Klockan är bara två.. Jag är inte så van att gå upp så "tidigt", så när jag var inne i tomelilla innan och träffade på Tessan så blev jag så förvånad att klockan inte var så mycket. Jag har varit vaken sen klockan nio, så jag börjar faktiskt bli lite trött. Men jag ska hålla mig vaken :D Jag ska jobba imorron så då måste jag vara pigg och alert.

Nu tänkte jag gå ut med Izzi, sen kommer Tessan ut med fika. Och jag måste fan tvätta! AAH!

Jag är uppstigen!

It's a Hallelujamoment ! som kirshiti eller vad hon nu heter brukar säga :D  Pauline Olsson är uppstigen och har gått ut med izzi, och gett henne mat. Tessan hann aldrig väcka mig, för det gjorde vår lilla esri genom att yla och gnälla! AAAAH!

svar till patruska: Jag läste faktiskt på en hemsida att man skulle inte skriva ner att man stammar i sin ansökan, för man skulle berätta det på intervjuen. Och det låter faktiskt rätt bättre :)

Jag ska alldeles strax äta frukost, sen ska jag ta en dusch, så att jag piggnar till ordentligt :) Jag ska nog bege mig in till Tomelilla och handla hem mat . Sen blir det nog baka bröd :)


Sista för ikväll.. troligtvis.

Jag bad min kära syster att ringa och väcka mig imorron bitti klockan nio, för jag klarar tydligen inte själv att stiga upp så tidigt... och så kom hon med förslaget att jag skulle baka bröd till henne. min bröd är såå goda :D haha!

Seriöst, får jag inga jobb för att jag stammar eller?! Jag har skickat hur många cv som helst, men har bara fått ett få tal svar tillbaka. Och det har varit att platsen redan är tagen. Det är fan moraliskt fel att inte anställa en person bara för att den stammar. Ska alla vi stammare ställa oss i ett hörn och stå där för att ingen vill ha oss? Jag är så jävla trött på det.

Kanske ska välja att vara Au-pairs och vara Nanny i London? Kollade precis på platsbanken och där finns flera jobb där. Känns verkligen som jag vill komma bort ett tag. Men jag vill inte resa ensam, fast jag ska ju söka till skolan i borås.

Jag får sova på saken tror jag :) Nu ska jag alla fall nanna. Göra min gå-lägga-sig-ritual.
Hoppas ni har haft en bra dag ! Go natt !


Bilder igen.

Denna gången från gårdagens söndagsmiddag :)


Själva Therese som stod för fotograferingen.


Jag



Mamma och freja


Tagen på bargärning när jag smaskar i mig dom sista dropparna grädde ur paketet. :P


Pappa och vovven Freja.

Konstigt nog var där inga bilder på maten, tessan glömde nog att fota det :P Men det blev schnitzel med klystpotatis, b-sås och en god sallad.. Mums :D


Stamning, är det något att haka upp sig på?

Tänkte skriva lite allmänt om stamning

Stamning, talstörning som gör att det ofta blir avbrott, såsom upprepningar, utdragningar och pauser, i den drabbades tal. Ca 1% av alla vuxna stammar och det är betydligt vanligare (3 à 4 ggr) hos pojkar/män. I Sverige lider mellan 60 000 och 80 000 personer av stamning i olika hög grad, från så lindrigt att det knappt märks till så allvarligt att stamningen är ett socialt funktionshinder. Stamning kan orsaka talrädsla, ångest och dålig självkänsla hos den drabbade, men många som stammar har inga större problem med stamning. Upplevelsen är mycket individuell.
Den stammande har ofta ett mycket typiskt och eget stamningsmönster, men mönstret skiljer sig kraftigt åt mellan individer.

Jag vet själv när jag stammar, jag har speciella rörelser som jag gör när jag har "hakat upp" mig på något. Det kan vara från en blinkning till en handrörlse, eller kanske rent av ta en steg fram med benen. Men klassikern är att välja ett annat ord.

Något som förvånade mig.
Finns det skillnad i IQ mellan stammare och icke stammare?
Undersökningarna går isär, men en vanlig uppfattning i forskarskrået är att IQ är något lägre hos stammande barn. Andra rapporter har visat att stammande gymnasister har högre IG än sina klasskamrater. Detta har förklarats med att elver som fortsätter studera är extra motiverade och mer intelligenta. Lyckligtvis har man idag frångått teorer om att stammande människor skulle vara mer eller mindre begåvade.

Jag har ju betett mig som en ickestammare i mina gymnasieår, så det är kanske därför jag har betyg som alla andra då? ha ha! Nej, men ärligt talat så t.ex muntliga redovisningar har jag nästan undvikit. Det är inte många gånger jag har stått framför klassen och redovisat. Och om jag har gjort det så har jag valt en liten grupp. Jag tycker det är extremt jobbigt när en grupp med människor tittar på mig och ska lyssna på mig, jag blir ännu mer nervös och börjar stamma.



Detta är den lilla maniken som jag vill ha. Den ska hjälpa stammare med få sitt tal mer flytande.

SpeechEasy är ett teknist stamningshjälpmedel. Apparaten är diskret och bärs i örat som en hörapparat. Hjälpmedlet gör att användaren hör sitt eget tal med viss fördröjning och/eller frekvensförändring, vilket upplevs som ett eko och stimulerar till ett mer flytande tal.
Apparaten botar inte stamning och räknas inte som ett behandlingshjälpmedel, men har visat på positiv verkan i 70-80 % av fallen.
Klicka här för att träffa en stammare, som får pröva speecheasy.

Gå gärna in här och läs mer om vad stamning är.

Ni får jätte gärna ställa frågor om det är något ni undrar :)


Det finns inget vi.

Samma sak hände mig som hände lotta. Jag vaknade sent, min arm hade somnat, hade lite huvudvärk, och hade nästan sovit i 12timmar. Är vi systrar eller vad? :p


Snart blir det lunch med mamma och pappa. Stekt fläsk med bruna böner, Mums ! :D


Fick denna bilden av anna (mitten). Hur ser jag ut? Det var verkligen inte en bra fotokväll kan man säga :D
Öja 4/10


Lite bilder.







Fler bilder kommer.. bloggen är lite krånglig just nu :S

Stutter.



Jag har ju inte så här grym stamning, men jag kan verkligen säga ändå att det är samma "smärta". På slutet får han en speecheasy, sån som jag vill ha :D Man kan verkligen höra skillnaden, jag fick nästan tårar i ögonen . Det var underbart (!)

Vin och skratt !

Så klart kom vi lite sent till Sanne, för Marres locktång gick sönder mitt i allt ju.. Men när vi väl kom så fick vi mat, såå himla god köttgryta som Sannes mamma hade gjort! MUMS! Sen blev det mycket skvaller, alltid härligt att höra. Synd att man kommer ihåg hälften. HAHA bara skoja :) "men iallafall"
Vid tio tiden, (tror jag att det var) Så tog vi taxi in till Ystad. Det blev kings head först, sen tyckte vi att vi skulle gå till Donna gina, så jag och gerda begav oss dit. Men Emma kunde inte komma in, för hon är minderårig. Synd :/ Alla fall, så vi gick in till Kingsan igen. Det blev mycket skratt den kvällen alla fall..
När klockan började närma sig ett, var jag och marre helt borta.. Vi skulle ta tåget hem fem över ett. Självklart missar vi tåget för ingen har koll på klockan. Vilket jag alltid brukar ha (!) När klockan var lite över ett kom vi på att vi skulle ta tåget hem, AAAH! Nåja, så jag och Marre jagade skjuts hem, men ingen ville köra oss.. Jag till o med ringde pappa, men jag kom inte på förren efter jag hade ringt han att dom hade ju varit på fest hos grannen, så dom hade också alkohol i kroppen. Och jag fasade för att ringa Tessan, för jag vet att hon är gravid och så. Så jag ringde hennes pojkvän, men svarade han? neeej. alla fall, så messade tessan mig för ville veta jag ville jocce. Så sa jag att vi var strandsatta i Ystad och vi ville hem. Klockan var då typ halv fyra, vi hade suttit sen klockan ett ute.. Snacka om att vi frös! Men älskade Tessan offrade sig och hämtade oss ! :D TUSEN TACK SIS! Sen väl hemma hos Tessan så bäddade jag sängen och kröp ner.

Jag vill också tacka Marre för att hon är så himla snäll och lånar ut sprit till mig :D Love you girl! <3

p.s. bilder kommer senare.

Äntligen

Ja, jag är klar och ska alldeles strax iväg till Marre och sen vidare till Sanne (Jag får inte glömma hennes present !). Love you girls! <3
Idag blir det vin till syppe.. oj oj, hur kommer kvällen sluta? ha ha!


Och så fick det bli en snabbis :p


Dom tre musketörerna <3


Sanne 19år.



Njaa, inte riktigt än :) inte förrän på måndag.. Men hon ska ha sin födelsedagsfest idag :D Paaaaarty! Ska bli kul ju ! Jag har aldrig födelsedagsfest innan jag fyller år. Jag har det alltid helgen därpå eller nåt sånt. För tänk om man dör?! Då har man haft en fest i onödan.. ha ha! :P

Så vad jag ska göra ? Jag tänkte göra en franskmanikyr på mina naglar alla fall.. Och så ska jag kolla vad jag ska ha för outfit till kvällen, antagligen blir det utgång också i Ystad. Men jag får se om jag drar med. antagligen tar jag ett tåget hem, för jag har ingen aning hur jag kommer hem annars.. Eller jag vet heller inte hur jag kommer dit :P Det löser sig säkert med lite knäckebröd.

Nu ska jag alla fall ta nåt att äta :D

Jesper åkte ut..

Jag tyckte att det inte var det bästa idag.. Men Kevin, sepidhe, loulou var helt klart bäst. Det är mina favoriter. :) Kevin är ju den nya ricky martin :P

Jag har varit ute med Iz, så nu tänkte jag gå och skrubba bort ansiktet. Jag är för en gång skull trött, det har jag inte varit på länge.. Jag är ganska rolig, för när jag ska sova, så ligger jag och skrämmer mig själv och då kan jag inte somna för det :P haha! Knasig är jag.

Vi hörs imorron! Ciao.

Hemkommen.

Nu är jag hemma. När marre hämtade mig så hade hon med sig hunden, och det visste inte jag, så när jag öppnade dörren så stack han fram huvet med sina isblåa ögon och stirra på mig. SHIT va jag blev rädd :P ha ha!
Medans vi väntade på att hon fick byta sina däck så gick vi en runda med vovven, vi hittade en rastegård och släppte han löst :)

Ikväll blir det mys med familjen, äta mat och titta på idol :)  Jaa !
Ciao!


Marre och jag på glada viking i Sunny beach.

Uppe innan elva alla fall.

Ja, jag är uppstigen och har precis kommit ut ur duschen. Men är jag vaken? Kanske :p ha ha!
Marre messade mig innan och frågade om jag ville följa med henne till Kävlinge, för hon ska byta däck på sin bil. Brist på annat så kan jag ju göra det :) Det var länge sen vi hade en stund för oss själva ju . hi hi.
Nu ska jag göra mig iordning och äta nåt. Ciao!

Dagens horoskop för Vattumannen.


Snygga :P

 
Jävligt konstig bild på mig, ser helt insjunken ut :P Lotta ser harmonisk ut. Mys mys. *tihi*
Som sagt Ystads bästa fik (förutom den äckliga chai-latten, tvi !) Det var inte så kallt att sitta ute idag, det var alldeles för mycket ljud inne på fiket, så jag hade blivit helt trött i huvet.. Fast den skrikande tiggaren var ingen höjdare heller :P

Jag gillar min hårfärg just nu, så ska jag verkligen bli rödhårig? Vad tycker ni? Hjälp mig.
   
som rödhårig..... och min nuvarande hårfärg.

Nu är det tid för sängen. God natt !

Update !

Sorry för en dålig uppdatering idag, men jag har inte haft tid (för en gång skull) att sitta vid datorn och uppdatera.

Jag och Lotta körde in till Ystad, gick i olika affärer och handlade. För mig blev det foundation och present till Sanne. Hoppas att hon gillar den ;)
Sen bestämde vi oss för att fika på Snuggles, Ystad bästa fik om jag får säga mitt. Det blev en bagel med tunfiskröra och en chailatte till. Jag blev så glad att dom hade den där, för jag har länge velat smaka den. MEN FY FAN! Den smakade inte gott ! Sen smakade princip vara vatten med mjölk och lite kanel, lotta sa att så här ska den fan inte smaka. Så vi blev jätte besvikna, och jag ska pröva EH istället.
Helt plötsligt när vi sitter och fikar så hör vi en man skrika, eller ja han sjöng. Jätte störigt, för det var inte alls fint. När vi gick mot bilen så gick vi förbi han som sjöng. Så klart var det en tiggare med smutsiga kläder som sjöng att svenska folket var inkompetenta, och nånting och blattar. Hallå? Gör man så egentligen? ha ha! Ganska roligt  :P

Vi svängde in om till Lotta och hämtade hennes klänning, och släppte ut gossarna.
Hemma hos oss tog jag direkt fram min symaskin, och kolla om spolen passade som jag hade köpt inne i Ystad. Så klart passa den inte! Så nu har jag några stycken spolar som inte passar ! Fan va korkad hon var som hjälpte mig! Jag tog med spolen och visade så att det inte skulle bli fel, men så klart fick jag förstora så dom passa ju inte alls. Jävla skit, men jag kom på en lösning ialla fall så att jag kunde sy upp lottas klänning :) När jag satt där och sydde så längtade jag tillbaka till skolan faktiskt. Jag älskar att sy, det är det bästa som finns. Synd bara att jag inte gav 110% när jag väl hade chansen.

Efter det var klockan så mycket, så vi eller mamma bestämde att vi skulle köpa pizza. Så jag och lotta körde in för att köpa det.. Väldigt mumsigt var det alla fall :)

Nu tänkte jag gå en runda med Izzi, det behöver hon :)
Förresten blev det ett tryckningfel i förra inlägget som en läsare märkte. Jag skrev att bussen gick halv tolv, men jag inlägget publicerades kvart i tolv. Jag menade ju att bussen gick halv ett :D ha ha! Annars hade jag fått springa bak efter bussen :P ha ha!
Jag uppdaterar senare med bilder från dagen :) Ciao!


God middag .

Jag fattar inte hur jag inte kan komma upp! Idag ska jag ändå göra nånting :p haha! Det är som att min kropp är inställt på att inte vakna tidigt. ! ha ha! Hade världens konstigaste dröm igen.. dock var denna konstigare än de igår.. ha ha! Nåja, jag har varit ute med Izzi och gett henne mat, så nu är det min tur :)

Idag blir det Ystad med lotta. Egentligen vill jag inte in där, har inte alls mycket pengar :P eller inga alls.. Men jag har pengar till Sannes present alla fall :D
Nu ska jag ta en snabb dusch, sen ska jag ta bussen in till tomelilla! Wow, jag har inte åkt buss sen skolan :P ha ha! Jag kom ju på att jag har kvar mitt rabattkort. Dah ! Så alla dom dagarna jag har tänkt att jag inte kommer någonstans, så har jag haft mitt rabattkort med pengar på! HAHA! :D Men jag tror inte att där är mycket pengar iofs. Bussen går halv tolv, så jag får nog skynda mig lite :S
Ciao!




Scrubs.

Nu ska jag göra min gå-lägga-sig-ritual, sen ska jag lägga mig i sängen och titta på scrubs :D Jag har redan varit ute med Izzi. Mamma, lotta och Anouk var också med :) Mamma var impad på att Izzi gick bredvid mig hela tiden utan koppel. Hon är så duktig :) hi hi.
Det blev lite kaka och te till kvällsfika. Jag fick köra in till tomelilla och gå in på konsum. *tvi tvi* Tycker inte om den affären längre :P ha ha! Jag går hellre på Ica.

Män är barnrumpor, men vi kvinnor är gnälliga ! Ha ha!

Jag har snart ett-års-jubileum! Jag har snart varit singel i ett år ;) ha ha! Ganska skönt faktiskt. Jag är ung än, och behöver inte stadga mig än. :) Jag ska leva mitt liv först innan jag vill dela.

Go natt sötnosar ! Power to the single girls !


Jag på balkongen i Sunny beach!

Mätt och belåten.

Det blev vårrullar, nudlar och wokgrönsaker till middag idag. Mumsigt !

Lotta kommer alldeles strax hem, så då blir det en kvällsfika kanske? Dumt att jag inte har bakat kanelbullar, men nu är det lite sent att börja på det :P Jag orkar dessutom inte. haha!

Imorron tänkte jag göra nåt vettigt.
- Gå upp i tid.
- Köpa present till Sanne
- Sola
- köpa foundation.

Sanne ska nämnligen ha 19årsfest på lördag och jag ska dit. :) Jag hoppas verkligen inte att jag blir inringd på kvällen. På dagen går bra :) hoppas hoppas hoppas, i need the money!

Skriver mer senare !

Blogg - sin egen skvallertidning.

Jag har bestämt mig nu att jag ska börja spara pengar, men inte till vad som helst. Utan speecheasy, kommer ni ihåg den lilla apparaten jag prata om som hjälper stammare? Jag vill verkligen ha en sån.  Mer än en bil! Ni som känner mig vet hur mycket jag vill ha en egen bil, men nu vill jag verkligen ha en sån liten apparat.. Och hoppas att den funkar på mig. :) Jag pallar fan inte med detta länge ..




Nu har jag precis duschat.. Ska gå och göra mig lite fräsch tänkte jag, sen köra in till tomelilla och handla. Mamma vill göra plättar, men jag har något annat på menyn ;) mohahaha!

They say!

Scars on Broadway - they say
Den är ganska bra faktiskt..




Nåja..jag hade världens konstigaste dröm.. nej, kanske inte.. Men jag var i kverrestad byggdegård och mitt ex var där också.. Det var nån konsert där, och han ger mig en kyss, säger "Vi ses sen". Gör man så eller?! Alla fall, jag skulle gå ut och röka. Där står han igen, och vi börjar kyssas passionerat.. Det kändes verkligen verkligt ! Det var det som var det sjuka! herre gud....

Kickan fick valpar inatt :D två hanar och en tik, men den ena hanen överlevde inte :(

Undrar vad jag ska göra idag? Städa ...


Min fina Izzi.

Sista för ikväll.

Ja, detta blir det sista för ikväll :)
Syster Lotta kom hem, och jag gjorde lite negerbollar (på ren skånska) och så gjorde vi te och mumsade, tittade på desprate housewife. Jag ska lätt börja följa det :p ha ha! Riktigt spännande nu ;)

Så, vad händer imorron? Ärligt, ingen aning. Söka lite jobb och göra husliga saker antar jag :) inget spännande på schemat alla fall :P

Jag kan inte fatta att min syster Therese ska snart föda.. Hon har en månad kvar nu, ungen kan nästan ploppa ut vilken vecka som helst :P Så roligt det ska bli alla fall :D jag hoppas på en flicka .. flicka, flicka, flicka, flicka, flicka! Men of course blir det trés roligt om det blir en liten påg :)

Åh, förresten gjorde Redcurrykyckling idag :P Blev suuuuper gott !

Nu ska jag gå skrubba ansiktet och borsta tänder :) Vi ses imorron sötnosar ! God natt .

Gå på gym?

Jag vill lätt börja träna igen. Jag vill komma i form, ha mer energi :) Jag kommer ihåg när jag och min kompis becka tränade, det är många år sen.. Det är nog fem år sen nu :S oj vad tiden går! Alla fall, men jag har funderat på att börja med Yoga, jag skulle vilja pröva alla fall :) Dessutom så vill jag börja simma, det är otroligt bra för hela kroppen. Speciellt för oss som har värk.



Hmm, funderar på att baka nåt. Men vad?

Så stolt !

Min syster Lotta är med på Mest Aktiva listan på webbloggen.se !! Fan va coolt :D



Jag räknade ut att hon ligger på 30:e platsen :D Grattis Charlotte!

Festbilder

Ja, vi kom inte med i tidningen. Men vi kom med på hemsidan :) www.ystadallehanda.se


Den enda bilden som blev bra på oss ! :P HAHA!

Fika.

Tessan kommer alldeles strax hem med lite bullar som vi ska fika på :) Mums!
Usch, jag ville verkligen gå upp tidigt idag.. Jag satte klockan på nio, jag vaknade då och kände mig pigg i huvet, men jag var jättte trött i kroppen. Tråkigt men sant..Ajja, när jag gick upp så gick jag ut en runda med Izzi, det är så himla härligt :) Men jag kan inte gå för långa runder med henne, för hon är ju trots allt dräktig :) Jag skulle jätte gärna ha en valp efter Izzi, men om jag känner Izzi rätt, så ska det bara vara hon. Lixom, hon är väldigt svartsjuk av sig.. Tro det eller ej, men det är så ! Det får nog bli ett barnbarn när Izzi har.. usch, nej hon kommer leva för alltid :D
Nu ska jag förbereda för fikan :)

Dagens horoskop för Vattumannen


Sista?

Nu har jag gjort min gå-lägga-sig-ritual. Druckit en kopp te, gått ut med Izzi, skrubbat ansiktet och borstat tänder.. Och nu sitter jag här med mina mukiskläder och halsduken runt halsen. Det konstiga är att min hals är lite svullen fortfarande, men jag har absolut inte ont. Den ute kvällen i lördes var min huskur :P ha ha! Jag rekomenderar den dock inte :)

Jag tittade på Design: Simon & Tomas , som vanligt var dom roliga och helt fabolous :) Rummen som dom gjorde om, I Fucking want it ! ha ha!
Sen blev det Matakuten. Det var lite sorligt och se hur barnens mat är i skolan. Inte vill jag att mina barn ska äta sån skräpmat!

Jag har funderat lite på hur jag ska göra med mitt framtida rum, som jag eventuellt får. Om jag bor hemma så länge :P haha! Det är ett rätt avlångt rum, alltså ganska stort. Men det ska bli roligt att hålla på med, om det inträffar :) Jag är så himla trött på mitt lilla rum som man inte kan göra nåt nytt med. Jag ska alla fall bränna upp bokhyllan som jag har. ha ha!

okej. nu är det nog dax för mig att lägga sig i sängen. Kanske rent av fortsätter med den där boken som aldrig tar slut? :P ha ha!


Yeah!

Ikväll är det Design; Simon & Thomas ! Gissa vem som ska sitta fastklistrad med en popkornskål framför tvn? :D PAULINE OLSSON! :D Det hände nåt klockan nio också.. hmm.. Just det, Matakuten :) Sveriges bästa kockar ska se vad som kan göra åt skolmaten, det måste ju bli intressant :)

Min kära bror ska fixa Sex & the city filmen till mig. Sorry benny, gratis är godare ;) hehe.. Så lotta, titta på den i veckan?

Saknar

Jag saknar jobbet jätte mycket. Hallåååå! Jag finns också.. Det är det dumma med att vara ring-in, helt plötsligt så ringer dom inte mer.. :/ Ajja, jag har sökt andra jobb, så jag får hoppas att jag får nåt snart. Jag är väldigt olycklig, jag går bara här hemma och gör nästan ingenting. Jo, jag gör hemmafru-grejer, som jag tycker är kul. Jag blev sur på mamma idag för att hon hade varit och handlat. Det skulle jag ju göra tyckte jag! :P Jag hade till och med gjort en lista, och skulle typ storhandla, jag hade kollat i Icas reklamtidning och kollat vad jag skulle handla :P Än så länge tycker jag det är kul. :)
Och så tycker jag det är mycket frustrerande att jag inte har några pengar. Jag vill ha ett jobb så att jag har nåt att göra, och framförallt få pengar :) he he.. Jag kan ju inte göra nånting, för allt kostar pengar. Njaa, fast en promenad kostar ju inget :) Men en sådan har jag tagit idag, och ska ta en ikväll också.. Plus att min fondation håller på att ta slut !! AAAAH! och så har jag inga pengar till att köpa ny :/
Jag söker jobb, men tydligen vill ingen ha mig :p ha ha!

Jag såg att Stina-lee hade gjort nån köttgryta... Den såg såå himla god ut, så jag ska nog ta och göra den en dag :)

Dagens horoskop för Vattumannen



Exakt så känner jag.

Till Bulgarien?

Alltså jag har så knäppa drömmar ibland :P Detta är andra gången jag drömmer denna drömmen, och jag drömmer att jag är i bulgarien med mina tjejkompisar, men helt plötsligt så åker jag hem, utan dom och utan min packning! Så jag får åka ner dit och ta min packing på hotelet :P ha ha! Såå skruvat.


Så vad händer idag? Ingen aning om jag får vara ärlig. Jag har sökt ett jobb.. Wiiie ! som chokladarbetare ;) Alla kvinnors dröm. HAHA! Coolt va? Ja, jag ska söka vidare nu en stund alla fall.


Jag älskar Hitta Nemo :D

Så klart !

Självklart så menade jag Mr Scrooge när jag pratade om vad jag och lotta tittade på innan kalle anka på julafton. :)


Seg-dag

Idag har varit en riktig seg dag, man vill verkligen bara ligga i sängen och inte göra nåt.. Och det har jag gjort :) hehe..
Nu ikväll gjorde jag faktiskt lite soppa och vitlöksbröd. Det är såå gott :)

Jag har inget mer att säga, så då kan jag lika bra låta bli att skriva :p ha ha! Ciao!


Regn och regn.

Vet ni hur jag började min bakfylle-dag med? Gå ut en runda med Izzi i detta fula regnväder. Fråga mig inte varför jag gjorde det , men jag gjorde det i alla fall :)

Som sagt, det blev foto-kalas för mig och lotta igår :P Och så klart så skulle dom lägga upp alla bilderna.. Även om vi får förfärliga ut :P Och vi får väl se på måndag om vi kom med i Ystad Allehanda ;)

 
Jag och lottski hemma hos lottski :P. Skåål!


Jag, lotta, chrille och hennes tjejkompis :)


Ingen av våra bilder blev bra tyckte jag :P Absolut inte den bilden som det är bara jag och lotta, jag ser ut som en knäckehäxa :P  Så jag vill inte ens lägga ut den. Alla fall, här är jag ,lotta, svenne och hans kompis.. Svenne tigger smisk ;) mohaha!

Nu ska jag ta någonting och äta.. Jag är sylten !!!


Va fan?!

Herre gud ! Jag säger er bara.. Sommar-öja är faaaan så mycket roligare! Visst det var en rolig kväll. Träffade min älskade albijona. Fan älskar den lilla utlänningen :D ha ha! Plus att jag och lottade blev fotade minst fem gånger, så denna gången ska vi fan komma med :p Vi blev fotade av Miloo, privat, och Ystad Allehanda . Ha ha! :D
Min älskade izzi sitter bredvid mig och tittar på mig.. Ja mamma är lite berusad.. Det tog minst en kvart att skriva detta.. :p men va fan då. haha!
Jag och lotta var så uttråkade så vi gick ut från öja redan kvart över två och tog oss vars sin hot dog. Jag tog med vitlöksås, sååå smarrigt, men nu smakar jag bara vitlök :p ha ha!
Så klart så funkade inte kameran ikväll bara för att jag tog med den, men lotta fotade med sin mobil  :)
Nu måste jag lägga mig. Jag orkar inte vara uppe längre :p GOD NATT!


Det tog mig tio minuter att hitta denna bilden ! Och ännu är den inte funnen på min dator, jag fick leta i arkiven här på bloggen.. Men detta är jag och älskade albi <3

Ett till bara :)

Jag kunde inte låta bli att skriva ett till och lägga ut lite bilder :) Men jag väntar ändå på att mamma eller pappa ska bli klar så att nån av dom kan köra in mig till Lotta :)


Kvällens outfit, och jag satsade på svart :)
*Tunika från Unos kläder
* Leggings från ellos
* Pumps från skopunkten



Det som åker ner i väskan:
- nycklar
- tändare
- cigaretter
- kondomer (mycket bra att ha, ungdomar!)
- tuggummi
- Penna (fall man skulle få någons telefon nummer)
- Läppglans, hårsnudd och nagelfil.


Detta åker ner i magen sen ;) Mums! Lite vin och cider.

Nu måste jag verkligen åka till Lotta, jag är sylten !!

Sex, drugs and rock n roll!

Ja, fy fan! Det blir det ikväll! Eller hur lotta? ;) Jag är på G !
Sitter här med turban på huvet, har precis duschat och smörjt in mig.. Snart dax för att sminka sig. Det kanske blir extensions ikväll, om Lottas passar mig ;) Det vore kul att testa . Tänkte ta med kameran till lotta, men längre kommer den inte.. Vill faktiskt inte ta med den till öja, fall man skulle slarva bort den eller nåt.
Innan jag gick och duschade så tittade jag på filmen Radio, den är så himla bra ! Ni måste se den.
Som sagt, ska gå och sminka mig nu.. blir kanske en uppdatering hos lotta. Annars hörs vi imororn gullungar ;) Ciao!


Turban på huvet och total osminkad.. Sexig eller hur? ;) ha ha!

Jaha?

Ingen chef som har ringt än alla fall.. ringer säkert imorron när jag ligger i sängen och är bakis ;) mohahaha!
Lotta, hur kommer vi dit och framförallt hem? Jag har ingen aning vad jag ska ha på mig ikväll.. Jag funderar på den tröjan jag köpte på Lis, och så mina nya jeans. Men nej, fan jag får se!
Jag är ganska tanklös nu.. Så jag skriver sen :) Ciao!

Dagens horoskop för vattumannen


Sista för ikväll.

Ja, troligtvis så blir det sista inlägget för ikväll :) Jag har precis tagit en dusch och ska alldeles strax krypa ner i min nystädade och nybäddade säng :D Olyckligtvis tvättade jag bara en kudde idag, jag glömde dom andra :P ha ha! Jag sover med tre stycken :) ha ha! Men det får väl gå bra.
Det blev ju idol-tittande. LOULOU GICK VIDARE ! :D *wiiie* Heja Big mama! :D Jag måste ju bara säga att Kevin har ju en otrolig röst ! Herre gud :) Hade han varit snygg så hade jag varit kär :P ha ha! Fast det är nästan så att rösten gör han snygg !

Jag ska faktiskt ta en kopp te, för jag känner att min hals vill inte som jag vill :p
Så vad händer imorron? Jag hoppas att chefen ringer på förmiddagen och säger att jag ska jobba några timmar. I need the money ! Sen på kvällen blir det Öja med Lottski :D

Nu ska jag hoppa i säng. Hoppas att er dag har varit bra. God natt ! Ciao.

Det kliar i fingrarna!

Snacka om att jag vill shoppa! Åååh! Jag hittade ett par pumps på skopunktens hemsida.
Är dom inte söta? Jag vill ha! Fast jag tror att klacken är liten för hög för mig :/ hmmm..



Jag hörde denna låten på tvn idag. Jag blev fan för älskad. Det är T.I. ! Looove him! :D



Nu blir det alla fall idol! :D

Svara, eller ring inte detta numret !


Läs mer här


Regn och regn.

ååh, patruska :) Tack för kommentaren, det är en Olsson-fenomen, man blir snygg helt enkelt :D ha ha!
Och sen, ja vi ska flytta, men inte än :) Huset är inte på försäljning.

Ja, när jag vaknade, efter femtioelfte gången så bestämde jag mig för att stiga upp och gå ut med Iz. Jag sa till henne att vi skulle gå ut och kissa, hon sprang under sängen direkt.. Ha ha! Hon är för rolig.. och så tittade jag ut genom fönstret, regn. Men det hindra inte mig för att rasta Izzi :) Så jag drog ut hon från sängen, och så gick vi ut en liten runda . Det var faktiskt härligt, ändå om det regnade lite. Det öste ju inte ner, det lixom droppa lite snällt :)

Så, vad händer nu? Jag ska ta hand om disken. Annars får jag bannor för det när pappa kommer hem :P ha ha! Stackarn ska köra hem med sin fyrhjuling i detta vädret.. :/

Senare? Ja, då ska jag köra in till Tomelilla och handla, bla sprit till imorron. (om det nu blir nåt?!) Lotta råkar nämnligen känna att hon börjar få ont i halsen. Men va fan?! Det är ju öööööja! Lite får man stå ut med :)
Och så ska jag se vad jag kan göra med mitt rum. AAAAAH! För litet rum! eller för mycket grejer? ;) Nej det kan jag inte påstå!


Älskade Izzi. <3

Lista.

Jag "lånade" denna av Carro . Jag hoppas att det inte gjorde nåt :)

Favoritcafé: Bullen & Bönan i Tomelilla
Favorittidning: Glamour
Bästa saken som händer i vinter: Julen så klart :D 
Favoritplagg i garderoben just nu:
En grå kofta
Längd: 169,5 :D

I höst kommer jag att gå klädd i: Förhoppningsvis kläder, ha ha! Nej, men koftor och jeans.
Mig själv med tre ord: Stammare, Snäll, Snygg . Dom tre S-en ;)
Jag tränar: Inte alls som jag borde :P Jag ska verkligen ta mig i kragen.
Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Trött och irriterad på min hals
Kläder just nu: Mjukisbyxor och en kofta.
Vad sa du senast: God Natt.
Fisk eller badkruka: Fisk
Spelar du något instument: Nej, inte nu. Men i min unga ungdom så har jag både spelat fiol och piano.

Morgon- eller nattmänniska: Njaa.. jag är nog ingen morgonmänniska alla fall.
Sparare eller slösare: Jag vill vara sparare, men det brukar bli slösa :)
Har du några homosexuella vänner: Hmm.. några bekanta har jag.
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Nej.
Hur många barn vill du ha när du blir stor: Jag vill ha max tre stycken

Vad ska barnet/barnen heta?: Egentligen vill jag inte skriva ut det.. Anton och Alina.
Bio eller promenad: Promenad.
Är du kittlig: Nej, det gör bara ont när nån kittlar mig :S
Rädd för insekter? Nej, rättare sagt äcklad.
Största svaghet: Svårt att säga nej.

Det här är jag bra på: Försova mig ! HAHA!
Pizza eller hamburgare?: Hamburgare
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? åh, jag har redan tatuering och piercingar :) 
Stökigt eller välstädat?
Välstädat
Gillar du att sjunga? Ja, men jag sjunger inte vackert :D
Anser du att du är stark? Nej, verkligen inte!  Vem som helst skulle kunna ta mig med lillfingret =)
Använder du knark? HEEELLL NOOOO!
Kaffe, te eller inget? Det brorpå vad jag är sugen på :)
Vem är din bästa vän?  Ojdå .. Jag har många :) Carol, Rebecka, Elna, Marre, Sanne, My, Lotta, Tessan, Mamma, Pappa.. m.m Varför ha en när man kan ha flera? :)
Civilstånd: Singel! Bäst så ;)


Sista för ikväll.

Sminket är av, ansiktet är skrubbat, tänderna är rensade och borstade.. Jag är redo för sängen :)
Får inte glömma att vi träffade på Camilla, Marie H och Martina på Ikea :) Dessutom svängde Christian (wille, min gamla crush) förbi och hälsade , så det var många kändisar idag. he he.. till o med pappas jobbarkompis..!

Jag trivs inte i mitt rum.. Jo alltså jag har inrett det fint, men det är sååå himla litet och jag får knappt plats ! Pontus som inte alls behöver stor plats har större rum än mig (!) vi är faktiskt två och han är bara en ! Izzi får knappt plats ju :( Det ryktas om att pappa ska göra vid ett av rummen där nere, så förhoppningsvis flyttar pontus ner dit, men det kan ju ta sin lilla tid :) Så när det rummer är klart där nere... ÅH! Jag kom på en suuuuper ide ! Man kan ju slå ner väggen mellan mitt och pontus rum så kommer jag få ett större rum! :D Låter inte det bra? ;) Jävlar vilket stort rum det skulle bli :) Muuums!

Nåja, its never gonna happend så jag kan lika bra sluta drömma :P

Nu är det dax för sängen :) Hörs imorron, God natt ! Ciao.

Äntligen hemma :D

Ja, som sagt, äntligen hemma.. Det har varit en heldag kan man säga :) Vi kom egentligen hem vid sju, men sen bestämde vi oss för att köra till McDonalds i alla fall ;) he he..

Här kommer lite bilder under dagens händelser :)


Kan ni se mamma i solglasögonen? ;)

Mamma kör för fort, oj oj ;)

När vi har kommit fram till Ikea, rökepaus ! Det är en himla konstig pose jag gör, plus att jag blundar :S



Så klart blev det mat direkt när vi kom dit :D Såå gott. Jag åt kassler med ratatouille, pommes och berniesås.


Jag och Therese hitta världens största glödlampa (tror vi) Den hade man inte velat få uppstoppad i gumpen! :P ha ha!

Så klart efter nåna timmar så blev vi lite fika sugna också :)


Efter en vääldigt god fika som bestod av morotskaka och jordgubbste så begav vi oss till den roligare avdelningen :) Som vi då hittade mest grejer :) Det blev ju faktiskt bara små grejer.. Det enda stora grejen var mammas tavla :P ha ha..


Som sagt, bara små grejer :)

Sen var det slut för oss :) På vägen ut köpte vi dricka och lite chips .
Vi körde till mammas hemtrafkter också. Nämnligen Rosengård! Ja ja, du vet, hon vara blatte :P Det var jätte kul och se vart hon har växt upp någonstans, vart hon gick i skolan och så. Mamma blev så sugen på glass, så vi var tvugna att stanna till på McDonald där också.. Jag tror inte att vi såg en enda svensk där :P ha ha! Rosengård består idag bara av utlänska människor.. Sen inspektera vi en ung flicka som antagligen höll på med dumheter :/ Det var hemskt att se, men ganska intressant.. Alltså att se hur världen egentligen är.


Detta köpte jag; En vatten skål till Izzi, doftljus, två ljushållare (tänkte jag kunde ha dom i jul), och så enkla fotoramar som jag ska klä själv och sätta in bilder på Izzi :) Ha ha! Jag glömde fota mina växter. Jag köpte två växter också, sånadär små för 5kronor stycket :p

Ja, nu ska jag göra mig iordning för sängen :)

Snabb titt.


Så här ser jag ut idag :D Så klart är halsduken på, måste ju värma upp halsen :)
Hörs sen ! Ciao!

Vilken natt.

Nu när man tänker efter så är det ganska skrattretande :P Men alla fall, jag kunde ju inte somna inatt. Jag låg och skärmde mig själv... med allt möjligt så klart. mördare, spöken, monster under sängen. Inte med vilje givetvis :P Vid tre tiden så tände jag min nattduksbords lampa för femtioelfte gången, och när jag tittar ovanför mitt fönster så ser jag en fet jävla spindel ! Inte fan kan inte jag somna om jag vet att den sitter där ! Så jag var tvungen att döda den.. När jag lägger mig i sängen igen, och tittar på min Elvis tavla så ser jag en spindel till ! Denna var större och fetare än den första !! För helvete tänkte jag, riktigt äcklig var den. Spindlarna såg nästan muterade ut för fan ! Ja, jag var tvungen att döda den också, med ett litet tjejskrik :P ha ha! klockan tre på morgonen . Så om någon i kiruna hörde ett tjejskrik, så var det bara jag :D ha ha! Alla fall, efter det så kunde jag absolut inte somna. Jag trodde ju att det skulle komma fler spindlar, så jag hade lampan tänd och kollade varenda hörn i minst en halvtimme :p Sist jag kollade på klockan så var hon 04.00, men inte somnade jag då... Nåja, jag somnade nog vid halv fem alla fall :)

Så snacka om att jag kommer vara trött idag.. Men men.. Sen dessutom så trodde jag att min smärta i halsen hade gått bort, men ju längre jag var vaken ju mer kom smärtan och svullnaden kom tillbaka.. Bajs !
Ja, detta var min natt då :) inte så jätte spännande som man tror. ha ha!

Nu sitter jag här, har precis duschat. Ja jag kom upp i tid :D Eftersom jag bara har sovit några timmar så kan man vakna när som och vara hur pigg som helst. Men jag känner redan att jag börjar bli trött :P

Jag sitter här med mitt te alla fall, ska alldeles strax ta mig en macka. Sen ska jag göra mig iordning :)

Jag uppdaterar när jag kommer hem från shoppandet på Ikea ! :D Ciao!


Dagens horoskop för Vattumannen


Sova, vad är det?

Så klart blev jag ju piggare nu, varför då sova? :p
Jag har alla fall tagit mitt kopp te och ibumetinen, för säkerhet skull så satte jag en halsduk runt halsen. Jag verkligen hatar att ha ont i halsen, det är det värsta som finns!

Jag är verkligen förälskad i Hells Kitchen, jag tycker att Gordon Ramsey är sexig på nåt sett. HAHA! :D gammal, men sexig :P Fast han är egentligen inte gammal, alltså jo för mig hade han varit det :D Han är född -66, så han är ju lika gammal som mamma. :)
Det går ju ett program som heter "Gordon Ramseys F Word" och det är osså roligt att titta på. Där är han lite mer trevligare :) he he..



Nu är det inte långt till jul, vi har ju gått in i oktober månad, så det är ju bara två månader kvar tills det är december. Och första advent inträffar den 7:e december, så då sätts det igång med julpynt och julbakandet :D Det är såå himla mysigt! I år kommer vi ha en till vid middagsbordet ju, nämnligen Tessans bebis :) Sååå mys, lill* kommer säkert att skrika genom hela middagen :D ha ha! Det gör inget, bara h*n är tyst när det är kalle :D
Jag tycker om alla jultraditioner; julgran, julklappar, julskinka, kalle kl 15.00 och han där innan... fan jag slök det.. Lotta vet nog :D ha ha! Nånting med Mr Screw? Jag hoppas att dom visar den iår, för jag har för mig att dom inte visa den i fjol. Jag ska nog skriva ett brev till svt och be dom.. Ska bara först komma på vad den heter :D Nåja, och så pappas risgrynsgröt :D Massa grädde, ! Och så klart mitt julbakande =) vörtbröd, anisbullar, världens godaste gräddkola, dom gick fort i fjol, så jag får nog göra dubbel sats i år :) Och det var första gången jag gjorde det, och jag lyckades ! :D Det är ganska svårt att göra kola, så jag kommer säkert misslyckas iår.. Jag ska nog inte göra knäck, sist jag gjorde det så blev halva satsen bränd :P ha ha!
Och det bästa med julen är så klart att man får fira den med familjen :D Jag bara äääälskar när hela familjen är samlade, när jag själv får familj så ska jag ha världens största jul med mamma o pappa, Lotta med hennes barn, Tessan med hennes barn, och Pontus med hans barn osv :D Och alla hundarna så klart :) Njaa, fast mamma kan nog inte ta med alla hennes hundar ;) he he..
Nej, nu har det blivit för mycket babbel här tycker jag :) Men jag bara älskar det, ni förstår det? ;)



Nej, nu är det verkligen dax att sova :) Jag ska nog ta nåt att äta känns det som..  tur att Pontus har gjort lite soppa så att jag kan sno av honom ;) Mohaha!
Imorron blir det ju tjejtripp till Ikea med mamma, tessan och lotta. Självklart åker kameran med ;)
Go natt !

Doktorn?

Nu har jag vaknat upp ur min skönhetssömn, jag blev helt slut av att vara hos oma :P Så klart hade hon med sig massa gott från Österrike, jag hade hoppats på den där goda korven, men det var mest bara choklad, vilken också är super gott :D Och så klart blev det häxmagi också :P ha ha, nej mamma bara spådde hur många barn vi skulle få, man tar en guldring och hänger den med nånting, och så håller man den still över någonannans handled, om den gör cirklar så blir det en flicka, och om den gungar fram och tillbaka så blir det en pojke :) Mamma spådde på Tessans mage, och det visa en flicka, så vi får hoppas på det :D Jag skulle få en flicka och pojke , min kusin Fredrik skulle få fem barn :P

Några bilder från oma.:

En del som hon hade med sig hem.


Älskade oma, med lotta :)


Mamma, farbror conny, lotta.




Kissarna ligger och myser på min stol.

Det blir nog doktorn på fredag om inte detta blir bättre. Jag har ooont ! Det blir nämnligen Ikea imorron :D he he.. hur ska jag klara det? Jag klara knappt tre timmar uppe hos mormor :P hehe. Jag fundera på att ta med mig citodon, men så jätte ont har jag inte :) he he.. plus att mina underbara exem har kommit fram också.. Så jävla tråkigt, dom är så jävla äckliga !
Och hur ska jag klara av lördagens festligheter om jag fortfarande har ont i halsen?! Jag vill ju till Öja ! :/

Så vad händer nu? jag funderar på att ta mig en kopp te och en ibumetin, sen gå och lägga mig.

Tack för de fina kommentarerna jag får :)

Smile for 2 cents.

Ja, hur blev det nu med att gå upp tidigt? Åt skogen :p ha ha! Vaknade vid elva, det är ju fan !  Nåja, halsen mår inte bättre. Jag är rätt svullen, så om det inte blir bättre så får jag gå till farbror doktorn. Det ser ut som en böld inne i min hals.. ha ha! Nej, inte riktigt :)
Jag sitter här med mitt te och har precis kommit ur duschen. Vi ska alldeles strax köra till oma, älskade oma :D
Men först vill jag säga att jag har läsarrekord igen :D


Det är så underbart att se att så många hittar hit :) Tack ! <3

Nu ska jag dricka upp mitt te, sen ska jag göra mig iordning! Uppdaterar när jag kommer hem. Ciao!


Dagens horoskop för Vattumannen


RSS 2.0