När jag städar stökar jag till det istället

Antinge har jag för mycket kläder, eller så har jag för liten garderob. Det sistnämnda är rätt :)
Jag har letat efter min nycklar till tvättstugan hela kvällen. Jag letade i varenda litet hörn, till och med i kylskåpet. Jag var nära på att ringa hyresvärden och bryta ihop. Vet ni var dom låg? I min nattdukslåda som jag hade städat i nu ikväll!! Jag är så jävla förvirrad så det finns inte! Mer än Gandhi lixom :P haha!
Jag måste köpa en billyhylla snart, eller kasta allt jag har i garderoberna.. hmm..
Nu ska jag gå lägga mig. Jag ska till arbetsförmedlingen imorron förmiddag, jag glömmer det hela tiden så jag måste påminna mig själv hela tiden, drygt :P


Jag känner mig lite retarded idag ;)

Fan va jag är trött

Det blev några timmars jobb idag alla fall. Sen när jag kom hem gick jag ut med Izzi en runda, sen gick jag till St1 och hämtade ut mitt H&Mpaket. Jag har köpt en lila jacka, nu snackar vi inte lila, denna är lila. haha! But I like it ;) Den är ganska tunn, så det får bli en dag-jacka när solen skiner ;) haha! Och så köpte jag en lilarandig halsduk och svarta handskar. Så flashigt ;) Grrr.
Jag är så fantasilös idag så jag åt mackor till kvällsmat. Det får nog bli lite frukt senare också :) Det är absolut inget fel på mackor, det är top notch´ ;) haha!

Denna jacka, fast lila. Riktig snygg faktiskt. 99kr på H&M-sale.


God morgon

Att jag inte kan komma upp vid nio istället. Då hade jag kunnat äta min jävla frukost i lugn och ro, ingen stress liksom. Snart ska jag köra till jobbet och jobba några timmar, gött gött.

LaoLao!

Choklad is the shiiit när man har mens. Verkligen underbart :) Sitter och äter Werther's Orginal, dom har ju kommit ut med chokladkaka nu också. Så himla god är den :D

Jobbet gick bra. Som vanligt inga gäster, nästa vecka stänger kvällar. Mindre jobb för oss, men hur kul är det att sitta i två timmar och inte ha nåt att göra? Det är verkligen dööötrist. Dock jobbar jag mer nästa vecka eftersom Anna ska ut och resa :) Din lilla fiiis.

Snart ska jag ut med Izzi, sen ska jag lägga mig tänkte jag. Det blir jobb imorron också. Ciao!

Work work work!

Jag har inte lust att jobba idag.. Jag har mensvärk! Så jäääävla trevligt då!
Jag vill bara bort här ifrån, men det känns som 10miljaders ljusår dit.
Se det ljusa här i livet.. Jepp.

Vilket härligt väder

Jag sov jätte länge idag, så därför gav jag mig själv "straff" och gick en runda med Izzi i 45minuter. Snacka om att jag är slut nu.
Så vad händer nu? Igen aning om jag ska vara ärlig..

"Vilken bonde du är"

Bara för att man äter bruna bönor med stekfläsk är man inte bonde. Det råkar vara gott, och jag åt det idag :) Mums.
Nu tänkte jag att jag ska lägga mig i sängen och försöker sova. Godnatt.

Jag vill ändra min frisyr till nåt häftigt.


Jag funderar på en sidecut, ingen stor! Men det skulle vara ganska coolt :) vad tycker ni?
(Tjejen på bilden heter Kate, jag vet inte vem hon är. Jag hittade bilden på denna sidan)

Jävla värdelösa värmeljus!

Idag har jag, bea och dogge-liten varit på boan, systemet och coop. Det var jätte trevligt, jag fick hålla i pengarna eftersom jag absolut inte har mycket kvar, risk finns att jag får leva på nudlar resten av månaden.

Usch så mycket jag har ätit idag, jag tror att jag snart kommer få min mens. Har käkat chips och choklad som bara den, sen hjälper det inte att man känner sig ensam för att jag inte fick träffa Mp idag :( Det kommer väl dröja till nästa vecka innan jag vi kan träffas eftersom vi båda jobbar resten av veckan.

Nu ska jag gå en mil med izzi, känner mig ganska illamående av all chips. Men guud så gott det är :)


God morgon



Frukosten är den viktigaste målet om dagen. Jag försöker äta en dunderfrukost varje morgon, som denna. Ett glas vatten, mina vitamin tabletter, ett glas proviva, ett glas mjölk, en skål med Start! müsli och fil, och en knäckemacka :)

Det var riktigt kyligt när jag gick ut med Izzi, hösten är här :)

Godnatt

Nu tänkte jag att jag skulle lägga mig i sängen och kolla på gamla avsnitt av Scrubs som går på 6an, dom har man ju inte sett ett x antal gånger. Men man kan aldrig tröttna på den serien :D
Hoppas ni har haft en bra dag! Godnatt.


Först djungel i bilen


Växterna som jag adopterade av Carol :)


Växten jag planterade om i förra veckan :D Jag ska köpa bättre stödpinnar eller något. Jag gjorde bara en provisorisk sak :)

Nybadad fis.


Jag badade izzi i helgen, hon var lagom glad på mig :)

Snart har jag en djungel i lägenheten, Izzi är mitt lejon.

Vilken seg dag det var varit idag. Jag satt i soffan och segade tills Carol frågade vid halv tre tiden om jag ville komma på kaffe. Så jag körde dit där, snackade lite skit som vanligt. Hon adopterade bort lite växter till mig, hennes sambo tyckte att hon hade för mycket grönt. Det är ju bara myyysigt :D hehe. Du får komma och hälsa på dom när du vill Carol ;)

Sen körde jag till Ica och måndagsshoppade, lite smått och gott :) Sen körde jag hem, gick ut med Izzi en lång runda. Kom hem, lagade oxpytt med ägg. Det är ju så himla gott !
Jag blev så himla sugen på chips. Det har jag varit ny i en vecka! Jag tror att hallonveckan är på väg. Men om jag nu tvunget skulle ha chips så tänkte jag att jag får fantamig och köpa det. Så jag tog med Izzi och promenerade till affären, först gick jag till coop. Men det satt en rälig man utanför så jag ville inte lämna izzi där, så jag gick till filmgiganten, men alla utlänningarna stod utanför (som vanligt) så jag ville inte lämna izzi där heller. Så vi gick till Bertils istället, så det blev en jävla runda :D haha! Men ska man tvunget käka chips så får man gå av sig lite först ;)

Nu ska jag titta vidare på Idol :)

God middag

Jag är verkligen döttstrött idag.. Jag antar att jag sov dom timmarna som jag skulle sovit i lördes också :P haha!
Nu sitter jag och äter min frukost, rostademackor med stureost (bästa osten EVER) och ett glas proviva skogsbär, muuums! Högen med reklam ligger bredvid och väntar på mig också, jag håller tummarna på att där är nåt smarrigt ;) haha!


Funderar på att göra en ny omgång med kanelbullar :)

Mys i lägenheten.

Jag har tänt massa ljus i lägenheten, sitter med filten i soffan och läser lidls reklamtidning. Dom har billig mat som jag är sugen på. Jag handlar egentligen inte på lidl, men jag får väl svälja min stolthet och gå dit. Så är det när man har lite mindre med pengar och vill spara på det lilla man får :)

Idag har jag varit segare än Gandhi.. Satt i soffan och degade tills Becka och Kim på besök, gud va jag har saknat dom! Det var jätte trevligt, självklart blev det massa gamla-minnen-snack :D Sen körde dom mig till Lotta så att jag kunde hämta bilen, så körde jag och hämtade Pontus i bollerup och sen körde vi hem till mamma. Hon bjöd på en jätte god lasagne, sen blev det glass till efterrätt :D Det var jätte mysigt. Älskar att ha söndagsmiddag med familjen :) Therese och Alicia var också där, och det blev massa bus med lilla busfröet !

Nu ska jag gå lägga mig. Jag har bara sovit ett fåtal timmar inatt, jag har en tendens att sova mindre när jag har druckit "saft" och kan oftast inte somna om när jag väl har vaknat, så jag har varit vaken sen halv tio, och jag somnade nog vid fem tiden. Blää..

Godnatt och sov gott!

Om jag ger dig en drink, ger du mig en skön natt?

Jag förstår mig inte på killar ibland. När man är ute och dansar, har kul med sina tjejkompisar. Killar vill bjuda på drinkar, köper det starkaste i hopp om att tjejerna ska bli så fylla att dom går hem med killen.
Jag och Lotta träffade en stockholmare igår, han hade fru och barn och pratade om dom jätte mycket. Han ville bjuda oss på vars en drink, klart att man inte tackade nej. Han köpte det starkaste, klagade på priset och förföljde oss hela kvällen. Min killkompis räddade mig ifrån honom, tack godegud! Jag blev inte av med honom ändå. När vi tog våra jackor och skulle åka hem kommer han fram till mig och frågade om jag redan skulle hem. Vi skåningar kan bara festa till klockan tre lixom.. Och så sa han att vi ses nästa år, don't think so hun´!

Nåja, en rolig kväll var det och lätt att det blir fler gånger :)

Fan, och 16 nej?

Fy fan, vilken kväll. Verkligen lyckad, trots dryga stockholmare.
Dagen började med Jobb, heeela dagen. Lovar. Det var verkligen ingen bra dag på jobbet, men vi kämpade oss igenom den. Men kom ifrån jobbet halv tio, snabbt hem, göra sig iordning och bege sig till th. Dricka lite, sen in till Ystad. Det blev Lite Mer, snacka om att man får ego-boost där :P haha! Gamlingarna är inte sena på att bjuda :P Och glo för den delen.
Men verkligen, det var länge sen jag och lotta hade en ute kväll och vi fick den verkligen :) Vi träffade många kändisar också, riktigt roligt! :D Lätt att man ska dra dit hädanefter ;) he he.
Nu ska jag försöka få i mig lite mackor, eftersom jag inte fick det traditionella hamburgare-och-pommes-fyllematen.

Tyvärr blev det inga bilder för denna kvällen. Fuck också :P

God morgon!

Jag försökte verkligen gå upp klockan nio. Jag vaknade halv nio, men somnade om. Klockan ringde klockan nio och jag låg i sängen och titta på tv till halv tio. Det är framgång alla fall! Jag tycker om att gå upp tidigt på morgonen, jag hatar verkligen att sova fram till tolv, då har hela jävla dagen gått och en hel dag kan förstöras för den saken. Jag och Lotta diskutera att det är mycket bättre att vakna vid nio-tiden, för då kan man morna sig lite, äta frukost i lugn och ro. Duscha om man behöver det, och göra sig klar. Och man är färdig vid 11-12 tiden och har hela dagen framför sig att göra vad fan man vill (om man nu är ledig vill säga)

Nåja, vad ska jag göra idag? Jag måste verkligen köpa blomjord innan min växt dör för mig. Jag har inte så gröna fingrar, men jag försöker alla fall :D
Sen ikväll blir det lite jobb :) och imorron ska jag jobba hela dagen.


Förresten, snart är det jul :D Jag läääängtar! Resan till Marockoooo inträffar då också ;)

Ett äpple om dan´ håller doktorn från stan´

Jag har märkt att jag är vääldigt gotte sugen på kvällarna, vilket gör mig väldigt orolig. Jag har redan gått upp två kilo och behöver absolut inte gå upp mer :S Nåt tips på vad man kan äta? Och dricka te är inte äta (!)
Tänkte att jag skulle köpa hem frukt och morötter, det är ju nyttigt :D


Underbar dag :)

Dagen började med jobb, jag hade och göra hela tiden, vilket var otroligt skönt! Även om vi inte hade jätte många gäster så hade jag att pyssla med. Det var ju otroligt fint väder så alla gästerna satt ute :)
Efter jobbet körde jag hem och gick en runda med Izzi, det var ju så härligt väder! Sen ringde jag Tessan och hon och Alicia kom över på fika :) Gud va jag älskar min syster och mitt lilla underbara gudbarn! Alltid lika roligt att få besök. Alicia krängde mina goda kanelbullar som bara den, får nog baka en ny sats ;) hehe.
När dom hade gått så kom Lotta på besök, hon var så himla rastlös ;) haha! Har nog aldrig sett henne så. haha! Hon stannade över på kvällsmat, jag lagade ugnsbakadfalukorv med potatis. Det är ju en klassiker som alltid funkar :D Sen var vi och solade, och jag måste bara säga att jag har nog bränt mig för första gången i ett solarium! Men nångång får vara den första :)


Pupsie när hon var liten? ;)


Mitt mästerverk ;)


Jag och Izzi träffade på en bebiskotte när vi var ute och gick, marken rörde sig också. Scary :S

Det har varit jätte mysigt att ha mina systrar och gudbarn på besök! Det känns underbart att dom kan komma hem till mig nu, till mitt egna hem :) Då känns det verkligen att man har ett eget hem .

Godnatt

Jobbet gick bra idag, eller ja, vi hade inte en käft som vanligt. Jag blir så trött på det, för få timmar och inget att göra. Men man ska vara glad för det man får antar jag.

Nu ska jag göra två mackor, sen ska jag lägga mig i sängen och försöka sova.

Ibland blir jag rädd för mig själv

Jag vaknade kvart över tolv. Fatta vad jag blev chockad! Nåja, jag gick ut med Izzi, det är ju ganska varmt idag kände jag :S Men skönt!
Jag vägde mig idag, och nu går jag bara upp i vikt. Antinge måste jag sluta äta så mycket (yeah right, HAHA!), eller så får jag fan börja motionera! Detta går ju inte. Mat är livet lixom :)
Snart ska jag hoppa in i duschen och göra mig klar för jobbet, kommer säkert bli en meningslös onsdagskväll igen.




Bilder från i fredags 17sep2010


Mys dag med Marre

Jag har haft en jätte mysig eftermiddag och kväll med Marre, precis som gamla tider :) Det är otroligt att man har så bra vänner som stannar även om man inte ses på ett tag. Man är inte mer än mänsklig, det var väldigt fult gjort. Men livet går vidare och man kan inte blunda för allt.
Marre kom till mig med vaniljmunkar, så himla gott :D Så vi åt dom och drack lite kaffe, snacka skit som vanligt. Sen körde vi till Boan och shoppade lite. Köpte lite nödvändigheter och saker till lägenheten :)
Vi körde till Bertils och käkade lite, eller ja inte lite. Fan va vi krängde :P haha! Sen satt vi en lång stund och snacka när Marre skulle lämna av mig.

Nu har jag tänt maaaassa värmeljus i hela lägenheten, jätte mysigt. Sitter framför tvn med en liten skål popcorn och tittar på House. Ciao!


Jag hos Anna i fredes.

Nä nä nä nä nä nä nä nä nä!!!

Jag skulle kunna gråta!! Alla mina sms på mobilen är borta!! Min mobil bara radera dom!! Alla mina sms.. Jag dööör :(

Jag fick inte ens upp den

En bild från i fredagskväll hos Sara.


Jag lovar, jag kämpade med mitt liv för att få upp denna styrkesak (helt plötsligt har jag glömt vad det heter). Medans Anna lätt som en plätt tog upp den med en hand och började lyfta den upp och ner.
Vi båda är rätt manliga, men om vi skulle varit ett par, hade hon varit mannen i förhållandet ;)

Jag sa ju att jag skulle bli känd!

Läs mer här


Msn-konversation

Jag: Jag gör bacon och nudlar :D
Linda: Öööörk.. du och bacon.
Jag: Muuuums :D
Linda: Finns ingen bacon i Marocko, bäst du laddar :P
Jag: OMG! Katastrof! Skandal!

Med andra ord, jag kommer se ut som ett bacon när jag reser ;)


Jag trodde att jag aldrig skulle behöva säga det.


Men jag behöver en större skohylla :S

Godmorgon, eller god förmiddag

Ryggen mår lite bättre idag, jag lyckades hålla mig på den hårda sidan av sängen.
Snart är det dax för att tvätta :) Och nu ska jag roa mig att titta i reklamen som föll ner genom dörren!
Vilket skit väder det är..

Jag kommer gråta mig till sömns i min hemska säng!

Jag har kollat runt lite på nya sängar. Jag vaknade imorse av odödliga smärtor i ryggen, jag klarar inte av att sova i den längre. Jag trodde att jag skulle gå av på mitten. Jag kunde knappt ta på mig kläder! Problemet är att som nästan alla vet är inte sängar billiga om man vill ha en bra säng, så jag vet inte hur jag ska göra.
Och min jävla soffa är inte ett dugg skönare!


Jag kommer bli känd!

Jobbet gick bra idag, äntligen var där nåt att göra! Jag hatar att bara sitta och uggla, göra saker som man har gjort två gånger innan samma timme. :P

Sen hämtade jag upp mamma och Pontus, så körde vi för att rösta. Jag frågade om det gick bra att rösta utan röstkort och det funkade utmärkt, blev till och med intervjuad av Ystad Allehanda och fotad. Det var så där spännande eftersom jag hade precis kommit ifrån jobbet och hade mina jobbekläder på mig. Kommer säkert se ut som ett fån, får hoppas att jag inte kommer med i tidningen ;) mohaha!

Nu håller jag på att värma lite mat, det blir schnitzel, murkelsås och pommes. MUMS! :D

Rösta i valet

Om jag ska vara helt ärlig så vet jag inte om jag ska rösta imorron. Dels för att jag inte har fått mitt röstkort, och jag vet inte vad jag ska rösta. Ja, man kan rösta blankt så har man alla fall röstat. Jag får se hur jag gör, jag ska jobba imorron och jag slutar inte förrän klockan sex. Bläää. Grannen har fest, så det får väl bli att sätta hörlurarna i öronen och pumpa lite musik tills man somnar. Jag ska kutta dom om jag ser några jävla fimpar på min balkong imorron! Dom pratar så bred "tomelillska" att inte ens jag fattar :P haha!

Jag har spenderat min lördagskväll hos pappa, han bjöd på jätte goda schnitzlar :D Sen blev det film (I love you philip morris, som jag redan har sett) och lite chips. Jag skulle kunna rulla fram nu ;) Och det blev lite mys med Dogge Liten när han väl ville vakna (!)

Nu ska jag tvätta av sminket och lägga mig i sängen. Som sagt, jobb imorron.

Mobilblogg

lille dogge är jätte rolig som sover hela tiden :(

Löjligt



Jag kan inte hjälpa det, men den är så dålig att den blir lite bra faktiskt.. men videon är löjlig ;)

Odödlig på fyllan

Jag hade verkligen en jätte rolig kväll med Anna igår. Jag tog tåget in till Ystad, snacka om att det var länge sen jag åkte tåg! Hade nästan glömt hur man gjorde ;) hehe. Vi åt en bit mat, sen gick vi upp till Sara och drack lite vin och hade girltalk!
Sen blev det en runda ner till Kingan där lille Anton försökte vara min wingman, haha! Lilla killen var så full så full, han bjöd mig och Anna på Tequila, det slutar aldrig bra.
Jag fick sedan springa till tåget (bokstavligen) vi stod utanför Kingan och jag hade nästan lust att stanna kvar, ibland känns det piss att bo i en annan ort :( Men alla fall, så trodde jag att jag skulle dö när jag väl kom fram till biljettautomaten, killen framför var aspackad och fråga om jag var en alban. Nej jag är svensk svarade jag. Helsvensk är jag inte, men det behöver inte han få reda på :) haha! Men alla fall, flåsandes försökte jag få en biljett men det funka inte. Så jag och det andra puckot fick dela en duobiljett, jag fick fan ta mig betala en krona mer än vanlig vuxenbiljett! Katastrof!
Jag är rätt imponerad av mig själv att jag kunde springa till tåget med mina höga klackar, okej det var kanske inte jätte långt jag sprang men fan, man har bättre kondis på fyllan. Eller man tror det alla fall :D

Nu ska jag lägga mig i sängen och vila lite :) Ciao.

Jävla internet

Har försökt att få igång mitt jävla internet hela dagen, nu äntligen funka det!
Jag har precis varit och solat, det pissregna ute så jag blev för fan helt dyngsur. Mindre roligt!
Snart ska jag köra till mamma och hämta upp henne, vi ska vaccinera våra hundar. Sen ska jag snabbt hem och göra mig klar och åka in till Ystad för att ha myskväll med Anna, för en gång skull så är vi lediga samtidigt en fredag! Kryss i taket ;) hehe.
Nu ska jag göra lite äggröra med bacon :) Ciao!


Åh vad jag saknar usa :)

Carol tvingar mig att blogga

Jobbet gick bra idag, hade lite folk alla fall, så det blev tre timmars jobb.. Det skär i hjärtat.
Uttråkad till tusen är jag också, jag hoppas att mp kommer ifrån jobbet idag så vi kan träffas. Det var länge sen nu ju :(
Jag har inte så mycket mer att skriva. Ciao!


Godnatt

Linda är på besök. Nu ska vi sova, gondatt!

15 september

Solen skiner och vindarna är friska, så himla underbart :D
Vad händer idag? Liinda kommer på besök, sen ska jag jobba ikväll. Håller på att klättra på väggarna här hemma, trodde jag aldrig, jag som är så lat ;) haha!
Nu ska jag städa lite. Ciao!

Jag vill ha allt!



När jag och Lotta var på Bolagret i söndes hittade jag detta barbordet och stolar. Det skulle vara perfekt att ha i mitt kök, eftersom det är så litet och man kan fälla ihop både stolar och bordet :)
Där var så många fina grejer :) Jag hittade också sittpallar med förvaring, så det ska nog bli mitt nästa köp :) Jag har ganska snålt med skåp, jag ska köpa en billyhylla också så att jag kan få upp lite böcker och skit. Jag är långt ifrån klar med denna lägenheten ;)

Oj, jag har en blogg också.

Man kan säga att jag inte har haft lust att blogga. Ibland får man såna dagar :)

Idag tog jag en rejäl sovmorgon, vaknade sista gången halv tolv (!) det var riktigt länge sen jag sov så länge. Men jag antar att jag behövde det :) Vid ett tiden så hämtade jag upp Lotta, för hon skulle färga mitt hår, eftersom mina toppar är praktiskttaget svarta så ville jag inte färga hela håret. Det blev alla fall jätte bra och jag är supernöjd :) Nästa projekt är att bli rödhårig ;) Muuums!
Vi fikade också på Bullen&Bönan, lika gott som alltid ;) Sen blev det en tur till Boan och köpte lite smått och gott.
Nu ikväll har jag tagit det lugnt. Snart ska jag tvätta av mig sminket och gå lägga mig tänkte jag :)

Dessa atans piller


Lugn, det är bara silicia och vitaminer ;) Och min medicin så att jag kan vara bland folk. HAHA! Just kidding ;)
Jag hatar verkligen tabletter, egentligen tror jag inte på det. Men jag får ge det en chans.

God middag

Tro det eller ej. Jag satte klockan på åtta, och halv nio steg jag upp. Vinglade ner till tvättstugan och började tvätta, het otroligt att jag hittade ner ;) Sen åt jag lite frukost och väntade på att reklamen skulle komma. Jätte mysigt :)
Nu har jag tvättat klart och undrar vad jag ska göra..

Alltså, jag vet inte hur länge jag har suttit med denna sidan uppe och skrivit nån mening i timmen. Jag tror att jag har suttit i två timmar.. Ja, inte i sträck då :)

Igår följde jag med Lotta och Bazze till Nova Lund, det blev ingen shopping för mig, förutom jobbeskor för 74,50 ;) Det ekar ganska mycke på mitt konto, vilket aldrig är positivt. Vi hittade en "ny" affär också, Bolaget. Jätte fina möbler och inredning. Lätt att jag och Lotta ska dit och shoppa inredning när lönen kommer ;) muuums!

Nu ska jag göra lite lunch tänkte jag. Ciao!


Roligt

Pappa och jag pratar om perioden mellan Mårten Gås och Julborden.



Di e guuuutt!

Det är fortfarande lördag och jag är hemma. Tanken var att spendera denna lördag med någon av mina kompisar och kanske ta ett glas vin eller något, men trots att jag har en del kompisar var det ingen som hade varkens tid, lust eller ork :P Istället tände jag massa värme ljus och tog fram glasskartongen och tyckte synd om mig själv :P Men vet ni vad? Nu ska jag ta en snabb dusch, sen ska jag nanna.

åååh

Världens tråkigaste lördag.. Jag är rastlös, men jag orkar inte hitta på något.. Jobbigt.

Förresten, jag skulle ju visa er den lata katten.


Ibland tror jag att katten är störd.

Godkväll.
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Jag är trött och har ont i benet. Jag funderar starkt på att lägga mig i sängen faktiskt. Det gick bra att jobba idag, helt otroligt vad lite folk vi har nu. Nästan så att man saknar tiden i somras då vi nästan hade så mycket folk så att vi knappt hann med.
Nåja, det var allt för mig :) Godnatt.

Godnatt

Jag är trött.. på mig själv, på jobbet, på att jag knappt har pengar kvar på kontot.

Men vet ni vad? Jag har en morot. Den 26:e december åker jag och Linda till Marockooooo i två veckor! :D Det ska bli så jävla underbart, vi kommer ha the time of our lifes :D

Nu ska jag lägga mig, det blir jobb imorron. Nu slåss vi om tiderna så att vi får en chans att kunna försörja oss själva, vi får se hur det går. Godnatt!


God eftermiddag gott folk

Det blev några timmars jobb idag, det är så himla tråkigt att det blir mindre tider nu och alla slåss om vem som ska jobba :/ Men men, det gick bra idag.
När jag kom hem gick jag ut med Izzi en lång runda. Det här med långa runder har blivit "my thing" ;) hehe. Dock inte Izzi's, jag vet inte hur många gånger hon stannade och protesterade. Men jag gav mig inte :)
Katten ligger här i soffan bredvid mig, hon har matskålen framför sig (jag har den i soffan för att inte Izzi ska käka upp hennes mat), men kattafan är skit lat! Hon tar tassen ner i skålen och fiskar upp maten, ser dögulligt ut men jävla latmask :P Ni ska få se sen, lyckades filma det ;)

God kväll

Helt värdelös kväll på jobbet, inte en käft kom och det var knappast lönt att köra dit för mig.
När jag kom hem tog jag Izzi med mig ut och gick en 30min promenad. Jag börjar bli helt nipprig nu när jag inte får min motion på jobbet, jag tror att jag har gått upp ett-två kilo, men det kan också vara för att jag har min mens nu ;) hehe. Nä, men eftersom jag äter för en hel familj så måste jag gå av det på något sett. Om jag vill fortsätta äta mycket så får jag fan börja röra på mig också. Så det så!

Nu ska jag tvätta av mig sminket sen ska jag nanna. Det blir jobb imorron, dock bara lunch, så vi får hoppas att det blir mer att göra då :)

...

I’m standing where you left me
Man you really hit me hard
And Oh. My. God.
I’m standing where you left me
You better come get me

God middag

Tro det eller ej, men jag har varit uppe sen klockan nio idag =)
Det är strålande väder idag och det var riktigt härligt att gå på morgonpromenaden med Izzi. Nu har jag precis käkat världens dunderfrukost, min nya passion är Start! crisp 'n crunch med choc & nuts, vet ni hur god den är?! Himmelsk om ni frågar mig! Tyvärr är den kanske lite dyr, paketet är modell mindre och den kostar nästan 30kr. Men jag lovar, det är värt det! Och jag skulle kunna leva på det :D

 


My new shoes


I know, fjortisbild. Men kunde inte hjälpa ;) Annars fick jag inte plats i spegeln.

Nu är hö-hö-hösten på väg

Det märks när hösten på väg, på min stamning. Jag stammar mycket mer och det är nu jag ångrar mig lite att jag lämnade tillbaka Speecheasyn. Men jag klarar detta, jag är stark :) Jag får göra det bästa av situationen, det är värst på jobbet där jag måste prata med gäster hela tiden. Jag vet ju att speecheasyn var ganska jobbig att använda, speciellt på jobbet, eftersom där är så mycket ljud.
Jag kämpar och kämpar alla fall. Jag försöker se det positiva, jag kan alla fall prata :) haha! Jag är inte stum, det tar bara lite längre tid ibland att få det jag vill säga.

Känner ni som stammar någon förändring när hösten börjar närma sig? (ni får svar anonymt om ni vill)

Ibland kan det kännas som en labyrint i huvudet.


God middag

Idag vaknade jag av att det var lite kallt i min lägenhet, så jag tänkte att jag sätter igång elementet. Jo men visst, fanskapet börjar läcka vatten nu och när jag ringer till vaktmästaren så frågar han om han kan komma på torsdag. Näää, det läcker ut vatten! Så jag fick nästan övertala honom att komma idag.
Jag har också missat min tvättid, den var igår. Smart! Okej, jag var inte i jätte stort behov att tvätta. Men nu är där ingen tvättid förrän i nästa vecka, så jag fick ta en på morgonen/förmiddagen. Vi får se hur det går..
Och mensvärk har jag fortfarande, aaaaj!

Kanske ska gå och lägga mig igen? Ingen bra dag idag :S

Böööö

Har haft en jätte mysdag med Anna, det blev en liten runda till Nova Lund. Eller ja, liten och liten, vi var där i några timmar :P Dock hittade jag ingenting, jo jag hittade den perfekta höstjackan och självklart fanns det inte i min storlek, så jag ska se om den finns i Ystad eller på nätet. Så det blev bara ögonbrynsfärg och ett par assnygga höstskor :) Jag kan visa er en annan dag. Jag valde faktiskt att köpa med "lite" högre klack, jag måste börja vänja min onda fot. Jag är ju lite stelare i det ena benet (eller foten) så jag kan inte gå i för höga klackar, vilket är jätte tråkigt eftersom jag tycker det är så jävla snyggt.
När vi var tillbaka i Tomelilla igen gick vi till thairesturangen och käkade lite. Lika god mat som alltid, och vi rensade tallrikarna som vanligt ;) haha! Sen gick vi till Coop och köpte lite gott. Jag var så himla sugen på cheesecake, men hittade ingen så det fick bli carte d'ors rasberry cheesecake glass, vilket är lika gott om inte godare :D

Nu ska jag gå och lägga mig tänkte jag, eller snart alla fall.

Bilder från ikväll.

 

Mamma lagade jäätte god mat. Schnitzlar, österrikiskpotatissallad, ris och bearnisesås och grönsallad :) Gudars gott! Lite vin slank också ner ;) Sen blev det naturligtvis kaffe, kakor och tårta. Det var verkligen jätte mysigt och vi fick många skratt :D


Jag skulle ju deltagit där.


Jo, jag lever :)

I fredes var det jobb som gällde, jag och Anna var flummigare och stördare än nånsin. Sen bestämde vi oss för att ta en spontan öl efter jobb, lättöl för mig givetvis. Vi stack ner till Kingan en stund, sen vidare till Soft där vi träffade på två killkompisar. Jag och Anna var lika störda fortfarande, när vi var ute och rökade showade vi för kompisarna genom fönstret, och ja alla andra för den delen. Jag gjorde den välkända trappan ;) haha! Förresten, sen när har dom 21årsgräns? När jag såg lappen, så tänkte jag "Men shit, jag är bara 20" Men tji fick jag, det var länge sen ;)

Igår när jag vaknade kände jag mig riiktigt bakfull (på en lättöl?) Men okej, kom hem sent och sov inte i så många timmar. Segare än Gandhi var jag, huvudvärk till tusen. Varkens kaffe, vatten eller mat hjälpte på hela dagen. När jag kom hem så släppte det, tack gode gud. Jag lyckade spilla murkelsås över hela min soffa också, typiskt mig. Sen jävla såsen innehåller i princip bara grädde så nu har jag en stor fet fläck :P

Idag blev jag väckt lite i tio, så jag gick ut med Izzi. Det är ju strålande väder, friska vindar och en sol som värmer. Kan inte bli en bättre septembermånad :)

Snart ska jag börja med kanelbullarna tänkte jag :) Ciao!

Ha den äran idag!

Och för att inte glömma! Min kära broder fyller 18år idag!! Tänka sig att tiden går så fort, det kändes som att jag fyllde myndig igår :) Så snart ska jag baka lite kanelbullar som jag tänkte bjuda på senare, då vi är hos min bror och firar honom. Mamma ska bjuda på mat, schnitzlar ;) Muuums!


Pontus och jag för många år sen :) GRATTIS SUTNOP!

Husfrun är tillbaka

Jag älskar verkligen att vara i köket. När jag skaffar ett hus ska köket vara mittpunkten, tänk att kunna bjuda hem sina nära och vänner, sitta vid köksbordet medans jag lagar eller bakar. Eller mina barn gör läxorna medans jag gör kvällsmaten, synd att man inte kan göra en karriär av det! Jag skulle passa utmärkt som en :D
Idag lagade jag korvstroganoff med potatis, det blev verkligen supergott :D Nu håller jag på att baka ett franskt bröd, jag ville egentligen göra omas goda bröd. Men jag kommer inte ihåg vad hon sa hur hon gjorde, hon gör nämnligen inte det på recept. Det är en sån kvinna jag vill bli, jag hade älskat att ha en stor familj som jag hade kunnat göda ihjäl med min goda mat, bröd och kakor.


Julen 2007, hemma hos mamma och pappa. Vilken liten rulltis jag var :D

...

Du chockar mig.

Vi lever för att äta

En sms-konversation mellan mig och Anna:

- Mmm, nu ska jag äta lite Ikea chips :D
- Haha håller på att spy av jordnötsringar nu.
- Sällan vi äter :P haha!

Första September

Ny månad, nya tag. Solen skiner för fulla muggar, jag var nästan beredd på höstvädret ;) Det hade varit mysigt, absolut. Men skinande sol är aldrig helt fel det heller :)
Ikväll är det jobb som gäller, snart ska jag ha lite Mamma-tid med mamma. Det behövs ju också! Ska bli jätte mysigt.

RSS 2.0