....

Jag kan vara en svärmorsdröm, men jag kan även vara din värsta mardröm.

26 februari 2013

Herregud vad jag har varit dålig på att skriva här :P Men det har varit full rulle dom två senaste veckorna. Jag har jobbat, fixat inför mitt 25års kalas, jobbat, fixat här hemma .. osv.. Har väl varkens haft tid eller haft lust att skriva av mig antar jag :)
 
Mitt 25års kalas blev som förväntat. God mat, god dricka och min familj och vänner var på plats :) Helt perfekt. Även om en del fattades så hade vi hur trevligt som helst. Anna och jag agerade servitriser igen, kändes som old times ;) haha! Kanske inte helt meningen att vi skulle känna att vi var på jobb. Men ibland måste man ha servitris instinkerna på rätt plats :) Jag fick många fina och behövliga presenter, kunde inte önskat mig något annat <3
 
 
Okej det var princip bara bilder på mig :P Men det var ju faktiskt min dag. hehe.
 
Igår hade jag och Lotta en dag för oss själva. Vi tog den lilla högljudda corsan in till Ystad och gick in på Subway och käka frukost, sen blev jag så kaffesugen (brukar aldrig bli det) så vi gick till EH och tog en kaffe och kaka :) Var verkligen jätte mysigt och sitta och prata om allt mellan himmel och jord <3
Sen körde vi upp till Rusta och shoppade loss på filtar och kuddar. haha! Ja, man skulle varit miljonär :)
 
 
Förresten så har jag blivit stoppad av polisen fyra gånger på två veckor! Börjar bli riktigt irriterad på dom! Dom två första gångerna var dom stillastående och tog in andra bilar också, men dom två sista gångerna har dom kört efter mig! Körkort och nykterhetskontroll har dom då sagt, och frågat om det är min bil. JA! Den står på mig så det är klart att det är min! När dom stanna mig andra gången börja dom dividera om mina baklampor var för mycket tonade.. Suck.. I lördags fick jag punka på ena bakdäcket, så nu kör jag med ett sommardäck som dessutom är fälgen två tum större än de andra. Men det har inte polisen sett som tur är! :P haha! Lite nervös är jag varje gång polisen kör förbi eller stannat mig.
 
Nåja, nu ska jag fortsätta min städning.. eller ja, jag har diskat, dammsugat och slängt i en tvätt. Ska fixa och dona lite då :)

11 februari 2013

God förmiddag.

Det var länge sen jag sov själv, inte superroligt men jag fick lugn sömn ;) Ja förutom konstiga drömmar, men det får jag ofta nuförtiden. M sov hos sin kusin för han skulle hjälpa dom med deras nya hus idag, så därför fick jag sova själv här i huset :P Jag sov på soffan och tittade på tv tills jag somnade, och Izzi låg tättintill mina ben. Mysigt :)
Idag blir det ner till Tomelilla och förnya mina p-piller, sen ikväll blir det mys med M. Vi hade tre månaders förlovning igår, jag jobbade ändå så det blev inget firande :P
Jag ska försöka förbereda inför lördagen nu hela veckan. Ska bara komma på hur jag ska göra det, eller vad jag ska börja med.
Nu ska jag se om jag har nåt varmvatten i duschen än. Ciiao!

10 Februari 2013

Nu är det exakt en vecka till jag blir 25år ! Snacka om att jag har noja. Jag ska njuta av sista veckan som 24åring ;) hehe!
Jag håller på att göra en lista på vad jag ska köpa hem, trodde inte att listan skulle blir så lång, men det blev den. Nä, det är egentligen inte så mycket som ska köpas hem. Jag har bestämt mig för att göra varmsmörgåstårta, och den är rätt enkel att göra, och enkla grejer ska vara i den. Men sen är det allt runt om! Pappersdukar, kaffemuggar, ballonger.. osv. Men det kommer bli nice :)
I fredags fyllde mamma år och det firade vi genom att käka ute i Ystad på Upp Eller Ner. Där va jätte mysigt och god mat :) Det blev naturligtvis ryggbiff för min del, det är ju standard när man ska ut och käka ;) Vi hade jätte mysigt och det blev mycket snack och skratt.
Igår blev det jobb och det gick väl bra, jobb idag också. Sen nästa vecka blir det full rulle, ska fixa med allt inför helgen ju. Och så jobbar jag ons-fre, underbart..
Nu måste det bli lite frukost.. Ciiao!
 

...

"Jag har vakat många nätter
Förhandlat med mig själv"

7 Februari 2013

God kväll!
 
Nu har det gått för länge mellan inläggen ;) Men jag har jobbat, så bloggen blir åtsidosatt på något sätt.
Igår var det full rulle. Jag tog William till City gross i Höör, men innan vi kom dit.. Eller rättare sagt hade kört några minuter på våra fina smala bondevägar in till Hörby så "krockar" jag med en mötande bil! Han kör så nära mig att sidospeglarna möts! Min spegel går i kras.. Tror ni att han stanna?! Naturligtvis inte!! Jag stanna bilen och gick ut för att kolla om det kom fler skador. Tur att jag har såna infällsbara sidospeglar, annars hade det gått riktigt illa. Jag kör vidare och ringer Mattias, han blev tosig och kör till "brottsplatsen" och kollar, jo jag hade kört åt sidan och den andre hade bara kört rakt fram. IDIOT! Mattias fick tag på den andra bilen, och prata med honom som körde .. "Det var BARA en backspegel" Helvete heller! Dom är satan ta mig inte billiga. Så det blev en polisanmälan för smitning och så ska det göras en skadeanmälan hos försäkringsbolaget. Så jag satt i telefon hela eftermiddagen kändes det som.
Efter vi hade varit på Citygross körde vi till Hörby igen och hämtade upp Nelly och körde och handlade.
Sen blev det hem och lagade mat, ja efter att ha pratat i telefon hela eftermiddagen. Det blev lasagne, verkligen länge sen jag gjorde det! Dock blev det inte helt hemmagjord, blev av sån Knorrs lasagne, med pulverblanding. Men självklart slängde jag i lite kryddor ändå :) Dom brukar vara ganska smaklösa.
Efter det så körde vi Nelly hem och tog en kaffe hemma hos dom.
 
Idag har jag varit i Tomelilla en sväng, körde upp till Oma och moster så att moster färga mitt hår. Det behövdes verkligen! Dock måste jag börja med att färga håret hos frisören, att färga det hemma blir inte så snyggt. Eller ja det blir alltid inte så himla rätt. Just nu ser mitt hår ut som en zebra bara för att man färgar hela tiden på det man har färgat innan. Alla fall, det blev ju en helt annan glans :D
Sen sprang jag inom Thess och fråga om hon hade någon tid att klippa och det hade hon på momangen, underbart! Hon fixade till min katastrof, ja hon som klippte mig sist visste nog inte vad en sax va. Ena sidan av underhåret var nån cemtimeter kortare än den andra sidan! Och uppklippningen var ganska markant, när det ska smälta in i håret. Nåja, det blev snyggt nu alla fall. Så nu fattas det bara att lägga ny färg i ögonbrynen och måla om naglarna, sen är jag fit for fight! :D
 
Nu sitter jag och myser i soffan medans pojkarna spelar. Mattias gjorde sina goda pannkakor som vi just har stoppat i oss. Mums :) Det blir att njuta av sin matkoma!
Ciiiao!

4 Februari 2013

God förmiddag
 
Vi sov faktiskt på soffan inatt. Den är otroligt skön så det gjorde inget, och det var härligt att somna med tvn på också. Annars brukar vi ha datorn i sovrummet, men den låter som en helt jävla flygplan!
Jag vaknade halv sex och fick nån rethosta och låg vaken i lite mer än en timme. Tittade lite på Landet Runt, sen började Nyhetsmorgon..
När jag vaknade igen så var det bara att stiga upp, klockan var lite över nio så det var lika bra. Så nu sitter jag här i soffan, nyduschad och väntar på att M ska öppna ögonen. Lite frukost hade nog inte varit fel, magen börjar protestera :P
 

3 Februari 2013

God kväll gott folk!

Just nu sitter jag här i soffan med matkoma. Tacos blev det på menyn idag, och som vanligt äter man tills man får ont i magen :P
Idag steg jag upp närmare halv tio. M hade somnat på soffan inatt så jag fick hela sängen för mig själv, heeela natten :D Ganska ensamt, så jag rekomenderar det inte. Jag vaknade inte förrän halv sju och märkte att han inte låg bredvid mig. Men jag bredde ut mig extra mycket och somnade om igen ;)
Så idag tog vi hem ett hörnskåp som vi målade om, så nu börjar det verkligen ta fart där borta vid "matsalen" hehe. Vi har bestämt om för att bygga ett eget matbord. Skit häftigt kommer det bli!
Nä, nu ska jag fortsätta mysa i soffan med mitt hjärta.. Ciiao!

...

Det hemskaste kunde hända.. och det hände. Fan ta gud som gjorde detta! Vad har de gjort dig för att förtjäna denna misären?!

2 februari 2013

God morgon.

Här sitter jag i min soffa. Det är helt tyst i huset. Mannen ligger fortfarande i sängen, jag har tagit en dusch och nu sitter jag här med mitt te och tittar på tvn som inte har något ljud (katastrof! Darin är ju med i Nyhetsmorgon :P ) och överför filmer från hårddisken till ett minne :) Det är fridfullt.
Jag vaknade redan klockan nio, och var pigg. Så det var inte lönt att somna om för då hade jag varit tio gånger så tröttare sen. Kan vara rätt skönt att stiga upp i nåt så nära tid en lördag faktiskt :)
Vi såg en jätte bra film igår, Savages heter den. Egentligen en skruvad film, men bra :) Sen blev det en gammal goding, Batman med Michael Keaton. Men den somnade vi till så klart. Det är rätt mysigt, vaknade lite över fyra inatt och gick upp i sängen istället . hehe.
Nä, nu ska jag mysa vidare. Ciiao!

Förvirrande ord

Just nu är väl inte min stamning den bästa. Jag snubblar mycket på ord. Kanske är det för att jag är tankspridd? Jag säger ofta fel ord (jag som stammare brukar byta till ett lättare ord när jag märker att en stamning kommer) eller att jag bytar bokstav i ett ord. Jag vet faktiskt inte om det har med stamningen att göra egentligen, eller om det är jag att allmänt förvirrad :P
 
Nuförtiden tänker jag inte så mycket på att jag stammar, eller tänker "Jag kommer stamma". Det är många som säger när jag säger att jag stammar att "det hörs ju inte". Det är inte det som är poängen. Jag har varit stammare i hela mitt liv, det är något som jag kommer få leva med i resten av mitt liv också. Att hela tiden har känslan eller tanken på att jag kommer att stamma. Visst, jag stammar inte lika mycket nu som jag gjorde förr. Jag har accepterat det mer nu också, kanske därför jag inte ser det som ett jätte stort problem längre. Det är mer när någon fyller i till mig när jag inte vill, eller någon avbryter mig mitt i en mening, då jag måste ta ett nytt andetag och börja om på nytt.
 
De som säger att "jag har inte märkt att du stammar" tänker inte på hur det är att stamma sjäv. Jag gör allt i min kropp och själ för att jag inte ska stamma. Vet ni vilken påfrestning det är, mentalt och fysisk? Man spänner hela kroppen, och man har rädslan för att stamma. Bara för att man har en liten röst i baknacken som säger "Det är fult att stamma, det är fel, du kan inte prata normalt"
 
Jag är väldigt glad och lyckligt lottad för att jag har så mild stamning som jag har. Jag har mött de som har det värre än mig, och kollat mycket på tv och youtube-klipp. Och det viktiga att veta som stammare, är att vi är inte ensamma. Vi är många :)

1 februari 2013

God kväll!
 
Äntligen är det februari månad och jag börjar denna månaden med ryggont (!) Det började redan igår på jobbet, och jag sjukade mig idag för att jag pallar fan inte jobba när jag har ont i ryggen. Jag höll på att dö igår!
 
Jag har egentligen inget vettigt att skriva idag, det enda jag har gjort är att ligga på soffan. Men det förstår man, hur mycket kan man göra när man har ont i ryggen? Inget tyskland blir det imorron heller.. Mattias är halvdålig och jag med min rygg. Så jag hoppas att det blir i mitten av nästa vecka då jag är ledig från jobbet :)
 
Det är någon babyboom nu bland alla kvinnor tycker jag. Alla vänner och bekanta skaffar barn nu. Min underbara syster och min svåger ska ha barn i mitten av Juni. Jag är så glad för deras skull <3 dom är verkligen värda en liten knutte nu! :)
 
Nä, jag ska göra nåt vettigt. Eller ja, se på film eller nåt. Ciiiao!
 
Jag och lotta på nyårsafton 2011.

RSS 2.0