Empire State Building

Jag maste bara skriva att vi var uppe i ESB igar. Det var det vackraste jag har nagonsin har sett, vi sag hela New York pa kvallstid och man sag alla lampor. Skit haftigt!
Nu e det sno ute och det blir nog att fira nyar pa hotelet :p haha!
Ciao!

En liten paus fran allt

Jag tankte att jag skulle skriva ett par rader nu nar jag har tiden :) tur att det finns 24hours internet.
Det e nu jag ska skryta om att jag e i New York I guess, och det tanker jag gora ocksa! HAHA! Det e verkligen skit coolt att vara har. Allt e stort, stressigt, trafiken e hemsk och folk kan absolut inte fickparkera, hehe! Vi bor lite utanfor Manhatan, sa vi maste ta tunnelbanan in till stan, men det gor inget for mig alla fall. Att aka tunnelbana e verkligen apjobbigt, allt maste goras snabbt. Denna staden e stressig och det kommer nog inte bli en favoritstad, men det e verkligen skit coolt att vara har anda :)
hoppas att ni har bra dar borta i sverige, vi har sol men kalla vindar, igar var det sex minusgrader. Och en sak som e bra, jag vaknar tidigt och faktiskt inte somnar om.
Jag maste saga ocksa att jag saknar er alla! jag langtar hem, men samtidigt vill jag vara har ocksa >.<
Nu ska jag ga upp till rummet igen. Ciao!


New york!

Nu är jag hos anna och vi ska sova nu. Lagom nervös är jag! Go natt!

Stress eftermiddag

Jag tänkte att det skulle bli en lugn och skön eftermiddag, men nu har det kört ihopa sig lite eftersom vi bara har en bil. Jag ska köra och lämna odjuren och snabbt in på boan. Pappa och bea skulle också ha bilen för dom hade ärenden att göra innan min halvsyster med company kommer ikväll (tyvärr missar jag er ikväll:( men vi ses en annan dag) Så det har kört ihop sig lite, men jag hoppas att det löser sig i halvlek :)
Och att där var nån dum jävel som ville spränga ett plan som gick till usa gör mig inte mindre stressad precis! För fan, ha bättre koll i väskorna! Jag vill inte dö i luften, eller överhuvudtaget!
Nåja, jag är fortfarande förkyld och jag hatar det! Jävla mög..

Typiskt mig

Jag glömde att jag hade ögonbryns färg på mina bryn, så nu har jag färg runt om. Min vanliga tur lixom! Och jag håller nog på att få hosta också. Förkyldningen har inte gett med sig, pappa och bea är iväg och handlar massa mediciner till mig. Till o med pappa visste vad Kan Jang är, det finns tydligen i vanliga affärer också. Det visste inte jag :P
Kan man inte kapa av näsan eller nåt? Bara jag hade sluppit snuvan så hade jag varit jätte nöjd! Det är den som är besvärlig ju :S Alla fall, nu ska jag väl inte vara sån, jag har större problem. Jag har färg runt mina ögonbryn! Okej, det syns inte jätte mycket, men det finns där! Jag ska försöka skrubba bort det sen, för jag har inte tid med att det slits bort, för det kan ta flera dagar :P

 

Nu ska jag göra nåt vettigt, som att för mig iordning sen packa färdigt :)


En väckarklocka?

Jag behöver ingen väckarklocka för jag vaknar klockan nio varje dag har jag märkt. Nåja, imorron ska jag upp ännu tidigare, 3-4 på morgonen? Nåt sånt :)
Nu sitter jag på min säng och dricker min frukost, BravoFriscus. Sen ska jag hoppa in i duschen, sen måste jag in till tomelilla innan apoteket stänger, om dom har öppet? och in på hälsolinjen och ha kan jang eller vad den nu heter. Dyr är den alla fall. blää!

Om 24timmar sitter vi på flyget till New York. Fabulous!


Mobilblogg

Gissa om jag kan sova? Nä! Ligger bara och tänker på resan. Självklart. Och om jag har packat allt jag ska ha eller det är för mycket, jag ska ju köpa hem grejer och sånt. Tänk om jag måste betala böter om jag har en för tung väska? Såna tankar flyger runt i huvet. Ja och lite till. Jag måste hinna med mycket imorron också eftersom jag ska vara hos anna vid sex tiden så har jag lite tidspress på mig också, men det ska nog bli bra. Måste in på hälsokostaffären och köpa kan chang alla fall, har hört att det är värsta dunderkuren mot förkyldning :) och jag måste in på boan och köpa ett litet lås till min resväska och hörlurar till min mp3. Ja som sagt, jag har lite att hitta på imorron innan mamma står utanför och tutar i bilen :p god natt!

Sista natten hemma

Jag kan inte fatta att detta är sista natten jag sover hemma, visst jag kommer hem sen igen. Men om tre veckor! Imorron ska jag sova hos Anna eftersom vi kommer åka så himla tidigt, och det blir nog bäst så. Jag har en tendens att försova mig ju ;) haha!
Fjärilarna i magen är här och tänker allt för mycket. Jag hoppas att jag mår bättre imorron, annars kommer jag dö på planet :P
Tänk er, tre veckor i usa. En vecka i New York, en vecka i Los Angeles och en vecka i soliga Miami. Det är värsta drömresan :) Jag önskar att jag hade kunnat ta datorn med mig så att jag hade kunnat uppdatera här så att mina nära och kära vet vad jag gör därborta. Jag måste  skriva varje kväll, för annars kommer jag blanda ihopa dagar och veckor när jag väl ska berätta, och massor av bilder ska jag ta :D Jag har ju fått låna mammas kamera så det ska nog gå bra!
Tre veckor.. Fan va jag kommer få hemlängtan :P Jag är ganska hemkär, när jag var liten kunde jag knappt sova hos grannen :p haha! Så löjlig är jag, men jag är i goda händer :) I hope, jag känner ju Anna, Kim har jag träffat några gånger, Ola har jag träffat på ett få tal gånger och Tobias har jag inte träffat alls :P Men fan, vi kommer vara värsta familjen sen ;) haha! både positivt och negativt antar jag. hehe.
Tre veckor utan Sverige, utan familjen, utan vänner, utan mina älskade hundar, utan datorn, utan bilen :O Jag kommer inte kunna köra på tre veckor om inte nån snygg amerikan lånar ut sin bil till mig ;) mohaha! Vi kommer hyra en bil, men det var bara tre stycken som fick köra och det blev killarna. Anna sa till Kim att jag absolut inte fick köra eftersom hon tror att jag kommer ta dö på oss alla. Men eller hur :P haha! Det hade varit coolt att prova köra i usa, men jag är mer en landsvägsmänniska ;)

Lotta ringde mig för en timme sen och berättade att dom hade jätte kul på förfesten, usch jag ville verkligen va där också :( Men jag vill inte vara bakfull imorron och alkohol gör förkyldningen värre.. Så jag vill verkligen inte chansa. Jag har turen som inte har feber alla fall, jag vill inte äventyra nåt.
Vad jag kommer sakna alla.. Mamma, Pappa, Charlotte, Tessan, Alicia, Pontus, Carol, Izzi och Dolly.. Alla mina vänner! Jag hoppas att ni kommer sakna mig med!

När jag kommer hem kommer det vara 2010, pappa och charlotte är ett år äldre ;) ni ska få speciella presenter från usa :) Pappa önskar sig en jänketruck. haha!

Nu måste jag sova bort min förkyldning. Go natt!


Jag tänkte ha denna outfiten när jag reser. Det kan nog bli bekvämt :)

Jag orkar inte!

Kan nån packa åt mig?! Jag är så jävla slut.. Jävla förkyldning.

Godmorgon igen

Jag hade jätte konstig mardröm, eller jag drömde att jag hade en mardröm. Jag är inte helt säker, det var en sån där "feber-dröm" ni vet. Jag drömde att jag stod på Boans parkering och letade efter min bil, efter en stund så hittade jag den och kör iväg märker jag att jag har fått punktering och nån har gjort inbrott, den var saboterad (varför upptäcker man det när man kör iväg med bilen? haha) Sen när jag kommer hem märker jag att det har varit nån i huset och de/den är nog kvar. Jag försöker sova ändå, men helt plötsligt går tvättmaskinen igång och jag ringer till mamma och säger att här är nån i huset och hon måste komma och hämta mig. Då suckar bara mamma och säger att det är lugnt, där är inte nån i huset. Jag börjar gråta, bönar och ber att hon ska komma, men hon bara suckar.
Sen vaknar jag. Tack gode gud att det var en dröm. Mamma hade aldrig sagt så heller, hon hade kommit på två röda sekunder :)

Min hals är fortfarande lite svullen och jag är lite snuvig, ingen feber har jag alla fall. Jag önskar att jag kunde trolla fram BravoFriskus, Lotta sa att den var jätte bra när man är förkyld. Nån som har lust att lämna en till mig? Eller jag kan gå till Skånemejerierna och visa lite hud. haha! :D Nää, jag ber pappa att han köper till mig när han är på väg hem, han ska säkert in på ica ändå. :)

ps

Jag har fortfarande inte somnat. Eller försökt.. Men nu ska jag verkligen försöka!

Jävla förkyldning.

Jag vaknade precis pigg som en lärka och trodde att jag hade försovit mig till flyget, jävla pucko! :D haha! Jag ska nog ta mig en kopp te och en apelsin, det var ju jävlar vad denna förkyldningen inte vill släppa taget om mig. Jag är inte dödssjuk, men på god väg snart. AH! Notera att klockan är halv åtta på morgonen när jag skriver detta. haha!


Panik!

Om 48timmar ligger jag hemma hos Anna och försöker sova.. Jag kan inte fatta att det är två dygn till vi ska åka. Och om jag inte blir frisk på dessa två dygnen så kommer jag dö, okej jag ska alla fall inte bli värre. Jag har ett kilo apelsiner som ska käkas upp, och jag ska till the drugstore på lördag (om dom har öppet?) och köpa hem massa bra saker så att jag blir frisk och kanske bra saker att ha med på resan :) vad nu det skulle vara?

Alla fall, jag måste verkligen sova nu.

Julen hos pappa

Det har varit full rulle hela dagen. Jag vaknade också sent, men det är inte så konstigt när jag känner mig lite halv krasslig. Lagom nu till resan *arg*
Men det har varit jätte mysigt :) Lotta kom lite tidigare och skulle "hjälpa mig", men jag tyckte mest att hon käkade på mina köttbullar :P haha! I don't blame her, they was amazing :P


Alla fall, här kommer lite bilder :)

Julgodis och kakor till Kalle :) Jag älskar verkligen att titta på Kalle, vi sjunger alltid med när det är Askungen, Baloo och Snövit, och härmar Kungen i Robin Hood :)


Pontus, Charlotte och pappa.

Vi hade inte fått upp granen än, så jag och lotta pyntade plastträdet ;)

 

Självklart måste man posa bredvid den också med värsta fis-minen ;) Visst passar elefanten in i sammanhanget också?

 


.. Lotta också :)


.. Pontus tyckte det blev skit ballt :D


Han är Grinchen också ;)


Självklart var vi tvugna att posa tillsammans framför plastträds-granen :)


Efter maten tog vi in den riktiga granen och pynta den. Bättre sent än aldrig :) haha!

Sen åt vi lite ost och kex :) Sen julklappsöppning och till sist kom Baz och då blev det pappas goda julgröt !
Nu är jag så jävla trött att jag ska faktiskt sova alldeles strax, igår va jag så trött att jag glömde ta av mig bh:n innan jag skulle sova, jag sover i linne så jag tänkte väl inte på att ta av bh:n. Jag måste verkligen bli frisk innan vi reser, eller att det inte bryter ut totalt alla fall. Fast det är halvdrygt att vara halvförkyld också :P Men hur kul är det att vara sjuk på en resa? Men jag ska med även om jag bryter armar och ben, inget stoppar mig!

Hoppas ni har haft en mysig julafton med nära och kära :) God Jul på er! God natt.


Julen hos mamma

Jag har nästan glömt att skriva om gårdagen hos mamma, vi firade jul där :) Det var alla fall jätte mysigt och vi fick go mat :) Jag fick lite dåligt samvete för att jag inte hade bakat kola och bröd till Jocce, det gjorde jag ju förra julen. Han blev så förtjust i min bakning :) Det tackar vi för! Jag bakar till dig när jag kommer hem! :D haha!


God Jul!

*HostHost* Ska bara beklaga mig över att jag sitter här och har precis käkat en apelsin och ska påbörja mitt te, sitter med halsduk runt halsen också. Men sjuk ska jag inte bli! För jag ska fantamig till USA. Jag ska äta apelsin och dricka te varanan timme just för att jag inte ska bli sjuk, förstår ni nu hur mycket jag inte vill bli sjuk? :P haha! Jag menar inte fan stannar jag hemma när jag har en drömresa som står runt hörnet? Heeelll noo! Dessutom var den dyr, om jag så skulle bryta armar och ben så ska jag på planet! ;)
Nu ska jag påbörja mitt te, sen ska jag börja med köttbullarna.  Ciao!

 


Julen 2007, då vi hade en blå och vit kaffekokare och jag hade några kilo till ;)


Jul jul jul

nu är jag hemma från mamma. Det var jätte trevligt och god mat :) jag har ganska ångest över resan, men jag vet att det kommer gå över. Jag kommer ha skit kul där, men det är långt hemifrån, jag ska var borta i tre veckor :( men det kommer bli en underbar upplevelse :-D

Jävla pelletsbrännare!

Självklart hade brännaren lagt av när jag kom hem nyss, och jag ska vara hos mamma om en timme ungefär. Så jag fick snabbt starta om den, så att jag får alla fall lite varmvatten.

Alla fall, jag fick en mysig stund på stan med mig själv i all julstressen. Skoja inte att folk är stressade, julen ska vara lugn och fridfull! In my ass ! :S Det blev alla fall lite smink och smycken på H&M, rött nagellack från Crispa och jag gick in på Guldfynd för att hälsa på Carol, stackarn hade fullt upp men tog tid att hjälpa mig :) Jag köpte en julklapp till mig själv :D Eller rättare sagt, två. Det blev två jätte fina klockor, en silver och en med svartläderband. Precis vad jag behövde :) God jul till mig själv!
Sen körde jag på julgransjakt, men det var ganska lönlöst för alla granarna var slut. Det är lättare att köpa en plastgran ;) mohaha! Så jag körde till Tomelilla och titta efter gran där, men där var heller inte nån, så jag körde till Ica för att köpa lite mjölk och kattmat. Naturligtvis när jag står och pratar med Charlotte så lurar hon på mig lite ostar ;) haha! Men det är ju faktiskt så att när man äter julmat ska man avsluta med kex och ost. Så jag köpte med lite goda ostar som vi ska mumsa på imorron.
Pappa ringde också mitt i min osthandling och sa att dom ville bli hämtade, så jag fick köra in till Ystad för andra gången :P Det var tur att dom inte blev senare alla fall.

Nu ska jag gå och stressa brännaren så att jag kommer iväg nångång! :O Aaaah!

Öööörk!

Fy fan va jag luktar anjovis! Uuuusch! Måste duscha måste duscha måste duscha måste duscha! Jag fick för mig att jag skulle lukta på fisken när jag stod och skar den. Fyyy faaan! Ganska dumt tänkt, men jag är inte känd för att vara bright ;) haha! Nu vet ni vad jag utsätter mig för bara för att mina nära och kära älskar min Jansson? Den är ganska god om jag får säga det själv, men man hade kunnat skippat anjovisen helt!

 

Nu ska jag göra mig klar och ta ut Jansson. Ystad here I come ;)


Hasse och Tage


Dan före dopparedagen

Det är den 23:e idag! Guuud va tiden går, jag hinner knappt med! Jag har fortfarande tusen grejer jag ska göra. Men jag bestämt mig för att baka färdig efter julafton istället. Jag har ändå två dagar på mig då, 48timmar. Det skulle väl kunna gå? ;) haha! Men jag är alla fall halvfärdig, och jag har tänkt ut lite mer vad jag ska ha med mig.

Idag ska jag göra:
- Jansson "Hallå Jansson!"

- Köra in till Ystad och växla pengar, ta en runda på gågatan och köpa smink.

- Hämta pappa på jobbet

- Fira jul hos mamma.

 


Jag är glad!

Jag ska till Usa om fem dagar! wiiiie!
Nu ska jag nanna. Blir en tidig dag imorron, om jag själv får bestämma :P Mycket händer imorron, jag hoppas att allt löser sig. God natt!

Åh herre gud.

Jag kollade lite på mina sidor på tele2 och fick upp min fakturaspeci...ja ni fattar. Då när jag fick min saftiga (tycker jag) mobilräkning på tusen kronor hade jag använt 15mb för att wap, alltså 300kr bara just där. Jag hade skickat 616 sms till andra opratörer förutom comviq = 423 svenska kronor. Jag hade ringt för cirka 70kronor, plus en fast summa på 200kr. Herre gud säger jag bara, det är dyrt att vara populär ;) haha!

Men jag har lärt mig att inte använda mobilen så mycket alla fall :)
Och jag tycker det är konstigt att jag inte har fått hem ett brev om att jag ska betala! :O

Vet ni va? Det snöar igen.

Vi kanske får en vit jul trots allt?
En sån här dag ska man verkligen vara inne och julbaka, förbereda maten, packa in julkapparna och julstäda ;) Jag har redan fixat klapparna, så det andra är kvar :) Jag ska sätta igång med att göra trillingnötter och Rocky Road :D Ciao!


God förmiddag

Jag hoppades på att jag skulle kunna kravla upp mig vid nio, men det blev inte förrän nästan kvart över tio :O Men bättre det än tolv :) haha!
Jag sitter här och planerar min dag. Hur ska jag göra? och vad ska jag göra?

- Baka bröd?
- Göra Jansson?
- Julgodis?
- Packa in julklappar
- Packa resväskan
- Städa på mina rum


Jag vill ju att bröden ska vara nybakade till jul, visst det är två dagar dit, men jag skulle kunna göra bröden imorron förmiddag innan jag sticker till Ystad och växlar pengar, för sen ska jag ju till mamma. Kan man göra Jansson idag och frysa in den? Usch nej, man ska helst inte frysa in grädde ju, men håller den sig i två dagar i kylen? Eller så får jag göra både ock imorron förmiddag, medans bröden står i ugnen så gör jag jansson. :) yeah!
Det löser sig, sa han som sket i vasken.

Nu ska jag göra nåt vettigt. Ciao!

Go natt !

Det ska bli så skönt att ha allt avklarat. Det är fortfarande stressigt, men jag är skit glad över att det har ordnat sig med fickpengarna alla fall, tydligen hade jag ju mer än vad jag trodde. :)
Men som sagt, det är fortfarande en del kvar. Imorron ska jag baka och göra jansson tänkte jag göra på onsdag för middag eller när jag kommer hem efter att jag har växlat pengar. usch, fan va allt blev stressigt i min hjärna igen.. Jag måste föna mitt hår, sen ska jag nanna. Jag hoppas att jag kan vakna lika tidigt imorron också, önska mig lycka till :D


Dansi Dansi! Söta lilla varelse <3 Ses på onsdag underbarn !

I must träna on my engelska.

Jag kom på att jag inte är så bra på engelska, eller prata. Förstå gör jag ju :) Men men, man vänjer sig. När jag kommer hem kommer jag nog bara prata engelska :) haha!

Jag är så himla trött, men jag är för upptagen att sova. Okej, jag har faktiskt degat lite i soffan, men fan jag har varit vaken sen klockan nio. Give me a break!
Nu sitter hårfärgen i håret alla fall, hälften sitter på kroppen. Will I ever learn? Nej :) haha! Men inte har jag tid att nån annan ska göra det, och jag tror inte att nån annan har tid heller. Det är ju ganska snart jul, sen tycker jag det är för sent att färga det. Men alla fall, nu är det gjort. Jag får väl skrubba bort fläckarna :)

Vad har jag gjort innan dess då? Jo, jag körde in till Ystad, en snabb vända till Rusta för att köpa choklad, sen körde jag till chefen och lämnade hans julklapp och önska han god jul :) Sen körde jag till Carol och vi bytte julklappar. Förlåt gumman att jag bara kunde stanna en stund :( Men tack för julklappen, den kommer vara i goda händer ;)
Sen körde jag på granjakt, men alla kungsgranar va slut och sen blev så klockan så mycket att alla stängde. Och när jag skulle växla pengar så hade dom inte så mycket dollar som jag ville växla, vad är det för jävla forex? Så nu måste jag vänta till onsdag middag för att kunna växla.. spännande, jag har annat jag skulle göra då. Men nu får jag ändra på planerna lite.

Nu måste jag tvätta av färgen. Ciao!

Så jävla trött

Jag återkommer.
Fan, kom på att jag måste färga håret innan jag åker! No to utväxt!

Måste alla till banken?

Jag gjorde en tabbe idag. Jag gick in på banken tre dagar innan julafton och på lunchtid! OMG säger jag bara! När jag tog lapp hade jag mer en 30före mig, som tur låg det en lapp på maskinen som bara hade cirka 15före sig, så den tog jag of course! :D haha! Man får inte vara dum ju.
Och det här med att vara orolig för att inte ha några fickpengar. Jag hade tydligen sparat mer än vad jag trodde, så det kommer lösa sig. Jag kommer nog till o med ha lite över när jag kommer hem, om jag inte spenderar allt i USA ;) hehe.. Jag kan fortfarande inte fatta att jag ska dit förresten. Men jag ska! :D HAHA!

Nu ska jag göra mig iordning, lägga på ett face bara. Gick nämnligen in på banken helt jävla osminkad eftersom jag tänkte att jag skulle sola efter. Så skönt det också va ;) mums. Alla fall, jag ska bege mig in till Ystad. Ska lämna julklapp till Carol, och så blir det en runda på gågatan, och jakt efter en kungsgran. Är inte jätte glad över att vi ska ha en riktigt gran. Dom bara sticks :S Men men, det är inte jag som städar efter den. Eftersom inte jag är hemma efter jul :D haha! Förresten så när jag körde pappa till hans jobb igår så höll han på att fråga mig ännu en gång vad jag skulle göra på nyår. Men han bet sig i tungan och skratta åt det :D haha!

Ciao!

Kryss i taket mina damer och herrar!

Jag är uppe före klockan tio! Jag vaknade av min väckarklocka, sen av lite sms. Att folk orkar skicka så tidigt? ;) hi hi. Alla fall, nu sitter jag här med min frukost och planerar min dag. Jag har tusen saker jag ska göra, jag har också bestämt mig för att jag ska baka mitt goda bröd :) Man måste ha hembakad bröd till jul, så är det!
Jag hoppas på att detta blir en bra dag :) Nu ska jag packa in lite julklappar . Ciao!


Jag och Izzi förrajulen.

Vilken dag

Efter att jag körde och lämnade pappa så körde jag till Ica och handlade julmat. Jag fick nästan tag på allt, fick gå in på konsum också för att få tag på allting :) Så skönt att det är klart nu alla fall. Behöver inte tänka mer på det, förutom att kanske köpa mer mjölk och bröd.
När jag kom hem så fick jag för mig att skotta trappan, fy fan va drygt! Där va nog en halv meter snö.
Nu tänkte jag att jag skulle gå lägga mig, har ju varit uppe sen halv tio. Och jag har mycket att göra imorron. Godnatt!

Kan jag inte ta med mig hela garderoben?

Det här med att bara ta med det nödvändigaste är inte min grej. Jag tycker om att ha mycket att välja på, att ta med två tröjor och två byxor bara för att ha så lite så möjligt tycker jag är vansinigt. Visst att ta med 10 av var sak är också sinnes, men jag tycker om att ha allt med mig. Annars blir jag vilsen :P Jag vill ju inte ha med mig för mycket heller. Jag vill inte vara orsaken för att planet störtar :P haha! Nåja, jag får nog tänka om vad jag ska ha med mig, just nu ligger hela min garderob i min resväska :P

Fjärde Advent - jag just nu.


Fan, det är svårt att packa. inte kul heller..


En pantad brunett och en blondin

Konversation via sms:

Jag: Precis. Mamma var heller inte så road att köra :P Hörde precis på radion att östra usa har värsta snöstormen, den värsta på tio år, spännande? :p
Anna: Ja jag såg det på nyheterna igår. Känner mig måttligt road. Men det löser sig nog :)
Jag: Ja det gör det. I värsta fall får vi fira nyår i Sverige, haha! :P
Anna: Absolut inte! Vi ska till staterna :D
Jag: Jo klart, men om flyger är inställt, ska vi simma över då hade du tänkt? :P
Anna: Jepp. Eller så tar vi fyrhjulingen ;)
Jag: Det gör vi, går säkert snabbare då :P

Insnöad i mitt eget huvud.

Gissa tre gånger? Chefen ringde och sa att jag inte behövde komma idag. Wiiie? Det har inte slutat snöa och dom har gått ut i både tv och radio att man ska låta bilen stå idag, plus att där har varit ett 20tal olyckor redan. Så faktiskt så betyder mitt liv mer än pengar. Lixom tänk om nåt skulle hända mig på väg hem från jobbet? Då har jag tjänat mina pengar, men jag kanske inte kommer iväg till usa ändå? Hur lönt var det då att jobba dom få timmarna?
Men ändå är jag lite glad att jag är ledig, för då hinner jag med lite som jag ska göra också. Som att packa, göra en julmatlista, skotta (eller det kan jag tvinga pappa till ;) jag har redan skottat en gång,haha!), och varför inte städa lite? :) Jag måste hitta mina vantar alla fall. Jag köpte tunnvantar på H&M för ett tag sen, och nu kan jag inte hitta dom! Typiskt.. äsch jag får ändå köpa tjockare. Eller det köper jag i new york. Herre gud! Jag har ännu inte fattat att jag ska till USA! Jag? va? vaddå? näää? :P haha!

Nu ska jag börja göra nåt vettigt, om inte nåt annat så är det jävligt skönt att vara uppe före tolv :P haha! Jag har fan varit vaken sen halv tio. Kryss i taket ;)

Mobilblogg

så här såg det ut igår på jobbet.

Snö, snö och åter snö.

Jag ville ha en vit vinter. Men gud överdriver lite nu med snön. IT'S TOO MUCH! Det slutar inte snöa. Jag måste bara berätta att när jag och Anna hade slutat jobba så skulle hon fixa fram sin bil, den var nämnligen insnöad och där låg 30cm snö runt om. Snacka om vi hade bry, eller mest Anna. Jag hjälpte henne att skotta så att hon kunde backa ut, sen hjälpte jag henne att putta bilen för hon körde fast ;) haha!
Nä, nu ska jag packa in chefen och hans tants julklapp, sen måste jag nanna. Jobba imorron också, klockan elva. Blää!

God fucking morgon

Som ni kanske märkte så kunde jag inte sova så bra inatt. Självklart när Carol messar mig kvart i åtta imorse så kunde jag inte somna om. Lite putt blev jag ;) När hon ringde så klicka jag henne hela tiden. haha! Men till sist svarade jag.
Jag kommer vara en zombie på jobbet.. om jag nu kommer dit, för jävlar va det snöar :O Jag och mamma kanske fastnar i en snödriva? :S Kunde det inte börjat snöa på julafton istället? Jag lovar att all denna snö kommer vara slask på julafton! HA!
Nu måste jag äta min frukost klart, sen ska jag göra mig iordning, vi hörs ikväll igen. Om jag inte ligger i nån snödriva :D HAHA! Ciao!

Tankarna snurrar i huvet på mig, glöm för fan inte passet!

Snacka om att när jag la huvet på kudden och stängde ögonen så började jag tänka på resan. Jag har inte börjat packa än, inte ens gjort en lista :O Det känns som att jag har tusen grejer jag ska göra innan jag åker hem till Anna på lördagkväll.

Vi börjar med imorron: Jobba hela dagen.
Söndag: Jobba fram till kvällen, har kvällen fri så att jag kan packa in julklapparna och diverse. Göra en lista på saker jag ska packa.
Måndag: Besöka Carol och ha julklappsutdelning. Handla hem julmat, försöka hinna med lite julbak.
Tisdag: Julbaka, hinna med att tvätta upp lite kläder som jag ska ha med.
Onsdag: Fira julafton hos Mamma. Försöka hinna med att göra Jansson och köttbullar, möjligtvis lite julbak då också.
Torsdag: Fira julafton hos Pappa.
Fredag: Packa ! Jag vet inte om jag hinner med Tingvalla, eller om jag har pengar till det. :(
Lördag: Packa färdig, packa hundarnas grejer och köra dom till Carol&David. Fortsätta packa när jag kommer hem. Sen åka till Anna och sova över där, vi ska åka tidigt på söndagsmorgonen.

Kunde vi inte åkt senare? typ den 29:e eller nåt? :P

Ni förstår vad jag försöker säga? Jag har panik. Panik och skrik! haha! Sån här ångest hade jag inte när jag skulle åka till Bulga, eller? Det är skit att det ska vara jul mitt emellan allt, och jag ska fira jul i två dagar. Men jag älskar min familj, så det gör inget :) Det är bara jag som känner mig otroligt stressad över resan. Jag har fortfarande inte fattat att jag ska till USA :D


Älskade vänner, ni gjorde min resa i bulgarien underbar :D

Nu måste jag verkligen sova. Klockan ringer klockan åtta imorron bitti. Blää! God natt.


Jag börjar känna mig en aning stressad faktiskt.

Jobbet gick som på räls idag, snacka om bra dag. Jag är skit nöjd och jag gjorde jobbet bra! inte för att jag gör ett dåligt jobb annars ;) haha. Jag och Anna hjälptes åt med sätta iordning julbordet, och när gästerna hade fått sin dricka så körde Anna hem. Sen gick det på räls, jag kan nästan skryta med att jag var riktigt grym ;) och chefen blev inte galen på mig. HAHA! Skämt och sido :)

Jag börjar känns mig ganska stressad inför resan också. Det är ändå nästa söndag vi ska åka och det är jul innan dess, och det känns som att jag knappt har tid :S

Nåja, jag ska titta lite på tv nu, sen blir det sängen. Jobb imorron också, lång dag - tidig morgon. Blää :P


Det är nåt fel på mig.

Jag är verkligen skit trött på mornarna så att jag inte kan stiga upp. Carol ringde och väckte mig, men jag somnade igen så fort vi hade lagt på. Jag blir så arg på mig själv!
Nåja, jag har skottat lite snö också, drygt! Det är jätte fint med snö, men måste det lägga sig på bilen och framför? :P

Förresten visste ni att Jennifer Aniston är grek? Jag hade ingen aning :P

Nu ska jag göra mig iordning sen ska jag jobba.. Ciao!

NIO DAGAR KVAR!

En sten föll från mina axlar

Tack Carol och David för att ni vill ta hand om mina små monster medans jag roar mig på andra sidan antlanten :D Det känns skit bra!

Katten flisan är ganska sur på mig. Hon är inte van med halsband och nästan spotta och fräste på mig när jag hade satt det på henne. Men som sagt, jag är som en hanhund, jag sätter mina revir ;) Ingen ska tro att Flisan inte är min katt :) För det är hon inte, Flisan är mammas ;) HAHAHA! Jag ville köpa ett halsband som hade en sån balock där man kunde skriva sin adress, tror ni att Boan hade det? Naturligtvis inte! När jag kom ut till bilen igen så kom jag på att jag hade glömt att köpa en isskrapa till bilen! AAAH! Eftersom det är snö nu så måste man ha en sån, idag fick jag hälla varmt vatten. Drygt :P Dock effektivare. haha! Inte nog med det, när jag skulle köra hem är det fel på vinrutetorkarna så jag hade cirka 10cm att titta ut på, typ längst nere på rutan. Inte roligt!

Nu ska jag ta ett bad, sen ska jag nanna :)

Hos oma

det blev en runda till oma också, så goda kakor hon hade gjort. Som alltid :-D och mina favorit kakor också, dom till vänster. Hi hi. Nu ska jag käka lite mat. Det blev korvstroganoff, har inte käkat det på ett bra tag, så det var tid :) ciao!

Dagens outfit med dåliga bilder


Snön är ju kommen därför åker vinterskorna på :D Dom som jag glömde att jag hade :$
Jag måste göra nu så att jag får nånting gjort, blir nog ett besök hos oma också.
Ciao!


Jag ser det snöar, jag ser det snöar!

Igår kväll snöade det verkligen, nu när jag vaknade så hade vi små snödrivor upp mot tarassdörren. När jag skulle släppa ut hundarna i snön så skuttade dom runt som små rådjur. Så gulligt :D
Jag försökte verkligen gå upp tidigt idag! Men det gick mindre bra :( Jag ställde klockan på åtta alla fall, så tänkte jag att gå upp klockan nio cirka. Men klockan blev lite över elva när jag gick upp :( Usch, jag som ville gå upp tidigt, jag har så himla svårt att vakna. Jag har svårt att somna, men när jag väl sover så sover jag! Och kan knappt vakna och gå upp. AH!
Men jag har lite att göra idag ändå. Tänkte att jag skulle in till boan igen, måste köpa ett katthalsband och batterier. Man kan inte leva utan fjärrkontrollen till tvn :P


Så där ja.

Jag måste sätta halsband på katten Flisan, när hon kom hem idag så luktade hon som om hon hade varit hos någon annan. Så imorron ska jag köpa ett halsband till henne så att folk inte tror att hon är nån jävla vildkatt! Min katt är min katt! och ingen annans! Jag delar inte på djur!

Nu ska jag ta en långt bad. Snön faller ner så fint, det börjar bli en del snö :)


I måndags. Senare så somnar Alicia i min famn :)

Vem är starkast nu Anna? va va va? :P


Där är ungefär 40säckar pellets. Jag tror att jag la i cirka tio i pelletsbehållaren, varje säck väger 16kilo. Alltså, 50 gånger 16 = 800kilo . Jag fick köra två omgångar, bara jag har en halv pall så nuddar nästan skärmkantern hjulen på bilen :P Och inte fick man hjälp idag heller. Näää, jag lyckades komma precis när eftermiddagskafferasten började så då kunde man ju inte hjälpa en stackars liten flicka. Blä på er! Men som sagt, jag kan själv! haha :D


Whyyy?!


Izzi is back :D

Sorry för dålig uppdatering, men jag hade inte lust att blogga helt enkelt :)
Äntligen är Izzi tillbaka! Gud va jag har saknat henne :D
Jag tar nya krafter imorron. Jag är helt slut nu. Go natt!

Underbara varelse

Jag försov mig idag! Jag vaknade halv tolv av ett ryck. Inte så konstigt iheller när jag drömmer konstiga drömmar, seriöst; samma igen?
Jag ringde snabbt upp tessan och fråga om det var okej ändå att jag kom innan hon skulle till mötet. Självklart var de det, så jag slängde på mig lite kläder och packade mina saker som jag skulle ha med.
Väl hos T/A fikade vi på lussebullar, kanelbullar och vaniljte :) Mycket snack och busande med Alicia, mot slutet så hamnade både jag och Alicia framför Musse piggs julfilm och Alicia somnade i min famn. Så söt :) Jag har foto på när hon ligger i min famn, men jag hittar inte kamerasladden så det får bli när jag hittar den :(
Sen blev det en runda på boan, blev inte så mycket där, bara shampo/balsam och topplack. Ja, jag var en runda på Bilax och köpte spolarvätska för tydligen tog det slut när jag var på väg hem från Ystad igår, lagom kul :P hehe. Och det blev en 16-minutare också, så himla härligt! :D självklart glömde jag svänga in på Svenska foder för att handla pellets, och nu orkar jag inte, så jag får ta det imorron.
Nu ska jag duscha och fräscha till mig tänkte jag :) Ciao!


Alicia i somras :)


Man kanske skulle skriva ett par rader

Seriöst, jag kände mig bakis när jag vaknade. 12timmars jobb, sen hämta en handfull fyllehundar på öja som vill ha fyllemat. Tror att jag blev bakis av deras alkoholånger, speciellt Lasses eftersom han troligast hade dryckit mest :P
Jag vaknade klockan tio av att jag fick ett mess, jag försökte somna om det gick inte och jag var satanstrött. Men inte fan gick jag upp ur sängen förrän nästan halv tolv :O Och då skulle det tilläggas att jag skulle börja halv ett. Men jag hann med att sminka mig och borsta håret, och pappa var snäll nog att göra mackor till mig som jag kunde äta i bilen :)
Jobbet gick bra alla fall, sen när jag slutade följde jag med pappa när han skulle lämna Bea och Martina, sen lämnade jag pappa på jobbet. Det är så himla drygt om jag ska in till ystad dagen därpå och hämta bilen så det var lika bra att följa med :P

Det är verkligen sjukt att jag har såna sömnproblem. Kanske borde söka hjälp?
Men mest av allt borde jag gå lägga mig mig, jag har massor av saker jag måste göra imorron.

- Sola solarium, jag är verkligen blek!
- Ta en sväng inne på boan
- Köra till Tessan och lämna kläder och fika :)
- Köpa pellets (en hel pall, köra två omgångar)


Så därför måste jag sova :) Jag planerar att vara uppe klockan tio, lyckas jag? Go natt!


Fylletratten Lotta och jag, studentöja 2008 när jag tog studenten.


Mina damer och herrar.

Vilken dag detta har varit. För det första gick jag upp ganska sent, jag var så himla trött (ovanligt?), sen blir mamma sen (hon skulle köra mig till jobbet eftersom pappa skulle ha bilen) Jag kommer precis till jobbet, på håret. Och då har Anna löst mysteriet om borden (den ena saken vi fasade för igår), sen blev vi ganska nervösa att inte vår tredje kollega kom när vi trodde att han skulle komma :P Men tur att han kom!
Alla fall, summan av kardemumman blev ganska bra ändå. Förvånadsvärt bra, vi hade ganska bra flyt :) Det blev ändå en sen kväll, men det kunde varit värre :)
När jag kommer hem ringer Lotta och Baz, och vill bli hämtad på Öja. Snäll som jag är så körde jag och hämtade dom även om jag hade jobbat 12timmar :S Självklart ville dom ha fyllemat, så vi körde in till Ystad och köpte lite hamburgare. Jag fick be en extra gång om min jävla korv med mos, för att tjejen hade glömt den! AAH!

Men alla fall.. Imorron ska jag hämta hem min älskade Izzi <3


Same shit, different day.

Jag fasar verkligen för imorron, jag vill inte. Det är länge sen jag kände att jag inte vill till jobbet.
Jobbet gick bra idag. Stress och massa springande som vanligt. Och där var en man i ett sällskap som var helt facinerad över att jag sa "ni" till honom. Det gör jag av ren artighet, jag tycker inte om att "du:a" mina gäster. Där var en man i somras som absolut inte ville kallad för "ni", så honom fick jag säga du till :P
Nåja, klockan ringer klockan åtta imorron bitti, så jag får väl ta och sova nu. Fy fan, för morgondagen. Panik och skrik.

Jag har stora problem.

Jag har svårt för att somna, men när jag väl sover så går det inte att väcka mig knappt! Jag är så himla trött att jag ligger och mornar mig i en timme, eller mer. Det är sinnes.
Nu ska jag göra mig iordning för jobb. Jag kanske somnar och stoppar mascaran i ögat, önska mig lycka till!

Nu är det dax snart att sova

Nu sitter jag i sängen och ska alldeles strax sova. Det blev ganska lugnt på jobbet, det var bara jag va lite nervös att jag skulle göra jultallrikar själva, så chefen blev inte klok på mig :P haha! Jag är inte van att jobba själv, därför är det inte lätt för mig att göra allting rätt eller i rätt iordning. Jag och Anna har våra rutiner ihopa eftersom det är vi som jobbar ihop.
Jag är alla fall jätte trött och ska läsa lite bloggar innan jag somnar. God natt!

Bråttom

Självklart när jag börjar jobba sent ska jag alltid vara så jääävla seg att komma iväg. Det är inte hälsosamt att börja jobba halv fem på kvällen. It's sucks, but it gives me money :)

Igår kväll

jaccuzin är lagad, Yeah ;)

Äntligen har hunden badat!


När jag satte igång fönen så la sig Dolly pladask ner på handduken. Stackarn var ju rädd :P

Nu ska jag börja baka lussebullar !


Jävla halens.

Jag ringde precis Halens kundservice för att avbeställa min beställning. Jag har köpt en annan julklapp till lotta eftersom paketet kommer inte förrän i början av januari. Då jag inte ens är hemma(!)
Men det jag skulle komma fram till var att man får ju vänta i hundra år, och deras väntemusik är urkass. Nån jävla dålig countrymusik av en gammalt fyllo från nån hillbillie-by. Och jag som hatar att prata i telefon blir ju himla nervös när man sitter och väntar för man vet aldrig när dom svara ju. Jag är ju skit rädd för att jag ska stamma så att jag inte ens kan snacka. Men det gick faktiskt bra denna gången, och det gick supersnabbt.

Vad skönt att man slipper tänka på ett paket som man egentligen inte behöver. Dessutom skulle klänningen komma i fel storlek såg jag sen, så det var tur att jag ringde och avbeställde. Jag har nog ändå inte råd sen att betala det ;)


Ursäkta mig

Jag hade ingen lust att blogga igår, det märkte ni ju säkert :) Därför kommer detta inlägget säkert bli jätte långt bara för att jag ska skriva ner allt jag gjorde igår :)

Alla fall, det dommedagen började när jag väntade på tåget. Det var lite sent och när det väl kom, kom det från fel håll och rusade förbi i all världens fart! Trodde att jag skulle kastas baklänges. Jag och dom andra som stod och väntade blev förvånade och börja svära åt tåget. Men då säger dom i högtalarna att tåget är inställt och det ersätts med en buss. Så vi gick till bussen och väntade på den. Den kom inte förrän nästan halv elva, och vid den tiden skulle jag och Anna nästan varit i burlöv :P
Väl inne i ystad hittade jag upp Anna och vi körde direkt mot malmö, vi snacka skit och skratta, och Anna blev aggresiv mot andra billister, det vanliga :) haha!
När vi närmar oss Malmö missar vi avfarten mot Arlöv, så Anna körde in i malmö för hon trodde att hon kunde hittade därifrån. Men vi körde ju nästan vilse inne i Malmö, och anna blev ännu mer aggresivare mot de andra billisterna ;) Vi körde förbi entré och kom med förslaget att vi kunde gå där istället (efter en halvtimmes cirkulation i hopp om att hitta den yttre ringvägen). Men Anna envisades om att hon tvunget skulle till burlövs center :P haha! Till sist hittade vi och när vi kommer in så hittar vi snabbt upp en toalett eftersom vi hade varit kissnödiga sen Ystad :P Och sen nånstans att äta. Det blev en god kycklingpasta av pesto som fastnade i tänderna och Anna rapade pesto hela dagen sen :P haha! Och världens äckligaste kaffe hade dom också. Är det bara jag och Anna som kan laga kaffe på våra jobb? :P haha! Nåja, trevlig personal hade dom alla fall :)
Efter det blev det en shoppingrunda. Vi gick säkert fel femtioelva gånger, men vi hittade till systemet till sist alla fall ;) Jag var lite besviken faktiskt. Där var jätte många affärer, men dom var så himla små, dessutom var det trångt så att man ville inte gå där. Men korridorerna var jätte breda :S Dom kanske skulle satsat på större affärer istället? Det enda jag tycker om där hittintills är att systembolaget har Liebfraumilch! Godaste vinet EVER :P I Tomelilla har dom slutat med att ha det, tydligen var det bara jag och Lotta som drack det? :P haha!
När det hade gått x antal timmar så blev vi trötta på det och bestämde oss för att köra till Bo Ohlsson också för att titta vad dom hade att erbjuda. Så klart visste vi inte hur vi skulle komma ut från soppan, men vi hittade en skylt mot staffanstorp så vi tog den vägen istället :)
Det blev lite shoppande på boan också, både julklappar och nödvändigheter. När vi kom dit så var vi ganska tvungna att gå på toa. Eftersom där stod en gubbe utanför och ville sälja nåt skit så gick vi båda in för att slippa att prata med gubben. Och för att ännu mer slippa att prata med honom när vi kom ut så låtsades jag att jag pratade i mobilen. Men bara det att jag slutade inte prata sen, för hur oartig är det att lägga luren i örat på min låtsaskompis i mobilen? :P haha! Och när vi kommer in springer vi in till spelen, då anna trodde att shampo och balsam fortfarande låg där :P Hon hade inte varit där på ett tag kan man säga. Jag kan vara på boan två gånger i veckan om det så behövs :P haha!


Från H&M: Benvärmare (50%rea), blusher och concealer.
Bo Ohlsson: Mysiga strumpor, hårinpacking och hårspray.
Plus att jag köpte en nagelklippare och en film med Colin Farrell, Cassandras dream.

Väl hemma slängde jag mig i soffan en stund, och sen kom Lotta och Bazze och vi åt bakellit :P Jag vet inte vad det egentligen heter. Men man har en "grill" och steker sitt eget kött och under har man en liten form som man kan gratinera lite grönsaker. Det är verkligen supergott :D Till efterrätt hade bea gjort en jätte god pannacotta :) När vi hade käkat upp den och var supermätta sprang jag och lotta ner till pianot och sjöng lite :) Jag skulle verkligen vilja börja hos en sångpedagog och bättra på min fågelsång ;) haha!
Sen blev det ännu en efterrätt. Lotta och Baz hade köpt med sig en kolatårta :D Jätte god! Så snacka om att man var mätt!

När dom hade gått, tog vi ett litet glas vin, eller två faktiskt. Men det slutade med en nästan en flaska för min del. Hobbyalkis kanske jag är? :P haha! Nä, men nu jobbar jag bara helger, så jag hinner inte festa som nån annan Svensson gör, så därför dricker jag på veckorna när jag har lust :) Och det slutade med att klockan blev två på natten också, och den var jag tvungen att läsa lite bloggar innan jag la mig. Det är som min godnattsaga ;) haha!
Självklart skulle jag sova så himla länge också, vin gör mig sömnig :S Sista gången vaknade jag lite innan ett, men orkade inte gå upp ur sängen förrän vid två :O Herre gud. Jag skäms lite faktiskt ..

Nu ska jag göra något vettigt. Kanske baka lussebullar? :D


Go morgon!

Jag är uppe före tuppen känns det som :P haha! Jag och Anna ska till burlöv center och shoppa lite julklappar, dom sista :) Och så kanske lite shopping till oss själva inför resan? Nu blev jag osäker på om det räcker med den resväskan jag har eller jag ska köpa en större. Jag tänker på att jag ska ha rätt mycket med mig även om jag inte ska det :P Öh?
Alla fall, även om jag gick upp tidigt så stod jag tydligen länge i duschen så nu måste jag stressa mig till tåget. Ja, varför tar jag tåget? Jo för tydligen är där körförbud på bilen för att den inte är besiktigad! :O What the fuck? Det berättade farbror polisen för pappa igår och gav han ev fet böteslapp, "God Jul" svarade pappa tillbaka. Vi hade ingen aning om att bilen skulle besiktigas eftersom vi inte hade fått hem nåt brev om det, men då hade det tydligen gått till förra ägaren och det var vårt fel att vi inte hade tagit reda på det. Kyss Karlsson! Polis polis potatis GRIS!

Men alla fall, så hade jag ändå få tagit tåget eftersom pappa skulle ha bilen idag ;) som han inte får köra. ha ha! Nu måste jag göra mig klar och springa till tåget. Ciao!


Min pappa är ganska yr.

Pappa: Vad ska du göra på nyår?
Jag: Pappa, vart befinner jag mig då?
*tänker* Pappa: Just fan, du är ju i usa då!

Han har tydligen inte vant sig att jag ska iväg ;)

Jag känner mig jätte dum

Jag har helt glömt bort att jag har ett till par vinterskor! :O Jag hittade dom nu när jag städade min garderob.


Fan också.

Mitt paket från halens kommer inte förrän i början av januari.. Jävla skit också :P Får jag inte hem klänningen eller Lottas julklapp i tid :( Jävla Halens! Hur lång tid ska det ta för att skicka ett jävla paket?! Jag får hitta en ny julklapp till lotta helt enkelt.


En sen morgon

Gud, jag vaknade klockan tolv. Trodde att jag skulle smälla av när jag tittade på klockan, tydligen hade jag stängt av alarmet i sömnen. Jag har en jätte konstig dröm också. Jag drömde om en kille som jag träffade lite för nåt år sen, och att vi träffades igen, men allt var jätte skumt och han var jagad av polisen. Varför är jag inte förvånad? ;) Han borde vara det i verkligheten också. haha!

Nåja, jag får väl sätta igång med att göra nåt vettigt. Som att städa mina rum, verkar jobbigt :P Men jag måste verkligen få ordning på mina kläder :S Plus att jag tänkte att jag skulle "test-packa" för att se om jag klarar mig med den resväskan jag har, vilket jag verkligen inte tror :S

Förresten, här kommer lite fler bilder sen igår :)

Alicia älskade mina bullar :D


Jag kan inte sova, och jag vill ha sommar igen.


Jag kollade igenom mina bilder och hittade dom jag fotade när jag var duktig och tog mina morgonpromenader. Usch, jag saknar dom. Det är så jävla kallt ute nu så det är inte lika roligt att gå ut och gå faktiskt.

Go natt!


Nyårsblåsa?

Jag har egentligen redan köpt en nyårsklänning, men jag hittade denna på halens och jag tycker den är jätte fin! Och eftersom vi ska fira nyår i New York kommer där vara svin kallt och det är kanske bra att ha lite tyg på armarna ändå?

Vad tycks?

EDIT: Den är hemklickad nu, hoppas paketet kommer innan jul, för jag har nämnligen köpt Lottas julklapp där också ;)


Oh .. my .. God .

Jag blev taggad av min fd klasskompis från gymnasiet på facebook. Och man kan ju verkligen säga att det är skillnad på min storlek :P


Jag till vänster, Sanne till höger ;)

Jag kan tänka mig att detta är från andra året i gymnasiet, eller tredje? Ajja, jag håller inte koll på åren. Men ni se hur tisha-armen sitter tajt på mig? Sen är det bara pinsamt att det står "iskall" på tishan också. haha!
Jag är väldigt glad över att jag har gått ner så mycket i vikt som jag har gjort, jag vet inte riktigt vad jag väger nu egentligen eftersom vår våg går lite fel. Jag får besöka mammas våg eftersom den är digital, det brukar visa rätt alla gånger :) Men tio kilo har jag gått ner alla fall. Som mest har jag vägt 92kilo, snacka om att man var tungviktare då. Jag väger cirka 80kilo nu och jag vill gå ner alla fall till 70, så jag får kämpa lite till ;)

Jag har helt glömt att det är andra advent idag ju!

Jag har ingen koll på dagarna. I torsdes trodde jag att det var fredag, nej nej :P Men jag tänkte att jag kan vara uppe en liten stund till, bara för att jag är ledig imorron också ;) Denna veckan blir det bara helgjobb i princip, vilken är jävligt jobbigt eftersom jag kommer klättra på väggarna, plus att man tjänar inga pengar när man sitter hemma och glor ;) Men däremot är det också ganska skönt att sitta hemma också, känns som att jag är mer ute än hemma nu när jag jobbar och far runder. Imorron tänkte jag att jag skulle städa (eller kanske sanera?) mitt rum och min garderob, shit va allt är rörigt. Kanske julpynta lite också när jag är i farten? Kanske tvinga pappa att köpa en julgran? :P Det är ju faktiskt snart julafton ;) mohaha! Jag har massa julgransgodis som måste upp och sen småätas av ;)


Grattis i efterskott Alicia!

Det blev en mysig kväll hos Tessan och Alicia, hon bjöd på te och jag bjöd på mina goda kanelbullar :) Alicia tyckte om sin present, men blev lite rädd emellanåt när den gjorde för mycket väsen :P


Alicia när hon öppnar presenten.


Lotta och Alicia, och självklart presenten hon fick av mig. Hon ska lära sig köra bil tidigt ;) haha!

Nu blir det alla fall sängen för mig. Go natt!


Jag vet

Jag är urusel på att skriva blogg tycker jag, tycker säkert ni också ;) mohaha! Men jag har ingen lust att blogga nuförtiden. Men så kan det vara ibland också :)

Idag vaknade jag klockan tio (kryss i taket) och gick faktiskt upp kvart över tio. Duktig jag är :D Sen satte jag igång med att baka kanelbullar som jag ska bjuda på Tessan, men det blev uppskjutet av olika anledningar. Så jag ska köra till henne ikväll istället.

Alla fall, nu ska jag gå och göra nåt vettigt, laga mat kanske?

Go natt!

Nä, jag har egentligen inget vettigt att skriva så då skulle jag lika bra kunna låta bli :P

God eftermiddag

Det blev en sen kväll igår på jobbet, gästerna verkade inte vilja gå hem och dom trodde nog att vi stängde tolv eller nåt. Men anna var så snäll att jag fick gå lite tidigare, eftersom pappa stod och väntade.
När jag kom hem var jag så slut i huvet att jag orkade inte blogga. Satt uppe en stund med pappa och bea och smakade på vintoddy, inte speciellt gott. Påminner om glögg, och det är inte gott :P
Nu måste jag göra mig iordning för jobb, blir troligtvis en sen kväll idag också. Hörs imorron antar jag, Ciao!

Röda naglar

Jag tänkte eftersom det är jul så har jag röda naglar :) Jag älskar faktiskt rött nagellack, jag känner mig lite glamorös om jag ska vara helt ärlig ;)
Nu ska jag göra mig iordning för jobbet. Jag måste lämna bilen på åkeriet också eftersom pappa och bea ska kunna ta sig hem också. Fredagarna är som jobbigast eftersom jag oftas jobbar och pappa ska hem från jobbet, det är jobbigt att bara ha en bil, men jag ska försöka spara till mig egen nästa år ;) BMW 520i kanske? haha! Hell no! En sån har jag inte råd med att behålla :P
Hörs kanske ikväll. Ciao!

Leverpastej

Det blev en sen kväll idag, slutade inte förrän över tio. Tur att jag inte börja så tidigt, stackars Anna jobbade många fler timmar än mig :/ Men imorron är det jag som börjar tidigare, en halvtimme ;) haha!
Världens pinsammaste hände mig idag, jag tappade en snaps över mig! Jävla skit :O Men tur att det var över mig och inte nån gäst :S Nåja, så nu får jag tvätta mina kläder igen! Nåja, sånt händer :) haha!
Som sagt, imorron är det jobb igen, dock lite lugnare förhoppningsvis :) Och det blir självklart kvällsjobb. Blä !
Nu måste jag verkligen lägga mig, är trött! Jag är ju inte van att vakna så tidigt som jag gjorde idag ;) Hoppas att det blir lika tidigt imorron, för det vill jag ju :D mohaha!


Uppe med tuppen nästan

Jag vaknade pigg idag faktiskt, okej lite sömnig ändå. Men det var länge sen jag vaknade och var pigg, verkligen en skön känsla :) Men jag gick inte upp förrän halv elva ändå, låg i sängen och busade med vovvarna :) Sen körde jag in till arbetsförmedlingen och fick papper påskrivna, när jag var inne i Tomelilla så kom jag på att arbetsförmedlingen har ju itne öppet på fredagar (!) Men med en närmare eftertanke så är det ju bara torsdag, och jag såg på dörren att dom faktiskt har öppet på fredagar. haha! :D Så yr är jag.
Nu har jag fixat lite jobbkäk och duschat, sitter här och slänger i mig lite mackor. Det var egentligen tänkt att jag skulle börja klockan tre idag, men eftersom vi har en stor bokning ikväll så fick det blir en timme tidigare. Men jag tänker bara pengar förtillfället, jag måste ju verkligen tjäna ihop lite fickpengar :) hehe.

Jag önskar er en bra dag! Ciao!

God natt!

Hör och häpna. Pauline Olsson ska gå och lägga sig nu. haha! :D Tänkte att jag skulle lösa lite korsord och titta på Kniven Mot Strupen. En svensk version av Gordon Ramseys Kitchen nightmare. Det är faktiskt ganska rolig, för programledaren (som ska föreställa Gordon) är verkligen skit rolig när han är arg. Manliga stockholmare kan inte vara arga, det låter som en arga transvestiter :P haha!

Nu ska jag dricka mycket mycket vatten, min kropp skriker efter vätska märker jag :S Inte bra.
God natt!

Tips av Pupsie (telefonsamtal)

Det värsta jag vet är att prata i telefon, speciellt att ringa någon och presentera sig. Jag hade en period när jag kunde säga "Hej det är Pauline" utan att stamma, både när jag ringde och svarade i telefon.
Så jag tänkte dela med mig ett tips till er som stammar, eller kanske till er som hatar att ringa?

- Skriv upp vad du ska säga.

Jag tycker det är lättare att skriva upp på ett papper vad jag ska säga innan jag ringer, (dock inte till kompisar och sånt, nu menar jag om jag ska ringa till doktorn eller nåt) då kan jag fokusera på ordet jag stammar på och flyta på lite mer. Jag läser orden medans jag säger dom och lurar nästan mig själv att jag inte pratar i telefonen :)


Ett exempel: När jag skulle ringa till resebyrån.

Hoppas det är till nån hjälp :)


Go kväll!

Nu är jag äntligen hemma och myser. Jobbet gick bra idag, det är så himla sorligt med begravningar :( Jag brukar stå och snyfta själv :(
Efter jobbet körde jag in till ica och köpte hem lite nödvändigheter, och tacos :) Där va extrapris, så hur kunde jag motstå? :) och så köpte jag silica tabletter som är bra för hud, hår och naglar. Mina naglar slutar inte dela sig även om jag smörjer in myrraolja.

Alla fall, jag ska tända massa ljus och mysa en stund. Kanske får för mig att baka sen? :)

Vet ni va?

Jag måste ha en hemmakväll imorron. Jag känner verkligen för det, det känns som att jag aldrig är hemma, även om jag är det? Men alla fall, tycker inte om att hundarna ska vara ensamma så länge och det känns som att det behövs kanske en hemmakväll, kvalitetstid med mig själv :) Pauline-tid, you name it .

God kväll

Gud va jag bloggar lite, skärpning kanske?

Det blev ju jobb idag, upp tidigt, självklart gick jag upp för sent och fick stressa till jobbet. Det gick bra idag, förutom att kaffet smakade ättika ;) Tur att det inte hann komma ut till gästerna, haha!
Efter jobbet körde jag och Anna snabbt till Ålens och hemköp. Jag köpte hem lite jäst och Anna köpte julklappar för hela slanten nästan ;) haha! Tänkte att jag skulle baka imorron :D
Sen körde jag snabbt hem, glömde nästan att jag skulle köpa pellets och det var tur att jag gjorde det, för det är minusgrader ute nu :S Jag hade ju fryst röven av mig inatt annars eftersom pelletsen är slut. Alla fall, jag körde hem och tog en snabb dusch sen begav jag mig till moster becka för att klippa hennes hår. Självklart bjöd oma (mormor) på te och kakor :D mums mums! Alltid lika mysigt att komma upp till henne, hon sa att hon kanske inte skulle ha en gran iår. Jag tappade hakan, hon måste ha sin välpyntade gran med massa choklad som jag kan smygäta :( det är tradition . haha! :D

Nu är jag hemma igen, det blir snartsängen för mig eftersom det blir jobb imorron och jag börjar klockan tio igen. Det är faktiskt ganska skönt att börja tidigt, om man slutar tidigare också :) hinner man så mycket under eftermiddagen. Tänkte att jag skulle baka imorron, och så måste jag besöka Tessan och Alicia för att ge henne sin 1årspresent :O Fast det sket sig nu eftersom Tessan jobbar imorron kväll.


Det nya håret ;)


RSS 2.0