Dö inte för mig skrothög!

Jag trodde seriöst att min bil skulle dö idag.. På vägen till stranden, jag kom till benestad sen lös motorlampan och bilen började hacka. Jag stannade vid vägkanten, svor lite och startade om bilen och fortsatte en bit till men det blev inte bättre. Jag blev så jävla förbannad och ledsen! Jag ringde till pappa, så fort han frågade "hur är det med dig?" så började jag gråta och säga "det är inte bra, bilen är sönder!" och så började jag stortjuta i luren och pappa försökte lugna mig och berätta att det inte var så farligt. När jag skulle köra iväg så lös inte lampan och bilen hacka inte.. Jag hatar den bilen! Så nu måste jag verkligen serva den om den ska orka med några tusen mil till. :(

Det var underbart på stranden, jag och carol begav oss till löderup. Där är fin strand och fint vatten :) Vi drack kaffe, åt gifflar och badade. Så skönt att bara slappa :)
Efter det körde vi in om till kåseberga och käkade glass. Det var ju år och dagar sen jag var där, jag trodde inte att det var så litet :P haha! Och jag tycker att 30spänn för två kulor glass är rena rånet! Herre guuud!!

Nåja, nu är jag hemma och ska göra mig iordning. Lotta ska bjuda mig och Tony på mat för att vi var så snälla och körde för dom in till och från ystad mitt i natten ;)

30 juni 2011

Är ni chockade? Jag är ganska chockad kan jag berätta. Med tanke på att jag faktiskt har varit vaken sen klockan sju (!) Det började med att Lotta skickade ett sms, sen kunde jag inte somna om.. Så jag tänkte "Wtf, jag kan gå upp nu", fast jag drog mig till tjugo i åtta faktiskt. Och varför går jag upp så här tidigt på min lediga dag? Som Carol brukar säga "Det är skönt, för då kan man ta det lugnt", och det är precis det jag tänker göra!

Nu sitter jag här med min macka och glas proviva och väntar på att tiden ska gå. Jag ska nog döna igång dammsugaren :P

Mobilblogg

Självklart kan jag inte somna. Ligger och tänker.. På jobbet, på tony, på livet. Jag hoppas att jag överlever denna sommaren med mig själv och tony. Jag kommer jobba sju dagar i veckan, och hur spännande är det när man är inne i ett nytt förhållande. Jag vill inte förlora tony, jag hoppas att vi har tålamod. Detta är min sista sommar på detta jobbet alla fall, nästa år är det andra bullar som gäller :-) Nä, om man kanske skulle försöka sova igen. Hade egentligen kunnat skriva en hel uppsats, men det är drygt med Mobilen ;) he he. Godnatt!

Godnatt

Jobbet gick jätte bra idag, det är bara drygt när man är själv och det kommer många gäster samtidigt. Tyvärr kan man inte vara på fler ställen, men det ordnade sig i halvlek :)
Det var ju ett tag sen man jobbade så här många timmar på en dag, och det kommer bli måånga fler denna sommaren. Jag kommer inte ha mycket rumpa när hösten kommer ;) haha! Förhoppningsvis ingen mage heller. Fan va den är gigaaauuntisk nu! Men jag har ju gått upp i vikt, men allt behöver inte sätta sig på magen?! :O Förresten har jag gått 11717 steg idag, och det är lite jämnfört med vad det kommer bli sen. Över det dubbla ;)

Nä nu ska denna lilla sjuklingen gå och lägga sig och hålla tummarna för att förkylningen är borta imorron ;) Kan jag orka med stranden tro? Det återstår och ser vi !

Godnatt och sov gott !

29 juni 2011

När jag vaknade så mådde jag lite bättre.. När jag verkligen vaknade så hade jag fel. Jävla skit.. jag orkar inte! Jag vill sova!
Nåja, off to work.

Godnatt!

Fy fan va jag har mått skit idag. Inte förrän nu börjas det kännas bättre även om kroppstempraturen är snäppet högre, ganska skumt..
Jag och Tony grillade hamburgare idag, det blev supergott ! :D Muuums! Sen blev det mys framför tvn med lite glass. Det enda positiva med att vara sjuk är att man får äta glass ;) haha! Dock påverkar det vikten.. Alltså skoja inte att jag har gått upp i vikt, sen i mars har jag gått upp cirka 7kilo. Helt sjukt! Hoppas att jag springer av lite på jobbet. Som vanligt :D

Nä nu måste jag försöka sova så att jag orkar att jobba imorron. Jag orkar verkligen inte.. blääää!

Det är ju sol!

Det känns verkligen skit dumt att sitta inne när det är så här strålande väder. Jag lovar, inte ett enda moln på himlen! Men jag orkar inte denna jävla värmen, tänka på att jag ska jobba imorron gör mig döende. Hur ska jag orka? Vi har börjat med hela dagar nu, så nu är det inte några jävla 2timmarspass längre. Det skrämmer mig också. Nu börjar allt. Jag orkar inte vara sjuk längre.

Jag håller på att tvätta nu och det gör mig ju inte direkt piggare. Gå ner i tvättstugan varje halvtimme är skit drygt.. och så måste jag köra till Ica och handla lite mat till kvällen. Gissa vad det blir? Grillning såklart! Hemgjorda blir det denna gången, vi har det mesta hemma så det är bara att köpa lite nötfärs.


28 juni 2011

Gud vilken natt. Jag har sovit som en kratta. Jag vaknar nångång i natt att jag är Jätte rädd och slänger täcket på soffan och går och kissar. Varför i all världen gör jag så?

Jag har precis skickat iväg ett mail (det låter så vuxet, hehe) till en tjej som behövde lite tips och råd med stamning. Jag har sagt det innan och jag säger det igen; Jag blir så himla glad, lite tårögd också, när ni skickar mail till mig och vill ha hjälp. Det värmer otroligt i hjärtat och jag hjälper er så mycket jag bara kan!
Jag har också märkt att jag stammar lite mer nu, men jag har mycket runt om mig just nu. Jobbet spelar in mycket, jag vet att nu börjar säsongen påriktigt och vi kommer jobba 7dagar i veckan, jag är rädd kan jag säga. Jag försöker slappna av så mycket jag kan. Och att jag är förkyld nu gör absolut inte saken bättre.

Nu ska jag sätta mig på balkongen en stund.. Vi får se hur många minuter jag klarar det :P

Hur stavas banta?

Jo min själ, jag diskade idag. Finally! Jag har dragit ut på det lite ;)
Jag och Tony grillade idag. Det blev verkligen en dundermiddag! Jag gjorde en egen krämig potatissallad som blev jätte god :D Till det blev det flintastek, korv och sallad. Vi satt ute och åt för det var ju så varmt idag.


Visst ser det gott ut? ;)

Efter maten kom Tonys mamma och styvpappa och tog en kaffe. Jag har ju träffas hans mamma innan, så det var inga problem. Men klart att man är nervös förståss :P Men det gick bra, dom beundrade Izzi ;) Och hans mamma tyckte det var jätte bra att jag kunde laga mat "Det finns inte många kvinnor som vill och kan laga mat" sa hon. I know, lite plus poäng där ;) haha!
Jag är fortfarande förkyld vilket stöööör mig, jag orkar inte vara sjuk. Speciellt inte när jag förväntas jobba.
Tony är för söt. Vi har ju sagt att vi ska bli lite nyttiga, och så säger han "Jag ska inte äta godis eller chips! Bara glass!" Haha!  Jag tyckte det var lite komiskt ;) Men just nu gör det inget för min del eftersom jag behöver glass till min hals, dessutom har jag lite förhöjd tempratur i kroppen. Skit störigt, så gissa vad vi käkade som efterrätt? Glass så klart, tre olika sorter :P Marängswich, chocolate, och valnöt. Mumsiga! Men det är lite synd för jag smakar inte så mycket :(

Nä, nu måste jag verkligen gå lägga mig. Jag är dödstrött. Godnatt!

Jag vill inte vara förkyld längre.

Detta är den finaste dagen vi har haft på länge, och jag är fedeförkyyyld! Jag orkar verkligen inte med denna värmen. Jag begav mig till Boan och Kvantum, fy fan vilken pärs det var. Och inte alls roligt, för man känner sig inte ett dugg fräsch. När jag kör in på boan och ska leta efter parkering är där kö så klart så att jag får stanna och vänta, och så ser jag en bil till vänster som håller på att backa in i mig! Jag tutar och den stannar med detsamma. Herre gud! Inte en gång till. Samma sak hände mig förra året på kvantums parkering, bara det att då backa dom verkligen på mig.

Jag har bestämt mig för att jag ska göra egen potatissallad till kvällens grillning, supermumsigt! Jag har tinat upp min flintastek som ska ligga på grillen inom några timmar. Underbart :D Jag älskar att grilla! Och man får passa på när man har tid och det är fint väder.
Nåja, nu ska jag göra nåt vettigt.. diska kanske?

Jag punkterade mina öron när jag snöt mig.

  • När jag snöt mig innan så pep det som fan i öronen och så blev jag helt yr. Kanske var nån vaxpropp eller nåt.
  • Det är ju jätte fint väder idag! Och jag har INGEN lust att vara ute i värmen.
  • Min reklam har inte kommit än! Jag som vill shoppa lite mat.
  • Jag måste verkligen diska.. och dammsuga.
  • Jag var jätte rädd för att jag hade tvättid idag, och sprang ner och tittade i tvättstugan. Inte förrän imorron, YES! Jag har ingen lust att tvätta idag!
  • Jag och Tony har börjat vår "dietvecka", men jag började min med lite chips.
  • Jag saknar honom :(

27 juni 2011

Igår vaknade jag upp och var förkyld, skit kul! Så det hände inte så mycket den dagen. Jag lagade pannkakor till Tony på eftermiddagen, som blev mycket uppskattat :D Sen gick vi en mysig promenad med hundarna. Jag är jätte glad att det funkar med Izzi och svea, dock vill inte Izzi leka med Svea. :P haha!
Senare blev det lite thaimat med Lotta, Baz, Catrin, Stumpen och lille Limpan. Vi satt ute i solen, mysigt :) Dock blev det snabbt skugga och kallt. Efter det blev det film, Sucker Punch (?) En bra film faktiskt, action-fantasy-thriller. jätte fint gjord. Fast lite långtråkig mellan varven, eller så var det för att jag var så jävla trött och förkyld :P



,
Svea, Izzi och den lilla svarta saken är Cesse (Lottas dvärgspets) Det var länge sen jag såg Izzi så lekfull. Annars brukar hon springa iväg så fort hon ser bollar :)

Idag vaknade jag med ännu mer förkylning.. Blää! Anna väcker mig tio över åtta med ett sms. Just då ville jag bara dööö! Jag blev ju naturligtvis pigg men ville sova ändå.. somnar och vaknar ännu tröttare plus huvudvärk. Så nu har jag suttit här i soffan och krängt chips och tyckt synd om mig själv.. Och denna veckan skulle jag börja min "bantning" .. In my ass.

Nu ska jag göra nåt vettigt.. Tycka synd om mig själv ;)

Nu har jag en sur byracka



Izzi är lagom glad på mig nu efter att jag badade henne. Hon har inte rört sig en millimeter :P haha! Nu måste jag föna och borsta henne :)

25 juni 2011

Jag mådde faktiskt bra när jag vaknade imorse. Pigg och vaken klockan nio också :) Helt underbart!
Det gick bra att jobba idag. Jag fick en chock. Precis när vi hade öppnat kommer där in en man som pratar engelska och frågar om vi kan ta emot ett sällskap, jag tänkte att dom är säkert 10-15stycken, men jag frågar hur många dom är och då svarar han 35stycken! Oh.my.God tänkte jag.. Sprang till chefen och frågade om det var möjligt att ta emot dom. Han sa först nä, men ändrade sig. Och ett två tre, så hade vi en bokning på 35pers, en timme senare kom. Jag fick ta dom själv eftersom min förstärkning inte kunde ;) Men det gick faktiskt smärtfritt, jag är rätt stolt över mig själv :D Jag började prata halvt tyska i slutet. "Wasser? Ja wohl!" HAHA! :D
Sen började allt folket komma vid tre tiden efter de 35persen hade gått och jag hade knappt bord (!) Så då blev det lite mycket kan jag säga :P Men det löste sig i halvlek.

Jag var helt slut sen när jag slutade, det var nästan farligt att köra hem. Mina knän började värka och de var mer som spagetti :P
Det blev lite leftovers sen igår, muuums :D Och nu sitter jag och mumsar på lite chips. Jag har bestämt mig för att nästa vecka ska det bli andra bullar! Denna svensken har gått upp i vikt och det ska ner igen! ;)

Nu ska jag gära nåt vettigt tänkte jag.. eller inte :D är fan helt slut nästan.

Jag har större dogge än dig!

Gårdagen fortsatte med jobb i några timmar, och tänka sig att folk faktiskt tar en lunch på midsommarafton ;)

Sen skyndade jag mig hem för att göra mig iordning och koka potatis. Tur att vi ändrade tiden till klockan sex för jag var inte hemma förrän halv fem :P
Det var verkligen jätte trevligt igår! Vi var hos Tessan i hennes bakgård med lite grannar som också firade midsommar med oss. Och en massa ungar :D Alla hade med sin mat och vi delade lite emellan också självklart :) Självklart blev det några godingar och nubbar, men jag tog det ganska lugnt ändå. Vid midnatt tog kalaset slut för mig och Tony :)


När klockan närmade sig tolv så kunde inte barnen hålla ögonen öppna, även om denna lilla krabaten drack två koppar kaffe två timmar innan ;)

Jag väntar på andra foton av de andra :)

24 juni 2011

Glad Midsommar :D

Nu har jag.. fixat med gräddfilen och gräslöken, kokat ägg, putsat potatisen, fixat rädisorna och plockat ögonbrynen. Vet ni när jag gick upp? Kvart över nio. Kryss i taket! Jag kände verkligen att jag ville ha det mesta gjort eftersom jag inte vet när jag slutar idag. Men jag jobbar inte hur länge som helst, det ska chefen veta ;) haha! För annars får jag aldrig mat i magen. Jag ska hinna duscha och raka benen också :P Och koka potatisen. Jag vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig. Kanske en vit klänning? Det är ju trots allt midsommar :)

Förresten, så sörjer jag fortfarande mina meddelande som försvanna igår. Jag HATAR den mobilen!! Jag ska nog skita i att köpa en soffa och köpa en mobil istället. Det komiska är att för någon dag sen så radera jag massa gamla meddelanden och igår påstodd den att telefonminnet var fullt! Okej, smsen kanske sparas på minneskortet. Men då borde dom inte försvunnit? Nåja, jag är fortfarande ledsen :(

Grannen spelar "Vart ska vi sova inatt?" .. Nu jävlar är det midsommar :P

Nu ska jag tvätta av facet och slänga på ett nytt. Ciiao!


Förra midsommar hos Carol. Detta är Anna och Gun ;)

Jag tog min oskuld idag

jag har äntligen käkat ben & jerrys nu :) och det pippade i munnen! Min mobil är dum i huvet också, den radera alla mina meddelanden igen :( jävla skit! Kanske dags för en ny mobil snart?

Förberedelser inför imorron.

Jobbet gick bra idag, fast booooring!
Körde till arbetsförmedlingen direkt, sen körde jag och Tessan ut till Lunnarp och hämtade Bea och Dogge. Sen körde vi och handlade inför imorron. Så det sista är shoppat :D Underbart! Nu är det bara till att laga grejerna också. Färsen har jag blandat och ställt i kylen så att den kan stå och gona sig en stund. Sen imorron ska jag koka potatis, ägg, steka prinskorvar. Ja lite allt möjligt.. Jag hoppas att jag slutar nåt så nära i tid så att jag hinner det också :P haha! Jag får nog göra allt idag och så kokar jag potatisen imorron. Eller nåt.. Jag älskar att fixa och dona med mat. Men det är mycket trevligare att faktiskt ha tid med det också (!)


Mina fina balkongblommor :D


Så skönt att slippa den stora klumpiga stereon. Även om den är den bästa! Nu känns det alla fall lite luftigare.. och nej jag tog inte bilden kvart i sju på morgonen. Jag har inte ställt in den än. Ni vet bättre än så att jag inte är uppe vid den tiden ;)

Nu ska jag göra nånting.. jag vet inte bara vad.. diska eller nåt :)

23 juni 2011

God morgon!

Jag har precis krängt i mig två mackor och ett glas mjölk. Intressant? Snart ska jag göra mig iordning för jobb. Jag har inte tid att jobba! Jag måste förbereda inför midsommar! Jag håller på med att skriva inköplistan, ja jag har ju köpt det mesta, men det är ändå en del kvar.. som gräddfil och prinskorvar! Lotta, läser du detta så glöm inte två 3dl gräddfil! Jag kommer inte kunna handla förrän efter jobbet, och då lär det vara kaos i alla affärer. Jag ska också först till arbetsförmedlingen, jag trodde att jag kunde skjuta upp mötet till nästa vecka, men min handläggare var envis och ville att jag skulle komma efter jobbet. Drygt!

Jag har funderingar på om jag ska sätta ner min stereo i förrådet. Jag älskar verkligen den, men den tar för stor plats. Den är så himla klumpig, jag skulle hellre vilja ha en växt och massa värmeljus på den byrån. Och så att jag kanske köper en liten mindre stereo, alltså en mini-mini. För jag måste ha nåt till Izzi när jag inte är hemma.

Japp, så blir det nog. Nu ska jag fortsätta min inköpslista. Ciiiao!

En mamma-växt


Okej, inte världens snyggaste bild. Och ja, jag ska plantera om den.. kanske.


Varje gång jag ser en sån här växt tänker jag på mamma, och de få minnena i Gärarp (där vi bodde när jag var några år gammal). Mamma hade fullt med såna här växter i huset.
När jag såg den i blomsterbutiken grabba jag tag i den och gick till Therese .. "Vad tänker du på när du ser denna?" frågade jag henne. Och då svarar hon "Mamma".
Jag var bara tvungen att ha den. Eftersom jag inte bor hemma med mamma längre, så måste jag ha nånting som påminner mig om henne :) Men det är helt sjukt att till och med Therese tänker på samma sak.

Det är jobbigt att inte bo med sin familj. Jag kan inte fatta att i nästa vecka är det exakt ett år sen jag flyttade till denna lägenheten, det känns som att det var i förra månaden. Jag saknar min familj varje dag <3

Regn och regn

Jag hoppas verkligen inte att det ska regna på fredag kväll, då blir jag ledsen :P

Jag har varit riktigt duktig idag. Jag och Tessan körde till återvinningen och slängde massa skräp som jag hittade i förådet och tvn och lite sånt. Gubbarna där blev nog galna på oss för vi frågade hela tiden vart allt skulle :P haha! Sen körde vi ut till ullstorp och köpte lite blommor som jag skulle ha till mina balkonglådor. Det var ju typ två månader sen jag köpte dom ;) Vi passade på att köpa glass där också och satte oss på gräsmattan och njöt av solen, och glassen så klart.
Efter det körde vi till systemet och köpte lite godingar till fredag, inte för mycket för det ska bli en lugn kväll. Jobba dagen efter ju :/ Sen körde vi hem och lotta kom på besök. Vi planterade blommorna och det blev verkligen supermysigt! Jag ääälskar blommor, men dom lyckas alltid dö från mig. Jag är så avis på tanterna som har fullt med blommor på sina balkonger. Jag vill också ha det så!


Bevis på att jag faktiskt planterade dom jävla blommorna. Plus att jag har varit skit dålig på att fota på sistone, så får väl komma igång igen :)

Sen blev det jobb.. en jävla fucking timme! ÄR DET LÖNT?! Jag blir nästan förbannad. Jag tjänar inget på det eftersom jag har ett par mil emellan jobbet. Plus att man går hela dagen och blir stressad för att man ska jobba sen på kvällen.. och så händer det inget så man får gå hem! Nä för helvete.
Alla fall, så mötte jag upp Tony i Ystad så körde vi och käkade. Jag förstår inte varför jag alltid ska rejsa med bilar jag vet går bättre och har större motor än mig :P haha! Jag har ju inte en suck mot Tony. haha!
Sen blev det lite snack med Lotta, Baz, Catrin, Stumpen och Limpan när vi kom tillbaka. Sen skulle dom kolla på skräckfilm, så jag hade en jävligt bra ursäkt att slippa det "Jag måste hem till Izzi" :D Funkar alltid.

Nu ska jag lägga mig tänkte jag, blir ju jobb imorron också. Ciiiao!

22 juni 2011

God morgon!

Jag måste verkligen skärpa mig idag.. Jag måste skriva i dom dära jävla papperna till fk, och jag måste skicka mail till arbetsförmedlingen. Bajs bajs bajs.
Jag ska nog sätta mig på balkongen en stund. Solen är ju framme nu, kan sitta där och vänta tills Tessan kommer :)

Mys pys

Jag och Tony bestämde oss för att käka lite kinamat, eftersom thairesturangen här i Tomelilla har stängt tisdagar så körde vi in till Ystad. Så himla gott :D
När vi kom hem blev det en promenad med Lotta, Baz och hundarna. Jätte mysigt var det, det får vi göra om fler gånger :)
Nu tänkte jag att jag skulle nanna mig. Gonatt!


När solen sticker fram lite.

Så fort solen kommer fram så vill jag ut direkt, hitta på grejer!
Ikväll vill jag ha egentid med Tony, bara sticka iväg nånstans. Köra hur långt som helst utan att bry oss. Nä, en mysig hemmakväll hade inte varit fel heller. Får passa på att umgås när vi väl kan :) <3
Nu ska jag slänga mig i duschen tänkte jag, jag luktar mat! Sylten är jag också.

21 juni 2011

Solen är framme nu, en liten stund till kan jag tänka mig. Jag har precis käkat frukost och ska snart göra mig iordning för jobb. Jag funderar på om jag ska ta bort mitt nagellack eller bara fylla på det.. det blir nog borttagning.
Jag drömde inatt om att min bil bara stanna, den gick sönder. Jag sprang hem till pappa och sa att vi måste hämta den, men han ville inte. Gud vilka konstiga drömmar jag har börjat få :P Men det är verkligen en mardröm, att min bil ska sluta fungera.. Min lilla bebis :(

Nu ska jag slänga på ett face. Ciiiao!

Efter regn kommer sol.. vart blir den av då?!

Fortfarande inget tecken på att solen vill komma fram. Så himla tråkigt.
Jag var och släppte ut lilla Svea, Tonys hund. Sen gick jag in till Lotta och snackade lite med henne. Efter det så blev det lite shopping på Kvantum. Gräddfilen var redan slut! Katastrofa.. Men jag fick hemhandlat lite, resten får jag ta en annan dag :) Det blir hemlagad pytt i panna med stekt ägg och rödbetor. Tony hade hört från Lotta att jag är jätte duktig på att steka potatis, så nu får jag ju inte göra han besviken *nervös* haha!
Känns som evigheter! Kom hem nu!

20 juni 2011

Nu är det faktiskt slutet av Juni månad och vad har vi för väder? Tråkigt och regnigt! Jag fick ta på mig vinterjackan när jag skulle gå ut med Izzi. Hemskt! Stackars de som börjar sin semester nu.
Jag vaknade pigg som en lärka klockan sex imorse, och pissenödig till tusen! Jag hade planer på att gå upp redan då, för jag visste att om jag somnade om så kommer jag vara dubbelt så tröttare sen. Så fort jag la mig på kudden igen så somnade jag, och var tröttare än någonsin när jag vaknade tio i nio.

Vad bjuder denna dagen på? Jag vill faktiskt bara ta det lugnt. Det känns som att jag har varit överallt men ingenstans dom senaste två veckor. Igår hade jag och Tony egentid, så himla mysigt :) Jag lagade god mat, sen träffade våra hundar varandra och gick en lång promenad, film och massa godis. Är det så konstigt att man bara går upp i vikt hela tiden? ;) hehe. Skämt och sido. Jag får väl röra på mig lite mer!

Nu ska jag hoppa in i duschen, för det var satan vad håret va skitigt ;)


Jag vill ju ligga på stranden.

19 juni 2011

Igår blev det Pontus studentfirande hos pappa. Det var jätte trevligt att träffa en del av släkten :) Även om det småregna lite då och då så var det mysigt, vi satt ju under tält i trädgården. Vi myste till det med lite filtar, det var bara i slutet det blev kanske lite för kallt. Men då var man ganska trött också :P
Vi fick jätte god mat och massa god dricka. Ungdomarna höll låda medans vi äldre tog det lugnt ;) haha!

Här kommer lite bilder som jag snodde av Lotta !



Idag har jag jobbat för hela slanten. San-morfar och San-mormor m fl kom till resturangen, mycket roligt :D San-morfar kände igen mig direkt !
Sen körde jag och handlade, eller jag fick köra hem först eftersom jag hade glömt börsen hemma. Smart Pauline! Körde till ystad utan körkort och allt. herre gud.. Nåja, jag köpte lite fläskfilé färskpotatis, sugarsnaps och rödvinsås. Jag fick med mig chefens goda ädelostsås hem, så jag kunde ju inte låt bli att bjuda min karl på en riktig god söndagsmiddag :D
Efter det körde vi hem till Tony, jag hade med mig Izzi, så att hon och hans hund Svea kunde träffas. Det gick faktiskt jätte bra. Vi gick en runda med dom och de blev inte ovänner alla fall :)

Nu ska jag nanna. Vet ni vad? Jag har inget planerat imorron, så hiiiimla skönt. Ta dagen som den kommer.Så underbart! Godnatt.

18 juni 2011

Snacka om att det var segt att jobba igår. Huvudvärk, christina kom med kaka, inga gäster, tyskar som kommer in med sin hund i resturangen (!)
Efter jobbet hämtade Tony upp mig med Lotta och Baz. Vi skulle köra en runda på Ystadträffen, men där var knappt något folk ! Så himla tråkigt. Så vi körde till Supermarket och köpte lite bär och grädde.
Väl hemma skulle vi titta på film, men det blev jäävligt utdraget. De andra ville se skräckfilmen "Husk", jag totalvägrade, dom tjatade på mig förra gången vi skulle se film. Baz säger att han ska sätta igång en annan film.. bara det att när filmen börjar så står där med stor text "HUSK". Åh nej! Han har lurat mig. Men jag orkade inte bry mig, jag fick titta på den jävla filmen ändå. Vi kunde stänga av den om den blev för läskig.
Filmen var ju ganska bra, men läskig! Handlade om några ungdomar som kör av vägen, sen blir dom mördade av männskliga fågelskrämmor. Självklart skulle pojkarna somna mitt i filmen! Jag och Lotta satt där själva och var rädda ju ! Så jävla schysst :P

Idag blir det ett andra firande för Pontus student :) Nu blir det ute hos pappa, nästan hela släkten kommer. Det kommer nog blir jätte trevligt !
Jag måste göra mig iordning nu, sitter med mjukiskläderna på mig :P

17 juni 2011

Jobbet gick bra igår. Efter det körde jag hem, släppte ut Izzi sen begav jag mig till Lunnarp och hämtade upp bea. Vi körde och handlade lite, när vi kom ut från boan såg jag Tony. haha! Jag gick till bilen och knacka på hans ruta, "Förföljer du mig?!" Men så var ju inte fallet :)
Jag var så himla trött när jag kom hem, jag skulle egentligen göra spagetti och köttfärssås. Men jag palla fan inte. Istället blev det mys hos Lotta och Baz. Det blev grillat :D Yeah! Denna gången grillade jag och Tony hamburgare. Det är ju så gott! När det skulle bli filmdax ville de andra se skräckfilm. Jag totalvägra. Jag klarar verkligen inte det, och speciellt inte igår när jag var så satans trött och nerverna var inte på topp.

Idag har det inte hänt för mycket. Jag vaknade pigg som en lärka, men ganska seg i kroppen. Vi körde till boan för att köpa antennkabel för visar sig vara för kort så nu kommer jag väl snubbla på den så att tvn ramlar ner på golvet. Tur att jag tog försäkring på den ;)
Jag har färgat Tonys hår också, det blev mörkbrunt. Som mig :D hehe. Han blev jätte fin i det!
Nu ska jag snart laga lite mat, sen blir det jobb. Ciao!

16 maj 2011

God morgon!

Jag skulle inte sovit den dära extra kvarten, nu är jag helt tung i huvet :( Men uppe är jag! Och klockan är före tio. För att vara exakt så steg jag upp ur sängen klockan nio. Duktig? Självklart ;) Det är härligt, jag tänkte först gå upp halv nio, men det kändes för tidigt. Kanske i framtiden ;) haha!
Idag är det full rulle. Jobb för hela slanten, sen ska jag iväg och handla med bea, och tillsist middag och mys med Tony <3 vi har ju inte träffats sen i måndes (?) Katastrofa! Saknar honom juu!

Nu måste jag försöka få nåt i mig att äta, är inte speciellt hungrig. Jobbigt!

Äsch man kan använda en svart sopsäck som kondom

Jobbet gick bra. Gamla gubbarna och tanterna pratade om kondomer när jag gick ut med förrätten. Herre gud.. Jag såg nog chockad ut, för en av tanterna frågade om jag tog åt mig :P haha! Pryd som jag är ;)
Sen gick dom inte förrän närmare halv tio. Bläää.. Rätt hem och gå ut med Izzi. Sen in och öppna mitt paket från H&M.. Seriööööst, kan jag sluta beställa två av samma sak? Nu har det hänt två gånger.. börjar jag bli senil? Och den blommiga väskan var absolut inte i min stil och färg, så den ska också skickas tillbaka.

Nä, nu måste jag nanna mig.. Jobb imorron också!

15 juni 2011

Fan va jag var seg på att komma upp idag. Tio över tio var jag uppe ur sängen. Blää..
Jobbet gick bra idag, jag är bara hemma om och äter och tar hand om Izzi sen ska jag tillbaka till jobbet. Visst är det skönt att kunna dela dagen eftersom jag har Izzi, men jag tycker att körsträckan är förjävlig. Idag kommer jag köra cirka 8mil. Det är sjukt.
Nåja, nu ska jag fortsätta äta min mat. Ciao!

Godnatt

Dagen har varit bra. Det blev lite jobb, tappa mig lite. Det kom två tyskar med sin guide och ville ha tre rätters. Guiden snackade halvt tyska med mig så jag missförstod att dom ville ha förrätt och varmrätt. När jag kommer ut med glassen så frågar dom om de ska ha menyn baklänges. haha! Blev lite tokigt. Fan va jag skämdes..
Sen blev det en tur till Willys och köpte lite nödvändigheter, och jag träffade på söta Emma så jag körde henne till bussen och så tog vi en cigg tillsammans och skvallrade :)
När jag kom hem lagade jag lite mat, sen fick jag ett fem i tolv ryck och började städa och röja. Körde till återvinningen och slängde massa papper och gamla kläder till rädda barnen eller vad det nu va.
Väl hemma så träffar jag på Tessan och Alicia utanför som  hade knackat på mig för att titta på den nya tvn så jag bjöd in dom och bjöd Alicia på saft och gifflar :)

Nu har jag precis fönat håret och varit ute en sista runda med Izzi. Imorron blir det jobb hela dagen, två pass. Alltid lika roligt, not! Natti natti.


Igår när jag hade packat upp tvn och Tony skulle installera kanalerna :) Plastet har jag faktiskt tagit bort.

14 juni 2011

God morgon.

Pissväder! Men det gör inget, för jag ska jobba idag ;) Jag känner inte alls för det egentligen. Jag hade velat vara hemma hela dagen. Det känns som att jag inte har gjort det på jätte länge. Jag tycker ju om det. Och det hade varit en perfekt dag att baka kanelbullar :)

Nä, jag ska göra mig iordning nu. Ciao!

Förresten...

Pauline & Tony - 10/6-2011 <3

En dag på stranden med de bästaste tjejerna

Jag har faktiskt varit en duktig kicka och varit vaken ganska tidigt idag också.. Sen nio alla fall, och att jag låg i sängen till nästan tio ska vi inte tala om ;)
Jag, Carol och Anna pratades vid och beslutade oss och bege oss till stranden. Och vi skulle fira Carol lite också :) Ge henne födelsedagspresenter som vi inte kunde när hon fyllde år eftersom vi jobbade den dagen.
Vi skulle till löderupsstrandbad, men där fick man inte vara eftersom dom höll på att lägga mer sand där. Så vi begav oss vidare till Sandhammaren. Mycket mysigt och nästan inga folk, underbart! Vi fikade på baguetter som vi hade köpt på Preem innan vi körde och carol bjöd på sitt goda kaffe :) Och hade med mig gifflar som också slank ner i magen. hehe.
Så mysigt vi hade, vi snackade, skrattade, solade, Carol och Anna doppade sig i det iskalla vattnet. Jag lyckades bada benen alla fall. Jag och Carol blev kissnödiga och bestämde oss för att gå bakom kullen. När vi sitter där och kissar så skriker carol till mig "Pauline, det kommer barn" och då har dom tydligen sett henne och barnet hade sagt till sin pappa "Titta, hon sitter och kissar" HAHAHA! Sen sprang vi ner till vår plats igen och jag trillar i backen och skrapar upp mitt ben lite.
När vi skullle hem så lyckades Carol få en gigauntisk träflisa under foten som hennes pojkvän fick hjälpa att ta bort. Efter en timme som dom hade hållit på var den borta, hoppas att det blir bra gumman!

När jag kom hem fräschade jag till mig och Tony kom hit. Vi gjorde oss iordning och begav oss till Elgiganten för att köpa en tv, jag hade redan kollat ut en :) När vi kommer dit så är den inte riktigt som jag tänkte mig, men jag hittade en annan som var snyggare och bättre, och prisskillnaden var inte alls stor. Det blev en Grundig 32", skit snygg :D Och ny kan kolla på tv6 igen! haha!
Tony var snäll och montera och installera den när vi kom hem. Jag gjorde mat till honom som tack :) Makaronstuvning med korv och bacon. Såå gott! :D hi hi.

Nu ska jag lägga mig tänkte jag. Det blir jobb imorron!

Lördag & söndag 11-12/6

Fy fan.. jag mådde inte hallonsaft när jag vaknade. Den där sista minttun på celticbaren skulle jag och lotta inte tagit. Men jag vaknade till alla fall och begav mig till jobbet. Det blev en katastrofdag.. Mycket bokningar, en ny tjej som provjobba och en chef som har noll tålamod. Det slutade med att jag fick ta hand om nästan allt. Jippi yeah.
Jag var helt slut när jag kom hem. Jag körde hem och släppte ut Izzi, sen körde jag till Lotta och åt lite mat som hon och Tony hade gjort. Så gott det var! Och sylten var jag, hade inte ätit på hela dagen. Dels för att jag inte hade tagit med mig mat och för den delen hade jag inte tid nångång.
Sen körde jag och tony hem till mig, och jag däckade i sängen.

Jag vaknade vid nio tiden och kunde inte somna om. Lika bra att gå upp tänkte jag.. Så jag började pyssla medans Tony låg i sängen och fortsatte sova. Efter en stund så vaknar han och vi kör till kvantum för att handla hem lite godsaker som vi ska ta med till stranden. Jag gjorde mina goda tonfiskbaggar och gott kaffe :)
Vi hämtade upp förkylda Lotta som tvunget skulle med till stranden. hehe. När vi kommer dit blåser det verkligen iskalla vindar, men vi lyckas hitta en plats med lä. Så det blev ett par timmar där, sen körde vi hem och käkade lite rester från gårdagen, biff med potatisgratäng.. Muuums! Och så blev det film och chips :D

Pontus Student 10/6-11

Dagen började med att jag yrade runder som en yr höna utan huvud i lägenheten, i sista sekunden blev jag klar. Jag och Tony körde till Lotta för att hämta upp henne, sen mötte vi upp mamma och tessan, sen körde vi in till Ystad.
Det var verkligen jätte roligt att se Pontus gå ut! Det är synd att säga att han såg ut att vara nykter ;) haha! Men klart att man ska festa till det på sin dag! Tessan och Bea började tjuta när Pontus sprang iväg för att åka lastbilen med sina kompisar, så gulligt ;)
Efter så körde vi hem och slängde i oss panini som vi köpte med oss hem, vi var verkligen jätte hungriga! Sen bytade vi om och fräschade upp oss, och begav oss till Milano för att börja festen. Det blev massa folk, mat, god dricka och dans. Och i vanlig ordning så fyllade vi vår underåriga kusin. Det är liksom tradition nu ;) haha!
När folken började gå hem så festade vi vidare på Celticbaren, där det kanske blev lite för mycket dricka (?) Men roligt hade vi! Det jag kommer ihåg. haha!




Detta är bilder som Lotta har fotat, jag valde att inte göra det eftersom min kamera på mobilen är kisskassvärdelös. Men fler bilder kommer från mamma och Tessan senare får jag hoppas :)

13 juni 2011

Guuuud, jag har inte skrivit sen i tordes. Katastrofa! Men det har varit skönt att tagit lite ledigt ;)
Mycket har hänt alla fall. Jag ska berätta allt :) Ett inlägg i taget.

10 juni 2011 - Studenten!

God morgon!

Jag har sovit skit konstigt.. vaknade vid tre att jag hade ont i ryggen. Jag och T vaknar kvart i sju och jätte pigga, men lyckas somna om. Dumt nog för nu är vi verkligen aptrötta.

The Big Day har kommit, min lilla lilla lilla lillebror tar studenten :D Tänka sig. Och jag vet inte vad jag ska ha på mig nu när han går ut på trappan, jag ska ha två outfiter you know. Jag är värsta kändisen.. haha! Nej skämt och sido. Solen är framme och jag hoppas att den håller i sig!!
Nu måste jag verkligen fortsätta göra mig iordning. Jag ska försöka fota så mycket jag kan! Kanske mobilblogga också. Ha en bra studentdag alla studenter :D


Jag är riiiiiik!

SKATTEÅTERBÄRGNINGEN HAR KOMMIT! :D Äntligen kan jag köpa ny tv och ny soffa!!!! :D

9 juni 2011

God eftermiddag.

Jag vaknade tidigt idag, dom pillerna hjälper :) Jag ligger och filosiferar i sängen när mamma messar mig och påminner mig att jag ska köra henne till doktorn klockan tio. Panik! Klockan var inte mycket mer än nio, men ändå. Så jag fick springa upp ur sängen och skynda mig.
Besöket tog tio minuter så mamma bestämde sig för att bjuda mig på fika (alltid när jag var liten så fick jag en glass efter att ha varit hos doktorn eller logopeden när vi var på s-hamns sjukhus), men mamma hade glömt kortet hemma, så jag fick bjuda henne istället ;) haha! Men det gjorde inget. Jag fick en icakupong av henne istället!
Sen körde vi till apoteket så att jag kunde få mina piller och mamma sin medicin, efter det så körde jag henne hem, körde till boan och köpte hårfärg, sen solade (sååå skönt) och nu sitter jag hemma med hårfärgen i håret. Jag hoppas att det blir bra, tycker egentligen inte om att färga det själv. Det är lätt att man missar.

Snart ska jag tvätta av färgen, sen blir det jobb hela kvällen. Imorron blir det full rulle då min lillebror tar studenten!! Tänka sig att tiden går så fort, konstigt att han blir äldre och jag fortfarande är 21? ;) haha! Jag fick lite panik för någon dag sen då jag kom på att jag blir 24 nästa år. AAAH!

Jag bjuder på bilder från min student, verkligen lyckad :D

Jag trodde du var skåning

Jag: Jag har lite nudderchoklad.
Anna: Nudderchoklad?
Jag: Jaa!
Anna: Är det nånting nytt eller?
Jag: Nää, du vet nudderchoklad?
Anna: Nudderchoklad???
Jag: Jaaaa!
Anna: Hur stavar du det?
Jag: N-u-d-d-e-r! Nudderchoklad!! Eller Schweizernöt som det också heter.


Åska och massa värmeljus

Vad har jag hittat på med idag då? Hämtat mamma (och roger som vi hittade på busshållsplatsen) i skånetranås, varit en vända hos Tessan och Alicia innan det, sen en timmes värdelöst jobb. Nu ikväll har jag lagat mat till T, tyvärr var han tvungen att åka hem snabbt igen eftersom hans hund är jätte rädd för åska :( Märker också att Izzi blir himla orolig, hon sitter här brevid mig i soffan. Jag har dragit ut alla sladdar och tänt massa värmeljus, så himla mysigt :) Tror faktiskt att jag ska lägga mig i sängen snart, måste få ordning på mina sovvanor igen. Inte okej att vakna halv tolv!
Ja då kanske man inte kan hoppas på sol och stranden imorron? Det hade varit gutt eftersom jag ska inte börja jobba förrän på eftermiddagen. Men kanske kan ta dagen till att fixa i lägenheten som jag har sagt nu hela veckan, men inte blivit av? haha! Jag fixade lite i mina garderober innan T kom, hittade massa saker som jag glömt att jag har ;) Som min älskade väska som jag köpte i Los Angeles, bara äääälskar den!


Jag bjuder på en bild då vi var i Los Angeles, hollywood.

8 juni 2011

God middag!

Detta är inte klokt. Jag vaknade halv tolv! Nä jag vaknade först en runda vid nio och tio, sen somnade jag om igen! Helt sjukt! Jag har fan inte sovit så länge på månader!

Igår blev det lite jobb, vi hade en ny tjej som provjobbade och det gick faktiskt ganska bra :) Sen körde jag och Anna och shoppade lite, ja inte till oss själva . hehe.
På kvällen kom T och hämtade mig och vi körde till ica för att handla lite till grillen. Tror ni inte att det blir molnigt när vi ska grilla? Självklart, så vi fick sitta inne. Baz och Lotta grillade också lite och det hände att jag och hon delade på en flaska vin ;) Jag var så himla sugen ju ! Till efterrätt blev det glass och blåbär med grädde. Muuuums!

Idag tänkte jag ju gå upp tidigt eftersom jag ville få iordning här hemma lite, men det blir nog inget av det. Jag ville egentligen till stranden, men jag har ett möte klockan två, så jag tyckte inte det var lönt. Kan man lika bra sola på balkongen, inte för att jag kommer göra det heller, då har jag en kvart på mig. haha!
Nåja, nånting ska jag göra nu alla fall. Ciao!

Gutten Nacht

Det gick bra på jobbet idag, inte så mycket folk. Anna och hennes päron kom och käkade, det gick bra ;)
Jag fick med mig massa mat hem också, guuutt :D Jag pratade med mamma i tele när jag kom hem och då kom vi framtill att jag skulle bjuda henne och pontus på mat eftersom jag hade så mycket mat :)
Så jag och T körde och handlade lite korv (ja, som vi faktiskt stekte) sen gick vi upp till mamma. Maten blev mycket populär och alla blev mätta :D Underbart! Perfekt avslut på denna "söndag".

Nu ska jag lägga mig, jobb imorron också. Håll tummarna på att det blir en fin kväll för jag vill ju grilla!

6 juni 2011

Jag tänkte köra en snabb uppdatering innan jag beger mig till jobbet.

I lördes blev det jobb för hela slanten. Det var satan vad mycket dötid vi hade.. jag och anna har nog aldrig rökat och druckit så mycket kaffe som vi gjorde då :p haha! Men det blev ganska sent ändå, halv två kom vi från jobbet. Sen fick jag köra och hämta fyra fylletrattar på tingvalla, världens bästa stämning i bilen :D nooot!

Jag vaknade med et ryck klockan tio, jag trodde att klockan var åtta för jag brukar vakna en vända då. Vilken chock! Så jag for upp ur sängen. På schemat stod "stranden med T" :) Jag väckte honom och vi körde till Ica för att köpa lite gott till stranden, jag bestämde mig för att göra smarriga baguetter. Dom som man köper färdiga är oftas vääldigt torra.
När klockan nästan var tolv så begav vi oss. Det var ju inte riktigt meningen att klockan skulle bli så mycket, tänkte jag alla fall.
Det var verkligen jätte mysigt, vi hade med oss mina goda baguetter och gott kaffe <3
Efter stranden skulle vi köra och köpa en glass på jakten, men där var så himla mycket folk så vi körde till Tomelilla istället och tog en glass på Gun's. Det är så himla tråkigt att Bertils har skugga :/ Visste ni att det är sålt?

Sen blev det lite jobb i några timmar. Värdelöst och otrevliga!
Det blev afterwork med Anna. Pizza och saft för min del. Jag var så sugen på något starkare, men fan att man ska köra!
Efter pizzan gjorde vi oss iordning och skulle gå ut för att ta en öl. Helt lönlöst.. inget hade öppet! Förutom Kingan, men där var tre pers inne. Varför har ingen öppet när det faktiskt är röd dag imorron? Jag som tog på mig mascara för ingenting! haha!

Nu måste jag verkligen klä på mig sen bege mig till jobbet. Ciiiao!

4 Juni 2011

Min lilla flicka fyller år idag! Ja må hon leva, ja må hon leva. Tänk vad tiden går, vi har varit bästa vänner i tio år. Hoppas att det blir många till ! Grattis på födelsedagen Carol!

Underbart väder idag! Jag ska slänga mig ut på balkongen och sola lite innan jag beger mig till jobbet. Det flyger runt bomull här utanför, skumt..
Jag hoppas att jobbet går bra idag och att det inte blir så sent.. jag pallar inte. haha!

Godnatt

Jag tänkte att jag skulle uppdatera lite innan jag somnar. Jag fastnade i Scary Movie som går på tvn, den är kass men ändå ska man kolla. Suck.

Jag är faktiskt jätte nöjd med dagen. T fixade mitt avlopp i vasken <3 Mysig stund på stranden med mina favoritkillar, dock hade jag velat stanna lite längre, men det kunde vi inte. För jag skulle ju fika med Marina.
När jag kommer till jobbet säger jag stolt till chefen att jag har varit på stranden och solat. Han kollar på mig noga och säger "Du har svårt att bli brun va?".. haha! Jo, lite har jag. Men jag har ändå fått färg! Han blir brun bara solar tittar fram. Men jag tycker det är bättre att sola lite men många gånger, då är risken mindre att man bränner sig. Vilket jag inte har gjort :D *stolt* Jag ska lätt till stranden igen på söndag om det är fint väder. Jag skulle egentligen varit ledig hela dagen, men är tvungen att hoppa in och jobba på kvällen.

Jobbet gick annars bra ikväll. Tydligen så var den ena bokningen en bröllopsmiddag (!) Vilket dom inte hade infomerat om, men dom ville hålla det hemligt. hehe. Det blev bra i slutänden :D Dock slutade jag senare än vad jag tänkte mig, men what the fuck.. That's life :)

Nu måste jag nanna. Det blir en lång dag och kväll på jobbet imorron!


När jag var i kristianstad

Jag vet vart du är!

- Pauline . säger:
Förresten, vad gör du hemma en fredag?  
Anna säger:
haha jag ska ner till king om 10min och ta en öl, skulle se fotbollen först.
- Pauline . säger:
Jahaa, tänkte väl det.
Anna säger:
haha är jag så förutsägbar?  
- Pauline . säger:
Jaaaaaa!
Anna säger:
haha illa
- Pauline . säger:
Ganska. Man kan liksom räkna ut vart du är.
Anna säger:
haha jag måste drastiskt ändra mitt liv!

3 juni 2011

God eftermiddag!

Jag vaknade halv nio idag! Tänka sig. Blev lite morgonsnack med Carol, det var ju riktigt längesen! Lilla snäckan fyller ju gammal imorron ;) haha!
Sen bestämde jag och T att vi skulle till stranden, och jag ville ha med Pontus. Kan ju få lite färg innan studenten ;) Killen är ju likblek, haha! Jag fick ringa honom minst 10 gånger innan han svarade! Han går inte upp före tolv. Men han ville med så vi gjorde oss iordning, körde till kvantum och köpte lite gott och begav oss till stranden. Det var mer folk idag ju, familjen brorsson var också där i vanlig ordning ;) Det var verkligen supermysigt och tom Pontus tyckte det. Han och Tony tog ett dopp i det varma 9gradiga vattnet. Dom är inte kloka!
Sen fick vi köra snabbt till Tomelilla för jag skulle fika med Marina, så jag hann inte ens byta om. Väldigt roligt att träffa henne igen! Man är ju van att träffas två gånger i veckan ;) haha! Men nu kommer det nog inte bli så mycket i sommar eftersom vi båda kommer jobba som slavar. mohaha! Men kliiirr i kassan.

Nu måste jag göra mig iordning för jobbet. Tycker inte om att jobba när det är sånt här fint väder ;(

2 Juni 2011

Gud vilken seg kväll på jobbet igår. Alla tanter och gubbar var roliga och skulle berätta historier, men dom jävlarna ville ju aldrig gå! Halv elva kom vi från jobbet. Så vi kutade hem till anna och klädde på oss en ren tröja, sen gick vi ner till Kingan och tog en öl på uteserveringen. Fan va härligt, en bra AfterWork (AW)

Nu ska jag göra mig iordning och bege mig till jobb igen. Alltså, jag ska jobba varenda dag.. känns det som alla fall. Någon som vill ha jobb som servitris? Vi skulle behöva folk.

Första strandbesöket iår!

Nu har jag precis kommit hem från stranden. Det var faktiskt otroligt skönt! Det var varmt och det fläktade, perfekt första gång på stranden :) Sen att det kom sandstormar och skolbarn, det får man ta . haha! Vi var dom enda som solade också, så man behövde inte ligga och trängas som sillar.
För en gång skull var jag inte kritvit när jag är på stranden första gången, och lite färg har jag också fått. Helt underbart, vi skulle kunna ligga där i två timmar till. Men då hade vi nog bränt oss :(


Titta, inte en själ förutom jag och lotta :)

1 Juni 2011

Välkommen Juni Månad! :D
Jag sitter här i min bikini och ska alldeles strax bege mig för att hämta upp lotta och dra till stranden, premiär! Dock är vi nog ganska dumma i huvet eftersom det blåser ganska mycket, men vi får hitta lä :) För till stranden ska vi!

Jag är överlycklig! Jag hittade nässpray i min förra väska. Jag har fått lite nästäppa nu dom senaste dagarna och jag har glömt att köpa det varje gång jag har varit och handlat. Och nu slipper jag :D

Nä nu ska jag packa väskan och slänga i mig ett par mackor, underbart att jag fick lingonveckan idag också! IGEN?!


Förra sommaren då jag och lotta var i Sandhammaren.

RSS 2.0