31 maj 2011

Just nu sitter mina kompisar på en buss ner till Puttgarden som jag också egentligen skulle vara med på. Men det är kanske tur det, för det är sviiin varmt! Jag ska spendera min dag på jobbet istället.
Jag fick världens chock när jag gick ut på balkongen för att känna på vädret. Var fan kom all värmen ifrån?!

Igår blev det ju finare väder, så jag satt ute på balkongen och solade. Så det blev ingen städning :P haha! Men lite pyssel bara.
Sen kom T hit och jag lagade min goda kycklingrödcurrygryta. Men satan vad den blev stark! Tog i lite för mycket rödcurry paste :S Men det blev gott och uppskattat :) Sen körde vi in till Ystad och tog en glass vid jakten, gick längs stranden och hade jätte mysigt. Efter det tog vi en österlenrunda med bilen och lyssna på musik. Jag älskar verkligen att åka bil och bara vara. Så avslappnande!

Nej nu måste jag återgå till att göra mig iordning, jag börjar lite tidigare idag.

Så sant.


30 maj 2011

God morgon!

Gud va jag är duktig. Jag är uppe och vaken, har lagt i min första tvätt och frukosten är uppäten :) Och perfekt väder till att stanna inne och städa (blä)

Igår jobbade jag hela dagen, det gick faktiskt bra. Allt gick ganska smidigt, jag är stolt över oss :D Sen att man blir kallad för kraftig person är bara oförskämt. Förlåt, men jag kunde inte släppa det. Jag tyckte det var fult sagt. Så tjock är jag inte.
Sen gjorde jag mig snabbt iordning och begav mig till mamma, för att fira hennes morsdag. Vi hade jätte mysigt och T kom också upp lite senare :) Craaazy phone!

Nu ska jag fortsätta min morgon tänkte jag. Ciiiao!

29 maj 2011 - Morsdag

Jag vill gratulera min mamma idag :) Världens finaste mamma!

Jag somnade innan elva igår, kryss i taket! Jag vaknade inte ens av att pappa skrev ett mess till mig klockan elva. Så nu känns det att jag är utvilad och redo för ett hårt arbetspass!

Vi har en födelsedagsgris idag också! Nämnligen min kära vän och vapendragare Anna ! Grattis på din dag, och du får fira den med mig på jobbet ;(

Nu ska jag käka lite frukost och göra mig iordning. Ciao!

Nu ska jag sova

Varför ska alla komma samtidigt? 17pers på en timme, okej jag har varit med om värre. Men det är skit drygt! Nu ska jag kasta in handduken och däcka i sängen, jag ber till Gud att det ska gå smidigt imorron. För idag var det verkligen inte min dag, klanta mig hela tiden . haha!

28 maj 2011

Jag kan inte fatta att maj snart är slut.. Ska vi gå in i Juni månad med regn?!
Nu måste jag fixa mig iordning för jobbet. Heeeela dagen, bläää.

Godnatt

Det gick bra på jobbet idag, inte för mycket att göra men en del pyssel :)
Sen körde jag hem, duschade och träffade T en stund <3 Vi kommer ju inte träffas nu i helgen eftersom jag kommer jobba. Så himla tråkigt, men det säger kliiiiirr i kassan ;) Vi får umgås när vi blir pensionärer . haha!
Nu måste jag nanna, som sagt. Jobb imorron också!

27 maj 2011

Jag hade en väldigt konstig dröm. Att jag och Anna var i London, helt plötsligt skulle jag hitta upp hotellet själv. Det regnade och jag hittade Alicia som jag tog med mig. Allt jag hade var min mobil, och batteriet var nästan slut.
Nästa dröm var jag i ett stort varuhus med gamla klasskompisar, min tjejkompis var normal också och messade med mitt ex, jag blev förbannad på henne. En annan tjejkompis hade tömt mitt kylskåp och glömt sätta in maten igen så en blev förstörd, jag blev helt förkrossad.

Klockan fem i tio gick jag upp, jag hade varit vaken sen klockan nio. Anna messade mig och fråga om jag kunde komma till jobbet en timme tidigare. Nu är jag så himla trött igen!

Godnatt

Jag tänkte ju faktiskt att jag skulle städa och fixa lägenheten, tror ni att jag gjorde det? Nää. Det var ju så fint väder att jag satte mig på balkongen för att sola. När det började bli lite molnigare bestämde jag mig för att bege mig in till Ystad för att hälsa på på FU och få papper påskrivna, men Emma den fisen hade redan åkt när jag kom dit. Jag skulle egentligen fika med Carol också, men det blev inställt.
Jag körde tillbaka till Tomelilla och haffade upp Tessan utanför henne. Jag var enormt kaffesugen, vilket jag nästan aldrig är. Så vi körde ner till Fiket och tog en kopp där i solen (ja, den hade kommit fram igen). Vi satt där en bra stund, en killkompis kom också förbi och tog en kaffe. Jag har inte snackat med honom på år och dagar, så det var mycket trevligt :)
Efter det körde jag och letade upp mamma, hon och pontus var hos Therese L och klippte sig. Sen följde jag med dom till Ica, jävla snorungar som cyklade och lekte på parkeringar som var full med körande bilar! Jag blev så förbannad att jag började skrika på dom. haha! Sen såg jag dom inte mer ;)
Jag följde med dom hem.. ja mamma och pontus för jag behövde hundmat. Så jag och mamma snackade en liten stund, det var ju länge sen :(

Nu ikväll har jag lagat mat och myst med T ! Jag ska ju jobba hela helgen så vi kommer ju inte träffas :(

Bebbo <3

26 maj 2011

God morgon!

Jag ville bara bevisa att jag är uppe före kvart över tio! Jag låg i sängen till nio, sen gick jag ut med Izzi en lång promenad. Ibland kan jag vara duktig :D

Vi har så myyeed maaud!

Jag har haft en jätte mysig kväll ute i lunnarp. Bea lagade en jätte god fläskfile, i mitten hade hon slängt in phiadelfiaost med örter och lindat bacon runt, till det nypotatis och b-sås. MUUUUMS! Jag åt för fyra stycken. Ja eftersom jag och Anna inte hade vår krängar tisdag igår så var jag tvungen att ta igen det ;) haha!

Jag har ju tänkt att börja på mina "sömntabletter" (det är melatonin), men jag glömmer alltid dom! De ska ju helst inte tas efter klockan tio. Jag måste verkligen få rätt på min sömn igen, och börja på mina vitaminer. Jag som var så duktig i början av året.

Nä, nu måste jag alla fall lägga mig i sängen och försöka blunda. Godnatt!

25 maj 2011

God eftermiddag!

Så vad hände igår? Jag skulle egentligen tvätta, men tydligen var det roligare att gå på Boan med Tessan :P Jag hittade skor som jag ska på pontus student! Übersöta och enkla är dom :D och så blev det lite jobbkläder också, måste ju uppgradera mig.
Sen hem och göra sig iordning, sen blev det lite thaimat i Ystad med Tessan, Marco och T. Det var verkligen jätte mysigt :D Egentligen var det tänkt att vi skulle spela bilbingo, men det var inget roligt väder! Sen körde vi hem och åt glass med blåbär hemma hos T. Tack Therco (Therese & Marco, haha!) för en trevlig kväll!

Idag vaknade jag verkligen på fel sida, jag var så jävla trött att jag inte visste vart jag hade röven. Anna ringde mig som en tosing, för hon skulle väcka mig. haha! Och jobbet gick bra, jag fick en skit rolig uppgift! Skala ägg!! Tack du.
Jag glömde min mobil hemma också, fan va naken jag kände mig. Men skönt ändå. Fast det var ganska jobbigt att inte ha en klocka, och den i bilen funkar inte.
Efter jobbet körde jag till Rusta för att köpa hem lite tvål och bajspåsar, och nu hemma har jag precis duschat och ska göra mig iordning för att bege mig ut till pappa :)

Ciiiiaaao!

23 maj 2011

God natt!

Tror ni att jag kom upp imorse? Både ja och nej. Jag vaknade pigg som en lärka tio i sju, jag hade faktiskt satt klockan på sju så jag var sur över att jag vaknade innan, så jag somnade om igen. Vaknar en timme senare och är tröttare än när jag gick och la mig, sen vaknade jag halv nio då jag skulle vara på mötet, så jag somnade om igen. Kvart över nio gick jag upp och duschade för jag skulle vara hos Therese L klockan tio.
Jag kommer dit en kvart sent, men som tur var hon också sen :D Hon började fixa mig hår och det blev bra! Hon ville egentligen klippa av mig håret för att det är så slitet ;) Nej bara skoja, men mer än jag ville alla fall. Men det får bli nästa gång, nu vill jag vara fin (läs: ha långt hår) till Pontus student.

Efter det våldgästade jag Lotta som var hos sin frisör och satte i löshår, hon var lagom klar när jag kom dit så vi bestämde oss för att fika, jag hade inte hunnit med frukosten ändå. Så vi körde hem till mig och fixade håret, frisörer plattar ju alltid håret och vi tycker om volym! ;) Vi stack ner och mötte upp Catrin på Bullen & Bönan. Tessan och Alicia var också där! Jätte mysigt som vanligt.

Sen körde jag hem och väntade på att Anna skulle komma, vi begav oss till Nova Lund för att inta en shoppingrunda! Vi var så himla trötta när vi kom dit, vi spenderade en timme inne på skopunkten för att vi kände oss "tvungna" att köpa sommarskor. Det blev bara ett par för mig, medans Anna körde all-in och köpte tre! Vi blev tröttare och tröttare, och blev övertrötta och muppiga. Jag hörde fel hela tiden, eller rättare sagt jag trodde att Anna sa thailänska hela tiden. haha! Fråga mig inte varför :p Den sista stunden hängde inte fötterna med riktigt. Alla fall, jag hittade lite nödvändigheter på H&M, lite snygga underkläder också. Seriöst, I need more! Lite snålt med bh:ar. Stackars Anna som fick springa och hämta storlekar till mig, "Nej denna är för liten, nej denna är för stor, nej denna sitter inte bra" Men till sist fann jag rätt storlek :)

Nu ikväll har jag bara tagit det lugnt, med T. Trevligt sällskap jag var, jag somnade nästan i soffan. Fast det gjorde han också ;) Nu har tröttheten gått över till att vara pigg.. Är det inte typiskt? Jag måste alla fall sova, jag vet att jag är trött.

bk%22e

Men för bövelen!

Detta är skrattretande, jag sov 2-3 timmar imorse och nu kan jag inte somna? Jag kom på också att jag ska vara på ett möte halv nio imorronbitti, det var ju fantastiskt. Jag ska klippa mig kl tio. Jag måste verkligen komma till ro nu, jag är fan dödstrött.

22 maj 2011

I fredes blev det jobb för hela slanten, det gick bra som vanligt. höhö.
När jag kom hem gjorde jag mig iordning och T kom till mig. Han skulle överraska mig, vi tog bilen och körde. Han berättade inte vart vi skulle, äta var ju självfallet. Det blev Malmö, vilket jag sa långt innan :P Eftersom han inte hade bokat bord fanns det inte många ställen som inte var fullt med folk. Men jag föreslog T.G.I Fridays och vi hittade det av en slump, vi hade nästan gett upp när T såg det. Tur att jag sa nåt om det ;) Dom har ju sååå himla god mat, jag käkade det skit mycket när jag var i Usa med mina vänner. MHM! Fick fina flashbacks :)

Igår stack jag och T till hans kompis och hämtade ett par högtalare som jag skulle ha i bilen, vi tog en glass på Löderups strandbad, jätte mysigt :D När vi kom hem igen så började vi mecka, jag var en mycket bra hjälpreda. Nu har jag bra ljud i bilen alla fall! Hejdå sprängda högtalare! :P
Sen gjorde jag mig iordning och begav mig in till Ystad för att gå på puben med Anna. Det började lugnt alla fall.. Vi gick till Soft och tog ett glas vin och snackade seriöst. Vilket vi alltid gör på Soft, är det tradition? :P Vi gick vidare till Kingan och tog lite starkare, mycket dumt av mig. Vi hade jätte trevligt, Lotta och Catrin kom också in och våldgästade! Dom skulle till Lite Mer och festa vidare. Det gjorde mig och Anna ganska sugna. När vi står ute och väntar på skjutsen så träffar vi på en tjej (okej, 30+) som också skulle dit, kanon tänkte vi eftersom där är 25årsgräns men det funkar att komma in om man går med någon som är över 25 :D Och det funkar så klart! Det gick skit bra, vi praktiskttaget bara gick in. Drink i baren och shakade på rumporna! Så himla skönt! Jag behövde verkligen det. En sån spontan kväll! Looove it! Sen att vi blev lite aggresiva, fulla och lite fjortisar är ju sin sak ;)
Självklart blev det fyllekäk, denna gången på Max. Bläää, tur att jag hade spritsmak i munnen som dödar smaken av deras hamburgare. haha!
Sen blev det direkt hem! Och denna svensken somnade inte förrän klockan sju imorse.. helt jävla sjukt. Och sjukare var att jag skulle jobba. Det var så där kul kan jag meddela! Jag sov i 2-3timmar sen var jag tvungen att gå upp och göra mig iordning. Men det gick bra att jobba, allt gick ganska smärtfritt faktiskt. Jag var otroligt trött i början men det ordnade upp sig. Sen när jag slutade och satt i bilen för att köra hem så kom tröttheten ikapp mig.
Nu ikväll har jag inte gjort för mycket. Jag orkade faktiskt att laga mat, jag tänkte faktiskt på att köpa mat på Bertils, men jag sket i det. Godare när man lagar det själv :) Det blev ju självklart hamburgare med pommes!



Nu ska jag ut med Izzi på den sista rundan, sen måste jag nanna. Jag håller på att somna här på tagentbordet.

Mobilblogg

Nu är jag offeciellt cv ägare ;)

20 maj 2011

Grattis Pauline! Du var uppe innan klockan tio, vill säga fem i halv tio :D
Nu ska jag käka min activia sen ska jag göra mig klar för jobbet.
Förresten så somnade jag efter två inatt.. suck.

Mer tid för den stressade

Jag känner ibland att jag inte räcker till. Att jag inte har tid till nånting, även om jag har ganska mycket tid nu eftersom jag inte jobbar jätte mycket. Men ändå får jag inte tid till att träffa mina nära och kära. Jag har inte träffat min pappa på säkert två veckor, Carol har jag heller inte träffat på säkert tre veckor.. alla mina vänner och min familj.

Tankar flyger omkring hela tiden, livet är för kort ibland. Jag skulle kunna skriva en hel uppsats om hur jag känner mig just nu, men jag vill inte blotta mig här. Jag kan säga att jag tänker mycket på det som hände mig förra månaden, även om det var rätt gjort.

Och jobbet, gud. Vi kommer få jobba hårt i sommar, money money. Det är ju positivt, men vi kommer vara som döda zombies när hösten börjar. Nästa år är det nya tag som gäller, jag börjar redan tänka på vad jag ska göra och vad som kommer hända. Det är ett halvår tid, men tiden går fort.


Pauline-tid

Denna kvällen har jag ägnat åt mig själv. Duschat, smörjat in mig, plockat och färgat ögonbrynen, och t.o.m solat. I know, har redan solat en gång denna veckan. Men jag måste verkligen få en bränna ;) Kände mig nästan blekare efter att jag kom ut från solariet. haha! När jag hade solat klart och skulle klä på mig hör jag hur tre fjortisar står och skriker utanför om att den ena säger för mycket "blatte", amen seriöst. Ge upp.

Nu ska jag fortsätta dona här hemma. :)

19 maj 2011

God kväll.

Jobbet gick bra idag, många folk men det gick smidigt. :) Det är skönt att det blir lite mer jobb nu faktiskt, man kommer mer in i rutiner.


Jag och Anna tände ett ljus, vila i frid min vän <3

Nu har jag precis käkat lite mackor som jag fick av jobbet, faaan va äckligt mätt jag är! Tänkte att jag skulle fixa mina ögonbryn lite, om jag orkar vill säga ;)

Godnatt

En riktig myskväll. Lagade spagetti och köttfärssås, vilket blev populärt :D Och sen bara mys, det enkla liksom. Det är bäst <3


18 maj 2011

God eftermiddag

Igår var det ju Krängar-tisdag med Anna. Vi gjorde en jätte god pastasås med korv och färskpasta, supergott :D Efter det gick vi en runda i Ystad för att smälta maten (läs: få ner mer i magen). Sen blev det björnbärskräm och grädde, och lite popcorn.. och nudderchoklad! :D Jätte mysigt hade vi alla fall!

Idag blev det jobb, ännu en meningslös dag. Nåja, fick borden iordning allafall. Sen tog jag en runda på willys och hade hela affären i min lilla varukorg kändes det som, satan va tungt! Men jag fick hem lite bra att ha hemma saker :) Nu ska jag ner till Ica för jag glömde nämnligen nåt!

17 maj 2011

God eftermiddag!

Idag jobbar inte en enda norsk, dom flesta är nog bakfulla.
Det där med att vakna och vara uppstigen innan tio funkade inte. Halv elva var jag uppe ur sängen, vad är det med mig egentligen!? Är det vädret?
Jag har inte glömt att jag ska tvätta alla fall och jag har laddat ner lite musik också. Nu ska mina sprängda högtalare i bilen bli ännu mer sprängda ;) hahaha!
Of course är det Krängar-tisdag idag, jag ska snart göra mig iordning och bege mig till Anna :)

Hemlighet..



Jag är hemligt kär i denna låten.

godnatt

Smarta Pauline, jag glömde helt bort att jag hade tvättetid idag. Men som tur var där en imorron :) Gutt!
Annars har jag inte gjort nåt speciellt idag, förutom att jag lagade stuvade makaroner med stekt bacon ! Och det blev populärt :D Jag stack ju och solade, gud så skönt det var. Låg och svettades som en gris, haha!
Nu ska jag nanna, imorron måste jag fan vara uppe ur sängen innan tio!

16 maj 2011

God middag.

Jag har tydligen tagit en liten bloggpaus över helgen, hade ingen lust att blogga faktiskt och då ska man ju inte det :) hehe.

I lördes var det jobb för hela slanten, lite nervösa, lite stressade.. men det gick faktiskt ganska smidigt :) Vilket jag är jätte glad över för det kunde också bli kattskit av det.
Efter jobbet tog jag och Anna en liten runda på cruisingen, det var jätte dåligt väder men trots det var det många folk ute. Inte så många man kände faktiskt, men det var Eurovision SongContest också ju.

Igår var det verkligen en mysdag. Åkte runder på österlen, tog en glass i hamnen i Simrishamn, åt på Marinan i Ystad. Btw, jäääättee goood mat! Beställde ryggbiff med pepparsås, jag har aldrig ätit något så gott. Åh, det vattnas i munnen bara jag tänker på den ;) Sen blev det glass, grädde, jordgubbar och blåbär till ishockeyn. Vilken besvikelse! Vilken match, jag vill fan inte vara svensk längre. Sätta in en massa lammkött mot tungviktarfinnarna är ju idiotiskt. Men å andra sidan var domarna helt dumma i huvet också, man märkte att dom hängde på finnarna alla fall.



Det var så gudomligt gott!

Idag är det värsta vädret! Jag tänker faktiskt gå och sola solarium bara för att jag är så jävla trött på molnen. Jag vaknade innan åtta idag för att dom håller på att ta bort buskarna utanför, först trodde jag att det var sopbilen som tömde tunnorna utanför, men det händer ju inte där :P Men det resulterade med att jag fick min sömn störd och sov längre än förväntat. Halv elva steg jag upp ur sängen.

Godnatt

Jag har aldrig någonsin varit så stressad och nervös inför jobbet. Jag kan ärligt erkänna att mina händer skaka, den första halvtimmen yra jag mest runder och visste inte vad jag skulle göra egentligen. Jag kan mitt jobb och jag vet vad jag ska göra, men så fort jag får en gnutta ansvar så blir jag osäker. Chefen pratade mig lugn alla fall och berättade att jag inte behövde vara nervös, och det hjäpte :) Sen gick allt bra!

Nu blir det sängen, lååång dag imorron.

Onödigt stressad

Jag hatar att vara stressad inför jobbet. Att veta att man har mycket att göra, som ikväll är det en del förberedelser inför imorron då vi ska ha mycket folk. Jag hatar den inre stressen. Och sen att göra fel och chefen blir irriterad för det. Man måste hela tiden intala sig själv att det kommer gå bra. Tack gode gud att jag inte ska vara servitris hela livet ut. Just nu känns det tufft bara.

13 maj 2011

God middag.

Det är Fredagen den 13:e idag. En bra anledning för att stanna hemma tycker jag, men nej då. Denna svensken ska jobba :O Jag vet att något dåligt kommer hända, jag har det på känn.
Vädret är ju för himla tråkigt idag också kan jag ju påpeka! Men så är det, nu ska jag slänga på mig ett face, sen ska jag fika med Tessan och hennes manskompis :P

12 maj 2011

God kväll!

Jobbet gick bra idag, en del att göra hela tiden. Så är det om man är själv ;)
Efter jobbet hjälpte Patrik mig med min stereo, den funkar nu :D Dock är den ena högtalaren sprängd så att det hörs lite dåligt i högre ljud. Men det fixar sig snart också :)
Sen kom Anna hit och vi gick ner till Thairesturangen för att käka, det blev trerätters för min del. Åt upp nästan allt! Asså shiiit, hur fan orkar jag? Men det är ju så jävla gott :P Efter det gick vi Tomelilla runt för att smälta maten, och så gick vi till Ica för att handla lite. Det blev faktiskt youghurt och bär till efterrätt, supergott! :D Och där slank ner dom nya "ostbågarna" twister, men dom smakar fan som vanliga ostbågar! Lite besviken på dom.

Nu ska jag gå lägga mig och önska att det blir soligt imorron så att jag kan sola lite ;)

11 maj 2011

Nu kan man klaga på vädret! Monligt och kallt är det..
Igår var jag i solen hela dagen i princip! Jag kom till FU och vi satt praktisktaget bara där ute och solade hela dagen, hela eftermiddagen allafall, jag och Marina kom ju inte dit förrän typ halv tio för jag var hos doktorn innan och tog min sista twinrixspruta! Äntligen klar med den! Hur som helst hade vi skit roligt hela eftermiddag, tack marina, emma och Mario för många skratt! Jag måste säga att Mario är det crazygaste jag har mött på länge ;) haha!
Sen när jag kom hem kände jag absolut inte för att sitta inne, så jag ringde som en dåre till mamma och Tessan för jag tänkte att nån av dom kan man få tag på, men ikke! Så jag tänkte att jag går ner till Fiket, för där brukar man hitta Tessan alla fall ;) Och alldeles riktigt, där satt dom båda! Vi gick till Bertils och tog en glass och stekte lite i solen. Jag måste säga att jag har fått lite färg faktiskt :) Synd bara att man inte får det på hela kroppen!


på FU i solen :D btw, MINA lockar :P

Senare blev det bio med Lotta, Baz och Tony. Vi såg The Fast and The Furious 5, och den var ganska bra. Men ganska dålig på samma sätt. Jag tyckte att Vin Diesel såg tjock ut, The Rock såg lite väl pumpad ut, och alla jävlar skulle vara så dramtiska! Seriöst, det liknade våra bästa år! Ni vet såna dramatiska rörelser och blicker. HAHA! Och ett plus för alla snygga bilar så klart ;)

Idag har jag jobbat, det blev en del att göra. För en gång skull jobbade både Anna och jag, vi är ju bäst ;) hehe.
När jag kom till tomelilla gick jag, lotta och Tessan upp till mamma och hon bjöd på mat. Hon hade gjort en jätte god köttfärssås med bönor i, och spagetti till det !
Nu är jag hemma, har precis friserat Izzi lite. Hon börjar bli lite fluffig, jag måste nog börja tänka på vad hon äter :P Ja, jag själv också, för denna damen har också gått upp i vikt!
Duschen kallar!


Det ser nästan ut som att jag och Lotta inte tycker om varandra på sista bilden, men vi har våra "bra sidor" och måste stå på ett speciellt sätt. "Men jag måste stå så här, detta är min bra sida!"

God kväll

Jag har varit hemma och tyckt synd om mig själv, haft ont i kroppen.. Det svider, krampar, fryser och jag är trött! Åh vad jag hatar det !! Det hade inte varit fel att ta lite citodon nu!

Jag ska nog lägga mig i sängen och vila upp mig till imorron.

9 maj 2011

Jag kunde inte blogga igår eftersom det var nåt fel med blogg.se, kunde inte publicera inläggen men som tur är det åtgärdat :)

Vad har jag gjort idag? Var hos gynekologen, självklart skulle där vara en student som gick bredvid. Men hon var jätte lugn och snäll. Allt såg perfekt ut och det var som att titta i skolbok. hahaha! Inte varje dag man får höra det ;)
Efter det så gick jag in på banken och skulle skaffa mig ett nytt visakort eftersom automaten käkade upp mitt i fredes. Detta kommer ta en vecka för mig att få hem det!? Fan va drygt.. Jag vet att man kan ta ut pengar inne på banken, men det är jobbigt. Som tur får jag en ny kod som jag kan kanske komma ihåg :P haha! Jag har fortfarande inte kommit på min förra, jag vet alla siffror men jag blandar dom.

Det är verkligen underbart väder idag! Jag har slösat bort hela dagen genom att vara inne, och faktiskt sovit 2½ timme nu på eftermiddagen. Jag har fruktansvärd värk idag och frossa mellan varven. Jag tog en dusch innan jag somnade, det var skönt! Jag vaknade och mådde bättre i kroppen, men nu är det fan lika illa igen. Jag brukar aldrig ha sån här värk.. jätte skumt.

Imorron blir det spruta för hela slanten! Min sista Twinrixspruta vill säga.. 580kr för fanskapet! Per spruta, och man ska ta tre stycken. Blää! Men däremot har man skydd hela livet så det är en billig livsinvestering.

Jag måste nog ta och käka lite.. känner att det börjar kurra i magen. Förresten så jobbade jag igår, där kom en gammal arbetskollega som jag icke kände igen förrän hon skulle gå, ganska pinsamt! Men men..

Mobilblogg

jag har avnjutit en lunch på min balkong ;)

7 maj 2011

Jag må säga att detta är en underbar dag. Jag vaknade när klockan ringde kl nio, men steg inte upp förrän lite efter tio. Jag och Izzi gick ut på en lagom lång promenad. Vi träffade på en man i 50års åldern som stod och sopade sin uppfart och fick syn på Izzi "Nämen, det var en söt liten hund du har".. och vi började snacka, det visar sig att han också har en dvärgspets och går in och hämtar ut sin fru eftersom hon skulle bli helt förälskad. Izzi liknade nämnligen deras gamla hund.. Verkligen ett jätte trevligt par! Genomgoda, och sa att jag skulle vara försiktig att gå lös med lilla Izzi för man vet aldrig när där kommer en stor hund. Jo, det är sant :) Jag tackade för pratstunden och sen gick vi vidare.
När vi kom hem här på lekplatsen så träffade vi på Tessan och Alicia, så vi satte oss ner på bänken och snackade en bra stund. Mest om mina kärleksproblem ;) haha!
Nu har jag bara tagit det lugnt faktiskt, käkat lite.. färgat mina ögonbryn, som blev väääldigt mörka (svarta) haha, but I like it ;) Jag tycker om att vara mörk ju.
Jag är verkligen jätte sugen på att grilla idag, jag tycker att det är perfekt väder till det!

I torsdes tog jag och Lotta en runda in till Ystad, gick in på H&M och hittade en super snygg bikini, dock var där inga trosor som passa så jag får köpa dom på annat håll :) Självklart blev det en runda på McD också, jag säger er en sak. Smaka inte 1955hamburgaren! Uuuurk! Men kryddan till stripsen var supergod! :D
När vi kom hem igen så kom Tony in till Lotta, och vi bestämde att titta på en film. Det var verkligen skit länge sen jag tittade på en hel film, jag har helt kommit av det :S

Nu ska fixa till mig tänkte jag. Jag ska jaga nån som vill grilla med mig! haha!

6 maj 2011

Jag vet att bloggen står lite stilla just nu. Men har nog kommit in i en liten bloggtorka.

Jääävla banken som tog mitt kort! Eller automaten! Jag har blivit senil på senare dagar och glömt vad min kod är, jag är seriös. Det är flera gånger jag inte har kunnat betala med kort för att jag inte kommer ihåg koden det är jätte skrämmande. Så när jag skulle ta ut pengar på automaten idag så slukade dom mitt kort! :( Skit kul..
Sen körde jag och Patrik till Returbilen och skulle plocka lite delar, det enda vi hitta var takantenn! Allt annat var rensat.. jävla skit! Och vi hittade inget på biltema.. på vägen hem blev det mcdonalds. Köp inte Cream cheese stars! Dom är skit äckliga!

Nu orkar jag inte skriva mer. Återkommer!

5 maj 2011

Världens segaste dag! Skoja inte... Jag, marina och emma satt på FU och väntade på att dagen skulle sluta. Vädret är också aptrist! Kallt den ena minuten och varm den andra, vill säga när solen är framme.
Hemma är jag nu alla fall, väntar på svar.. Funderar på att ta en powernap, jag är bajstrött!

Godnatt!

Jag har inte gjort mycket vettigt idag, förutom att duscha och dammsuga. Vid fyra kom Anna hit och vi körde till Boan och köpte lite nödvändigheter :) Sen till Ica och försökte bestämma vad vi skulle ha på menyn ikväll. Det blev.. efter många tankar.. rödpölse, hemlagad potatismos och sallad :) Mumsiiiigt! Sen blev det massa choklad, vi åt faktiskt inte lika mycket som vi brukar.. eller joo, men inte lika många saker. Vi struntade i popcornen faktiskt, kryss i taket!

Guuuud, Pontus tar snart studenten och jag har inget att ha på mig! AAAAH! Jag måste ju fan köpa nåt!

Snart blir det sängen. FU imorron hela dagen, jag kom på att jag inte har lunch.. jag vill inte ha findus färdigmat! Bläää! Nåja.. sängen kallar :)

4 maj 2011

God eftermiddag

Jag känner mig konstig i huvet idag. Funderar .. tänker.. på allt!
Måste nog ta ett ryck med dammsugaren, snart kommer Anna :D


Igår försökte Patrik hjälpa mig att byta stereo, det hade gått bra om det inte hade suttit orginaldelar ;)

3 maj 2011

God eftermiddag!

Man skulle inte kunna tro att det är maj månad, temperaturen står under 10 plusgrader! Och just nu gick solen i moln.
Klockan åtta fick jag ett sms av Marina där hon skrev att hon inte skulle med till FU idag, då låg jag också i sängen! Jag var så himla trött och fatta inte att jag var fede försenad, så jag somnade om igen (!) Klockan tio vaknar jag igen och inser att jag ska snart jobba. Ännu en värdelös dag på jobbet kan jag säga.
Efter jobbet körde jag till ÖB och köpte plastblommor, ja jag har gett upp hoppet om levande blommor! Sen körde jag hem och gick ut en lång runda med Izzi, hon börjar bli lite tjock så hon behöver också motionera ;) hehe.
Jag sitter och funderar på vad jag ska göra till kvällsmat, vad jag är sugen på. Pytt i panna med stekt ägg? Det var jävligt länge sen :)

Godnatt

Det blev myskväll här hemma. Faaaan, jag kom just på att jag har ingen lunch till imorron.. Suck..
Nu blir det verkligen sängen för mig, det blir FU sen jobb imorron!
m

Förresten så kolla in klippet.. Linda roar sig på Ikea :P


Malmö är ingen stad för mig

Jävlar vilken dag. Det började med att vi begav oss till Ikea, Linda bokstavligttalat sprang till resturangen för att hon var så hungrig, medans jag typ precis hade käkat frukost. Jag provade deras köttbullar för första gången och dom var väl inte helt dumma, men deras chokladmousse var inget att hurra över. Jag förstår varför den bara kostar åtta kronor :P Det blev massa smått och gott inhandlat där alla fall.
Sen började vår jakt på arabbutiker för i hopp om att hitta lite marockanska kryddor. Vi körde till Rosengård (med låst bill kan jag intyga) Linda: "Var faaan låser jag bilen??!" Vi gick nog in i minst fem butiker, men hittade inte kryddorna, men vi kom ut med massa godis :P Speciellt på Food Mix där vi hittade Lion Peanut! Flashbacks från Marocko. Jag tittade på kryddorna och läser "Sjuk-kryddor" Jag tänkte, vad fan är det? Men där stod faktiskt Sjukryddor :P haha! När vi kör inne i Rosengård så säger Linda "Här ser det mörkt ut".. hahaha! Vi körde också till den lilla arabbutiken som låg nära där M bodde, fick lite flashbacks. Tur att han inte bor kvar där längre!
Sen körde vi på jakt efter Max i Jägersro, Linda skulle tvunget ha den dära lyxshaken. Vilket var jävligt god faktiskt, och så blev det chili cheese ;)


Linda tyckte inte om sin chokladmousse, men åt upp den ändå ;)


Vi tyckte det såg skit roligt ut att vi såg skit smala ut i spegelbilden ;)


"Liiinda liiiinda, ta ett foto på mig.. liiiindaaaa!!!"


Barnsliga som vi är tyckte vi detta var skit kul.. Två toalettstolar i en toalett :P


Vi prövade en jätte skön soffa så fort vi kom in.


Chiiiliii cheeeese :P

Nu kan jag säga att jag är helt slut! Skulle kunna somna vilken sekund som helst. Hungrig är jag också igen!

Mobilblogg

gissa vart vi är !

Mobilblogg

vi drar till malmö, vi drar till malmö! Jag var på solhuset i en kvart sen fick jag gå hem.

2 maj 2011

God morgon!

Nu är jag på solhuset, tror ni att här är någon ansvarig? Neej, bara jag och en till. Vart fan är alla?
Självklart skulle jag försova mig idag också. Vaknade när klockan ringde sista gången, jag var nog jävligt trött!
Nä nu ska jag sitta lite på facebook. Ciao!

Godnatt!

Nu blir det sängen för denna lilla damen. Jag har en lång dag framför mig imorron. Först blir det solhuset, sen blir det hem direkt, släppa ut Izzi, sen hämtar Linda mig för vi ska in till malmö ju :)
Hoppas ni har haft en bra söndag!


Jag lånade Tessans glasögon i fredes, det var då jag märkte att jag hade bättre syn med dom på! Så nu har jag planer på att skaffa egna, även om jag inte har mycket synfel så är det kanske en del av varför jag har huvudvärk med jämna mellanrum.

Therese födelsedag 29/4-11

Jag har glömt att uppdatera om Tessans kalas :)
Jag kom dit vid halv fyra tiden, då var redan mina två fastrar, farmor, oma och morbror Andreas där. Ulla och Laila var i full gång med att leka med Alicias barbiedockor ;) Dom hade nog roligare än Alicia själv!
Det blev mycket prat och skratt, det var verkligen jätte trevligt :) Och det var "länge" jag träffade mina fastrar och farmor! Det måste vi ändra på tycker jag!


Dagen i sin hela helhet

Det är jätte skönt att solen har varit framme, dock inte lika roligt att det ändå har varit ganska kallt! Jag har varit yr hela dagen från och till, jag hoppas det verkligen är min vitaminbrist eller om det möjligtvis är min syn som har försämrats?
Vid middagstid körde jag och Tessan ut till pappa och bea för att hämta hunden Troja. Det blev kaffe och massa snack, och bus med DoggeLiten. Det var jätte mysigt som vanligt, även om de var lite sega sen gårdagen. Men det var jag också, fast inte för att jag hade druckit igår ;) hehe. Nykter på Valborg! Pappa protestera om att jag skrev att jag ville till Marocko igen, han tycker det är en tjuvland och massa muslimska män. haha! Nåja.. jag får se om jag klarar av den långa vintern ;)
Nu ikväll har jag tvättat, trodde inte att jag hade så lite tvätt. Men jag var behov av det ändå. Och jag lagade till och med middag! Känns som att det var år och dagar sen jag gjorde det. haha! Det var meningen att jag skulle ha kyckling, men när jag hade tinat upp den så visar det sig att den var för gammal! Så det fick bli korv, egengjorda klyftpotatis, grönsaker och murkelsås. :D Supergott var det och jag åt självklart för mycket så nu sitter jag och tycker synd om mig själv!
Nu ska jag fixa håret lite tänkte jag. Imorron blir det Malmö med Linda så jag pallar inte fixa det imorron bitti innan jag ska till Solhuset. Vi ska till Rosengård och fixa lite arabiska kryddor så att vi kan återuppleva Marocko ;) haha! Och så ska vi till Ikea, det blir säkert superbra :D

Snart ska jag hämta upp min sista tvätt ur torkskåpet, sen ska jag fixa mig!

Saker jag stör mig på just nu

- Jag glömde lägga i min röda tröja i tvättmaskinen och nu ska jag bara tvätta vittvätt.

- Att jag har djungelvrål som har fastnat på tänderna.

- Min oöppnade julmust som står på min balkong.

- Jag har fått två räkningar av Tele2 som jag måste betala!

- Tapeterna i min hall, dom är naaasty!

- Mitt otroligt dåliga utrymme av garderober, eller att jag har för mycket skit som inte får plats.

- Mina blommor dör från mig! Måste fan skaffa plastblommor.

- Att jag inte har eftermiddagssol på balkongen!

- Inga kläder sitter snyggt eftersom min sladderfett jag har på magen!

- Och framförallt att mitt ena bröst är gigantiskt större än det andra!

Pauline har tråkigt en dag


Hon leker fjortis.


Hon leker fjant.


Hon leker Pauline (?)

1 maj 2011

God morgon!

Det är helt otroligt att det redan är majmånad. Tiden går så himla snabbt, snart är det vinter igen ;) Jag vet inte om jag klarar en sån lång vinter som vi har haft, utan att ta semester. Eller så tar jag och Linda en tripp ner till Marocko igen? ;) Kick som aaass!
Jag vaknade pigg som en lärka klockan nio. Märker ni inte att jag vaknar pigg nu ganska ofta? Det är lite skrämmande faktiskt, med tanke på att jag inte har börjat med mina vitaminer än. Jag måste verkligen börja med dom, jag känner mig konstig i skallen. haha!
Alla fall, så jag bestämde mig för en lång promenad med Izzi, hon pallade inte trycket efter halva vägen. Så jag fick bära henne lite, men jag förstår.. hon börjar bli gammal :/ Jag bestämde mig för att hämta min cykel (äntligen!), sen har stått utanför Lottas nu i all evighet, nä men jag ljuger nog inte om jag säger två månader. haha! Så Izzi fick åka i korgen hem :) Jag måste nog ta en titt på min cykel också, framförallt pumpa däcken :P Varför har jag alltid problem med det? Är det för att jag är för tjock!? hahaha! :D

Nu ska jag nog sitta på balkongen en stund, men ska nog ta en ibumetin först, jag är ganska tung i huvet :/


Marocko baby :)

RSS 2.0