31 januari 2012

Jag trodde att det var den första februari idag, men nej då.. inte förrän imorron.
Mattias har kört iväg för en stund sen och jag ska snart sätta igång med att baka, men jag måste först ner i byn och köpa lite mjölk. Jag borde sätta igång redan nu, mamma kommer och ska fika vid ett.
Jag är så himla seg idag, och jag saknar mattias.

God kväll

Jag önskar att jag hade hunnit med den dära promenaden innan solen gick ner, men jag hann inte eftersom jag slutade inte tvätta förrän kl fyra :/ Nåja, jag hoppas att det blir lika fint väder imorron för då ska jag ut :D

Mattias och jag körde och handlade. Som vanligt frågar jag vad han är sugen på att äta till kvällsmat och varje gång får jag samma svar "Jag vet inte" haha! Typiskt karlar? Det blev alla fall något nytt, fläskfile gryta med ris. Supergott blev det och Mattias var jätte nöjd :) Ja, jag också dessutom. Jag var så himla trött på korv, köttfärs och kyckling, för det har vi käkat så mycket. Så jag kom och tänka på Beas goda gryta :) Men jag gjorde min egen version på det :) eller nja, recept från google fast med mina mått och vad jag hade hemma :)

Jag fick ett trevligt samtal idag också, om ett jobb! Jag hoppas verkligen att jag får det! Jag är så himla trött på att gå hemma nu, så tjänar man ju inga pengar :) hehe. Dessutom är det inom nytt område så det ska bli spännande att lära sig nåt nytt :) Jag skulle spy om jag var tvungen att fortsätta som servitris. Nåja, håll tummarna för mig !

Jag fick tillbaka min glädje lite tycker jag. Att ett samtal kan göra så mycket. Viljan kom tillbaka också. Imorron ska jag baka bröd tänkte jag, man sparar in pengar på det ska ni veta. Och jag tänkte göra ett gäng med kanelbullar, jag får se hur mycket jag hinner :)


Saker ni inte visste om mig.

- När jag tar på mina vantar, måste jag ha vanten med lappen i på höger handen.

- Jag har inte haft ett långt förhållande sen jag var 14.

- Som mest vägde jag 92kilo. Det gör jag absolut inte idag!

- Jag kan inte ha ha blommor, jag bara dödar dom.

Mitt hjärta <3

Jag kan inte förstå att tiden kan ha gått så fort. På torsdag har jag och Mattias varit tillsammans i 5 månader <3 Jag är fortfarande lika kär i honom om inte mer just nu, jag kunde inte fått en bättre pojkvän!


Jag älskar dig Mattias <3

.;.


30 januari 2012

God middag !

Underbart väder idag ! Gick ner till banken innan och satte in lite pengar, dock försvann dom lika fort när jag kom hem då jag betalade mina räkningar :/ Vilken ångest när man inser att där inte blev mycket över denna gången heller. Gud vad jag måste få tag i ett jobb! Som jag trivs med! Alla fall, det jag skulle komma fram till var att det var verkligen skönt att gå en promenad i solen. Om det är lika fint sen när jag har tvättat klart idag så ska jag ut en lång promenad med Izzi :) Jadå!

Jag måste säga att det är skönt att ha lösenordskyddat bloggen, dock är det tråkigt att var en del som inte hörde av sig att de ville ha lösen. Men det är inte mitt problem egentligen, där var en del också som jag inte ville skulle läsa den :)

29 januari 2012

God middag ! (börjar bli lite tradigt att alltid börja med den frasen)

Igår tog vi det bara lugnt, busade med William så klart och blev lite filmtittande :) Vi satte äntligen upp en lampa i hallen! Så äntligen är det lite mer ljus när man tar på sig skorna :P hehe.
Idag blev det en runda till boan, kollade på lite framtida tavlor och lampor. Älskar att gå runder och titta, men roligare att shoppa så klart ;) Det börjar bli hemtrevligt i vårt hem nu, några tavlor till och lampor och bra möbler så är vi klara :)
Senare blir det kalas hos kusin Fredrika, lilla flickan blir stor idag - 16år :O Minns fortfarande henne som ett liten flicka ;) hehe.


27 januari 2012

God kväll!
Jag känner mig så mysig idag, kan det vara för att Lillen är här kanske? Det är härligt att ha honom här :)
Idag har vi städat ut i Robbans lägenhet, sen blev det kaffe och lite tv tittande innan vi begav oss till tomelilla igen. Vi handla lite kvällsmat, det blev tacos. Så himla gott! Och Mattias bestämde att vi skulle ha chokladpudding till efterrätt :D Så det ska vi snart käka.
Tror ni inte att Sparbankensyds hemsida började klödda när jag skulle betala mina räkningar?! Är det inte typiskt? :/ Sen började Firefox klödda så nu får jag använda Google Chrome.. Explorer är ju kasst, skit trögt. Egentligen borde jag byta bank eftersom Sparbanken alltid klöddar, men jag är sån som inte kan släppa grejer jag har haft länge :P Det har jag haft sen jag var 12 eller nåt :)

Familjen på pappas sida

 


26 januari 2012

God middag!

Gud va jag är seg. Gick upp tjugo i fyra imorse för att köra till Hyllie.. Redan fem i tre väcker Mattias mig och ber mig stänga av tvn, fem minuter innan klockan skulle ringa! Lite störigt. Nåja, det gick bra att köra alla fall. Hemvägen är ju alltid värst för man blir så trött, när jag kom till svarte så ville jag bara hem! Men väl hemma så kröp jag ner i sängen igen :)
Jag har lämnat mannen på dagis och kört en lass med kartonger till containarna, men mer ska dit. Hopplöst att rensa i garderoben när inte allt är sitt eget, och det mesta är kläder. Jag är så trött på det, har sån lust att skänka allt till Erikshjälpen eller nåt :P haha! Nej skämt och sido.
Jag får nog fortsätta nu :)

25 januari 2012

God kväll!

Jag är superglad idag !! Jag har fått hem mitt BanjoKazooie! :D:D:D:D Nu jävlar ska det spelas!
Idag har jag sökt en massa jobb också, finns ju massa nu som lägger ut som sommarvikariat, lite tråkigt, men det kan ju alltid leda längre om man är duktig :) Sen blev det en snabb runda till Ystad med lotta. Inne på elgiganten satt vi fördetmesta i massagestolarna, guuuud sååå skööönt! Jag måste verkligen gå och få massage, eller som jag sa "varför gå och betala massa pengar när man kan gå till elgiganten gratis?" haha! Nä men jag märkte nu för någon dag sen när mattias spontant masserade mina axlar och nacke att jag är så jävla spänd att det inte var klokt! Det gjorde fenastiskt ont! Kanske därför jag har problem med huvudvärken?

Igår blev det heldag med Carol, så himla mysigt. Jag har verkligen saknat att umgås med henne <3 Blev kaffe och massa snack som vanligt, och springa på toaletten stup i kvarten för hon gör starkt kaffe ;) haha! Men gott va det!
Sen på kvällen tog vi det bara lugnt, skönt det också :)

Det är jobbigt att bara gå hemma nu, har varit arbetslös i en månad. Tänk vad tiden går fort, känns som att det var i förra veckan som jag slutade på Värdshuset. Men nu jävlar är jag på g och söker jobb och jag väntar på att tiden ska gå så att jag kan gå på studiebesöket på Grönlundstrafikskola. Hoppas att jag kommer in :)

Nä, nu blir det spela N64! Wiiiie! :D Sen blir det sängen, ska upp tidigt imorron och köra en kompis till Malmö. Kvart över fyra imorronbitti ska jag vara i Sjöbo! :O


23 januari 2012

God middag !

Solen strålar idag, nästan så att det blir störigt. Blek som en fis är man, inte direkt så att man kan sätta sig på balkongen och sola heller :P hehe. Jag får väl vara blek till vårsolen kommer :)
Vilken middag jag gjorde igår, herre min gud. Mattias åt som bara den och riktigt njöt :) Det är det bästa med att laga mat, när andra uppskattar den. Det blev färsbiffar, potatis, stekt lök och brunsås. Husmanskost is the shit!
Vi tog det lugnt senare på kvällen, lastade upp chips och godis och kollade på film. The Stranger Inside som gick på nån kanal på tvn, riktigt bra är den. Jodie Foster är en bra skådespelare och hon passar bra till såna spännande filmer :)
Vad händer idag då? Ja, inte så mycket. Jag hoppas på att min kabel till mitt n64 kommer så att jag kan börja spela :D Sa jag att jag har köpt två BanjoKazooie? Snacka om förvirrad människa! I fredags vann jag spelet på tradera, skit glad var jag :D I lördagskväll såg jag att det andra som jag också hade budat på skulle snart avslutas. Förvirrad som jag var budade jag och vann det, så jag sa till Mattias "Jag vann BanjoKazooie!", lite glad också så klart. Han tittade konstigt på mig och sa "Men det vann du igår?" Jag tittade på han som ett stort frågetecken, typ när en blondin inte fattar ett skämt (hehe). Jag drog en djup suck och tittade bland mina vinster.. Jo där var det.. BanjoKazooie. Så nu har jag två, men jag kan ju sälja det ena om jag vill :) Onödigt att ha två.
Nä nu ska jag vänta på bättre tider, eller postmannen rättare sagt. Måtte han ha min sladd!


22 januari 2012

God kväll!

Skönt att haft lite tid från bloggen, kände att jag inte hade lust att blogga faktiskt. Vi har tagit det rätt lugnt hela helgen. I fredags käkade vi pizza och tittade på film med Pontus :)
Igår blev det lite fest här hemma, bjöd hem lite folk, satt och tog några godingar och snacka. Lugnt och stilla :)
Jag vaknade tidigt imorse och hade sån jävla ledvärk i mitt ena ben, precis som jag brukade ha när jag var liten. Så jag fick gå upp och ta en värktablett, jag tänkte att jag skulle vira om en filt runt benet också, som mamma brukade göra med min snuttefilt. Men jag glömde det :/
Nä, snart blir det att köra till Lidl och köpa lite mat. Ja jag är inget större fan av den affären, men dom har billig mat :)


Im soo haappyyy!

Gissa om det var mitt nintendo?! :D Jaaaa! Det knackade på dörren för en timme sen, det var postmannen med ett spel och en handkontroll :D Så då blev jag så taggad att jag tog Izzi med mig ner i byn och hämtade ut mitt paket, och självklart var det konsolen! :D Nu fattas bara en kabel till, och jag hoppas att den kommer imorron. Jävlar vad här ska spelas Super Mario i helgen då :P haha! Det enda spelet jag har just nu då (kommer fler). Negativa med att inte köpa hela paketet är att alla delar kommer inte samtidigt, man kunde ju önskat :)

Vet ni va? Det snöar! :O Jävla skit..


19 januari 2012

God eftermiddag !

Det är verkligen en seg dag idag. Vaknade inte förrän halv tio och låg i sängen till tio, jag somnade vid tolv igårkväll på soffan när Pontus och Mattias spelade. Jag vaknade igen vid två och då låg Mattias och tittade på Fright Night. Colin Farrell är ju vampyr där ;) Synd att det var ganska läskig, men man såg också att det var ganska datagjort.
Igår sålde jag min soffa, snyft! Men vi köpte en större soffa istället :D En trea, tvåa och förtälj i svart fejkskinn :) Är egentligen inget större fan av skinnsoffor, men dessa var helt okej :) Blev hur bra som helst förutom att förtäljen kommer inte få plats sen när matbordet kommer.
Jag är jätte sugen på att baka idag, så jag får nog se vad jag har i kylen och baka till något.
Ett paket har kommit till mig också! Förhoppningsvis är det nintendot :D Ska ner sen och hämta det :D Så spännande!
Ja, jag ska göra nåt vettigt nu.

17 januari 2012

God middag!

Äntligen är bloggen lösenordsskyddad och det känns bra faktiskt. Det är bara nära och kära, och de jag vill ska läsa. Jag tar för givet att ni inte lämnar ut läsenordet utan min tillåtelse (!)

Usch, jag mår inte bra idag. Mattias är krasslig i magen och jag känner nog detsamma. Mår illa hela tiden, det kör runt i magen liksom. Det går ju mycket sjuka nu, så det skulle inte förvåna mig om vi har fått någon influensa!
Jag kan säga att det är inte roligt att jag tvättar idag när jag mår så här. Bläää! Jag måste nog tvinga i mig en macka, börjar ju bli hungrig :S

mobilblogg

uppdaterar imorron. Jag lösenordsskyddar bloggen då istället.
jag kommer skicka lösen till dom dom hae bett om det.

...

Lev ditt eget liv, för du ska dö din egen död.

15 januari 2012

God eftermiddag.

Det har varit full rulle hela helgen. Lillen kom i fredags, körde upp till vänner och de bjöd på mat.
Igår var vi ute på en promenad i det fina vädret, sen tog vi det lugnt. Körde och handla, laga mat. Blev till och med ett glad vin till maten, gott gott! På kvällen kom mamma, Therese, Alicia och Pontus. Vi hade jätte mysigt, barnen lekte för glatta livet och vi satt och snacka och spelade lite playstation. Jag längtar till mitt Nintendo kommer! Jag ska bara köpa fler handkontroller och spel, sen jävlar :D
Idag vaknade jag pigg som en lärka klockan nio, jag har börjat med att vakna tidigt nuförtiden. Men okej, jag gick och la mig vid halv elva och somna nästan på studs. Så det är inte så konstigt :)
Vid tolv gick jag, Marina och Izzi på en promenad i det fina vädret. Det är konstigt att det inte är vinter än, men det börjar ju dra till till minusgrader nu faktiskt. När jag kom hem så börja jag dammsuga och diska. Jävlar vad Izzi fäller nu, ligger ju hundhår överallt! Det hade nog inte varit fel med en borstning och badning :)

Jag lösenordsskyddar min blogg imorron kväll. Skicka om ni vill ha lösenordet.

<3

Även om det är Fredagen den 13:e så kunde inte dagen varit bättre :) Att jag vaknade som en zombie kan man ju stryka. Men jag skulle bara säga att jag är lycklig, och det blir ännu bättre snart ! <3

Jag ska..

Jag har tänkt på det och jag tänker lösenordskydda min blogg nu. Jag orkar inte längre att folk som vill förstöra för mig ska läsa min blogg. Inte för att dom har förstört något än, men jag vill inte att folk ska skriva till mig här och läsa om mitt liv när dom inte har med det att göra.
Jag vet att det är många också som jag inte känner, om ni fortfarande vill läsa min blogg så maila mig (eller skriv här) ert namn, mail och gärna berätta vem ni är. Ni som har mig på facebook kan skicka där.
Detta är första gången jag kommer skydda bloggen, jag vet inte hur länge men det märker ni. På söndag kommer detta ske, så skicka så får ni lösenordet!

13 januari 2012

God morgon!

Idag är det fredagen den 13:e! Undrar om något kommer hända? Dagen har börjat bra, solen är framme. Dock har jag ganska mycket värk i kroppen, måste ha spännt mig en del igår när jag körde bil.

Vad har jag gjort dom senaste dagarna? I tisdags ringde en kompis och fråga om jag ville med till Tyskland och hämta bilar, självklart! Så det blev till att packa en liten väska med det absolut nödvändigaste och passet.
Klockan tre på morgon steg jag upp, gick ut med Izzi, duschade och kolla så att jag har allt med mig. Sen begav vi oss till Sjöbo för att hämta Peter, sen mot Hyllie. Vi fick naturligtvis springa till tåget för att vi var lite sena, men vi kom på :)
På Kastrup gick allt bra, förutom i kontrollen. Jag blev visiterad och dom hittade en sax i min väska! WTF? Varför ska jag alltid ha med mig konstiga grejer? :P haha! Jag bad han att kasta den, dom kanske tror att jag skulle hugga ihjäl piloten?
Första flygresan var det värsta jag har varit med om! När vi skulle lyfta trodde jag att jag skulle svimma (!) och mådde illa gjorde jag. Men jag glömde käka frukost så kan ju kanske vara det, blev bättre sen när vi kom till Berlin och skulle ta flyget till München. Jag tycker inte om att flyga, speciellt inte korta runder för direkt när man är uppe så ska man ner igen. Nerlandningen är värst, tryck i öronen hela tiden. Gör ju skit ont!
Väl i München skulle vi ta tåget till Geltendorf, snacka om att vi förvirrade bort oss. Man ska inte sätta sig på fel tåg för då vet man inte hur man ska ta sig tillbaka :P haha! Till sist var vi framme. Vi ringde bilfirman vi skulle hämta bilen och fick vänta en bra stund i kylan.
Framme på bilfirman fick vi kaffe och annat gott, vi tittade på bilen och den verkade bra. Nu var det bara att vänta på att pengarna skulle komma in på deras konto, kan ju ta ett par timmar.
Pengarna kom in efter en timme så vi begav oss till nästa ställe. Beilefeld, som låg 60 mil upp i Tyskland.
Vi drog dom 60milen, jag sov lite på vägen upp sen fick jag ta över. Närmare tio på kvällen var vi framme. Vi skulle hitta ett hotellrum för att få lite sömn, allt var fullbokat! Efter 1½ timme hitta vi ett egyptiskt hotell så vi tog det utan att blinka!

När morgonen kom så gick vi ner och käkade frukost sen begav vi oss till nästa bilfirma som låg i samma stad. Vi var där åtta, när dom skulle öppna. Kvart över nio kom dom vi skulle ha fatt på! Nåja.. Bilen var fin och som vanligt, sitta och vänta på att pengarna skulle komma in. Halv ett kom pengarna in! Det var dryga timmar att sitta där, frös gjorde vi också.
Sen var det bara raka vägen hem ! Tror att vi hade 60 mil hem. Vi körde och körde, till sist kom vi till Puttgarden där vi skulle ta båten till Rödby. Båten var hemsk den också, det blåste som fan så det gunga jävlar i det! Vi vinglade fram när vi gick, hade man varit full så hade man gått rakt :P haha!
Äntligen var vi på svensk mark och vi körde i racerfart hem. Vid åtta tiden var vi på bilfirman och lämnade bilarna :)

Låt mig vara !

Det är inte så konstigt att man inte vågar skriva allt för privat här i bloggen. Man vet aldrig vilka idioter som inte har några liv som läser ! Att folk inte har något annat att bry sig om än mitt liv och vem jag delar mitt liv med! Tragiska folk om jag ska vara helt ärlig. Skaffa er ett liv istället, bry er inte om mitt!
Mina nära och kära får gärna läsa min blogg, ni som vill göra .. eller "försöka" göra skit för mig kan vända på klacken.
Så låt oss vara. Vi är lyckligare än vad ni någonsin kommer bli !

9 januari 2012

God eftermiddag.

Ja, det blev en liten sovmorgon idag. Till halv tio alla fall :) Just nu håller jag på att tvätta och kolla in Tradera. Skoja inte att man blir beroende när man håller på att buda. Jag har inget tålamod heller att sitta och vänta på att tiden ska rinna ut och se vem som vinner, och jag hatar när någon budar över mig. Det är mina saker! Eller dom ska bli mina ;) hehe. Jag vann Nintendo 64 konsollen alla fall, jag kom på att man fick ju bara strömdelen med också, så jag var tvungen att köpa till de andra sladdarna också. Men det gjorde inget, för priset blev det samma. Bara drygt att allt kommer i delar, men det är sånt man får ta. Och spelen får jag också beställa var för sig. Så klart så tar det längst tid med det spelet som jag verkligen vill ha ! Banjo Kazooie. Men så fort allt är hemma så jävlar ska det spelas :D Funderar också på att lägga ut lite kläder själv, har så mycket som jag aldrig använder och är för stort. Kanske tjäna en liten peng alla fall :)


60 frågor

1. Hur gammal är du om fem år? 29 (!)

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Mattias <3

3. Hur lång är du? Sist var jag 169,5.. hehe.

4. Vilken är den senaste filmen du sett? Hmm.. tror att det var Super 8.. skit kass!

5. Vem ringde du senast? Öh, min bror pontus.

6. Vem ringde dig senast? Mattias?

7. Hur löd det senaste sms:et du fick? "Javisst"

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Både och, det beror på vad jag gör.. Men helst ta saker på telefon, men är det typ jobbiga saker så tar jag det hellre på sms. Orkar aldrig tjaffsa eller sånt på telefon, lägger på då.

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Skilda!

10. När såg du senast din mamma? För länge sen :( Nä men för någon dag sen när jag var ute med Izzi.

11. Vilken ögonfärg har du? Blåa

12. När vaknade du i dag? Vid tio tiden.

13. Vilken är din favoritjulsång? White christmas med Bing Crosby

14. Vilken är din favoritplats? I vårt hem <3

15. Vilken plats föredrar du minst? Sjukhus..

16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Förhoppningvis är jag i ett fint hus med min mattias.

17. Vad skrämde dig om natten som barn? Haha! Monster under sängen.

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? Min pojkvän

19. Hur stor är din säng? STOR♥

20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar Packard Bell

21. Sover du med eller utan kläder på dig? Med trosor

22. Hur många kuddar har du i sängen? Just nu en, men helst två.

23. Hur många landskap har du bott i? 1!

24. Vilka städer har du bott i? Kan inte påstå att varkens Lunnarp eller Tomelilla är städer :P

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Strumpor inomhus iaf.

26. Är du social? Ja när jag själv vill det :)

27. Vilken är din favoritglass? Gammaldags Vanilj !

28. Vilken är din favoritefterrätt? Hmm.. får nog bli chockladpudding, sån man kokar :)

29. Tycker du om kinamat? Love it, och thaimat!

30. Tycker du om kaffe? Javisst, med två liter mjölk i :P

31. Vad dricker du till frukost? Oboy eller Proviva skogsbär

32. Sover du på någon särskild sida? Vilken sida som helst, bara det inte är på magen .

33. Kan du spela poker? Nja, spela det ofta som tonåring.

34. Tycker du om att mysa/kela? Det är det bästa som finns! ♥

35. Är du en beroendemänniska? Vad är det? Nja nej. Jag väljer själv vad jag vill fortsätta med!

36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Ja, Lina :)

37. Vill du ha barn? Absolut! Men får vänta lite :)

38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska, jag önskar att jag kunde mer tyska också.

39. Har du någonsin åkt ambulans? Ja när jag hade voltat av vägen med bilen för fem år sen.

40. Föredrar du havet eller en bassäng? Bassäng! Där finns inga hajar :P

41. Vad spenderar du helst pengar på? Oj.. svår fråga :) Men god mat ligger högt upp.

42. Äger du dyrbara smycken? Ja

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv? Inget speciellt förtillfället. Men Family Guy går alltid hem :D

44. Kan du rulla med tungan? öh ja?

45. Vem är den roligaste människan du känner? Haha, alla mina närmaste är roliga :D

46. Sover du med gosedjur? Nej jag har ju min man.

47. Vad har du för ringsignal? Ingen aning, nån från telefonen .

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Vet faktiskt inte?

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött? En filt

50. Flirtar du mycket? Nä, jag är skämtsam .

51. Kan du byta olja på bilen? Inte än!

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång?  Ja :(

53. Vilken var den senaste boken du läste? Liftarens guide till Galaxen.

54. Läser du någon dagstidning? Nej knappt, eller på internet läser jag.

55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nopp.

56. Dansar du i bilen? Jag diggar mest .. och sjunger.

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast? Mix megapol.

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Locobase salva :P

59. När var du i kyrkan senast? På nyår, då pappa och bea blev Herr och Fru Tinmark!

60. Är du lycklig? Ja! :)


8 januari 2012

God middag !

Jag kunde inte hålla mig tills jag fyller år.. (om någon hade en tanke på det) .. så jag har precis budat på ett Nintendo 64 på Tradera :D haha! Än så länge är det på 56kr, men 8timmar kvar :) Jag har aldrig vunnit ett bud, men sen har jag heller inte budat så mycket. Jag får alltid seconds thoughs och tvekar. Men nu jävlar ska jag ha ett Nintendo! Mattias köpte sig ett ps2, så för att vara riktigt osociala till varandra så köper jag ett spel jag också ;) Så jag tycker att Lotta kan komma hit sen när jag har fått spelet så att vi kan spela ;) Jag ska köpa Banjo&Kazooie också, synd bara att man kan spela en på den, därför tänker jag köpa fler spel och fler kontroller :P Om någon är intresserad?
Det är söndag idag, hyfsat väder. Funderar på att gå en promenad med Izzi faktiskt, måste ju få igång våran kondition och kroppar :P


Så roligt min familj har haft med detta spelet <3

God kväll

Pojkarna sitter och spelar ps2 medans vi andra får titta på ;) haha! Jag kommer ihåg på den tiden då hela familjen satt framför tvn och någon spelade BanjoKazooie på Nintendo64, det var tider. Jag vill verkligen ha det spelet igen! Det får kosta vad det vill.. nästan :P Ja, jag önskar mig ett i födelsedagspresent. Kom ihåg, 17 februari! :D
Nä, jag får vara lite social!


Så sant!


7 januari 2012

God middag!

Jag kan inte sluta nysa! Jag är inte dunderförkyld, men tillräckligt för att det ska vara störigt. Då kunde det lika bra varit borta! Jag har inte börjat att missbruka nässpray än, så då är det lugnt.
Fortfarande inget jobb som har trillat över mig heller, någon som vill ge bort ett? Jag håller på att bli grek på att gå hemma. Jag får panik över att jag inte gör något, är man två i ett hushåll så vill man bidrag med sitt också. Och nu har det gått rätt mycket mynt till julen och flytten, inte så kul. Men det är sånt man får ta.
Nä, jag ska göra något vettigt nu. Typ dammsuga och diska :(

6 januari 2011

God middag !

Det är underbart väder idag, jag väntar på att gå en promenad med Marina. Länge sen jag träffade henne :) Solen skiner och det är lagomt kallt ute, så det ska inte bli fel att gå en runda faktisk. Självklart ska Izzi följa med så att hon också får lite motion :)
Igår hände inte så mycket. När Mattias kom hem gjorde jag mat, stuvade makaroner med hemgjorda köttbullar. Robban skulle också ha lite, för att smaka, för han skulle hem sen till sin tant och äta. Men det blev att han åt en normalportion :P haha! "Ja, det var så gott ju" haha! Jag tar det som en komplimang :)
Sen körde vi en vända till Sjöbo och Äsperöd och hjälpte en kompis till Mattias, sen blev det kaffe hemma hos honom.
Nu ska jag gå och slänga på ett face tänkte jag. Ciiiao!

5 januari 2012

God middag !

Gud vad jag är dålig på att blogga nuförtiden :)
Jag har egentligen inte berättat hur det var på julafton, supermysigt alla fall ! Vi var hos Oma, som vi inte har varit på många år. Vi hade så mycket mat, och några nubbar blev det också :) Alla var med utom Lotta, vi firade inte alls jul med henne. Vilket kändes jävligt konstigt :S Annars brukar man alltid ha nån dag alla fall.
Dagen efter åkte vi upp till Oma igen för att äta en omgång till. Där blev så mycket mat över ju :D

I tisdags förra veckan blev jag stoppad av polisen, dom påstod att bilen inte var besiktigad. Det är den men inte påställd. Dom såg heller inte mina fyra sommardäck :P Plus att jag tydligen körde för fort, men dom ville inte säga hur fort jag körde. För jag hade inte koll på det själv.. det första dom frågar är "Hur fort får man köra inne i byn?" "50" säger jag. "Hur fort körde du då?" "ingen aning, jag tittade inte på mätaren" haha :D Fan va skakis jag var, blir alltid nervös när polisen stannar mig, jag är rädd för att dom ska ta mitt körkort :P haha! Denna gången hade jag kunnat åkt på såna jävla dryga böter, men jag gick fri. :D Helt otroligt. Jag körde med fyra sommardäck (1200kr per däck), jag körde för fort, plus att jag körde med en bil som är avställd (som dom påstod inte är besiktigad, men det är den) Turen i oturen kan man säga .
På kvällen blev det firande hos Lotta, som fyllde 25år ! Helt otroligt vad tiden går. Det var jätte trevligt där också, jätte god mat och trevligt sällskap :D Lotta lagar alltid så god mat. Hon gjorde samma rätt som jag gjorde på min 20års kalas. Sweetchilikyckling med klyftpotatis och en rödlöks/senapsås. Supergott ! :D

Jag har inte varit sjuk på hela december. Jätte skönt tyckte jag ju. Och nu blir jag förkyld igen ! Jag hatar det ! Okej, det kunde varit värre. Jag har ingen feber alla fall, som jag vet. Men näsan är täppt och halsen är lite svullen. Kunde jag verkligen inte slippa detta? Jag som har varit så mycket sjuk innan. Hela min marocko resa var jag dödssjuk nästan. En dag fick jag ligga i sängen och sova, medans Linda fick roa sig själv :P

Vad har annars hänt för kul? Carol kom och hälsade på igår, så vi körde till boan och gick där en sväng. Och så klart blev det en fika på Bullen & Bönan :D Det var ett tag sen jag var där nu ju.
Jag gjorde fläskpannkaka igår också, det blev jävligt gott :D Vi bjöd hem Robban, Cilla och lilla Alexandra och dom klaga inte :)

Nä, nu ska jag göra något vettigt. Som att äta frukost, börjar bli lite hungrig nu :)

2 januari 2012

Välkommen 2012 !

Det har varit full rulle dom senaste dagarna. Vi hade lillkillen hemma i en hel vecka, det var verkligen jätte skoj. Men jag är ju inte van att ha en treåring ;) Nu känns det tomt.

Är det nu man ska sumera förra årets händelser? Det var ju mycket som hände, tror inte att någon hade en speciellt bra 2011 år faktiskt.

- 2011 började i Marocko, där jag och Linda var över nyår.
- Min resväska fastnade någonstans på vägen hem, så jag fick vänta i flera dagar. Jag hoppade och studsade när den danska mannen knackade på min dörr med väskan :)
- Den dära saken.
- Jag var på väg att ta lastbilskort. Men bestämde att jobba istället för att få ihop pengar.
- En vän gick bort <3
- Jobbade hela sommaren.
- Monsterbilen gick sönder, och jag träffade min Mattias <3
- En vän gick bort.
- Jag och Mattias flyttar tillsammans!
- Sista dagen på jobbet. Allt vi gjorde var för sista gången :/
- Pappa och Bea gifter sig. Herr och fru Tinmark :)

Vad har jag för krav på detta året? Jag ska framförallt fixa mig ett liv. haha! Nej skämt och sido. Jag ska ta lastbilskort! Jag vill verkligen göra det. Nu har jag inget som hindrar mig, inget jag kan skylla på, inget som står i vägen. Jag ska bevisa för de som inte tror mig!


RSS 2.0