Godnatt


Bröden är i ugnen.

Sådär ja, ugnen är i bröden. Nä bara skoja, bröden är i ugnen ;) Och jag är jätte rastlös.. hmm, what to do? Jag kan ju iofs gå och duscha.
Jag är jätte kär i min nya huvtröja som jag klickade hem, den är så hiiiiimla skönt! Jag tror att jag ska klicka hem den i alla dess färger :D


Mys eftermiddag med Marre

När jag skulle gå och köpa lite jäst och mjölk på konsum så träffade jag på Marre, vi gick genom hela konsum och snackade. Hon körde mig hem och jag bjöd på kaffe, det är så himla länge sen vi träffades och det var verkligen kul att prata med henne igen. Det är skönt att kunna ha nära vänner som man kan prata med närsomhelst även om man inte har träffats på bajslänge. Jag tror att det var senast i somras vi träffades, helt sjukt, ändå så bor vi inte långt ifrån varandra men det är jobben och sånt som spelar roll.
Nåja, så vi tog hela eftermiddagen till att dricka kaffe och snacka skit. Så nu äntligen har jag börjat på mitt brödbak som jag egentligen skulle göra när jag kom hem.
Jag ska se om jag hittar nåt i frysen som jag kan äta. Hungrig till tusen! :D

31 januari 2011

God morgon.

Seriöst, där är en hund som står och ylar hela tiden. Jag blir tokig!
Hela dagen igår blev att slappa, snacka om seg man var. Jag försökte få mat redan vid fyra tiden, men P var inte hungrig, så jag fick nöja mig med en macka som aptitretare :) Några timmar senare gjorde vi iordning lite mat. Potatisbullar med stekt bacon och lingonsylt. Sååå gott! :D Perfekt bakismat.

Idag tänkte jag baka lite bröd, jag har ju massor av mjöl som jag behöver blir av med. Kanske blir lite kanelbullar också? Ska gå och köpa lite jäst, tur att det är så billigt :)

Födelsedagsfesten

Det började med en fördrink hos P, min kusin Martin kom dit också. Mycket trevligt :) Sen körde vi ut till festen. Jessica hade ännu inte kommit, hon visste inte alls om att det skulle vara en fest heller. När hon väl kom blev hon så lycklig i tårar :)
Det var jätte mysigt att träffa hela släkten, det var bara fåtalet som fattades. Vi fick jätte god mat, ska verkligen lägga det på minnet vad stället hette :) Sen blev det jätte god efterrätt, och sen god tårta. Man rullade hem sen alla fall ! haha!

Sen blev klockan mycket och det var tid att bege sig. Det blev efterfest hos L, då vi tänkte dra till Lite Mer. Vi fick skjuts dit och gick dit. Men bara det att jag kom inte in! Och vi försökte flörta in oss, men det var hopplöst. Så vi begav oss hem igen.
Kvällen slutade med att L låste ute mig och mina grejer, jacka och skor. Tur att jag hade sovplats :P




Jag efterlyser också det andra bilderna som tog igår av dom andra i släkten :)

Jag vill sova

Jag återkommer imorron, jag är inte pigg. Det blev sen natt, efterfest efter jessicas födelsedagsfest.


Grattis Jessica 40år!

Tidinställt inlägg.

Jag vill gratta min kusin Jessica som fyller 40 år på måndag, men redan nu ikväll ska vi ha fest för henne :) Så just nu sitter jag och äter mat och dricker gott med min släkt. Jag har ingen aning vad det blir för mat, men jag hoppas på något gott självklart, hi hi.
Jag har en svart klänning på mig, fluffigt hår och en snygg sminkning med fina accesoarer. Och en fin karl med sin fina nya röd/gråa rutiga skjorta ;) Jag ska försöka fota lite ikväll också.

Jag är på G

Nu beger jag mig till P för att ta en fördrink innan festen. Jag är laddad för att träffa släkten :) Pumpar lite partymusik för att liva upp stämningen!


29 januari 2011

God middag

Jag vaknade pigg som en lärka klockan tio, P sov fortfarande så jag smög upp och gick ut med Izzi.
Gårdagen var jätte mysig, vi käkade pizza och skojade å stima. Lillkillen Anton var verkligen jätte söt, världens snällaste unge :)

Nu idag var det tänkt att jag skulle tvätta. Men nyckeln är borta!! Grannen knackade precis på och sa att nyckeln var borta imorse också, för hon hade glömt en tvätt i torktumlaren. Vem faaaan har snott nyckeln?!?!

Nu tänkte jag att jag skulle gå och hämta mina två paket som har kommit. :)
EDIT: Det var inte två paket, det var två medelande jag fick med samma löpnummer. Jävla H&M, tyckte att jag kunde få två ju :P

Jeans

Jag har på mig ett par jeans som jag inte har kunnat haft på mig på flera år, känns bra :) Dock är dom så jävla stela och ingen stretch alls så jag funderar på att byta ändå. Jag hatar egentligen jeans, eller jeans som inte har stretchtyg. Eftersom jag har magen kvar så väller den ut. Nåja, jag får se hur jag gör.
Det ringde ett jobb på min mobil innan, på tisdag eftermiddag ska jag på intervju. Det är ett simpelt jobb som är några timmar i veckan, men just nu behöver jag alla pengar jag kan få. Så vi får se om jag får jobbet, håll tummarna :)

Sola i solen

Snacka om att det var skönt att sola. Jag solade i hela 17minuter, jag tänkte att det var lika bra. Jag kan inte vara en blekfis ju ;) Städerskan var där och städade, och jävlar var hon var snackosam. Hon skulle berätta om alkolisterna som brukar komma in och dricka öl där, tonåringarna som gömmer sprit där. Självklart också att där är folk som brukar bajsa och kissa i soptunnorna. Jag undrar vad folk håller på med egentligen, har dom inget bättre liv? Äckligt alla fall!
Jag har precis kommit hem efter en runda med Izzi, det är så härligt att solen är framme så man vill ju knappt sitta inne och fisa. Jag hoppas att Iz snart blir friskare så att vi kan ta våra långa promenader, hon är redan jätte pigg. Men man ska vara på den säkra sidan tycker jag, ska inte äventyra det lilla livet ju :)
Nu ska jag snart ta och dusch och göra mig iordning, det blir mys med P och hans kompis med son ikväll. Vi ska laga flygande jacob, så det ska bli kul. Har ju aldrig gjort det innan :D
Jag känner nästan att jag har en förkylning på gång, jag hoppas inte på det!


Såna här soliga dagar längtar man tillbaka till Marocko, där man faktiskt kunde sola på normalt sätt :)

28 januari 2011

God morgon.

Det var en jätte mysig kväll hos mamma igår, hon bjöd på jätte god köttfärssås. Sen satt vi som två "anna"-degar i soffan och bara va. Jätte skönt, ja vi pratade faktiskt. Men sista halvtimmen var vi helt inne i Antikrundan, det är ju ganska spännande, förutom Knut Knutsson. Alltså han är ju för fan värre än Peter Jidhe, jag hade blivit knäpp på honom om jag hade pratat med han!
Nu ska jag faktiskt gå och sola solarium, eftersom den lilla färgen som jag fick nere i Marocko börjar blekna. Och jag måste ju se lite brun ut på lördag då jag ska träffa hela släkten ;) haha! Man ska ju faktiskt kunna se att jag har varit i Afrika och inte Tyskland :P


Förresten så är det snooorkallt idag!

Jag är rätt duktig

Här luktar nystädat, så gott :D Jag har pysslat och donat, mest dammat och rensat ut lite. Dessutom packade upp det sista ur resväskan :P Och skrubbade i badrummet, jag vill ha bort kalket! Sen körde jag ner till arbetförmedlingen och fick papprena påskrivna, sen körde jag ut till Lunnarp och skulle fixa pelletsbrännare, men det var helt värdelöst. Den ville inte alls.
Nu ska jag till mamma och käka lite :)


Ibland har jag tur i oturen.

Jag håller på att stor städa här hemma. Till min förvåning hittade jag två blanketter som ska in till försäkringskassan, alltså.. jag kommer jag få lite mer pengar och kan troligtvis (håller tummarna) betala hyran nästa månad också. Ibland är det bra att vara slarvig och bli av med saker :)

Ibland är det bra att bo på första våningen


Denna hittade jag precis på min balkong, i somras hittade jag en tändare. Nästa gång hoppas jag att jag hittar en miljon kronor, ja önska kan man :)

Skit på Media Markt

Rengöring skit. Men hallå? hahaha!


27 januari 2011

God morgon.

Äntligen börjar jag vakna lite tidigare. Jag har börjat ställa klockan på åtta och jag går upp mellan nio och halv tio, helt lagom. Izzi fick sova hos P för första gången inatt, det gick faktiskt jätte bra :)
Vad det kliade i fingrarna när vi var på Nova Lund igår, men det blev inget för mig. Det var ganska jobbigt eftersom det var slutrea :) Men jag klara det!

Idag är det strålande väder fast det är snooorkallt! Det blir nog att jag tar ett ryck här hemma, skrubba lite :)

Hur ska jag kunna bli lastbilschaufför?

Jag klarade hela vägen till Malmö, sen var jag tvungen att lägga mig i sängen och vila. Att sitta i en lastbil är rena sömnmedlet! På vägen hem igen låg jag i sängen och höll på att somna, haha!
Nu ska jag göra mig iordning, sen ska jag och P till Nova Lund och shoppa kläder till honom. Själv blir det inget, det tillåter inte min börs :)

26 januari 2011

God middag.

Gårdagens jobbcoaching var meningslös.. eller ja.. jo meningslös. Fast den ena coachen är ganska rolig. Han ska hjälpa att sälja oss, vi skulle gå och suga en dator, om vi inte kunde kunde vi komma till han och få hjälp. HAHA! Snacka om att det blev garv i salen :D
Sen var jag lite praktikant hos P, följde med han i lastbilen en stund :D
Efter det körde jag hem och sen stack jag upp till mamma som bjöd på mat. Tack <3 efter en stund kom Lotta också, så det blev värsta familjeträffen :) Vi småplanerade pontus student, eller ja .. skrev upp vad som skulle göras och köpas så att man har lite koll, sen spådde mamma oss hur många barn vi skulle få och vad. Jag ska få en flicka, pojke, flicka :)

Nu ska jag göra mig iordning och leka lite praktikant igen :) Ciao!

25 januari 2011

God morgon.

Ännu en morgon att vakna upp till smärtor i magen, dock pågrundav menstrationen! Jag dööör! Varför köper jag inte smärtstillande?!
Jag hatar att gå upp innan det har blivit ljust, jag kommer ihåg när vi bodde ute i Gärarp och det var en vintermorgon mamma skulle väcka oss för vi skulle till skolan eller dagis. Det var fortfarande mörkt och jag sa ju att vi skulle sova för det var ju faktiskt mörkt! hahaha :D
Nåja.. nu måste jag göra mig iordning. Ciao!

Godnatt

Inskrivningen på det dära jobbcoachingen gick bra. Som tur är det bara två gånger i veckan, två för mycket. Meningslöst! Dom ska hjälpa att sälja oss, ööh?
Sen växla jag mina sista euro, sen körde jag till P och käkade lite bullar. Det blev också att jag somnade och sov i tre timmar, snacka om att jag var trött! Varit vaken sen halv sex imorse, det är jag ju inte van vid :P
Nu ikväll lagade jag lite mat till oss, sen har det bara varit mys.
Snart blir det sängen, ska upp tidigt imorron igen och bege mig till det dära meningslösa. Blä!

24 januari 2011

God fucking morgon.

#¤%&!!!! Jag vaknade innan klockan med värsta mensvärk! En sån störig som ena stunden inte känns och man tror att man kan somna om, men den kommer värsta stormen!! Jääääävla cpkärring!! Jag vill inte iväg! Det snöar och är kallt.. AAAAH!

Godnatt

Det var länge sen jag skrev ett godnatt inlägg faktiskt. Har inte haft tid ;)
Jag vill verkligen inte in till den dära jobbcoachingen imorron, jag tycker det är slöseri med tid. Allt jag gör där kan jag göra hemma. Och framförallt är det onödigt med bensinen, jag har inte råd att köra till ystad tre gånger i veckan, jag får ju ingen ersättning! Så jävla tramsigt. Nä jag hoppas att ett jobb ringer snart, jag klättrar på väggarna och får magsår.
Jag har nästan precis kommit hem från P, den lille stackaren har fått ryggskott. Jag har bestämt mig för att göra flygande jakob nångång i veckan, har aldrig ätit det så det ska bli intressant :)
Nu ska jag gå och lägga mig, det blir en tidig morgon. Jag kommer dööööö!

När man vill vara liten igen.

Just nu skulle jag vilja vara liten igen, inga beskymmer, inget jobb och framförallt inga räkningar. Det är ganska deprimeranden, denna månaden får jag verkligen pyssla, det kommer nog gå nätt och jämt. Men nästa månad är jag verkligen orolig för, det är verkligen skit att inte ha något jobb och det är inte så himla lätt att få jobb nuförtiden om man inte har kontakter. Jag försöker och kämpar.


17.14 - mörk himmel

Jag har precis klickat hem lite från H&M, bara svart ! Love it ;)
Det blir nog en liten kvällsrunda sen, känner att jag måste få igång magen. Den känns så fluffig. Måste få igång mig, jag klättrar på väggarna.
Imorron ska jag vara i Ystad halv nio. Jag kommer att dö.

Jag stammar - vad är du bra på?

Det var länge sen jag skrev om stamningen, men det kan vara för att det går ganska bra för mig och jag tänker inte på den lika mycket. Men detta är ju en blogg om stamning, eller rättare sagt min stamning :)
Jag har fortfarande dagar då jag känner att stamningen inte är på topp, då vill jag sjunka under jorden. Hösten är värst för mig, då har sommaren varit och allt har varit frid och fröjd. Sen kommer mörker och kylan, det är som att stamningen känner det på sig. Det brukar alltid ordna upp sig mot våren, april-maj nångång.
Jag har lämnat tillbaka min speecheasy för att jag kände att jag inte hade något behov av den just nu. Det kändes bättre att någon annan som har värre stamning än jag kan ha den, istället för att den ligger hemma hos mig och dammar. Så jag tyckte att jag gjorde en bra gärning!

En film som jag måste se är The King Speechs och den kommer snart på bio också :D


Vad ska jag göra innan jag blir gammal?

Jag sitter här, i min soffa, i min etta, i min hemmaby.

Vad ska jag bli? Designer, sömmerska, lastbilschaufför, skaffa ett café, kock, bagare, pröva bli modell, advokat, kassörska. Där finns så mycket. Jag blir snart 23år, livet går för snabbt. Snart är det dax för familj, mannen är hittad, nu ska dom andra pysselbitarna falla på plats.
Jag sitter och stressar mig själv, dåligt med jobb, måste betala hyran, några slantar på banken. Det kommer inte räcka långt. Arbetsförmedlingen sätter mig på jobbcoaching tre gånger i veckan vilket jag tycker är totalt jävla värdelöst för det kommer inte ge mig nåt ett jävla dugg. Lång mening, förlåt. Men jag blir förbannad på dom att de ska sätta ut en på sånt bara för att det ska se bra ut i statistiken att Tomelilla kommun har mindre arbetslösa. Ja hälften sitter på Datorteket eller så går dom på soc.
Åter till mig.. Jag står mellan två världar, något jag är och något jag kommer bli. Jag funderar, kanske för mycket. Stressar mig och bygger berg av ångest. På samma gång som jag är lycklig och vill inte att nåt ska vara annorlunda. Jag hatar förändringar, jag tyckte inte om att fylla 18 - för då var man inte liten längre men på samma gång ville jag vara vuxen, jag tyckte inte om att sluta skolan - Där hade man haft en trygghet i så många år, och nu var den borta.
Jag är glad för att jag inte har det värre.

23 januari 2011

God morgon.

Jag gjorde inte så mycket igår faktiskt. Jo jag tog ner julen helt, nu är det dax för vår tycker jag :)
På kvällen gick jag till P, men han hade andra planer för oss. Jag fick inte ta av mig skorna, vi skulle köra iväg. Jag blev jätte misstänksam men följde med. Vi körde in till Ystad och han bjöd på mig på resturang, en riktig dejt som vi har kind of missat :) Det var verkligen jätte mysigt, och vi fick god mat.

Jag är så himla rastlös idag, jag hade lust att gå Tomelilla runt när jag var ute med Izzi. Jag funderar att ta en lång runda senare men kanske ta med hundväskan så att jag får bära Izzi lite eftersom hon kan inte få för långa runder.


Utanför Madrids hotell, väntar på hotelshuttlen på väg hem till Sverige.

29/12-11 - Stranden

Snacka om att jag var trött när jag vaknade. Jag hade lätt kunnat sova i 24timmar till. Vi vaknade vid nio tiden, jag trodde att jag skulle dö när jag tittade på klockan, men jag kunde inte somna om. Men vi steg upp och käkade lite frukost. Det blev platta fullkornsbullar som påminde om omas bröd, juice, vaniljyoughurt och mjölk som smakade som sötad grädde. Inte så värst gott med mjölken. Sen tog vi på bikinin, mötte upp Mouloud och gick ner till stranden.
Det var väldigt skönt att sola, även om det blåste så mycket att det blev sandstormar :P När vi låg där på stranden, kom det fram en man som ville sälja smycken. Han var väldigt trevlig och kunde lite svenska, för att han hade bott i sverige i två år. Jag och Linda köpte varsitt smycke av honom, som vanligt betalar jag överpris. haha! Men jag tyckte ändå att det var billigt. Innan mannen skulle gå frågade han mig om jag ville prata med honom själv i fem minuter. MEN HELL NO!
Vid två tiden gick vi tillbaka till hotelet för att snabbt byta om, vi skulle gå till polisen för att få tillstånd för att umgås med killarna (I marocko måste marockanerna ha tillstånd för att umgås med turisterna). Vi gick på tusen ställen och vi gick hela Agadir runt kändes det som. När vi hade besökt alla sjuttiofem ställen gick vi tillbaka igen och vi köpte glass på vägen :) Myyys.. Sol och glass !
Jag och Linda gick upp på vårt rum och la oss pladask på våra sängar. Vi var så himla trötta och lite hungriga, så vi käkade allt vi hade nästan. haha! Sen tog vi en powernap, eller jag sov i en timme och Linda lyckades sova i fem minuter. Jag vaknade igen fem över sju och vi skulle möta M halv åtta. Lite panik fick jag och fick stress-göra-mig-iordning.. hehe.
Vi åker halv jordklotet och var hamnar vi för att äta? McDonalds! Men vi var så himla sugna på en hamburgare. Sen hämtade M's kusin oss och vi körde upp på ett berg för att kolla på utsikten. Det var verkligen jätte fint, påminde mig om New York :) Bara synd att det blåste otroligt mycket. Efter den turen gick vi en promenad. Vi träffade på en av M's kompisar som är en ganska känd sångare i Marokco, har en svensk flickvän och har uppträtt i sverige :) Han sjöng en sång till mig och Linda, det var Michael Jackson - You're not alone, och det var faktiskt snuskigt likt.
Sen gick vi tillbaka till hotellet.



Dålig kvalite.. det blåser ganska mycket!

28/12-10 Polisen

När vi vaknade var det mulet väder :( Ingen strand alltså, men det var ändå ganska varmt.
Vi åt pizza till frukost, det som blev över. Bara det att pizzan var stelfrusen för att kylskåpet är en gnutta för kallt. Sen blev det en välbehövlig dusch! Vi orkade inte att duscha när vi kom till hotellet eftersom vi var så trötta och klockan var mitt i natten när vi kom.
När vi var klara mötte vi upp mouloud, sen gick vi en promenad och vi bestämde oss för att ta ett litet tåg som tog oss på en runda runt stan.
Vi tog en liten lunch också, jag blev helt chockad när servitören kom in med min fanta. Den var inte gul, den var riiiiktigt orange! Och så var där massa katter som ville ha mat, usch tycker så synd om dom :(
Sen tog en en taxi till ett varuhus så att vi kunde köpa hem lite frukost. Affären var jätte stor! Och jätte mysig, för att det var som att gå på en inhemsk marknad, med massa kryddor i stora lådor och frukost i höga berg.
När vi var klara tog vi en taxi tillbaka till hotellet för att fräscha upp och byta kläder. Vi bestämde oss för klänning, men det skulle vi inte gjort, för alla männen råglodde på en!
Vi gick till stranden och väntade på Moulouds kompis Rashid som skulle göra oss sällskap vid middag. Efter en stund kom han och vi gick till resturangen, det blev indiskmat. Mums! Vi hade skit roligt, Linda spelade pajas som vanligt ;) hehe. Sen efter maten tog vi en promenad.
Just det, vi fick att göra med polisen. Man får inte pussas offentligt där nere.. pojkarna började bråka med polisen, och det slutade med att dom åkte till polisstationen. Klockan var då klockan tre på natten.


22 januari 2011

God middag.
Jag vill börja med att gratta min underbaraste kompis Rebecka på 23årsdagen. Även om vi inte ses så ofta så vet du att vi kommer alltid vara bästa vänner <3 Saknar diiiig!
Klockan ringde 10, och jag snoozade en stund.. okej 30-45minuter, men men. Det var skönt att inte vakna halv tolv alla fall. Så jag gick ut med Izzi, det är ju en strålande dag! Det har tydligen snöat lite inatt, men dom tur var det inte mycket ;) Jag hade lust att gå en jäääätte lång runda med Izzi, men eftersom hon har nyligen blivit opererad så går inte det :( Hon är jätte pigg och så, men man ska vara på den säkra sidan :)
Jag har precis tvingat i mig en skål med havregrynsgröt. Jag hade tydligen glömt hur äckligt det var! Men jag åt upp det mesta bara för att få ordning på min mage och så ett glas proviva på det :D Jo det satte fantamig igång. haha!
Förresten, en liten tanke. Vad gör Alexander Rybak med på Let's Dance? Han är ju norsk!

27/12-10 Resan till Casablanca

Vi tog hotellbussen till flygplatsen, där vi var ganska tidiga. Den flygplatsen är gigantisk! Först käkade vi lite frukost, det blev kycklingwrap och pommes.. klockan åtta på morgonen. Haha!
Efter incheckningen fick vi ta ett tåg till nästa station, flygplatsen var gigantisk som sagt.
När vi hade köpt konstiga ciggareter på taxfreen gick vi till gaten. Efter en liten stund fick vi boarda planet.
Flyget gick bra och när vi landade i Casablanca, Marocko tog vi våra väskor, växlade pengar. Sen mötte Linda upp Mouloud och vi begav oss mot hotellet.
Vi gick ner till tågstationen, där tåget luktade skunk. När vi kom fram tog vi en lunch, jag åt en jätte god lasagne med mycket ost! hehe.
Sen tog vi ett tåg igen, det tåget var värre än det förra! Det var trångt, många folk och alla tanter trängde sig! Plus att där var stopp i toaletten, med en bajskorv och pappret var slut! Jag vägrade att gå där!  Efter en timme fick vi äntligen platser då en flicka satt och råglodde på mig och Linda! Skit obekvämt! Hon hade väl aldrig sett europer för :P
När tågresan var slut klev vi av tåget och vi gick och kissade, jag råkade spola ner pappret när man tydligen inte fick. Det får man ju i Sverige! :O
Vi satte oss på bussen och alla andra började dividera om att andra satt på deras platser. BARA SÄTT ER NER! När vi hade åkt en bit stannade vi och det var en jätte lång bilkö! Det visade sig att det hade hänt en olycka, vi satt fast i 1½timme. Vi var jätte trötta och ville bara till hotellet och sova, eftersom klockan var säkert tio på kvällen. När vi åkte förbi olyckan var det en stor lastbil och en liten lastbil som hade krockat och det låg potatis överallt! ... Matmissbruk!
Äntligen var vi på väg igen skulle jag fota Linda, bara det att det var mörkt i hela bussen och blixten lyste som bara den! plus att Linda (och hela bussen) blev nästan blind, och hon gjorde en skit rolig min sp att jag började asgarva tills jag grät!
Sen när resan var slut bestämde vi oss för ayy ta en taxi till hotellet. Vi fick tag i världens minsta taxi, en fiat eller nåt. Chauffören la våra väskor i bagaget och väskorna låg halvt utanför bilen! Snacka om att vi var rädda för att vi skulle tappa dom! Han körde som han hade stulit bilen också :S
Väl framme på hotellet lämnade vi av väskorna och tog en taxi för att köpa hem mat. Klockan var ungefär halv tolv på kvällen. Vi köpte pizzor på Pizza Hut och tog taxin hem igen.
När vi var hemma åt vi snabbt upp pizzan, sen la vi oss för att sova.


Där var en snäll kvinna som sa att hon kunde ta en foto på oss, tyvärr kunde hon inte ta något bra (!)

Jag skulle fråga informationen om där fanns nåt rökrum, som sagt, spanjorer kan knappt engelska. Och jag ser seriöst ut som en nörd.

26/12-10 - Resan

Alla tågen till Malmö var inställda. Jag och Linda fick panik och undrade hur vi skulle komma till Kastrup. Jag frågade mamma och hon kunde köra oss. Tusen tack <3
När vi väl var i Malmö på stationen fick vi tag på ett tåg ganska snabbt och vi begav oss till grannlandet.
På Kastrup letade vi snabbt upp en toalett sen var vi redo för incheckningen. Allt gick bra, fast vi pep i kontrollen för att vi hade glömt att lägga av oss våra mobiler (!) så visiterade blev vi också, grrr ;) Linda fick sin väska genomsökt också, det hade jag också gjort. HAHA!
Vi fick inte sitta bredvid varandra på planet, men jag höll mig ganska lugn faktiskt. Jag lyckades att somna så tiden gick ganska snabbt. Men jag fick problem med min hosta. Paret bredvid mig tyckte säkert att jag var svin dryg. Linda blev dragen i håret av en bebis!
När vi hade kommit på land, Madrid (!) igen försökte vi hitta till bagaget, men när vi väl hittade det var det klödd, sen kom vi på att att det skickades direkt till Casablanca. Verkligen skit kul eftersom vi hade det mesta i våra resväskor och vi skulle sova över i Madrid.
Vi köpte en macka och lite vatten, och fick tag på en taxi! Jag lovar att spanjorer kan heller inte köra bil!
På hotellet möttes vi av en receptionisten som knappt kunde engelska och man kunde knappt förstå henne och hon förstod knappt oss. Surpuppa var hon också, hon ville att vi skulle lämna kreditkort, det var tur att jag hade mitt med mig, annars hade vi väl inte fått stanna. Rummet var verkligen Jätte Fint och Fräscht! Vi käkade vår macka, tittade lite på dubbad Simpsons. Hittade inget på engelska. ALLT var dubbat! Vi däckade ganska snabbt och jag fick höra lite av Lindas ljuva snark ;) haha!



Om jag någongång ska besöka Madrid igen, så ska jag bo på detta hotellet. Det var verkligen kungligt!

21 januari 2011

God kväll.

Vilken dag.. Jag steg upp vid nio tiden, begav mig till arbetsförmedlingen vid tio. Fick bra information där, förutom att dom ska sätta mig på jobbcoaching tre dagar i veckan! ÅÅÅH vad lack jag blir!
Sen sprang jag in på apoteket och köpte vätskeersättning till lille dogge, sprang hem fixade mig för jobb, körde ut till lunnarp och lämnade ersättningen och begav mig till jobbet. Det var faktiskt underbart att jobba lite, även om det var lite mycket tid. hehe..
Nu ikväll skulle jag egentligen tagit en öl med Anna, men min jävla mage vill verkligen inte som jag vill. Jag började redan känna det innan jag skulle till jobbet, men det gick över, sen i slutet började det komma mer och mer. Sen när jag kom hem låg jag i fosterställning. Detta är nåt galet..
Men nåt som gjorde mig gladare va att jag fick lindas marockobilder :) över tusen bilder!! Dock var 990 på henne och mouloud eller på henne själv :P HAHAHA! Så nu blir det lite update från resan! :D Äntligen!

Jävla mage

Dom senaste dagarna har min mage varit svullen och hård. Kanske jag har blivit mjölkallergiker på äldre dagar? Det får jag verkligen inte hoppas, för jag älskar mjölk :D
Jag känner mig tung i huvet, skakig i händerna, febervärk, och lite illamående.


20 januari 2011

God eftermiddag.

Ännu en sovmorgon, bara det inte blir en vana. Nåja, just nu mår jag lite dåligt så man får sova lite längre. Hoppas att nästa vecka blir bättre så att jag kan ta mig i kragen :) Ja jag vaknade faktiskt klockan elva, så tro inte att jag nyss vaknade.
Solen skiner idag! När jag var ute med Izzi träffade vi på en liten söt tant med sin lilla söta chihuahua, Izzi och hunden blev stört kära och började busa och leka direkt :) Det var så gulligt att se. Vad skulle man gjort utan dom små liven?
Sen begav jag mig till Ica för att köpa en lite bröd och proviva, min mage krånglar som fan så jag måste tillsätta lite fiber och bakterier!
Jag har lagt in bilderna nu från marockoresan, jag var hos mamma innan och fick sladden :D Så nu ska jag bara vänta på Lindas bilder också :D


Gott med mat

Tessan ringde i panik i eftermiddags och frågade om jag ville passa Alicia en stund, och självklart :) Alicia sov när jag kom, men efter en stund så vaknade hon och vi mös lite. För första gången bytte jag blöja också, utan hjälp! Okej, Alicia hjälpte mig lite kanske ;) haha! Det gick alla fall bra. Det var faktiskt jätte mysigt att passa henne, hon börjar bli så vuxen nu och pratar för fulla muggar :)
Nu ikväll har jag bjudit Tessan på mat, det blev den berömda chickens drumsticks med rotfrukter och faktiskt svampsås till, supergott blev det :D Jag blev så himla mätt och nu sitter jag i soffan och degar, snart ska jag hämta bilen också för den har varit på lagning idag.


Gammalbild, vi hade inte majskolvar idag :)

19 januari 2011

God middag.

Jag känner mig utvilad. Nåt så nära alla fall :) Jag kan säga att jag har sovit i nästan tolv timmar, jag har känt mig trött som senaste dagarna och jag vet varför. P ringde och väckte mig i vanlig ordning, men efter vi hade lagt på lyckades jag somna om igen, jag kände mig så himla trött så det var lika bra.
Jag har haft jätte konstiga drömmar hela natten och morgonen. Typ att jag var på nån bas med Arnold Schwartzneger och skulle sno pengar, men vi blev påkomna för att Arnold satte igång en sån där.. lövblåsare. Så sjukt :p haha! I-A-E!
Nu sitter jag och tittar på Oprah, faktiskt ganska intressant program idag :)

Har verkligen ingen ork.

Jag har nog fastnat i soffan.. Bara glor på denna lilla dumburken med massa knappar på. Om jag kanske skulle göra något vettigt, som att röja i mitt lilla kök? Anna kommer hit ikväll, det är ju vår tisdag ;) Grr. Så då står det mat på listan. Vi vet inte vad vi är sugna på .. men som vanligt brukar vi stå i affären i en och halv timme och försöker bestämma oss för vad vi ska äta :P
Nä om man kanske skulle ta och skärpa sig lite :)


18 januari 2011

God middag.

Igår fixade jag och P med min bil, vi bytade batteri och sen funkade min lilla bebis! :D lite seg och slitet va hon, men det blev bättre.
Nu idag tog jag henne på en runda igen, för att ladda upp batteriet lite. Och det gick bra :)
Usch vad jag är seg och trött idag.


Bilder 15 januari 2011


17 januari 2011

Jag tänkte dra en snabb genomgång, eftersom jag är så himla seg på att blogga nuförtiden ;)

I lördes begav jag mig in till Anna för lite mys och vin. Ja, och självklart mat, vi kan ju inte glömma det ! Så vi fixade lite mat, eller ja Anna bjöd på jätte goda snittar först. Jätte romantiskt :D haha! Sen blev det mat, och som vanligt rensade vi allt, och tydligen hade jag ingen botten iheller :S
Efter det satte vi oss i soffan med varsitt glas vin och tjabbade. Kollade på Hipphipp också, men jag måste säga att jag är lite besviken, ha dom gamla karakäterna kvar och skit i dom nya!!
Sen drog vi till Kingan och tog en snabb rom och cola, där har blivit konstigt så vi begav oss vidare till Soft. Trevligt hade vi där, men helt plötsligt måste jag springa till tåget.. MEN! .. när jag kommer dit så har tåget redan gått! Så jag fick ringa runder som en galning för att fixa skjuss hem, en timme senare och en styck frysen Pauline så kom Kim till min räddning. Jag har nog aldrig frysit och varit så blöt om fötterna i hela mitt liv. Skorna är fortfarande blöta :P haha!

Igår mådde jag inte hallonsaft på hela dagen, plus att jag skulle tvätta. Jag ska ALDRIG tvätta när jag är bakfull, fy fan va jobbigt det var. men jag klara det :) På kvällen körde jag och P ut till pappa och käkade pizza, tack du :)

Nu idag har jag varit på ams, Ica.. när jag kom hem fick jag ett fem i tolv ryck och började bada Izzi, sen skrubbade jag toaletten. Lite snyggare blev det, men kalkfläckar är verkligen apa att ta bort!
Snart ska jag bege mig till P, först klä på mig lite :)

...

Jag återkommer.. mår inte hallonsaft.


15 januari 2011

God eftermiddag.

Jag fick min väska igår!! :D Helt underbart! Gubben som lämnade den blev nog nästan lite rädd när jag började studsa och skrika av glädje :P haha! Nej skämt och sido, det gjorde jag sen ;)
Sen gjorde jag mig iordning och P hämtade mig, sen drog vi till Nova Lund. Jag skulle lämna tillbaka en julklapp, och det var nätt och jämt att jag kunde eftersom det var bara bytesrätt. Nåja, efter många om och men så gav expediten sig :)
Jag dog nästan när jag kom in på Nova, "Rea"-skyltar skrek i varenda hörna, jag är sån himla rea nörd så jag kunde snabbt hålla mig i skinnet. Men jag fyndade en cardigan på gina tricot för 49kr.
Sen körde vi till Tomelilla igen, beställde hem lite thaimat (Tomelilla råkar ha den godaste thaimaten EVER) Efter den bamsemåltiden körde vi ut till pappa och bea, det var jätte mysigt att mysa lite med DoggeLiten. Han har växt en del sen sist jag träffade han ;) Rätt som det är bjuder bea på lite vin, svag som jag är kunde jag inte låta bli. Bara det att jag glömde att jag skulle köra hem min bil sen, men den fick stanna kvar helt enkelt ;)

Idag har jag varit hos mamma en snabb stund, mys mys :) Nu ska jag göra mig iordning och bege mig till Ystad, blir myskväll med söta Anna ;) haha!

14 januari 2011

God eftermiddag

Vädret idag är dimmigt, tågen är inställda och jag har en känsla av att jag inte kommer få min väska idag heller.

Just det, gårdagen.
Anna kom hit i vanlig ordning vid tolv, vi bestämde oss för att gå till Bullen & Bönan.. i vanlig ordning :) Självklart i vanlig ordning blev det bakad potatis med kycklingcurryröra, jag vet inte.. men varjegång jag beställer av ägarna så får jag större skål med röran, eller det är bara inbillning? Dom kanske vet att jag äääääälskar den :D Vi hade jätte mysigt och roligt som alltid. Vi gick sedan hem och tog en kopp kaffe och käkade massa kakor. Massa mer skit snack, sen skiljdes vi åt som ännu mer goda vänner :)
Jag begav mig till P och spenderade några timmar där. Mamma ringde på kvällen och frågade om jag kunde köra henne till sjukan för hon mådde inte alls bra, jag blev ju hispigare än Gandhi och for och hämtade henne och körde i det fina snövädret in till Ystad. Väl på akuten fick vi vänta länge. Vi fick vänta på att ta provet i en timme, sen väntade vi i tre timmar till. Vi blev lurade av snaskautomaten på 20spänn och där var en gammal gubbe som satt och rökade i väntsalen, jag sa till sköterskorna och när dom sa till han sket han i vilket och han tyckte det var förjävligt att man inte fick röka på ett sjukhus. Hur faaan är man funtad???! Dessutom var doktorn bobbed och nonchalant och lite arrogant när han väl kom efter tre timmar!
Jag kom hem vid fyra tiden. Jag var tröttare än Gandhi, men lyckades va uppe en stund till :) Sen sov jag som en stock fram till halv elva. Eller jag tvingade mig upp då eftersom jag ville vara vaken ifall Kastrup ringer med väskan.. vilket dom inte har gjort än! Jag blir grek, jag ska fan stämma dom!! Fyra dagar har jag väntat! OM jag inte får den idag får jag ju säkert vänta till måndag. Jävla idioter! Jag ringde dom igår ju.. Dom hade tydligen ringt mig på morgonen men inte kommit fram, ringer man inte fler gånger sen då?! Men hon jag pratade med sa att den skulle komma idag så det får jag verkligen hoppas..
Nu ska jag hoppa in i duschen, det är fan att jag inte har min fön och plattång!!

13 januari 2011

God morgon.

Tror ni väskan kom igår? Nääää! Linda fick hem sin, men inte jag :'(
Igår kväll var Patrik jätte snäll och körde ut mig till Lunnarp, för jag skulle hämta min älskade skrothög. När jag ska starta skitet vill den inte alls! Jag höll nästan på att gråta.. den hade stått på laddning för batteriet är kasst och ändå ville den inte gå igång. Den lilla pluppen till tändningslåset hade fastnat igen så den hade dragit ström, så vi fixade det och satte hon på laddning igen. Så jag fick åka tösabilen hem ändå :P

Idag ska jag vänta på väskan, få ett besök av Anna, vänta på väskan.. Ja ni förstår :) Kanooooon!

Nåt som tåls att tänka på.

If we are what we eat, are cannibals the only true humans?


Älskade varelse

Jag är så glad att jag har Izzi hos mig igen. När mamma kom med henne igår blev hon så glad när hon såg mig, hon gnydde av glädje. Gud va jag saknade henne när jag var borta! Älskar dig så mycket min lilla fis <3

12 januari 2011

God morgon! eller nåt..

Jag vaknade halv tolv, fuck jag har ändrat på dygnet igen. Linda försökte väl att väcka mig tjugo över nio med ett sms, men jag lyckades att somna om. Hon skulle bara berätta för mig att jag hade smittat henne med min förkydning, så går det om du ska dricka ut samma flaska som mig :P

Väntar, väntar och väntar.. Om inte min väska kommer innan klockan fem idag så blir jag riktigt, riktigt ledsen. Och arg för den delen, jo jag kan bli arg faktiskt. Tro det eller ej :) Det är så jävla typiskt att jag har tvättid mellan tolv och fyra idag och nästa tvättid är på söndag. I need my kläääädeeeer! och allt annat. Vill ju också visa vad jag har köpt där nere :)

Julen, det känns som att jag har missat två veckor av den nu när jag har varit borta. Men det är kanske dax att plocka ner den?

Nä nu har det tagit mer än en timme att skriva detta lilla inlägget. Nu måste jag göra nåt vettigt :P

...


Familjen

Jag är så handikappad just nu. Alla mina grejer ligger i min resväska :(

Familjen har varit här idag, mamma och mina syskon. Så underbart att ses igen!
Det blev mycket snack och skratt. Vi bestämde oss för att gå och käka på thai, men när vi närmade oss så insåg vi att dom har stängt på tisdagar! Panik! Så vi gick till Milano och käkade där. Dom är faktiskt trevliga, och maten är helt okej. Jag har ätit så mycket skräpmat, speciellt när vi har flygit så mycket. Så det blev en schnitzel, stekt potatis och b-sås. Jag har ju inte ätit normala potatisar på två veckor! pommes räknas fan inte.. Så goooott! :D
Vi satt där en ganska bra stund och skojade . Jätte mysigt och trevligt :)

Nu sitter jag i min soffa. Funderar på att plocka ner julen, men jag vet inte om jag känner mig redo för det än :S Äsch, kanske gör det imorron. Jag ska vara hemma hela dagen och vänta på min förbannade resväska.

Välkommen hem Pauline

Äntligen hemma! Eller.. nej, hur var det nu? Vi ville inte hem.. vi ville stanna kvar i Aga dir! :(
Resan har varit en berg och dalbana tycker jag, ingen rast och ingen ro. Förutom när vi låg vid poolen. Den iskalla poolen och brännhetta solstolarna. Bra kombination!

Hemma var det ja. I kalla Sverige :) Inte ett enda tecken på sol och snön börjar smälta bort. Nej linda, vi beställer en biljett ner ;)
Resan hem var ganska jobbig. Flygturerna var skumpiga och antinge har vi för mycket tid eller för lite, vi fick springa igenom Londons flygplats för att vi var försenade med det andra flyget. När vi kommer till Köpenhamn och skulle ta vårat bagage ropat dom våra efternamn i högtalarna, jag ville inte först tro det när Linda sa det, men sen när dom sa det igen så fatta jag. Då visar det sig att vårt bagage har fastnat nånstans mellan madrid och köpenhamn via london, jag kommer inte ihåg vad han sa. Men han lovade att det skulle komma dagen efter till dörren. Jag hoppas det!

Ta mig tillbaka. Stranden och berget i Agadir.


RSS 2.0