Go natt!

Jag vet, klockan är bara nio. Men jag ska upp halv sex imorron och jag måste verkligen försöka sova redan nu, annars kommer jag bara sova några timmar. Men jag är lite trött och jag är rädd för att jag snart ska bli så övertrött att jag blir pigg, det är inte alls kul. Så det är lika bra att lägga sig nu, det är inte ett dugg kul. Men så är det, det är skönt att jag har varit vaken sen klockan åtta imorse (även om jag inte har gjort nåt vettigt idag ändå) Tack David och Carol som väckte mig ;)

Jag har varit på Ica två gånger idag, och båda gångerna satt Lotta i kassan ;) haha! Andra gången skulle jag köpa hem kvällsmat, men naturligtvis hade jag inte tillräckligt med pengar på kortet så jag fick ta kontanter också, lite pinsamt eftersom där va kö bakom mig :P haha! Jag fick till och med skippa våfflorna :( Men så är det är vara fattig ;) Fast det var tur för jag hade inte orkat äta det ändå.

Som sagt, God natt!

Det regnar och regnar

Jag tänkte att jag skulle köra in till tomelilla, men jag blev inte så sugen nu när det regnar ute. Jävla skit :P Jag som har fixat mitt hår så snyggt. haha! Men jag får nog göra det ändå, för jag ska skicka tillbaka en klänning som jag fick iförregår. Jag hade ju klickat hem lite från H&M, och klänningen som jag beställde var för stor, så jag ska skicka efter en mindre :)


Kanske ska göra kanelbullar idag?


Fortfarande vaken

Helt otroligt, jag är fortfarande vaken. Ändå har jag praktiskttaget legat i sängen ganska länge och ändå inte somnat! :O Nu ska jag alla fall köra in till tomelilla, innan jag verkligen somnar. Börjar bli ganska trött :S
Ciao!

Hör och häpna!

Men jag är uppe! :D David och Carol ringde mig klockan åtta, ni är ju så snälla.  Jag ska ju upp halv sex imorron, så det är bara snällt att dom ringder och väcker mig. Även om jag sitter och nickar nu :P haha!
Jag får nog dra i mig en kanna kaffe om jag ska hålla denna kroppen uppe. Vad ska jag göra idag för att sysselsätta mig? Det är inget fint väder heller, dimma :(


Jag känner mig som Gustaf idag .

En guldtia kvar

Idag var jag hos mamma och fikade med henne och mina systrar + moster becka :) Jätte mysigt var det som vanligt! Mycket snack och skratt of course ;) Och lilla Alicia är så underbar, när Lady Gaga spelades på tvn så gick hon fram till tvn, pekade och började dansa. Kanske ska bli som henne när hon blir stor? ;) hehe.

Jag har betalt mina räkningar idag också, blev av med min ellosfaktura, men så klart låg den på ställen som jag letade som mest. Inte mycket fick man över heller, mobilräkningen var saftig denna månaden också, tur att den inte blir lika saftig nästa (!) Och lönen blir heller inte så stor denna månaden, men jag får helt enkelt klara mig med det jag har ;) Som tur så kommer jag bli rik när jag får tillbaka på skatten! Jag kollade det idag, och man kan ju säga att jag klarar mig ;) mohaha.

Annars har det varit en mysig kväll :) Nu ska jag försöka sova, om jag inte minns helt fel så ska folket här hemma upp tidigt imorron?

Yes!

Jag kollade precis mitt konto (som jag har gjort varje dag sen den 25:e) och jag har fått lite pengar :D Det första jag gjorde var att överföra en liten summa till mitt sparkonto! Känns bra att ha lite där också, ifall det skulle krisa nångongång.
Är du stolt över mig nu Anna? :D haha!

 


Goood förmiddag!

Jag har varit upp sen lite innan tio, ett plus det också. Allt före tio är skit bra!
Det är ju strålande väder idag också, kanske blir en promenad i byn?


Om grannarna inte tyckte om oss innan, så lär dom inte göra det mer nu. Pappa och pontus slängde ut möbler från balkongen vid elva tiden igår, resulterade att grannen kom förbi och frågade om vi rev ner hela huset :P haha!


...

"Errare humanum est, ignoscere divinum" - Att fela är mänskligt, att förlåta gudomligt.

Mysig kväll

Jag körde hem till Tessan och Alicia, dom skulle bjuda på mat :) Det blev korvstroganoff med ris! Riktigt längesen jag åt det faktiskt, jag och T hjälptes åt att laga det, och jag laga riset för T påstod att hon inte kunde laga det ;) Det är en liten konst faktiskt, inte alla som kan det, hehe. Det blev alla fall super gott, sen gjorde vi pannacotta, Tessan hade köpt fusk, men det var nästan lika gott ;) hehe. Jocce ville inte ha sin, så det blev mer till oss. Mohaha! Jag hade också tagit med lite kanelbullar så vi kokade lite te och mumsade på dom :)
Alicia var lika busig som vanligt, hon var lite blyg i början när jag kom, men det släppte efter ett tag! Hon är ju så söt :D hi hi.


Jocce har lärt Alicia att snusa ;)


Therese är till och med så seriös att hon har köpt ett förkläde ;) hehe.


Alla fattar inte min ironi

Jag: Tar du min datastol?
Pontus: Använder du den?! Näää!
Jag: Daaah..!

1, 2, 3.

Jag måste göra nånting innan jag somnar, jag tog precis en dusch och det hjälpte inte. Kanske kan ta en powernap på en kvart? Nä, jag vill inte riskera att sova i fyra timmar.
Mm, jag längtar till lunchen alla fall, då ska jag käka min goda pastasås ;) haha!


En gammal bild på Izzi :)

Festa behöver inte betyda alkohol

Jag blev lite irriterad precis. Bara för att man ska festa behöver man inte dricka alkohol, jag brukar ha lika roligt utan sprit också. Det beror på vem jag är med, vissa människor måste festa varje helg och få alkohol i sig bara för att. Såna människor kan irritera mig nåt fruktansvärt!

Jag får nog ta en dusch, jag somnar snart :P

Kryss i taket mitt folk!

Jag är uppe! Kan ni tänka er det?! :P Mina ögon höll på att ploppa ut så mycket i dom gick i kors när jag tvingade mig upp. Jag har vaknade från och till sen åtta tiden, skulle egentligen gått upp då istället, måste vänja kroppen att gå upp tidigare eftersom på torsdag ska vi ha frukost på jobbet och då börjar jag jobba klockan sju, på morgonen! Alltså måste jag senast köra hemifrån halv sju, och då menas det med att jag behöver gå upp vid halv sex tiden! Vet ni hur vilken tortyr det är för min kropp?! :P hehe.

Nu har jag varit uppe sen klockan nio, eller lite i nio. Till o med Carol blev chockad när hon ringde mig och jag redan va uppe :) hi hi.

Jag kan inte somna

Klockan är ett på natten och jag kan inte somna. Alla mina muskler spänner och min rygg värker, jag har en klump i magen för att jag tänker för mycket. Jag har tagit avslappningstabletter så jag hoppas att dom värkar snart, jag är verkligen aptrött.

God kväll!

Jag har faktiskt inte haft någon lust att skriva idag, men det är ju söndag. Det är faktiskt vilodag :)

Min moster becka messade mig vid två och frågade vart jag tog vägen. Och då slog det mig att jag skulle ju äta tårta hos henne klockan ett! Snabbt som fan gjorde jag mig iordning och körde in till tomelilla.
Det blev massa snack och skratt som vanligt :) Gott kaffe och en jätte god tårta som Becka hade bakat!
Efter besöket körde jag hem igen, seg som ett vingummi var jag. Jag har väl inte gjort nåt speciellt ikväll heller, förutom att jag gjorde en förträffligt god pastasås idag av kyckling, bacon, rödlök, ädelost, matlagningsgrädde och goda kryddor. Jag tog vad jag hade hemma och det det blev super gott! Riktigt nöjd ;) Som tur blev där över så jag har till lunch imorron ;) hehe.

Nu ska jag titta lite runt på nätet, sen ska jag försöka sova. Och verkligen försöka gå upp tidigt imorron! Jag får baka eller nånting så att jag sysselsätter mig ;) hehe. Carol, du har inte lust att ringa och väcka mig runt nio om du har lust, tid och ork? :)

Bara en massa svammel

Jobbet gick bra igår, hade en massa folk som sagt ;) Dock klanta jag mig lite så att chefen blev inte så glad på mig, that's me ;) hehe.

När ja kom hem var jag så himla död, och hungrig (är ju inte van att ha så mycket att göra på jobbet ;) hehe) Sen spontan åkte jag till Anna för att ta en öl på Kingan, och jag glömde min mobil! Jag har verkligen inte gjort det på länge! Dock sakna jag bara den när jag åkte tåget för jag var dum nog att lämna av mp3n eftersom jag trodde att jag hade min mobil med mig. Jag kände mig naken, rädd och exposed utan min mobil. HAHA! :D
Där var ingen speciell rolig på Kingan heller, men vi hade trevligt ändå :) Alltid blir nån av oss uppraggade . hehe.

Har ni nu ställt fram klockan en timme? Klockan är egentligen inte halv tolv som min klocka på väggen visar, jag tänkte att jag skulle gå upp i tid idag (vad trodde jag egentligen med tanke på att jag drack igår och somnade typ sex imorse?) Så det är faktiskt kryss i taket att jag är uppe redan vid tolv. Så det så.

Nu ska jag göra absolut ingenting, gött :)


Jag orkar inte skriva

Vi hade folk på jobbet idag! Kryss i taket.. Typ tio gånger mer än vad jag hade i söndes :P

Mobilblogg

Hemma nu från en jätte trevlig kväll! Alkoholfri dessutom ;) he he. Jag körde till anna för att titta på film, visst blev det lite film tittande, men när klockan närmade sig midnatt så drog vi ner till kingan. Där träffade vi på några godingar från 2004, verkligen skit kul att träffa dom igen :) det blev en del skratt naturligtvis, kan ju inte bli något annat :) nu ska jag försöka sova, det blir jobb imorron för min del. Hoppas ni har haft en bra fredag! Go natt.

Mobilblogg

jag och anna drack lite vin igår och snacka skit, som vi brukar göra på torsdagar :) idag hämtade jag upp hundarna hos mamma sen mötte jag upp marre, så gick vi till bertils och köpte glass, sen gick vi en liten promenad i byn :) jätte mysigt! Dolly somnade sittandes i bilen hem :p hi hi.

Nästan precis kommit hem från en promenad med mina små monster


Jag älskar Österlen, finaste stället i Sverige.


Wafflesday wafflesday!

Idag är det Våffeldagen! Yeah :D Tjocka ska vi bli också, mohaha!

Jag tänkte igår att jag skulle tvinga mig upp vid nio tiden, som vanligt funkar det inte. Jag ska pröva imorron också :P
Det är fint väder idag! Så jag måste ju bara gå ut med hundarna på en promenad :)


Älskade varelser


Förra veckan när vi körde in till tomelilla och gick en promenad.


Ojsan

Visst ja, jag har en blogg också ;) haha! Glömde nästan bort att skriva, och ändå har jag varit här inne en stund eller två :P Jag har inte sovit till nu om ni tror det, jag har varit vaken sen i förmiddags.

Nåja, vad händer idag? Kanske ska ta tag i mitt rum och möblera om som jag tänkte mig? Tvätta hade också varit nödvändigt, ta en runda med hundarna (Dolly har energi som 10mös på tjack, hon håller på att dra i Izzis svans, men izzi vill inte leka)

Ha en bra lill-lördag!


Tävling!


Klicka på bilden för att komma till hennes blogg.

Jag är med och tävlar om denna miniplattång! :D


Vänta med sex till äktenskapet?

Jag skulle ärligttalat säga att jag hade gärna väntat med min sexdebut, jag var alldeles för ung och jag hade gärna väntat ett antal år till. Men som min farmor brukar säga "Man ska pröva sig fram!"

Men det var egentligen inte det jag skulle skriva om. Jag diskuterar med min vän om när man ska ha sex första gången med killen man träffar? Hur lång tid ska man vänta, och hur lång tid är lång tid? Jag har både erfarenhet av att vänta och "inte vänta". Jag tycker att har man personkemi och man trivs med varandra så go for it. Folk som säger att sexet inte har betydelse i ett förhållande har absolut inte fått ett rejällt "samlag", för ärligt så måste man både klicka i sängen och på andra plan :P

msn-konversation
Jag: Jo, men herre gud.. ett år är för lång tid, en-två månader är okej. Längre än så är bara plågeri.. Tänk om sexet är dåligt, då har man slösat ett helt jävla år.
Vän: neee men har man umgåtts ett helt år utan att ha sex då har man ju verkligen tyckt om att vara med den personen.

Vad tycker ni? Ska man köra 3dejts-regeln eller vänta så länge det går?

 


Jag hade stängt in Izzi i tv-rummet

När jag kom hem så hörde jag ett skall från tv-rummet (jag stänger alltid dörren in dit när jag åker iväg) och när jag tittar in så står Izzi där och tittar helt förtvivlat på mig. Lilla fisen! Hon är så tyst av sig, hon gnydde heller inte innan jag gick :(

Det blev lite fynd på Gina Tricot idag, en klänning och en tröja för 49kr stycket :) Looove rea!

Jag gjorde precis en sak som jag aldrig har gjort innan, lagt påluren i örat på en telefonförsäljare. Det ringde från pensionsparande och tjejen var jätte trevlig, men det märktes så jääävla tydligt att hon läste från ett papper och hon babblade i en kvart. Så ärligt, jag pallade inte höra på. HAHA!


Dagens outfit


Jacka: H&M
Tröja: Gina tricot
Svart linne: Gina tricot
Leggings: Halens
Sjal: Fick den av Chanette
Väska: H&M
Skor: Bo Ohlsson

Detta är nog det roligaste jag har hört på länge!


Här hittade jag artikeln

Jag googlade på stamning och hittade mig in på denna sidan. Det var nog den roligaste myten jag har hört ;)


Good Morning!

Idag blir det faktiskt nova lund med Lotta, ingen shopping för mig eftersom jag inte har pengar. Tänkte att jag kunde följa med för annars kommer jag bara sitta här och glo, och jag får passa på att umgås lite med min syster :)
Nu ska jag göra mig iordning alla fall. Ciao!

Vi var ute och lekte en stund


Vad skulle jag gjort utan er mina små fisar? <3


En känd familj jag inte kan få nog av


The Kardashians

Denna familjen är så himla vackra, snygga och underhållande. (Ja okej, styvpappan är inte snygg) Jag älskar ju det utlänska utseendet, jag önskar nästan att jag har mer av mitt ursprung.
Deras serie går varje söndag klockan 22.00 på E! (nya avsnitt), jag försöker följa det, men ibland glömmer jag det :P


Jag är gustaf idag


Jag skäms inte för Tomelilla-bor

msn-konversation

Jag: Jag ska nog köra in till tomelilla och gå en runda med hundarna.
Linda: Men det är bara jobbigt, så måste man ha på sig bra kläder ifall nån ser en.
Jag: Det bryr jag mig inte om, jag kan gå i mjukisbyxor och helt osminkad. Jag har till och med gått i pyjamasbyxor en gång ! :O
Linda: Du är kanske släkt med gubben som går i morgonrock på lidl?

Go middag!

Jag hade svårt att sova inatt, men inte så konstigt.
Tänkte att jag skulle ta mig in till Tomelilla och gå en runda med hundarna. Jag behöver gå av mig allt, walk out the pain som Linda sa :p
Nä, nu ska jag snart gå och ta mig i kragen..

...


Good bye my lover.


Jahaa, och du då?

Jag hatar när man skriver med en person (det kvittar var) och denne skriver :"Vad hittar du på med? Själv sitter jag och gör 'bla bla bla' " Men jahaa! får jag inte skriva "vad gör du själv?". Jag tycker verkligen inte om folk som gör så. Det är omänskligt!

Bara en massa svammel

Jag vet egentligen inte vad jag ska skriva, men jag har ändå ett sug att skriva nånting. Jag är så himla rastlös idag, men ändå jätte trött. Jag sover verkligen som en påse nötter i min säng och har ont i ryggen när jag vaknar, det är verkligen inte.
Jag har ganska mycket ångest för att jag har varit jätte slarvig med mina pengar denna månaden, hur kan jag har varit så ansvarlös?  Visst det är väl en vecka till jag får pengar igen, men det är inte många hundralappar jag har kvar. Nä det får bli skärpning med denna lönen, den kommer heller inte bli stor eftersom jag har knappt jobbat. Men jag måste verkligen börja spara lite pengar igen.
Jag hoppas att det blir sol imorron eftersom jag har ett sug för att gå ut en promenad med hundarna. Izzi börjar bli lite tjock så hon behöver gå lite ;) Kanske blir en tur i kronoskogen om där inte är för geggigt. hi hi.


Sommaren 2009 - Izzi, Dolly och lilla Mille .. r.i.p<3


Påsk pyssel

Jag stack iväg igår för att besöka ett sexparty med min vännina Marre, som ägde rum hos hennes lillasyster. Alla var jätte trevliga och runda om fötterna när jag kom (jag kom efter maten, ovanligt? :P haha!) När väl tjejen kom med sexleksakerna blev alla småflickorna fnittriga. Tjejen som höll i det frågade "Är det någon som har varit på ett sexparty förr?" Jag och nån till svarade ja och då säger tjejen "Okej, nån är erfaren och resten är oskulder" Snacka om torr humor ;)
Vid halvtolv tiden var alla sega (eller ja, dom flesta) och nån låg i soffan och hade däckat, värden rättare sagt :P Så jag och Marre stack in till Ystad en sväng som gamla tider, ibland saknar man det faktiskt. Det blev ett besök på McDonalds, där vi stod i minst en kvart och försökte bestämma oss för vad vi skulle käka :P Sen kom lite kompisar till Marre som vi stod och snacka med, och efter det så begav vi oss hemåt.


Ganska dålig bild, men Marre hade bara en kjol på sig utan strumpbyxor och frös och bena, så hon fick låna hundarnas filt ;) haha!

Idag så har jag jobbat, jag kan inte påstå att vi hade full rulle precis. Men det blev alla fall lite påskpyssel och där kom ett par gäster.

Nu ska jag ta det lugnt tänkte jag, sov som en jävla hosa (strumpa på rikssvenska) inatt. Som alla andra nätter också!

Mobilblogg

nu sticker jag!

Det är alltid trams ;)


Jag, Lotta och Catrin på väg till Celticbaren (6/3). Vad är det för ljud Catrin gör? :P haha!


Årets första skitätare

Jag har sett årets första fluga idag! Helt otroligt :p Jag blev lite förvånad faktiskt, eftersom det inte är fint väder idag.. Nåja, nu ska dom små kräken komma fram snart också.

Ikväll ska jag träffa en kompis som jag inte har träffat på år och dagar! Nämligen Marre :) Jag kan nog inte ens minnas sist vi träffades, men jag har dåligt minne också ;) Bra men kort. Så det ska bli jätte trevligt!


Jag och Marre från gymnasiet, undrar var jag har gjort av den jackan :S

Nu ska jag göra nåt vettigt, om jag orkar ;)

Jag är het idag

Jag vaknade för första gången med att jag kunde andas i båda näsborrarna! YEAH! Däremot kunde jag knappt andas för det va så jävla varmt på mitt rum, höll ju på att dööö! Ändå envisas jag om att "sova lite till". Eftersom jag kan praktiskttaget andas nu med näsan så fick jag slemhosta istället, tack för den televerket! Och för att inte glömma, kliande öron :P haha!
Jag måste också köpa ny bäddmadrass till sängen, det var ju satan va ryggen är dålig nu :S Jag är öm i varenda muskel när jag vaknar, någon som kan skänka mig en peng? Eller jag ska göra som Amir "Gaybloggen", ställa mig och leka gatumusikant? :P 70spänn på en kvart, fy fan . Det kan nog bli många pengar i slutändan ;) Han är helskön den killen!

Nu ska jag fortsätta äta min frukost tänkte jag, sen ska jag ringa och terra min lillebror. (!)

Ojsan

Jag fick värdens chock när jag kollade mitt konto precis, där va mycket mindre än vad jag trodde. Jag måste sluta bete mig som Slösa och vara mer som Spara..


Jag är faktiskt 22!

Snacka om att vara före i tiden :P Jag tittade in en kille på facebook som va 22år, och så tänker jag för mig själv "Nej, han är ju ett år yngre än mig". HEELL NOO! Jag är inte 23! ... än.

Jag tvingar mig att prata

På senare tid har jag tvingat mig själv att svara i telefon, eftersom det bara är försäljare som ringer till oss så är det inte så farligt. Jag har även börjat med att presentera mig, men det låter typ så här "Hej, det ÄR Pau-u-line" Men jag säger det alla fall, framgång :) *klapp på axeln*
Förr kunde jag få en stor klump i magen varje gång det ringde på telefonen, rädslan av att svara och stamma, rädslan av att folk dömmer mig. Jag läste en blogg där personen skrev att vi vet aldrig hur den andra personen dömmer en, det är bara i våra egna tankar som vi tror det.


God middag

Jag tänkte att om jag sover länge så försvinner min förkylning, heeelll nooo! Önska kan man alltid göra :P hehe. Farmor berättade alltid att pappa sov bort sina sjukdomar när han va liten, varför har jag inte fått den egenskapen?
Vad händer idag då? Jag ska vänta på postmannen och titta om jag får min pin-kod idag :P Annars ska jag nog bara ta det lugnt faktiskt, det är fredag, jag borde egentligen ut och svänga på höfterna. Men fan, jag är förkyld.
Oj, jag stirrade precis iväg katten :P Hon stirrade på mig, så gav jag henne "onda ögat" och då gick hon .. Coolt.
Jag är fortfarande sugen på thaimat också! Måste jag ta saken i egna händer?
Förresten, så hade jag en konstig dröm inatt igen. Jag drömde att jag var ihop med min killkompis Tony E. eller vi träffades alla fall. Vi åkte hans gamla 740 (som marre fick låna) och körde till bollklubben här i lunnarp. Vad vi skulle göra där vet jag inte, för sen vaknade jag :P Varför måste jag ha såna konstiga drömmar?

Kvällens bravader

Jag körde in till banken för att ta ut lite pengar (att jag inte fick reda på det innan), sen körde jag in till Willys i Ystad och köpte lite mat, egentligen ingenting av det jag skulle ha, för det ena va slut och det andra glömde jag. Naturligtvis! Jag tycker inte om Willys egentligen...
Sen körde jag till Carol och tog en snabb kaffe med henne, hann att dricka en halv kopp, sen var vi tvugna att köra för hon skulle iväg. Men det var roligt den lilla stunden alla fall :D It's not you, it's me. haha!
När jag kom hem igen så fick jag telefonsamtalet av morfar som verkligen gjorde min kväll :) Sen satte jag igång med att göra lite schnitzlar med ris och b-sås. Det är så jävla tråkigt att Knorr's pulver bearniesås inte smakar något!

Nu tänkte jag att jag skulle gå lägga mig faktiskt, min förkylning har lagt sig på stämbanden, så snart hörs jag väl som Arnold Schwartzneger ;) Yiiaaah!

Grattis i efterskott!

Lottas blogg fyller 3år idag, med närmare eftertanke så startade jag också min blogg i mars 2008 och rättare sagt den 6:e (!) så den har redan fyllt 2år och jag har totalt glömt det :(

Grattis i efterskott bloggen! :D

Jävla apbilister!

När jag skulle köra hem från Tomelilla innan ikväll, skulle jag köra om en bil (som körde i 70!!) precis då skulle också bilen bakom mig köra om mig och bilen framför! Och vi höll nästan på att krocka! Jag kör om bilen och bilen bakom kör om mig och tvärnitar! JÄVLA IDIOT! Jag fick ställa mig på bromsen för att inte köra in i honom! Vilket jag skulle skitigt i eftersom han betedde sig som ett jävla pucko! Skulle fan kört honom i röven! Han blinkar på mig och jag tutar, blinkar och svär allt va jag kan. Sen kör han in till Lunnarp så jag var tvungen att köra en längre bit för att inte låta han tro att jag bor i lunnarp också :P haha! Så töntig jag är :P
Pappa sitter säkert nu och lägger en förbannelse över mig för att jag inte är uppmärksam i trafiken, men jag ska berätta att vi körde ut samtidigt och han blev sur för det, men det är fan inte mitt fel. Men men, ingen skada skedd alla fall.


Lycka!

Det ringde för en stund sen på hemtelefonen, jag svarade naturligtvis, först hörde jag inte vad personen sa eftersom denna sluddrade och bröt på talet. Han sökte Isabella (min mamma) och jag förklarade han hon bor inte här, och då säger han att han är hennes pappa. Jag blev tyst och koppla först inte, sen utbrister jag: "Morfar?!" Jag har inte pratat eller träffat honom på över 10år, det var verkligen jätte roligt att prata med honom. Och han blev överlycklig över att få prata med mig! Han berättade saker som jag gjorde när jag var liten och han sa hela tiden att han älskade mig jätte mycket.

När vi la på, så började jag nästan gråta av lycka. Det var verkligen jätte roligt att prata med honom, man förstod hälften av vad han sa eftersom han pratar inte jätte bra svenska och han är gammal. Men det var verkligen underbart :)

 


Jag hade ingen bild på morfar, därför bjuder jag på en bild på mig och lotta när vi var små :)


*Puh*

Nu äntligen är jag klar med bilen! Tänkte att jag skulle köra in till Willys snart och handla lite, dom har fläskfile för 48kr! Det är ju världens fynd som jag måste bara ha! Jag måste svänga in på banken också, eller om dom har öppet? Det återstår och se..

Värmeslag!

Nu håller jag på att kyla ner mig, fick värsta värmeslaget när tog hem en hel pall pellets. Jag var så yr av värme att jag trodde att jag läste Bo Ohlsson tidningreklam när i själva verket va ÖoB's! :P HAHA!
Tänkte att jag snart skulle ut och städa bilen, solen börjar titta fram lite :) Så jag får passa på, ska nog också vaska av den lite, det var satan va den är skitig i baken!
Jag fick mitt bankomatkort idag också :D Så jag hoppas att pin-koden kommer imorron. Annars blir jag grek!
Back to the real life! Ciao <3

 


I höstas när jag och Lotta var på Nova Lund.


Jag är snål ;)


Go morgon god morgooon!

Visst är det en underbar förmiddag? Solen skiner och fånglarna kvittrar! Hell noo! Skämt och sido, det är dimmigt och kallt. :(
Jag drömde om min vän inatt, det var faktiskt ett tag sen nu. Det var skönt att hon var med i drömmen, jag saknar henne :( Även om det inte var världens bästa dröm, men det var roligt att hon var med. <3

Det är verkligen skit att pelletsen ska ta slut nu när jag är sjuk, då måste jag alltså ta hem mer. Hur jävla kul är det när man är förkyld?! Och tänk om jag inte får någon hjälp idag av dom lathundarna? Nä, dom sista gångerna har jag faktiskt fått hjälp, så jag ska inte smutskasta dom helt :)
Men jag tänkte att jag skulle låta frukosten bottna lite, sen får jag sätta igång !

Ciiiiaaaooo!

Kände mig friskare en liten stund.

Nu har jag duschat och käkat ett äpple, kan jag bli frisk nu? :D Tydligen inte.. Jag hittar heller inte febertermometern, alltid när man behöver saker så hittar man dom inte! Som typ min pinkod till mitt bankomatkort! :P haha! Jag hade heller inte fått mitt nya idag, jag hoppas att jag får det imorron! I neeed my moooney!
Tänkte att jag skulle göra mig lite fräschare nu, kan ju låtsas alla fall att jag är frisk :D haha!


Jag vill ha våååår!

whataya want from me

Yeah, it's plain to see
That baby you're beautiful
And it's nothing wrong with you
It's me... I'm a freak
But thanks for lovin' me
Cause you're doing it perfectly

Nästan värre

Jag hann och sova i en halvtimme ungefär, när jag vaknade märkte jag att halsen var värre :S Pappa ringde och väckte mig också, goda nyheter :)
Nu har jag tvingat i mig en keso, egentligen för tidigt för mellanmålet. Men av någon konstig anledning så kände jag för det, men när jag väl käka den så var jag inte så sugen. Så kan det också vara.
Nåt som jag skulle behöva nu är Bafucin! bafucin bafucin *sjunger melodin* Jag tror att jag snart får hosta också, så jag måste bedöva halsen med något. Jag hoppas att jag har fått mitt bankkort idag! Har inte hämtat posten än, eller pappa har kanske gjort det? Nåja, det skadar inte att gå ut och kolla. Solen hann och gå bort nu medans jag sov :( typiskt.

Jag känner mig lite yr, så jag får nog ligga i sängen en stund till alla fall.


...

- Du är min dröm, sa pojken och log.
- Jag vill va din verklighet, sa flickan och gick.

Påtal om denna "keso-dieten"

Inatt drömde jag att mamma åt av min keso som jag själv hade köpt, jag drömde att vi bodde kvar i vårt gamla hus och jag blev verkligen asförbannad för att hon hade ätit av den, jag gick ut i trädgården och satte mig där mig där och la förbannelse över henne :p Helt sjukt, så besatt är jag inte av keso :P haha!


Men keso is the shiiit ;)


Just det, god morgon!

Glömde nästan att jag hade en blogg ;)
Jag vet ärligt talat inte vad jag ska skriva, men jag kan berätta för er att jag är ganska så strandsatt här hemma. ingen bil, inga pengar och inget bankkort. Alltså, jag kan inte ta mig nånstans om jag inte går naturligtvis, men hell no! Men det är bra att jag är hemma, förkylningen har nämnligen satt sig i halsen snart. Så jävla roligt då!

Jag ska se om jag orkar ta mig ut senare, mitt huvud är så himla tungt.

Jag blev tagen för rattfylleri

Nä, skämt och sido, ville bara skrämma er lite ;)
Jag är så himla trött nu, ska alldeles strax nanna tänkte jag. Att dricka massa vin mitt på förmiddagen är inte min starka sida ;)

Vill också tillägga att jag tycker att vissa människor bara är för mycket! Att vilja skada någon annan pga att man vill må bra själv. Jag tycker det är vidrigt! Och att bete sig på det jävla viset är helt oacceptabelt, dra in folk som absolut inte har med saken att göra, eller att dra alla över en kam (för att säkert inte vill känna sig ensam om saken) För fan, Väx Upp!

Music


Vi är inte de som spottar i glaset ;)

Nu har jag kommit hem från vinprovningen, tyvärr har jag inga bilder eftersom vi hade fullt upp med att smaka viner ;)
Jag tog bussen in till Ystad och skyndade mig till mötesplatsen där jag skulle möta Anna, hon sa att hon hade stått där en liten stund och inte sett någon gå in där som vinprovningen skulle äga rum. Vi kommer in dit och dom håller fortfarande på att plocka upp. Tydligen var det öppet hus hela dagen, det hade vi ju inte fattat. haha! Alla var jätte trevliga där och vi började direkt med att prova vinerna.
Efter det så blev det lite ölprovning, och tänka sig att jag tyckte några var goda :) Jag som inte gillar öl så mycket.
När allt var klart gick vi till Snuggles och åt lite, eftersom vi (jag) blev hungrig av all det drinkande ;)
På bussen hem så var hela jävla bussen full med gymnasieungdomar "Alltså, jag hade absolut kunnat se dig med Johan, helt seriöööst!", naturligtvis hade jag inte mina hörlurar till mobilen med mig och när jag var i tomelilla kom jag på att jag hade ju faktiskt mp3n med mig. Nåja..


Nu är jag hemma alla fall och är skit trött! Funderar på en powernap ;)

Jag är uppe!

Kryss i taket! Jag är är uppe, duschad och påklädd, ska alldeles strax börja sminka mig också. Självklart så somnade jag sent inatt, är lite nervös inför idag faktiskt ;) hehe.
Jag tänkte att jag skulle köra in till Tomelilla och ta bussen därifrån, eftersom hela Ystad har datumparkering så vill jag inte riskera att få en bot. HAHA! Been there, done that. Så jag får helt enkelt hämta bilen imorron.
Det är jätte dumt att dom sätter vinprovning klockan tio på förmiddagen! Man är ju full till middag! (Jag kommer säkert svälja vinet, när man egentligen ska spotta ut det, men jag tycker att det är spritmissbruk!)

Nu ska jag göra mig färdig alla fall,  ha en bra dag! För det ska jag ha ;) hehe.


Så jävla kul!

Jag fick en länk på facebook av en av killarna jag reste till USA med, tack för viruset!

Jag tog en sovmorgon

Man kan ju verkligen säga att jag tog en sovmorgon, men min kropp behöver det nu när jag är förkyld :) Annars hade jag försökt att gå upp vid nio-tio tiden alla fall, eftersom jag har några ärenden jag ska göra idag. Arbetsförmedlingen och banken, dom två bästa ställena som man jätte gärna vill vara på :P haha!

Det är underbart väder idag också! Det snöade igår från och till, det är ju typiskt vårväder att det ska växla så himla mycket :) Kanske ska köra till nån skog och gå med hundarna?


Sist vi var ute och gick i det fina vädret.

Nu ska jag gå och duscha, sen ska jag bege mig :) Ciao!

Röda naglar, jag är mig själv igen!

Jag klippte ner mina naglar lite (snyft) och måla dom röda igen, jag hade fransk manikyr nu denna veckan. Det är absolut jätte fint, men jag trivs bättre med mina röda naglar faktiskt ;) hehe.

Så vad jag har jag gjort idag? Körde pappa till jobbet, handlade lite chips när jag var på väg hem. Kom på att mitt bankkort spärras imorron för jag har fått nytt, så jag fick panik och körde hem och letade upp kortet. Jag hittade det, men inte pin-koden! Typiskt! Så ringde jag till Sparbanken för att jag tänkte att dom kunde ge ut det till mig, självklart ringde jag fel och killen jag pratade med nästan dumförklara mig och sa "Det får du ringa till din bank om juuu" Riktigt sliskig stockholmare va det, Urk! Och när jag ringde det riktiga numret, så hade dom inte kundservice dygnet runt. SJÄLVKLART! Men jag får helt enkelt köra till banken imorron och prata med dom.
Och tackarna gudarna att Ica hade nässpray! Jag höll på att dö idag, när jag helt plötsligt blev snuvig och täppt i näsan. Jag använde nästan två paket näsdukar, haha! Nä skämt och sido. Men jag fick huvudvärk av allt snytande :(



Nu ska jag alla fall snart gå och lägga mig. Ska dricka massa vatten!

Mobilblogg

pontus är här på besök, han hittade sitt gameBoy och jag har kramp så mycket som jag har spelat :p ha ha! Nostalgi på hög nivå!

Priiima skinka, japp japp!

Jag mår nog förvånadsvärt bra idag, förutom att jag fortfarande är förkyld :S Men men, det kunde varit värre eftersom jag drack olika drinkar igår, fast jag tog avstånd från vinet, så det är kanske därför? :) haha!

Det var verkligen jätte trevligt igår! Och alla dess drinkar :) Dry Martini, Passoa a la Pauline, Frozen Daquri, "Lasse" och Grasshopper. Min var helt klart godast ;) Även om jag aldrig hade druckit den förr, haha! Och vilken god mat som Catrin bjöd på, "det lätta tilltugget" ;) Jag är egentligen inte glad för lax och räkor, men det hon tar hem från hennes jobb är så fruktansvärt gott, speciellt räkröran!
Som vanligt blev det massa "vatten" och dans, snack och skratt. Killarna tyckte att det var skit coolt med att tända tomtebloss (såna extrema, inte dom vanliga) inomhus, och raketer på balkongen, det tyckte dock inte jag och skrek som en liten skolflicka varje gång! Okej, tomteblossen är inte så farliga, men jag hatar raketer. Men till sist gick brandlarmet igång och då var det slut på det roliga :P haha! Jag gjorde även repris på "lowlowlow", det gick skit bra dom två gångerna som vanligt :P haha! Men jag har inte träningsvärk idag som sist, jag har kanske övat hemma i smyg bara just för att visa dom andra? ;) haha! Nej verkligen, skämt och sido.
Sen kom söta Amanda, TH och Johanna, och till sist Jenny :D Så det blev verkligen girlpower! YIIAAH!
Vid tolv tiden kände jag att jag var så himla trött, så jag begav mig hemåt.



Tack Catrin och Marcus för igårkväll! Och alla andra förståss, det var verkligen jätte trevligt!


God middag

Jävlar vilken förkyldning jag har fått igen, okej den kunde varit värre. Jag är bara lite snuvig :P Men vakna upp att den ena näsborren är så täppt att inte ens neseril hade kommit igenom är fan drygt ! HAHA!
Förresten har jag ändrat om i mitt rum, sängen står vid fönstret nu och jag kom på varför jag inte kunde ha det så, för att det drar från fönstret (därav min enormt täppta näsa) Så jag ska sätta sängen i mitten i rummet istället. Det blir mer trångt, men va fan. Lite förändringar måste man göra då och då ;)
Nu ska jag göra nåt vettigt, ciao!

Gutten Nacht!

Nu är det verkligen tid att nanna! Jävla förkyldning som har kommit tillbaka igen också! Blir man aldrig av med den? AAAH!
Imorron blir det partaj igen :) Denna gången är det drinkprovning hos Catrine och Stumpen, det ska bli himla kul! Synd att söta Amanda fortfarande är sjuk och inte kan komma, roligt att vara den enda singeln där :P Som vanligt. haha! Vi hade ju kunnats låtsas att vi var ett gift lesbiskt par eller nåt :P

Tänk om jag inte hade följt med?


...



Jag är glad igen!


Typiskt!

Självklart när jag äntligen bestämmer mig för att färga ögonbrynen så hittar jag inte färgen! Åh, så irriterad jag blir! Snart ska jag ta av min turban och kolla hur håret blev.

Rödvins-alkoholist?

Du har säkert fått höra att man ska undvika alkohol om man vill behålla sin figur. Men en ny studie visar istället att rödvin är redan mirakelmedlet för vikten. En stor amerikansk undersökning har kommit fram till att ett par glas alkohol om dagen är positivt för kvinnor som vill hålla vikten.

Drygt 19 000 kvinnor i åldern 39 år och uppåt följdes under 13 år, skriver Expressen. De av kvinnorna som drack lite eller måttligt med alkohol hade då hållit vikten bättre än de som avstått från alkohol, visade resultaten, som publicerades i tidskriften Archives of Internal Medicine.

Anledningen tros vara att de kvinnor som drack alkohol åt mindre kolhydrater, samt att kroppen förbrukar fler kalorier när man druckit alkohol.

De kvinnor som drack motsvarande ett och ett halvt till tre glas vin om dagen var minst benägna att bli överviktiga. Risken var hela 30 procent lägre än för de kvinnor som inte drack någon alkohol.



Detta fick jag av Anna igår, hon är rödvins-alkis ;) haha!


God middag gott folk!

Tacka gudarna för att jag mår bra idag :) Eller ja, lite seg är man ju.
Anna kom hit igår (titta inlägget nedanför på den självsäkra parkeringen), eftersom vi har ganska mycket snö runt om så kunde inte Anna stå ute på vägen, så vi kom på den briljanta idén att försöka få in bägge bilarna på parkeringen, och eftersom man inte kunde sätta dom bredvid varandra för att där är för mycket snö, så fick vi backa in min bil längre in mot garageporten och Annas bil framför. Så förlåt grannar om ni hörde mig skrika "STOOOP!!" :D Hahaha!
Det blev en massa vin, skruvar, popcorn och ballerina kladdkaka. Till och med en pirog som vi delade på :) Anna är alltid hungrig ;) haha! Trevligt hade vi alla fall! Vid ett tiden var så lulliga och trötta att vi gick och la oss.

Anna har kört hem och jag ska snart färga mitt hår tänkte jag.

Mobilblogg

snacka om självsäker parkering ;)

...


Ett äpple om dagen håller doktorn från magen

Hej hopp! Jag är vaken, fy fan, jag känner mig lite yr när jag steg upp. Vinglade fram till tarassdörren :P Drack jag igår? Nee :P
Men alla fall, vad händer idag? Tänkte att jag skulle ta itu med mitt rum och börja ändra om, dammsuga upp dammråtterna under sängen ;) mohaha! Nu ska jag fortsätta med min frukost! Ciao.

Jag är född som tönt!


Ensam i mörkret

Nej, självklart sitter jag inte i mörker. Har faktiskt tänt en massa värmeljus, så jag har det jätte mysigt på mitt rum :) Men ensam kan man ju säga att jag är, eller inte, jag har ju faktiskt mina hundar. Så helt ensam är jag heller inte! Rubriken stämmer alltså inte :P

Jag har det egentligen skit bra; Jag bor fortfarande hemma, behöver alltså inte spendera flera tusen kronor i månaden på hyra och dvs. Jag får låna pappas bil, självklart betalar jag min egen bensin och köper spolarvätska, lampor och sånt när det behövs.
Man kanske skulle satsa på att bo hemma hela livet istället? :P HAHA! Jag lovar att pappa just skrek högans skyn :P Oroa dig inte pappa, jag är stannar inte föralltid ;)

Nä, om man kanske skulle ta och försöka sova, där är en dag imorron också.  Ciao bella!

 


Mätt som fan!

Jag har ätit murkelsås som aldrig förr! Jag fick med mig en burk i måndes från jobbet, och den såsen är så jävla god, man kan aldrig sluta äta av den :) Jag köpte hem skinkschnitzel och gjorde mina egna schnitzlar, för första gången! Självklart blev det jätte bra ;) hehe.
Jag körde och besiktiga bilen innan. Självklart när jag kommer ut till bilen så kommer jag på att jag skulle tvätta den, det hade jag naturligtvis glömt och tagit det lugnt när jag gjorde mig iordning. Som tur hade jag lite tid över eftersom jag skulle till mamma. Men när jag kommer till st1 så där är en före mig som skulle tvätta bilen. Då var jag jätte stressad! När jag kommer till mamma, så springer jag in till henne och lämnar pengar och byter par ord med henne, och helt plötsligt är jag sen till besiktningen.
Bilen gick igenom också, kryss i taket! :D Sen körde jag till Carol och drack kaffe där, snacka lite skit så klart. Alltid lika mysigt :D

Nu är jag så mätt att jag skulle kunna rulla fram!

Jag ska också!


Jag ska också börja med keso-dieten. Alla i mina kompisar gör det, eller alla två ;) haha!
Nä skämt och sido, jag älskar keso, men jag skulle inte kunna leva på det ;) Jag älskar mat för mycket.


Uppe med tuppen nästan

Åh va jag hade lust att ligga kvar i sängen (okej, jag sitter faktiskt i sängen med datorn i knät). Jag känner mig lite dyster idag, vädret är ingen hit heller.
Jag håller på att tvätta lite, sen får jag nog ta en sväng om med dammsugaren här inne på mitt rum ;) Jag funderar på att ändra om här också, jag får se hur det går. Rummet är ju mini :P

Ja, jag får väl börja :p

Jag vet inte vad jag vill längre.

Jag har börjat tänka för mycket. Vill jag verkligen flytta till småland och plugga där? Jag ska kanske hitta nåt här i skåne? Hur kommer det gå för mig och A? Klarar vi distansen? Hur ska jag göra med mina djur om jag flyttar långt iväg? När är det min tur att flytta hemifrån?
Många frågor och inga svar. Jag lovar, detta är bara en liten bråkdel av alla frågor som snurrar runt i mitt huvud.
Att gå och prata med någon (psykolog, kurator eller nåt liknande) är verkligen inte min grej. Jag har gjort det en gång och jag kände mig väldigt obekväm. Jag är väldigt skeptiskt till det jobbet, dom sitter och tjänar pengar på att jag pratar, och dom säger ett par ord då och då! Nä, om jag vill prata med någon så gör jag det med någon jag känner och är bekväm med, som en familjemedlem eller nära vän.

Nu är det verkligen dax för att sova. Jag har en del ärenden jag ska göra imorron :) Bland annat besiktiga bilen! (äntligen)

Katten är äntligen badad!

Seriöst, jag har aldrig sett så svartare ögon på Snuttan som när jag skulle sätta ner henne i duschen. Hon mjauade hela tiden och försökte smita, hon blev inte helt ren, men det var omöjligt när hon rörde sig hela tiden :( Men lite renare blev hon ialla fall !

Jobbet gick bra idag också, det är skönt att ha begravningar för dom sköter sig själva :) hehe. Plus att jag fick med mig hem murkelsås, det är så himla gott! :D
Nu ska jag göra nåt vettigt, typ köra in till mamma och lämna pengar, sen handla mjölk och tvättmedel :P

Den dära klumpen i magen

Jag vaknade prick klockan åtta och var helt säkert på att klockan var elva och jag hade försovit mig. Seriöst, jag var nära på att gråta (!) Jag hade verkligen den känslan i magen, jag var nära på att ringa chefen. Jag stirrade på klockan i två minuter och försökte inse för mig själv att klockan är faktiskt bara åtta och jag ska inte upp än.

Jag har haft jätte konstiga drömmar inatt, bara ångest-drömmar. Inte läskiga drömmar, men drömmar man helst inte vara med i.
Nu ska jag fixa håret, sen ska jag köra till jobbet.

Jag tittar på Svenska Hollywoodsfruar för första gången.

Jag har varit hos Carol nästan hela dagen, kom hem vid halv sju tiden :P Men mysigt var det!

Sen körde jag till Ica och köpte lite mat, fläsk och makaroner ;) mums!

Jag är väldigt fåordning idag, men jag skulle gärna bara vilja gå lägga mig om jag ska vara ärlig :P


Hej hopp!

Snacka om att jag verkligen tvinga upp mig ur sängen idag, jag var så jävla trött när jag vaknade.
Nu har jag precis käkat frukost, och ska strax gör mig iordning. Det är nog jävligt kallt ute för det är frost på träden :S Jag har en fruktansvärt träningsvärk i låren efter mina tappra försök att göra "the move" i lördes :P


Saknar honom.

Show me a way to beat the monster

Jag körde en vända till Benny med några kanelbullar, eftersom han har tjatat om att få smaka dom :P Sen kom Becka och Kim, gud va det var länge sen! Underbart att träffa snäckan igen :) Du, jag, en flaska vin och tapeter på fredag ;) he he!
Nä, nu ska jag läsa lite bloggar, sen ska jag nanna :)

Jag har inte sagt ett ord rätt idag.

När jag och Lotta sitter och käkar på Svampagrillen, jag tar min första jätte varma pommes och stoppar in i munnen och säger:
- Aaah, vad kallt!

Jag är tillbaka .. Nästan.

Jag vet nästan inte vad jag ska skriva, mycket har hänt. Jag kan börja med i torsdes var jag iväg och fixade bilen, så nu hörs den nästan ingenting alls :( Hörs nästan inte som en v6 ens, dock har jag fått basen i högtalarna tillbaka . haha! Sen stack jag till Anna en runda och slutade med att jag sov där :P

I fredes stack jag, anna, kim och tobbe till Store Thor och käkade. Verkligen god mat, dock lite dyr för min smak. Men va fan, nånting får man unna sig :) Däremot hade dom världens minsta desserter! haha! För Kim och Tobbe var det bara en munsbit :P Sen gick vi en sväng till Kingan och satt där och snackade (och drack 'vatten' naturligtvis. haha!) Och tänka sig att två puckon kom dit också, seriöst. Man står inte 15cm ifrån en och viskar, va mogen nog att hälsa istället!

Igår jobbade jag som sagt, hade lite folk faktiskt :) Skönt att ha nåt att pyssla med, dock höll jag på att skita på mig varje gång dom skulle betala eftersom jag är livrädd för att jag ska göra fel med kassan :P
Vi stängde redan vid sex eftersom ingen kom, så jag stack snabbt hem och gjorde mig iordning, sen stack jag in till Lotta för att festa :) Eller ja, fest på tre pers. Men roligt hade vi :D Jag gjorde "low-low-low"-dansen, dom två första gångerna gick det skit bra. Men sen fick jag ont i lårmusklerna och satte mig på röven hela tiden. Dum var jag också att göra det när vi skulle gå till celtic, jag och Catrine stod utanför lägenheterna och vänta på lotta, jag skulle naturligtvis göra dansen, även om jag visste att det inte skulle funka. Och alldeles rätt, jag satte mig på röven och fick princip en halv cider över mig och förstörde mig vita halsduk med min cider som var röd. Skit snyggt, men jag såg det inte förrän senare att jag hade förstört den.
Väl på celtic var där lagom med folk, vi började med att beställa två tequila rose och naturligtvis hade vi för lite pengar och dom hade tydligen slutat att ha kortbetalning, men det löste sig sen. Vi hade skit kul alla fall, och helt plötsligt kommer söta Amanda instudsande :P Ännu mer roligt!
Det var egentligen tänkt att jag skulle ta ett tåget hem, men det blev efterfest hos en killkompis som jag inte har träffat på länge, så jag passade på helt enkelt :) Och där blev det lite mer dricka (vatten självklart) och dans på stolar. Kul hade vi allafall :D


På väg till Celtic, vilken underbar kamera jag har som tar såna bra bilder. haha!


Guess Who?! ;)


På Celtic. Johannes, Catrine och Lotta.

Idag så hämta pappa mig och vi körde till hans jobb, så att jag skulle ta bilen. Sen körde jag tillbaka till Lotta och vi körde till svampa för att käka, självklart :D Det är fan standard. Vi satt där och spelade Skitgubbe medans vi väntade på maten, vi hade absolut inte bråttom, jag tror inte att vi någonsin har ätit så sakta :p haha!

Nu är jag äntligen hemma, och ska sova lite tänkte jag. Det blev inte så mycket sömn inatt, eller imorse måste jag säga :P


Jo jag lever!

Sorry att jag inte har uppdaterat här, men ärligt så har jag inter haft lust.
Nu ska jag göra mig iordning, sen ska jag bege mig till jobb. Jag skriver när jag kommer hem, kanske. Ciao!

Sool igen!

Nu blir vi snart bortskämda här, det är sool igen :P Jag ska käka lite frukost sen ska jag gå en middagspromenad med hundarna. Kanske ska ta med Chanel också för hon har energi för en hel kennel :P haha! Fast det kommer bli atans jobbigt med tre hundar, varav två som är stirriga :P
Synd att det inte gick :(


Go natt!

Nu har jag tänkt att jag ska sova. Jag är riktigt trött, börjar bli en aning förkyld och jag är sugen på att baka. Lite kanelbullar och bröd. Mums!



Go natt!


Medans solen var framme!


Jag var ute och gick en runda med dom små monsterna innan. Det var så himla skönt! Det var ju himla länge sen jag var ute och gick med dom, så dom uppskattade det väldigt bra :)


Hos Alicia

Nu sitter jag och passar lilla Alicia, hon blötar ner allting med sin flaska :P haha! Hon är så kär.

Dagens horoskop


Förresten..

Jag och Anna stod vid wunderbaumen på bo ohlsson, och en man står bredvid oss.

Jag: Jag köpte en wunderbaum-man en gång och han luktade alltså asräligt!
Anna: Jo, men det gör alla män!

Mannen bredvid oss tittar konstigt på oss och kunde inte hålla mig för skratt :P Så jävla pinsam hon kan vara ibland

Shopping!


H&M: Två tröjor 79kr stycket, ett halsband (dock med en massa bjällror som jag ska klippa bort), solpuder och mascara.


Närbild på tröjorna, lite spets :) Jätte fint!


Lindex: Ett par leggings med blingbling på sidorna, 149kr
System bolaget: Passoa ;) hehe.

Hemma igen från mini-shopping-rundan med Lotta

Det var jätte mysigt att träffa Lotta igen, det var faktiskt länge sen vi umgicks :) Det blev en runda in på H&M där jag hittade två tröjor och smink :) Sen gick vi en runda in på Lindex där jag hittade ett par leggings, har varit i behov av ett par nya. Jag hatar verkligen att gå i jeans, det är stelt och jag ser tjockare ut då, måste bara tillägga att jag har gått upp två kilo. KATASTROF! Efter det besöket så tänkte vi fika på EH, men där va så jävla fullt så vi bestämde oss för att käka på Max, jag tycker verkligen inte om det stället. Direkt när vi kommer in rå-glor alla fjortisar på en, och jag munnen kan inte vara stängd "Det var ju satan va dom kan glo" sa jag :P haha! Vi kan inte hjälpa att vi är snygga ;) mohaha!
När vi var mätta och tunga i magen så gick vi till systemet och köpte lite gottis till drinkkvällen :) mums mums!
Snacka om att Lotta var nojig när vi skulle ta tåget hem, "tänk om det är det tåget vi ska på? eller det? eller det där borta?" haha! :D

Nu ska jag ta det lugnt, jag blev skit trött efter måltiden på Max, kanske fick lite Valium i min burgare? :P Jag visar mina köp senare :)


Dagens outfit



Jag gjorde om tröjan lite som jag köpte på Gina, jag tyckte att jag såg ut som ett hus, så jag slängde upp det som hängde framför på axlarna och satte dit en "brosch" som jag gjorde av ett armband och säkerhetsnål :) Lite kreaktiv kan jag allt vara. hi hi! Jag fick ingen bra bild på hela tröjan eftersom det bara blev suddiga bilder :S Konstigt.
Nu är det snart dax att gå till tåget :) Ciao!


Nu går t.o.m Tele2 ut i bloggarna



Tele2 läste detta och tyckte att dom kunde passa på att sälja lite åt mig. Bara det att jag har bindningtid, hur löser dom det då? Ajja, rätt roligt att dom till o med går ut i bloggarna nu och försöker sälja sig :P


Röda naglar och jag är klar

Jag är redan klar nu kan man säga, det är så himla tråkigt att vänta.. Blää! Hoppas att Lotta skyndar sig så att vi tar två-tåget in. Lotta ska alltid ta hundra år på sig att göra sig iordning ;) haha! Nä skämt och sido.
Jag får väl hålla mig sysselsatt på nåt sätt.
Update! Lotta är klar och vi tar två-tåget in! YEAH!

Ny månad?

Jag hade helt missat igår att det var ny månad. Hur kan man missa någonting sånt?
Dessutom kom jag på att jag duschade för tidigt, nu har jag ingenting att göra.. Jag kan ju smörja in mig och lite sånt, det är alltid nice :) Så känner jag mig riktigt fräsch när jag åker iväg, jag ska nämnligen åka tåg och Lotta har inte åkt tåg på säkert ett år snart, hur kan man inte åka tåg? Joo, man har bil :P hehe.

Jag vill passa på att gratta min halvsyster Chanette som fyller 29år idag :) Grattis!

Ja, nu får jag väl sätta igång, annars slutar det väl med att jag stressar ändå. haha!

Jag är uppe!

.. och klockan är före tio :) Nu ska jag gå och ta en dusch, här är lite småkallt :S

Innan jag ska sova - Dagens ha-begär!


http://www.phoenixtshirt.com
Denna är så jag! Jag älskar gustaf och jag hatar måndagar! Jag är som gustaf, plus att jag älskar lasagne ;) mums mums! Men den jävla t-shirten kostar 249kr, tycker det är lite dyrt. Men den hade varit asball att ha :D Vill ha!


Nybäddad säng är det bästa.

Jag åkte som sagt in till Tomelilla, och Anna hämtade upp mig på stationen och vi begav oss till EM. Jag är van att folk känner till Tomelilla, men jag fick vara guide till lilla anna ;) hehe. Inget soffbord hittade hon heller, såvi begav oss till Boan istället och köpte lite nödvändigheter. Sen körde hon hem mig :)

Det kändes jätte konstigt att börja jobba sen, som sagt tycker jag inte om att jobba fel. Det blir fel i mitt huvud då :P hehe. Det var lugnt på jobbet, från att säga att vara ca 25 stycken så blev dom 11. Way to go! Jag fick ta sista stunden, som var väääldigt långtråkig. Politiksnack är inte min grej :P

Anna var ju också lagom yr, när hon skulle gå in i sin bil så tyckte hon det var konstigt att den inte var upplåst. Men så stod hon vid min bil :D haha! Det är skillnad på svart och röd, även i mörker ;)

 

Nu ska jag alla fall läsa lite bloggar, sen ska jag nanna. Det blir Y-Town imorron med Lotta :)


I need some money!

Jag tittade nyss på Mina Sidor på Tele2.se och såg att nästa mobilräkning kommer bli saftig. Jag undrar hur fan jag gör?! Jag är inte ute på nätet och jag ringer inte mycke, dock skickar jag ganska många sms. Men för så mycket? Näää..
På tal om att jag kommer bli fattig, så klickade jag hem lite från Ellos igår, så ni får se det när jag tar hem det ;) hi hi. och självklart är dom som tar längst tid på sig! 5-7dagar, lite drygt!

Nu måste jag skynda mig! Ska ta bussen in till tomelilla (kryss i taket) och titta på soffbord med Anna. Ciao!

RSS 2.0