Outfit



Så här ser jag ut idag :D
Ha en trevlig lördag, för det ska jag ha ! Utan alkohol :D Ciao!

Stamning vs alkohol

Det är så med mig (jag kan inte tala för alla som stammar), när jag dricker alkohol så stammar jag mindre (nästan inget alls enligt vad jag har hört av andra). Jag tror att det har något att göra med att alkoholen får en att slappna av och man bryr sig inte så mycket.
Så om man hade kunnat dricka varje dag så hade jag gjort det för att stamma mindre.. Det är ju så också när vissa stammare tar droger så stammar dom mindre. Det har väl något med musklerna kan jag tänka mig. Men nu har jag lite vett i skallen så jag inte är alkolist på heltid :P hehe. Bara när det är fest ;)

Nu har jag precis duschat, ska göra mig iordning och bege mig till min bästa kompis födelsedagsfest. Ja, jag löste det :D Underbart. Och nej, jag ska inte dricka ;)
Ciao!

Ögon och flygande plastmuggar.

Gårkvällen var härlig. God smörgåstårta, goa vänner och gott dricka :) Tack TH och Marie för en lyckad fest!
När jag och lotta kom till th & marie, var vi nästan dom första. KRYSS I TAKET! Vi är nästan alltid sena ;) he he.
Som alltid hos Th så har vi roligt, vi skrattar nästan ihjäl oss, vi sjunger till musiken, flörtar och har hemliga samtal på toaletten med tjejkompisarna :)
Vid tolv tiden så gick vi ner till celtic och festade lite där. Men där är så trångt att man känner sig som en sill i burk.
Sen var det att ta tåget hem, fan va det var jobbigt att gå med mina skor. Det tog säkert en kvart att gå hem, när det tar fem minuter med vanliga skor. Herre gud :P Förresten, så var det en ung kille som gick runt i tåget och frågade om vatten. Där finns fan vatten i kranen på dass :p haha!




Martina, Camilla, jag och lotta.


Mmm, gott med vin :)


Goa töser ! :D


Födelsedagsbarnen! :D Th och Marie.


HAHA! Jag har judenäsa på denna bilden :P


Camilla, Marie och jag :)


Är vi inte vackra? :P


Jag ser ut som en crackad transvestit. HAHA! Den bjuder jag på :)

Nu ska jag ta det lugnt, sen ska jag göra mig iordning. Ciao!

Fest

Nu sitter jag hos Th. Killen tittar in mig. Vi ska nog till celticbaren. Ciao!

Outfit.


Gina Tricot klänning, utan det vita skärpet.
Peeptoe shoes från Skopunkten.


Lösögonfransarna är på ;)

Kvällsmat.


Lagom stor kyckling, lite bacon, tio oliver (enligt Anna Skipper ska man käka det per dag) och min hemmagjorda tzatziki :D
Det bjuds på smörgåstårta ikväll, men jag är inte så förtjust i det, så jag ladda upp med lite mat nu ;)

Frisören

Det är alltid lika trevlig att klippa sig på L.u.g.g, henne jag klipper mig hos är en gammal skolkamrat. Vi har gått på samma högstadie ihop, och det är ganska kul och prata om gamla tider :P Självklart skvallrar man om nya grejer också ;)

före


efter

Det blev ganska dåliga bilder, men det överlever ni nog ;)
Det syns knappt att jag har klippt mig, om man tänker på längden. Men gud vilken glans jag fick på håret ! Och så klart är dom slitna hårtopparna borta, så det är underbart att dra handen genom håret :)

Gud va jag stör mig på folk man pratar med på msn, när man skriver "Tyvärr, jag måste gå för jag ska göra iordning mig till fest" Och så får man svar tillbaka "k", alltså det ska betyda okej. Hur jävla svårt är det att skriva "okej, det är lugnt. vi kan snacka mer än annan dag"? GOD ALLTSÅ!

Nu är min mat snart klart. Hörs senare ! Ciao.

Yeah!


Detta är jag om några månader ;) HAHA!

Innan jag skulle duscha så tänkte jag att skulle väga mig, för jag har inte gjort det på några dagar. Så jag ställer mig på vågen, och siffrorna 87.0 kommer fram. WHAT?! Jag har alltså gått ner ytterligare i vikt, okej inte mycket, lite mer än ett halvt kilo, men ändå :D Jag tycker att jag har slarvat med maten. Men jag ställer mig på vågen en gång till för att dubbelkolla, men samma siffror kommer upp igen! Fan va jag är duktig :D hi hi. Men jag måste verkligen ta mig i kragen och motionera, då kommer kilona försvinna fortare :)
Nu ska jag softa en kvar eller nåt, sen ska jag göra mig iordning för frisören :)

Fredag !

Nu är det äntligen fredag ! Jag låg och drog mig i sängen riktigt länge, halv tolv :P haha!
Jag ska käka en macka, sen ska jag duscha. Jag ska ju klippa mig idag :D
Vi hörs senare ! Ciao.

Dax för att nanna.

Nu har jag tagit en kopp te och kollat en stund på Lyxfällan.
Trots att jag inte steg ur sängen förren klockan elva idag, så är jag verkligen dödstrött nu. Visst, jag vaknade klockan åtta och lyckades hålla ögonen öppna några minuter så att jag kunde skicka några sms. Men sen somna jag igen. Det är ju för att jag är lite sjuk så behöver kroppen vila.
Vad som händer imorron är att jag ska till frisören. Äntligen ska mina slitna hårtoppar bort :D Sen ska jag hem och göra mig iordning, för det blir födelsedagsfest hos Marie och Therese. Jag ska inviga mina nya pumps som jag fick när jag fyllde år :) hi hi. Och min ena klänning som jag köpte på Gina. *wiiie*
Jag har verkligen ångest för att jag inte hinner med min bästa väns födelsedag på lördag, ibland måste man proitiera andra saker som händer i sitt liv. Som att jag ska bli gudmor :D men jag lovar att jag kommer tänka på dig varje minut gumman !
Nu ska jag lägga mig, hoppas ni har haft en trevlig torsdag :)

Lite bilder.


Min tzatziki, ser den ätbar ut? :P haha!


Förresten, jag färgade ju håret i tisdes :)


Lite bilder på valparna. Dom är 5veckor :)

Til Anonym: Vårt hus kan man säga är en villa, det är ganska stort. Men jag tror att mamma och pappa vill ha lite över 1milj.

HAHA!

Nu är jag äntligen hemma. Först blev det en runda uppe hos oma och moster, jag färgade och klippte hennes hår. Man kanske skulle satsa på en frisör karriär ialla fall? :P haha! Lotta kom också upp, det var ju länge sen hon var där ;)
Efter det så gick vi ner till Systemet. När vi packade ner vår alkohol så börja lotta skratta högt så det ekade på hela systemet :P haha! Kassörskan började också småflina, och vi fnittrade oss ut :P
Och så blev det en liten tur på boan, jag hade ingenting, men lotta köpte lite nödvändiga grejer.
Sedan skildes vi åt och jag körde till Ica och handlade hem lite mat :)
Fy fan va jag är trött, och jag har huvudvärk. Jävla väder. Men nu tänkte jag ta tag i min tvätt, för jag skulle ha tvättat hela veckan och nu har jag absolut inga rena kläder kvar att ha på mig, så jag får väl ta mig i kragen. Jag tänkte också att jag skulle pröva på att göra en tzatziki :) Och jag måste måla mina naglar, måste vara fin till imorron när jag ska på födelsedagsfest ;)
Hörs senare ! Ciao.


Jag och lotta förra sommaren hos TH.

Till Anonym: Det är till salu, men det är inte ute hos mäklaren än.

Full rulle.


Ja idag skulle jag nog inte legat i sängen till elva :P he he..
Idag ska jag till moster bus och klippa/färga henne hår. Sen ska jag och lotta shoppa lite alkohol. :D Alltid lika kul.
Men jag måste verkligen skynda mig ! Ciao!

Never ending story.



Åh ! Kan jag inte få flytta imorron? Eller om tre dagar? Jag vill ju börja packa :P haha! Kliar i fingrarna hela tiden. AAAH! Det är över en månad. Hur ska jag klara det? .... ;)

Så vad händer nu? Funderar på att lägga mig i sängen och läsa boken. Jag är slut i kroppen, även om jag inte har gjort nåt speciellt idag. Jo, jag vaknade och steg upp ur sängen . Det var ganska ansträngande :P haha!

Jag stannar lite till ;) Ciao!

Utmanad.

Jag har blivit utmanad av Chanette.

UTMANING: VARJE SVAR MÅSTE BÖRJA MED BOKSTAVEN I DITT NAMN
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar!

1. Vad heter du?: PAULINE
2. Ett ord på fyra bokstäver: PITT
3. Flicknamn: PAULA
4. Pojknamn: PATRIK
5. Yrke: PILOT
6. Färg: PURPLE
7. Klädesplagg: PYJAMAS
8. Mat: PIZZA
9. Sak i badrummet: PÄRLA
10. Plats/stad: PARTILLE
11. En orsak att vara sen: PGA BUSSEN
12. Något man skriker: PITTJÄVEL
13. Film: PINOCCIO
14. Något man dricker: PEPSI
15. Band: PISTOLS
16. Djur: PAPIGOJA

Välkommen till vuxenlivet Pauline

Jag har strålande nyheter idag, som får mig på bra humör :D
Det är nämnligen så här är att jag, Tessan och alicia ska flytta ihop! Tessan fick reda på idag att hon fick lägenheten ! Varför jag inte har skrivit om detta innan är att det har varit en hemlis :P
Nu kommer jag ut i vuxenlivet på riktigt känns det som. Nu är det allvarligt ansvar som gäller, och skaffa jobb så att jag kan hjälpa till med hyran och så vidare. Jag har ju turen att i början av mars kommer jag gå med i Jobbgaranti för Ungdomar, och där får jag ju "dagslön" på 130kr tror jag. Så där blir en liten peng, men inte jätte mycket.
Den första april flyttar vi. Vilket skämt ;) Jag behöver ju inte packa än, jag har inte så mycket grejer. Det mesta är faktiskt nerpackat eftersom jag ändrade sovrum. Så i slutet av mars kan jag börja packa :P ha ha! Soft.
AAAAH! Jag kommer ju inte ha nåt internet :P ha ha! Och heller har jag inte råd med nåt mobilt bredband . Hmm..

Jag bestämde mig för att stanna hemma, jag mår inte bra, börjar bli förkyld och det andra. Plus att Carols superstarka kaffe gav mig knip i magen illamående. Tack! :P Men fan, det rensade tarmarna ;)

vad ska jag göra?

Nu är jag hemkommen igen. Det blev superstarkkaffe hos Carol, hennes "morgonkaffe". Jävlar vad det satte igång i magen :p ha ha!
Jag vet inte om jag ska följa med mamma och syster till Ystad, egentligen hade jag behövt att tvätta. Men där är en dag imorron också ;)

Ciao!

Sjuk igen?

Jag håller på att bli förkyld igen, det är fan inte kul längre.
Det blir morgonfika hos Carol om en stund, så jag ska göra iordning mig och sticka dit. Men först måste jag till posten och skicka iväg filmerna. Det är ett måste !
Vi hörs senare ! Ciao.

Heldag.

Det blev verkligen en heldag med flickorna :) Och det var faktiskt en överraskningssammankomst, för att fira mig :D ha ha! Det hade jag aldrig kunnat ana, trodde dom bara ville träffas och fika. Men när Sanne kom, så gav dom mig en födelsedagspresent :D dom är för gulliga.


Bilden blev jätte konstig. Tröjan är egentligen bara röd, men kameran tyckte inte likadant :P he he!  och så fick jag en långt linne, det behövs alltid :D Jag är jätte dålig på att köpa vanliga linnen faktiskt. Tack för presenterna flickor :D

Efter färgningen och presenten, så gick vi åt och åt. Det blev faktiskt pizza, usch, fy på mig :( Men stället vi gick på var dyrt, salladen gick nästan på en hundralapp, och jag hade verkligen inte såd med det, så det fick bli en billig pizza.
Efter det så gick vi lite i stan, jätte mysigt :) Men kallt :P
När vi kom hem till Marre igen, blev det starkt kaffe och lite tvspelande . Snacka om att jag fick ta en liter mjölk och fyra sockerbitar för att jag skulle kunna dricka det ;) ha ha!

När jag skulle ta bussen hem, så fick jag biljetten billigare. Det är därför det är bra med utlänska som kör buss, ibland uppfattar dom fel vart man ska, så ibland får man det billigare. Men det kan ju också bli tvärtom att det blir dyrare, men då säger man till ;) ha ha! Jag älskar ju att åka buss, så jag får ta mig i kragen och åka lite mer. Men ibland är det faktiskt billigare att köra bilen.

Dessutom har jag färgat håret idag! När jag och Marre var på boan för at köpa färg, så var typ allt slut! Min hårfärg som jag alltid brukar ha syntes inte på långa vägar, så jag fick ta nåt dyrare, typiskt.

Nu ska jag titta på House, sen blir det nog sängen för mig, får se för Marre lagade väldigt starkt kaffe :P
Jag måste verkligen skicka iväg filmerna imorron! Annars får jag betala skiten och det har jag inte råd med. 
Hörs senare kanske ;) Ciao!

Nu är jag uppe.

Jag ville knappt gå upp ur sängen idag. :P haha!

Gårdagen var jätte trevlig! Jag och Lotta skrattade nästan hela tiden :D
Det började med att på tåg stationen i Lunnarp, där jag skulle ta tåget till Tomelilla. Jag sätter i mitt rabattkort i automaten, och det funkar inte! Herre gud, och så hade där kommit ny mynt automat. Men fan heller att inte den funka! Så jag fick be snällt om en biljett på tåget.

Sen när jag kom till Lotta så kunde hon inte bestämma sig vad hon skulle ha på sig, skulle ha hon den jackan, skulle hon ha den halsduken? Hon prövade allt minst fem gånger :P

Väl på Nova lund blev det Gina direkt, jag hittade två klänningar :D Visar bilder längre ner. Sen blev det lite annat smått och gott för Lotta. När hon prövade bhar på Lindex, så var jag så tvungen att gå och kissa, när jag skulle gå tillbaka, går jag in i en affär, helt säker på att jag hade gått in på Lindex och letar efter omklädningsrummet. Nej, då hade jag gått till Kappahl bredvid :P ha ha! Sen när vi stod i kassan, ja vi gjorde bort oss lite. Vi kom in på dialekter och började göra narr av lundare och sa "ska vi ta byssen till lynd" och så vidare :p ha ha! Sen kom vi på att vi var i lund så vi skulle nog inte säga sånt högt :P haha!
Sen blev det så klart en fika på Espresso House! :D Chailatte med grillad macka.. muuums!

  
Första klänningen ska jag ha på Alicias dop tänkte jag. För den andra köpte också Lotta, och hon ska ha på dopet :)

Nu är jag jätte stressad, ska nämnligen till Simrishamn idag, först färga Marres hår, sen ska vi fika med Sanne. Det är ju sååå roligt :)
Förresten så med vikten, det har stannat nu tycker jag. Men jag har faktiskt slarvat lite får jag erkänna. Men jag ska bättre på mig ;)

Vi hörs senare ! Bilder på gårdagen lägger jag upp senare. Ciao!

Nanni

Jag är så himla trött, så jag ska faktiskt lägga mig. Jag uppdaterar imorron istället.
Gonatt ! Ciao.

Inte alltid?

Pratar med en killkompis på msn, och jag sa att jag skulle till nova lund strax. Hans svar blev "du är ALLTID på nova lund". Ha ha! Jag är där inte alltid :P Men när jag ska shoppa så blir det nova lund. Jag har faktiskt inte varit där på nån månad eller två. Kommer faktiskt inte ihåg :P hehe.

Nåja, nu ska jag fixa håret, sen ska jag ta tåget in till Tomelilla. Ja herre gud, jag ska ta tåget. Det var år och dagar sen jag åkte tåg :P Saknar det faktiskt lite. hi hi.
Ciao!

Uppe med tuppen

Jag vaknade klockan sju av min väckarklocka, och var jätte pigg ! Helt otroligt, men jag tänkte att jag ligger i sängen en stund till, så kvart i åtta gick vi upp. Det var verkligen jätte varmt i mitt sov rum! Mamma, ha pelletsbrännaren på 3:an, annars dör jag och Izzi!
Jag har precis ätit frukost nu, så alldeles strax tänkte jag duscha.
Idag blir det ju shopping ! :D Chailatte! Muuums ! På sistone när jag och lotta har shoppat så infaller det på en måndag, ett tag så shoppade vi tre måndagar på raden, hmm, va vi rika då eller? :p ha ha!
Fan jag har fått mensvärk och har en fede finne på ballen(röven) som gör skit ont! Intressant att veta va? :P
Vi hörs senare. Ciao!


lite små seg.

Jag kan inte säga att jag är bakis, men lite små seg är jag. Och varför jag inte har bloggat förrän nu är att jag inte har orkat, plus att min bror hade fortfarande min internetsladd.

Gårdagen var jätte trevlig, jag kom hem relativt tidigt, ett halv två kanske? Men stannade på brorens rum en timme, enbart för att jag väntade på att jag kunde blogga lite och vara på msn :P he he. tack Pernilla för att jag fick låna din dator.

Jag tänkte att jag skulle köra in och sola idag, men man ska ju aldrig köra dagen efter, så jag får sola på tisdag helt enkelt. För imorron är det pupsies & lottas måndagsshopping ;) ha ha! Jag har ju massor av presentkort som jag behöver bli av med :D

Jag är otroligt sugen på chips, men enligt min diet kan jag inte käka det. Snyft, jag får poppa lite popcorn ikväll :)
Vi hörs senare . Ciao!



Jag är egentligen inget större fan av mando diao, men denna låten älskar jag :D Plus att han är lite söt ;)

Jag!


Berusad och trött.. snacka om att pontus tjejkompis cam är bra! 
GO NATT!

Fest och lan.

Nu sitter jag på min brors tjejkompis dator, eftersom dom tog min internetsladd. Jag kom hem för säkert en timme sen, men jag fick vänta tills dom hade spelat klart. Men det är lugnt, jag snodde lite av deras chips och coca ;) he he.

Festen var mycket trevligt. det blev biljardspel och mycket snack. Jag förlorade mot en kille som aldrig hade spelat biljard, jag ledde först, men sen helt plötsligt så vann han. Lite flyt hade jag, men fan, ändå så loosade jag hela tiden. I fucking suck :P

Nu ska jag alla fall nanna, jag är lite salong berusad. Har druckit en flaska vin, den jag fick av elna, mycket god, den smakade lite av päroncider :)
Vi hörs imorron ungdomar :D Ciao!

Kolla in min brors tjejkompis blogg. http://swallowthepain.blogspot.com/

Fest.

Ja, tro det eller ej, Pauline ska festa ikväll :P I Eljaröd :P ha ha!
Det gick bra att flyttpacka med Elna, men det blev mest snack och kaffedrickande :P Som det brukar bli. hi hi.
Jag hinner inte skriva mycket mer, min skjuts kommer snart. Jag tänkte att jag skulle lägga in en kvällens outfit, men kameran dog och jag har inte tid att ladda batteriet. Det är ändå inget speciellt jag har på mig ;)
Vi hörs inatt eller imorron.

Färdig !

Nu är jag färdig, och jag hoppas att Elna kommer snart. Jag hatar att vänta :P


I see you

Help an old friend.

Gud va det var skönt att bara ligga i sängen någon timme :)
Nu ska jag duscha, sen ska jag hjälpa en kompis att packa ner lite saker i hennes lägenhet, hon ska nämnligen flytta. Sen ska vi nog köra lite atv ;)
Vi hörs senare ! Ciao.

Go natt !

I kvällens Let's Dance åkte George ut. Det var lika bra, för han var inte lika bra som dom andra. Men det var synd, för han var snygg ;) mohaha!
Sen blev det Samantha, jag älskar verkligen den serien. Christina Applegate är en sån bra skådespelerska :)
Och nu ska jag nanna, jag är verkligen jätte trött :/
Hoppas att ni har haft en trevlig fredagskväll! Go natt !

Wanna get dirty?

Jag är sjukt hungrig, och ingen i denna familjen verkar vilja göra någon mat. Jag får väl göra det.

Jag ger inte upp.

Verkligen Sorgligt :(

Jag läste precis Lottas blogg, och insåg att beckas födelsedagsfest och Alicias dop infaller samma helg. Festen på lördag och dopet på söndag. Alltså ifall jag skulle åka till beckas fest innebär det att jag kommer vara trött och lite bakis på Alicias dop. Jag ska bli gudmor, och jag vill absolut inte börja det med att vara bakis. Tänk er att vara bakis i en kyrka också, allting ekar :P schiesse ! Nej, tillbaka till det seriösa. Jag och becka träffas väldigt sällan och därför tycker jag det är tråkigt att jag måste avstå från festen. Men hon fyller bara 21 ;) och jag blir bara gudmor till Alicia en gång. ha ha! Plus att dopet början vid elva, det betyder att jag måste ta bussen från becka i kristianstad absolut senast vid åtta.
Nej ungdomar, ibland måste man tänka till lite och ta sitt ansvar, även om det innebär att man måste missa bästa kompisens födelsedagsfest. Hon kommer ha fest fler gånger :)
Jag får helt enkelt komma upp nångång i nästa vecka och fika med henne.

Fredag hela dagen.

Det var verkligen en seg morgon. Jag satte klockan på sju, men vaknade till helt vid nio och steg upp halv tio. Helt otroligt.

Jag tycker att bloggvärlden har gått över styr lite. Nu handlar det inte om att yttra sig, nu handlar det om att snacka så mycket skit om andra som bloggar, för att få mer läsare och vara "bäst".
Min blogg, ja jag har ungefär mellan 30-40 unika läsare. Jag är jätte glad för det, det är ju kul att nån läser den :D Men jag vet inte om jag hade velat vara en "storbloggare", eller? Hmm..

När jag gick min morgonrunda med Izzi, så stannade en bil med en gammal gubbe och skulle gulla om Izzi, och så frågar han "Är det en sån shivava?" Gubben kunde inte ens uttala chihuahua. Alla fall, NEJ det är en dvärgspets som inte är ras-typisk! Som jag har förklarat för nån månad sen. Jag får nog skriva om henne till en väääldigt stor chihuahua, jag ringer till svenskakennelklubben nu. Ring ring! ha ha!

Till anonymevännen: Tack för tipset, jag ska pröva det en dag :D

Nu ska jag gå och käka frukost. Ciao!

Dricka te, sen nanna.

Nu håller jag på att dricka mitt kvällste, sen ska jag nanna. Jag har ju varit vaken sen klockan sju, så jag är ganska trött.

På måndag blir det min och lottas shoppingtur till Lund, ska bli riktigt kul! Jag har velat shoppa rätt länge nu, men jag måste hålla mig ändå :P Jag har inte shoppat sen i julas, helt sinnes.

Till Anonym: Nej färdiga köttbullar är ju ganska onyttig, men idag kände jag att jag inte orkade ställa mig och rulla mina egna köttbullar :P Men jag åt ju massor av grönsaker :)

Jag tror att jag får köpa en GI-receptbok, nej vänta, vi har ju en här hemma :D
Det är rätt jobbigt att komma på nya saker, så att man inte hela tiden käkar samma saker, tillsist ger man upp för att det känns för tråkigt. Men jag får helt enkelt kämpa :D Och jag får nog byta ut mitt underbara vaniljte till grönt te :( Usch.

Nu ska jag nanna. Hoppas ni har haft en trevlig kväll! Go natt !



Hungrig.

Jag är egentligen inte hungrig, men jag känner hungerkänslan.. Det är verkligen jätte jobbigt. Jag får dricka lite vatten :) Säkert kroppen som skriker efter vätska. Vet ni att ibland när ni känner er hungriga, så är ni egentligen törstiga?
Jag är jävligt sugen på tzatziki, så jag ska göra det imorron tänkte jag. Och kycklingspett.. Mmm. Har precis tittat på Du är vad du äter, dom hade grekisk mat. Det är så jävla gott :D
Vi ska få hem ett halvt vildsvin imorron, så vi kommer äta svin i ett halvår framöver :P haha! Jag har aldrig käkat det, så det ska bli kul att pröva :)
Nu ska jag ta en kopp te, för att dämpa min hungerkänsla. Jag kämpar och jag kämpar. Håll tummarna för mig :D
Ciao!

Dagens mat.


Snacka om att jag var fantasilös idag :P Det fick bli köttbullar, broccoli och rivna morötter helt enkelt :)

Det har börjat ett nytt program. Top Design. Det är samma innebörd som top model och projekt runway. Fast detta handlar mer om inredning, man tävlar om vem som är bäst. Det är ganska kul, jag älskar allt som har med design att göra :)
Nu ska jag titta på finalen alla fall.
Hoppas ni får en trevlig kväll ! Ciao.

Så mycket nu.

Jag kom precis på att det är så mycket som händer nu. Alicia ska döpas, jag ska på födelsedagsfest och mer. Och vet ni hur mycket pengar jag har? Femhundrakr. Jag ska köpa nåt att Alicia, nåt att ha på mig (får hitta nåt på gina eftersom jag har presentkort där), födelsedagspresent och sprit. Jag får fan snåla.
Jag var inne hos arbetsförmedlingen idag och lämnade mitt intyg. Så nu får jag hoppas att nånting händer. Jag ska dit den 6mars och då hoppas jag att han säger att jag kommer få dagsersättning direkt. Jag hatar att inte ha pengar. Ni vet säkert hur det känns.

Jag såg på Oprah igår, och då handlade om bortskämda barn, och deras föräldrar fick säga nej till dom för att dom fick en ekonomikris.
Jag kan säga att mina föräldrar är väldigt generösa och ger gärna oss fina grejer. MEN! Vi måste förtjäna dom. Vi har alltid fått hjälpa till i hushållet för att få vår månadspeng. Vi har också ibland gjort nåt extra för att få lite extrapengar.
Eftersom vi har varit så duktiga och hjälp till, så är det ju klart att våra föräldrar kan ge oss en extrapeng, om vi ska ut med kompisar och titta på bio t.ex.
Jag tycker det är oerhört viktigt att lära barnen att dom ska hjälpa till hemma. Dom ska inte bara sitta framför datorn eller tv och få maten serverad varje kväll klockan 18.00, medans föräldrarna har jobbat hela dagen och kommer hem och ska göra hushållsgrejerna.
Jag tycker att man ska lära barnen pengavärdet, och det är inte bara att fråga mamma och pappa om pengar till den där snygga tröjan på MQ. Hur ska barnen klara sig sen när dom flyttar hemmaifrån och ska ta hand om allt själv?
Man ska tjäna sina egna pengar, för det växer inte på träd.

Ännu en dag.

Jag tänkte att jag skulle vakna utan att hundarna väcker mig, så jag ställde klockan på sju, helvete heller. Fem i sju började dom skälla och jag höll på att dö ! Jag hatar att bli väckt av skall, det kan förstöra min dag, som igår.
Nu ska jag äta frukost, sen ska jag göra mig iordning och köra in till byn. Jag kommer hem om en vecka. I wish. HAHA!

Jag tänkte bara testa detta med att ha texten bredvid en bild, för jag har inte fattat hur man gör förrän igår när jag tittade inne hos Designa din blogg. Jag har alltid undrat hur man gör ;)
Ciao!

Nytt.

Gillar ni ändringen här i bloggen? :)
Jag var inte så trött som jag trodde, så jag stannade kvar här lite och ändrade. Jag tyckte det var tid för en förändring, ville ha lite färg i min blogg :D Men jag vet inte riktigt ur färgen egentligen ser ut, för min skärm är mörkare än andras, så färger ser inte likadana ut på andra datorer :P knäppt, jag vet.
Men nu ska jag verkligen nanna . Go natt !

Shopping i tankarna :D

Jag har ju fått massor av presentkort på Gina Tricot, så jag gick ut på deras hemsida och hittade några plagg som jag kan köpa, om dom nu finns på Nova Lund. Hoppas :D



Nu ska jag nanna, drömma om shopping. Ha ha !
I love to shop, it's bad that I'm poor :P Nu alla fall, vet ju aldrig om jag bli superrik en vacker dag. Jag håller tummarna :D

FÖRRESTEN!
Min barndomskompis och hennes pojkvän ska ha 45årsfest nästa helg (hon fyller 21 och han 24), och jag har ingen aning vad jag ska köpa till dom. Har ni några förslag? :)


Bläää.

Jag skulle ju egentligen afro-jama idag, men shit, jag hade verkligen ingen lust. Jag har ingen lust att göra nånting. Imorron måste jag skärpa mig. Mat måste köpas hem och jag måste in på arbetsförmedligen och lämna mitt intyg så att det blir nånting gjort. Och jag måste skicka tillbaka filmer! Vet ni va? Jag har gått med i en filmklubb, Home Enter om jag inte har helt fel för mig. Först fick jag sex and the city filmen för några månader sen för typ en krona och 30spänn för frakten, visst det kan man ju betala. Men nu för någon vecka sen fick jag hem tre filmer (som jag inte har beställt) och så ska jag betala över 500kr! HELL NO! Dom är helt sjuka, så jag ska lämna tillbaka filmerna och säga upp mitt medlemskap där. Nästa gång kommer väl filmer för 1000kr, skulle inte förvåna mig.
Nu ska jag slänga mig i soffan igen. Ciao!

Usch..

Jag har bara legat i soffan. Shit, dålig dag igen.
Ska nog se om när finns nåt att käka.

Anonymevännen: Jag fick fyra presentkort. 100kr på H&M och sammanlagt 600kr på Gina Tricot. Så nu ska det shoppas :D


NEJ!

Snacka om att jag har vaknat på fel sida. Ett litet gnäll och jag vill bara gå och dö ! Mitt huvud klarar fan inte mer.

Go Shorty, it's your birthday.

Ja, snart är min dag slut. Jag har firat med min familj, minus pappa eftersom han jobbar :/
Vi hade alla fall trevligt, jag fick jätte fina presenter :D Jag är verkligen trött nu, kan knappt hålla ögonen öppna. Men jag tänkte att jag skulle lägga ut lite bilder alla fall.


Min busenkla, underbara, goda, barnsliga tårta :D ha ha! Texten blev inte jätte bra, men det var riktigt jobbigt att pressa ut glasyren. :/


Skorna som jag har önskat mig! :D


Jag och Alicia.


Presentkort och vin. Nu ska det shoppas och supas ;) ha ha!



Tack för alla presenter! Jag är verkligen jätte glad :D
Nu ska jag verkligen gå lägga mig, är supertrött. Go natt !

It's my birthday today :D

Nu har jag varit inne i Tomelilla och köpt hem mat och godsaker till kväll. Snart ska jag börja på tårtan :D Det är såå roligt ! Man kanske ska bli bagare? Nej, det yrket är inte så roligt som man tror. Jag har städat på ett bageri, det luktar så sött så att man spyr.


Nu tar jag en kopp te, sen ska jag börja på tårtan.. Vet ni va? Jag har bara gått upp 2hekto på denna helgen. Och ändå har jag ätit skräp. Hur knäppt är det?
Ciao!

Happy Birthday to me, happy birthday to me!

21. Är jag gammal eller fortfarande ung? ha ha! Det känns som en helt vanlig dag, fast lite mer värk i kroppen, dålig rygg, sämre syn och jag börjar glömma bort saker.  HAHA! Nej, skämt och sido :)
Mamma frågade mig igårkväll om hon och broren skulle sjunga för mig nu på morgonen. Jag sa faktiskt nej, att få frukost på sängen är en sak som jag älskar, men jag fyller faktiskt 21 inte 12 ;) ha ha! Jag börjar känna mig vuxen.
Jag tänkte att jag skulle äta frukost nu, ja jag sov lite längre idag. Jag skyller det på Baileys (hunden) Eftersom han är precis utanför min dörr och skäller halv åtta på morgen innan min väckarklocka börjar ringa! LITE STÖRIGT!
Ikväll kommer familjen hem, och det blir lite mat och himmajourd tåååårta! (hemmagjord tårta) Jag gör alltid min egen tårta när jag fyller år, det är roligt. Plus att jag alltid gör sån enkelt med lite sylt, grädde och gelehallon på toppen. Lite barnslig får man vara :D hi hi.
Vi hörs senare ! Ciao!


Glömde.

Jag har nästan glömt bort bloggen nu ikväll, jag blev nog lite van att inte ha någon dator. ha ha! :P
Nu ska jag gå och lägga mig, för jag är sååå himla gnällig. Jag har huvudvärk.. USCH!

Nu är jag hemma.

Im back :D
Dessa dagarna har varit sköna, jag har bara slappnat av.

Men nu är jag tillbaka, och jag fyller år imorron! Så jag måste tänka ut vad jag ska bjuda på för tårta. Jag funderar på att göra en morotskaka, ja det är inte en tårta. Men den är väldigt nyttig, den är gjord av dinkelmjöl och sojamjöl, istället för vanlig vetemjöl. Men jag ska tänka på det. Familjen är välkommen hem, nångång på kvällen, jag har inte bestämt tid än :P
Nu ska jag se om vi har någon mat hemma. Eftersom jag har varit borta så tror jag att kylskåpet står tomt :P Det är ju jag som handlar i detta hemmet ;) ha ha!
Vi hörs senare ! Ciao.


inte tillbaka än.

Nu sitter jag och Izzi hos Oma och Becka, lämnade filmer som jag lånade. Så jag tänkte att jag skulle uppdatera lite. Jag kan ju inte vara ifrån bloggen helt ;) Men det är ganska skönt att inte ha den i tankarna hela tiden. Eller jo, det har jag. Men jag kommer på sen att jag kan ju inte skriva :P he he.

Igår tog jag det bara lugnt, tog ett bad och tittade på tv. Det är helt underbart att kunna bada igen :) Vi har ett badkar, eller jaccuzi, men den läcker, så man kan inte bada. Lite tråkigt.

Jag får se när jag återkommer igen, jag vet inte än när jag kommer hem.
Ha det bra så länge :D Ciao.

Glad alla hjärtans dag :D

Denna dagen är alla singlars värsta dag, eftersom vi har ingen partner att fira den med. Men va fan, så speciell är den inte ;) Man är bara lite extra romantiska. Jag ska fira alla hjärtans dag med min bästa vän Izzi :D ha ha!

Marre har varit så snäll så att hon lånade ut sin lägenhet till mig, eftersom hon alltid är hon sin pojkvän. Så i nåna dagar kommer jag vara där med Izzi, helt enkelt vara med mig själv. Dessutom är där ingen dator, så jag kommer vara bloggfri dom här dagarna. Troligtvis återvänder jag hem på tisdag, då jag fyller år. Men man vet aldrig om jag stannar längre i lägenheten. Och jag har den möjligheten att jag kan gå hem till Tessan och skriva lite blogg, men det blir precis inte 5gånger om dagen, kanske bara en om jag vill, orkar och har lust.

Nu ska jag packa klart, sen ska vi bege oss in till Tomelilla. Hoppas ni får en trevlig Alla Hjärtans Dag! :D
Ciao!

Irriterad

Jag har nog vaknat upp på fel sida idag.. Jag återkommer senare.

Let's Dance


Lånad av tv4.se

Rätt person åkte ut från Let's Dance idag, och det var Kitty.
Vanligtvis brukar vi käka chips på fredagar, men nu är det andra bullar. På soffbordet stod grönsaker, dippa (med fil), mörk choklad och nötter. Så gott :)
Nu är jag riktigt trött, så jag ska faktiskt gå och lägga mig :)
Hoppas att ni har haft en trevlig fredagskväll, för det har jag haft. Ciao!

Fredags kväll.



Dagens mat är: Stekt kyckling med champinjon och zuccini och en bit getost :) Mums!
Senare blir det grönsaker med dippa :) Och så klart Let's Dance !

Nu ska jag nog gå och packa lite, för vet ni vad? Jag ska inte sova hemma imorron. Jag berättar mer om det sen ;)
Ciao!

Recept.



Grönsakspuré
1 st  blomkålshuvud(en)
1 st  broccolibukett
0,5 dl  crème fraiche
  salt och peppar
4portioner

Tillagning

1. Dela blomkålshuvuet och broccolin i buketter och koka tills de blir mjuka, det tar cirka 5 minuter. Häll av det mesta vattnet, spara lite att mixa med (inte för mycket, för då kan det bli för löst. Ett tips är att hälla en del i en skål eller burk och hålla i så mycket du vill ha). Mixa grönsakerna med lite av kokspadet med mixerstav eller i mixer. Rör ner crème fraiche och smaka av med salt och peppar.

tasteline.com


Fredagen den trettonde

Dagen vi alla fruktar. buuu !

Jag vaknade halv elva idag, shiiit !
Vet inte vad jag ska göra idag, eftersom det är fredag den trettonde ska jag nog stanna inne :P
Det är fyra dagar kvar tills jag fyller år !
Jag har bestämt mig för att jag skriver ut min vikt och mått en gång i veckan, så kan ni också följa hur min viktminskning går :) Jag skriver ner det själv varje dag, det känns så bra att hålla koll på sig själv .
Nu ska jag göra något vettigt.
Ciao!


Vaddå?

Till Anonym (Jag vet vem du är) :
Jag menar att man ska ha det för att vara hälsosam, tydligen var jag ganska otydlig. Jag menar inte att man ska ha det, men det är hälsosamt att ha det måttet. Men sen kan jag tycka att det måttet inte kan stämma på alla, eftersom alla ser inte likadana ut.


Jag är så trött nu, så jag tänkte att jag skulle lägga mig. Men först ska jag fööna håret !
Go natt !

Jag är gående igen.

En tid så kändes det som jag hade stannat. Men över en natt så känns det som jag är gående igen. Arbetsförmedlingen ska hjälpa mig att skaffa jobb, jag ska gå till en arbetspsykolog och den om min stamning.
Troligtvis får jag en tid snart så att jag kan pröva Speecheasyn, jag hoppas verkligen att den funkar på mig.
Mitt andra dröm jobb (första är ju kläddesigner) är att starta ett café, tro det eller ej. Jag tycker det skulle vara superroligt, jag älskar att träffa folk, även om jag på samma sätt inte vågar. Det är skit jobbigt. Mina få gånger som jag jobbade som servitris var skit roligt, på samma sätt som jag höll på att skita på mig av rädsla.
Jag börjar bli vuxen känns det som.. Fast det är en låång väg kvar ;)


afm / fika.

Det gick bra hos Arbetsförmedlingen. Det första min arbetsförmedlare frågade va "Hur går det med jobbfronten?" Och så svarade jag helt ärligt "Det går inte bra, det går rent ut sagt skit. Jag har inte sökt några jobb på grund att jag har min stamning, jag vågar helt enkelt inte. Så jag behöver er hjälp" Och medans jag sa detta så kände jag hur gråten satte sig i halsen och jag tårarna började komma. Men jag började inte gråta, som tur är. Det hade bara varit pinsamt, men jag han fattade att jag verkligen behöver hjälp. Och jag sa att jag väntar på ett intyg av min logoped. Så nu äntligen börjar det hända någonting, det är dumt att jag inte har gjort detta tidigare. Och i början av mars går jag in i jobbgarantin för ungdomar, så då får jag dagsersättning, money money ! Äntligen, det är inte mycket, men det är mycket för mig eftersom jag inte har haft pengar innan :P ha ha! Nästan.

Nu sitter jag och mamma hos Tessan och Alicia, vi ska fika lite.
Jag hoppas verkligen. :D

Vi hörs senare ! Ciao.

Arbetsförmedlingen./Min vikt.

Om en timme ska jag vara hos arbetsförmedlingen, jag vill verkligen inte. Fan va jag ska beklaga mig.
Och så klart var där inget varmvatten när jag skulle duscha, brännaren hade lagt av. Typiskt va?

Nu har jag vägt och mätt mig. Jag vet inte om jag vågar lägga ut det eftersom jag alltid har varit hemlig om min vikt. Men skit samma, man ska inte skämmas för sig själv. Jag väger 87.5 kilo och 112cm i höftbredd (andra tar midjebredd, men jag ville ha där jag är bredast ;) jag har 98cm i midjan) En kvinna ska ha 88cm i midjemått. Så om 10cm är jag där ;)
Och jag kan berätta för er att jag vägde nästan 89kilo innan jag började med dieten i måndags (!) Så redan börjar det visa resultat :)
I know, Im a big woman ;) I like big butts, that can I not denial.

Nu ska jag göra mig klar och köra till afm. Ciao!

Jag är med i Kissie's tävling!

Kissie har blivit galen!

Kvällsmat


Fiskgratäng.
Grönsaks "mos", gjort av blomkål och broccoli.
Riven morot.

Supergott :D

Fortsätt simma, fortsätt simma.

Nu är jag hemkommen och har lagt fisken i ugnen. Det ska bli riktigt mumsigt ;)

Jag fick en kommentar innan om jag har tagit mått och vägt mig för att kunna följa min viktminskning. Så klart att jag ska göra det ! Det tänkte jag inte ens på själv :P Tack så mycket! Så imorron tänkte jag börja med det. (Eftersom man alltid ska mäta och väga sig på morgonen, då är man som smalast, ha ha!) Jag vet redan att jag har gått ner nåna hekton faktiskt, så det börjar sakta men säkert ;)

Jag är ganska hungrig nu, så jag ska gå och säga till fisken att den ska skynda sig :P haha! Ciao!


At Carol's resident

Nu sitter jag hos Carol, vi har precis suttit och druckit te och snacka allvar. Som alltid :) hi hi. Lika trevligt varje gång,
Ska snart köra och handla tänkte jag. Idag blir det fisk på menyn, vår familj måste bli bättre på att äta fisk.
Vi hörs senare vänner ! Ciao.

God morgon!



Det är snöat rätt så mycket inatt som ni ser på bilden. När jag vaknade och tittade ut så fick jag en mindre chock, så mycket snö var där inte igår :P Och det har inte slutat snöa än. Undrar om jag ändå kan köra in till Tomelilla?
Jag har fortfarande mensvärk. WTF?! Så här länge brukar jag inte ha det.
Carol, jag ska göra dig stolt, och mig så klart :D
Nu ska jag äta frukost, sen ska jag nog ge mig ut i snön :) Ciao!

Skjuter upp.

Jag har verkligen ingen lust att städa mina rum. Jag har sagt att jag ska städa minst i två veckor, men jag har inte gjort det. Och nu börjar jag bli sjuk, så jag har ingen ork. Sinnes.
Så fort jag blir bättre ska jag börja gå ut och gå. Jag lovar Carol ;) ha ha! Jag hade verkligen tagit mina promenader om jag inte hade varit sjuk. Plus att jag går på afro-jam en gång i veckan, yeah :D Jag börjar sakta märker jag. Plus att jag har mensvärk nu ! AAAH! Och det som hjälper är att röra på sig, och det kan jag inte. Alvedonen vill tydligen inte hjälpa mig heller. Jag får väl lägga nåt varmt där.

Jag fick hem ellos katalogen idag, och dom har tydligen nån Stor Vår utförsäljlning, en tröja för 50kr och så vidare. Sinnes :P Gå in här och kolla.

Jag blir så irriterad på min dator !!!! Den är såååå jäääävlaaaaa TRÖÖÖÖÖG!!!

Nu ska jag ta mig en kopp te, en karta alvedon och skära ut min livmoder!! Jag hatar mens!
Go natt!

Mumsigt !



Idag gjorde jag någonting som jag blev inpirerad av Gordon Ramsey.
Jag gjorde kycklinglår och nån röra som bestod av lök, bacon, färska champinjoner, tomatpure, lite passerade tomater och kryddor. Det blev verkligen supergott ! :D

Än så länge har denna nya veckan gått bra. Ja jag började igår, men ändå :P ha ha! Jag var ju påväg idag att köpa glass, men köpte istället 70%choklad. Som är mycket bättre än vanlig choklad, Linda ! :P  Så där va jag duktig :D

Mmm.. så gott.



Nu har jag ätit lite lunch, det blev bacon, ägg och en smoothie. Jag kör med GI-metoden och käkar inte kolhydrater. Alltså jag käkar inte pasta, ris, potatis, vitbröd m.m. Mamma har kört med det i två månader eller mer, och hon har ju gått ner 12kg. Halleluja! Det vill jag också :P
Jag har ett mål, som jag tänkte ut inatt när jag inte kunde somna. Jag ska ha gått ner 20kg innan jag fyller 22år. Alltså om exakt ett år kan man säga. Det ska jag nog kunna klara :) Ett år är ganska länge, så man kan gå sakta ner i vikt. Det är inte roligt att få överflödig hud om man går ner för knappt.. Det ser bara fult ut :S Och så måste man antinge operera bort skinnet eller gå upp i vikt :P ha ha!
Nu ska jag diska. Ciao!

Svar till anonym:
Vem har sagt att jag ska sluta med detta sen? ;) Detta ska bli min nya livsstil.
Dessutom har jag prövat "tallriks-modellen" och den funkar helt enkelt inte på mig. Jag har känslig mage och tarmar, så därför tänkte jag att pröva GI-metoden :)

svar till anonym:
Det får jag hoppas. Håll tummarna för mig :)

Glass i stora lass.

Jag var sååå nära att köpa glass idag, eftersom jag har lite feber så tänkte jag att det hjälper ju lite. Men helvete! Jag har ju startat ny vecka, så jag sprang där ifrån och köpte istället cashewnötter och 70%choklad :P


Undrar varför ingen ville komma på Linda Rosings födelsedag? hmm..

Bläää.

Usch, halsen blir inte bättre och jag ångrar att jag steg upp ur sängen. Men däremot måste jag, eftersom mamma ska ha bilen idag och jag måste verkligen köpa hem apelsiner och te. Jag vill ju bli frisk!
Vi hörs senare, nu ska jag ta en dusch. Ciao!

sjuk?

Fan också, jag känner hur min hals börjar svullna upp och febervärken smyger sig på. Jag vill inte bli sjuk! Jag skulle ju börja med min nya vecka! Ingen afro för mig på onsdag :(
Dessutom måste jag ha en ny tv. Rätt som det är har jag inget ljud och måste gå fram och slå på den, ja inte jätte hårt. Skit drygt !
Jag går och lägger mig igen.

Min favorit


Te dags !! Vanilj te är min favorit :D Älskar allt med vanilj! Och dessutom älskar jag denna koppen, jag och min syster charlotte fick vars en när jag var i tio års åldern av mamma.
Jag känner att jag börjar få ont i halsen, fan också :/

Längre kunde jag inte.

Vid elva tiden så somnade jag. Om jag inte hade gjort det så hade jag svimmat :P ha ha! Så jag sov två timmar ungefär, det kan jag ju leva med :) Jag somnade i min lilla tvåmannasoffa med en sträckt muskel i min axel (jag kan knappt titta till vänster), när jag vaknar har jag så klart ont, så jag lägger mig i min säng, men då blir jag pigg ! Lika bra att gå upp då :P he he.
Jag har ingen aning vad jag ska göra nu. Dead end lixom. Jag skulle kunna städa, sen duscha. Ja vi får se :P
Ciao!

Hjälp, jag är vaken!

Jag är fortfarande vaken, men skulle kunna somna vilken minut som helst :P
När jag hade solat klart och går ut från rummet så står där en kvinna utanför min dörr och säger "Jag stod här och väntade, jag inbillar mig att detta solariet är bäst" Då ska det påpekas att dom tre andra var lediga. Visst, man har sin favorit. Men är man verkligen så besatt? Om den är upptagen, tar man en annan.
Sen körde jag och handlade. Man ska inte handla på en måndagsmorgon, det städas och packas upp. Det märkte jag nu :P Nåja, jag fick det jag skulle ha så.
Nu måste jag verkligen tvätta, jag har skjutit upp det några dagar så nu har jag inga kläder kvar som jag kan ha på mig .
Hörs sen! Ciao.


Bzzzzzz ..!


Ny vecka, ny start.

Jag fick starta min morgon med en banan. (!) Jag som ville ha havregryn med mjölk, men vi har ingen mjölk!
Tänkte att jag skulle in och handla, sen sola... varför har jag inte gått och lagt mig igen? Jag utmanar mig själv och ser hur länge jag kan vara vaken :P Går väl ända till jag lägger mig i solariet, hehe.. Men alltså grejen är att jag måste vänta till typ halv åtta, för Ica öppnar inte förrän 8, och solariet klockan sju. Det tar fem minuter att köra in till tomelilla, ja ni kan tänka själv :P he he. Jag måste verkligen sola! Mamma är ju brunare än mig nu !
Jag får väl göra mig iordning och köra in till Tomelilla. Ciao!

WTF?!

Detta är inte mänskligt. Jag ställde min klocka på 05.00, vi ska nämnligen köra halv sex, men pappa är inte uppe än. Tydligen är det lättare att gå upp vid denna tiden än vid halvåtta, säger pappa. Jag har iiingen aning vad han pratar om, för jag är fan lika trött. Men det var ganska lätt faktiskt :P


Mitt älskade gudbarn.

Veckans



- Komma ut.
Lotta drog med mig ut på stan, nästan bara för att lixom. I början av veckan mådde jag inte alls bra, så det var skönt att komma ut.

- Träffa kompisar
Jag har både träffat Carol och Marre denna veckan, *kryss i taket* Vad skulle man göra utan sina kompisar? Älskar er girls :)



- Akta er för gubbar i keps som kör bil!
Jag blev ju påkörd av en gubbe på Icas parkering, bilen blev lite skadad. "Men det kunde varit värre" som tanten sa hela tiden :P

- Visste inte vad jag skulle göra eller nåt.
I måndes visste jag varken ut eller in, jag bara låg precis hela dagen. Snacka deppig! Men nu börjar det bli bättre :D


Imorron ska jag börja med mitt "nya liv". Eller rättare sagt, min nya kost. Nu jävlar ska jag bli smal, jag såg några skräckbilder på mig idag, usch usch usch. Men jag kommer börja min måndag med att köra pappa till jobbet klockan sex på morgonen (!) Suck.. Så därför ska jag gå och nanna nu . Go natt !

Bilder från ikväll.







ATV


Pappa försöker lära mamma att köra :)


Jag tog också en runda med den efter jag tvättade bilen. Det är så himla roligt att köra :D

Gå in på pappas forum.


jaaa.

Nu har jag kommit hem från min lilla tripp med Marre. Vi körde in till Ystad där vi träffade på en full Kenny, jävlar vad han kan snacka :P he he.. Sen blev vi tagna av polisen, först trodde vi att det var ett fyllo som stog på vägen, men sen tändes den röda handlampan. Fan också :P Trodde att vi skulle få böter, men det var bara en alkohol koll. Som tur va :P
Sen körde vi till Tomelilla, där folk skrek efter Kim när dom såg Marres bil. Fulla och blinda är dom också! HAHA!

Ibland hör jag vad jag själv vill.
Marre; Nej det var inte en lastbil, det var Sydbussen.
Jag: En psykbuss?!
HAHAHA!

Vi har skrattat som bara den, nästan hela tiden. Och tramsat oss också, men vi är ju inte mer än tjejer :)
Nu ska jag nanna, är fan trött. Och vi ska fira mamma imorron för hon fyller år :D Eller rättare sagt idag.


Jag och Marre på Glada Viking i Sunny Beach :)

Videoinlägg a la Izzi

Vad är det med oss människor när vi ska prata med djur? Helt plötsligt pratar man sakta och bebisspråk :P Här har ni när jag gaggar med Izzi :)



Så här roar jag mig på en lördagskväll :P ha ha! Det var länge sen jag la ut ett videoinlägg, men jag tänkte att det var izzis tur nu :) Jag var ju också med som ni hörde . Ni kanske hör också att jag inte stammar så mycket? Jag har märkt att jag inte stammar lika mycket nu, jag är väl en periodare :P haha! Nej, men nästan. Vissa dagar är bättre än andra kan jag ju säga :)
Nu ska jag och marre ut en sväng, egentligen är jag trött, men fan, jag kan inte vara hemma en hel helg eller hur? Det var egentligen meningen att jag skulle träffa en annan kompis, men det blev aldrig av. Svikare :P Så Marre kom och räddade mig som alltid :) hi hi.
Troligtvis hörs vi imorron. Ciao!

Pontus outfit ikväll.

Istället för att lägga ut min outfit, så lägger jag ut min brors :)




Fräck tröja, snygga byxor och coola skor. Jag kan shoppa åt min bror :P
Han hade bråttom, så därför blev inte bilderna jätte bra.

Vilket flyt, en hel outfit på en timme.

Nu har jag precis kommit hem från en shoppingrunda med broren. Jag skulle hjälpa honom med att handla kläder :) Som min familj vet så är han vääääldigt kräsen och vill helst inte pröva allt för mycket kläder. Men allt gick som på räls. Först körde vi till Komstad för att köpa skor, hittade skiiit snygga Blend-skor. Egentligen ville pontus ha löparskor (som han har haft innan), men hur snygga är dom att ha som vardagsskor? Dom heter löparskor för en sak, och pontus är inte en sån person :P he he. Sen körde vi till Boan, han prövade säkert fem par jeans *kryss i taket* och han tyckte om ett par, kräsen? jadå. Och så hittade jag en skit snygg huvtröja med ett stort tryck till honom och han hittade en t-shirt. Och allt detta gick på en timme, inkl tidsfärd på ca 15min. Grymma vi är va? :D he he. Och det är synd att jag inte har nån kamera som jag kan fota hans outfit, och det ser ut som att mamma har tagit med sin. Lite tråkigt :/ Men jag kan säkert visa er annan dag :)
Jag tyckte det var jätte roligt att shoppa "åt" honom, jag blev nästan mer glad än honom :P Man kanske skulle bli personal shopper? Vilket grädde jobb :)

Nu ska jag ta en kopp te, ellor nåt. Det var länge sen :) Ciao.

Kanske det.

Fy fan, jag var ganska trött idag. Jag vaknade kvart i elva, gick inte upp ur sängen förrän halv tolv. Blää, jag som "lurade" i Pontus att jag skulle väcka han klockan tio och vi skulle köra till Boan klockan elva.
Nåja, jag har duschat nu, så jag får väl göra mig iordning så att jag och broren kan åka till boan och shoppa åt honom. Alltid lika kul, synd att man inte kan shoppa själv :S
Sen tänkte jag att jag skulle tvätta 9-3, eftersom jag har fått låna den så pass länge så är det minsta jag kan göra :) Plus att dom hämtar den imorron, så jag får göra det idag. Varför kunde det inte varit solsken och 25plusgrader? Kunde jag ju stått i linne och skjorts. Vacker syn? I dont care :P
Vi hörs senare ! Ciao!

hejdå tiffi



Nu har valpen tiffi fått ett nytt hem. Det var en tjej med hennes pappa som kom ner för att hämta henne, dom körde enda från.. hmm, kommer inte håg. Men ungefär 90mil :P Det är ganska långt. Tjejen var jätte trevligt, ja pappan också :) Jag fick följa med tjejen in till tomelilla för att ta ut pengar. Först trodde jag att jag skulle dö av min stamning idag, men tydligen var det en bra dag och jag stammade knappt. Vilket va otroligt skönt, men visst jag hade mina knep ;) Ibland när nån ska fråga mig en sak helt plötligt utan att jag är beredd på det, kan jag börja stamma jätte mycket. Men inte idag :) Till och med när jag pratade med gamla paret som körde på mig, så stammade jag nästan inte alls. Men tanten avbröt mig hela tiden, så hade jag nån chans? :P ha ha!
Nåja, nu är jag trött så jag ska lägga mig i soffan en stund. Ciao!

Är det inte typiskt? Jag stannar inne idag.

Jag sa att detta inte var en bra dag. Pappa frågade mig om jag kunde köra in till Ica för att köpa lite fika till besöket som kommer om en stund. Visst, jag älskar att köra :P ha ha! Alla fall, jag kommer till Icas parkering och väntar på att en bil ska köra ut. Då backar en annan bil ut och kör mig i sidan ! Så klart var det en gubbe i keps (såna ska man akta sig för) och han var säkert 100år. Jag springer ut och kollar bilen, självklart blev det en buckla. Det händer alltid mig! Gubben och tanten var jätte trevliga, men tanten ville nog övertala mig att det var mitt fel och vi skulle glömma allt. Hon sa hela tiden "Det kunde varit värre". Mycket sant, vi kunde varit ute på vägen och krockat med en elefant. HAHA! Nåja, vi bytade nummer och adress, sen gick vi skillda håll.
Jag älskar att köra bil, därav har jag varit med om nu fyra "krockar", den första kan man inte ens räkna nästan. (Då jag satt på passagerarsidan och la i drive, körde in i husväggen :P ) Men jag är alltid ute på vägarna, därför har jag varit med om det fler gånger än andra. En person som inte är ute på vägarna lika mycket som en person som är det, händer det inte saker med. Inte sant? Det handlar bara om dålig tajming.



Sommaren 2007, när en bil körde på mig. Enligt försäkringsbolaget var det mitt fel, för jag gjorde en vänstersväng. Men bilen kom i hög fart, eftersom jag inte har vittnen som såg det kan jag inte bevisa det. Jävlar vilken smäll det blev, aj aj i huvet.

Idag också

Detta är en jobbig morgon, hundarna skällde, Izzi ville inte gå ut, jag kokte mitt ägg för lite och mamma tjata om hennes kort som jag hade lagt tillbaka i hennes börs redan iförregår! Titta innan du säger nåt. Dessutom har jag nästan dammsugat hela huset nu. Jobbigt. Jag ska väl ta tag i mina rum också, var ska jag börja? Tvätta måste jag också.. åååh !
Vi hörs senare istället.

Lite avis jag är.

Nu är det så här att min mamma har verkligen varit jätte duktig. Hon har verkligen varit sträng mot sig själv och börja äta nyttigare mat och inget sött/chips. Under en 2års period har hon gått ner 25kilo (!) och dom senaste två månaderna har hon gått ner 12kilo(!), så nu väger hon mindre än mig och har en storlek mindre i kläder än mig. Hon har verkligen varit jätte duktig, och hon förtjänar det ! Hon har vägt jätte mycket och nu är hon på väg ner. Jag kan ju säga att jag är mycket avundsjuk på henne, för jag vill också gå ner 25kilo. Njaa, 20kilo alla fall. Då är jag på samma vikt som jag va när jag träffade min dåvarande pojkvän, för cirka 7år sen.. Herre gud, är det verkligen så länge sen? :S
Nu håller jag på att leta upp lite gi-recept som jag ska printa ut imorron, och eftersom det är helg så kommer jag börja med mitt nyttiga liv nästa vecka :) Håll tummarna för mig! Nu är det tävling mellan mig och mamma om kilona :P ha ha!


Bara detta ser mumsigt ut :D Gå in på tasteline och kolla andra recept. Bästa sidan :D

Nu ska jag gå ut med Izzi, sen ska vi nanna. Imorron måste jag verkligen städa och tvätta !

En liten stund i "stan" :P


Väskan bakom mig hade passat bättre hängande på min arm ;) Vill ha!


Livlösthår och blek. Lösning; Ska klippa mig om tre veckor, och jag får väl sola lite mer :P


Snygga lotta har shoppat på MQ :P

Nu har jag precis ätit kvällsmat. Det blev spröda fiskpinnar (dom lite större), hemmalagad potatismos och broccoli. Sååå gott :D Men det blir det alltid när jag lagar mat, hehe.
Ska nog slänga mig i soffan en stund. Jag är grymt trött, skulle egentligen till en tjejkompis och kolla en film, men schiesse, jag mår inte bra idag. Plus att jag har varit vaken sen åtta, och steg upp vid nio. Jävla hundar !!

Y-town

Nu är jag lite sen, ska vara hos Lotta klockan två. eller ja, vi sa vid två tiden ;) Men ändå.
Vilket klant jag var på Ica. Jag skulle ta äpplen, så tappa jag ett, när jag skulle ta upp det så dängde jag huvet i påshållaren. ååh! Så jävla ont! Tur att jag hade keps på mig som kunde dölja mitt märke ;)
Och sen när jag ställer mig i kön, så står en gubbe bakom mig. Helt plötsligt ställer han sig framför mig tätt in tanten som står framför mig, först trodde jag att han var med henne. Men sen märkte jag att han inte alls var med henne, han bara trängde sig ! Jävla gubbfan! Vad tror han att han får rätten ifrån att tränga sig före?! AAAAAAAH!
Jag har beställt klipptid också. Så slutet av månaden ska jag säga hejdå till kluvna hårtoppar :P ha ha!
Nu måste jag verkligen köra. Ciao!

Nä men fy fan.

Jag läste precis Paulina Danielssons blogg, där hon i ett inlägg skriver att hon bara fick tre tusen kronor av sin pappa när hon träffade på honom och så var där en fete stor bild på alla pengarna. Snacka om bortskämd! Jag blir äcklad när jag ser sånt !

Nåja, jag har varit uppe sen klockan nio *kryss i taket*. Så då tog jag med mig Izzi på en promenad, men eftersom det småregna och va blött ville hon inte alls. Men det sket jag i, ut och gick gjorde vi :P
Jag tänkte att jag skulle in till tomelilla och handla lite frukost. Här är ingen mjölk eller bröd, så jag kan inte käka nåt.
Hörs sen! Ciao!

Jo, eller hur.

Skulle jag gå lägga mig? näää, vem trodde det? :P Min killkompis ringde mig och ville ta en cigg och snacka lite, så jag fick dra på mig kläder, ja jag hade faktiskt inte gått och lagt mig än. Jag var totalt osminkad och håret var uppsatt i en stor boll. Jätte sexig var jag :P haha! Men han har flickvän, och jag är inte ute efter honom, så varför skulle jag göra mig till? :P ha ha!
Sen när jag kommer in igen så skriver lotta till mig på msn, so on and so on. Slutade med att hon frågade om jag ville med till Ystad imorron, skit kul när man inte har pengar :/ Men va fan, inte kan man sitta inne hela dagarna.
Och vi är galna i chailatte, vi älskar ju espresso house version av den. Men det har lixom inte öppnat upp i Ystad än, nån som vet när dom öppnar upp? Alla fall, konversationen blev så här.



Vi prövade på chailatten på Snuggles, men i självaverket (tror vi) att det var chai-te, och det är inte samma sak. Men den smakade mjölk utsped med vatten, typ som McDonalds coca-cola. ha ha! Ajja, äcklig var den alla fall. Men deras bagels är to die for :P

Nu måste jag verkligen sova.! Go natt !

Go natt !

Jag tänkte att jag skulle gå lägga mig nu, så att jag får mer energi imorron. Jag behöver nämnligen verkligen städa mina rum och tvätta en stor del av mina kläder.
Jag har känt nu varje morgon ett tag när jag vaknar att jag har ont i kroppen, mest i benen och fötterna. Jag sover nog inte bra i det rummet.. Hmm, känns som att jag sover i min garderob, jag får köpa lite tavlor och hyllor snart :P
Ha det bra ! Vi hörs imorron. Go natt!

Afro-jam



Nu har jag precis kommit hem från afro-jamen. Gud så jobbigt det var idag :S Men jag har varit sjuk i två veckor ungefär, så det kan vara anledningen :P he he.. Förra gången var ju nästan piece of cake :P
Nu ska jag göra iordning lite potatisbullar och korv, ja inte världens bästa "jag-har-börjat-äta-nyttigare-mat" Nästan tvärtom, jag borde inte äta det :P Med hur roligt är det att käka kaninmat hela tiden?

Mini cheesecake med vit choklad.

4portioner (åtta små)

Du behöver:
100g digestivekex
50g Svenskt smör
3dl vispgrädde
100g vit blockchoklad

Gör så här:
Krossa kexen till smulor. Smältt smörwet och blanda ner kexsmulorna. Fördela i 8muffinsformar (Ta gärna dubbla). Tryck ihop smulblandningen så det bli en kakbotten i varje form.
Hetta upp ½dl grädde i en kastrull. Bryt sönder chokladen. Ta av kastrullen av värmen och rör ner chokladen. Rör tills allt smält. Låt sedan svalna helt! Vispa undertiden resten av grädden (hårt, eftersom det smälter lite när du blandar det med chokladen.) och vänd sedan ihop med den smälta chokladen.
Fyll muffinsformarna med chokladblandningen och ställ muffinsformarna kallt till servering, gärna i frysen.
Sikta över lite kakao vid servering.


Innan jag satte dom i frysen :)

Boring !

Oj oj, jag vaknade kvart i tolv :P he he.. antagligen behövde jag det :)
Idag blir det alla fall afro-jam, så måste det bli . Jag måste fan börja röra på mig mer !


Jag hittade denna på datorn. HAHA! Fräsche Pauline :P Det är nog jullunchen på skolan, sista året. Gud va jag saknar skolan :P


Nacho Libre.

Nu är jag hemma från min lilla tripp till Carol, vi bestämde oss för att kolla på en film, så vi körde ner till Konsum och köpte film och lite godis. Filmen var så där, den var rolig då och då. Men det är alltid lika roligt att vara med Carol :) Vänner för alltid. hi hi.
Tänkte att jag skulle nanna nu. Go natt !

Mys kväll.

Snart ska jag dra till Carol, ska första dra på mig ett face. Ja jag måste även om vi bara ska sitta på hennes rum och glo på en dölig film med snygga killar :P


Carol och Pippi :P

Jag vill också .

Igår tänkte jag på allt möjligt, därav skrev jag inte i bloggen. En av tankarna var "Jag känner mig tom, jag vill också göra grejer" Eftersom man inte har pengar kan man inte göra någonting. Det värsta är att säga till kompisarna att man kan inte följa med och fika eller titta på bio för att man inte har pengar. Det är bättre att säga, "nej, jag måste jobba" Då gör jag ju något och kan ta igen fikan eller bion en annan dag ! Nej, nu kan jag inte..

Min syster Charlotte ringde upp mig igår kväll och undrade hur jag egentligen mådde, och jag förklara för henne att jag kände mig så tom och hjälplös för att jag inte hade något jobb, allt är så jobbigt. Och hon förstod mig precis. Hon kände också så när hon hade tagit studenten och sommarjobbet var slut. Man hade inte pengar som man hade under sommaren och kunde göra vad man ville efter jobbet om man orkade. Det är så jag känner nu, jag vill kunna fråga nån om den ska med och fika, shoppa, kolla på bio, eller åka till Köpenhamn för att shoppa. Men jag kan inte !

Det värsta är också att jag kan inte ta vilket jobb som helst, inte ens ett fucking kassajobb på Ica på grund av min stamning. Visst, jag skulle kanske kunna, men nä, jag hade inte pallat det. Ett kassa jobb är kanske inte verkar så ansträngande. Men min syster brukar ibland sitta i kassan och hon säger att man är helt slut efteråt. Tänk då mig som stammar, känner press på mig hela tiden att jag måste säga vad summan blir, jag spänner alla muskler i kroppen som finns. Jag vet inte om jag eller min kropp hade pallat det.

Min logoped skrev ett mail till mig igår ju att hon skulle skicka ett intyg inom några dagar. Jag hoppas verkligen att jag kommer få hjälp av det för att komma in i arbetsvärlden. Jag vill ju verkligen inte bara sitta hemma och inte göra något vettigt och veta att jag bara tar plats. Jag vill ju göra rätt för mig.


Besök.



   
Min kusin Martin och hans lilla dotter Julia var precis och hälsade på. Alltid lika trevligt :)

Bättre.

Jag mår lite bättre idag. Ibland hjälper det att prata med en syster som bara lyssnar och håller med en :)
Jag vaknade av min väckarklocka klockan åtta. När klockan var nio var jag pigg, och släppte ut izzi som stod nere på golvet och steppade. Sen tänkte jag lägga mig och sova igen, men jag kunde inte somna, så det var lika bra att gå upp och ta med izzi på en större runda.
Men nu känner jag hur trött jag börjar bli igen. Kanske ska lägga mig igen ?
Ciao!


Därför.

Jag har inte mått så bra idag, därför har jag hållit mig borta från bloggen.
Helt enkelt har jag haft mycket att tänka på. Jag har kommit till en punkt där jag är helt förvirrad på vad jag ska göra med mitt liv, och vad som händer imorron. Jag har ingen kontroll, det skrämmer mig.
Jag sov till klockan ett idag, och har princip bara legat i soffan hela dagen och kollat på tv. Jag tog mig faktiskt i kragen och lagade mat till familjen och diskade. Men jag har bara legat som en mumie.
Jag vill inte gå in på detaljer, det är för privat.
En positiv sak hände idag. Jag fick ett mail av min logoped att hon ska skicka ett intyg om min stamning, så jag kan ge det till arbetsförmedlingen så att jag får ett skjut in i arbetslivet. Det borde göra mig glad eller hur? Jag är jätte glad, men jag känner ingen glädje.
Jag är nog tillbaka imorron. Ciao!

Nej, nej, nej.

Detta är ingen bra dag. Jag återkommer senare.

Mingelbild från tingvalla.


Fem sekunder innan hon också försvann :P Vilken jävla haka jag ligger inne med. ha ha!

Syns min bh genom min tröja?

Jag tror att nån kommer känna igen sig på rubriken alla fall :)

Tjejmiddagen var otroligt trevlig. God mat, gott sällskap, gott dricka och så klart god efterrätt ;) Och så spelade vi ett spel, "helt hysteriskt" hette det och det var fan skit kul :D
Vid halv tolv åkte vi till Tingvalla, det var bara jag och sanne som åkte. Det var inte så himla kul på valla, och helt plötsligt står jag inne på tjejernas och tar hand om min svågers syster för att hon mår dåligt ! Och alla mina vänner är borta. Så där stod jag ensam med min drink som jag hade fått av en mycket snäll vän :) och visste inte vart jag skulle bli av. Jag ringde till mina kompisar, men fan jag fick inte tag på nån. Så vid två tiden hittade jag min svåger och han var också trött på det, så vi ringde till min andra svåger och bad honom snällt att köra oss hem :P
130kr käpp åt helvete rent ut sagt! Fuck Tingvalla.

Och idag mår jag fan bajs. Jag drack inte mycket alkohol igår, men fan jag mår illa. Blää. Och pappa gör en jätte god stek och det doftar i hela huset. Jag vet att det luktar och smakar helt underbart, men jag mår illa av lukten :(
Sen satt jag i soffan och kollade på en sorglig film så att jag började stortjuta och kunde inte sluta.  Jag tycker inte om att vara bakis :P

Nu ska jag torka golvet i storarummet. Sen ska jag ta en skön dusch. :) Jag har fortfarande lim från lösögonfransarna.
Ciao!


Izzi och flisan

RSS 2.0