Måste vi äta?

Så mycke enklare det hade varit om vi inte hade behövt att äta mat..

Min chiliconcarne blev jätte god :) Men inte lika god som sist . Jag gjorde dessutom till en hel arme :P Jag o mamma krängde som fan alla fall, sen blev det glass :)

Vad händer imorron? Jo, Pauline ska skicka cv och ringa lite.. Tråkigt men sant :) haha, vet har påstått att söka jobb är roligt.?

Nu ska jag ta lite frisk luft, sen ska jag nanna :)


Jag tycker så..

Idag har jag och lotta varit på stranden, igen :) Det var helt underbart i vattnet, och det var lagom varmt. Solen tar ju ändå, har nog fått lite färg . Badkrukan Lotta badade idag också, men jag fick tjata en bra stund först för att vi skulle bada ;) ha ha!


Jag blev väldigt sugen på chiliconcarne idag, synd att det är så himla varmt. Det är så svalkande med en sallad eller nåt, men nej, det bli inte det :) Jag ska se om jag kan lyckas lika bra som sist jag gjorde det :) Då blev det suuuper gott !


Lördag blir det öja med girlsen ! Riktigt länge sen vi festa med dom. Ska bli kul :) Måste in på systemet imorron och handla några cider alla fall. Blir ju tequila-rose-shot på öja ;) ha ha!

Nu ska jag klä på mig och köra in och handla :)


Äter glass på en parkbänk.

Vart tog barndomen vägen? Då när man inte vad kärlek var. Fast vet man det egentligen nu? Allt var så lättare på de yngre dagarna.. En puss på kinden och hålla hand betydde allt. Nu ska man ha och ge så mycket mer.

Jag kommer ihåg min första pojkvän. Jag var rätt "gammal" när jag fick min första pojkvän, jag var nog 11-12 år. Men alla fall, jag var på ett disco på församlingshemmet i Tomelilla, jag kommer ihåg att min svåger Sebastian spelade dj där. Men jag kommer inte ihåg vem jag gick dit med.. Men det var säkert nån klasskompis. Jag såg en kille som jag tyckte var jätte söt, och helt plötsligt bjöd han upp mig på en tryckare.. Det var Ronan Keating - When you say nothing at all. Jag var världens lyckligaste på jorden. Och jag var jätte nervös, trodde att jag skulle trampa på hans fötter eller nåt.. Helt plötsligt lägger han sina händer på min rumpa (!) Det var tydligen det senaste på den tiden.. Pojkarna skulle ha händerna på flickornas rumpor. Jag blev ju ännu mer nervös... Men i alla fall, vi bytte nummer och började träffas.. Förhållandet varade inte länge.. nåna månader. Jag brukar se honom i byn, han kör bmw den jäkeln :P



Jag vill inte ha barn förrän jag är minst 25. Jag o Lotta prata om det när vi låg på stranden. När är egentligen den rätta tiden? Min mamma, mormor och farmor var unga mammor.. Men vill jag verkligen det? Fast, om jag skulle göra deras linjer så skulle jag redan haft barn :P he he..
Jag vill inte vara en ung mamma. Jag vill först leva min ungdom, ut och festa, shoppa, äta ute med vänninor och framförallt resa. Man är lite hindrad från det när man har barn. Jag säger inte att man absolut inte kan göra dom sakerna, men det är mycke lättare om man inte har barn. Jag längtar tills jag får barn, men jag vill gärna vänta. Ska väl först hitta hingsten? :P ha ha!

Söker en man med bruna ögon och brunt hår. Eller nåt :P äsch va fan, jag är inte så kräsen.! HAHA!

Förresten så blev det ingen Carol idag :( Allt bara sket sig..

Nu ska jag verkligen gå lägga mig. Stranden med Lotta imorron :) Jadå..! Här ska det brännas ;) Jag har ju redan fått lite färg som det ser ut nu, men dock fortfarande blek. Jag måste ju hålla färgen sen när sommaren inte bjuder på den goda solen :) Synd att mam o pap sålder solariet :P

Såå härligt. !

idag var det verkligen ett kanonstrandväder ! Inte för varm och inte för kallt, och lagom i vattnet.. Kunde inte bli bättre :) he he.. Jag o lotta åkte till stranden ju vid tolv tiden, helt lagom tid tycker jag :) Efteråt så körde vi och köpte en cheeseburgare :P he he... strandard när man är i Ystad ju.

Nu ikväll ska jag sova med Carol, ha ha! Nångång under kvällen/natten så kommer Carol och hennes pappa å hämtar mig, sen ska vi till Ystad och ta en drink på Bar A Bar tydligen :P ha ha!  Sen imorron så ska vi ligga på stranden . Om vädret säger så :) Hon börjar jobba vid tolv tiden... Och då lagom slutar Lotta, så då ska jag ligga med henne.. HAHA! Det lät lite konstigt :P Men jag menar ligga där med henne.

Nu ska jag fräscha upp mig lite :)


Playan igen.

Ja, det blev playan idag istället.. :) Med Lotttaflickan. :P Vädret ser ju mer lovande ut idag. Igår blev det ju fint efter att jag o Marre hade gått.. Så typiskt, aja. Vi fick en shopingrunda istället :)

Jag jagar inte, jag tittar.
Du springer, du vill.
När oron dig väcker,
kan du inte andas.
Jag tar ett andetag för dig.

hmm..

Jag o Marre körde till stranden idag.. När vi väl va på stranden så kom där moln, sen sol, sen moln sen sol... och så höll det på så. Till slut gav vi upp.. Så vi körde ner till stan och shoppade lite :) Jag handlade ett skärp och ett par örhänge på H&M, rea förståss :) Och så får jag inte glömma mitt 10kr armband, när jag kom hem och skulle pröva det. Ja då passar det inte ! Kloka Pauline,. ha ha! Ajja, tio kronor är ju ingenting :)

Jag är så himla trött så att jag vet inte vart jag ska bli av. Jag gick upp vid åtta-halv nio för att vi skulle till stranden.. Usch, och ändå kom vi inte dit förrän elva-halvtolv, bara för att vi skulle ha nåt att äta på Ica, sen skulle vi tvunget till Konsum, för jag skulle ha en viss sort cigg och Marre skulle ha en speciell Ramlösa vatten :P haha! Såå omständiga vi kan va.

Nu ikväll så körde jag o mamma lämna Pontus hos vår kusin Fredrik, och så klart lockade Sabine in oss på en kopp te och en glass . Det kan man ju inte tacka nä till :) Så vi satt där till klockan elva.. Ja, vi var där bara i en timme :p ha ha! Men kanske lite sent på kvällen var det ju.. Och så klart på vägen hem så svängde vi in på McD, mamma tog den nya Asia Beef. Fy vad äcklig! Det passade inte alls in.. Nej nej nej nej..! Jag njöt av min cheeseburgare :) he he..

Hmm, bada i Tessans pool imorron? ;)

Nu ska jag nanna alla fall.. Det blev en sen kväll ändå, jag som tänkte att jag skulle lägga mig i nåt så nära tid :/


Jag va bara tvungen :)

Playan

Har precis kommit hem från playan, så himla skönt det var. Ändå kom vi inte dit förrän halv två, men solen tog ändå :) Imorron tänkte vi åka dit lite tidigare alla fall .

När jag tog ut ett kontoutdrag så till min stora förvåning hade jag fått mer lön än vad jag hade räknat ut, nästan det dubbla (!) Jag hade ju ingen aning vad jag fick i timmen, så jag bara gissade.. Men glad blev jag alla fall :D hi hi, då har jag råd med klippningplusfärgning :D Får beställa tid imorron då.

Nu ska vi grilla. Gottans :D


Man in Drag

Vad har hänt under dagen? Inte så mycke faktiskt.. Jag har mest legat inne, det var svalare inne än ute :P Mina bett har tagit kål på mig, därför ville jag inte vara ute i solen. Egentligen dumt, för jag behöver lite färg.. Plus att jag har ont i huvet och är lite små förkyld.. Ganska jobbigt.


Nu ikväll så tog jag Izzi med mig på en liten cykelrunda. Jag har en korg som jag kan sätta henne i ju :) Hon är så söt . Så vi cyklade till Kverrestad. Men det var inget nöje tyckte jag.. Bara 2km, (4km ditochhem) Så jag tänkte att jag ska cykla till spjustorp, där är 4km. Så det blir nästan en mil per dag. Jag har gett mig fan på att jag ska börja motionera, och cykla är bra för mitt onda ben och mina stackars knän. Plus att Izzi behöver komma ut, även om hon bara sitter i korgen så kan det vara bra för henne. Hon är inte så utevan . ha ha :P




Man skulle inte kunna tro att detta var en Rock artist :P Men det är det ju, Dee Snider i all ära. Inte ens Kiss såg så här dragqueen ut :p Men det var ju på chockudda 80-talet.


Jag satt och gjorde en liten budget, man kan ju inte mer än att bli deprimerad :p ha ha! Blir knappt nåt över till mig.. Men sen däremot så får jag en sniken lön.. Jag jobbade ju knappt två veckor. Jag blir knäpp på att inte ha pengar !! AAAAH!

Nu ska jag nanna.. Tänkte att jag skulle gå upp tidigt och cykla till spjustorp, sen är det en annan sak om jag gör det :)


Död - myggbett

Mamma sa att Molly dog inatt (min första hund som jag lämna bort, jag tyckte helt enkelt att jag var för ung för att ha en hund, därför nåna år senare skaffade jag en dotter av Molly, som då är min underbara Izzi) Molly dog av hjärtfel, knappt 10år gammal, precis som sin mamma Bianca (Lottas första hund.. r.i.p) Undrar då om Izzi får samma problem? :(

Jag har 18 MYGGBETT PÅ MIN KROPP! Fatta att jag snart gråter ! Det kliar, jag har tagit xylocain men det hjälper knappt. Jag är också lite småallergisk mot bett. Jag kliar tills antinge det blir tio gånger så stort, eller så kliar jag sönder dom. Jag går här i bara bikini, bara för att hålla mig sval. Men det är inte lätt en sån här varm sommardag :P

Nåja, gårdagen var trevlig :) Där var inte så många som kom till Oma, tråkigt nog :( Och dom flesta begav sig tidigt.
Sen körde jag till Elna, och där var ju värsta partajet :) Jag, Robin och Louise var nyktra.Men satan i gatan var jag va sugen på en grogg.. Och sen hällde elna upp en tequila rose !! OMG, I just looooove ! jag var bara tvungen och fukta läpparna :P
När jag var på vid hem vid halv tolv tiden, så ringde Marre och frågade om jag ville åka mustang. Klart som fan. :) Så jag körde in till Tomelilla, ställde bilen och hoppade in i mustangen :) vi körde in till Ystad, men där hände ingenting. Men ändå var vi där til halv två. Lite folk kom där ju, men inte som förr.. Har folk blivit tråkiga? Vi träffade på SANNE! ;D I just loove that bitch! :D
Sen när jag kommer tillbaka till Tomelilla, kör jag till Din-X och ska tanka, när jag sätter mig i bilen och ska titta i sidospegeln, så är där ingen!! What the fuck?! Jag blev ju svin tosig och trodde att nån hade stulat den för mig, men sladdarna hänger där fint, så det vetta fan. Ajja.. Pappa blev lite fundersam alla fall :P ha ha!

Nu ska jag gå och jaga lite mat.

Förlåt då?

Varför drömmer jag om det omöjliga? Om han jag inte kan få?

Nu är det dag D. Jag har packat in presenter och är nog snart redo för duschen. Jag var en vända ute om i solen, jag hann och ligga i två minuter, så kröp en spindel på min arm (!) Jag sprang upp och gick in :P

Så skönt det ska bli och inte dricka idag :) Jag tog det beslutet nu i veckan att jag inte ska dricka denna helgen. Det har ju blivit rätt mycke den senaste tiden, plus att det är Öja nästa helg med Lotta, då vet man aaaldrig vad som kan hända :) Och vi har en tendens att dricka tequila rose, och rätt sent. Så när vi kommer hem så är vi rätt fulla :P haha! Vi får nog ta det först och sen cider när småtimmarna kommer.

Nu kommer jag till mitt nästa dilemma; Vad ska jag ha på mig? Det är ju så att jag måste ha två outfits idag.. Eftersom hos Elna ska vi vara i en lada, så det blir rätt kallt på nattkvisten. Det blir nog så att jag har kjol nu, och byxor sen. Men vad ska jag ha på överdelen av kroppen? Det är en annan historia :)

Nu måste jag hoppa i duschen.. Ska ju hämta smörgåstårtorna åt oma :)

Såå trött

Egentligen orkar jag inte skriva ett inlägg, men jag kan sammanfatta dagen.
Jag hjälpte Becka, körde till boan och handlade present till Elna, sen åt vi en mjukglass. Körde hem till Oma och gjorde födelsedagskort . Sen körde jag hem.. Sen har jag bara legat i soffan och snackat med familjen..
Det var min dag.. Imorron blir det två kalas som sagt..
Jag måste lägga mig nu.. Det börjar svida i ögonen.

På tal om brödrost. Hur omogen får man vara och snacka skit om något man inte alls vet någonting om? Att säga till andra att sin "tjejkompis" har pirrat runder i bulgarien, när hon vet att det inte är sant, är ju fan bara för mycket !

Freitag.

Jag har bestämt mig nu, det blir Paris-style :D Nu handlar det bara om hur jag ska få pengar . Jag får ju faktiskt lön nästa vecka, men det vette fan om jag har råd till klippning-plus-färgning.. Eller helt enkelt så tar jag mig råd :) För jag dör om inte nånting händer.. Jag får göra en liten budget. Men däremot så klipper jag bara mig hos en person, och det är Emma på L.u.g.g, och Lotta sa att dom har inte tider förrän i mitten av augusti. Det är inte så länge till, men tillräckligt ! AAAAH! Jag vill ju nuuu ! :D

Så, vad händer idag? Inte för mycke.. Jag ska hjälpa moster att köra lite grejer till platsen där festen ska vara, sen ska jag köpa present till Elna. Som om det är det lättaste? :P ha ha, neej.


Jag och Elna på nyårafton -07till-08

Gamla tider .


Jag kommer inte ihåg hur gammal jag var där, men jag kan tänka mig att jag var 16. Känns som att det var 100år sen :P

Detta är för två år sen.

Detta är också för ganska exakt två år sen. Jag o Tessan är på Öjakrog :)

Schiesse vad blek man kan vaa då :P och lila nagellack? Whaaat? och lite dubbelhaka, men jag ligger ner på nåt konstigt vis. Jag skyller på det :)

Detta är hemma hos Lotta och Baz innan dom gjorde en Extreme Home Makeover :P

Glamour and fashion.

Alltså nu vill jag verkligen till New york, mitt nästa mål är att åka dit och köpa mig en Chanelväska och Manolo Blahnik skor. Och jag tänker inte åka dit själv.. LOTTA! :D ha ha!



Jag vill göra nåt med mitt hår. Nåt som bara "wow"! Jag är en sån dramaqueen :P Jag funderar att klippa kort och färga det ljusare.. Alltså jag menar inte så kort som jag hade det när jag gick i sjätte klass.. Omg, det var verkligen kort.. Jag skojar inte om jag säger att varenda hårstrå var knappt fem centimeter :P Men jag menar uppklippt och så längden ska vara typ axellångt. :)
  
Should I go Classic, or Paris? Eller helt enkelt Carina Berg?

Ha ha, nej skämt och sido, raka av håret är väl kanske inte min grej. Jag överlåter det till Britney Spears att vara så impulsiv :) Men jag vill verkligen göra nåt med mitt hår. För seriöst, det är så slitet så det skulle kunna behöva sig en rejäl klippning. Men kanske göra det Paris-kort och lägga i lite ljusa slingor? Vad tycker ni om det? För någonting ska göras ! :D

Imorron blir det att se om lönen har kommit, sen måste jag helt enkelt köpa en födelsedagspresent till Elna :) På lördag blir det ju fest för både henne och Oma ;) Sen åker oma till Österrike :( buhuuu!

Nu ska jag nanna. Go natt sötnosar !

Red wine.

Inget speciellt har hänt idag.. Mamma sålde två vovvisar, så vi var på Mcdonald och "firade" :p

Jag som stammar stör mig i helvete på att när jag pratar med en person, sen den bara börjar prata med någon annan. Där står jag och försöker få fram orden och den andra personen nonchalerar mig.. Som tillexempel mamma, när jag ska prata med henne så går hon iväg (Jag vill inte låta som att mamma är en dålig människa, för det är hon inte. Hon menar det inte när hon gör det, Det vet jag ju.) Men jag som person tar åt mig.. Som när vi kom hem, skulle jag läsa upp ett sms för mamma, jag märkte att jag stammade mer än vanligt och hon börjar gå upp för trapporna.. Där stod jag och försökte få fram ord och hon bara går ! Jag vet ju att hon inte gjorde det med flit, hon ville bara få tyst på hundarna.. Men jag blev ju jätte störd av henne, jag inbillar mig att hon skiter väl i vad jag säger.. eller hon tänker "Äsch, jag orkar inte höra på henne när hon stammar"  Det är verkligen jätte jobbigt.. 
Men min familj är sån som gärna pratar i mun på varandra.. Och när jag försöker berätta nånting, ÅH ! Då kommer till exempel Lotta på någonting och så avbryter hon mig och ska berätta sitt.. Lite ohyfs kanske :P Men jag älskar henne ändå :) Men jag är glad över att jag är så pratig och framåt som jag är.. Tänk om jag hade suttit där i mitt mörka hörn och varit tyst?
Just nu är min stamning jobbig, eller jag tycker att jag besväras av den alla fall.. Det är så med stamning, alla fall min, att vissa dagar är bättre än andra och tvärtom. Det brorpå vilket humör jag är på, eller om jag har mycke och tänka på .. Jag stammar mer om jag är ledsen eller nånting sånt.

Lite fakta om stamning

Stamning, talstörning som gör att det ofta blir avbrott, såsom upprepningar, utdragningar och pauser, i den drabbades tal. Ca 1% av alla vuxna stammar och det är betydligt vanligare (3 à 4 ggr) hos pojkar/män. I Sverige lider mellan 60 000 och 80 000 personer av stamning i olika hög grad (det är rätt många), från så lindrigt att det knappt märks till så allvarligt att stamningen är ett socialt funktionshinder.
Stamning kan orsaka talrädsla, ångest och dålig självkänsla hos den drabbade, men många som stammar har inga större problem med stamning. Upplevelsen är mycket individuell. Den stammande har ofta ett mycket typiskt och eget stamningsmönster, men mönstret skiljer sig kraftigt åt mellan individer

Stammande personer, som stammar svårt, vet vad de ska säga och hur de ska säga det, men på vägen ut "fastnar" det och man har ingen kontroll över talet. Ofta använder man sig av olika kompensatoriska strategier för att undvika sin stamning, till exempel att byta ut svåra ord, infoga betydelselösa fraser och kroppsliga medrörelser eller att undvika hela talsituationen.

Orsaken till stamning är okänd. Somliga forskare anser att orsaken är en neurologisk störning, andra menar att det är psykiatrisk störning medan andra menar att stamning till stor del är ett inlärt beteende.

För att bedöma och behandla stamning krävs kontakt med logoped. För att uppmärksamma stamningen som funktionshinder har man utsett 22 oktober till Internationella stamningsdagen.
Inte ens jag visste att det fanns en sån dag. Den står inte ens i almenackan! Men den är värd att fira :)

Så, nu vet ni lite om det.. och kanske kan läsa mig lite bättre :)
Jag önskar att det fanns en förklarning till varför man stammar.. Jag hade besvarat mångas frågor, gud, den vanliga frågan är när man pratar med folk "Varför stammar man?" Om jag hade vetat så hade jag kunnat göra nånting åt det kanske :) Jag är rätt glad över att jag är en social person ändå.. även om jag stammar, jag vågar lixom.. Men det kommer med åldern :) Skulle sett mig på högstadiet ,eller mellanstadiet.. Herre gud, det var då man kom underfund med att man stamma för att alla andra började mobba en för det. Men som tur hade jag underbara kompisar och familj som stötta mig, och lärde mig att skita i alla andra :) Eftersom andra mobba mig för att jag stamma så började jag tro att det var nåt fel på mig, och jag började må dåligt av det.. Tyvärr kommer det sitta i föralltid, jag fick men för livet kan man säga.

Där finns apparater som hjälper än att stamma mindre.. Det är en snäcka man har i örat, ser ut som en hörapparat.
 Dom är ju inte speciellt snygga, men jag skulle kunna döda för en sån. Dom kostar mellan 50-90 tusen kronor sa min talpedagog. Där finns många olika, jag tog bara en i högen :) Jag skulle vilja ha en i rosa :D ha ha!

Jag är jätte rädd för att mina barn också ska börja stamma, det är 40-70% ärftligt... skit kul jag menar.. Det är rätt höga siffror. Jag klarar knappt av att jag själv stammar, hur ska jag då klara av mina egna barn? Man känner säkert annorlunda när det väl händer.. Kanske.. :/

Vad är orsakerna till stamning?

Stamning är en funktionsnedsättning, som beror på en bristande samordning av andningen, rösten och artikulationen. Stamningen har en fysiologisk grund. Eftersom stamningen uppträder nyckfullt, så ger den många gånger problem i kommunikation med andra. Den som stammar känner en bristande kontroll av talet. 



http://www.prosodi.se/10fragor.html
http://www.anita.se/

Gå gärna in på detta sidorna och läs lite :)

Det var nog allt för mig idag.. Jag fick också lära mig lit faktiskt, jag har inte varit så närgående. Men jag har velat förneka att jag stammar, bara för att jag inte vill.. Jag vill ju också kunna prata flytande som alla andra, inte behöva ta längre tid på mig att berätta en sak, som egentligen skulle bara ta 30sekunder att berätta, men tog istället 1½ minut. Men, jag får försöka leva med det. Th-th-this is Pa-pa-pauline speaking ;) ha ha!


Kanske skulle bli blond igen? ;)


Societetflickor.

Ja, jag o lotta ska flytta till Manhattan så att hon kan gå med sina gulliga pumps när hon ska ut och handla mjölk :) ha ha! Vi ska bli societetflickor och gå på fest fyra dagar i veckan och få låna klänningar av kända designers :) Plus att Vera Wang ska sy våra bröllopsklänningar :) ha ha!
Påtal om möjlk, så tror jag att jag är lite laktosintolerant. Jag o Tessan tog en milkshake, sen efter blev jag rätt dålig i magen och släppte mig då och då. Jag vet, det är trés  pinsamt och säga det ! Men så är det ju. Så här har det varit i många år..

Nåja, jag skickade iväg många cv idag, hoppas att jag får svar av nån alla fall :)
Jag fick svar från en nu såg jag...

"Hej!

Tack för din ansökan till tjänsten som personlig assistent med

Ref. "Brantevik/HJ" Vi ber att få återkomma till dig om du blir aktuell för personlig intervju."

Det är ju ett plus i kanten alla fall :)
Sen kom Tessan hem och kidnappa mig. Vi var ute och körde, sen mötte vi på Marre och snacka lite med henne. Efter en stund så körde vi ut till Kåseholm och prata lite med folket där :)

Nu ska jag nog gå lägga mig.. Det verkar vara tid för det .
Go natt och sov sött sötnosar :D


Manhattan, here we come ! :D


Om du var min...

Var på arbetsförmedlingen idag.. end of story.. ha ha!

Såå, vad jag ska jag göra idag? Joo, skicka iväg massa cv tänkte jag. Alltid kul. :)

Jag ska nog.. ööh.. AAAAAAH!

Givande inlägg va? :P


Lady Gaga - Just Dance



Bara äääälskar den låten :) Så mysig och shaka aset på samma gång. Öja den 2:e lotta? Blir troligtvis så :)

Har skickat iväg lite ansökningar idag igen. Hade kommit in lite nya jobb ju :) Många personliga assistent jobb, inte dumt att söka det heller . Är rätt desperat. :P

På tal om desperat. Jag bara avskyr killar som är så desperata. Värsta som finns. Herre gud, jag är en tjej som har varit singel nu snart i ett år. Gråter jag om kvällarna för att jag inte har en kille bredvid mig i sängen? NÄ! Jag väntar på Mr Right, även om jag inte tror på att han finns :p ha ha!

Skulle varit rätt intressant att veta vem som läser min blogg, dom få som gör det :) hi hi, ni får jätte gärna kommentera.
Förresten är det nån som vet hur man sätter in en youtube låt eller vad det nu kallas?

Nej, om man skulle gå lägga sig. Ska till arbetsförmedlingen imorron tänkte jag. Kan behövas ju :)

Veckans schema:
Tisdag - Arbetsförmedlingen
Onsdag - Ingen aning
Torsdag - Ingenaning
Fredag - Bjuden till fest.
Lördag - Födelsedagsfest hos Oma, sen hos Elna :)


Regnar igen..

Jag som hade tänkt att ta en liten eftermiddagspromenad med Izzi, men när jag tittar ut så regnar det.. Visst man skulle kunna gå ut ändå, men varkens jag eller hon gillar att bli blöta av regnet :P

Så, vad händer idag? Kanske en städning i garderoben?

Jag mår faktiskt inte jätte hallonsaft idag, har hosta och febervärk känns det som. Kan också bero på vädret, men hostan har jag ändå :P he he.. Jag håller på att ta tempen nu. jag har 37.5, så det är inte feber än alla fall.. men på väg kanske?

Tänkte att jag kanske skulle baka idag. Lite sugen är jag :) Lite formfranska kanske?

Leila Lindholm

Jag bara älskar henne.. Så är det, hon skulle kunna bli min hemmafru. ASG! Jag är för rolig :) Jag ska ju bli min egen hemmafru. Jag ska baka och laga som leila :)
I julas bakade jag jätte gott julgodis. Jag hade kollat på Leila bakar och blivit inspirerad. Jag gjorde bland annat Rocky Road och Världens godaste smörkola. (ska lägga in recept.)
Jag har gått in i en period nu att jag vill baka hela tiden.. Kan nog vara när jag har inget att göra :) Nu går jag arbetslös, så himla tråååkigt !



Världens godaste smörkola

Förberedelsetid: 5 min

Tillagningstid: 30 min

Färdigt på: 1 tim

Ingredienser

Cirka 50 stycken
100 g smör
2 dl vispgrädde
3 dl strösocker
1 dl ljus sirap
1 tsk vaniljsocker
Apelsinkola:
2 st apelsiner, rivet skal
1 st citron, rivet skal
Pistagekola:
1 dl hackade, rostade pistagenötter
Pepparkakskola:
2 tsk pepparkakskryddor
Chokladkola:
2 msk kakao
Limekola:
2 st lime, rivet skal
Kardemummakola:
2 tsk kardemummakärnor, stötta i mortel
Ingefärskola:
1 tsk malen ingefära

Gör så här

1. Smält smöret i en tjockbottnad, vid kastrull.

2. Rör ned vispgrädde, strösocker, sirap och vaniljsocker och låt koka utan lock cirka 15-30 minuter. Rör om då och då.

3. Gör ett kulprov för att veta när smeten är färdig. Rör ned valfri smaksättning (se nedan) eller behåll kolan naturell. Häll upp kolan på en oljad plåt. Låt svalna.

4. Klipp i bitar och slå in kolan i smörpapper, förvara kallt.

Detta receptet är verkligen superlätt.. Jag klara det första gången :) Och alla tyckte om dom, det tog bara några dagar, sen var dom borta . hi hi. Jag gjorde utan nån tillsatt smak, men det var lika gott för det :)

Rocky Road

Förberedelsetid: 10 min

Färdigt på: 40 min

Ingredienser

12 kakor
600 g mörk kvalitetschoklad 70 % (jag rekommenderar ljusa choklad, annars blir det för mycket)
2 påsar dumlekola
2 nävar mini marshmallows
3 dl salta jordnötter
1 dl skalade pistagenötter

Gör så här

1. Smält chokladen på låg värme i vattenbad (i en skål över kokande vatten).

2. Blanda samtliga ingredienser.

3. Fyll smeten i en plåt, cirka 3 cm tjock och låt stelna i kylskåp.

4. När kakan har stelnat, skär upp den i stänger.

Denna är också busenkel och supergod, min oma älskade det :) Kan också vara nåt för barnen.

Gå in på denna sidan om ni vill ha lite recept från Leila .
http://recept.nu/1.9799/leila_lindholm


Everybody wanna be rich


Sån läcker väska från Versace. Skulle lät kunna ha den :)


Jag blev ju bara så kär i denna. Everybody wants Gucci ;)

Hmm, nu ska jag nog sova.. eller försöka :)

Usch...

Ha ha, vad hände igår egentligen? :P Nä, jag kommer ihåg allting.. Det var mycke trevligt alls fall :)
Men helvete var jag har mått dåligt idag, det var ett bra tag sen jag gjorde det.. Ändå drack jag bara två flaskor vin. Men det säger sig själv ju, vin :) he he.. Det var LiebFrauMilch,  blir du avis Lotta? ;) ha ha!

Det har blivit mycke festande nu tycker jag.. Förra helgen var det Jocces fest, helgen innan det var det Öja med Lotta.. Igår var det Camillas födelsedagsfest och nästa helg blir det både Omas födelsedagsfest och Elnas.. Scheisse. Hela Juli har gått åt till att festa tycker jag :P

Jag har tillbringat min dag i sängen kan man säga.. Mamma väckte mig klockan elva, Herre gud, min värld snurrade. Men jag begav mig upp, sakta men säkert, tog en Resorb (It's the shit man) och la mig i sängen igen. Efter nån timme så gick jag upp igen och åt lite rostade mackor.. Mums :) inget går upp mot rostade mackor med kokt medvurst dagen efter . Sen la jag mig i sängen och tog det lugnt..  Vid fyra tiden så somnade jag nog, jag var så himla trött.. Jag somnade ju inte förrän halv fem-fem imorse. Men jag sov bara en timme nu på eftermiddagen.


Var får ungdomarna pengarna ifrån? Antinge från mamma och pappa, eller så har dom skulder upp till öronen. Till vilken nytta? Att ha det senaste, eller bara shopaholic? Jag är glad att mina föräldrar inte är de rikaste personerna i Sverige, jag har fått lära mig att man ska förtjäna att få saker, och att man ska jobba sig till det. Visst, jag fick körkortet och en bil av dom. Dock fick jag ge min själ till dom... HAHA! Skämt och sido. :) Jag är evigt tacksam över det.. Och jag kommer naturligtvis ge tillbaka på ett eller annat sett.. Har inte kommit på det än bara :) Pappa säger att jag ska ge en corvette till honom.. Mmm, du kan få en liten leksaksvette :) ha ha!





Vilka härliga väskor. Man ska sy dom själv, fick en hemsida med beskrivning.. PÅ ENGELSKA! Hur ska jag kunna måtten då? :P ha ha.. de löser sig. Jag ska nog sy en sån. När jag ändå har en symaskin och 3års erfarenhet :)
http://www.craftster.org/forum/index.php?topic=178244.msg2036541#msg2036541

Paaaarty

Nu sitter jag här och väntar, utan byxor :P ha ha!  Nä, jag tänkte att jag skulle skriva ett litet inlägg innan jag beger mig :) Elna och Micke missade tåget, så dom frågade om vi kunde hämta dom för en peng.. Klart :)
Funderar om jag ska ta ett glas vin.. när jag ändå väntar :) he he..
Och så börjar det regna! Vad är detta för trams?!

Huset

Ja, nu har vi varit och kollat på huset, det var verkligen jätte fint :) Men det ligger mitt ute i hillbillys byarna, ha ha! Pontus är inte alls road av detta och tjurade hela resan. Jag fick lite ångest på vägen dit, ju längre vi kom så blev det mer :P ha ha! Men när vi väl kom dit så gick det över :) Dom var jätte trevliga, och huset var jätte fint. Jag tycker verkligen mamma o pappa ska köpa det, för det är verkligen ett kap och man vet aldrig när ett sånt erbjudande kommer igen . Det rummet som jag ska få har ett sängloft, skit coolt :D Det finns en trappa upp sen kan man ha en säng och tv där uppe.. :) Så himla fint. Jag hoppas verkligen att allt går bra med köpet. Det bir nog kanske lite svårt att ta sig nånstans, vi har ju det väldigt lyxigt här i lunnarp som både har tåg och buss, dessutom går dom med jämna mellanrum. Där ute måste man ta sig in till närmaste byn och ta bussen därifrån som går typ fyra gånger om dagen, och knappt två gånger på helgerna. Men man får anpassa sig. Jag har körtkort, men ingen bil. Så jag får ju ta och skaffa mig ett jobb och köpa en. Men pontus har bara moppen, men han får körkort om två år, så det är inte så lång tid till dess.. Mamma o jag kan ju säkert köra honom också om han ska till nåt speciellt ställe, sånt löser sig alltid :)

Nåja, igår var jag, tessan, jocce, pontus och izzi på sjöbomarknad :) Jag köpte inget, men turturduvorna shoppade loss . ha ha! Izzi var inte så road att vara med, många kom fram och gullade med henne.. När vi gick förbi ett telefonförsäljar stånd med tre tjejer så utbrast den ena: "Åååh, det är en ju en Paris Hilton hund!" Ha ha! Jag kunde inte mer än garva. Det var lixom överklass tjejer kan man säga :p he he..
Mycke mer hände inte.. vi körde hem och åt lite marknadgodis :) Jag köpte nougat (det är den enda nogaut jag äter faktiskt) Men jag hade knappt råd att köpa det ens, fick lite pengar av Tessan.. ha ha! Så fattig är jag gott folk!

Ikväll blir det fest alla fall :) Hoppas att vädret håller i sig lite.. Jag kan ju tänka mig att vi ska sitta ute som sist . Men jag vet fan inte vad jag ska ha på mig ! :S AAAAH! Jag ska nog vara enkelt.. helt enkelt :P ha ha!


Tomelilla Marknad.

Ännu en dag på jobbet.. Och så klart när det är marknad är det full rulle.. Bagarna gick inte hem förrän halv elva, så jag kunde inte göra så mycke rent. Men jag gjorde mitt bästa ändå :) När jag var klar med allting, så åt jag smörgåstårta, chefen bjöd ;)
Sen körde jag och elna till Sjögrens, skulle ju köpa en present till Camilla ju, men där va typ ingenting. Så vi körde vidare. När vi hade hittat present så gick vi till Roma.. Micke (elnas pojkvän) är störd :P ha ha! Som ni alla vet så blir jag generad när man pratar sex, och det tyckte han var jätte roligt ! Ajja, sen åkte jag hem alla fall.. Och nu sitter jag här.. Internetet krånglar hela tiden, blir så trött ..

Ny design :)

Jag blev fan nöjd med detta.. Varför jag tog visningsbilden när jag var blond, är för att jag tycker bilden är så jävla snygg :P Plus att jag hade ingen annan på datorn . ha ha! Tyckte också att min header blev fin och fräck, så klart fick Izzi vara med på en hörna. Hon är ju min ögonsten :)
Min syster Lotta (http://lottiiizz.webblogg.se) hjälpte mig att ändra detta till det mycke finare, så småningom ska jag ju kunna klara av det själv. Jag tycker det är jätte roligt att ändra hela tiden till det bättre :) Alla fall, tusen tack :D

Så, nu flöt bara tiden iväg och klockan börjar närma sig sängen kanske?
Jag har blivit lite beroende av böcker nu, tycker att jag läser hela tiden :) he he.. Jag bara älskade Bergdorf blondiner, jag vill fan också vara societetflicka :P Tänk att gå på fester fem dagar i veckan ;) he he..

Imorron blir det sjöbomarknad.. hur kul är det att gå där utan pengar? Fan va jag stör mig på att jag shoppade upp min pengar :P ha ha! Sånt är livet.

Dessutom MÅSTE jag skaffa mig en egen kamera, så jag kan lägga in mer bilder.. Men jag får nog skaffa mig ett rejält jobb först :) he he.. Dom växer inte på träd kan jag säga er.

Fyrhjuling

Mina dagar är räknade.. Fan va piss alltså, får jobbet, sen helt plötsligt är det borta lika snabbt.. Nej jag har inte fått sparken, men ordinariestäderskan ska komma tillbaka nästa vecka. AAAAAAAH! Fuck them..
Nåja, inget att göra åt det :)
Har precis varit ute och kört pappas fyrhjuling, så himla fräckt :D Jag körde ner till ån, typ en halv kilometer från Lunnarp. Det var ganska jobbigt att köra ute på vägen.. Minsta lilla hålan i marken så skakar hela fordonet :P Men fräckt som fan va det :D Vem vet, kanske tar det på större utflykter sen? :P he he..

Pappas fyrhjuling, vi kallar henne "Stickan", nä jag bara skoja :D ha ha!


Så vad händer? Inte för mycke, bara två arbetsdagar kvar. På lördag är det full rulle, nästan :) Eller det blir det sen. På dagen ska vi kolla på huset, YEAH! :D *hoppas hoppas hoppas*  Sen på kvällen blir det party hos en vännina vid namn Camilla :) Hon ska ha 20årskalas . Helvete! Måste köpa present till henne ! Det löser vi. :)
Nu ska jag bara ta det lugnt.. Dagen har varit ganska seg tycker jag.. Ändå sov jag en timme, hmm..

Kommande saker;
- 20årsfest hos Camilla
- Kolla på huset.
- Arbetsförmedlingen på måndag.
- En hel veckas sökning av jobb
- Födelsedagsfest för Oma på lördag :) Hon åker till österrike på tisdagen därpå :(
- Och 20årsfest hos Elna senare på kvällen.


Omg

Läskigare männsika finns inte.. :S
Ännu en dag på jobbet.. Tydligen ska jag bara jobba tills fredag.. Jag blev lovad fyra veckor, men min chef sa idag att ordinarie städerskan kommer nästa vecka. Dom kan skita ner sig, fan va lack jag blir..
Efter jobbet så köpte jag med bullar och gick till Tessan.. Sen har vi bara slappat.
Jag är så himla trött... Och jag har ångest över att jag inte har pengar till att gå på marknaden :( Jag har knappt pengar att ta bussen till jobbet !! Och nu får man inte så mycke i lön, och allt går till böter och telefonräkningar.. AAAAAH! Ge mig styrka!
Jag ska laga mig lite mat, sen ska jag lägga mig i sängen med en bok..
och förresten har jag läst ut Bergdorf blondiner, såå bra, jag rekommenderar att ni läser den :) Om ni gillar överklass romaner :) he he.. Så nu ska jag fortsätta med en bok som tydligen redan har påbörjat.. Min stora kärlek av Sarah Dunn, det är en sån bok man får i glamour tidningar.. Jag kom på att halva min styrka med böcker är Carols :p Jag får väl skaffa mina egna jävla böcker själv ! :P Jag ska börja med att åka in till Ystad och köpa en bok på Bokia. En gång i månaden alla fall :) Det är rätt rogivande att läsa böcker .



Så typiskt jag.

Idag tänkte jag åka till jobbet tidigare.. Andra hade tydligen åsikter om när jag åker till jobbet (Tessan) :P Men när jag står och väntar på bussen så känns det konstigt, det var bara jag där, och där brukar alltid vara någon som ska åka med halv nio bussen. Så jag tittar på tiderna när bussen skulle komma... 08.18.. FAN! Dom har ändrat tiden, ajja, hur skulle jag kunna veta det? Jag satte mig på bänken i busskuren och tjura där en stund.. Det är ju inte en chans att bussen skulle vara 10-15minuter försenad heller.. Och så klart så skulle mensvärken komma! åååh ! Men jag fick lunka hem och vänta på nästa tåg.
Jag stör mig faktiskt lite på att jag inte kollade upp när bussen gick.. Tänk om tokstollarna börjar städa idag igen? Då får jag ju inget gjort idag heller förutom att bara yra runder ! Nä, men jag får ta det som det kommer.
MENSVÄRK! Finns det nåt värre eller?! Som min mellanstadielärare sa: "Det är alltid bättre att röra på sig när man har sin mens" så klart försökte jag alltid att jag hade fått min mens på gympan och hade såå ont. och då sa hon den repliken..  :P ha ha!
Nåja, lägga sig i sängen i fem minuter, sen får man gå till tåget..
Tjingeling!

mhmm..

Full rulle hela dagen.. Jobba, städa rummet, duscha, in och handla och slutligen laga mat.
Nu är jag sååå mätt och trött, så jag vet inte vart jag ska bli av.. Jag har go lust att lägga mig i sängen och läsa meine bok. Bergdorf blondinerna. Man måste kunna lite franska, för annars fattar man inte en del :P Och jag kan ju ingen franska, men jag låter Carol översätta till mig :) trés bra :D

Tänkte att jag skulle härma lotta lite och berätta vem som är Hollywoods snyggaste karlar. Får ju ta det motsatta könet :)


Of course, kedjerökaren Colin Farrell. Den mörke badboyen från Irland. Mums :)


Död eller levande, han är en skönhet. Och rösten är ju bara gudomlig .. R.I.P.


Sir Sean Connery, han må vara gammal och gråhårig, men han är stilig :)


Speciella Johnny Depp, men fortfarande sexig ;)

Hmm, märks det att jag tycker om mörka män? :) he he..


Sist men inte minst, Mark Ruffalo. Jag bara älskade han i "Just like heaven" Det var där jag blev kär i honom helt enkelt :)

Detta var fem av Hollywoodss snyggaste män, enligt mig så klart :) Ni får tycka vad ni vill.
Nu ska jag nog gå nanna mig. Läsa klart boken.. När jag städade idag så hittade jag jätte många böcker, så jag satte upp dom på mig hylla. Nu ser mitt rum lite mer glamorösare ut :) ha ha!

Snurrig i huvet.

Jag har helt glömt att det är marknadsvecka.. Så klart har man inga pengar så man kan inte shoppa ändå, hur kul är det att åka på marknad då?

Jobb idag också.. Jag kom dit vid tio tiden, och när jag går in så ser jag att golvet är blött "har dom städat åt mig?" tänkte jag. Sen pratar jag med dom, och då säger de att dom trodde inte att jag skulle dyka upp. Men herre gud, han där som jag var på intervjuen hos, han sa att jag kunde komma vid nio tio tiden. Nåja, och han som "städade" gjorde allt så himla fel, så jag kom knappt nåt vart idag. Så jag får göra det dubbelt så snyggt imorron :) Det är så himla dumt också, för städerskan åkte på semester, så där var ingen som kunde visa mig vart och hur jag skulle städa.. Och alla säger två olika grejer till mig.. Dom får ta det som det kommer helt enkelt.. Hur mycke ska dom begära av mig?

Efter många moppar så var jag klar och åkte hem.. Väl hemma så slängde jag mig i soffan med två rostade mackor och ett glas apelsinjuice och kollade i reklamtidningarna. Efter en hård tid där så tänkte jag att jag skulle städa mitt rum. Kan behövas :) ännu är jag inte klar... egentligen skulle jag behöva städa garderoben också, men shit, jag tror inte att jag pallar det idag. Får göra det imorron. Mitt rum fick alla fall en rejäll städning :) Dammning och dammsuga .

Jag får väl fortsätta så jag kan in och handla lite föda till dom andra i huset.

Ostbågar och apelsinjuice :)

He he.. kommer jag bli orange eller? :p
Träffade på Tony i tomelilla, han tyckte också att saaben lät lite konstig .. Det gör vi alla :)
Så vad händer egentligen? Mycket, men jag orkar inte rabbla upp allt.  Skulle ta en hel evighet.
Jobb imorron.. Suck, har varit där i tre dagar och är redan trött på det :p ha ha! Men vet vem, det kanske blir bättre med tiden? Jag kollar på arbetsförmedlingens hemsida varje dag, men fan har redan sökt alla :P he he.. Guldkorn växer inte på träd tyvärr..
Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa min bok, jag är nästan klar med den :) Tänk att ha ett sånt liv, herre gud.

Myggbett !

Skoja inte alltså, jag har till och med ett på mitt gäddhäng under hakan :P ha ha!

Nåja, gårdagen var jätte trevlig :) Kvällen började med tragedi kan man säga :P
Jag skulle passa Tessans och Jocces hus. Mamma o lotta lånade Tessans bil, för dom skulle upp till tvååker på hundutställningen och Saaben är lite små kass.. Så meningen var att när mamma kom hem skulle jag ta bilen och köra in till Tessan. Men när klockan började bli mycke så ringde jag mamma o frågade var hon var, hon var strax i Ystad. Efter en stund så ringer lotta upp mig och säger att bilen har stannat och det ryker åt alla håll och kanter ! Panik tänkte jag, jag skulle ju in och släppa ut hundarna, sen dra till festen. Och med tanke på att nyckeln till huset låg i bilen så kunde jag inte ta mig in. Nåja, pappa fick köra och bogsera hem bilen. Det var inte så populärt att köra i 40km/h på E65 sa han :p

Jag ringde till Elna som jag egentligen skulle möta i Tomelilla för att sedan köra till festen, jag beklaga mig, och så säger hon "Det är lugnt, jag hämtar dig. Jag är ju skyldig dig en tjänst" Tack gode gud. Så hon och Micke kom och hämtade mig. Jag fick köra in till Tomelilla med Elnas Audi :P he he.. Jag som är så körgalen :)

Äntligen kom vi till festen, Jocke fyllde 23år :) ett litet kalas för honom. Jag hade med mig en vin, som jag satt och smuttade på. Fick även svartvinbärssnaps. Så himla god den var, och jag kommer inte ihåg vad den hette :S Nåja, sen kom lilla Gabriel :D Gud den lilla pågen är så himla god. Han började gråta, så jag tog honom till mig och satte han i famn. Och då slutade han gråta, sen vi satt där och mös en liten stund :)

Vid elva tiden började folk bege sig, lite tråkiga dom var :P he he, Så det var bara jag, jocke och kim kvar. Vi gick ner till Celtic och tog en cider. Träffade på massa undomar där :p haha! Min brors kompisar.. Sen kom Benny ner en sväng också. :) Får inte glömma att jag träffa Marre med TPH ;)

Efter det besöket så gick vi tillbaka till Jocke och drack lite och snackade. Helt plötligt var vi inne på matlagning, hur vi gör såser och sånt.. hmm :P ha ha!  Lite konstigt samtalsämne kanske?
Sen var det bara att tralla hem till Tessan och leta efter nyckeln.. Så klart så har ju mamma krånglat till det, jag sa till henne att hon skulle lägga nyckeln i brevlådan.. Det hade hon ju inte gjort, hon hade lagt den under eller bakom en sten.. Där va ju hundra stenar där ! hur ska man veta vilken när man har druckit lite? :P Till sist fick jag ringa till pappa.. Klockan två på natten, han var inte världens gladaste person :) he he..  Men jag hittade nyckeln alla fall och kom in i huset . Jag släppte ut Vanilla och Mille, sen la jag mig i sängen.. Men inte fan kunde jag sova, det är så frustrerande när man är så himla trött, men man kan inte somna.. Sen ringde Becka och frågade var Kim var. Njaa, han hade gått hem för 2timmar sen, så hemma ska han väl vara :P Som tur så öppnade hans bror till becka, och kim låg deckad i sängen sa hon . ha ha! Lite full var han nog ;)
Jag sov jätte dåligt sen, vaknade hela tiden och visste inte hur jag skulle ligga. Jag vaknade vid nio och trodde seriöst att klockan var ett, hela min värld snurrade när jag öppnade ögonen, så det var bara att stänga dom igen :) Vid tio tiden kom Tessan hem , som tur så väckte hon mig inte förrän vid elva :) tack så mycke.

Nu sitter jag här och är apsugen på Chips och Apelsinjuice.. hmm..


Mhmm.

Tack för kommentaren Patruska :) Skönt att veta att det inte är för att man vill ha barn :p ha ha!

Då blir det lite fest ikväll ialla fall.. Fjunet fyller år, så jag ska bara dit och gratta honom. När jag ändå är i byn :)
Snart kommer mamma hem, så då ska jag ta bilen och förflytta mig till Therese och Jocces-resident.

Såå sjuk dröm.

Jag har drömt följande dröm nu i två tre nätter.. Den lixom följer. Aufan blondie. Först drömmer jag att jag och Tessan är gravida, vi går där med våra magar och sånt. Sen drömmer jag att jag får ungen och allt är frid oh fröjd. Inatt drömde jag att min unge var borta, dessutom hette den Eldina eller nåt sånt.. sen hette den Virka.. vad är det för jävla namn? :P ha ha! Min lilla dotter ska heta ... ha ha! Det kan jag ju inte säga.. Tänk om nån snor det ;) he he.. I drömmen var Per pappan till barnet. Han var bra på det också :) Men ialla fall, så letar vi efter ungen, jag kan höra den skrika, men jag hittar den inte.. Så frusterande. Jag och per letar som två galningar. När jag vaknade så var jag beredd på att leta efter vår unge. Men jag kom på att det bara var en dröm. Tur är väl det, vem vill bli av med sin unge?
Men det behöver inte betyda alls att jag är gravidsugen.. Det är nog bara för att Tessan är gravid :P ha ha! Och ALLA andra. Nej, jag har flera år på mig..

För det första så var det otroligt skönt att sova länge idag.. Även om jag bara har jobbat tre dagar denna veckan, så var jag sliten ändå.
Så vad händer nu? Tänkte faktiskt städa mitt rum och min garderob.. som om jag inte har fått nog med att städa? :p he he. Kanske ta en liten fika?
Tessan frågade mig om jag kunde passa deras hus, får se :)

Jag snodde denna från Tessans blogg :p Lilla tjockisen ;)

Im not the girl from the Bronx

Nu har man kommit till en punkt där man undrar vad man vill göra åt sitt liv. Jag vill göra så himla mycke, så jag vet inte vart jag ska börja.. Jag funderar lite på om jag ska gå nån frisörkurs eller något.. det hade varit ganska kul :)

Män är bara för mycket. Speciellt gifta män. De tror att de kan få vem som helst även om dom har en ring på fingret.
Jag letar efter min BÄM (=Blivande Äkta Man) ha ha!


Nåja, vad händer ikväll? Jag ska säga er en sak; Sängen och min kära bok med en skål popcorn.. Jag ska inte lyfta ett finger..
Imorron tänkte jag att jag ska storstäda.. Som om jag inte har fått nog med att städa? :P ha ha! Men det måste göras här hemma också..

Hade varit skönt att gå lägga sig redan nu.. Jag tror att jag ska det :)


Pupsie känner sig trött

Äntligen helg !

Jag låg och tänkte i sängen igårkväll, kunde inte somna ändå. Tänkte vad jag ska göra. Om jag kanske ska flytta någonstans, ett tag. Bara för att komma bort lite.
Jag vill inte vara lokalvårdare i resten av mitt liv.. Fan va tråkigt det skulle vara.

Jag återkommer senare.. jag är så himla trött.

Can you handle me?

Ja, jobbat idag också. När jag kom dit så hade min beundrare tagit min disk :P Men han sa "Imorron du ta disken" ha ha! Inte tala bra svenska :P Sen när jag var klar med allt, var riktigt nöjd med städningen. Tror ni inte att där kommer män som ska laga rör i taket eller nåt och smutsar ner mitt fina golv??! Suck...

Jag måste verkligen hitta ett butiksjobb.. jag pallar inte att vara städerska, och han på arbetsförmedlingen skickar bara lokalvårdar jobb till mig. Nåja, jag får väl jaga lite själv också :) Kanske rent av hittar ett jobb lååååångt här ifrån. Hade varit ganska najs.

Ringde och pratade med Becka innan, herre gud. Vi har inte pratat på jätte länge... så vi bara babblade på båda två :P Jag hade mest skvaller ;) ha ha!

Jag sov lite nu ikväll, lite dumt.. Jag tänkte att jag skulle lägga mig tidigt idag. Jag somna nog inte förrän ett halv två inatt, bara för att jag var så snuskigt nervös. Så jag var ganska trött när jag kom till jobbet.

Hmm, ska jag gå med i nån a-kassa? Han från arbetsförmedlingen ringde mig idag, och så frågade han mig om jag ville gå med i nån a-kassa, jag vet inte riktigt.. Jag får prata med mina päron om den saken. Jag vet inte hur det går till lixom..

Usch, vad jag saknar Sunny beach.. Becka sa att dom skulle dit där i höst. Jag vill med !! Jag skulle kunna ta min lön som jag får ;) he he.. nej, den ska jag betala viktiga grejer med.. som min parkeringsbot :P ha ha! Jag måste ju få min lön i Augusti om jag har innestående lön.. Jag vet inte ens vad jag får i timmen, jag bara jobbar :P ha ha! Jag kom också på att jag har inte så mycke yta att städa på, men ändå tar det lång tid. Jag städade hela Välahemmet på tre timmar, och lilla bageriet tar tre fyra timmar.. herre jissus. Men skoja inte vilken dålig utrysning dom har.. inte alls som jag är van vid.  Men det är helt annorlunda att städa där. Nästan så att man saknar att städa hos gamlingarna :p haha!

Jag ska nog göra lite nudlar, sen bädda sängen och slänga mig i den :D ha ha!


Dom har verkligen asgod mat :D Om ni är i Sunny Beach, ät på LasPalmas, sen på kvällen blir det ett uteställe ;)

Det onda benet.

Jag är fucking nervös och jag mår illa.. Jag vill bara komma in i rutinerna.. Ja, det kommer jag vet.. bla bla bla..
Ville bara gnälla lite. Jag har ont i mitt fucking ben ! Snacka om att jag inte är fan att jobba.. bajs.
Jag ska nog sova nu.. eller nåt.


Jävla Saab :@

Ja, det gick rätt bra att jobba..  men lite bättre utrustning hade inte varit fel :P Nåja, det blev bara tre timmar. Blir nog lite mer imorron.. Mer att göra.

Nu ikväll skulle jag köra in till Tomelilla.. kommer i boankorset och ska köra för det är grönt ljus. Bilen rör sig inte, den har tuppat av! Ska starta den, det funkar inte.! Panik! Har bilar bakom mig.. Precis när får igång bilen och kör blir det rött ljus, mötande bilar ! Tjaaaaa.. Sen stannar bilen mitt i ljuskorsningen! PANIK igen! Jag får igång bilen igen, och kör mot Ica, så klart ska nån jävel in på Tanka, så bilen stannar igen. när jag får igång den kör jag till Din-X och stannar bilen och skakar. Fyy fan va rädd jag var. Inte en till bil tänkte jag. Jag ringde till pappa och sa vad som hade hänt.. antagligen var det bara soppatorsk. Blev problemet var att där står "check engine" och så rasslar han som fan !. Jag tar bussen imorron kan jag säga ! Scheisse. Jag hatar sånt här ! Jag pallar inte trycket..

Nåja, nu ska jag göra.. hmm ingenting.. :)

Jobbet.

Ja, jag var där idag.. och jag skulle komma tillbaka imorron och provjobba :) Så troligtvis har jag ju fått det .
Efter det så gick jag upp till Oma, för Tessan var där. Så vi drack lite kaffe och snackade.. sen gick jag, tessan och becka ner till B&B och åt en grillad bagge :) Mumman!

Jag sov ju hos Carol inatt. Först såg vi en film med Colin Farrell och Ewan McGregor.. En toppenfilm tänkte vi, med två asgranna karrar i.. Woody Allen hade gjort filmen, så vi var lite skeptiska om den var bra.. Och vi hade rätt, den SÖÖÖÖG! ha ha! dessutom dog bägge två i slutet, så det var inget bra slut.
Den andra filmen var Stardust med bland annat Robert DeNiro och Michelle Pfeiffer.. Den var ju bara sååå rolig :D ha ha!

Hittade lite roliga studentbilder här på Tessans dator :)

AAAAAAAAH!

Nu ska jag bege mig till Carol´s resident :P Ska sova där inatt.
Jag är inte bara glad nu.. jag är fett nervös ! AAAH!
Skriver mer imorron när jag kommer hem.

Ha ha!

Ja jag vet att jag skrev för ungefär fem minuter sen. Men brist på annat :P
Jag hittade denna dikten som jag har skrivit själv på min gamla blogg http://pauline.ekenborn.com/#home . Jag vet inte vem jag har skrivit den till, kan helt enkelt inte komma ihåg det :p Börjar väl bli gammal och senil. Men jag tycktr den var ganska fin :)


Himlen är helt klar
Stjärnorna syns över hela skyn.
Det är så mörkt ute
Jag kan se lamporna lysa, långt där borta.
En bit ifrån blinkar ljuset vid tågrällsen
Det är så tyst, tystare än vad du kan ana.
Inte en enda bil på vägen. Helt mörkt.
Mörkare än så här kan inget bli

Ingen kan älska dig, som jag gör.
Men ändå är älska ett starkt ord.
Det är du som låser mina ben när du går förbi.
När jag tittar in i dina ögon
existerar bara du.

Ändå är inget underbart.
"Dina ögon är magiska", säger du.
Om mina ögon är magiska,
är hela du magisk.
Dina ord är så fina. Stilrena.
Kom till mig, lägg dig ner
och håll om mig.


Jaaaaaaaaaa! :D

Jag ska på jobbintervju imorron :D  *wiiie*  Det var nån som ringde från arbetsförmedlingen och sa att jag skulle ringa till stället och bestämma en tid.. Så klart är det som lokalvårdare, men det gör inget :) jobb som jobb, det är bara ett semestervikariat på fyra veckor. Men jag är ändå skit glad :D Det är ju en början.
När man minst anar det så kommer det ju :) Har ju klagat nästan hela veckan att jag vill ha ett jobb . ha ha! Och så bara ringer dom och säger att jag ska ringa och så vidare.. ! ååååh, kan man blir mer gladare? :D Jo, om man vet att man har fått jobbet ;) Det återstår och ser imorron.

Duality.

Usch, jag sov sjukt länge idag. Men fan, jag mår inte bra. Jag hade lite feber i helgen, och ont i halsen.. När jag vaknade idag så snurrade mitt huvud. När jag skulle släppa ut Izzi så vajade jag fram.. sjukt..

Min mage är så himla svullen, jag måste göra någonting åt detta.. Jag har ätit mycke skit den senaste tiden, så det kan vara därför. Det får bli kokta morötter till kvällsmat :P haha! Ska ut och gå med Izzi också, det hjälper faktiskt :) Plus att det är bra för henne, hon börjar bli lite tjock nu :P

Detta jobbsökandet.. Riiiktigt drygt, men det måste göras.. Tessan ska komma ut hit imorron, så ska vi skriva ett rejällt CV, så jag kan gå ut till ställena och visa mig. Det är fan så mycke bättre. Jag vill också ha jobb !! :(  Fan skulle ringa Gropen om det där jobbet också.. jag vågar inte, jag är rädd för honom :P ha ha!
Jag är sugen på att baka kanelbullar.. Hade varit så mumsigt :)
Nä, om man skulle ta nåt att äta.

När det regnade igår, satt jag framför datorn. Och plötsligt tänkte jag "Fan har jag stängt takluckan på bilen?" Sen kom jag på att jag inte hade den mer :( Usch, jag saknar den.. Det var fan den perfekta bilen till mig !! Jävla äckel-saab som skulle köra på mig !!!

HV3

Ja, skoltiden är över.. Man kan bara drömma sig tillbaka hur det var, och hur roligt och kämpigt det var. Jag saknar mina klasskamrater.. Synd bara att visa är så trångsynta ibland.
Nu börjar det verkliga livet. Jobba och skaffa sig en framtid. Det skrämmer mig lite, men ändå är det ganska spännande. Inget serveras på ett silverfat, nästan synd, det hade varit det lättaste. Men man får kämpa :)

Man skulle kanske flytta till Manhattan, gifta sig med en mijlonär eller nåt.
Killar bara lovar en guld och gröna skogar. När de har fått vad dom vill ha, sticker dom och glömmer en.

Jag kom på mig själv för någon dag sen att jag är väldig lik min mamma. När jag tog in disken i diskmaskinen så sjöng jag på en låt som hon alltid sjunger när hon håller på med nånting. Inatt jag drömde något som, jag aldrig drömt förut. Jag drömde det var fred på jord, och alla krig var slut.
På tal om drömmar, så hade jag en sjuk dröm inatt. Jag drömde om att jag duschade och grät hela tiden. Jag kan inte komma ihåg varför jag grät, men jag tror att det var för någon. Är jag verkligen så ensam? Eller varför skulle jag behöva någon,? Jag kan leva solo, det har jag gjort så länge nu. Då kan jag lika bra fortsätta med det. Så desperat är jag inte, som vissa andra. eller? Men seriöst, fan . Man ska inte jaga efter kärlek. Låt kärleken hitta dig. Jag har många gånger trott att jag hade hittat min kärlek. Men ack, så många gånger jag har haft fel. Jag är rätt blåögd och naiv när det gäller kärlek, jag tror på allt. Men ändå är jag rätt osäker.
Man skulle kanske flytta lite längre bort och skaffa sig ett nytt liv? Men vart? Inte utanför skånes gränser alla fall, jag älskar skåne. Jag tror att jag behöver detta.


Jag och Albijona på lärarmiddagen. Love you girl ! :D

Let me think about it.

Funderar om jag ska köra in till tomelilla och köpa chips :)
Mamma o pappa kollade på hus idag, det var verkligen jätte fint. Jag tycker att dom ska köpa det . Plus att där är en gäststuga som jag kan bo i :D ha ha! Det ligger en bit utanför Vollsjö, men skit i det .. Kan vara skönt att komma ifrån Tomelilla lite också.. Men tyvärr är det åt fel håll :P ha ha! Pontus spottar och protesterar, men han har inte så mycke val. Mohaha..

Fan va drygt.. jag pallar inte skriva.


Öja krog.

Ja, det blev en lyckad kväll :) Massa tequila rose och mingel, men får inte glömma ässshaking ! :D  Träffade gamla goda vänner också, alltid lika trevligt :) Kom med på foto som vanligt .. Tyvärr var det inte det bästa :/
Nu orkar jag inte skriva mer.. är ganska bakis. AAAAAAH!




Citat från en bobbe: "Du, ett modetips. Ha inte mobilen mellan brösten"

Paaarty !

Jag o marre var i Lomma och solade på stranden, synd bara att vi kom så sent.. var där inte förrän vid två tiden. men men, vi fick lite sol alla fall :) Sen körde vi till Nova, hon shoppade lite på Gina Tricot .. Sen var det bara att åka hem och göra sig iordning. Nu sitter jag hos Lotta och dricker.. klockan börjar bli mycke och vi dricker dåligt.. Ha ha! Vi ska dra till Madde sen och festa vidare . Sen blir det öja :D hi hi..
Hörs imorron!


En hemlighet...

... Stringtrosor gör ont !
Det är fan ingen hemlighet..  Alla kvinnor som använder stringtrosor vet att det gör ont .. Och varför har vi på dom ändå? Jo, för att männen tycker om det. Screw them! Jag använder nästan bara hotpants.. Det är fan så mycke skönare, och bättre för "the-down-life" :)

När pappa kom hem idag så frågade han mig; " Varför har du köpt vin? Vi har massor av vin kvar ju" Mmm, hade jag vetat det så hade jag väl inte köpte vin .. Dah ! :P ha ha! Jag kollade faktiskt om vi hade nåt kvar, men jag hittade inte.. Och tydligen kollade jag inte noga.

Herre guuuud va min mage är svullen ! Jag ser nästan mer gravid ut än vad Tessan gör. Det är lite småhemskt, med tanke på att jag inte är gravid. :S ha ha! Får nog tänka på vad jag äter istället... ut och gå är inte fel heller.

Nu ska jag nanna.. kanske läsa lite i boken.. Den är gansks kul :P

Trés

Nu har jag legat och solat lite i trädgården.. Utan alla vovvisarna :)  he he.. Låg där nog i två timmar, så lite färg har jag nog fått .. Jag somna nog mellanåt, sen vaknade jag att ena näsborren var täppt, jävligt drygt, så jag fick gå in och ta nässpray. Efter det fick jag inte ro i kroppen, var lika bra att gå in.. Ska ändå snart börja på maten.. Ska laga färsbiffar, pommes och b-sås ;) sååå gott. Ska nog göra smeten nu så den kan ligga och gona sig.

Jag borde kanske börja med min medicin igen.. Ett tag behövde jag den inte, men nu verkar det som att det är dax.. Varför ska inte kroppen må bra?

Jag kan inte sluta kolla på min väska.. sååå söt :D ha ha!

Imorron blir det Öja med Lotta, det var ett tag sen :p hi hi, vet inte vad jag ska ha på mig bara :S hmm, min gula topp med mina svarta jeans? Nee.. kanske . Om jag inte hade förstört min röda klänning i bulgarien så hade jag kunnat haft den :/


Så jävla snygga vi är :D

Tant !

Jag älskar min tant-väska :D hi hi..

Jag var på arbetsförmedlingen idag.. Tycker att det alltid går så snabbt där, skumt. Sen gick jag till Systemet, träffade på Lotta :D hi hi, inhandlade lite vin och cider till morgondagen :) Och utanför så träffade vi på Tessan, vilket sammanträffande.. Det är så härligt när man bor i samma by, man träffar nästan alltid på syskonen :)

Nåja, nu tänkle jag att jag skulle lägga mig ute i solen och läsa boken.. Jag har inte varit på stranden en enda dag denna veckan, känner mig lite dum. Men jag har inte haft tid. :)


Crazy love.

Många knasiga kärlekshistorier har jag hört.. Men detta tog priset.

In 1959,  Burt Pugach began an infamous affair with Linda Riss, a 21-year-old woman from East Bronx. Upon discovering he had a wife and child, Riss broke off their relationship. Pugach threatened to kill or hurt Riss if she left him. "If I can't have you, no one else will have you, and when I get through with you, no one else will want you." Riss reported the matter to the New York Police Department to no avail. Upon hearing of her engagement to Larry Schwartz, Pugach hired three thugs to attack Riss, throwing lye in her face, leaving her blind in one eye (she lost her sight in the other eye during heart surgery) and permanently scarred. Pugach went to jail for 14 years, during which time he continuously corresponded with Riss. When he was released in 1974, Pugach and Riss resumed their relationship and married soon thereafter. In 1976 they co-wrote a book, A Very Different Love Story

Okej, på ren svenska.. Denna Burt blir kär i Linda, kastar syra i ansiktet så att hon blir blind för att om inte han får henne ska inte nån annan heller det. Han åker in i finkan, efter 14år så gifter de sig.. Detta är sant.. Jag såg det på tv. :) Jag tog texten från wikipedia.



Hur långt kan man gå när det gäller kärlek? När går gränsen för dig?

Samma med Sex and the City, Carrie och Big håller på fram och tillbaka i flera år. De dejtar ena sekunder, och andra så sårar de varandra. Jag känner igen det där. Jag har också min Big.. Alla har en Big, eller haft. Förneka inte det. Och alla ha haft en Aidan.. Muuums. Killen som man tror att man älskar, men när det väl kommer till kritan så backar man.
Men det här att hålla på fram och tillbaka.. Jag har erfarenhet av det, det är inte speciellt kul, men lite spännande är det kanske.. Frågan är hela tiden; Kan det gå denna gången? Egentligen är man så osäker, så man måste gå tillbaka. eller är det för att man är korkad? Många frågor och för lite svar.



Jag skulle kunna skriva flera sidor om detta, men gud. Jag ska upp tidigt imorron och gå till arbetsförmedlingen.. Såå tråkigt. Jag är också beroende av den där boken...
Go natt !

Barnsligt.

Att folk kan bete sig barnsligt är så jävla patetiskt... Tycker du kan tänka om Ronny.

Vad händer? Just nu, inte så mycket.. Ska lägga mig i sängen och läsa min nya bok och drömma mig bort.

Det är fan inte kul längre.

Nej, verkligen inte.. Och menar att dejta! Jag ska gå till ett kloster och bli nunna. Men vad fan tänker killar på egentligen när dom börjar tycka om en tjej, och helt plötsligt dyker där upp en annan. Ja då måste man ju dumpa den första tjejen. Och vet ni va? Den tjejen brukar alltid vara jag. Jag är ganska trött på er män, blä på er!

Jag fikade med Carol idag, den jävla röven hade somnat om igen. Så där satt jag i solen och väntade på henne. Ringde henne minst 20gånger, trodde hon hade trillat i duschen eller nåt :p Efter tre kvart så kom hon. Tack för den gumman :p Det var trevligt ialla fall. Huvudämnet handlade om fula kompisar :P ha ha! Sen gick vi in på Bokia och köpte oss vars två böcker .. Ja jag gillar att läsa bäcker, men jag är hemskt kräsen när det gäller bokval :P



Snart ska Tessan hämta upp mig, och så ska vi köra till Borrby och byta däck. Hon vågade inte köra dit själv ;) he he.. Jag ska vara hennes moraliska stöd. Kan förstå henne, det är inte roligt att köra nånstans man inte har varit innan. Men lite spännande kan det också vara ;) Been there, done that.

Hmm, ska kanske jobba på sjöbo marknad och kiviksmarknad. Stå i en korvalua..Skit kul, men det är pengar. Pappa frågade Pontus om han ville jobba, men han tyckte det verkade jobbigt.. Inget jobb är en dans på rosor. Även om man älskar sitt jobb, men man måste . Annars överlever man inte. Så är det, och så kommer det alltid vara. Hade jag fått välja så hade jag shoppat hela dagarna i enda, men hur spännande är det i längen?

Nu ska jag nog gå ut i solen. Det är ju perfekt strandväder.. Synd att inte Tessan orkade att åka till stranden ;)

Uppe med tuppen.

.. nästan :P ha ha!
Snart ska jag köra till Ystad och ha en liten morgonfika med Carol innan hon ska jobba.. Shit, vad tiden går. Vi har varit vänner i 7år, och vi har ståttt ut med varandra :P ha ha! Nej skämt och sido.
vad händer annars idag? Ska till Borrby med Tessan och sätta på nya däck på Fården, sen ska vi bli upphämtade av mamma så ska vi kolla på ett hus. :)
Nu ska jag gå och sminka mig lite.. eller nåt.

Hell no !

inte chockad.. bara besviken.

Så vad händer idag? Jag har ingen aning.. kunde legat på stranden.. men det kom jag på sen ju. Jag kan städa för en gång skull, som om jag inte har gjort det nu i en vecka? hmm.. shoppa hade inte varit fel..

None
Min älskade Izzi fyller 5år på onsdag, om precis en vecka.. Tänk så fort tiden går bubban.


En härlig dag.

Ja, det har det varit..

Jag gick upp klockan nio och gjorde mig iordning, tog tåget in till Tomelilla och där hämtade Tessan mig.
Väl inne i Ystad så var vi tvugna att pumpa däcket. Pauline blev skitit på fingrarna :P hehe.. Sen körde vi och fika med Carol, alltid roligt att prata med dig gumman :) Vi gick en sväng på torget, och där var stånd med massa väskor... mmmhmm.. vi blev ju så klart kära i vars sin väska, men tyckte att priset var lite högt. Så vi skulle tänka på saken, och vi körde till Rusta så länge.. Där blev det ju gardiner, lampskärm. Precis vad jag letade efter :) Sen var det ju lika bra att gå över till ÖB, men först träffade vi på chanette och company vid kiosken. Inne på Öb hitta jag en korg till Izzi, hon behöver en ny sängkorg. Dessutom fyller hon år den 9:e så det var födelsedagspresent kan man säga, sen är det en annan sak om hon nu ligger i den. (NOT) och så köpte jag jätte coola kaffe koppar :D Efter det så körde vi ner till torget igen, och köpte våra väskor för ett bra pris ;) Måste ju pruta lite. Så klart är det standard med att äta på mcdonalds när man är inne i Ystad, så vi körde dit och tog á la Tessan meny :P he he.. Och så körde vi till Tomelilla, Boan så klart :p Jag skulle ha batterier. Det är kontigt att folk kan vara såååå jävla trångsynta, så dom inte ens kan hälsa.. Så jävla barnsligt beteende.  När vi ändå var i farten så körde vi till Zooshopen, hittade en vattenskål, en sele och lite godis till min lilla ögonsten :) Nåja, efter vår "lilla" shoppingrunda så tyckte vi att vi förtjänade en glass, så vi körde ner till Bertils :)
Mycket mer hände inte.. Vi körde hem till Tessan och kraschade ner oss i vars en solstol i trädgården :P Så jävla slut vi var alltså! Tessan hade ont i magen, och jag i mina fötter och ben. Vid sex tiden la jag mig i deras soffa och tänkte jag skulle vila lite.. hmm, sluta med att jag somna en stund :P Men jag var så jävla trött. Hade somnat vid två inatt sen vakna halv åtta, helt pigg :P Nåja, vi åtta tiden kom Mojjan och Pajjan med korvar. Vi skulle så klart grilla.. oj oj oj så gott det var.. Jag är fortfarande mätt :p Mycket trevligt var det alla fall :)

Nu ska jag lägga mig i sängen.. Fy fan va jag är trött.. Go natt !

All the stars are falling from the sky.
Where are you?
I wanna know.
You must be with me.

Större gynnar.

Gör det verkligen ?

Nu sitter jag här och väntar på att jag ska springa till tåget.. Än är det lugnt :) Tessan blev orolig att jag inte skulle hinna. När jag gick i skolan så gick jag upp ännu senare och hann ändå med tåget :) Men sen fanns det ju dom dagarna jag missade tåget och hade gått upp i tid :p ha ha! Nåja, vi ska alla fall in till Ystad och fika med Carol innan hon ska börja jobba :) Saknar dig som fan gumman ! Sen ska vi gå på rusta och shoppa gardiner :D hi hi..

RSS 2.0