Kvällens outfit



Äntligen sitter denna klänningen som den ska :) Innan satt den som korvskinn och skärpet kunde jag inte ha på mig.
Snart blir det mat, sen drar jag till Anna för att sen gå vidare. Vem vet var man hamnar ikväll? :) haha!


Glad Valborg!

Ja, det blev ett par timmars jobb. Alltid något, eller hur? :)
Det är ju valborg idag, inget som jag egentligen måste fira. Men det är himla nice att grilla, träffa vänner och ta en kall cider. Så vi får se om det blir nåt ikväll :)


Gammal bild på mig och Izzi


Gooood morning cows!

Vädret börjar ordna upp sig, jag vaknade ganska pigg klockan nio (för en gång skull somnade jag vid tolv tiden), men jag låg och drog mig till elva. Då Carol ringde och skulle "väcka" mig :)
Nu sitter jag och har precis krängt i mig två mackor och ska snart köra till jobbet, blir bara nåna timmar.
Ciao!

Mobilblogg

Kakmonstret alicia!

Var är mina hål i handen?

Jag blir lite rädd för mig själv, jag märkte precis att mina hål i handen (där knogarna är) börjar försvinna! Mitt skelett i handen börjar synas mer. Innan hade jag så mycket fett att händerna var två klumpar, haha!
Det skrämmer mig att mina kläder börjar sitta löst (speciellt när jag har kämpat med att få på dom innan eftersom dom har suttit tight)
Men det är ändå lycka :) Neråt ska det gå !


Julen 2007

Så fel jag hade

Jag trodde att vågen här hemma gick fel. Men tydligen inte! Jag vägde mig hos Therese innan, och då stannade hennes våg också på 76kilo! Förstår ni min lycka?! När jag skulle välja kläder idag så tog jag på mig några kläder som jag köpte för nåt år sen som hade satt otroligt tight på mig innan. Dom satt skit löst! Tråkigt och lycka på samma gång :D Underbart! Nu har jag gått ner sammanlagt 16kilo! Och lite till har jag kvar, ska sätta igång med lite styrketräning så att jag får muskler :)


Ojsan

Ursäkta att jag inte har skrivit på två dagar, allt och inget har hänt. Något som inte behövs nämnas här i bloggen.
Men jag är på fötter igen, eller snart.

Idag fyller Therese 28år! GRATTIIIS! Jag bakade en goood sockerkaka åt henne :) Dock ville den inte släppa formen, så det blev inte så grann, men god iallafall ;)  Så klart blev det bus och mys med söta Alicia! Kärare barn finns inte ;)

Nu ska jag göra nåt vettigt.. Jag är helt trött i huvet. Ciao!

God middag!

Jag har faktiskt varit vaken sen klockan åtta.. okej där ljög jag lite, jag satte klockan på klockan åtta, men snoozade till halv tio :P haha! Men klockan nio var jag pigg som satan men låg kvar i sängen ändå för det var så skönt :) hehe.
Har varit på arbetsförmedlingen på möte, gick lika snabbt som vanligt.
Jag lämnade Dolly hos mamma också, för alltid. Jag älskar Dolly jätte mycket, men just nu klarar jag inte två hundar. Plus att om jag ska börja plugga till nästa år så kan jag inte ha två hundar, då får det räcka med Izzi. Gud va jag kommer sakna yrvädret :(
Nu ska jag göra mig iordning, Broom broom!


Kvällen slutade bra

Jag har kört en skit rolig bil idag :D Golf GTI med 280hästar! *wiiie* Skit rolig! Och vilken väghållning, asskön att köra faktiskt :) Jag är inget större fan av golf, men denna var ett undantag! Dessutom sa killen som jag fick pröva bilen av att han var inte ett dugg nervös när jag körde. Ja, ni läste rätt! Jag kan köra vettni ;) haha!
Nu ska jag nanna, har dagen full imorron :)

...

Jag känner mig borta idag. Jag vaknade tidigt, fick ett sms av världens sötaste.


Skjut mig långsamt

Vilken jävla dag, det har varit mycket på jobbet. Jag har fått slita mig i stycken ;) haha! Nej, men det ordnade sig i halvlek.
Det är så jävla skönt att vara hemma, i sin säng, precis käkat (Har ju inte hunnit käka idag), Pontus hade lagat korv och spagetti, och mycket bra gjort! :) Dock glömde jag värma maten, så när jag tog första tuggan så fick jag en chock :P haha! Så snabbt in med maten i micron.
Jag har lust att sova. Men klockan är halv åtta så det är nog lite tidigt :P hehe.

En snabb rad

Jääävlar vad ont i benen jag hade igår när jag kom hem från jobbet. Jag var så himla tjurig, och jag hade inte hunnit käka på jobbet heller (eller kanske inte tog min rätta tid till det). Mina ben var fan lika tjocka som mina överarmar. Det var länge sen jag sprang så mycket, och det kommer bli värre ;) mohaha!
Nu ska jag göra mig iordning för dagens jobb. Måtte det bli lugnt!

Sura Tomelilla kärringar

Jag ska väl inte berätta mitt besök hos gyn i detalj, men måste bara berätta att gynekologen gjorde ultraljud på min livmoder, och jag blev ganska sentimental eftersom jag var nästan beredd på att se en bebis. Inte för att jag är gravid! Men för att tanken på att man gör ju princip bara ultraljud när man är med barn :P
Alla fall, jag fick en jätte bra koll och gynekologen var verkligen superduktig och fick mig att känna mig bekväm. Dom flesta tjejer (eller killar) tycker att det är dööpinsamt att gå till gynekologen, visst det är lite ovant. Men vet ni va? Det är inte så farligt om man tänker efter. Det är faktiskt deras jobb, det är bara ni själva som är obekväma. Denna som jag fick nu frågade vad jag gör annars om dagarna, ville få mig att känna mig bekväm. Och det blev jag också, jag skämtade och skrattade. (Tyckte att dom kunde sätta en stor bild på en snygg kille i taket, men med en närmare eftertanke så är nog inte det en sån bra ide eftersom man kanske kommer på andra tankar . haha) Men det jag vill säga att gå och kolla er tjejer! (och killar) Det är inte så farligt som ni tror! Mycket viktigt och kolla om ni verkligen är friska där nere ;)

Sen körde jag och mamma in till Tomelilla, tänkte egentligen att jag skulle till gynekologen själv. Men jag ångra mig i sista sekunden och ville ha min mammas stöd. Vi skulle fika på Bullen&Bönan, men vi kom 20minuter innan dom skulle stänga, så vi tyckte det inte var lönt. Dom stänger tidigare om dagarna nu eftersom där är vägarbete utanför och folk har svårt att ta sig fram, vilket är jävligt synd. För jag älskar det cafeét :) Men nu till rubriken, när vi steg in på b&b så blev vi lite fundersama om vi verkligen skulle fika där och vi höll dörren öppen, vi stod och fundera i två sekunder, sen säger en kärring "Stäng dörren, det drar för fan kallt". Men ursäääääkta oss! Lite kyla har ingen dött av! Jävla satkärring.
Så vi körde till Bo Ohlsson istället och fick gratis fika där istället ;) Gulliga Lollo! Sen körde jag mamma hem och jag körde hem till Lunnarp.

Nu är det mat på G, mums mums!

God middag !

Jag tog en liten sovmorgon idag också, känner mig lite småkrasslig så det va bara skönt att sova lite extra timmar. Jag vaknade kvart över elva, så det var inte så pjåkigt, kunde varit värre ;) Dock hade jag konstiga drömmar inatt, behöver nog inte berätta vad.

Vad händer idag? Jag ska till gyn om två timmar, kolla så allt är ok. Nåt som jag tycker att ALLA ska göra (!) Annars händer nog inte så mycket, ska nog bara ta det lugnt eftersom det blir jobb både imorron och på söndag.


Nu hade jag kunnat döda för att vara i LA.


Hemma i min egen säng

Det är skönt att ligga i sin egen säng faktiskt, även om Lottas säng är döskön ;) Och det är helt underbart att ha mina små monster hos mig igen, älskar dom så himla mycket! Och det är även skönt att sitta vid sin egen dator :)

Pepparkakorna kom hem vid tio tiden, Lotta fick sig en dunderkram när hon steg in genom dörren! Skönt att dom kom hem välbehållna! :) Det blev lite snack först, dom öppnade sin post, sen körde jag och lotta till mamma, för jag skulle hämta hundarna och lotta ville träffa mamma. Så det blev en stund där också, men jag satt nästan och somnade så trött jag var. Det är jag nu också, men kände för att skriva en rad här ändå :)

Nu ska jag alla fall sova. God natt!

Några timmar kvar

Ikväll kommer Charlotte och Sebastian hem, guuud va jag har saknat mig syster :D
Nu tänkte jag ta en dusch, sen ska jag städa lite och packa ihop mina grejer. Lite sorligt att behöva lämna lägenheten, men det ska bli skönt att komma hem och ändå. Och framför allt, jag får tillbaka mina monster!! Jag har varit utan dom i två och halv vecka, det har varit olidligt :( Jag ska ringa till mamma och förbereda henne förresten :)

När jag vaknade idag kom jag på att jag skulle köra till höllviken och hämta bea (pappas flickvän). Med tanke på att jag vaknade tio över elva så fick jag lite bråttom. Men jag hann att gå ut en runda med hundarna och ge dom lite mat och vatten :)

Ciao!


Ännu en gång


Men jag tycker om dig ändå :p haha!


Underbart! :D

Lotta kommer hem imorron kväll! :D Gud va jag har saknat henne! Måste vara skönt för dom att komma hem eftersom dom har varit strandsatta sen igår.
Äntligen får jag vara med mina små monster <3


We look good together.


Mobilblogg

.. Och nu haglar det, eller gjorde. Självklart skulle det sluta när jag skulle skriva detta :p

Mobilblogg

Först snöar det..

Fucking snööö!

Har ni sett att det snöar? Nåja, det gör det här nere i Skåne, på österlen alla fall. Skit bra att vinterdäcken av på bilen då :S Än har inte snön lagt sig, jag hoppas att den inte gör det. Det var svinkallt när jag var ute med hundarna !

...


Kärlek vid sista ögonkastet <3


Petra Mede show

Seriöst, jag gillar henne inte alls (hata är väl ett för starkt ord), men jag tycker hon är hjärndöd. Hon är ju inte ens rolig! Den enda anledningen att jag såg den idag är för att Johan Glans var med!

Anna besökte mig idag, vi började med att glassa lite på balkongen i den varma solen. Sen gick vi till boan, som vanligt handlar Anna mer än mig ;) haha! Jag har ändå inte pengar, skulle ändå bara ha lite denta sticks till gossarna. Efter det blev det en sväng till Ica för att handla lite mat, vi bestämde oss för att göra hamburgare. Gud så gott det var! Man kunde inte annat att längta bort till usa ;) hehe.
Det blev en liten runda med hundarna också, dock var det så jävla kallt. För trötta kanske?
Som vanligt blev det glass till efterrätt, denna gången blev det blåbärssorbet eftersom gräddglass lägger sig som en sten i magen på oss, men inte nog med det. Vi stack till Ica en gång till för att köpa något salt ;) Denna gången blev det baconchips, länge sen jag käkade det :)
Det är jävligt tur att jag ska träna imorron och att jag går ut med hundarna två gånger om dagen, annars hade jag fan varit smällfet ;) haha!

Nu ska jag alla fall gå lägga mig, det blir träning imorron med Kiddy på förmiddagen, måste vara vaken då ;) haha!

Smart Pauline

Jo jag somnade vid nio tiden, efter att jag hade käkat två mackor och tittar på Vakna med The Voice, och jag vaknade kvart i ett (!) herre gud..
Jag fick snabbt göra mig iordning eftersom jag skulle vara på ungdomsmottagningen klockan ett, jag skulle fixa en tid hos gyn (det är nämnligen gratis om man går via ungdomsmottagningen till man är 23år)
Efter besöket där så badade jag hundarna, så nu är dom rena och fina ;) Nu väntar jag på att Anna ska komma hit, jag är sylten!! :D


Uppe med tuppen

Jag är uppstigen, men jag vet inte om jag är vaken. Får nog sova lite till ;)

Mobilblogg

Nu är sommardäcken på! :)

Gooood morgon!

Som sagt, jag gick upp innan tio (check!), dock kvart i tio, men det är faktiskt söndag idag :)
Precis när jag hade lagt mig igår, så slog tanken mig "Stängde jag av diskmaskinen på jobbet?" Att man aldrig kan slappna av, att man inte kan stänga av sig när man går ut från dom dörrarna.

Detta med vulkanen på island. Charlotte och Sebastian kanske inte kommer hem på tisdag, eftersom de flesta flygplatser är stängda. Kom hem lotta! VI SAKNAR DIG!

Nu ska jag göra mig iordning, sen köra till lunnarp. Ciao!

If tomorrow never comes

Morgon dagens to do:

- Gå upp hyfsat tidigt, inte senare än tio!
- Köpa en volume master till Lotta.
- Köra ut till lunnarp, pappa ska hjälpa mig med min internetbank.
- Filmkväll?

Nej jag har inte gått och lagt mig än. Mitt huvud är svintungt, jag är apsugen på chips.
Nu måste jag verkligen lägga mig.


En dag på jobbet

Idag har jag jobbat hela dagen, dock hade vi inte så mycket folk, så det blev mycket dötid.
Nu sitter jag och tittar på mr bean, dödligt sugen på vin och trött.
vi hörs imorron istället. Ciao!


Huvudvärk

Jag har en huvudvärk som inte vill släppa idag känner jag :( jag var ute en runda med gossarna, men det hjälpte inte. Känns som att man inte vill vila i heller för att försumma denn strålande dag.

Jag har stora problem just nu, jag vet inte vad jag ska göra. Vad ska jag göra med mitt liv? Jag trodde att jag hade allt avklarat nu, men nu är jag osäker igen.


Nothing on you

Jag tog en liten sovmorgon idag också, tycker egentligen om det. Jag vill gå upp tidigt, men kroppen säger nåt annat :/ nåja, det blev en runda med hundarna alla fall.
Igår när jag var hos benny så messar Catrin mig och frågar om Snuffe har varit olydig, jag fattar inget och frågar henne varför hon undrar det. Sen ringer hon mig och säger att Snuffe sitter ute på balkongen! :O Lite panik jag fick och åkte direkt hem och släppte in honom! Som tur hade han inte varit ute så länge, men stackars ändå :( Usch va ja kände mig dum!

Ja, nu får jag väl göra nåt vettigt. Ciao!


Förbud!

Från och med idag är det förbud på att ha dubbdäck på bilen! Jag måste gömma mig för polisen ;) haha!


Jag trodde att jag var bra på geografi

Va fan?! Ligger inte Laholm i skåne?! I alla år har jag trott det, förra året när jag åkte från halmstad och när vi kom till Laholm så tänkte "Åh, skönt att vara i skåne igen" .. detta förstörde min dag.

God middag

Strålande dag idag också :) jag tog en liten sovmorgon idag. När jag var ute med gossarna gick jag förbi några högstadiekillar som precis hade lärt sig busvissla, dom skrattade när dom såg gossarna och tyckte att dom var små bjäbbiga hundar, moooget! Sen gick jag förbi bönderna med deras epor och där var en som sa med en pipig tjejröst "såååå sööötaaa" haha! Man kunde inte mer än skratta :)
Högstadietiden var verkligen jätte rolig, man längtar nästan tillbaka, men ändå inte. Jag är glad att jag har växt upp och är över 15 ;) haha!

Jag har nästan precis kommit ut från duschen och slängt i mig några mackor, det känns som att man måste vara ute idag och ta vara på solen. Jag ska en sväng ut till Lunnarp också (ja jag är där ganska ofta även om jag bor här förtillfället,haha)

Tecken på att jag umgås för mycket med Anna

Idag har jag haft en jätte mysig eftermiddag med Carol, vi körde ut till Sandskogen och gick en promenad på strandstigen, efter en stund satte vi oss på en gammal (dumpad) kylskåp vid stranden och tittade på havet. Gud va jag längtade tillbaka till LA och Miami :( Sen körde vi hem till henne och drack lite kaffe, skvallra och snacka dynga ;) haha!

Nu till rubriken; Innan vi körde ut till sandskogen så var jag tvungen att stanna på preem och köpa mig en macka, inte för att jag egentligen var nödigt hungrig, men för syftets skull och det hade gått 4 timmar sen jag käkade sist. Ett tecken på att Anna är "smittbar" med sitt ätande ;) haha! skämt och sido ! jag tycker att man ska äta var fjärde timme, om det inte är en middag så ska det vara nåt litet :)

Strax dax för sängen alla fall!


Mobilblogg

äntligen en liten bild på pucko1 och pucko2 ;) ha ha!

Förmiddagspromenad

Ännu en dag med sol! :D Jag älskar det! Dock blåser det satans kallt, men det kan man nog leva med :)
Jag ska köra ut till Lunnarp nu, sen blir det en runda till Carol. Ciao!


En heldag med Anna

Äntligen har Anna kört hem, haha! Skämt och sido ;) Har haft en mysig dag med henne, började med en fika på bullen & bönan. Självklart blev det baguett med kycklingcurryröra, måtte dom aldrig ta bort den röran! Och en god morotskaka till efterrätt ;)
Sen gick vi hem till lägenheten och satte oss på balkongen och njöt av solen :) Vi tog en liten runda med hundarna också, det är alltid en utmaning. haha!
Klockan blev mycket sen och vi blev hungriga ganska snabbt (ovanligt? nej) Så vi gick till ica och handlade hem lite mat, det blev trerätters idag. Majskolvar till förrätt - kåldolmar, potatis och brunsås till varmrätt - Glass till dessert. Skit gott som alltid :D Efter vår romantiska middag begav vi oss ut med hundarna igen, ja hundarna eller vi dör inte av lite motion och vi var tvugna att sänka maten lite.
Inte nog med all mat vi har käkat idag, så blev vi sugna på något salt. Vi gick ner till Ica (måste ju motionera eftersom vi äter så jävla mycket) och köpte lite lökringar och popcorn. Jag måste berätta att lökringarna från USA är mycket godare än estrellas. That's it!
Alltid när man är med Anna så äter man, haha! Hennes motto är "Jag lever för att äta". Jag håller med henne, mat är gott! För gott ibland :p haha!

Nu ska jag strax gå lägga mig alla fall. Go natt!


Strålande dag!

Jag började dagen med en promenad med gossarna, det är fint väder idag ju :)
Igår kväll begav jag mig till Benny för lite film tittande, det blev Men in Black 2, den har man ju inte sett ett antal gånger ;) haha! Men det var trevligt alla fall!

nu ska jag göra nåt vettigt! Ciao!


Trött, men fortfarande uppe och vaken.

Jag är sjukt trött, och fruktansvärt rastlös. Det är nog för att jag inte vill somna. Jag funderar på vad jag ska göra, eller kanske ta en power nap?
jag funderar på vad jag ska göra till kvällsmat, till dessert är jag sugen på blåbärskräm och grädde (jag har nämnligen grädde som snart är dålig) men jag orkar inte gå ner till ica.
Nån som har lust att hitta på nåt idag??!


Fortfarande uppe!

Kryss i taket, jag är fortfarande uppe :) Jag gick ner till Ica lite över åtta och köpte lite smör och pålägg, sen gjorde jag en dunderfrukost! Jag har precis kommit ut från duschen och känner mig aningen trött fortfarande. Jag sov ju cirka 4 timmar inatt så det är inte så konstigt, men jag kan säkert ta en middagslur sen, så att jag inte stupar ;)
Ska strax göra mig iordning och bege mig ner till banken och be dom om hjälp. Sparbanken är så himla klyddiga nu förtiden och jag hoppas att det snart går över. Nu ska dom ändra Internetbanken, man ska inte ha den lilla dosan kvar och det ska tydligen heta BankID nu, jag blir ju så himla grek.
Fint väder vi har fått idag alla fall! Hoppas att det håller i sig hela dagen så att jag kan gå promenader med gossarna :)



Hittade en gammal bild på mig, detta var fan år och dagar sen :p


Jag är uppe!

Kolla klockslaget, snart halv åtta och jag har varit uppe sen kvart över sex ;) haha! Har precis kommit hem igen från ystad, det var inte så segt att vakna faktiskt, dock segare att stiga upp ur sängen. Jag somnade inte förrän halv två inatt (bara för att jag var nervös att jag skulle försova mig, vilket jag brukar göra ganska ofta) det brukar hjälpa att inte sova många timmar faktiskt.
Nåja, väl inne på stället jag skulle lämna maskinen, kommer jag in i mjukiskläder, keps, no makeup och ser ganska nyvaken ut. Självklart sitter det ganska många unga snygga killar, så man ville bara dra kepsen över ansiktet :p haha!
Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag ner till Ica och handla lite, jag har inget smör och mjölk! katastrof, inget var öppet när jag var ute och körde, eller ja Willys öppnar väl sju? men det tänkte jag på när jag var utanför ystad.

konstig drömmar

Inatt drömde jag att jag körde rattfull, dock hade jag varit så full att jag inte kommit ihåg det :p haha! Jag hade vaknat upp hos becka i kristianstad och hon berättade att jag hade kört till henne :p Sjuka drömmar..


Jag är så jävla trött.

Jodå, jobb hela dagen, slutade dock vid fem så det var ganska lugnt. Och lugn var det på jobbet, hade inte så många folk.
Sen körde jag och hämtade Pontus hos hans kompis mitt ute i ingenting, så jag körde honom till Tessan och då stod hon i porten och kalla på mig att jag skulle komma in, och jag menade på att jag ville hem och duscha. Först fick jag det, men sen ringde hon och sa att jag fick vända för alla var hungriga (vi skulle äta pizza) men det slutade med att jag satt är med pizzamenyn och visste inte vad jag skulle ha. haha!
Det var jätte mysigt alla fall :) Vi drack lite vin, eller jag hann att ta några klunkar, sen kom jag på att jag skulle fan köra ut till lunnarp och hämta en slip och jag skulle knacka på hos farbror för han skulle hjälpa mig. Kvart i nio knackar jag på, ja han var inte så jätte road att jag kom så sent, men jag är inte mer än mänsklig och människor glömmer saker (även om jag hade pratat med pappa en kvart innan jag körde pontus) haha!
Nu sitter jag i min säng med min älskade dator, och snuttan ligger här bredvid mig också, jag skulle kunna somna vilket sekund som helst. Med tanke på att jag ska upp vid sex tiden imorron gör mig ännu tröttare! Jag ska lämna den jävla ***** slipen innan klockan sju i ystad (!) Lagom road jag är för att gå upp så tidigt?! Tur att jag kan köra hem och lägga mig sen ;) haha!

Nåja, nu ska jag köra in till gossarna och ta vår vanliga kvällspromenad, sista kisset innan läggdags :) hehe.


Gammalt foto, sen Tessan bjöd på middag :) *Det är ju en Pupsie-pose hon kör, haha!*

st-st-st ...

"En person kan omöjligt förstå en annan persons bekymmer om inte personen själv får vara med om exakt samma sak"


Bloggtorka

Jag kan väl säga att jag har bloggtorka, eller "har-inte-lust-att-blogga". Men så kan det vara ibland :)
Idag blev det jobb för hela slanten, ja igår också för den delen.
Jag är sugen på chips, glömde köpa när jag var på väg hem. ÅH! Ska ändå snart lägga mig, ska jobba imorron också. Go natt!


Sol, värme, alkohol och vänner


Jag på hotelets altan i Miami.

Gud va jag saknar staterna. Jag vill dit igen!


Ingen sol idag :(

Tänkte att jag skulle skriva en snabb rad innan jag börjar göra mig iordning för jobbet.
Igår hade jag och Carol en mysig eftermiddag inne i stan, vi satt på hartmans och fikade i solen. så himla härligt :) det var ju jätte fint väder. Sen gick vi till H&M och köpte lite smått och gott, om man handlade för 400kr så fick man ett presentkort på 100kr. :)

Jag var hos mamma innan och tittade till hundarna, saknar min små monster ju :( Sen solade jag, så himla skönt! Gick in på blomsteraffären också och köpte en blomma till chefen.
Idag blir det jobb, sen ska vi fira chefen som nollade nu i veckan :) Ska packa in hans present nu, ciao!

En snabb rad

Nu är jag ute i Lunnarp, tänkte att jag skulle skriva en snabb rad på min älskade dator :D Hemma bäst lixom.
Självklart glömde jag ta med cykeln, så jag får ta den en annan dag, ska försöka att inte glömma däcken ;) hehe. Ska strax köra in till Carol tänkte jag, Ciao!


Gammal bild, men samma outfit idag ;)

jag kommer aldrig upp !

Jag satte alarmet på klockan åtta, men halv tio gick jag upp. Jag blir så trött på mig själv :p
Idag är det alla fall full rulle, har precis duschat, käkar lite frukost nu, ska köra ut till lunnarp, lämna cykeln, hämta upp sommardäcken, köra till ystad för att ta en mysig eftermiddag med Carol, sen köra och lämna sommardäcken, resten är hemligt ;) hehe.


äsch, jag har inte orkat helt enkelt.

Jag har inte orkat blogga idag faktiskt.
Men jag har inte gjort nåt speciellt idag, varit ute med hundarna, lagat egna köttbullar, gjort lite våfflor (ÄNTLIGEN!).
Har precis varit ute med hundarna en sista gång, gick en runda runt kvartet. Det är verkligen bäckmörkt ute, man kunde knappt se Cesse när han studsae fram på gatan :p haha!
Nu ska jag alla fall gå och lägga mig, är skit trött och tänkte gå upp nåtsånära i tid imorronbitti :)
Go natt!


God middag

Jag trodde att jag hade varit jätte duktig idag och vaknat tidigt. Min mobil hade lagt av inatt så jag hörde inte alarmet, men jag tittade på lottas klocka och den visade tio över nio. När jag kommer in i köket så är klockan halv elva :O shiit. Förra gången jag bodde här så väckte alltid hundarna mig vid åtta tiden, men inte idag! Men jag gick upp direkt och gick ut en runda med hundarna. Det är ju strålande väder idag, inga moln på himlen och solen strålar på :) En dag man borde vara ute hela tiden.

Nu sitter jag och tittar på Malous bokklubb, dom pratar om Björn Ranelids bok. Mannen utan dialekt (alltså björn). Jag sitter och kan inte bestämma mig över om jag tycker om malous frisyr, men alla fall så ska jag försöka hitta på nånting att göra idag. hmm...


Ja så att eeh..

Jag var och lämnade Izzi och Dolly hos mamma innan idag, det kändes jobbigt :( men jag kan hälsa på dom vilken dag som helst :) Kelade lite med izzis valp Troja som är ett halvår gammal, hon har samma tecken som ett rottweiller och lika snäll som izzi, guud va jag vill ha henne :D hehe. Men tre hundar är dock för mycket :(
Sen körde jag hem till lägenheten och hoppade in i duschen. Anna kom på kaffe för hon skulle ändå till salhins så hon gjorde två fluger i en smäll :) Bara det att här är ingen kaffekokare! Så vi gick till boan och fikade lite, gratis fika dessutom! Tusen tack snäckan! <3 Självklart blev det lite shopping också, eller ja hittade en födelsedagspresent till min chef som nollar idag :) hehe. Och så köpte jag lite wunderbaum till bilen.
Efter besöket där så gick vi tillbaka till lägenheten igen och satt och snackade, till sist var klockan så mycket och vi var hungriga, så vi bestämde oss för att gå till ica och handla lite. Det blev fisk, krispiga panerade torskfileér, potatis, hollandäsås (felstavning), färsk broccoli och ärter. så himla gott! Det var ett tag sen jag käkade fisk, så nu blev jag lite smartare igen ;) haha!
Vi blev så himla mätta så vi slängde oss i soffan och degade lite. Sen bestämde vi oss för att gå en runda med hundarna, eftersom vi hade köpt glass som vi skulle kränga sen också, haha! Så det blev en ganska lång runda med dom :)
När vi kom hem så blev det lite glassätande, har ni smakat Carte d´ors rasberry & cheesecake? Det är verkligen suuuper god! Vi åt nästan upp hela paketet :p haha!
Anna har kört hem nu och jag däckar vilken sekund som helst. Det var varit mysigt att ha någon här ikväll faktiskt, jag blir snart van att sova här också ;) hehe. Snuffe och cesse kommer säkert väcka mig tidigt imorron, ååh .

Nu ska jag alla fall gå lägga mig. go natt!


Förresten..

När jag var inne i tomelilla innan så dumpa jag däcken på ST1, där står en man vid min bil under hela tiden och tittar på när jag pumpar däcken! Har han aldrig sett en tjej pumpa däcken eller?! Nä men självklart vänta han på att jag skulle vara klar med luftpumpen, men han behöver inte glo in mig (och bilen) för det! :) haha.
Sen när jag kom hem så skulle jag sätta på navkapslarna, det drygaste jag har gjort på länge! Jag är inte särskillt stark och till sist hade jag lust att sparka på jävlarna. haha!

Nu har jag packat klart alla fall, när jag stängde resväskan (det gick nätt och jämt) så kom jag på att jag hade mer kläder i torktumlaren, så jag fick öppna den igen och lägga i de sista kläderna. Naturligtvis kom jag på när jag hade stängt väskan igen att jag hade ju lagt ner de kläder jag skulle ha på mig i väskan. Jag blev så sur att jag sparkade på väskan istället!

Datorn får jag lämna hemma också :( Vi hann inte fixa med internetet, så att jag kunde surfa på min dator istället. Man är ju alltid bekvämast med sina egna saker. Men men, så får det vara helt enkelt.

Nu är det tid för att bege sig tycker jag. Vad jag kommer sakna mina små fisar :( Snuffe och Cesse påminner så mycket om Iz och Dolly, (Snuffe är bror till Izzi, han liknar henne ganska mycket bara det att han är lite grövre. Och Cesse är svart som Dolly, dock mindre, men ändå)


God förmiddag!

Uppe med tuppen som vanligt ;) hehe. Jag körde in vid nio och släppte ut Snuffe och Cesse, jag kände att jag inte riktigt var klar med min packing, eftersom jag också sov till halv nio :O Kunde icke somna inatt, helt otroligt. Så nu håller jag på att torka de sista kläderna. Skoja inte att jag tar med hela min garderob! Resväskan är enbart full med kläder ;) haha! Men jag hatar att ha begränsat med kläder, jag höll på att bli knäpp i USA. Tre veckor med samma kläder (okej, nu köpte vi lite där också givetvis) Men man blir knäpp :P Så jag får väl ha min lilla sidekick med annat skit i den :) Smink, duschsakerna, lotion, plattång, fönen m.m.

Ha det så himla kul i Egypten Lotta! Jag är inte ett dugg jävla avundsjuk :P haha! Men vi har faktiskt fint vårväder idag tycker jag, men inget slår en stekande sol ;) Saknar dig resan sis!
Självklart när jag skrev just det, så gick solen i moln. hmm..

Ja, jag får väl slå slag i saken nu. Ciao!

Jag och lotta förra sommaren hos Camilla <3


God kväll!

Jag kan säga att jag är helt slut efter denna jobb helg. Jag har inte jobbat så mycket på ett bra tag, mina fötter ömmar ganska mycket :/
På vägen till jobbet såg jag en flock med rådjur springa över vägen, det var länge sen jag såg så många rådjur. Det är ända sen vi bodde i det andra huset när jag var några år gamla. Men det var verkligen fint att se dom springa på åkern.
Jobbet gick bra idag, hade ganska mycket folk. Dom flesta resturanger och cafe hade tydligen stängt idag, så folket kom till oss :) Men det var bara roligt, fick man nånting att göra.
Efter jobbet tänkte jag att jag skulle pumpa däcken (där är snart så lite luft att jag kör på plåtfälgarna, plus att bilen skakar som en asklöv mitt på hösten), men tror ni att de bemannade bensinstationerna var öppna idag? Självklart inte! Så nu får jag vänta tills imorron. Drygt!
Sen körde jag till Lotta och hämtade nyckeln (och hon redovisade alla regler, NO BOYS! haha!) Gud va jag kommer sakna mina små monster, tur att mamma bor i tomelilla så att jag kan gå dit :) Hon ska nämnligen passa dom :)

Jag håller på att tvätta för fulla muggar, jag får packa kläderna imorron bitti eftersom dom hinner ju inte torka. Jag torktumlar ju inte alla mina kläder, eller nästan inga faktiskt.

Tröttare än Gandhi är jag också, skulle kunna gå och sova nu faktiskt. Fast det hade inte varit en dum idé eftersom jag ska upp tidigt imorron (planerar att vara hos Lotta vid nio alla fall).



Hörs kanske senare, eller imorron ;) Ciao!

God morgon!

Jag hade en konstig dröm inatt också, det va ju fan va jag ska ha många konstiga drömmar nuförtiden.
Nåja, när jag låg och halvsov så ringde lotta och väckte mig. Jag ska ju bo hos henne i två veckor medans hon och baz är i egypten :) Jag måste nog skriva det lite här och var annars finns det nog en risk att jag glömmer det . haha! Det slog ju mig inatt att jag skulle vara där imorron :P
Nu ska jag äta sen sista mackan, sen ska jag göra mig iordning och bege mig till jobbet. Ciao!

Panik och skrik!

När jag stod i badrummet och tvättade ansiktet nyss så slog det mig att jag ska ju bo hos Lotta i två veckor från och med på tisdag (imorron, eftersom klockan är efter tolv), och jag har inte gjort ett skit! Jag har inte tvättat eller packat! AAAAH! Jag ska jobba hela dagen imorron, så jag får göra allt när jag kommer hem, plus att jag ska handla hem lite mat med Lotta...
Usch, va allt blev stressigt nu :S
Go natt!


Go morgon!

Jag somnade ganska tidigt igår och vaknade vid nio tiden, men snoozade till kvart i elva (!) Dock känner jag mig väldigt utvilad så det är ju bra :) Mina fötter är lite öma fortfarande, men det går väl över tills jag gifter mig ;)
Jag hade en väldigt konstig dröm inatt, behöver inte gå in på detaljer, men konstig va den :P
Nu har jag precis duschat och ska strax göra mig iordning och bege mig till jobbet. Kommer hem nångång ikväll :) Ciao bella!

Ye ye, glad påsk..

Påsken kommer jag befinna mig på jobbet, idag blev det jobb hela dagen. Dock lite lugnare än igår :) Men vi har helt slut ändå.
Nu när jag kom hem så blev det lite påskmat :) Gottans.  Jag däckar vilken sekund som helst, Go natt!

Vilken dag!

Man fick verkligen springa idag på jobbet, både skönt och jobbigt :)
Nu ska jag bege mig till Anna, Ciao!

Snart dax för att köpa en almenacka

Gud vilken seg morgon. Carol ringde och väckte mig klockan nio, men efter vårt samtal så somnade jag om igen. Jag skyller på min förskyldning helt enkelt.
Snart börjar jobbet på allvar och då måste man ha en kalender så att man kan skriva upp vilka dagar man jobbar, jag är ju så himla glömsk så att jag kan ta fel på tiderna. Speciellt om man inte har en fast tid varje dag :)

Nu ska jag göra mig iordning och sen köra till jobbet. Ciao!

Hej och hå!

Som jag har slitit idag :) Nä det blev faktiskt ganska lugnt, vi kvinnor tog dom lätta grejerna. haha! Jag lyckades också sätta mig på en låda med glas, men lyckades bara ta sönder EN :D
Lägenheten var jätte fin som de skulle flytta in i, med en liten egen trädgård. Dock in mot husgården där alla ungarna sprang och lekte, men det var charmigt ändå :) Kommer nog bli en del sena sommarkvällar där med dom med grillat och ett glas vin . Mums!
Nu tänkte jag läsa lite bloggar, sen sova! Siktar på en nåt så när tidig morgon imorgon också, jag ska jobba så det får inte bi för tidig :)

En snabb update

Hör och häpna (igen!), men jag somnade vid halv elva igår, och vaknade ganska pigg när klockan ringde. Dock låg jag i sängen till kvart i sex ändå, men jag har faktiskt inte varit mega trött idag :) Härligt. Tydligen hade Izzi inte sovit med oss inatt, igårkväll när jag kallade på henne när vi skulle lägga oss så kom hon inte, så jag antog att hon låg under sängen (hon brukar göra det), så när jag gick upp imorse och öppnade dörren stod hon där och viftade på svansen :P haha!
Det gick bra på jobbet, dom skötte sig själva nästan. Slutade vid halv tolv, så det var ganska skönt.
Nu har jag precis tagit en dusch och ska göra mig iordning, för att sedan köra till Kristianstad. Jag ska hjälpa Becka och Kim med att flytta :)
Vi hörs senare ikväll! Ciao.

RSS 2.0