Nu ska jag göra rätt!

Det är en sån här kväll man bestämmer sig för att man ska göra allt rätt i livet. Ni vet så där lite bakfylle-ångest-funderingar. Då man bestämmer sig för att motionera, man ska äta synt, man ska söka det dära jobbet, man friar till sin flick/pojkvän för man inser att man vill inte dö ensam, sluta röka och sluta dricka alkohol (mer logisk, för då får man inte såna här tankar) man tänker att man ska spara pengar.. Men framförallt bestämmer man sig för att banta! Det är nog det jag mest tänker på när jag får såna här bakfylle-funderingar. Jag ger mig fan på att jag ska börja gå den dära timmen om dagen och jag ska låta bli chipspåsen. Ibland går jag på det, men då går det en vecka, sen har jag tröttnat på det. Så rolig är jag!

Jag tänkte på det nyss, fan va skönt att gå ner lite i vikt. Men vet jag vad? Jag börjar med GI-metoden igen och börjar gå varje/varann dag. Och så kom jag på att det är inget roligt väder, det är verkligen inge kul att gå i tre meter snö och 10minusgrader. Och skippa ris, potatis och pasta är inge roligt iheller. Jag gjorde det förra våren, det gick i början, men sen tröttna jag. Samma med i höstas gjorde jag till o med "promenad-schema", men det höll i en vecka det också.

 

Det som jag skulle vilja börja med är att gå på gym, det är det roligaste faktiskt. För några år sen tränade jag och min tjejkompis på Club'N i simrishamn, det var verkligen skit bra att träna där, för dom hade andra aktiviteter som spinning, arobic, boxning, yoga. Men visst, stället var ganska dyrt också. Men absolut värt det eftersom man kunde göra annat än bara springa på ett löparband. Jag saknar verkligen den tiden, fan va bra jag mådde då.



Men jag har ju totalt gått ner cirka 12kilo ändå, varav 6-8kilo i somras när jag jobbade. Underbart att man går ner bara av att jobba :) Men som vi sprang och svettades, inte konstigt att kilona försvann :P
Nä nu ska jag sluta babbla, det är väl dit för sängen, även om jag sitter i den redan. haha!
Go natt gott folk!


Lite fler bilder på oss töser.


Big smile! :D Det är typiskt att Lottas kamera på mobilen ska vara bättre än min :P


Söta Amanda :)


Schiesse vilka blåa ögon jag har :P "Är ni verkligen syskon?" haha! Klart! Vi är lika snygga ju ;)


Så frustrerande!

Jag har så himla många känslor just nu att jag snart exploderar. Det händer mycket i mitt lilla liv och det känns som att det aldrig tar slut.
Jag vill heller inte skriva hur jag känner och allt som händer, för alla har inte med att göra vad som händer i mitt liv, jag vill inte hänga ut mig själv och mina nära och kära bara för att det ska vara så. Not my style.
Men visst är man sugen, för det känns bättre när man har skrivit av sig. Visst, man kan lika bra göra det med papper och penna. Jag ska faktiskt göra det, för ni behöver inte veta allt om mig.


Jag saknar mitt långa hår också.


"Nä men vad gör du?!"

Snacka om att man veerkligen inte kan blanda sprit i detta landet, alltså jag menar dricka många olika sorters sprit på en kväll :P Jag tror att jag drack allt som finns! haha! I staterna kunde man blanda hur mycket som helst utan att bli dålig :)

Kvällen började med snabbmat hemma hos Lotta och Baz, sedan kom Amanda och det började drickas lite :) Vi snacka skit och skrattade, sen kom en del från festen ovanför (som vi skulle till sen) ner till oss och vi följde sedan med upp.
För att sammafatta kvällen så var den crazy! Helt plötsligt när vi tre tjejer står nere hos lotta och rökar, kommer en kille inhoppandes helt jävla naken och gör helikoptern eller nåt. Snacka om att vi blev rädda! Förlåt men det var heller ingen vacker syn :P När vi sedan går upp till festen igen är nästan alla killar halvnakna. Så ja, det slutade väl med att det blev en nakenfest!

 




Både Lotta och Amanda "däckade" ;) hehe..

Jag drömde inatt att jag drack jätte mycket vatten och läsk, allt jag kunde komma åt. Snacka om att man var törstig :P När jag vaknade var jag nog fortfarande full också, allt snurrade. Men jag var så himla mör i kroppen. Skakade nästan, usch usch!
Sen var Benny snäll och hämtade mig, för han skulle ändå till Simrishamn :) Tack! Sen slängde jag mig i sängen (eller fick först röja, eftersom jag hade tydligen stökat upp innan jag åkte igår) och lyssnade på musik. Och tyckte allmänt synd om mig själv att jag var så dum igår som drack alkohol :P haha! Man får lida för sina synder.

Nu ska jag slänga mig i soffan med en chipspåse i famnen, du och jag mot världen chips!

Snabb update

Nu ska jag lägga mig i badet faktiskt och skrubba mig ren. Det var länge sen jag tog ett bad, ... eller nej, badade ju med A när jag var hos honom :) haha! Men jag menar ett bad då man skrubbar sig och blir ren ;)
Jag ska ju vara hos Lotta vid sex-halvsju tiden, så jag får se om jag hinner med tåget eller om min kära pappa kanske kan köra mig :)

Ciao bella!


God middag

Jag var faktiskt uppe en sväng vid sju tiden, för hundarna ville ut och kissa. Som dom flesta vet nu vid detta laget så har vi fått ännu mer snö, och jag fick en liten chock när jag kom till tarassrummet för att öppna dörren så jag kunde släppa ut dom. Om jag hade öppnat dörren så hade snö fallit in på mina fötter (!) Så vi fick gå ner till lilla trädgården för där var inte lika mycket snö :) Jag hoppas att det blir bättre väder till kvällen så att man kan komma nånstans, ska ju nämnligen på fest i tomelilla. Äntligen får man festa med dig Lotta ;) hehe.
Nu ska jag käka lite frukost och fundera ut vad man ska ha på sig ikväll. Kanske nåt från usa? Det blir ju ingen utgång så man behöver inte klä upp sig allt för mycket ;)
Ciao!

Man kan inte annat än längta tillbaka till Miami.


Hemma en fredag

Jag skäms nästan att jag säger det, men jag sitter hemma en fredag, själv!
Krängt en halv paket glass (halvliterslåda), Tiramisú. Jätte god :D
Jag har färgat håret, målat naglarna och strax ska jag färga ögonbrynen som jag skulle gjort för en timme sen. haha! Så går det när glasslådan kommer fram ;) Mums!
Skönt att ha det gjort så att man slipper stressa imorron med allt. Egentligen var det tänkt att jag skulle ha mitt löshår också, men jag hittar det inte nånstans så jag kan inte färga det :( Typiskt också! Jag är trött på att ha kort hår, det är därför ;)

Nåja, nu ska jag fortsätta med min skönhetssalong. Ciao!

Myspys


Izzi älskar sin puff som hon fick av Carol :)


Lite manlig är jag


Snackar bilar med en killkompis. Lär mig lite nya saker :D haha! nu vet jag också va en mv6:a är! Fan va gött om man hade haft det i vectran ;) mohaha!


Kom-efter-maten-folk?

Jag vill också äta! Mat är gott. Nuförtiden så blir jag och Lotta bjudna till fest "efter-maten". Vi har väl kommit till den åldern då människor har middagsbjudningar och sen fest. Dock är vi inte bjudna till maten, bara till efter festen. Hur ska man tolka det? Att vi är för tråkiga vid middagsbordet eller att vi kommer för att liva upp stämningen? För ärligt talat så håller jag och lotta låda när vi festar. Vi sitter inte i en soffhörna och spottar i glaset. När vi är på fest minglar vi, dricker ganska för mycket oftast, dansar på stolar. Man kan säga att vi är "nöd-folket", ni vet när man ringer folk för att liva upp en fest? ;) haha!
Nä, nu driver jag för mycket. Ta detta med ett nypa salt :)


En helt vanlig "Pupsie och Lotta" kväll :P


What the f*ck?!

Jag fick precis en uppenbarelse! Jag kom på att jag fyller 22år nästa månad! Om exakt 20dagar är 22år. Fatta vilken åldersnoja jag har! Visst 22år är kanske ingen ålder, men herre gud, bara tre år kvar tills jag är 25! Sinnes.


Lotta och jag på Öja 071013.. btw, älskar min hårfärg då. grr ;)


Marre, jag och Sanne. Nångång på gymnaiset.

Tiden bara rinner iväg..

Brott löser ingenting, speciellt inte när man sätter bilen i en snödriva :P

Jag skulle bara in och köpa lite rapsolja och rätt som det är så sätter jag mig i en snödriva. Som tur var det inne i byn, och det hände inte nåt större med bilen mer än att stänkskyddet åkte av. Jag fick ringa mamma, så hon och Pontus kom för att hjälpa mig. Tack så jätte mycket! Bilen satt verkligen fast, jag försökte själv att byta på bilen, men jag sprätte själv med skorna lixom :P Det var minst 10bilar som körde förbi mig och bara glodde också, till o med en killkompis bara körde förbi. Tack!
Men jag kom loss till slut alla fall, och körde hem mamma och pontus. Sen köpte jag min jävla rapsolja!
Grädde på moset så bränner jag mina jävla vårrullar! Rejällt också, herre gud. Fick dela dom för att inte äta det brända. Usch usch!

Nu tittar jag på Kniven mot Strupen. Jag kan bestämma mig om han ser bra ut eller inte, nåt är det alla fall. Lite glass hade inte varit fel..haha :P

Jag hade tråkigt.


Pupsie


En stund med Linda

Jag råkade glömma Linda, jag satt och la in bilder på facebook från resan och helt plötsligt är klockan kvart i två och jag skulle vara på stationen i tomelilla tio i två! Panik fick jag, men ingen större skada hände :) Vi körde till Ica, Linda skulle köpa en lite mat eftersom hon är ensam hemma och kan inte köra bil. Sen körde vi till banken och satte in pengar. Massa mynt :p Sen var vi helt tvugna att gå över till Guns grill och äta lite "lunch" hungriga var vi ju :) Det blev en tunnbrödsrulle, vilket jag aldrig har ätit förr så Linda fick guida mig :D haha!


Ingen vacker bild heller. "Hämst" :D

Efter snö kommer sol

Det där med att sova en timme eller två visste jag också att det inte skulle funka. När klockan ringde klockan nio igen visste jag inte var jag hade röven, så jag sov lite till :) Jag vaknade halv tolv och gick upp alla fall.
Solen skiner och man skulle inte kunna tänka sig att vi har haft snöoväder.
Nu ska jag göra nåt vettigt innan jag ska in till tomelilla igen och hämta Linda ;)


Vad har hänt med Blogg.se?

Jag gillar inte det nya systemet här inne.

Ville bara medela att jag har varit vaken sen halv sex! Det gick bra att hämta linda. Nu ska jag lägga mig i sängen och sova en timme eller två. Ciao!

Twix PB


Jag vet inte om denna finns i Sverige än (?) Twix - chocolate cookie + peanut butter. Men den är ganska god faktiskt. Köpte den i staterna och impotera hem en :) mohaha! Den vanliga twix är mycket godare i usa än här i sverige faktiskt. Så det så.


New York


Första steget ut i stan.


Time Square.


Feta byggnader ;) va det förresten köpcentret?




Tror att Anna såg en söt katt på en buss eller nåt :P

 


Jänketruck mitt i New York city :P


Jag och Anna på T.G.I Fridays i New York City


Vi hade inget kylskåp på våra rum, så vi fyllde en hink med is. Vi hade en ismaskin i korridoren :) Gött!


I kön på Empire State.


Utstikten från Empire State Building by night.


Nyår!


Nyår! på Time Square, där va sjukt mycket folk, så här nära stod man. Och skit kallt va det också!


Vi fryyyser :P


Detta var vad vi såg av Frihetsgudinnan. Det var det sämsta vädret, det blåste och snöade. Och kön till båten var mil lång, så vi sket i det.




Ola, Kim, Tobbe.

Detta är vad jag har fotat.


En snabb fika med Anna



Jag mötte upp Anna i Ystad och vi gick förbi Guldfynd och skrämde skiten ur Carol ;) Vi stod utanför och knackade och när hon såg oss, såg hon ut som bambi som möter en lastbil :P haha! Så vi gick in och snackade lite med henne, men hon kastade ut oss sen när vi inte ville köpa smycken över 10 000kr ;) haha!
Jag och Anna gick till Snuggles och fikade. Jag måste säga att tonfiskröran har blivit äckligare. Alltså den är fortfarande god, men inte lika god som förr. Verkligen synd :/
Det blev en snabb sväng in på H&M också eftersom jag skulle ha lite smink, som om jag inte köpte det i staterna? ;) haha! Just det, kanske skulle uppdatera lite?

Sen körde vi hem till Anna för att överföra lite usa-bilder. Jävlar var många det blev, och ändå fick jag nog bara en fjärdedel :P haha! Det är Kim som lekte kines när vi var där ;) haha! Han fotade allt!

På vägen hem stannade jag till på Ica för att hamstra lite, eftersom det kommer bli värsta snöstormen har dom lovat, så jag måste ha mat hemma. Där slank väl ner lite chips och glass, men jag måste trösta mig med nåt :D haha! Och Lotta, säg till chipschefen att han ska beställa hem lökringar! HAHA! Det är så himla gott :)
När jag kom ut till bilen så var bilen täckt med snö igen, jag tror jag har skrapat framrutan tre gånger idag! Jobbigt :P Det var ganska läskigt att köra från tomelilla och hem. Vädret hade blivit värre, men inte så hemskt att man inte såg ut. Men vindrutetorkarna hjälpte inte ett dugg eftersom dom är kassa! Kanske dax att byta? :P Jag kom hem alla fall.


Pupsie today


Inte för att skryta, men koftan är från Calvin Klein ;) mohaha! Köpte den i New York. Jag tycker den är skit snygg, bara den hade slutat noppa sig :S haha!


Vissa människor föds klockrena, eller bara allmänt störda ;)


Uppe med tuppen!

Kryss i taket! Pauline är uppe och klockan är innan nio. Gött! Vi håller på att dö av värmeslag här i huset, alltså jag och djuren. Kan man verkligen inte hitta en behaglig tempratur? :P
Vad står på schemat idag? Jag ska leka med Anna, mhm inte än har jag fått nog av dig. haha! :D
Det ryktas om att det ska bli värsta snöstormen idag, så det är nog bäst att jag handlar hem mjölk och mat. Man vet aldrig hur länge man sitter inne.
Ciao!

Så himla trött

Jag skulle kunna somna vilken sekund som helst, men jag får hålla mig en stund till. Eller nåt.

Besiktiningsmannen var helt förtvivlad när jag kom med bilen, han hade en sån beskymrad min när han kollade allt. Till sist sa han "Du har ju inte gjort nåt vid bilen", Nä det vet jag. Han kunde verkligen inte förstå varför jag kom med bilen även om den inte var fixad. Jag fick förklara för honom att det var pappas bil och jag körde bara dit den, det var helt enkelt pappas problem ;) haha!
Sen var det tänkt att jag skulle köpa liebfraumilch när jag ändå var i simrishamn, men jag glömde det och kom på det när jag var halvvägs hem. Jag kom på också att jag var tvungen att handla mat, så det kunde jag också göra i simrishamn, men jag fick köra in till tomelilla istället.
Alla fall, jag fixade lite mat när jag kom hem. Det blev stuvade makaroner med stekt fläsk. Lotta trodde att jag skulle göra det bara för att A hade gjort det, men förlåt att jag saknar honom då :P haha! Och det är faktiskt gott!
Sen körde jag in och hämtade Linda, och lämnade henne hemma :) Varsegod vännen.

Nu är jag trött, men jag tänkte att jag skulle lägga mig snart faktiskt. Kan vara hälsosamt :)

Två brunetter kan inte byta framlampa på en opel

Vet ni? Jag är så himla glad att jag kom upp i tid idag. Det känns så jääävla skönt! :D Och gräddet på moset så är solen framme nu också :)

När jag kommer ut till bilen så är hela jävla bilen täckt med frost och is, och pappa tog sönder min billighets-isskrapa som jag köpte på bo ohlsson (behöver jag säga mer?), jag sprang in och tog ett cdfodral, funkar hur bra som helst. Så jag körde in till bilax och köpte en lampa till bilen och en isskrapa!, lite sugen var jag på att fråga Jocce om han ville byta till mig, men jag ångra mig. Jag körde till Linda, körde dessutom åt fel hål. Men landsvägarna mitt ute i ingenting är inget man leker med ;) haha! Jag hittade tillslut och Linda kom utskuttandes på sina kryckor. Vi skulle byta lampan på bilen, det gick sådär. Eller det gick inte alls rättare sagt, jag tror vi kämpade i 20 minuter för att få av lamp-fitte-fanet! Vi ger upp och jag kör henne till bussen. Jag bestämmer mig för att gå in på bilax igen och fråga om dom kan byta lampa till mig, för byta måste jag eftersom den ska besiktigas. När jag kommer in så ler Jocke:orna och jag ber snällt om dom kan hjälpa mig :D Självklart gör Jocke det på två minuter, skapligt irriterande.
Sen körde jag till arbetsförmedlingen, men dom hade lunchstängt och då var klockan ungefär fem över tolv och deom öppna igen klockan ett.. Bajs! Så jag körde och tvättade bilen, ja jag lyxade till det idag faktiskt ;) Bilen var så otroligt skitig att man inte såg att den var svart. Då är den skitig! :P Och jag ska aldrig mer sitta i bilen när jag kör biltvätt. Det var läskigt ;) Jag tycker inte om när stora grejer kommer mot mig och det hördes som att det var nån jordbävning :P


Kändes som Jurassic Park-åkturen på Universal Studios på nytt liksom. haha!

Efter tvätten körde jag till ams igen och fick mitt papper påskrivet, sen körde jag till ica och träffade på Tessan en snabb sväng innan jag skulle gå in :) Syskonfika på torsdag tessan och lotta? När jag postat brevet körde jag till Boan och shoppade lite nödvändigheter, ett linne slank ner i korgen också. Men jag behöver basplagg! Jag har ont om dom. Har nog kommit in i min köksperiod igen, för jag köpte saltkar och kapsylöppnare :P haha! Väldigt bra att ha sen när jag flyttar, plus att dom kostade en tia stycken, så man får passa på :) Säkert skit kassa, men va fan..

En bra sak att ha hemma är nudlar! När man känner sig så där lite småhungrig, men det är lång tid tills det är kvällsmat, kan man liksom koka upp det snabbt och slänga sig i det. Väldigt bekvämt :)
Jag är så jävla uppblåst i min mage, det ser ut som att jag är gravid :O Nej nej nej. Och det hjälper ju inte att man käkar nudlar :P haha!


Ser ni hur uppsvälld magen är? och posen ser ju inte klok ut i heller. Nåja, jag bjuder på den :P haha!

Nu ska jag göra nåt vettigt innan jag ska köra till Simrishamn för att besiktiga bilen.
Ciao!

God morgon!

Nu kan jag verkligen skriva godmorgon också! Ville bara bevisa att jag verkligen är vaken kvart över nio på morgonen. hehe. Jag försökte skriva femtioelva gånger igår att jag skulle upp tidigt idag för att jag ska byta lampa på bilen och Linda ska hjälpa mig med det och sen ska jag köra henne till bussen för stackarn går på kryckor. Räddaren i nöden kallas jag för ;) haha! Nåja, bilen ska besiktigas i eftermiddag så därför är det lite panik att byta lampa. Det är säkert jätte lätt som alla säger, men jag har aldrig gjort det, därför vill jag inte göra det själv första gången :)
Duschen kallar! Ciao!

Nu skiter jag i det.

Nu har jag försökt att skriva samma sak tre gånger. Antinge hänger datorn sig eller så råkar jag trycka på nåt och kommer inte tillbaka till inlägget. Va fan.!
Jag återkommer sen, måste lugna ner mig.


Snälla, skjut mig!

Seriöst, stiga upp klockan två på eftermiddagen är inte okej! Fyyy på mig..
Jag måste komma underfund med hur många timmar jag jobbade förra månaden, för jag ska ju skicka in papperna till försäkringskassan som jag tydligen inte gjorde innan jag stack till staterna. Smart Pauline! Alla fall, så verkar jag inte ha fått nån jävla lönespecifikation, så gör det nåt om jag gissar hur många timmar jag har jobbat? :P haha! Så känsligt behöver det väl inte vara?
Alla fall, en sak som jag ska göra idag är soooola! Måste bättra på den lilla brännan jag fick i Miami :)
Nu ska jag fixa till mig lite, sen ska jag köra pappa till jobbet.
Ciao bitches!

Nej, jag sover inte än.

Det är svårt att slita sig från datorn märker jag..

Tänkte bara visa er ett klipp som praktiskt taget visar hur mina killkompisar snackade under hela usa resan :P haha! Arnold-fans ;)


Tänkt om lite.

Det är så himla mycket att berätta om resan, det är jobbigt att ta det från dag till dag. Så därför tänkte jag sammafatta allt (eller vecka för vecka) och visa massa bilder istället. En bild säger mer än tusen ord ju ;)


Jag ska faktiskt försöka sova nu, jag och A har vänt på dygnet totalt så jag vill gärna vända tillbaka det. Att vakna tolv-ett på dagen är inte min grej (längre), haha! Det var så himla skönt när vi var i New York. Jag och Anna vaknade ganska tidigt alla mornar, så gick man och käkade frukost sen slappa man lite framför Cartoon Network, sen gjorde man sig iordning och drog in till Time Sqaure eller nåt :) Åh, vad jag längtar tillbaka!


New York, Time Square - Ola, Tobbe, Anna och jag. Kim står bakom kameran.

Hemma igen

Nu är jag hemma igen, och det känns tomt. Ingen hemma och ingen A att hålla om, så himla tråkigt. Tur att jag har mina små monster som jag kan leka med :)
Jag är glad att jag har träffat honom, har haft underbara dagar. Jag trodde inte att jag skulle vara borta så länge, men så blir det när man trivs :)

Tänkte att jag skulle köra en liten update sen på resan :) Har ju bara berättat om ankomsten.

...

Sorry att jag har varit lite frånvarande de sista dagarna, men jag är hos A och har varit här sen i onsdags (K) Jag kommer hem imorron så då kommer lite mer uppdate om USA-resan :D Längtar att berätta allt för er. haha!


New York baby ;)

New York - Flyget och ankomsten

Ja, jag får väl börja blogga lite om resan eftersom alla tjatar på mig ;)

Jag och Anna åkte till flygplatsen, hennes föräldrar var jätte gulliga som körde oss. Vid incheckningen mötte vi upp killarna, och började vår resa :)
Vi hade några säkerhetskontrollen, sen var vi redo att boarda planet. Jag var jätte nervös eftersom det skulle bara vara min tredje gång att flyga. Jag hade laddat upp med tuggummi alla fall. Men jag var ganska lugn ändå, Kim var nog mer flygrädd än mig. Jag är så dum så att jag sitter och skrämmer upp mig själv, haha! Vi fick god mat och vi festade till det med ett glas vin till maten också. Vi skulle fylla i en blankett som skulle hjälpa oss komma in i landet, jävla dumma frågor och ord. Man fatta ungefär hälften!
Resan gick bra, det tog ungefär 8½ timme, rätta mig om jag har fel? Väl på New Yorks flygplats skulle vi ta oss till hotellet, vi snackade med några taxichafförer men dom ville inte köra så långt. Till sist hitta vi en som ville köra, så vi följde han till bilen och märker att det är en svarttaxi. Jippi inte! Han körde som om han hade stulit bilen, inte för att trafiken i NY är perfekt, men vi fick men för livet kan vi säga. Han sa att han skulle köra en genväg, han körde till värsta ghettot med Big Mama's och sånt. Snacka om att vi höll hårt i våra väskor och bad till Gud att vi ville därifrån!
Vi kom till hotellet till slut, taxichaffisen ville lura oss på pengar och påstå att han skulle ha mer än vad han sa innan. Hell no! Men vi gav han nån dollar extra ändå. Vi tog in väskorna och gick in, hotellet var ganska fint och inga större fel alla fall, vi checkade in och åkte upp till våra rum. Rummen var ganska trånga, men man kunde röra sig alla fall. Badrummet var skapligtstort, så vi var ganska nöjda. Killarnas rum var snäppet mindre, stackarna som var en mer ;)
Vi gick ut för att jaga lite mat, men eftersom det var söndag och ganska sent så var allt stängt. Dessutom bodde vi lite utanför så vi hade inte många resturanger i området. Vi hittade 7eleven och köpte lite öl, vi bestämde oss för att äta på hotellet istället.
På "resturangen" fick vi jätte god mat, och servitrisen var asiat och grymt förvirrad. Men hon var världens käraste :) Lätt en favorit! Hon kunde inte uttala Corona rätt, så hon sa "colona" . hi hi!
Efter maten var vi så himla trötta men vi bestämde oss ändå för att ta en öl på killarnas rum. Och bokstavligttalat blev det en öl sen gick jag och Anna tillbaka till våra rum för att sova.


Första bilden jag tog



Måste ju ha en gruppbild på tjejerna :P



Så jävla rolig Anna är som inte vill vara med på bild!


På killarnas rum

Två av killarna - Ola och Tobbe.


Förlåt..

Jag känner mig jätte dum som inte har uppdaterat idag i heller. Jag kan inte somna, så därför är jag uppe.
Det var verkligen underbart att träffa familjen igen. Jag fick till o med träffa pappa idag som är hemma en sväng :) Och det var verkligen underbart att äta hemlagad svensk mat och dricka mjölk!
Alla blev jätte glada över presenterna som dom fick av mig :) Det värmde i hjärtat. Och som Charlotte sa "Jag känner mig hel igen"

Det känns skönt att vara hemma, men ack vad jag längtar tillbaka.


South Beach, Miami.


Äntligen hemma!

Nu kan jag skriva hur mycket jag vill! Kan ni tänka er att jag var utan en dator i två veckor? Jag hade ju tillgång till dator i New York, men inte på de andra ställena.
Jag är verkligen jätte trött, det har varit ett helvete att komma hem. Tänkte att jag skulle uppdatera imorron, orkar verkligen inte nu. Go natt!

here we come Los Angeles!

Nu e vi klara med New York, sa nu ska vi vidare till LA. Vi e jatte uppspelta och vi har hoga forvantningar, och vi langtar efter lite varme. Jag hoppas att hotelrummet e battre ocksa, och att toalettstolen funkar >D haha! Vi har fatt ga ner i lobbyns toa for att var inte har funkat sa bra. Men sa kan det bli :)
Snart ska vi ta taxin till flygplatsen. Ciao!


jo, jag lever.

New York tiden e snart slut, och det e snart dax for att bege sig till LA. Okej, det e inte forran pa sondag. Tycker att veckan har gatt fort.

Nej jag ska sluta sitta framfor datorn hela tiden och njuta av att jag e i usa :) klockan e halv elva pa kvallen och det e snart tid att sova. Anna halvsover i sangen, haha!


RSS 2.0