29 maj 2012

Jag må hon leva, jag må hon leva ! Grattis Anna på 25års dagen! :D

Det är störigt när man vaknar innan klockan ringer, jag lyckas göra det ofta nuförtiden. Ovanpå allt är det pisseväder idag, det var ju så himla varmt igår så man skulle aldrig kunna tro att det skulle vända om så här starkt.
Men det positiva idag är att efter jobbet ska jag upp till huset och spendera mina lediga dagar hon min underbara man <3 Jag gillar mitt schema som har tre dagars ledighet i sträck :) dock varannan vecka, men men.
Klockan elva ska jag tvätta alla fall, tänkte köra nån tvätt innan jag sticker till jobbet. Jag hoppas tiden går snabbt idag, bara just för att det är sånt dåligt väder och att jag vill vara ledig ;) haha!

28 Maj 2012

Nu är det ju riktigt länge sen jag uppdatera här :) Men jag har inte haft tid eller lust att skriva, har haft mycket att göra och umgåtts med nära och kära :)
Det händer ganska mycket just nu, allt går upp och ner så klart. Men en uppgång är att jag har skickat mail till min hyresvärd och sagt upp lägenheten (!) Ett steg närmare framtiden känns det som :) Österlenhem är jätte bra, hon som jag prata med sa att om vi ville flytta tidigare så kunde hon säkert ordna någon som kunde ta lägenheten tidigare. Helt underbart :)
Och huset går det framåt med, just nu har vi polacker där som hjälper oss med nedanvåningen. Jag läängtar tills det är klart, det kommer bli sååå fint :D Jag trivs som fisken i vattnet där så det är sjukt. Vi bor ju nästan där redan ;)
I helgen har jag varit ledig. Lördags blev det släktträff och släktningar från österrike var här på besök. Fick träna på min tyska lite ;) haha! En del fattar jag, men inte jätte mycket. Det var mycket trevligt alla fall och god mat blev det :D
Igår var det Morsdag och vi var uppe hos mamma och käkade thaimat och hade jätte mysigt som vanligt :)
Jag är så glad att mitt liv går framåt nu. Jag har en man som jag älskar överallt annat och han älskar mig lika mycket, vi har skaffat hus och planerar framtiden :) Ibland måste jag nypa mig i armen för att verkligen inse att det inte bara är en dröm <3
Nu ska jag göra mig iordning för jobb. Ciiiao!


15 maj 2012

God middag !

Jag tänkte skriva en snabb uppdatering innan jag beger mig till jobbet.
I lördags blev det en runda in till Ystad med Marina för att köpa lite blommor på blomsterhuset hos Carol ;) Blev fem jätte fina växter för 100kr, billigt!
Sen begav vi oss till hennes granne och käka (läs;drack) frukost. haha! Nästan så att jag inte vill skriva vad vi fick i oss ;) Alla fall, så bestämde vi oss för att bege oss till cruisingen. Mattias skulle också nämnligen dit, kände att jag var tvungen att träffa honom och han ville så klart träffa mig. Så vi gick hem till mig, åt och gjorde oss iordning.
Vi kom in till Ystad och stod och tittade på alla bilar, ingen mattias kom. Deras bil hade dött, och till slut begav dom sig hem igen :( Och eftersom M skulle upp tidigt och jobba dessutom.
Men vi festade vidare så klart :) Vid midnatt begav vi oss till Lite mer och shakade asset! Jag glömmer varje gång att dom inte tar kort i baren. Vad är det för trams?!
På vägen hem blev det max för lite nattamauuud, sen hem och sova :) Söta Marina sov hos mig för jag ville inte sova ensam en natt till. <3
I söndags blev det sängen ganska länge, med tanke på att vi somna halv sex på morgonen så låg vi i sängen till typ två. Och jag lyckades göra sönder sängen också!  En bräda sprack så ena sidan åkte i golvet. haha! Som vi skrattade :D Så typiskt att det alltid ska hända mig.
På kvällen kom min underbara man hit och vi hade mysigt heeela kvällen. Det är underbart att träffas efter många dagar som ensam, men det är dom ensamdagarna som är jobbiga :)
Vi körde en runda ut till pappa och bea och drack kaffe, och hämtade basröret och högtalare. Nu fattas bara ett slutsteg :)
Igår blev det jobb, och idag är det också jobba, sen ska jag direkt till huset och spendera mina lediga dagar i lugn och frid med min man :) Så underbart! Jag har längtat!
Nu ska jag fortsätta att packa och göra mig iordning. Ciiao!

12 maj 2012

God morgon

Ännu en natt utan min man. Han ska jobba hela helgen så jag stannade i lägenheten. Jag jobbade ons, tors och fre så det blir att vi inte kommer träffas på en vecka. Ja, det är jobbigt. Jag är ju så van att ha han hos mig varje natt. Eller ja inte nu sen vi skaffade huset också, för jag sover ju i lägenheten när jag jobbar, men det är max två nätter då som jag är utan han. Gud vad jag saknar honom. Det gör ont :( Men vi ses snart igen <3
Och så klart har jag mensvärk idag !! Kanske därför jag är så känslig? :P haha!
Vad händer idag då? Jag tänkte att jag skulle till blomsterhuset och köpa lite blommor, jag får se hur det blir med det. Sen ikväll kommer Marina och håller mig sällskap, tack gode gud för det :) Inte fler nätter ensam. Eller ja, det kommer det blir, från söndag till måndag och från måndag till tisdag. Sen förhoppningsvis träffar jag min man igen :) Hur gör andra som är borta från sina män fler än två nätter? :P
Nä, om man skulle ta sig i kragen och göra något vettigt? :)

dagens shopping

Denna blev det idag :) Den ser lite tråkig ut på bilden faktiskt, men livligare i verkligheten. Och mycket svartare dessutom (!) Där var en hel ställning med såna, jag letade och letade efter min storlek. Tydligen hade alla tjockisar varit och shoppat (det känns inte rätt att skämta om det längre eftersom jag har gått ner rätt mycket i vikt.) Nåja, den största storleken var 40 och den passade ju faktiskt, tack vare att kavajen är lite oversize. Dock är den snyggast att ha öppen också :)


8 maj 2012

Gud vad jag är trött! Ja jag öppnar detta inlägget med en klagelse. Dom senaste dagarna har jag varit trött på eftermiddagarna, fattar inte vad det är med mig? Kan det vara att mensen snart kommer? Pms besvär? :P haha! Jag har märkt att jag är jävligt känslig när mina pms perioder kommer. Det blir att jag blir ledsen för ingenting, tårarna bara kommer. Skit jobbigt! Jag vill inte vara någon cry baby .. haha! För en stund sen dängde jag stortån i dörrkarmen, höll på att dö av smärta! Okej, det har inget med mitt pms att göra :P haha!
Jag får skriva om något roligt istället :) Det blev jobb hela helgen, tycker inte om att jobba på helger eftersom jag gjorde det så mycket som servitris, men what to do? Nu får jag alla fall helg-ob! Så i söndags kväll körde jag till huset, det tar faktiskt bara en timme att köra från jobbet :)
Igår rensade vi lite på gården, jag fick äntligen använda mina arbetsbyxor. Så sexig jag var i dom ;) haha! Jag jävlades med Tessan och la upp en bild på byxorna på fb och skrev "Vem är mest manligast nu?", eftersom vi hade en diskution i påskas vem som var mest manligast av oss två :) haha! Nu ligger jag före alla fall! Nåja, vi körde bort lite skrot och körde till Bus och rensade lite där. Sen var det dax att hämta Nelly på skolan och vi körde hem och gjorde lite vettigheter. Senare på kvällen så grillade vi, guud så gott. Skulle kunna käka grillat sju dagar i veckan :D Efter det körde vi hem Nelly och hennes kompis, sen blev det bara mys framför tvn :)


Don't mess wiiith the maaaasterr! :D haha!

Idag har jag och Pia varit i Kristianstad och yrat runder. Bankomaten tog hennes kort så vi har yrat runder till alla banker, men inget var rätt och ingen sammarbetade med hennes bank heller! Inte ens Sparbanken sammarbetade med Sparbanken Öresund (!)
Sen sprang vi in på h&m, eftersom all parkeringstid gick nästan åt till bankerna. Jag hittade en kavaj, tunn och enkel. Precis som jag vill ha det :) Och så hittade jag vin på systembolaget ;) haha! Tre Apor <3
Nu ska jag ut till min man som är i verkstan, sen funderar jag på att lägga mig på soffan en stund. Kan vara farligt..

Förresten..

Måste ju berätta om Tessans födelsedag :)
Vi var på Marinan och käkade, jätte mysigt var det. Oj oj oj vad jag åt. Jag åt så mycket att jag såg ut att vara i 6månaden. Och ont hade jag, mådde illa. Men såå gott det var :D
Till förrätt delade jag och Lotta på lökringar med chilisås och vitlöksbröd. Till varmrätt blev det Ham(n)burgare med bondpommes och chili b-sås. Till dessert blev det vaniljpannacotta med hjortonssås.. såååå goooott! åååh, det pippade i munnen :P

Dagen efter var dock inte så rolig. Hade sjukt ont i magen för att jag hade ätit så mycket och kanske för stark mat, det blev en himla massa chili i allt. Jag fick till och med börja jobbet en timme senare för att jag hade ont. Dock gick det över närmare kvällen :) skönt.


4 Maj 2012

God middag gott folk!

Jag har börjat bli sämre på att uppdatera här tycker jag. Men Mattias har datorn med i huset, då jag har mobilen som jag kan surfa på :) Dock tycker jag det är svindrygt att skriva här på bloggen, för det blir så konstigt.
Så vad har hänt? Jag jobbade valborg och första maj, kashiiing! Sen i onsdags körde jag upp till huset och lämnade Izzi och pussade på Mattias, sen körde jag till Nova Lund och handlade lite :) Jag kan säga att jag gillar inte alls sommarmodet! Så det blev inte mycket shoppande för min del, bara lite nödvändigheter.
När jag kom hem igen så körde vi till Pia och Jerry, käkade pizza och Jerry visade mig hur han putsar fönster :P Jag jobbade nämnligen för han igår.
Igår var det att gå upp tidigt, jag skulle befinna mig i Svenköp klockan åtta på morgonen, så jag steg upp sju. Fy fan, det är inte varje dag man är uppe så tidigt. Men jag kom dit så var ingen hemma så jag väntade en stund på Pia som skulle följa med mig. När hon kom så begav vi oss direkt. Vi skulle till Höör, eller utanför :) Så vi putsade fönster i tre timmar, och det gick faktiskt himla bra. När det blev fel så är det "gör om, gör rätt" haha! Kunderna blev jätte nöjda. Och dom var så himla kära! När vi var klara så bjöd dom på fika, så kärt :D
Efter det besöket körde vi till Hörby och fortsatte på annat jobb där, putsa fönster så klart :P haha! Och det gick fantastiskt bra där också. Jag var nöjd :)
När vi kom tillbaka till Svenköp så slängde vi oss i hammocken och jag somnade nästan så trött jag var! haha! Det var ju länge sen jag hade ett sånt fysiskt jobb. Jävlar vad ont i ben och knä jag hade också, gnäll gnäll gnäll! haha!
Sen kom Mattias med William, så vi körde till Kristianstad för att handla lite på biltema, så det blev lite smått och gott. Till och med en klotgrill ;) Efter blev det Jula, där jag fick arbetsbyxor av Mattias. haha! Pik eller? Nä, men det är bra att ha faktiskt. Om jag ska hjälpa till att skruva eller fixa jobb här hemma ;)
Efter det körde vi och hämtade Nelly, körde och köpte mat, körde hem och åt. Flyttade vår säng till det större rummet så att william kan ta det lilla :) Full rulle hela dagen. Lite efter tio kom vi i säng, så skööönt det var. Förutom att jag hade ont i benen!
Vad händer idag då? Just nu är det bara jag och william hemma, Mattias är en runda och hjälper en kompis. Vi får se vart dagen tar oss :)

RSS 2.0