Äcklig dag !

Denna dagen har varit riktigt äcklig, och jag också för den delen. Vädret har varit fuktigt, tungt och otroligt varmt. Jag har stått stilla och svettats. Helt sinnes. Men annars har det varit bra. Carol och David kom förbi en sväng också :) Mycket trevligt.
Nu har jag precis tagit en dusch och jag kan säga att det var den bästa duschen jag nånsin har tagit! Jag känner mig fräschare än nånsin :) och jag sitter och käkar en gorbys pirog. Mmmm.




Dessutom var det så varmt så att jag fick värmeslag ! Ni kan vrida på skärmen så ser ni bättre. Blixten på kameran blekte rätt mycket :S

Nu ska jag läsa mina 65 inlägg, sen ska jag nanna. Troligtvis blir det stranden imorron med Anna och Carol om det blir fint väder :) Yeah !

When the children cry

Skaffa er liv.

Nu är jag nästan klar, väntar på att mina jeans ska torka, sen ska jag spraya och sätta upp håret. Åååh, det hade varit mycket skönare att börja KLOCKAN TVÅ! btw så ska jag jobba heeela helgen, tio timmars pass. BLÄÄ!
Mitt öga svider fortfarande. Jävla smink.

Så jävla typiskt!

Nu har jag blivit väckt två dagar i rad. Idag var det chefen som ringde och frågade om jag kunde börja klockan tolv istället för två. Han sa att anna skulle göra mackor, så hon kunde inte vara på två ställen samtidigt. Lilla, lilla, lilla anna. Planera bättre :P ha ha! Jag hade ställt mig in på att sova till tio allafall, eftersom det blir en sen kväll idag också. Plus att jag tänkte laga min goda kyckling, men det hinner jag inte nu. Så det fick bli oxpytt med ägg.. :( Det är också gott, men jag var så himla sugen på min goda kyckling. Nåja, får väl göra den imorron då :)
Nu ska jag göra mig iordning, göra maten klar, sen köra till jobbet.  Mitt öga sviiiider !
btw, jag slutar sent ikväll, så det blir inget bloggande förrän jag kommer hem, vid tio tiden ikväll.

Im in love with a fairytale.

Måste sova

Jag har nästan precis kommit hem. Det blev lite film och chips med M, jätte mysigt :D
Imorron blir det jobb igen, jag är osäker på vilken tid jag börjar, men jag ska messa anna och fråga imorron, för hon sover säkert nu. Nåja. Jag kommer sova gott, för jag är trött!
Go natt !

Pauline ikväll.


Nu är jag redo :D

Hemma, snart iväg.


Det blev inte willys, för varkens jag eller mamma hade inte tid när vi tänkte efter. Jag ska ju in till Ystad sen, jag måste ju hinna släppa ut hundarna och ge dom mat. Det hade blivit så himla stressigt.
Nu har jag precis ätit kvällsmat, det blev spareribs med potatissallad. Spareribsen var inte så goda som jag trodde, men det slank ner :) Pappas revbenspjäll är mycket godare.

Storhandla!

Nu ska jag köra till mamma, sen ska vi till Willys och stor handla :) Yeah. Sen ska jag bara hem om, sen in till Ystad igen, mys mys.
Hörs sen! Ciao!

Snygga igen :D


Jävligt dålig bild :/

Pauline idag



Linne: Gina Tricot
Kofta Gina tricot
Jeans: Bo Ohlsson (yeah, ha ha!)

Nu har jag nästan precis kommit hem, var hos arbetsförmedlingen och nej, jag har inga problem. HAHA!  Han säger också "Jag hör knappt att du stammar". Nä, jag har min bra period nu antar jag. Jag har väntat sen februari på att få en tid hos den jävla socialkonsulten eller vad det nu va, för det var då jag tyckte att min stamning var jobbig och jag hade inte så mycket jobb. Fyra månader senare får jag en tid! Puckon!
Sen körde jag till zooshopen och bytade selar, och nej jag ville inte ha dom fyra kronorna. Dom kan ni ha :)
Vad ska jag göra nu? Måla naglarna :)

Jävla arbetsförmedlingen.

Där låg jag och sov så skönt i min säng, och så ringer arbetsförmedlingen och ville ändra tiden på mötet idag. Två timmar tidigare! Så alltså klockan elva. Puckon. Men han sa att jag kunde komma så fort jag kunde, jag fick bli lite sen. Det kan du ge dig på att jag ska bli! Usch, jag tycker inte om psykologer..

Jag får väl gå och sätta på mig ett face. Ciao!


Skärpning killar!

Om jag vill inte, så vill jag inte. Om jag vill gå och lägga mig så ska jag göra det! Tjata inte om nåt annat! Det finns inte osexigare än killar som tjatar! URK!

Imorron.

Skärpning på torpet!

Nu får jag faktiskt ta och gå lägga mig, detta är skrämmande.

Ojsan

Jag har tydligen inte skrivit på 7timmar. Men min blogg har inte funkat nu på kvällen :S
Men det har inte hänt så mycket mer idag. Jag har bara tagit det lugnt.
Imorron tänkte jag att jag skulle göra massor! Men nu när jag tänker så var det egentligen inte så mycket :P Ska alla fall tillbaka till zooshoppen och byta selar. Jag fick förstora! Så klart.
Nu ska jag gå lägga mig. Go natt!

Frustrerande!

Att jag inte kan sova en liten stund alla fall! Jag ligger och tänker på vad jag ska hinna med, jag tänker på jobbet. Jag slappnar inte av, bara stressar mig själv. Jag är trött som ett helt ålderdomshem. Herre gud! Ajja, det får väl bli en tidig kväll istället. Jag ska ladda upp med en film och chips senare.

Pauline idag


Fortfarande trött och sliten.

Älskade Mille

Jag har ju faktiskt en gosse här hemma. Mille :)Eller jag har haft han i nån månad nu. Känns som att jag glömmer han när jag skriver om Iz och Dol, men gud nej. Det gör jag inte :) Jag bara passar honom åt mamma för Mille och henne ena hanhund går inte ihop. Någon som vill ha honom?


Han är gammal, 8-9 år om jag inte har helt fel för mig. Men världens snällaste.

Värre än "våra bästa år"

Det har hänt något sjukt i vår familj. Nåt som kanske aldrig kommer glömmas eller förlåtas. Detta eviga smågnabbet om vilket parti man tar, vem som talar sanning, vem som gjorde vad. Jag blir så himla trött på det. Jag tar ingen parti, jag vill bara ha reda på sanningen. Att ljuga eller smyga på folk är fel !
Idag när jag gick upp kände jag doften av nybryggt kaffe, det får mig att tänka på dom söndagarna när jag var liten, då jag sprang till affären och köpte söndagsbullar och hela familjen satt vid matbordet och åt.
Vi som står i mitten vet inte vad vi ska säga, eller göra. Det är svårt :(

Söker frukost?

Så klart har vi ingen mjölk hemma! Nu kan jag inte käka min havregryn med mjölk och honung-frukost. Jag orkar verkligen inte att köra in och handla. Jag ska ändå in senare idag och hämta hundmat hos mamma.

Pauline-dag

Idag ska jag ha lite Pauline-tid, ägna hela dagen åt bara mig själv, ja mina vovvar får hänga med på en hörna ;) he he!
Så klart skulle Dolly väcka mig, sen började de bägge två leka, så det blev en himla tassande på golvet. Så helt enkelt gick jag upp och släppte ut dom, och la mig i sängen igen, men inte fan kunde jag somna om. Lika bra att vara uppe :)

En viss period på jobbet igår var jag och anna väldigt arga och irriterade på allt och alla. På kusinträffen var där massor och av barn som inte visste hut. Dom välte ner krukor, dom sprang runder där dom inte skulle och sen började dom kasta kottar vid våra bilar, tydligen hade det träffat på min bil, så jag blev tosig och praktiskttaget sprang ut och sa till med en bestämd röst att dom var snälla att inte kasta kottar vid våra bilar, för det kunde träffa dom. TACK! Som tur så förstod dom.
Där var också ett gäng fjortisar, så menar jag "Dessie-fjortisar". Blonda med rosa läppstift, jag trodde att jag skulle dö när dom kom, så klart fick jag ha dom på mitt bord. Jag undrar vad föräldrarna tänker egentligen när dom låter barnen klä sig hur dom vill..

Nej, nog om jobb, idag ska jag fan inte ens tänka på jobb.. La la la la la!
Jag ska alla fall tvätta, min garderob ser ut som andra världskriget, så där ska röjas. Pappa har inte skruvat upp hyllorna och stängerna, så jag får bo i lådor och resväskan en vecka till :P Äsch, skit samma. Bara jag vet vart allt är.. hi hi.
Nu blev jag faktiskt lite trött, kanske sova en timme till? Eller träna Dolly på att ha sele?


Va fan gör jag uppe?

Jävla pontus kompisar! Dom har lan här hemma. Ca tio svettiga tonåringar som sitter och spelar och käkar chips! När jag kommer hem, går in i badrummet. Toasitsen är uppe! DÖ ÄCKLIGT att ta ner den! Sen när jag precis har duschat klart så drar nån i handtaget, hallå? Hörde du inte nyss att jag stängde av vattnet? Sen när jag går ut så möter jag en nörd som stod och väntade. För fan, använd den andra toaletten!!

Dagens jobb var fan inte kul. Jovisst, mellan varven. Men både jag och Anna var sjukt sega. Vi var nära och ta vårt pickpack och dra. Alla fall jag. Men man höll humöret uppe hos gästerna, nästan alla var trevliga idag. Och på kvällen fick vi en kusinträff på 40stycken, och alla blev fulla och glada där :P

Nu har jag precis betalat mina två räkningar. Yeah :P Vad lite pengar jag fick kvar :( och mer ska bort.

Fucking mens!

Varför ska jag få det idag? Och snacka inte om värken! Känns som att min livmoder ska explodera! Mina ögon är helt röda och svider, jag ser ut som en crackhoe som inte har sovit på tre dygn. Känner mig som en också däremot.
.. Bara tio timmar till.

Vi hörs ikväll eller imorron. Ha en bra lördag! Ciao!

Ny dag, nya tag

Fy vad jag är seg.. riktigt äckligt seg. Ännu en varm och fin dag. Damn! Kommer bli mycket på jobbet.. Bara en dag till, sen ska jag vila. bara tio timmar till.
Jag har alla fall duschat. Kanske inte lönt, för jag kommer svettas som en gris ändå. Det blir nog kjol idag alla fall, om anna godkänner den :P haha! She's my pimp you know.
Jag tog massa bilder på Izzi och Dolly inatt innan jag somnade. Som vanligt kan jag inte somna förrän vid ett tiden, bara för att jag är så uppe i varv, men jag är jätte trött och jag kan knappt hålla ögonen öppna.. usch.


fy fan va jag är duktig.

Ännu en jobbdag på tio timmar. Helvete vad jag är sleten. Men fan va roligt det har varit på jobbet ändå :P Jag och Anna har varit övertrötta så vi skrattade åt allting :P he he. Chefen blev nog lite knäppa på oss ;) Jag var verkligen inte riktigt vaken heller. Jag frågade Anna om jag skulle ta menyer till två barn (som var kanske 2år gamla) HAHAHA! Jo, men eller hur att dom kan läsa lixom :P Sen vid sex tiden kom en gäng lammkött som skulle titta på fotboll och dricka öl, om man inte var döv innan så blev man :P ha ha! En kille fråga mig och Anna hur gamla vi var.
Jag: Jag är 21.
Killen: Va?! (med stora ögon)
Jag: Ja, vad trodde du?
Killen: 25, så du är alltså yngre än den andra?
Jag: Jaa.
Snacka om man kände sig gammal, HAHA! Nu när man är 21år vill man egentligen inte se äldre ut. Ajja, men killarna var trevliga, roligt att ha lite omväxling istället för att ha "Min far är fysiker"-folk.
När jag kom till tomelilla och skulle tanka så körde Tony förbi och växlade ett par ord, och så kom broren kim också :) Alltid trevligt att prata lite med dom :) Så klart blev det bilsnack, vem som hade bäst bil :P ha ha! Jag kunde ju slänga mig i väggen med min 10-tusenkronors bil :P

btw, jag är Annas bitch och Anna är min Pimp!

Nu får jag väl skumläsa mina 70inlägg, sen sova.
Hoppas ni har haft en trevlig fredag, för det har faktiskt jag haft även om jag har jobbat :) Go natt!

En snabbis



Helt otroligt. Jag fick ett mess av Carol innan i morse, jag reagera inte för jag var så himla trött, men sen när jag verkligen vakna så fatta jag. R.I.P

Nu ska jag göra iordning mig för jobbet. Vi ses ikväll! Eller inatt om jag har otur :P

Sova nångång?

Nu har jag läst klart mina 70inlägg. Izzi och Dolly leker, hur orkar dom så här sent? Mina ögon går i kors och jag måste verkligen föna håret. Jag hatar att sova med vått hår.. Typiskt.
Go natt.

Äntligen hemma!

Jobba tio timmar är fan ingen hit, men det kunde varit värre. Jag har ju inte kommit in i rutinen än, men det kommer :) Det hände inga större katastrofer, bara att jag glömde byta bestik, en liten kinestjej som inte kunde svenska var dryg och en gäst trodde att vi hade slagit in en glass för mycket på notan. Jag förklarade tio gånger för honom att det hade vi inte, sen erkände han att han räknade fel.. Guuud!
Sen körde jag till Willys för att köpa lite sallad till chefen, träffade på Dajje där och småpratade med honom mellan kassorna :P ha ha! Han är så snäll den killen.
Imorron blir det nog lika lång dag, fy fan, och på lördag med, på söndag är jag ledig! Så om det är fint väder ska jag fan till beachen och sova. HAHA!
Jag hatar Posten också! Jag var på arbetsförmedlingen innan jobbet och fick påskrivet papper, och när jag skulle posta iväg det så hade posten stängt! Har stängt mellan tio och tre, hur dumt är det?! Hmm, kan man inte posta på Ica? Det får nog bli det imorron, så att jag får mina pengar nångång!

Nu måste jag alla fall sova. Mina ögon går ikors. Jag börjar klockan elva imorron. Jippi?

Torsdag

Jag hade lätt kunnat sova två timmar till.. Men nej då.
Det är jobb som gäler idag. Och då menar jag hela dagen, jag tror att det blir till stängningsdax.. vid nio-tio tiden. Blä. ! Money money money!
Nu måste jag göra mig iordning, hoppas ni får en bra dag !



En dag med Lotta

Man kan ju verkligen säga att det blev en heldag med lotta :) Så mysigt och roligt vi hade ! hi hi.
Vi kom in till Ystad vid halv åtta kan jag tänka mig, så körde vi till regementet för att käka. Vi fick vänta i evigheter på maten, ha ha! Nej jag förstod att servitriserna hade mycket att göra, dom var helt rosiga om kinderna. Vi fick maten till slut och vi högg in :D
Sen gick vi lite inne i stan. Gick igenom festivalen också, men där var fullt med fjortisar så man kände verkligen sig gammal. Och så såg jag A, han såg mig också. Jag bara vände på klacken och upp med näsan i vädret. Han ska vara glad att han inte gick fram till mig för då hade han fått sig en döving. Han ska inte gå runt och säga falska saker om mig, den jäveln. ÅH så arg jag blev ! Och så är han så jävla snygg också,.. Damn!
Nåja, sen körde vi runder lite. Träffade på några killkompisar som mobbade mig för att jag körde automatare. Det är inte mitt fel ! Det är pappa som är lat :P ha ha!

Nu sitter jag här hemma och är helt slut. Usch, vill inte jobba imorron :P ha ha! Money money money!



Medans vi väntade på maten :)

Nu måste jag verkligen gå och lägga mig. Go natt !


Sandstorm!

Det var verkligen jätte mysigt på stranden idag, mellan vindar och sandstormar. Seriöst, det blåste ganska mycket så att det skvätte sand. Det gjorde ont vissa gånger :S Men lite bränna fick jag alla fall ! :D
Sen körde jag och lotta till tomelilla, tog en glass på bertils, sen körde vi till mamma. Efter det körde vi till Sjögrens Zooshop och köpte sele till Iz och Dol ! Äntligen!
Nu ska har jag precis duschat och ska snart köra in till Lotta igen, vi ska in till Ystad festivalen, brist på annat :) hehe. Det blev verkligen en heldag med Lotta :D ha ha!

Mer snusk ! KÄNSLIGA LÄSARE, TITTA INTE.

Baywatch nästa eller? ;) HAHA!

Playan !

Jag ställde klockan på åtta, tio i nio vaknade jag.. Skumt.. Ajja, nu är jag uppe, släppt ut hundarna, gett dom mat. Ska göra mig iordning sen kör jag in till tomelilla. Ska först in till arbetsförmedlingen och få pappret påskrivet. Det är så himla drygt, men vad gör man inte för pengar? ;) he he.
Jag kommer inte hem förrän i eftermiddag, så vi ses då :) Ciao!



Så klart..

Jag höll på att skriva mina papper till försäkringskassan, jag är med i Jobbgaratin för ungdomar, så precis när jag har skrivit i allting och skriver under med mitt namn, så ser jag att jag har skrivit under på fel ställe! Så jag får skriva om skiten.. Lagom störigt. Dom där jävla papperna är inte lätta att skriva på eftersom man ska ha koll på sina timmar.. drygt.

Jag är sjukt törstig, bara för att det har varit så varmt idag, så nu ska jag dricka två glas !

Nu ska jag borsta tänderna, lägga mig i sängen och plugga lite på menyn. Vi ska börja med ny meny imorron, så jag vill vara lite förberedd :)



Två hål i ryggen! :P haha! Och ni som inte vill titta, titta inte ! Mer snuskbilder kommer imorron ;) Hmm, jag brände nog mig lite på ryggen.


Dessie blev tosig på mig!


Hon fatta fortfarande inte vad jag skrev. Hon skrev ett inlägg idag " så drog jag & Alexandra till pizzerian och skulle dela på en pizza tillsammans, alltså fick vi halva var". Vilken person fattar inte att man får en halv om man delar på en pizza?
Jag skrev så är "Är du helt korkad eller? Klart att ni fick halva var om ni dela på en pizza !" Jag kunde inte hålla det inom mig. Men okej, hon är en liten blond fjortis, man kan inte begära så mycket.

En härlig dag på stranden.

Gud så härligt det var :) Jag hämtade upp M och vi körde ut till jakten, tog en fika, spelade minigolf och köpte glass och gick ner och satte oss på stranden. Riktigt mysigt :D
Sen körde jag till jobbet, skrev timmar och fick mitt schema. Jag säger bara schiesse! Ni kommer inte se mycket av mig i sommar :) haha! Money money moneeyyy!
Imorron blir det stranden med Lotta, picknik också ! :D *wwwiiiiiieeee*
Nu ska jag läsa lite bloggar, sen ska jag plugga på menyn. Jag tog hem en sån från jobbet så att jag kan lära mig sen också :) Kan vara bra! ha ha!


Jag har känsliga ögon :P ha ha! Dom tål inte solen så bra.

Sola i trädgården

Lotta kom hit innan, så vi låg i trädgården och sola, jätte mysigt och jag fick lite färg :D wiiie. Jag har precis duschat, och ska göra mig iordning, sen ska jag till stranden och ta en glass med en kompis. Mys mys :)
Vi hörs sen ! Ciao!


Bebisarna låg i skuggan och svalka sig :)

Tisdag

Lika trött som igår, nästan. Jag kom upp lite tidigare, men det var nog bara för att lotta skrev ett mess att hon skulle komma hit och sola :)
Usch, frukosten var inte god idag :S
Sen tänkte jag att jag skulle till jobbet och skriva lite timmar så att jag får iväg mina papper till försäkringskassan, och att jag får min lön så klart :D ha ha!
Nu ska jag göra iordning lite solplatser, Ciao!

Men fan också.

Jag har verkligen inte haft lust att skriva idag, eller vara vid datorn.. Jag har varit så himla trött och seg.. Jävla solen :P
Pontus ska bo här i en vecka nu när pappa har sin lediga vecka, ååh vilken liv det kommer bli. Plus att dom ska lana i helgen. När jag ska jobba! Om dom är för högljudda så kastar jag ut dom. HAHA! :D
Nåja, jag ska sova nu tänkte jag. Eller snart. Go natt !

btw.. jobb på fredag, lördag och söndag, kanske torsdag. Blä..

Btw

Jag har namnsdag idag! Dock står det Paulina, men vi har alltid firat mig ändå.. Dock när jag var yngre.

Palla

Jag har ingen lust att skriva idag.

Bakar en kaka :)

Jag har precis slängt in en kaka i ugnen. Det fick bli en snabb kanelkaka, jag är fortfarande trött så jag hoppas att kakan ska pigga upp mig lite :P he he.
Jag la mig där ute i hamocken innan, men jag höll på att somna där, så jag gick in coh pysslade lite här :P Det är så himla fint väder så jag vill egentligen vara ute. Men jag är tung i huvudet :( Jag sov extremt konstigt inatt. hmm.


Vad är det med mig?

Jag är verkligen jätte trött. Jag har sovit mina timmar, men jag är ändå trött. Jag vill sova.

Måndag

Jag har faktiskt varit uppe i 1½ timme, men inte pallat skriva blogg.. Så kan det vara .
Jag hade en jätte konstig dröm inatt. Hmm, Carol skrek slampa efter mig :P HAHA!
Det har varit en seg morgon, alla har skickat sms till mig och jag har legat och svettats som en gris i sängen.

Denna dagen bjuder på sol! Dock inte jätte varmt så att man kan ligga på stranden och ha picknik! :(

ojdå

Måste sova, måste sova, måste sova, måste sova..

Picknik!

Jag är sjukt sugen på att gå på picknik! Korgen fylld med godsaker och den rödrutiga filten. Åååh så myyysigt ! KLICHÉ! I know :P he he. Men jag är mycker för klichéer faktiskt, jag är gammalmodig. :) Som att mannen ska uppvakta kvinnan på dejterna, mycket viktigt :)
Åter till pickniken.. På stranden hade varit perfekt, jag hade gjort goda baguetter som man hade kunnat mumsa på, lite saft eller bubbelvatten, och så klart lite frukt! Så myyyysigt ! Jag vill, jag vill, jag vill!



Nån som vill gå på picknik med mig?


Söndagsmiddag.

Hmm, det blev inga bilder från ikväll.. Men men, det var jätte gott och till efterrätt blev det jordgubbar och grädde :D Muuums!
Jag uppdaterar mer sen. Ciao!

Mysig promenad i hamnen.

Nu har jag precis kommit hem igen. P kom ner hit och vi körde till simrishamn och gick en promenad. Det var jätte härligt att få träffa honom igen, har saknat han. Synd bara att han var tvungen att köra så snabbt. :(

Strax blir det söndagsmiddag med familjen, minus Therese och Lotta. Dom hade annat för sig :/ Det blir alla fall vildsvinsstek med potatis och brunsås :D mums!

Hörs sen ! Ciao!

Söndag

Jag somnade inte förrän vid fyra inatt, schiesse.
Jag har inget annat vettigare att säga.



Så ball jag är :D



Fick denna av en killkompis precis. Tack så mycket R! :D

Dax att nanna?


Det kunde blivit en bra bild om dom hade stått stilla i två sekunder till!

Jag har organiserat bland mina bilder. När jag överförde bilder från kameran så fick jag aaaalla bilder och jag fick dom i mappar, så det var egentligen bra. Men det var typ 20mappar :S Men det är fixat nu och jag kan hitta allt bra nu .

Mmmm, kyyyyckling! Jag har kyckling och sallad som jag ska äta imorron till lunch.. undra om jag ska ha kyckling till kvällsmat sen? Jag älskar kyckling btw :D Nä, jag får vara lite mer fantasifull, jag ska allafall ha färskpotatis och gräddfil med gräslök.. Kanske tar kalkon till det? Hmm..
Jag måste verkligen ta mig i kragen och köpa sele och koppel till mina små flickor imorron. Jag måste ut och gå, ja med dom också så klart :)

Nej det blir inte sängen än.. en stund till.

Två glada hundar :)


Mer bilder.

Alkohol :P



Det blev inte pizza alla fall


När jag kommer till tåghållsplatsen, så är biljettautomaten ur fuktion. Sällan den är det?!
Väl hos mamma så har dom käkat pizza, dom kunde ringt mig?! Tack,.. Men jag fick en liten bit av pappa :)
Coca är enbart gott när man är bakis. Den enda läsken jag tycker är god annars är fanta. Muuums!

What?


Jag äter nyttigt på en bakis dag? Skäms på mig, jag får köra in och köpa en pizza sen.

Mer bilder



Där är fler bilder, men pallar inte lägga upp dom :P

Midsommar 2009

Gårdagen var ju väldigt trevlig :) Jag drack ovanligt lite. Jag fick hem mig min vinflaska och två cider. Hmm? Men däremot blev jag bjuden på en halv besk, kaffegök och en Lennart. Gött :D Nej, besken var inte god.

Jag har massor av bilder, plus två videoklipp, kommer dock bara lägga upp en tror jag :) Men jag låter bilderna tala för kvällen.




Fler bilder kommer.


Vad har vi sagt om att småäta på natten?


Jävla kattafan.

Jag är fan inte ens full!

Det har varit en jätte trevlig och rolig kväll. Dock blev den väldigt kort. Alla drog hem redan vi halv ett tiden :(
Först blev det lite mat, jag åt räkor! Jag som inte ens äter det (dessutom kallar jag dom för kräkor), men Catrin hade tagit hem en jätte god räkröra :) Muuums! Sen blev det jordgubbar så klart :D Malin var den enda som ville ha vispad grädde :P ha ha! Efter det gick vi ut på gräsmattan och spelade lite brännboll, eller vi hade ingen bana, vi bara kasta och slog :P he he. Sen gick vi in till Basse (Vi var hos Stumpen och Catrin innan) så blev där lite snacks, mer dricka och dans :) Lennart slank också ner! Världens goaste drink! MUMS! När alla hade gått så gick jag och baz upp till Stumpen och snodde hem våra prinskorvar och käka dom :D he he, lite nattamaud! Efter det så följde dom med till tåget och jag åkte hem.
Det var väl en liten snabb sammanfattning av kvällen. Bilder kommer imorron :)
Nu ska jag gå lägga mig, är inte ens full, lite salongsberusad. Dock extremt trött :S
Ciao!


Pupsie ikväll.

Nu har jag fått på allting. Nu fattas det bara att packa ner allting, släppa ut hundarna och ge dom kvällsmat. Sen ska jag gå till tåget. Herre gud, evigheter sen jag åkte tåg :P Det är så himla jobbigt när man har med sig så mycket och bära på det. Därför är det lättare med bil ;) ha ha!



Nu måste jag verkligen stressa mig ! CIAO! Ha en underbar midsommarafton!

Konst!


Även det enkla kan vara vackert :D ha ha! Nu ska jag fixa naglerna !

Bo Ohlsson är det nya raggningsstället

Man skulle inte kunna tro att man kan hitta snygga killar på dataavdelningen, men fan idag va där en :D Lång och mörkhårig, riktigt söt. Mums ;) he he.
Det blev topp-nagellack och en bok, skulle egentligen ha en vanlig cdskiva så att pontus kan bränna ut Banjo & Kazooie till mig :D Looove that tv-spel :D Men där fanns bara 10pack och sånt, nej tack. Jag trodde faktiskt att man kunde köpa bara en.
Det blev ingen solning, kändes dumt när det faktiskt var sol ute ! Jag skulle solat igårkväll istället, ha ha!
Nu ska jag fixa salladen, sen blir det att fixa naglerna :) Ciao!



Jag har inte tid att sitta här !

Saker jag måste/ska göra idag:
- Köra in till Tomelilla och köpa sallad
- In på boan?
- Sola
- Hem och göra sallad
- Diska
- Måla om mina naglar.
- Göra mig iordning sen FIRA MIDSOMMAR ! :D


p.s. Gladmidsommar på er alla :)


Jag kan inte svälta ihjäl

Jag kom på en sak; Jag äter även om jag inte så värst hungrig, jag äter för att jag måste. Typ för att överleva. HAHA! Som nu, jag är inte så värst hungrig, men jag vet att frukosten är den viktigasten målet på dagen så jag försöker kränga i mig ett glas yoghurt och en banan. (Size Zero frukost annars) Jag är inte matoholic för ingenting :P ha ha!


Soooova

Jag kan inte sova, jag har "växt-värk", som man sa när man var liten, i benen (egentligen är det bara värk för att jag har jobbat). Jag har precis pratat med min barndomskompis/bästa vän Becka en lång stund. Gud va jag saknar henne. Hon har planer, och jag ska hänga på. Blekinge, here i come ;) HAHA!
Katten Maja har kommit hem också. Hon har varit borta i en vecka! Kattafan.

Imorron är det midsommar! Så klart blir det midsommar mat och alkohol. haha, jag som inte skulle dricka mer? Eller hur.. Vad ska jag ha på mig då? Det blir ingenting nytt alla fall, för det har jag inte pengar till, så det blir nog min rosa klänning som jag hade på studentöja, jag får se. Det är synd att jag hade den turkosa klänningen förra helgen, annars hade jag lätt haft den :)

Nåja, jag får försöka sova nu. Go natt !


Katten Flisan :P

Sommaren 2008



Förresten, jag fick precis en bild av Lotta. När vi var hos hennes svägerska förra sommaren på party :)

Lotta, Corre och jag. Fan va jag är snygg. 16kilo mindre och jag är snyggast i stan ;) Mohahaha! Jag vill bli rödhårig igen :S Men då får hårfrisörska göra det ! Annars blir det som på bilden, dassit (skånsk ord för skaskigt) efter tre tvättar.

Nähä..

Nej jag sover inte än. Jag poppade popcorn, sen var jag fast framför tvn.
Pappa kom hem, men han körde in till mamma för en stund sen för att hon mådde inte bra. Kanske blir akuten ikväll :S Krya på dig mami! Älskar dig!

Mina ögon går i kors.

Herre gud va jag är trööött! Jag är väldigt gnällig och lätt irriterad när jag är trött. Lotta sa till mig att det blir lite ändringar inför imorron, jag höll på att bita av mig fingret. HAHA! :P
Usch, känns som alla drar i mig. Låt mig va istället !
Äsch, jag får nog gå och lägga mig nu.. :(


Känner du katten som ligger på bordet?

Finally

Äntligen hemma, har tagit en dusch och nu sitter jag här :)
Jobbet gick bra, det blev strålande väder till middag, sen började blåsa så himla mycket.
Nåja, jag har fått lite fler tider alla fall, gött :) Dock ska jag jobba hela nästa helg. Var det inte öja då Lotta? :( Det kommer blir mycket jobb i sommar sa anna. Så jag kommer inte ha tid till mycket annat, bloggen kommer nog bli lidande. Men har jag inte tid eller ork, så har jag inte. Hoppas ni förstår :)
Nu ska jag nog tänka på att ta nåt att äta, blir nog en lätt sallad med kyckling. Mums ;)
Ciao!


Goooood mooorning!


Dagens frukost. Havregryn med mjölk och en banan :)

Ja, eller hur. Om jag hade kunnat sova en timme till så hade jag varit överlycklig.. Detta är inte mänskligt för mig :P ha ha! Men vad gör man inte för pengar? ;)
Nåja, nu har jag käkat min frukost, så nu återstår bara sminkningen.. Blää, ibland hade det varit skönt att gå till jobbet i mjukisbyxor och inget smink. yey :P Men det går ju inte, man måste se fräsch ut .

Nu är det tid !

Näää, nu är det verkligen tid för mig att nanna. Jag ska upp tidigt imorron, fan att jag börjar så jävla tidigt.. åååååh!
Btw, om man söker på Pupsie på youtube så hittar man bland annat denna.




Väldigt charmigt.. ööh.
Om jag hinner blir det ett morgoninlägg. Go natt !

Videoinlägg!



Jag och lotta hemma hos mamma :)

Ha-begär!

Gladiator SEK 349, Nelly  Shoes - NELLY.COM
Så himla snygga ! :D Nelly.com

Underbara djur



Inga jätte bra  bilder, men här är dom alla fall :) Får ta bättre en annan dag.
Svart=Dolly, Brunröd= Izzi

p.s. videoklipp på gång!

Hemma!

Nu är jag hemma. Jag har fått låna mammas kamera :) Så det kommer lite bilder här i några dagar. Sweeeet!
Jag är ganska trött nu, så jag väntar bara på bilderna, sen ska jag nog sova. Jag börjar jobba klockan nio imorron, jag skulle egentligen börja elva, men anna messade mig och fråga. Jävla bajs.



Ha ha ! Lite tramsig får man vara :)

Mitt vackra gudbarn


Strike a pose!

Solen skiner fortfarande!

Jag har precis tagit en dusch, funderar på om jag ska ut och sätta mig i solen en stund till. Får ju passa på när den är framme :D
Mamma jobbar idag, så jag kan inte köra dit förrän i eftermiddag. Typiskt. Tänkte också att jag skulle handla hem mat. Nyttigmat! Lite kyckling och tonfisk. Jag ska leva på det i en månad eller forever! HAHA! "Känd och smal, känd och smal" som Tiffany säger.
Jag har 800kr på kontot! OMG! Var är mina pengar!? Jag vet.. inte i min ficka alla fall! Nåja, jag får pengar om 1½ vecka..

Strålande dag!

Jag vaknade exakt klockan tio. Jag menar verkligen på pricken! Minutvisaren stod exakt på tolvslaget. Fan va scary :P Men jag släppte ut hundarna, gjorde frukost.
Sen satte jag mig i trädgården, tänkte först sätta mig framför datorn, men jag ångra mig :P Det är ju soool!
Det var verkligen jätte mysigt. Alla hundarna var ute och katten flisan var också med. Men hon jaga och slogs med hundarna. Dumma katt.
Tänkte att jag skulle koppelträna Dolly idag, men jag har fortfarande inget koppel. Ska nog köra och köpa idag :) Eller låna av mamma.
Jag har skrivit detta inlägg tre gånger nu. Och inte likadant varje gång och det blir bara kortare. Det är nåt konsigt med blogg.se. När jag trycker på "spara och publicera" så försvinner all text, förutom två rader. Jätte konstigt.

Vi hörs senare! Ciao!


Mat mat mat mat..

Hur kan jag tänka på mat hela tiden?! Jag är som en narkoman som tänker på knark hela tiden, eller en alkolist som tänker på sprit hela tiden. Jag blir rädd för mig själv snart.
Jag har börjat röka mindre, så det är kanske därför jag är såhär nu? Men däremot har jag alltid tänkt på mat. Jag kan ligga på kvällen i sängen och tänka ut vad jag ska äta för kvällsmat dagen därpå. Sinnes?
Jag är matolist.

Nu ska jag gå och lägga mig, jag är ganska trött om jag ska erkänna. Go natt !


Dagens i-landproblem



P = Pauline, eller Pupsie

Vuxen, in my ass.

Det är skit tråkigt att bo ensam. I en månad snart har jag bott här, och det är tråkigt. Jag är van att ha nån med mig hela tiden, nån man kan prata med. Nån som bara är där, så himla tråkigt. Visst, pappa är hemma på helgerna och var tredje vecka, men resterande dagar. Skit tråkiga!
Jag vill ha en kamera!

Bild


Jag och pia på Carols studentfest :)

Konstig eller gör som alla andra?

Det är så här, alla pratar med sig själv. Så är det! Vare sig man vill erkänna det eller inte. Jag kan säga att jag snackar med mig själv, okej jag för inte diskutioner och sånt. Jag snackar med mina hundar, ibland kan jag prata om mina problem. Dom lyssnar, Dolly lägger huvudet på sne som om hon förstår. Lite läskigt :P Jag pratade med korven innan när jag stekte den, eller jag skällde ut den för att den sköt olja på mig :P ha ha!

Summan av kardemumman; Man är inte konstig om man pratar med sig själv. Eller där finns undantag :)

Klant-Pauline är igång!

HAHA! Funny thing happend. Jag skulle vara duktig och städa micron, Helt plötsligt går strömmen! ÅH SHIT tänkte jag, och så tittar jag på micron och ser att jag har glömt att dra ur kontakten (!) . Det hade kunnat gå väldigt illa om jag hade fått ström i mig! Jag är fan inte klok :P Och jag bad till Gud att det inte hade gått en propp, för jag kan fan inte byta en sån. Som tur va det bara påknappen som hade hoppat till av :) Och micron funkar också, jag provade att koka vatten i en kopp och det blev varmt :) Dock stod jag i hallen, ifall den skulle sprängas :P ha ha!
Jag har städat lite i skåpen också, jag fick ihop en hel Bo Ohlsson kass med produkter som var utgångna! Hittade saker från 2004, helt sjukt :P Köket är så fint nu så att jag funderar på att köpa hem en pizza, bara för att jag inte vill stöka ner igen :P HAHA! Men hell no, jag ska ju vara nyttig :)

Herre jävlar

Jag har precis borstat mina två hundar. Dolly har bättre och mer päls än Izzi, därför tog det tre gånger mer tid att borsta dolly än Iz. Jag samlade nog 5hårbollar av Dolly och en av Izzi.  Snacka om att det var jobbigt att borsta den hårbollen! Jag fick ont i armen :P ha ha!
Jag måste börja koppelträna Dolly, ja jag har sagt det innan. Men jag bara påminner mig själv :) Jag är så bortskämd med Izzi som kan praktiskt taget gå själv, jag vet att inte dolly gör det. Men hon är jätte duktig på att följa mig som en svans här hemma, så det ska nog inte bli några problem att  lära henne :)
För det första måste jag nog köpa nya selar och koppel. Jag har slarvat bort Izzis! Typiskt mig. Skulle inte förvåna mig att jag hittar det när jag väl har köpt nytt till dom :P Ajja, bra att ha då :)


Jävligt trevligt !

Det gick bra hos arbetsförmedlingen, snackade egentligen inte om något speciellt, det var jag som ville ha möte för jag fattade hur man skulle skriva datumen på enkäten till försäkringskassan. :P Mötet tog en kvart, så jag tyckte det kändes onödigt att köra hem igen, så jag gick upp till Oma och becka och drack lite kaffe :) Mys mys ! Fick dessutom tre påsar med chokladpudding från Österrike! YEAH! Den är så himla gooood! :D

Nu är jag hemma igen, kollat igenom posten och fick hem en faktura från HomeEnter (som jag inte är medlem i längre) och där stod det att jag inte har betalat en räkning och jag hade fått en påminnelse innan dess också! Så nu är räkningen på 200spänn! Jag kan minnas att jag har gett mamma pengar och hon skulle betala den till mig, då har hon inte gjort det, men jag får prata med henne och titta igenom räkningarna, annars får jag ringa till dom. Åh, skit kul, jag har telefonskräck :P ha ha!

Nu blir det lite bloggläsning :) Ciao!


Före klockan tio-inlägg

Uppe med tuppen! :P Igårkväll kom jag på att jag ska till arbetsförmedlingen halv tio. Fuck också, eller bra för då kan jag vända lite på mit dygn. Om jag inte kommer hem sen och sover till klockan tre. Men det ska jag nog inte göra :)
Jag pallar inte sminka mig och mjukisbyxorna är på. Yeah ;)
Hörs sen! Ciao

Gutten nacht!

Nu ska jag nanna! :D

Show must go on

Jag har tänkt på en sak.
Man kan inte hänga upp sig hela tiden, vad som hände igår, eller barndomen. Man måste leva vidare. Lifes goes on.
Även om man hade en tråkig eller hemsk barndom, visst det påverkar en hur man är idag. Man kan inte älta saker. Gör istället nåt åt vad som kommer hända imorron, eller bara lev för dagen.
Om man mår dåligt, gör slag i saken och försök att göra det bättre. Det kommer inte bli bra över en natt, men håll ut. Det tar tid, det kanske gör mer ont än vad man hade tänkt. Men i slutändan kommer det bli bra.
Jag mår inte perfekt. Jag lider av dödsångest, jag hatar min kropp och jag hatar min stamning. Men jag gör nåt åt det. Jag försöker tänka positivt på döden, försöker intala mig själv att det är naturligt och det händer alla. Jag försöker verkligen äta sunt och motionera, även om det är jobbigt vissa dagar. Min stamning, ja jag går till en logoped och jag har fått en speecheasy som förändrade mitt tal lite, inte helt, för jag stammar fortfarande. Jag kanske aldrig kommer sluta stamma, men det underlättar mitt tal.
Saker och ting tar tid. Det gör ont, men fan vad det kommer kännas bättre sen.


Top notch!

Vilken mysig eftermiddag det har varit. !
Jag och Lotta körde in till Ystad, gick in på H&M och köpte lite nödigheter. För mig blev det en ring och ett armband. 30kr totalt! Looove rea :D
Sen gick vi till Espresso House, där är verkligen jätte mysigt. Det va lite kallt att sitta ute så vi bestämde oss för att sitta inne. Det blev så klart en chailatte och så tog jag en äggmacka med grovbröd. Jag måste verkligen tänka på min mage nu :/ Vi hade alla fall jätte mysigt, vi var själv i det rummet. Vi kom in på att prata sex, och så kom där in ett par, så vi censurera oss lite, men efter en stund gick dom, de palla inte mer ;) ha ha! Men vi kan inte hjälpa att vårt samtalsämne är sex ! :P Vid sex tiden gick vi tillbaka till bilen och begav oss till tomelilla, där vi gick in på Ica, träffade på mamma i kön och jag sprang och hämtade lite nödvändiga grejer. Jag är helt beroende av en sak som jag gjorde hos Carol en gång. Macka, phiadelfiaost, ett salladsblad, kalkon och gurka. Skit gott! Jag har bara ätit det till frukost sen dess :)
Sen körde vi hem till mamma så jag kunde få lite hund mat :)

Nu sitter jag här hemma, har släppt ut hundarna, tagit in posten. Mina små flickor ligger här uppe i soffan och myser med mig. Jag tycker så synd om mille att han får vara inne i ett annat rum, men han kan inte vara här med oss, för då pissar han ner :(


Äntligen!

Det var på tiden! Jag och lotta har sagt hur länge som helst att vi ska fika. Kommer ni ihåg var? Espresso House! Det har ju öppnat i Ystad och vi älskar deras chailatte och grillade baggar (baguetter). Så jag ska snabbt dra på mig ett face och "fikar-kläderna", sen kör jag till Lotta :D Ciiiiaaaaooo!


Fan också.

Vännen, du är mina tankar hela tiden. Jag kan inte fatta att det har hänt dig detta. Jag träffade din pojkvän eller ex, vad det nu är, när jag var i helsingborg. Jag fick hålla tillbaka tårarna. Han förlorade sin far och nästan sin flickvän i den bilolyckan, november förra året.. Du är inte densamma har jag hört, du är inte den vanliga tjejen som vi brukar se. hur kunde det gå så här?
Jag gick in på din lunar idag, jag är där inne med jämna mellanrum. Fan, gumman. Jag är otroligt glad att du är i livet, men vad har du för liv egentligen?
Jag vill åka och träffa dig, men egentligen inte. Kanske bättre att minnas dig som du var?
Jag tänker på dig, det ska du veta. Bli bättre gumman.

hur var det nu med högtider?

Jag träffar på min tjejkompis TH på Ica för någon dag sen:

TH: - Du har inte lust att följa med till Frank på midsommar?
Jag: - Mysigt, ska vi grilla eller?

Käkar man inte midsommarmat på midsommar kanske? Vakna Pauline! :P

Hundar och loppor

Jag hittade en jätte fin bild på Izzi, dock när hon inte har jätte fin päls. Men hon är världens sötaste ändå :D
Jag gick in på mammas hemsida och kollade lite bilder, hon har inte uppdaterat bilderna på länge, men där är massor av valpbilder. Tänkte att ni kunde kika in om ni är intresserad :)




Och här är hennes dotter Zarina när hon var valp. Världens sötaste. High five!

Sömniga Pauline

Jävla Mille. Jag har en av mammas hanhundar för att dom biter ihjäl varandra hos mamma. Men jag kan lova att jag kan ha ihjäl honom också! Han ylar klockan åtta på morgonen. Okej, idag är det måndag, men inte på en söndag! Jag blir knäpp på honom! Izzi och Dolly är hur lugna som helst, som jag bara äääälskar! Och så kommer han och förstör allt för mig igen! ÅH ! Jag vill ha lugn och ro.!
Alla fall, det slutar med att sover istället, för att jag inte ska höra honom. Och det slutar med att jag vaknar halv ett! Fuck också! Tycker inte om det. Och så tänker ni, ja men varför går hon inte upp när Mille börjar skälla? För det finns inte i mitt huvud. När man är van med att15hundar börjar skälla klockan åtta på morgonen så vill man bara somna om.

Nu är halva min dag förstörd. Jag vet inte om jag ska skylla det på mille och skylla mig själv?


Han är ju världens finaste hund iallafall :)

Dumma jag.

Dum som jag var så letade jag upp ett klipp på youtube på DET. Alltså clownen. Jag har aldrig tyckt om clowner, jag tyckte inte om att gå på cirkus, clownerna hade ju stora saxar som skulle klippa av den andres huvud.. Jätte läskigt. Sen blev det inte bättre när jag var hos kusinen och tittade på filmen Det, en regning dag. Passade?
Nu kan jag inte sova, jag har hans fejs i huvet hela tiden.. Fy fan va äcklig han är!


nostalgi



Det är helt otroligt vad den grodan kan leva länge i den lådan :P
Jag älskade denna när jag var liten :)

Gråben och hjulben


Bönder? Vi?



Jag och Lotta pratar om Kulla, innestället för Österlens bönder. Hört talas om fina bönder? Det är jag och Lotta ;) HAHA!

Ahaa.

Nu är filmen slut, jag är trött. Men jag vill inte sova. Eller? Fan, jävla chips och dippa :P

Fy Pauline!

Jag har faktiskt varit i Tomelilla och köpt chips och dippa. Men tro det eller ej, men jag är fan fortfarande bakis! HAHA!
När jag hade varit på Ica så var jag tvungen att köra till Tessan och pussas med mitt gudbarn Alicia, jag har saknat henne så mycket. Och hon har blivit så stor och gör massa saker som jag har missat :( Det var jätte kul och bo med dom, för då fick jag vara med Alicia och Therese hela tiden :)

Jag har tagit en dusch också, sitter med turbanen och badrocken på, och tittar på Gordon Ramsey The F Word. YEAH! :D Sen blir det film; Queen Sized på Kanal 5. Handlar om en tjej som är tjock och kämpar för att bli skolans baldrottning :) Den kan nog vara ganska bra.


...

I'm in love with a fairytale, even though it hurts.
'Cause I don't care if I loose my mind.
I'm already cursed.


Dumma dator

Jag har ju inga bilder på denna datorn. Jag har fått gå in på min blogg och spara bilder där ifrån. Men jag kom på att jag hade en skiva i min andra dator med massa bilder. Dock gamla. Så jag fick liv i datorn och tog ut skivan, sen luktade det bränt, schiesse. :P Jag måste be pontus att han fixar ut mina bilder från hårddisken. I want them!


Sen sommaren 2007.


Snacka om oranget hår! USCH! och jag tyckte det var skit ballt då.

HAHA!


Allmänt.

Jag städa lite i min garderob. Det ser ut som ett bombnedslag! Men jag pallade i en kvart, hängde upp lite kläder som låg i sopsäckar och la lite kläder som jag inte skulle ha eller vill inte använda.. Eller ja, jag vet inte vad jag ska göra med dom :P ha ha! Pappa har inte fixat mina hyllor än som han har lovat sen jag flyttade hit :P Jag får nog vänta tills han har ledig vecka helt enkelt, det borde ju egentligen va .. inte denna veckan som kommer, men nästa igen. Han jobbar ju denna veckan, sen när han kommer hem på fredag så går han nog på sin lediga vecka.. Okej, kanske inte borde diskutera pappas jobb här, men men :P
Min mage är fortfarande inte bra, den bubblar och mumlar :) ha ha! Jag har egentligen inte lust att äta. Men jag måste ju äta var fjärde timme, så är det :)
Ikväll ska jag ta det lugnt, ha lite Pauline-tid. Det var länge sen jag hade det :)

Det är inte bara jag.

Jag håller just nu på att prata på msn med en annan person som stammar. Jag tycker det är väldigt viktigt att veta att jag inte är den enda som stammar här i världen. För ibland kan jag nästan tro det.
Jag har bara mött en fåtal som stammar. Men aldrig nån som är värre än mig. Eller jo, när jag praktiserade på min gamla högstadieskola, så var där en pojke som stammade mer än mig. Jag tyckte så synd om honom :(

Jag och denna personen delar samma livsstil, stamning. Jag tycker det är viktigt att dela erfarenheter och upplevelser, kanske skratta eller gråta över dom. Jag har aldrig varit på "stamning-läger" som det kallas. Jag skulle när jag var i 12års åldern, men jag vågade aldrig. Egentligen jätte dumt, för det var ju bara folk som stammade, vad skulle jag vara rädd för? Jag tror inte precis att dom hade skrattat åt att jag stamma. :)

Nu har jag en period där jag stammar nästan ingenting alls. Dom perioderna älskar jag :D Dessutom tycker jag att speecheasyn har hjälpt mig mycket, den har skapat en trygghet hos mig.


Visste ni att Orup stammar också?

HA!

Jag har ett BMI på 29! Innan hade jag över 30 och det är Fetma. Nu är jag bara överviktig, men fan, jag ska ta mig i kragen :) Jag får skaffa koppel till min djur så att jag kan ta med dom ut på promenader. Dom är också överviktiga :p


Lite bättre

Idag mår jag lite bättre alla fall, det känns att man har festat :P
Jag sitter och tvingar i mig mackor, aptiten har inte kommit tillbaka än :S Som tur kan jag min kropp ändå ;) Frukost när jag vaknar!

Jag har inte träffat mitt gudbarn på jag vet inte när. Gud va jag saknar henne! Ja, jag saknar dig också Tessan ;) Man har så mycket att göra när man jobbar och man har inte riktigt tid eller orken heller. Men nästa vecka är nog lugn, så då ska vi träffas :D Jag får nog baka kanelbullar eller nåt ;) Tessan är inte jätte mycket för kakor, men mina kanelbullar käkar hon :D haha!



Nu ska jag tvinga i mig sista mackan, sen vet jag inte vad som händer. Det är sol idag! Men det båser kallt :(

Fy fan

Så här bakis har jag inte varit på länge. Min student-bakfylla sov jag bort, det har jag inte kunnat idag. Visst när jag vaknade vid sju så kände jag mig bra. Men nu när jag har varit vaken några timmar så börjar jag må dåigt igen, kanske är puckon jag drack? Hmm.



"Om jag bara hade varit 20år yngre"

Jag ska aaaaldrig mer dricka... Yeah right.

Gårdagen var verkligen sjukt roligt! Jag är sjukt bakis idag, jag kan säga att jag var nog inte ens så här bakis på min student :P ha ha!
Alla fall, vi var i sjöbo och hade sjukt roligt allihopa. Alla blev fulla och glada :) haha! Sen åkte vi in till Carol, där hos och pojken gick och la sig, och somna :P Men vi andra festade på, vi gick till BarAbar, som jag absolut kunde varit utan! Där va skit tråkigt rent ut sagt, men jag och anna försökte ha roligt :P Sen blev det lite mat på max, sen efter fest hos en killkompis. Där jag och en annan tjej, som jag inte känner, gick och la oss i sängen för att sova. Men det gick mindre bra, för där var inte tyst nog :P Sen fick jag mer sällskap.

Jag var inte hos Carol igen förrän vid sex-sju tiden, skulle egentligen sova där. :P När jag kom dit skulle hon muppa sig, inte fan fick jag sova.. Inte förrän typ vid åtta tiden, och jag hann sova i en timme eller två. Fyyy fan va jag mådde sen. Huvudvärk och mådde skit illa! Och inga panodil hade hon. Sen åt jag lite chips när Anna och Janne kom, Så illamåendet blev bättre. När jag kom hem vid tre tiden, gick jag och la mig och sov till sju. Så jääävla skönt :P
Nu sitter jag med en pizza, dock fryspizza, biff och bearnisesås. Tacka gudarna för att pappa köpte hem en sån, och pucko :D YEah! Hörs sen!

Mmmm... Pauline!

Jag är så jävla snygg nu så att jag skulle kunna ragga på mig själv! Ha ha! :P Och fan att jag inte har en kamera. Den hära turkosa klänningen gjorde verkligen mig. Så jääävla snygg! :D ha ha!
Jag dricker ett glas vin, bara för att slappna av lite. Som sagt; Alkoholen gör stamningen lättare :) Speecheasyn åker inte med idag, jag vill inte ta med den på fest eftersom den är inte försäkrad än (!) Måste hitta det dära pappret.
Ännu en gång, vi hörs inatt eller imorron! Ha en bra fredag! Och ta det lugnt med spriten, för det ska inte jag :D HAHA! Ciao.!

Typiskt mig.

Antinge är jag klar i förväg eller måste jag stressa. Klockan är lite över fem och jag har duschat och sminkat mig, har bara håret kvar som tar en kvart, och sen sätta på mig klänning. Klar. Fast okej, när jag tänker efter så ska vi vara där typ kvart över sex-halv sju, så då måste vi köra kvart i sex och det är 35 minuter. Oj :P Stressa då med andra ord.
Jag ska knäcka en cider. Vi hörs imorron! Eller i natt. :D Ciao!

Brrr!

Usch vilket rugg väder! Usch usch.
Jag var på Boan två gånger. Hur lyckas jag? Ja, jag glömmer köpa grejer som jag måste absolut ha. Typ vitt nagellack så att jag kan måla franskmanikyr :P  Dödsviktigt. HAHA! Och så hittade jag en gardigan, inte världens vackraste, men bättre än den jag har :)
Nu måste jag verkligen hålla i mina pengar. Dom bara rinner iväg, nästan skrämmande.
Och så tänkte jag att jag skulle sola. Men när jag kommer in på solarium lokalen så är min upptagen. Nä, då får jag vara en blekfis! Alla var upptagna och en var ur funktion. Blää.

Nu ska jag käka lite, måla naglarna, hämta pappa, sen gör jag mig iordning. Fan att det regnar! Mitt hår kommer falla pladask.

Dagens planer

- Kör till Bo Ohlsson och köpa strumpbyxor, se om jag kan hitta en gardigan.
- Kanske ta en powernap om jag hinner.
- Göra mig iordning för kvällens bravader.
- Fira Carols student! :D

Studentens lyckliga dagar!

Men eller hur? Om jag hade tagit studenten idag så hade jag gråtit och legat i sängen. Det är verkligen en skit dag att ta studenten! Det regnar, blåser (vårt stabila betonghus rör sig) och det är allmänt piss. Förra året när jag tog studenten var så det så fint och varmt så att man höll på att dö av värmeslag nästan :P ha ha! Jag säger det ännu en gång. Stackars er studenter!

Men nu ska vi försöka hålla humöret uppe ändå :) Jag får tänka på min student, som egentligen blev helt fel :P Dagen började med att jag försov mig (någon som är förvånad?), jag vaknade halv sex, när jag skulle vara på champagnefrukosten halv sju. När jag ska gå ut på trappan har inte min familj kommit, så jag har inga foton när jag står på trappan :( Sen höll jag på att missa traktorn (det hade inte gjort nåt om jag hade missat den, det var inte så spännande ändå) Sen var det ganska lugnt tills kvällen när släkten hade fått lite alkohol i sig. Min kusins dåvarande flickvän var en jävla ragata. Vid midnatt stack jag och Lotta till Öja, och där blev det alkohol :D


Jag frågar Lotta om hon ska ha en tequila rose, och hon tackar nej.
Jag till bartendern: Två tequila rose!
Lotta: Men jag skulle inte ha.
Jag: Dom är till mig!

HAHA! Den kvällen ar crazy :) När jag kom hem var jag så full att jag trillade av sängen, TVÅ GÅNGER!
Men även om jag hade lite misslyckande på min student, så var det även den bästa :D


åååh.

Det tog mig 35minuter att skumma igenom 75inlägg på bloglovin.
Gonatt!

Helt utmattad.

Jag fattar inte varför jag sätter mig framför datorn, för jag är verkligen aptrött. Men jag kommer inte somna på ett tag iallafall för jag har myror i benen. Blä!

Jag var ju hos logopeden idag, egentligen helt meningslöst att komma dit, för det var typ så här "Hej, hur går det med Speecheasyn? Bra. Okej. Hejdå" Plus att jag så himla trött och gnällig, och den jävla byggnaden (jag var på DAJHM) är värsta labyrinten, man hittar ingenstans! Så jag var nära på att ge upp. Men jag hittade tillslut, en kvart sen bara.
Sen var det att köra direkt till jobbet. Skit kul, jag som tänkte att jag skulle till Novalund. Jobbet gick bra, jag var bara sjukt trött mot slutet.
När jag körde hem så var där massa epatraktorer som var ute och körde. När jag körde om dom så tutade jag. Dom ska fan vara hemma och sova vid denna tiden! Jävla pågasnören.

Nu är jag hemma, käkar en macka, och nu ska jag läsa lite bloggar, sen ska jag fan nanna. Imorron är det full rulle igen. Carol tar studenten och det blir partyyyyyy! :D

Go natt!

Uppe med tuppen!

Jag låg nog till halv två inatt, vände och vred på mig. Så jävla jobbigt, jag har för mycket att tänka på.
Nu är jag alla fall uppe och jag sitter och käkar min goda macka. Jag måste köpa grovt bröd, så sär skit grovt som är skit bra för magen. Det där rostbrödet med fullkorn får min mage att snurra. uurk.
Klockan är egentligen inte så mycket, det som återstår är att jag ska sätta på mig ett face, sen köra. Stackars mina små barn som får vara ensamma hemma så mycket :( Vilken dåligt samvete jag har. Usch, men det kommer bli bättre :) Ikväll kommer jag troligast vara hemma vid elva-tolv tiden, kanske.
Nu ska jag käka färdigt och göra mig klar, vi hörs nog inte förrän imorron. Ciao!


Ja, jag ska sova... snart.

Vad hände förresten med min "jag-ska-börja-banta"? Jag käkade bröd till frukost (Jag ska börja käka havregryn med mjök) Sen käkar jag på McDonalds, och på jobbet blev det lite fläskfile, massa potatis(skit goda) och murkelsås (som typ består bara av grädde) ha ha!

Nej, imorron måste det bli skärpning. Eller, nej till helgen.. eller nej, fan också! Imorron kommer det bli jobbigt eftersom jag kommer inte vara hemma på hela dagen, och på fredag  kommer jag nog heller inte vara hemma på hela dagen, ska jag på Carols student. Hmm, ska jag säga nästa vecka istället? :P haha!
Äsch, jag blir så trött på mig själv ibland :P ha ha! Go natt!


Jag vill också ta studenten igen!


Finally!

Äntligen är jag hemma! Jag trodde aldrig att jag skulle komma hem :P
Jag körde till Carol vid halv tolv, så körde vi till Malmö. Carol kom med förslag att vi skulle till jägersro  för där var skopunkten. Vi älskar skopunkten :) Där hittade jag två par skor. Yeah :D Två för 149kr cirka. Me like! Nu kan jag kasta mina skabbiga, (fast jag kommer nog inte slänga mina röda skor tessan, sorry, but I looove them) HAHA!
När vi skulle in till stan kom vi HELT FEL! Vi kom till Svedala igen! Lite panik jag fick, för jag var redan stressad över att jag skulle hinna till jobbet senare. Till slut kom vi fram, och då var klockan redan mycket så vi fick ta en snabbis på stan. (höhö) Jag köpte lösögonfransar och en ring på H&M, mer blev det inte.
När vi skulle köra hem, tog vi en jäääävla omväg. Vi kom nästan till Köpenhamn ju :P haha! När vi kom till Ystad var klockan kvart i fem, och jag började klockan fem! Snabbt förbi Donken och köpte var sin Happy Meal (jag råkade slänga min leksak i soptunnan nu när jag kom hem, fuck också. HAHA!) Sen slängde jag nästan av Carol i farten och körde till jobbet.
Allt gick bra där också. inga tragedier :) Och jag hatar att köra i Malmö, jag ska hädanefter ta tåget!

Imorron är det full rulle igen. Logopeden halv tolv i Lund och sen direkt till jobbet. Skit kul, det kommer bli en sen kväll eftersom dom sista gästerna kommer kvart i åtta. 40stycken! yay.

Förresten, tak chanette för halsbandet! Jag hämtade det hos mamma nu i veckan :D Skit snyggt var det ;)

Nu ska jag läsa mina 61inlägg, sen ska jag sova.. Känns som att jag bara kommer skumma igenom dom. Hoppas att ni har haft en trevlig onsdag, för det har jag :D Go natt !

Vi drar till Malmö.

Jag och Carol bestämde igår att vi skulle dra nånstans och shoppa idag, det blev malmö. Usch, jag tycker inte om att köra där. Men jag måste, för jag måste ha nånting att ha på mig på fredag :P Mohaha
Nu har jag duschat och ska strax äta frukost. Det får fan bli en snabb runda i malmö, för jag börjar jobba klockan fem. Som tur går Carol i racerfart när hon shoppar ;) HAHA!

KATTA FAN HAR KÄKAT UPP MITT BRÖD! Nä, men seriöst. Man kan inte ha nåt framme för då tuggar hon sig in och börjar käka. Har du inte hört att det är inte bra att småäta på natten? Jag fick slänga halva brödet.

Typiskt!

Nu har jag försökt att sova sen klockan tio! Jag är trött, det vet jag, ögonen orkar knappt hålla sig öppna. Jag har legat och vänt på mig nu i en och halv timme. DRYGT!

Jag har tänkt också lite, som vanligt på min kropp. Jag är så himla trött på att vara överviktigt, dom där extra kilona ska bort, så är det! Så nu är det dax att ta fram piskan! Käka tonfisksallad i en månad. Vad sägs som det? HAHA! Nä, men nåt drastiskt måste jag göra. Jag måste gå ner i vikt!
Nu är det fan ta mig slut på chips, pasta och korv. Nu kör vi riktiga grejer! Tonfisk, kyckling, och grönsaker ! Nu jäääävlar! HAHA!
Jag måste köpa sele och koppel till mina små vovvar (alla fall hitta Izzis sele och köpa en till Dolly), så att jag kan gå ut med dom och gå en liten promenad. Dolly är ju inte koppeltränad, sist jag skulle gå ut med henne i koppel så fick jag kämpa. Jag kom fem meter utanför vårt hus, sen gick det inte mer. Räddare hund finns inte. Izzi och Dolly kan ju verkligen skaka tass, för dom är rätt lika. Izzi är rädd för sina egen skugga och Dolly är rädd för allt :P Varför fick jag två av samma sort?!

Nej, jag älskar mina små bebisar :) Jag hoppas bara att dom kan bli bästisar snart. Dolly älskar Izzi, men Izzi gillar inte Dolly så mycket :/ Men det är ju bara för att Izzi var först, hon har varit ensam med mig i snart 6år, så det tar tid att vänja sig.


Nåja, jag får försöka att sova igen. Ciao!


En vän i nöden - Carol.


I've giving you too much


Jag stannar inte kvar för alltid

Nu har jag precis kommit hem från mamma. Hon bjöd på pommes, köttbullar och b-sås. Jag har verkligen förätit mig på det, det går att äta, men det är inget jag strävar efter. :P

Jag är verkligen trött nu, så jag funderar på att tvätta av sminket, borsta tänder och lägga mig i sängen. Sova i hundra år!

Typiskt !

När jag skulle göra mat, letar jag efter mina kycklingkorvar som jag lämnade kvar, hittar jag dom inte. Pappa har käkat upp dom! Fast det roliga är att han tror att det är vanliga korvar ;) Mohaha!
Jag hade ju inget annat hemma, så jag ringde till mamma och jag fick äta med dom :) Gött.
Vi hörs när jag är hemma igen! Ciao!

Hålla kväll.

Seriöst, man kan alla fall höra av sig.

Jobbet gick bra, hade bara en begravning, och allt gick som smör :) Fick dessutom en tårtbit hem, Budapest bakelse för att vara exakt ;) När jag kom hem så var mamma, Lotta och Pontus här hemma, så jag bjöd på bakelsen och lite kaffe. Vi hade hur mysigt som helst. Som vanligt blir alltid samtalsämnet sex och pontus satt och blev generad hela tiden. ha ha :D Det är ju hur bra som helst för honom att vi snackar om sex och hur kvinnan fungerar, så vet han det sen när han börjar få förhållande och sånt :)
När dom körde så började jag att städa, eller diska alla fall. Jag vet inte om jag pallar städa mer idag, här ser ganska fint ut ändå. :)

Det blir jobb imorron och på torsdag, bara kvällar, jag kan tänka mig att det blir sen kväll på torsdag, ska inte jobba förrän klockan sju. Blää! Men det säger kaaaatshiiiing i börsen sen ;) mohaha!


Plötsligt..

Är klockan mycket och jag måste göra mig iordning. Jag har städat badrummet och dammsugat mitt rum. Palla mer :P

Det är verkligen skit väder ! Jag vill ha värme och sol! Men bara när jag är ledig, så jag kan ligga på gräsmattan eller på playan och sola ;) mohaha!

Vi hörs sen! Vet inte när som vanligt ;) Ciao.

Uppe men inte vaken.

Shit va jag är trött idag. Jag tänkte att jag skulle gå upp vid nio, men halv tio släppte jag ut hundarna, sen la jag mig i sängen igen :P ha ha! Men jag har ändå gott om tid innan jag börjar jobba.
Nu ska jag ta nåt att äta, sen ska jag städa lite. Det är det enda jag gör?
Ciao!

Duktiga Pupsie

Jag känner mig nöjd idag. Jag har gjort mycket, men ändå inte allt. Jag har tvättat, dammsugat hela huset, handlat lite, färgat håret. Jag skulle behöva städa mitt rum och torka golven också. Får se om jag hinner det innan jag får besöket imorron. Just det, jag får fint besök. Söt (K)
Jag ska till Lund på torsdag, till logopeden, ska berätta lite om hur det går med speecheasyn, åh helvete, jag skulle ju skriva i det pappret, hmm, jag fick nog inte ens med det :S Konstigt. Efter det besöket ska jag till nova lund för jag måste köpa nya skor och nån gardigan eller nåt till fredag. Jag kan ju inte bara gå i klänningen :P he he.
Nu måste jag verkligen sova. Hoppas ni har jag en trevlig måndag! Go natt .

Mörk igen

När jag nästan var inne i simrishamn hos Marre så ser jag att hon har skickat ett sms "Okej, kör till järrestad" Då menar hon alltså att jag skulle köra till järrestad för hon är där. Men va fan, så jag får köra tillbaka igen. Störigt :P ha ha! Sen var vi där en liten stund och jag fick se deras nya hus, det är under renovering, men det blir säkert skit snyggt i slutändan :) Efter det så körde vi hem till henne och började färga hår. Åh, jag saknar nästan mitt ljusa hår. Men jag älskar mitt mörka :D Im so fiiine !
Nu är jag verkligen jätte trött, så jag ska läsa lite bloggar sen ska jag sova :)

Full rulle.!

Nu är jag klar med allting, har hunnit slänga i mig lite mat också. Så nu ska jag till marre och färga hår.
Ciao!

Snart klar

Nu är sista tvätten inne och jag har varit hemma och dammsugat. Herre gud, nu ska jag bara vänta tills tvätten är klar, under tiden ska jag sola och köra och handla tänkte jag. Shit, kommer jag verkligen orka färga håret idag? Det är frågan.. Hmm, ajja.. hörs sen :D Ciao.

Ha ha! Hela huset skakar när tåget kör förbi :P

När..



- Pratade min syster åt mig, hon var den enda som förstod vad jag sa.

- Hade jag ett marsvin som hette Fia, hon skadade sitt ben och dog :(

- Cyklade jag och min syster alltid till vår gamla "by" och matade hästar. Vi döpte dom till Stjärna och Diamant.

- Trodde jag att bilen körde av vägen om man inte hade händerna på ratten.

Höjden av lathet.


Rollercoaster


Värsta berg och dalbanan tycker jag :P

At mamma.

Nu är jag hos mamma, har slängt in en tvätt nu, har fyra kvar. Boooring! Det hade varit lättare om jag hade haft tvättmaskinen hemma för då hade jag kunnat städa under tiden, men nu måste jag vara här. Och köra hem och städa i en halvtimme mellan tvättarna är inte ett alternativ. Men när jag ändå är inne i tomelilla så ska jag sola och köpa lite mjölk :)

Anonym: I totally get you ;) ha ha! Men det är heller inget alternativ för mig . :P Jag blir hellre en slusk än blondie.

Pengaproblem

Den senaste veckan har jag shoppat ganska mycket. Jag har fasat för att kolla kontot för jag vet att jag säkert inte har mycket pengar kvar. Men jag hade bara lite mindre än vad jag hade tänkt mig, men fan, nu måste jag fan hålla i pengarna. Det var kanske tur att jag inte drog ut i lördes trots allt ;) hehe.
Nu har jag packat ner all min smutstvätt, så nu ska jag käka lite frukost, sen ska jag köra till mamma och tvätta. Jag tar med mig datorn :) Ciao!



God morgon!

Är ni chockade? Jag är chokad! Klockan är kvart över nio, för en kvart sen steg jag upp. WHAT? Det var länge sen jag var uppe vid denna tiden ;) Det är min lediga dag, men jag har massor att göra. Framförallt tvätta och städa, sen ikväll ska jag till marre, så ska vi färga lite hår :)


Vad sägs om blond igen med rosa läppstift? HAHA! Hell noo ;)

Gratis Kläder ;)

Tack lotta! Jag har gått igenom kassarna nu och där var några plagg som jag tog åt mig. Tyvärr passade inte den rosa tröjan, jag såg ut som en falukorv som Tiffany Persson säger ;) ha ha!

Nu har jag "käk"-värk (när jag spänner ihop tänderna så får jag ont i käkarna) och huvudvärk. Så jag ska ta en värkpilla och gå lägga mig :) Imorron har jag bestämt mig för att tvätta, och ni som följer mig vet nog att jag måste tvätta hos mamma eftersom vi inte har tvättaskinen här, mamma tog med sig den. Och så har jag tänkt att städa huset. Här är lite schmutsigt ;)
Så underbart det ska bli att träffa dig igen söt. (K)

Hoppas ni har haft en trevlig söndag. Go natt !


Vi är så jävla snygga !  :D (från camillas födelsedagsfest)

va?

Jag har egentligen ingen lust att skriva idag. Vill bara ta det lugnt. :)


Jag vill ha nytt!

Jag vill förnya min blogg, alltså utseendet. Innehållet kommer vara kvar :) Jag vill ha nya färger, kanske ny design. Kanske ska betala en peng? Hmm,  Vet ni nån bra sida med bakgrunder?

Söndag

Nu har vi precis ätit. Pappa gjorde en speciall lasagne med lite grönsaker i, jätte gott :D Mamma och Pontus är också här.
Jag vet inte vad jag ska skriva mer. Så.. Ciao!

Hemma!

Honey, Im hoooome!

Det gick bra på jobbet, jag jobbade med Kalle och det är alltid lika bra :) Han ser efter en och det är skönt .
Jag börjar gilla mitt yrke, men det kommer väl till en stund där det blir för mycket och då hatar jag det. ha ha! Och det går relativt bra med stamning, jag har bara problem med att säga "Vad skulle ni vilja ha att dricka". Helt värdelöst.

Nu ska jag ta det lugnt, ledig imorron och jobb på tisdag :)

Kattafan !

Om jag hade haft ett hagelgevär hade jag skjutit henne! När jag går och ska käka frukost har katten rivit sig in i plastpåsen och käkat upp min sista ostbulle! What the fuck?! Och hon käkade bara osten.
Förresten så har jag mille här hemma nu, för mamma kan inte ha honom för han och belan käkar upp varandra. Men han är pain in the ass! Ylar klockan fem på morgonen! Jävla hund.
Nu ska jag göra mig iordning. Hörs senare ! Ciao.

inside looking out



Go natt !

okej?

Ett konstigt nummer ringer mig klockan tio på kvällen. Säkert en försäljare eller nåt, det börjar med 010 och jag kan inte söka på det på eniro.se. Men alla fall, det är ganska roligt, för jag kan svara och höra dom, men dom kan inte höra mig :P MOHAHA!
Jag måste verkligen köpa en ny telefon eller en laddare alla fall så att jag får igång min andra.


Ericsson Hotline, så sexig ;) Muums! Den vägde ett kilo och hade batteritid på 20minuter. Status fan! :D

- Tydligen var det min tjejkompis som ringde, Catrin?

Magnus Betner

"Man vet ju inte om man är bisexuell om man inte har prövat. Men då vet man inte om man är hetrosexuell om man är oskuld"


Lördagssnask!

Jag har käkat två piroger, snart blir det chips med lite dippa. Ja, ibland får man ha en mycket onyttig dag. Så är det, jag är en arbetande kvinna! :D ha ha! Jag ska kolla på Mr Bean på Kanal 5. Hmm, jag är sorlig som sitter hemma på en lördagskväll när det både är Sommarnatta och en gång förteélse på Starshine. Shame on me. Men jag är trött och jag ska jobba imorron. Jag hatar att vara bakis på jobbet, jag var det en gång och ALDRIG MER! Mina händer skaka som jag vet inte vad. Herre gud.

Hemma och trött

Det blir ingen fest för mig idag. Jag är så himla trött och jag ska jobba imorron också. Men det gör inget, för jag hade egentligen ingen lust att festa ändå. Eller?

Jobbet gick bra idag. Yra som höns som vanligt. Busslass med pensionärer som var danska, tyska och britter. Skit kul! Som tur funkar stamningen bättre på engelska ;) mohaha!
Och ingen tragedi på jobbet. Yeah :) Men chefen är på mig och den nya tjejen. Han kom med förslag att vi skulle ta en intensivkurs med honom.l Så ska han berätta lite detaljer som är bra att veta, vad ska ska göras och så vidare. Det låter faktiskt skit bra, för jag glömmer lätt och plus att jag vet inte allt. Och så blir han sur på en för att man inte har gjort den saken som man inte vet om ska göras. Ööh.

Jag ska nog köra in till Tomelilla och köpa mig en påse chips, kanske dippa också? Det hade varit gott :D Mums!
Hörs sen! Ciao!

Panik!

Chefen ringde mig för en stund sen, och så kunde jag inte svara för man hör inte när man pratar. Så jag fick vänta tills han hade lagt på och ringa upp honom på hem telefonen. Så säger han "Vilken tid ska du börja idag?" "Klockan tolv" säger jag, och svarar han "Kan du börja halv tolv och köpa med dig ett kilo apelsiner?" AAAH! Alltså, jag har inte tid att sitta här. Hörs senare ! CIao!

Go natt !

HAHA! Jag läste en blogg, så undra hon vem som läste hennes blogg, ålder och bor. Så skrev jag "19, skåne" HAHAHA! OJ, jag är faktiskt 21. Vet inte varför jag skrev 19. :S

Nu ska jag borsta tänderna och gå lägge mig. Jobb imorron, KLOCKAN TOLV. Får inte förvirra mig igen :P he he.
Hoppas ni har haft en rolig fredagskväll och tagit det lugnt med spriten. ;) Go natt !



Jag och Izzi i julas efter maten :)


Är det sant?



- Dumpad.
En av mina ex dumpa mig via telefonsvararen. När jag efter många år frågade varför han gjord det så svarade han "Ja, du svarade ju inte". Schysst va? Känner du dig träffad Benny? :P HAHA!

- Kyss.
Jag fick min första kyss(hångla) när jag var 12år.

- Förhållande.
Jag var förlovad när jag var 14år med en kille som var 20år. Fan va cool jag var då. HAHA! :P *ironi*

- Girig och snål.
Ibland kan jag bli för girig, vill ha och ha. Men sen kan jag bli för snål att jag inte köper grejen ändå.

J.Lo och Bono drar in på Hotel

Jag har glömt att publicera.

"Jag är så trött, att mina ögon svider. Det är så himla drygt. Jag känner mig faktiskt som en bakfull person, min känder skakar och jag hade huvudvärk när jag vaknade :P ha ha! Men jag kan säga; Jag söp inte igår! Visst, jag kan erkänna att jag fuktade läpparna med lite cider, men inte mer.

Dagen, eller rättare sagt morgonen började med att Marre hämtar mig ca halv åtta. Och vi kör mot Helsingborg, jag måste tillägga att jag var inte människa vid den tiden. Min jävla förkyldning sitter kvar än ju.
När vi kom fram till Marres skola var alla jätte trevliga. Dom drack, och jag drack coca :P hehe. Sen blev det smörgåstårta! :D Det var en torrjävel, så jag åt inte så mycket.
Vid lunch så tog vi båten till Helsingör, åkte där ett par runder, åt buffe mat (som dessutom var påskmat?) och snackade allmän skit och snusk. Alla som känner lastbilschafförer vet att dom snackar snusk. Men där va faktiskt en kille som tog priset :P ha ha!
Tillsist gick vi av i Helsingör, gick in till torget och satt där och drack. Dom hade typ ... ja som när vi har Ystad festivalen, fast dom hade inga karuseller. Det var massor av bänkar och där va en scen som folk uppträdde på, där var grillmat och massa öl. Det var hur mysigt som helst, och jag förbannar våra småstäder att vi inte har sånt varje fredag. Jag var nykter, men jag satt med min cola och hade hur mysigt och roligt som helst !
Efter några timmar där så tog vi båten till helsingborg igen, och vi bestämde oss för att äta lite kvällsmat. Vi bestämde oss för att sitta vid hamnen, kommer inte på vad det kallas. Men det blev tivoli/vinylbaren istället :)
Där satt vi hela kvällen, det var jätte mysigt, förutom att ena killen blev lite för närgången. Men jag tog ett snack med honom sen "Jag vill bara vara kompis med dig, jag träffar redan någon" . Jag hatar verkligen att vara "the bad guy", men jag vill ju heller inte ha någon efter mig.

Alla fall, för att samma fatta kvällen och folket så var det underbart. Det var nog första och sista gången jag träffades dessa människor, men fan va många skratt och snabba kommentarer vi gjorde tillsammans :) Eller ja, vem vet, det är kanske inte sista gången vi ses? Alla hade var sin personlighet och jag hade verkligen skit kul, även om jag inte drack alkohol ;)"

Åh, jag saknar.

Exakt för ett år sen, vid denna tiden satt jag i en hyreslokal utanför Tomelilla med min släkt och firade min student. Lotta satt och fylla mig, och hon fylla sig själv också. Sen drog vi till Öjakrog och blev ännu mer fullare.
För exakt ett år sedan, minus några timmar, stod jag på trappan med mina vänner och sjöng "we are the champions" (ganska B-låt att sjunga på trappan). Jag saknar skolan och mina vänner. Jag saknar vår gay-lärare Ulf-Hebert (Hebbe). Jag saknar att försova mig och komma till skolan och få ett utskällning och "blicken" av min mentor Gisela (ööh?) Helt enkelt, jag saknar skolan


Color to the people!

Jag gillar svart. Nu snackar jag kläder. Men jag älskar också färg, men jag har alltid valt svart. Vet ni varför? För att mina kompisar tyckte inte om färg. Sjukt va? Enda kompisen som tycker om färg är Carol.
På högstadiet gjorde jag för det mesta som mina kompisar sa, för att bli accepterad. Om mina kompisar sa "Usch, rött är fult" Så tog jag åt mig och använde inte röda kläder, till exempel. Jag ville bli accepterad och popuär.

Men åren så har jag lärt mig att inte lyssna på andra, gå efter mina regler. Visst jag tycker fortfarande om svarta kläder, man ser ju smalare ut då ;) Men jag vill ha mer färg. Som igår, jag köpte en turkos klänning. Jag har aldrig ägt en sådan klänning. Yeah för mig :D

More color to the people!


Så här borde min garderob se ut ;)


Klantdag a la Pauline

Denna dagen har verkligen inte varit bra. Den börja inte bra heller, jag kom inte upp ur sängen förrän klockan tio, sen när jag är på väg till jobbet ringer Carol och säger att Anna söker mig. Vad kan det vara? Så jag ringer Anna och hon säger "Vart blir du av?" Hmm, då visar det sig att jag hade tagit fel på tiden när jag börjar. Jag trodde att jag började klockan tolv, men jag började halv tolv. ÅH SHIT! Pinsamt värre, när jag kommer till jobbet så försöker chefen ge mig dåligt samvete, säger att Anna är helt utsliten bara för att jag var sen. Anna bara skratta ;) he he.

På jobbet var där ett busslass med pensionärer igen, Jag kastas in i folkmassan och ska fråga om drickan. Så klart ska tanterna och gubbarna betala drickan själv så dom frågar mig vad drickan kostar. Shit, jag har inte riktigt koll på det än. Jag vet bara att läsken och lättölen kostar 23kr :P ha ha! Sen klanta jag mig lite med disken och så, men inget större märkvärdighet. Och yra som höns var jag och Anna :P ha ha!

När jag kommer hem, precis parkerat bilen så kommer jag på att jag måste in till arbetsförmedlingen och lämna ett papper som ska vara inne imorron. Scheisse, så jag springer in och tar pappret och när jag ska stänga garageporten så får jag porten i huvet, och den är ganska tung! Satan vad det gjorde ont! Och solglasögonen hade jag på huvet, så dom blev lite krokiga :( När jag kommer in till arbetsförmedlingen så har inte dom öppet på fredagar. Fuck också, så jag får posta skiten, men så klart kan man inte köpa kuvert på posten (ööh?) Så jag fick gå till Coop (ligger precis bredvid) och stå i kö en lång stund för att veta att "Nä, vi har inga kuvert här i förbutiken, men du får gärna gå in och ta ett paket och komma hit igen så kan du få köpa en". In my ass! Jag köper hellre en bunte då. Jag skickar så många brev ändå.
Efter det tänkte jag att jag skulle sola, men inga solarium var lediga. Så jag körde och skulle tanka. Jo, men eller hur! Jag fick stå i kö i 20minuter! Där var minst tio bilar före mig. SKIT KUL!

Dessutom. Kycklingkorven från Willys är inte god.

Goooodmorning sunshine!

Hej bloggen! *hmm*
Idag är det jobb som gäller, och jag har nån konstig magonts känsla i magen. Känns som att magen ska vända sig ut och in och jag mår lite illa faktiskt, får hoppas att det går över med lite mat i magen :)
Nu sitter jag med mackor, så läsa lite bloggar sen ska jag ska göra mig iordning.
Vi hörs senare, kommer hem nångång i eftermiddag/kväll. Åh vad jag älskar att veta när jag kommer hem *fatta ironin*

Sminkdiskution



Snacka om att dra alla tjejer över en kam :P Jag tar ungefär 5minuter att sminka mig. Längre om jag ska på fest.

Hur länge sminkar ni er?

Jesus= Ett socialfall?

Jag hittade ännu ett gammalt mejl från Carol på Lunarstorm. Jag vet inte om hon har suttit och kommit på detta själv, hon är en jävel på att filosofera. Hon har till o med kommit på om ägget eller hönan kom först :P


Det sades ju att Jesus smorde människor med en salva på kroppen så att de blev friska, nu i efterhand har man kommit på att det var en salva som var gjord utav cannabis växter. Tänk dessa stackars människor som blev påtvingade droger av denna skäggiga gubbe. Det var väll därför all gjorde som Jesus sa.
Om man studerar de Bibliska texterna så upptäcker man om man läser mellan raderna att Gud och Maria hade ingen liten kärleksaffär tillsammans utan Gud hade i hemlighet förgripit sig på den stackars flickan så att hon blev med barn utan att hon viste om det. Det hemska är att han inte ens hade kondom på sig då!!!

Och nio månader senare föds Jesus och blir det första dokumenterade separationsbarnet. Maria som blivit gravid av Gud var varken gift med honom eller ens levde tillsammans med honom utan hade en annan kar vid sidan av som då blev Jesus styvpappa.
När Jesus blev stor så blev han en av de största och mest om diskuterade sektledaren i Världen. Han samlade 12 stycken stackars pojkar runt om sig och styrde över de som någon SS-ledare. Han samlade till och med så mycket människor till sin sekt att det kunde ha blivit uppror, eftersom romarna blev ju tvungna att ta död på honom för att inte låta hela samhället störta sönder och samman.

En händelse som inträffade då Jesus var i tonåren var att han var i en kyrka och de sa att han inte skulle vara där men då sa Jesus: - Jag är ju Guds son, därför borde jag få vara i min faders boning...
Detta bevisar att Jesus var en utav de första som kunde få massa privilegier bara på grund utav sitt namn och släktdrag, han var även en girig unge om hela tiden utnyttjade det att han var son till Gud.
Som den gången då Jesus gjorde vatten till vin, är inte det ett täcken på att Jesus var en syndens man eftersom han gjorde hembränt.
Stackaren var även synisk, han såg hela tiden sin död framför sig. Grabben var till och med paranoid, han trodde ju hela tiden att någon utav hans närmaste vänner skulle förråda honom.

Man kan lätt sammanfatta detta i att Jesus var en utav de första Socialfallen genom världens historia.


Uttråkad?




Har jag..? :

1. Kysst någon ? - Ja.
2. blivit kysst ? - Ja
3. Blivit kramad ? - Såklart!
4. Sjungit ? - Ja, det gör jag varje dag. Även om jag inte har världens bästa sångröst ;) ha ha!
5. känt dig fånig ? - Ja!
6. saknat någon ? - Klart
7. Ljugit ? - Ja det har jag.
8. Rökt? - Mmm, jag rökar
9. Testat droger? - Aldrig!
10. Åkt fast av polisen? - Haha ja :$

Om mig.. :

1. Jag har aldrig: öööh, kommer inte på något :P
2. Jag vill testa: Att vara supersmal.
3. Jag gillar: Izzi & Dolly
4. Jag ogillar: Mens.
5. Jag hatar: Falska människor 
6: Jag är trött på: Att vänta
7: Jag vill ha: En ny mobil!
8. Jag behöver: Klarspråk.
9. Jag behöver inte: Komplicerande killar.


Kärlek:

1. Killar eller tjejer?: Killar
2. Är du kär?: Kanske det kanske.
3. Singel/ upptagen?: Singel!
4. Saknar du honom/henne?: Ja.
5. Vem kysste du sist?: Hmm. Robert?
6. Vem kramade du sist?: Kalle, jobbekollegan jag mötte på stan
7. Längsta förhållande: 1år, jag var förlovad också. Jag var 14år.
8. Första kyss?: Dennis Magnusson. HAHA!

Tjocka Pauline och Smala Pauline?

Jag snackade precis med en killkompis på msn, och så skickar jag en bild på mig. Han jämnför bilden med den bilden som jag visar på msn. Och så säger han "Du ser smalare ut på den bilden du har som visningsbild". Men schysst?
Bilden till höger skickade jag till honom, och bilden till vänster har jag som visningbild.


Nu är det dax igen!


Ikväll klockan 21.00 på tv3!

Must have one !


Ca 2500kr med 5megapixelkamera



Ca 2000kr med 3.2 megapixelkamera.

Vilken ska jag ha?

Shopaholics är vi!

Sorry för en dålig uppdatering idag, men jag har firat Carooool juu :)

Jävlar vad jag har spenderat pengar idag. Dock bara på grejer som jag behöver :) Vi var inne på Rusta, och där blev det en kudde, matskål till Dolly och en gaständare (till grillen), ett armband. Sen gick vi till öb och där köpte jag hårspray och deo.
Efter det körde vi ner i stan. Först gick vi in på Röda korsets loppmarknad, men jag hittade inget där. Så vi gick lite på gågatan, inne på H&M hittade jag en underbar turkos klänning (jävlar vad jag måste sola nu) som jag ska ha på Carols student, den är verkligen jätte fin. Och så gick vi en runda på systmet, vet egentligen inte varför jag köpte sprit, för jag har inga jätte stora planer på att festa i helgen eftersom jag ska jobba. Men alla fall, sen körde vi till willys och köpte lite fika. När vi var hemma hos Carol så gjorde jag mackor till oss, jävlar vad goda dom blev :) muums!
Vi träffade på massa folk på stan också, nästan alla vi kände :P ha ha! Vi stannade hela tiden tyckte jag :P


Denna köpte jag fast i turkos.

Nu sitter här och bara slappar. Carol väckte mig klockan nio imorse, och jag är inte riktigt va att gå upp vid den tiden :P he he. Så jag är ganska trött nu
Förresten har jag inte ett enda nummer på min mobil. Hur jävla kul är det?! Jag och kan inte få tag i nån heller, för jag kan inte komma in på min andra. Den är dööd. AAAH! Vad händer med mina saker?!

At Carol

Nu sitter jag hos Carol, vi har precis käkat hennes hemmagjorda rabarberpaj och vaniljpanacotta. Så himla gott :D Nu dricker vi kaffe, eller hon duschar så då passar jag på att vara vid datorn ;) he he.
Jay Leno har gjort sitt sista avsnitt! Hur sorligt är inte det?! Som Carol sa: "Han har alltid varit där ju".
När Carol är klar ska vi ner till stan och göra den osäker ;) hehe, vi ska jaga nagellack. ha ha!
Ciao!

Vi gratulerar..

Vill börja med att säga GRATTIS TILL CAROL idag som fyller 20ÅR! Lilla stumpan har blivit stor. buuuhuuu! Hon får inte bli äldre nu, för då menas det med att jag är äldre! AAAH! :P haha!

Och sen vill jag säga att min telefon är kass! Eller rättare sagt laddaren, när jag skulle ladda min telefon så ser jag att den är helt krockig, så klart försökte jag laga det, men inte funka det. Så nu har jag fått byta till en gammal telefon som brusar när man pratar i den. Skit kul, messa om ni vill snacka :P he he.

Carol ringde mig klockan nio, av nån konstigt anledning så strunta jag inte i att inte svara. Eller jo, jag tänkte somna om först och jag trodde klockan var kvart i elva, så när jag gick upp och ringde upp henne så såg jag att klockan var nio, schiesse, och jag var relativt pigg. *kryss i taket*
Så idag på dagen ska jag och hon mysa lite. Fika i stan och lite så :) Det var länge sen. Kanske ska jaga ny mobil då? ha ha! Nej, så rik är jag inte.


Nu ska jag göra mig iordning! Hörs sen! Ciao.

till C: Skorna kommer från have2have.se


Yeah


I did it :D Nu kan jag sova gott inatt ;)

Gutten nacht!

Nu ska jag lägga mig i sängen, jag har glömt att jag köpte hem skvallertidningen Glaze för någon dag sen :P Så jag ska läsa den nu tänkte jag, sen ska jag nanna :)
Hoppas ni har haft en trevlig onsdag! Ciao!

wow!


Tror ni att jag kan slå 100sträcket innan tolvslaget? :P

YEEEAAAAH!

Jag kände på mig att nåt va fel, nåt fattades.. Så jag sprang ut til brevlådan och hittade min halens paket där :D wiiie! Egentligen skulle jag hämta det på posten, men tydligen fick jag hem det i brevlådan :D Så underbart!
Nu ska jag pröva mina grejer också.


Synd att jackan var två mil för stor, men tur att jag är sömmerska då ;) Och den ena svarta tröjan var förstor. Så jag ska nog skicka tillbaka den. Kanske ska skicka tillbaka jackan då också? Lotta hjälp! :P

HaveToHave



Schiesse, nu kliar fingrarna igen :S

Svar på tal (mitt jobb+stamning)



Hur går det att jobba som servitris med din stamning?

Det går faktiskt ganska bra, bättre än vad jag trodde. Om jag hade jobbat som servitris för två-tre år sen så hade jag sprungit därifrån och skrikit som en liten flicka.
Jag har faktiskt blivit modigare genom åren. Och jag tackar min familj och vänner för det.
Visst, jag är väldigt nervös när jag sitter i bilen på väg till jobbet, tänker på hur jag ska prata och hur gästerna kommer vara. Men det går oftats över när jag väl kommer till jobbet. Jag tänker snabbt innan jag går fram till gästen "Jag ska inte stamma" och så går det som det går, bra eller dåligt.
Jag försöker prata lugnt när jag talar till en gäst, för då går talet mycket lättare. Men jag har märkt att när jag ska fråga om dricka så blir det så här "Vad skulle ni vilja ha att, ha att, d-d-dricka?" Men det är just bara den frasen. Och jag har inte kommit på en annan som jag kan säga istället. Men nu är det så att jag faktiskt inte ska byta ut mina ord när jag använder speecheasyn heller. Så fy på mig :P
Så att sammanfatta, det går bättre än vad jag trodde :)

Vad s-s-sa du?

Jag har märkt en sak, jag använder inte min speecheasy så mycket på jobbet. Jag trodde verkligen att jag skulle använda den mer. Men visst, det är inte så kul att ha den på när det är fullt med tanter som pratar i mun på varandra (eftersom man hör bakgrundsljuden också). Visst jag har den på mig, men jag har inte den igång hela tiden. Bara när jag vet att jag ska prata med en gäst. Men jag måste säga att min stamning har faktiskt blivit lit bättre. När det gäller på jobbet. Jag har fortfarande problem med att jag hakar upp mig när jag ska berätta något för någon t.ex.

När jag var i Helsingborg med Marre för att fira hennes skolavslutning, träffade jag alla hennes klasskompisar hela dagen. Men jag hade inte problem med att stamma. Jag stammade nästan inget alls!
Visst, sen är det från dag till dag. Visa dagar är bättre än andra, jag hade en dålig dag för någon dag sen :P



Jag passade verkligen in idag på jobbet.. Vi hade ett busslass med massa pensionärer med hörapparater :D HAHA!

S-s-t-t-uttering.


Vad har hänt?


Seriöst, är det nån som har länkat mig eller? :P ha ha! Så här många läsare har jag aldrig haft :)

Jag är fan bäst på storkok!

Ja, det blev korvstroganoff till middag. Och eftersom falukorven var frusen så var det lika bra att tina upp hela, och göra storkok :) Jag ska frysa in det som blev över, så kan jag käka det en annan dag.

Nu har jag målat fransk manikyr också, det var riktigt länge sen eftersom jag har bitit ner mina naglar, men nu har dom vuxit ut :D Fast det blev inte jätte bra eftersom nagellacket börjar bli gammalt. Nu ska jag bara sluta att bita på nagelbanden. :P

Så vad händer nu? Tv-titta sen nanna :)

Im home !

Äntligen hemma, äntligen har jag kommit till ro. När jag kom hem möttes jag av en bajsstank, Svea hade bajsat ner hela huset! Hon är dålig i magen så hon kan ju inte hjälpa det. Men fan va jag blev arg ändå! För hon skulle tvunget bajsa i "gröna rummet" där vi inte har lagt golv än, där är bara cement, och pröva få bort bajset där ifrån! Mamma får fan skrubba det själv när hon kommer hit. Tur att Svea och hennes valpar ska flytta idag. Det tog mig nog en halv timme att städa upp allt, för självklart hade hon kissat typ tre stora sjöar där uppe också. AAAH!
Men nu är jag klar, jag är verkligen helt slut.  Både jag och Anna var helt sega på jobbet, men som tur gick allt bra ändå :) Sen när jag var klar så körde jag till willys och köpte lite nödvändiga grejer som raklödde (det är väldigt billigt där), smör, kycklingkorv och salt.

Nu ska jag nog göra lite mat, men jag vet inte riktigt vad.. Är lite sugen på korvstroganoff och ris :) mums.

Snabba bud.

Nu sitter jag här med min frukost. Klockan är snart tio och det menas med att jag måste stressa. Jag sitter med badrock och turban. Åh, vad jag inte har lust att jobba idag, men nån måste ju göra det :)
Vi hörs ikväll. Ciao!

Oj..

Jag borde egentligen sova.. Men fan, jag vågar inte! HAHA :D

Go natt

Nu ska jag ta en dusch, sen blir det sängen.

Cartman!



Carol, du är bäst på att härma honom :D

Ångest

Nu insåg jag att jag ska sova själv, jag ska bo själv, i detta stora huset. Jag fick en klump i magen, nästan lite tårögd. Men jag ska klara det, jag har sovit ensam förr. Men inte här hemma, det är nåt som säger mig att det alltid ska vara någon här. Men det är här inte, mamma och pontus har flyttat. Nu är det bara jag och hundarna. Visst, pappa kommer hem på fredag, men det är inte nu.
Jag klarar detta, om jag nu skulle gråta en skvätt så får jag väl göra det. Jag är ju inte mer än människa :)

Potatisplättar

Där blev potatismos över så jag gjorde plättar, där blev 7stycken, men jag åt en ;) Dom blev inte jätte bra, blev smaklösa :S Skumt. Nåja, nu är dom gjorda alla fall, undrar om man kan frysa in dom?


recept.nu

Hund jävel!

Kan inte grannens jävla hund sluta skälla snart?! Nu kan inte dom andra grannarna skylla på att det är våra hundar, för dom bor inte här!! HAHAHA Jäva fuckers alla ihopa. Jag ska fan kasta ägg på deras dörr! MOHAHAHA!

Nä, vad är det med mig idag? Verkar som att jag är på dåligt humör.. Hmm?

Jävla puckon.

Nu har jag försökt att få igång webcam i två dagar.. När jag tittar närmare på den så har jag ingen! What the fuck?! Dom har tagit bort den!


Som ni ser på denna bilden så har denna datorn en cam, men jag har inte på min! Dom har satt nåt svart över den! Jävla fuckers! Och mikrofonen funkar heller inte.. Jag börjar tycka illa om min kära datorn nu.

Love him!


Oj, så gammal

Herre gud, jag hittade ett gammalt mejl på Lunarstorm.
Undrar vad det handlar om? Året var 2003, så då måste jag ha varit... hmm. 15? Säkert nån från högstadiet eller nåt :P he he..
Redan då älskade du mig Carol :D haha!
Och vet du va? DU FÖRTJÄNAR MIG och jag förtjänar dig, vi är ämnade för varandra. Mullater ska hålla ihop ;)


Kom hit söt.



Im tired to use technology.

Årets första



Årets första myggbett har landat på min kropp. På armen! Bara det inte bli värre, jag är känslig.

Första natten jag är ensam nu. Kommer kännas konstigt, men jag är ganska trött redan nu så jag lär nog somna gott ;)
Till kvällsmat blev det fiskpinnar med hemmalagad potatismos :) muuums! Men tydligen hade jag ingen salt hemma så jag kunde salta potatisarna, men det blev gott ändå :D Sen ikväll ska jag göra potatisplättar av mosen som jag kan ha till lunch imorron eller nåt :) Fast jag börjar jobba redan klockan elva, men jag skulle kunna ta med dom till jobbet :) Det gör nog inget.

Nu ska jag bara ta det lugnt, titta på tv eller nåt. Det blev lite mycket innan med städningen, förkyldningen är ju inte över än så jag blir trött ganska snabbt. Skit tråkigt, jag kommer vara död när jag kommer hem från jobbet imorron :P ha ha!

Jag ska smaka på det.

Jag körde in till Tomelilla innan, när jag skulle gå in på boan så stannade telenorförsäljare mig, för en gång skull hade jag lust att prata med dom. Hmm? Men alla fall, han ger mig ett skit bra erbjudande som jag knappt kunde stå emot. Om jag inte hade köpt datorn så hade jag lätt kunnat ta erbjudandet. Det var så att jag kunde köpa en mobil, men ändå få ett kontantkort där och ändå ha kvar mitt tele2abonemang, och betala av 169kr och endå kunna ringa för 149kr med mitt telenorkort. Plus att han kunde låsa upp telefonen så att jag kunde använda mitt tele2kort i den. Plus att mobilen var så snygg så jag ville bara springa ifrån med den :P ha ha! Jag var nästan övertalad när mitt sunda förnuft kom fram och jag sa till försäljaren att jag har dåligt med pengar just nu och jag skulle smaka på det. Usch, vad frestad jag är. Nästan sugen på att köra dit igen och ta erbjudandet . Schiesse, men jag kan inte. :( buhuu. Men egentligen, varför inte bara köpa en olåst och utan abonemang?


Denna tryckte han upp i fejset på mig, och jag var kär vid första ögonkastet. åååh! ha ha! Dock är där bara 3,2mp så kanske inte?

Nåja, jag gick in på boan och gick runder där lite.. Köpte lite nödvändiga grejer som trosor, knästrumpor capribyxor (69kr, skitsköna), hundbajspåsar, wonderbaum, toapapper, dessertskålar, fyra dricksglas (5krstycket) och lite annat. Kalaset gick på lite över 200kr, så det var gansks billigt, jag fick ju mycket :)
När jag kom ut igen märkte jag att solen inte var framme och när jag tittar upp så är himlen fylld med moln, så himla tråkigt :( Jag som ville hem och sola lite till.

Alla fall, så körde jag till Ica och handlade lite mat, kändes konstigt att handla, för jag handlade ju bara till mig själv. Fast det kändes gulligt att vara ta två äpplen och tre potatisar :) ha ha! Det var nästan att jag köpte en påsechips. För jag såg en ny smak, men mitt sunda förnuft kom fram igen och satte tillbaka påsen *klappar mig själv på axeln*

Nu har jag tagit upp lite lådor med köksgrejer, jag har små perioder där jag har mani på att köpa köksgrejer. Egentligen bra, för då slipper jag köpa det sen när jag flyttar hemifrån :)
Eftersom jag inte kan sola så vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. hmm, städa lite kanske?

God morgon solen!

Det är strålande väder idag också. En fågel viskade i mitt öra att lotta skulle till stranden idag, tack för att du frågade mig sis! :P Nej, jag kan lägga mig på gräsmattan.

Jag saknar verkligen att ha en kamera. :( Nästan sugen på att köpa en halv bra bara för att jag ska ha en. Men fan, lika bra att spara och köpa en hel bra :) Eller en mobil med bra kamera, för mobil behöver jag :P
Men sen ska jag ju spara pengar till Marocko resan, eller hur Linda?

Nu ska jag nog köra in till Ica och handla lite nödvändigt. Typ bröd och mjölk. Ciao!

Dax för bingen!

Go natt !


Akta, hon bits.


Izzi, världens snällaste hund :D

Underbar dag

Vännerna har gått hem, jag har tagit en dusch, lagt disken i blöt och nu sitter jag här. Jag är så nöjd hur dagen har varit :) Dessutom har jag fått lite färg ;) he he.
Lotta blir det EH imorron eller? Jag ska jobba på onsdag.
Jag hoppas verkligen att det blir fint väder imorron också, då ska jag lätt lägga mig och sola igen :)
Nu ska jag läsa lite bloggar, sen blir det sova :)


Grilla

Jag och Marre körde och handlade lite kött, när vi kom hem igen så kom Sanne. Så himla mysigt vi hade :) När vi var klara så körde vi in till tomelilla och tog en glass. Fan att jag inte har en kamera :P
Nu sitter vi ute och grillat lite i grillen, så att vi får värme. Det har ju varit jätte fin väder, jag och marre har legat på en filt och solat :) Lite färg har jag nog fått.
Nu ska vi sitta och mysa lite. Hörs sen :)

Steka i solen

Marre är här och vi har legat på grädmattan och stekat. Så himla skönt :) Snart ska vi grilla också . Mums! Sanne kommer också :D Yeah!

Soool!

Jag är fan fortfarande kass. Kan jag inte bli frisk snart?!

När jag vaknade drog jag på mig bikinin, det är fan värsta sommardagen idag :D Och jag har fede mensvärk! *iiii* Så jag tänkte att jag skulle sola lite, sen ska jag städa lite så smått. Här ser ut som rena kriget, och badrummet ser ut som kom och hjälp mig och dö. Ska bli kul att skrubba duschen, INTE!

 

Till Anonym: Jag hade inte råd att köpa datorn i kontant, för jag kunde inte få ihop 4tusen. Så därför skulle jag ta halva på avbetalning, skrev jag inte det?

RSS 2.0