Myskatt

Nu ska jag säga godnatt!


Hemma.

Jag känner mig mer och mer hemma här i lägenheten, ju mer jag lägger till min stil, ju mer trivs jag. Det är ganska logiskt eller hur? Nu har jag äntligen gått upp mina gardiner också, jag har tänt en massa ljus i lägenheten så det är extra mysigt. Jag har monterat ihop "golvhyllan" som jag köpte på Ikea, det var ett rent helvete men jag klara det :)
Jag längtar jätte mycket till julen, tänk så mycket jag kan pynta här hemma och t.o.m sätta upp en liten julgran med lite julklappar under :) Och mitt julbak, oj herre gud. Det kommer bli helt underbart :) Och bjuda hem mina nära och kära.. Jag längtar redan :D

Inte världens bästa bild, men men. Jag har röda gardiner bakom dom blommiga. Verkligen skit snyggt :)


Min tid.

Idag är jag lite krasslig, har lite feber tillpåköpet. Men jag har tvättat, satt ihop lampan, dammsugat och tagit in hyllan från bilen (den är fedetung).
Nu funderar jag på vad jag ska göra till mat, jag har massa kyckling i frysen, så det får nog bli det. Och jag har massa broccoli som jag måste äta upp. Gud, jag får väl sluta handla mat.
Jag tänkte att jag skulle ägna denna dagen och kvällen och göra lite mys i lägenheten, och kanske färga mina ögonbryn. MP skulle egentligen komma hit idag, men bilen hade pajat :(
Just nu består mina färger i sängen av; Vitt, svart och rött. So sexy ;) Jag hittade ju riktigt röda örngott och lakan på Ikea, fast det fick bli vitt lakan, svart och röda örngott (har fyra kuddar i sängen) och svart påslakan. Riktigt snyggt blev det. Tänkte att jag skulle gå upp mina gardinstänger idag också så att det matchar lite här i lägenheten :) Synd att min soffa inte är helt röd, den är solblekt, så den är mer orange än röd.

Måndag - Shopping med Anna

Vilken dag. Det började med att jag gick upp vääldigt tidigt, det är ett under att jag ens gick med på det. Klockan nio körde vi ifrån stan mot the bigger city in Skåne, nämnligen Malmö. Vi bestämde oss för att gå på Entré, dock måste man komma dit först, vilket vi hade lite svårt med. Två töser från landet i Malmö, halleluja! Men vi kom dit till slut och vi lunkade på i vår egen takt, snigelfart vill säga. Vi hittade lite saker där alla fall, jag hittade tre par jeans på Cubus (kryss i taket, jag har aldrig nånsin köpt tre par jeans på samma gång) Men dom har sånt erbjudande ta 3 betala för 2, och inte kunde jag missa det ;)
Det blev en jätte god lunch där på Entre också, lätt att man ska äta där fler gånger när man shoppar :)
Sen begav vi oss till Burlöv center eftersom vi tyckte inte att Entre har så mycket att erbjuda. Men det hade heller inte burlöv märkte vi när vi kom dit, så det blev lite middag där alla fall, klockan blev ju nästan fem när vi kom dit. Vi åt på samma ställe som sist, maten var lika god, och kaffet var lika bränt :) haha!
Efter vår snabba runda där begav vi oss snabbt till Ikea, så fort vi hittade dit alla fall :D Jag skulle ha hyllor, men dom jag skulle ha var slut! Så det blev annat för mig helt enkelt :) Det blev en massa sängkläder, en golvlampa, en golvhylla till hallen, värmeljus och chips :D Vet ni att de godaste chipsen är faktiskt Ikeas gräddfil och lök chips, jag tänkte köpa med mig ett helt lager, men det blev bara två påsar. Självklart åt jag och Anna upp den ena i bilen.  Det finns alltid mat runt mig och Anna när vi umgås. När vi umgås äter vi, och när vi inte äter så äter vi :D haha!

Så det blev verkligen en hel dag med shopping och Anna :) Mysigt värre.



Söndag - Besök från Österrike

Dagen började inte bra. Vaknade av vätsebrist, torr i hela munnen och halsen, jag tror att jag drack två liter vatten men var fortfarande törstig. Jag insåg att jag hade bilen och sminkväskan hos Lotta, tanken på att gå dit gav mig rysningar :S Jag låg i sängen till klockan ett, sen masade jag mig upp och kröp till duschen. Jag har aldrig varit så seg efter en utekväll. Det var verkligen hemskt. Sen begav jag mig till Lotta som var minst lika seg som jag, jag slängde på mig lite smink sen körde vi ner till Gunsgrill och beställde hamburgare med pommes. Om man ska ha bakismat, så är Gun´s grill the shiiiit! Byns godaste hamburgare, faktiskt. Bertils kan slänga sig i väggen ;)

Sen begav vi oss upp till Oma, där vår nästkusin Raimund befann sig. Det var verkligen jätte roligt att träffa honom :) Vi som inte pratade flytande tyska fick självklart prata engelska. Mammas syskon var jätte duktiga, medans mamma själv fegade ur lite att prata tyska ;)
Vi gick ut i byn en runda för att visa Rai runt lite :) Det var verkligen jätte mysigt att ha "hela" släkten samlade. Det är ju inte varje dag vi träffas :( Det blev en runda till Bertils också där kära Annelie tog snällt emot vår stora beställning av mat ;) hehe.
Väl uppe hos Oma igen höll jag på att somna, skoja inte att jag var trött. Men det blev en liten stund där, sen begav jag mig hem.












Lördag - Jobb och sen Öja

Det blev några timmars jobb i lördes kväll, sen körde jag hem till Lotta och Bsz för de hade förfest till Öja. Det blev att jag följde med dit också, självklart. Vi jaga skjuts dit, vi ringde minst 15pers men ingen ville köra. Till sist fick vi napp alla fall :D Väl på öja tog Lotta och jag vår vanliga kisserunda, sen begav vi oss in. Jag behöver bara säga en sak, LAAAAAMMKÖÖÖÖTT! Vi kände oss så jävla gamla.. Nåja, vi sprang fram till baren och beställde var sin tequila rose och Redbull voda, sen var festen igång. Jag och Lotta lyckades bli av med varandra hela tiden, så jag fiskade upp Linda och min gamla klasskompis Elin på väg in till toaletten. Självklart var toapappret slut, så jag fick den briljanta ideén att gå till herrarnas och sno papper av dom. I dörröppningen halkar jag och trillar ner på knäna, lagom höjd, haha! Lagom pinsamt också! Sen hittade jag och lotta varandra igen, men det tog inte lång tid förrän vi var av med varandra igen. Hela kvällen gick nog ut på att leta efter Lotta, mellan varven :) Men jag hade lika kul ändå :D Sista stunden hittade jag Kim och yrade runder med honom, haha!
Nej, aldrig mer Öja igen. Man är ju inte 18år längre.


Jag lyckades tappa ner mina två ciggpaket och tändare från Lottas balkong, hur lyckas jag?! :D







Dåliga bilder, men det är som enda :(

Alla som känner mig borde veta att jag alltid tänker på mat.



Men vi ser ju vem som tänker på annat ;)

omg..

Jag känner mig.. död. Låt säga att jag har vätsebrist.. jag återkommer senare, ska träffa släkten om fyra och halv timme, jag har bilen och alla mina grejer hos Lotta. Yey?

Mysdag

Mi kom hit vid tre tiden, så körde vi till Boan och handlade lite. Hittade lite nödvändiga saker, som en potatismosare :D haha! Sen körde vi hem till pappa och bea för att träffa doulgas och dricka kaffe, självklart blev det mycket bilsnack ;) hehe. Men det gillar jag!
Sen körde vi hem till mig och beställde thaimat, ja vi skulle egentligen laga mat men det blev ju lite sent hos pappa :)
Nu är jag själv, ska snart borsta tänderna sen ska jag nanna. Blir jobb imorron, men inte förrän mot kvällen. Lite drygt :S Troligtvis blir det öja också :) Gött!

Väntar och väntar..

Kom nu.!

Det blir en liten runda till Boan snart, sen till pappa för att träffa lilla Douglas igen :) Sötare unge får man leta efter, hi hi. Jag har städat lite i lägenheten, det blev mycket mer plats nu :) Dock är garderoberna fulla, haha! Jag ska till Ikea på måndag, så då tänkte jag att jag skulle köpa lite hyllor. Jag vet inte om jag ska måla om här i stora rummet, den som har tapetserat här är verkligen värdelös på det, man ser varenda kant eftersom den som gjorde har lagt kanterna på varandra, inte snyggt! Så då får man slipa ner dom så att det inte syns ännu mer sen när man målar. Hallen ska jag tapetsera om, det ser verkligen förjävligt ut där. Och nej, hyresvärden betalar inte det. Och ja, man får göra det själv. Och ja, en annan lägenhet hade inte varit fel :P Helt otroligt att jag har bott här redan i två månader, vad tiden går snabbt.

Nu ska jag tugga på ett tuggummi och se söt ut :)


I look good.

Det är helt otroligt vad en människa som sårade en kan fastna i huvet, men aldrig mer. Aldrig.

Tro det eller ej, men jag gick upp tjugo över nio, på min lediga dag! haha! Det var lite jobbigt, men skönt :) Så nu har jag tagit ner lite saker i förrådet, alltid lika läskigt att gå ner där! :S Snart ska jag in i duschen, sen blir det trevligt besök.


Hard work work!

Åååh så seg dag, jag tycker inte om att jobba på hösten, det är så himla seegt!
Ledig imorron alla fall, skönt :) Trevligt besök får man.
Innan jobbet stack jag till willys, och där träffade jag på Sanne! Snacka om att det var länge sen :O Guud va saknar henne, Marre har jag heller inte sett på skit länge. Saknar verkligen mina tjejer ju :( Nu när jag har lägenhet så är det lättare att ta hem folk, och det är ju faktiskt min tur att ha middag !

Nu har jag inget annat att skriva :)

Nu är hösten på väg

Man märker när hösten är på väg, turisterna åker hem, och man får sopa verandan på jobbet femtioelva gånger! :P Jobbet gick lugnt idag, vi hade inte så mycket gäster. Det är så himla segt på vardagarna, för vi har mindre gäster då.

Nu ska jag sova tänkte jag. Jobba imorron också, sen ledig på fredag. Då blir det mys :) längtar.

Lösenordsskyddabloggen?

Jag är väldigt ledsen för dålig uppdatering här. Men jag har fått lite torka, eller något. Och jag är faktiskt ganska trött på alla anonyma personer som läser min blogg. Därför har jag funderat på att löseordsskydda min blogg så att mina nära och kära kan läsa bloggen.

Jag hade en jätte trevlig kväll igår. God mat och gott sällskap, vilket jag uppskattade så otroligt. Verkligen jätte mysigt :) Vi ses snart igen.
Anna var på besök här igår, äntligen ;) Vi körde ner till Bullen & Bönan och köpte var sin bagge, sen körde vi hem till mig igen och satte oss på balkongen medans solen var framme. En hel eftermiddag med min AnnAnnAnnAnn, det var riktigt länge sen :) Det är så himla tråkigt att när inte hon jobbar så jobbar jag, så är det att jobba på samma jobb ;)

Idag körde jag till mamma, och fikade lite. Hon hade fått hem en ganska fet katt, alltså tjock. Jätte söt är hon :) Mamma är allergisk så jag erbjöd mig att ta henne (för hon ska nämnligen bantas ner) Så nu har jag henne här hemma, Izzi är väl inte överlycklig, för nu har hon inte mig för sig själv ;)
Sen körde jag hem till pappa för att träffa min nya lillebror :D Guuud så söt han är! Först bjöd dom på kaffe och kaka, och sen blev klockan så mycket att det blev kvällsmat också. Pasta Carbonara, det är ju så himla gott :D

Jag funderar på om jag har mask.. jag äter och äter, är hungrig hela tiden. Går ner i vikt också :S Jo, det är ju jätte kul, men jag gör ju inget :S
Nu ska jag alla fall gå lägga mig. Jobb imorron!

Mobilblogg

Min nya lillebror douglas <3 3705g, 48cm. 100822

Jag känner mig mer död än levande

Vilken dag.. min arbetskollega som jag skulle jobba med va sjuk, och jag fick inte tag på dom andra. Jag till och med ringde till Carol, sista utvägen lixom. Men hon kunde inte hoppas in :( Så jag fick ta servisen själv, vi har ju fortfarande ganska många som kommer, alla turister har inte åkt hem. Men det hade varit bättre om jag inte hade haft den jävla huvudvärken och illamåendet hela dagen.
Jag återkommer imorron, jag däckar vilken sekund som helst .

God middag.

Jag tog mig en liten sovmorgon idag. Jag vaknade klockan åtta av det kliade överallt på mig! Jävla mygg..
Igår hade jag det jätte trevligt. God mat, gott sällskap och lite comedy stand up. Kunde det bli bättre? :) Den ena komikern börja skoja om stamning, först visste inte jag hur jag skulle reagera. Men han gjorde saken rolig så det blev bra :)
Såå, ledig idag igen. Tycker det börjar bli lite tjatigt med att var ledig ;) Nä bara skoja. Jag ska strax ut till pappa och bjuda dom på kanelbullar tänkte jag :) och sno med mina gardiner och stänger.. och så kanske pappa vill höra lite på bilen, jag tycker den börjar bli skum.


Frågor och svar ang. stamning (in english)

Jag skrev för nåna veckor sen att där var en kille från USA, Neil Tacker som är författare, som ville ringa och intervjua mig angående min stamning, men jag kände att prata engelska med en kille som jag inte känner och dessutom är min engelska inte på topp, så då tyckte jag att det var bättre ifall han skrev frågorna till mig så att jag i lugn och ro kunde slå ut ord som jag inte förstår. Plus att telefonen är inte min bästa vän ;)

At what age did you begin to stutter?

- I have stuttering since I begin to talk, I was kind of late, I begund to talk when I was 3-4 old. At first my mother tough I was deaf, so she took me to a doctor, but he said that my hearing was perfect. Then she took me to a speech therapist, who told my mum that I stutter.

How severe do you consider your stuttering now?
- I feel that my stuttering is better now then for a few years ago, so I don't think I have a tough stuttering now.

Have you tried therapy? What types and would you consider it helpful?

- I have only been to a speech therapist, and it has been very helpful to me.

Do you regularly communicate with any other people who stutter?
- I whrite with other persons through my blog. It's very nice, because sometimes it feels like that Im the only person how stutter in the world :) And there are other who has whrite the same to me, so they think it's very nice to read my blogg and talk to me about it.

How outgoing do you consider yourself, and is that influenced by stuttering?
- I can say that Im more outgoing now, I work as a waitress so I have to talk to people all the time, it has help me very much. But some times I have  bad days when I don't wanna talk and my stuttering is tough. Then I decide to talk less with people.

How has stuttering affected any major decisions in your life (if it has)?
- I don't think that my stuttering has affected to much in my life, not big things :) My parents has always said that I can be anything I want if I want to. I am only 22 years old, I have my whole life ahead of me ;)

How does stuttering affect your daily life (if it does)?

- It can affected my daily life, if  I (my stuttering) have a bad day. But I try to look on the bright side and move on :)

Do you ever use text messaging or online communication to avoid a speaking situation? Why or why not?
- I do it all the time. I only use the phone when Im calling a near friend or my family. I feel that if a want to talk to a person that I don't know, it feels better if I can look in there eyes when I talk to them.

Are you involved in any online groups about stuttering?

- No, but I want to.

Do you think it is helpful to know other people who stutter?
- I think it's very important. Like I said, sometimes it's feel like you are the only person in the world who stutter. And it's good to know how other stutters so you can appreciate your own.


God middag

Jag vaknade klockan sex imorse i krämpor, mina ben värkte och mina armar hade jag antagligen legat vikta för länge så att dom också värkte. Jag trodde att jag skulle börja gråta, så mycket ont har jag aldrig haft på samma gång, inte ens när jag blev påkörd och bröt benet. :P Nåja, varför jag hade ont i mina ben var nog för att jag stod stilla så mycket igår, jag är ju van att springa från matsalen till köket i hundrasextio. Men nu stod jag praktiskttaget stilla i köket och gjorde tallrikar.

Det märks att hösten är på väg, jag vet.. jag vill egentligen inte erkänna det, för det hade kanske varit skönt med lite värme iallafall. Men det ska faktiskt bli skönt med höst, det betyder mer myspys :) Det är riktigt härligt att sitta på balkongen nu, det blåser knappt in där och solen står på :) Nice.

Izzi ligger på ett par leggings som jag har slängt ner på golvet (dom ska slängas, för där är hål i dom), hon älskar att ligga på kläder, jag vet inte varför men det bara är så. Snart ska jag tvätta, det är ju alltid lika roligt. Det är fan så mycket roligare att tvätta när man bor hemma, då man kan tvätta när man själv vill.. nästan.

Det här med min viktnedgång, det är inte kul längre. Mina kläder blir för stora! Nu måste jag köpa nya, och ja.. vem fan har råd med det? Får väl börja skaffa kreditkort? Nej, helvete heller! Det sista jag vill är att få skulder upp över öronen på mig. Nej nej.. Som Anna brukar säga "Har man inte pengar till det, ska man inte köpa det" Och det är ju sant, eller hur? Man betalar egentligen mer för saken om man delbetalar, eftersom räntan är högre och då blir saken ännu dyrare. Så man tjänar på att spara pengar, och sen köpa saken kontant :) Ibland är jag klok.

Alla fall.. nu har jag babblat på, det behövdes kanske :) Nu ska jag dricka upp min proviva, sen ska jag tvätta .



Dom kanske ser stora ut nu också, men jag lovar.. dom var större innan :P



Dööööd

Hemma! Det har varit roligt att jobba idag faktiskt. Jag har fått stå i kallskänkan, vilket jag tycker nästan är lite roligare ;) Jag tycker ju om att pilla och sånt. Dock tyckte nog inte kocken om det så mycket eftersom jag inte har rutinerna inne än, men mot slutet gick det mycket bättre :)
Nu ska jag alla fall gå lägga mig.. snart. Jag är ledig imorron, och det betyder. TVÄTTA! Jag hoppas nu att jag har rätt tvättid :P

Godnatt

Gud va jag är trött, jag ska alldeles strax nanna tänkte jag :)
Linda var här idag, mycket trevligt!
Det blir jobb imorron. Sen ledig igen :) Gött!

Nädå..

Huvudvärken är fortfarande kvar, gud så trött jag blir..
Så vad jag ska göra idag? Linda kommer hit i eftermiddag på en kopp te (som hon tar med själv eftersom mitt gröna te med vaniljsmak inte passa ;) haha!). Senare kommer Tessan och Alicia, jag ska bjuda dom på mat tänkte jag :) Jag har så mycket mat,jag måste ju tömma lite så att jag kan köpa mer ;) haha!
Nu ska jag in i duschen. eller ja, snart.. när jag orkar lyfta på röven!


Världens sötaste unge :D

Godnatt

Nu sitter jag i sängen och ska alldeles strax lägga ifrån mig datorn.
Det är så skönt att ha Izzi hemma, hon är verkligen ljuset i mitt liv. Det är underbart att se henne så pigg och glad hela tiden, hon är 7år men lika pigg som en liten valp :)
Så vad har jag gjort idag? Jag var en runda inne på boan och köpte lite smått och gott, bland annat en stjärnskruvmejsel och lampor. Sen gick jag in på Ica och köpte lite mat, jag satt förväntansfullt hela förmiddagen och väntade på Icas reklamtidning :P Tur att inte det finns såna kuponger kvar, annars hade jag suttit där som en gammal pensionär och klippt ut dom ;) haha!
Sen gjorde jag en utsökt kycklinggryta, och min spis kan inte laga ris! Jag som äääälskar ris, jag har nog varit en kines i mitt förra liv :P haha! Nåja.. jag kom på att jag kan ändå inte spara mat för jag har ingen micro att värma i det sen, det funkar ju om jag ska jobba dagen efter, då kan jag värma det där. Jag såg en micro på boan för 399kr, liten och gullig :) Hade varit helt perfekt till mig, men det är ändå pengar som jag inte har.
Nu ikväll har jag bakat lite kanelbullar, döö-goda blev dom :D Och det var precis dom fick plats i frysen :P Jag handlar som om jag hade en familj på fem stycken, och min lilla frys är liiiten :P Jag tycker om att köpa massa mat och frysa in så att man har när det blir dåliga tider sen, det är vääldigt bra :)
Jag mår för övrigt inte bra, jag har haft huvudvärk i tre dagar nu. Vad är det med mig? Jag har aaaldrig haft huvudvärk så här länge. Chefen höll att bli knäpp på både mig och min arbetskollega igår för att vi var så off.. Okej vi slutade klockan två i lördes natt sen upp och jobba igen dagen efter, klart att man är lite seg! Jag hoppas att huvudvärken är borta till imorron, dom jävla alvedonen hjälper ju inte!


Ibland vill man bara dra täcken över huvudet.

Nu är den oskulden också tagen

Jag håller på att baka kanelbullar :) Första gången jag bakar något i mitt nya kök, jag hoppas att ugnen gör dom klara. Annars ska jag ringa till vaktmästaren och begära en ny. Gud må vara med mig!


Nä, fortfarande lika trött.

Jag är nog tröttare idag än vad jag va igår.. Eller går det? Hmm. Ledig är jag alla fall och ska njuta av det i fulla mått, jag är måttligt trött, och funderar starkt på vad jag vill göra med mitt liv. Jag ska börja plugga, men vart?

Idag ska jag fixa lite mer i lägenheten, tänkte att jag skulle sätta upp gardiner och stänger. Jag vill få upp hyllor och tavlor, men jag har varkens spik eller en hammare :S Och självklart är här betongväggar. Dööö..! Jag måste köpa en ny våreld också, den jag har är halvdöd.. Jag kan inte ha blommor, jag får nog bara hålla mig till växter :P haha!

Nu väntar jag enormt på postreklamen, så att jag kan titta i alla reklamtidningarna. Vilken tönt jag är va? Är man en matfantast och lågprisfantast så är man ;)


Jag hittade världens största och djupaste vattenpöl härom dagen, jag lovar. Bilen såg värre ut i verkligheten :P Tur att man har en pappa med högtryckstvätt ;)

Nää

Jag är så jävla frustrerad.. På allt! Jag skulle kunna lägga mig ner på golvet och gråta.. Jag är så jävla trött så jag ska faktiskt gå lägga mig nu.

Tröttare än Gandhi

Det blev en lång natt igår på jobbet, till två rättare sagt. Segt var det också.
Nu ska jag käka frukost.. längtar till ikväll, då börjar min helg :)

Goodbye M.

Fucking mensvärk!

Skoja inte att jag har gått med värsta mensvärken idag, heeeela dagen! Det har fortfarande inte gett sig. Så där kul att jobba, dom stunderna vi inte hade folk fick jag gå fram och tillbaka i matsalen för att jag inte skulle märka av det så mycket. Min gamla gympalärare sa alltid att det är bra att röra på sig när man hade mensvärk, så där kunde man inte komma undan gymnastiken ;) haha!
Rastlös som jag är så håller jag på att städa nu också, jag är egentligen aptrött. Det har jag varit hela dagen, tro det eller ej, men det är ansträngande att ha ont :( Hade jag stått stilla så hade jag somnat, så trött var jag. Men nu är jag bara rastlös och vill inte sitta för mycket still för att jag har ont, nu börjar det faktiskt bli bättre, men jag har fortfarande ont.
Jobb imorron också, och på söndag. Sen nästa vecka är rena semesten nästan ;) Det ska faktiskt bli skönt, det har blivit mycket jobb. Även om det drar ner på tider nu så är det skönt, dock känns det mer i plånboken. Men det löser sig i halvlek :) Det får bli en liten semester i vinter!

Förvirrad.

Vad håller jag på med? Måste jag ha drama hela tiden? Jag kan aldrig pausa..

Godnatt!

Det gick bra på jobbet idag, fick göra en massa tallrikar :) Ganska kul, jag tycker ju om att pilla med småsaker.
Sen kom där inte en jävel på kvällen, så vi stängde redan när köket stängde :) Skönt, jag ska ju jobba hela helgen så det är bra om man kan vila upp sig :)
Imorron måste jag verkligen städa min lägenhet, jag står inte ut med att här är saker överallt! Vid middestid ska jag fika med mamma, sen är det städning som står på schemat. Alltså, stör ej! Det blir nog en runda til Willys också, dom har billiga fläskkotletter och champinjoner :D
Nä, nu ska jag sova..

Låt mig va.

Jag lever fortfarande.

Ledsen för en dålig uppdatering, men jag har inte haft lust att sitta vid datorn. *kryss i taket*
Jag tror att kändisarna är ute efter mig. Gissa vem som körde om mig i förregår? Björn Ranelid!
Alla fall, nu ska jag göra mig iordning och käka frukost. Ännu en jobbe dag. Jag längtar till nästa vecka, praktiskttaget semester hela veckan ;) Nä skämt och sido.
Nu måste jag skynda mig.

....

Jo, jag lever.. Men jag känner mig mer död än levande, håller nog på att bli sjuk. Suck!

Bye bye

Kryss i taket, jag gick upp innan tio! Självklart drygade jag ut frukosten så nu måste jag stressa ändå. Jobba hela dagen. Vi ses en annan dag, eller? :P

Work work work!

Jag har plockat mina ögonbryn, färgat dom och lagat mat. Det blev spagetti och köttfärssås :) Gott! Och nu har jag mat till imorron också, pääärfekt :) Och ögonbrynen blev också bra, jag glömde att jag hade i färgen så jag råkade kleta ut allt i pannan :P haha! Typiskt mig.
Nu ska jag snart köra, först köpa lite servetter och mjölk.

V-vi är inte e-e-ensamma

Det känns jätte kul att få så mycket respons från alla som läser min blogg, stammare själv som kommenterar, frågar eller bara vill säga sin mening. Det är verkligen jätte kul, och det känns bra för ibland tror man att man är ensam i världen på att stamma :)
En kille på facebook kontaktade mig, ville intervjua mig. Dock på telefon, och det är ju inte min bästa vän. Dessutom var han från USA, så det är verkligen skit kul, han hade läst min blogg sen tagit kontakt med mig via facebook :)
Ni andra får gärna kontakta mig om ni har frågor eller vill berätta din åsikt eller historia :)


Gonatt!

Herre gud.. Jag vaknade halv ett idag. Katastrof! Men jag antar att min kropp behövde lite extra sömn. Jag messade direkt till lotta eftersom jag såg direkt att det var sol ute. Att skriva när man är nyvaken är väldigt ansträngande :P Hon var självklart påbäg till stranden så jag skyndade mig allt va jag kunde och körde i racerfart in till Ystad. Så himla skönt var det att ligga och steka faktiskt! Det var ju ett tag sen :)
Vid fyra så fick det vara nog, började också bli lite kyligt i vindarna. Självklart så brände jag mig på ena kinden har jag märkt nu! Underbart, en halv tomat som Anna sa.
Sen körde jag ut till pappa, för jag var baaadly tvungen att tvätta. Alla mina jobbekläder var smutsiga, och jag har inte tvätttid förrän på söndag. Pappa bjöd på mat också, gissa tre gånger vad han bjöd på? thaimat! Underbart att äta det två dagar i rad :D hehe. Vi hade alla fall jätte trevligt som vanligt, jag fick som vanligt med mig hem saker också, denna gången blev det kastruller :P Klockan blev mycket sen så jag var tvungen att köra hem, jag tog med mig maten som blev över också. Sätter det på taket på bilen eftersom jag skulle lägga in grejer i bilen. När jag kör ute på stora vägen så ser jag något som flyger på vägen i bakspegeln. MIN MAT! :O Snacka om att jag blev ledsen. Det är matmissbruk! Plus att jag tänkte ha det till jobbemat imorron :( Jävla skit.

Nu ska jag alla fall nanna. Jobba imorron! Jadå..

Underbar dag

Vilken underbar dag jag har haft. Vid ett tiden träffade jag Carol, vi gick till boan och shoppade lite, tog en fika hos Lollo. Sen gick vi hem till mig så att Carol äntligen fick se lägenheten :P Sen bestämde jag mig för att köra in till Ystad, för jag behövde in på Jysk och Willys, så jag köpte ett tork(kläd)ställ och några korgar till badrummet. Och köpte lite mat på Willys, och fick en inflyttningspresent av Carol! En jätte fin växt och kruka, som passar jätte bra till köket :D
När jag kom hem igen så gick jag ut med Izzi, gick över till Tessan och knackade på hennes fönster och precis då kom hon och Alicia ut från porten. Dom skulle till mamma, så jag bestämde mig för att hänga på. Dock fick jag springa hem igen och sen packade jag ner Izzi i cykelkorgen och cyklade till mamma :)
Vi bestämde oss för att gå ner till thairesturangen och käka lite. En flaska vin beställdes in som vi delade på. Gissa vem som steg in sen?! PEPPE ENG! Snacka om att min haka flög ner i golvet! Jag skojar alltså inte.. det var verkligen Peppe! Han tittade på mig när jag tappade hakan, lite pinsamt :P Nåja, det var en upplevelse.
Sen gick vi en runda till Roma och tog en cider, verkligen jätte mysigt att ha en sån här dag! God mat, god dricka och framförallt .. gott sällskap. Kunde verkligen inte bli bättre. Precis vad jag behövde :)

Nu ska jag tvätta av sminket och nanna :) Gonatt!

God morgon

Om inte Carol hade ringt och väckt mig så hade jag nog sovit i hundra år. Schiesse vad kroppen är trött! Jag tänkte att jag skulle fixa lite i lägenheten idag också. Carol kommer på besök, så jag ska fina till det lite. Det ser ut som rena kriget eftersom jag har grejer överallt! Jag håller på att bli knäpp! Jag måste skaffa hänglås så att jag kan ställa ner en massa skit i förrådet :P Självklart skulle jag få såna gamla förråd, har jag kanske sagt innan? Men dom är mini, det är inte dom vanliga hönsförråden, som jag kallar dom för :P (Pappa, kom och ta tvn!)

Jag har varit utan Izzi nu i fem dagar (!) bara för att jag har jobbat hela tiden, och hon kan inte vara ensam hemma i så många timmar, så pappa har passat henne. Så när jag låg och prata med Carol i telefonen så hör jag nåt röra på sig och sticka upp från sängkanten, lite rädd blev jag först, men jag insåg att det var Izzi :P haha! Så hemskt, men jag är så underbart glad över att hon är hos mig igen, jag har saknat henne jätte mycket :(

Ja, jag får väl börja städa.. Tråkigt med sant ;)


Godnatt

Seriöst, hur är man funtad? Tack för de 3månader jag har slösat på dig!

Nu är jag helt slut som människa.. Tacka gudarna för dessa två dagars ledighet!

Godnatt

Har precis kommit hem, det var en ganska lugn dag på jobbet, eller ja.. allt är relativt som Anna brukar säga ;) Jag blev som sagt inringd till jobbet, eftersom min ena arbetskollega blev sjuk. Money money tänker jag, även om det blir femte dagen i rad jag jobbar med imorron (ja, fem dagar är en normal arbetsvecka för en normal svensson. Men nu på sommaren är det så jävla intensivt att man inte orkar med så många dagar åt gången. Därför är det skönt att jobba två dagar och vara ledig två)
Efter jobbet bestämde jag och Anna för att ta en romantisk middag bestående av en jävla flottig pizza som tog hundra år att få! Dock jävligt god :D haha! Så nu behöver jag inte äta på minst två veckor (yeah right, det är mig vi pratar om ;) haha) Sen titta vi på tv och snackade lite skit. Det var länge sen vi umgicks faktiskt, så det var bara trevligt :D

Nu ska jag alla fall gå lägga mig, det blir jobb imorron, sen tar jag helg!

Nej nej..

Inte blev jag ledig idag..

Gonatt, eller godmorgon.

Äntligen hemma från jobbet. Kom iväg vid halv fyra, det gick ganska smärtfritt. Jag har faktiskt tagit en drink nu när jag kom hem, jag blev så sugen ;) hehe. Men den smakade diskmedel :S Hmm.. Jag mötte grannen i trappen, hans kompis är alltid lika trevlig, denna gången hade jag fin väska, förra gången hade jag fin cykel när jag mötte dom utanför bilen när jag skulle lasta ut min cykel :P haha! Nåja..
Nu är det dax att sova.

RSS 2.0