Nu fattas det bara.

Jag är så himla stolt över mig själv att jag har kunnat köpa mig en egen dator. Helt själv! Nja, jag fick låna mamma kort så att jag kunde ta det på avbetalning, men hon ska ju inte hjälpa till med pengar. Så alldeles själv :)
Men jag har faktiskt varit duktig på att köpa mina egna grejer. Alla mobiler jag har haft, har jag köpt själv, eller dom flesta alla fall. :)

Så nu när jag har köpt en ny dator fattas det bara en ny mobil, den börjar sjunga sin sista refräng nu, men jag får vänta till hösten när jag har betalt av datorn :) Eller om jag jobbar mycket i sommar så kanske där blir en då ;)


Denna är en bra kanditat faktiskt :)

Honey Im home!

När jag kommer till jobbet så säger min chef att jag ska stå i disken idag. YES! Då blir det inte massa spring och jag snorar inte ner gästerna. Kan inte bli mer bra ju :) he he. Vi var ju full styrka idag, så nån fick stå i disken, och tro mig, jag hade och göra hela dagen! :P
Sen när jag hade slutat så ringde jag till Lotta, och hon säger att dom satt och grilla så jag fick skynda mig. Så jag kör till min moster Sabine för vi sa att vi skulle fira morsdag där. Och när jag kommer dit ser folket lite förvånade ut, och när jag frågade oma var mamma och dom va, så säger hon att dom är inte här. Men skoja! Så ringer jag charlotte igen och då är dom hemma hos Mamma! Herre gud, mamma sa innan jag åkte till jobbet att vi skulle till sabine, sen har ingen berättat för mig att vi inte skulle dit, så jag fick köra igen. Som tur bor min moster bara utanför Ystad, så det var ingen jätte omväg jag tog :P
När jag var hemma hos mamma så blev det lite grillat, dom hade redan käkat. Sen blev det lottas bärpaj :D muuums!

Nu är jag skit trött, så jag ska bara ta det lugnt. Eller så ska jag städa lite. Får se hur jag gör ;) Ciao!


Jag från släktträffen igår :)

Jobb idag

Jag ville sova så länge jag kunde, men vid tolv tiden gick det inte mer.  Börjar jobbet klockan två så jag hade fått gå upp ändå :)
Nu ska jag käka mina mackor, sen ska jag göra mig iordning och köra till jobb. Ciao!

Izzi plus Dolly

Izzi tycker egentigen inte om Dolly, men eftersom dom ska bli syskon så får dom hålla sams. Men nu ligger dom två på golvet och Dolly tvättar Izzi, det ser så gulligt ut :) Mina små bebisar.

Så trött.

Usch, jag är verkligen skit trött. Att vara förkyld och träffa släkten tar på sina krafter ;) ha ha! Men trevligt hade vi :D Dom håller nog fortfarande på, jag körde hem vid nio för jag orkade inte mer. Har ju ändå varit där sen två.
Imorron blir det jobb. Fan, hur ska jag orka med det? Jag hoppas verkligen att det inte blir för mycket folk. Ja, eller hur Sherlock!
Nu ska jag läsa lite bloggar, sen ska jag nanna.

Släkträff

Snart blir det släktträff. Jag skriver om det sen! Ciao!

Go morgon!

Jag tänkte att jag skulle berätta om dagen imorron istället. Jag har precis kommit hem och tvättat av sminket, borstat tänderna och satt mig i sängen. Jag kan ju säga att jag är helt slut! Hur ska jag orka träffa släkten imorron? HAHA :D Nej skämt och sido, jag älskar min släkt. Dessutom är min mormorsyster här från Österrike, så det kommer blir mycket tyska :P Jag som inte kan knappt nånting. ha ha!
Alla fall, jag har träffat dom mest trevligaste och sjukaste människorna idag. Dom är/blivande lastbilschafförer, så det förklarar hela saken ;) mohaha!
Vi hörs imorron, eller senare idag rättare sagt ;P Go natt !

Så söt !

Jag är så söt så att jag skulle kunna äta upp mig själv :P ha ha! Jag är helt svartklädd. Det blev leggings och min ginakofta, h&m örhängena, armbandet och den lilla väskan :) AAAH! Mums mums!

Kuckelikuuuu!

Vad sa du sängen? Sova lite till? Fryser du? Jag kommer och värmer oss igen.
Jag trodde att jag skulle dö när väckarklockan ringde kvart över fem, jag behöver typ en timme på mig att vakna, men fem i sex ställde jag mig i duschen, inte fan blev jag piggare.
Nu ska jag göra mig iordning. Har fortfarande inte bestämt mig för vad jag ska ha, och jag har inte kommit på hur webcamen funkar. Blää.
Jag har ingen aning när jag kommer hem idag, men det märker ni :) Ciao!

Im in love

Seriöst, jag skulle gifta mig med min dator.. I fucking love yoooou! :P ha ha!

Okej, nåt kom upp här. Imorron ska jag upp tidigt, leka pigg och vara chafför. haha! Marre ska ha skolavslutning imorron och hon ville att jag skulle vara hennes chafför. Vi ska vara i Helsingborg klockan nio, på morgonen! Helt sinnes. Hon hämtar mig typ halv åtta. Jag har ingen aning vad jag ska på mig, visst det är inte min avslutning, men jag ska ju vara med på deras :P ha ha! Ska jag ha klänning eller jeans? Jag kan inte ha klänning, för jag har inga strumpbyxor, men jag vill inte ha jeans, för det är inte fint nog? Äsch, jag hittar säkert på nåt.. Shiit, jag måste upp typ klockan sex. Men måste jag duscha? Jag duschade håret idag, det är ju inte bra att duscha håret för mycket har jag hört. Åh, ångest. Tunika och leggings kanske? Jag bor i sopsäckar och min resväska fortfarande, så jag har ingen aning vart allt är. Skit jobbigt,  Jag får nog gå och kolla runt nu och bestämma mig. Blir det fint väder imorron tro?


Älskar den! :D

Jag älskar min nya dator! Den är helt perfekt! :D
Mamma och jag körde upp till Lund, för det första så tog gps:en väääärldens omväg! När vi börjar närma oss målet så ser vi Nova Lund. Heeell noo! tänkte vi. Då har vi kört utanför Lund, runt om lixom, när vi kunde tagit den vanliga vägen till nova. Men jag visste inte att elgiganten låg bredvid där. Alla fall, när vi har parkerat och kommit in så var vi kissinödiga, och medans jag väntade på mamma så såg jag en kvinna som hämtade sin dator. Just sån jag skulle ha, jag tänkte "Tänk om där bara är typ två kvar?. När vi kommer in och får hjälp och jag säger att jag vill ha en Packard Bell, kollar hon i datorn och säger "Ja, vi har bara två kvar" Är jag synsk elleeer? Fan va läskigt :P HAHA!

När jag kom hem så börja jag städa, sen kom Becka och kim på en kopp kaffe. Det är så trevligt att träffas :D hi hi.

Nu ska jag installera msn, sen ska jag läsa lite bloggar. Kanske ta en kvällsfika också :) Ciao.

Dagen

Nu har dagen kommit. Jag sitter hos mamma, lotta kommer snart hem, vi ska käka lunch. Och sen ska vi köra till lund och köpa datorn!!! :D Yeeeah, håll tummarna för mig att allt går bra :)

Det var verkligen jätte trevligt hos Carol igår :) Love you fliss.
När jag kom till ystad så fick jag äran att hämta pizza, men väl inne på pizzerian tar dom inte kort. Så säger jag att jag kör och tar ut pengar. Då säger bagaren "Nej, inte köra. Gå. Det är svårt att köra". Alla som vet vart Caspers pizzeria ligger vet att man inte egentligen ska köra dit, för det är enklare att gå. Och med en närmare eftertanke så var det lättare att gå till bankomaten istället för att köra ystad runt för att kommer dit, det är helt otroligt vad många enkelriktade vägar det finns där :P he he.
Sen körde vi på chips-jakt, men det slutade med att både jag och Carol började skrika i bilen och jag gick in på turken och köpte chips. HAHA! Nej, skämt och sido ;) Vi är verkligen tramsiga när vi sätter den sidan till. Men fan, man ska vara det ibland :D
När vi kom hem så blev det tv-tittande, vi tittade på Tila tequila och det är ju helt sinnes vad folk gör för att bli b-kändisar ;) ha ha! Jag kokade flera koppar te, nej men två stycken alla fall :P Hjälpte lite mot halsen.

Nu ska jag läsa lite bloggar, sen ska jag plocka fram maten :) Vi hörs sen på min nya dator . Och förresten ska jag träffa Becka idag. Helt otroligt vad länge sen vi träffades ! Ända sen i januari om jag inte har helt fel för mig.
Ciao!

At Carol / chips-jakt

Vi är så knäppa! Vi körde runder i en halvtimme i ystad och letade efter sourcream and cheese chipsen, men hittade inte dom. Så vi gav upp helt enkelt.
Nu ska vi kolla på film, vi ses imorron! Ciao!


Snacka om förvirrad

På tal om att Sanne var på intervju i fredes.

Jag: Jag tror att Sanne skulle passa bra som städtant.
Marre: Men hon jobbar inom vården nu.
Jag: Jaha, som sin mamma då.
Marre: Nej! Hon är hundtrimmare!


En eftermiddag med girlsen

Marre hämtade mig vid tolv tiden, så körde vi till hennes lägenhet och tog lite räkningar. Sen körde vi in till Ystad, eller rättare sagt till Hedeskoga och skulle hämta upp Sanne, men hon skulle precis gå ut med henne hundar, så vi följde med henne. Det var ju inte den lilla biten vi gick heller, så jag var ju ganska död när vi kom till bilen igen. Så vi körde in till stan och kollade lite i affärer, fikade på snuggles. Dom tjejerna kan ju inte fika, dom stressar! :p ha ha! Och så kollade vi lite i affärer, studenten är ju snart här och min lilla söta Carol tar ju studenten iår :) Och jag måste fixa present och klädsel, och dricka! Herre gud, vart ska jag få alla pengar ifrån? :p haha! Ställa mig på gatan eller? HAHAHA!
Nåja, när vi kom till tomelilla igen så gick vi in på systemet för Marre skulle ha dricka till helgen och så träffade vi på lotta.

Nu är jag så himla trött så jag ska nog sova en timme eller två. Tror att min kropp hade gillat det ;) he he.. Ska nog träffa Carol ikväll om tiden räcker till ;) Ska ju upp tidigt imorron och köra till lund och köpa datorn ;) YEEEAAAH!

Färgen på bilen

Jag står och ska precis börja städa den nya bilen.

Jag: Pappa, sa du inte att bilen är svart?
Pappa: Jo?
Jag: Men den är ju lite mörk lila metalic
Pappa: NEJ! Den är Novasvart!

Tydligen är inte lila en manlig färg på en bil :P Och det är så när solen står på så skimrar den i lila. HAHA!

Bafucin

Jag käkar bafucin (sugtabletter för halsen) som fan nu, men inte fan hostar jag mindre :P
Jag städa och tvättade bilen innan, fan va den var skitig invändigt. Nåja, när jag var klar med det så körde jag in till tomelilla och visade upp den :D he he. Först körde jag till Tessan och lämnade nyckeln, sen träffa jag på mamma och tog en hotdog med henne på bertils.

Imorron ska jag kanske leka med Marre, jag får se hur jag mår. Jag hatar att bara sitta hemma, speciellt nu när jag inte har någon dator :P he he, och nu börjar jag bli lite mer frisk och sover inte lika mycket.
Grattis till C-kortet Marre! Så avis jag är :P hi hi.

Glöm inte House ikväll!

Nu börjar det åska och blixtra ockå.. Damn!

Nostalgi!

Jag var precis ute och provkörde pappas nya bil. Och jag måste bara säga NOSTALGI! Vi hade en Opel Omega för några år sen när jag övningkörde. Och det är exakt samma motor i denna nya och nästan exakt samma V6-ljud. Plus att det också är en automatare. Ett litet minus tycker jag, för det är inte samma känsla när man kör. Men jag vänjer mig :) Synd bara att det inte är en Omega, för då hade jag dött :P


Fattar jag också

Till anonym: Jo, jag fattar också att det var ett skämt ;)

Idag är det lite bättre. Febern har gått ner lite, men jag är lite hes istället. Imorse lät jag som en groda :P ha ha!
Det blir ingen dator idag, så jag passar på att låna pappas när han inte är hemma. mohaha! På tal om det, så har han köpt en bil! Hör och häpna! :D ha ha! Så nu kommer jag kunna köra till jobbet som vanligt. Det är det som har oroat mig lite nu när mamma har bilen, hur ska jag komma till jobbet? Visst, där går tåg och buss. Men sen är jobbet inte direkt inne i Ystad, så det är en ganska lång bit att gå. Och nej, jag har inte råd att köpa en egen bil. Än.

Jag ska köpa datorn på torsdag istället. Phu, hur ska jag klara mig utan dator i två dagar till? Äsch, har jag klarat mig sen i lördes, så klarar jag det lite till :) Det är tur att jag blev sjuk så att jag inte orkar sitta vid datorn en längre stund :P Gårdagen bestod av att sova och ligga i sängen.

Det slår aldrig fel. När jag är sjuk så bestämmer jag alltid mig för att motionera och "banta", Men när jag blir frisk är det som bortblåst.. Igår låg jag i sängen och tänkte "Jag måste börja ut och gå mer, det är snart bikini-säsong", kanske lite sent påtänkt? Mhm! Inte fan kommer jag gå ner mina 15-20kilo på några veckor. :P

Nu ska jag ta en alvedon och lite nässpray, sen ska jag föna håret.. Palla fixa sig mycket när man är sjuk och bara ligger hemma :P ha ha! Ciao!


Jävla max

Jag har ingen aptit, men ändå vill jag ha en stor fet hamburgare. Vaddå matberoende? :P ha ha! Sen blir det inte bättre att dom visar Max-reklamen på tv :p ha ha!
Nåja, jag tog en macka och ett glas juice.. Jag ska nog sova lite nu.. är ganska trött.


Jävla sjuka

Jag har världens utrustning på mitt nattduksbord. Febertermometer, nässpray, bafucin, alvedon, flaska vatten, en kopp med kallt te som jag lätt kan värma i micron. Jag ska fan bli frisk! Fattas bara klementiner.
Jag vaknade klockan åtta imorse och var helt kass i halsen. Plus att hundarna började skälla då, gud va jag inte har saknat dom. Alla fall, jag gick motvilligt upp och gjorde lite te, sen satte jag mig i sängen, satte igång tvn och drack. Sen kunde jag inte somna förrän vid nio, vaknade tio, drack te, och sov till elva. Sen gjorde jag faktiskt lite soppa. Jag har bara legat i sängen och försökt sova. Det är verkligen skit jobbigt, för jag har sån febervärk, men ändå är jag rastlös. AAAH!

Pappa var så snäll så att jag fick låna hans dator och lägga mig i sängen. Jag ska inte jobba förrän på söndag, men man vet aldrig om chefen ringer och vill ha in mig, och då måste man vara utvilad. :P

Jag är hungrig, men jag orkar inte äta.


Jag med speecheasyn.


Jag kommer dööö!

Mmm, jag var hos doktorn idag. Och jag har svininfluensan!! Men eller hur? Det är en vanlig förkyldning.
Ja, jag har feber, halsont, hosta, snuva, men det är en förkyldning.
Nu ska mamma ta datorn .. troligtvis köper jag en egen imorron! Ciao!

Sjuker..

Åååh vad jag är sjuuk! Svullen hals, feber värk och hosta. Damn you alcohol!
Alla fall, jag och pontus körde in och handlade lite mat, eller kanske inte så lite? Men först så satte vi oss på bertils och käkade glass med mamma och pappa.
Jag och mamma ska till Elgiganten i Lund på tisdag och köpa dator :D YEAH!
Nu ska jag läsa lite bloggar, sen ska jag lägga mig i sängen igen.. Fan va jag har ont i svanken!

Förresten.

Datorn som jag vill ha finns inte i Ystad. Damn! Det närmaste var i Lund. Men det gör nog ingenting, kan man gå in på Nova Lund också och shoppa lite ;) Fast det har jag inte råd med om jag ska köpa en dator! :P
Min bror kollade på min dator och gav upp efter två mintuter. Pappa har gett upp hoppet om min dator, så nu har jag verkligen inte dator som funkar. Så berättade jag för pappa att det finns en jätte billig dator på elgiganten och jag har pengar till den. Och så säger han "Ska du verkligen lägga pengar på en dator?" I dagens läge gör man faktiskt det. Datorer har en sån stor roll i sina liv så det nästan är skrämmande. Hur ska jag annars kunna betala mina räkningar? :p ha ha! Fast en bil hade kanske varit bättre att investera? Men för att vara ärlig är dator billigare :D

btw, Lotta hur blev det med invignings-fikan på Espresso House? Det har gått flera veckor nu ju. Nästan ;) ha ha!

"De kallar mig hingsten"

Gårkvällen var jätte trevlig. Jag, Elna och Michaela satt ute på den inglasade balkongen typ hela källen och drack vin. Sen vid elva tiden så begav vi oss ner till Donna gina, där vi började med en bricka (ni som inte vet innebörden med det, så är det en bricka med fem snapsar för 100kr). vi träffade på trevliga folk, för en gång skull när man är där. HAHA! Fast sen kom där fram en "gubbe" (40års åldern) och sa "Jag känner igen dig" Jahaa.. men vi kom aldrig fram till vart han kände igen mig. Men alla fall, han var taxi, så jag skojade om att han kunde köra mig hem. Men sen sa "jamen, skit samma jag har inga pengar, jag tar tåget hem" och så böjer han sig fram till mig och säger "Men det kan vi ordna, de kallar imig hingsten, men jag vet inte varför" Och så blinkar han. ÖÖÖÖRK! Jag blev så chockad så jag visste inte vad jag skulle säga. Jag skulle egentligen gett han en örfil! Pervo! Letar efter lammkött som mig, usch usch usch!!
Nåja, sen blev det en drink. Ja vi träffade också en skit schysst kille, han var alban, men det skulle man inte kunna tro. Jo när hans andra kompisar kom så blev han mer macho. Men schysst var han :)
På tåget hem träffade jag en bekant, så vi satt och snacka hela vägen hem. Ja förresten, tåget var skit försenat! Jag kom inte hem förrän klockan två. och jag skulle egentligen varit hemma halv två :p ha ha!
Sen när jag hoppar av tåget så möter jag en gammal elev som jag hade när jag paktiserade som "assistent-sylärare" på kastanjeskolan. Som vanligt skulle han tigga sig, och som vanligt sa jag "Jag ger inte kyckligar gift" HAHA! :D Han trodde verkligen att jag skulle ge han. Hell no!

Nu ska jag läsa lite bloggar, kan tänka mig att det är mycket att läsa. :) Ciao.

Far vidare

Nu har vi druckit lite cider och vin, och det blir nog att vi drar till Donna Gina. Sen klockan ett tar jag tåget hem :)

At Elna

Nu är jag hos Elna och Ronny. Det blir lite fest och dricka ikväll :) Mums mums. Jag är inte världens festklädd idag, men det blev jeans och min nya huvtröja :) Lite mys alla fall.
Min bror har inte kollat på min dator än, så det blir troligast imorron, hoppas att det går att fixa, alla fall så länge tills jag har köpt en ny. Hoppas också att den datorn finns i Ystad. :) Och att jag har råd att köpa den förståss.
Nu ska jag sminka mig lite. Hann bara precis att duscha, sen hämtade dom mig.
Vi hörs imorron! Ciao Bella.


Städa städa.

Nu tänkte jag att jag skulle städa lite.. Komma iordning och installera mig lite. Undrar vart jag ska göra av alla kläder?:P Jag får be pappa att han borrar imorron ;) he he. Han är ju sååå glad för det, inte.
Hörs kanske senare.. Mammas dator och mamma ska sova hemma inatt.

Hittad!


www.elgiganten.se

Den ska bli min. Om jag så ska göra en springnota :p ha ha!

Helvetes dator piss och mög!

Tror ni inte att min helvetes dator inte funkar?! Nja, kan ju vara för att den föll. KABOOM! sa det. Och nu vill den inte starta. :( Jag fällde faktiskt en tår. Men jag har inte gråtit på ett tag och jag har många känslor i kroppen, så det var ganska skönt att gråta. Jag skiter mest i själva datorn, men alla bilder och skit. Bloggen kan jag egentligen vara utan, eller så kan jag komma underfund med hur man mobilbloggar. Men då blir min mobilräkning ganska hög :P Nåja, min käre broder ska kolla på den sen. Just nu sitter jag vid mammas, tänkte att jag skulle gå in på elgigantens hemsida och kolla ut en billig dator, ååh jag som är såå rik! NOT! ha ha :P

Nåja, nu har jag flyttat hem alla fall, det kommer bli ganska tomt efter att mamma har flyttat. Hon tar med sig dom flesta möblerna, och ALLA hundar. GÖTT :D Ja förutom Dolly, hon ska ju vara med mig och izzi :)

Det regnar.

Nu regnar det igen. Ska vi få sommar snart eller? På tal om det så måste jag nog köpa luftigare skor och kortare byxor. Ja, till jobbet :P Man går inte precis i jeans och sneakers i 40graders värme :P ha ha! Mina skor är verkligen värdelösa, men dom är köpta på boan ;) Men dom andas inte alls, så ni kan tänka er vilken tåjams jag har när jag kommer hem från jobb. Jag ställer mig alltid i duschen och tvättar av fötterna och tvålar in dom. Det värsta jag vet är svettiga fötter :P

Nåja, jag får nog stänga av datorn nu och sova. Ska upp relativt tidigt imorron :) Jag måste skaffa rabattkort också.
Sleep well everbody! :)



Kläder !

Jag klickade faktiskt hem lite tröjor från halens.se som jag kan ha på jobbet. Och så slank där med en jätte söt och billig jacka :D



Denna jackan kostade otroliga 75kr, så jag var tvungen att köpa den ;) Jag hittade alla kläder i fyndhörnan. Tröjorna kostade under 100lappen.
Så i början av Juni får jag hem paketet :)

At last

Äntligen hemma och i sängen nu. Det blev inte jätte sent, slutade halvt tio, men kom nog inte från ystad förrän tio :P Pappa skulle hämta mig och det kan ju ta tid :P Jag fick gå ända till bilprovningen, det är ganska långt från mitt jobb, ha ha!
Sen när vi var i tomelilla så gick vi in på filmgiganten och köpte lite godis :)

Jag börjar bli lite säkrare på mitt jobb nu, men det är ju för att jag kan mer och har kommit in lite i rutiner. Men jag är långt ifrån proffsen ;) ha ha! Jag jobbade med Kalle idag och det är alltid lika härligt att jobba med honom. Han är typ 50år och ser ut som 35-40, helt sjukt :P Men han ser efter mig och det är skönt.

Btw, jag ska flytta hem imorron ju :) Så vid elva tiden kommer jocce med bilaxbilen och vi kör in alla sakerna. Gud va jag kommer sakna Tessan och alicia.. och Tomelilla också, nära till det mesta :) Men det är inte svårare än att jag kan ta tåget eller bussen in :) he he.

Nu ska jag läsa lite bloggar, det blir nog ett inlägg till innan jag ska somna.

Snart jobb.

Ha ha ! Jag rakade mina ben idag, men inte blev det bra.
Nu har jag precis käkat, ska bara fixa håret och vänta på mamma..  Blää.
Hörs senare ikväll! Ciao!

Jag orkade helt enkelt inte.

Min syster Chanette ringde och väckte mig vid tio tiden, men sen lyckades jag faktiskt somna om igen. Jag somnade inte förrän vid fyra tiden inatt så jag var ganska trött. Halv ett vaknar jag igen.. ooops!

Alla fall, det blir fortfarande jobb idag. Och mamma ska köra mig eftersom hon ska hämta pappa, och jag haaaatar att behöva ringa sen och bli hämtad. Eftersom jag vet inte när jag slutar och det kan bli närsomhelst.. Nåja, sånt är livet när man inte har en egen bil. Fan ta saaben som körde på min fååård!

Nåja, jag ska kolla lite bloggar, sen blir det en dusch.

Glasögon?


Passar jag i glasögon, vad tycker ni?

HAHA! inte världens bästa bild ;)

Nu måste jag nog nanna :S

Skönhet kommer innefrån och det är inte innefrån den lokalen!



Tiffany Persson är bäst!

Mys med åska och regn

"Myteri allihopa! Godis är gott!" - Tiffany Persson

Gud så mysigt vi hade. Det blev grillning med Jocce, Tessan, alicia, David och Dick. Jätte god mat, och bärpaj & glass till efterrätt.. Och när vi hade grillat klart så börja det småregna, sen kom det väl en jävla åska som heter duga! Vi satt i uterumet och bara mös, jätte mysigt :)
Sen när jag och T-A skulle gå hem så ösregna det fortfarande, men tvugna var vi att gå hem ju. Både jag och Jocce hade druckit. Ja, dick bjöd ju faktiskt på vin, och det kunde jag inte motstå. Även om det var rött. Konstigt nog har jag börjar gilla rött vin :P hmm.. Alla fall, när vi var hemma skulle hundarna ut och dom är inte glada för regn, speciellt inte izzi, hon kissade det snabbaste hon kunde, först ville hon inte ens kissa, men jag tvinga henne. :P ha ha! hur man nu kan göra det?

Förresten ska jag jobba imorron kväll igen.. Blää, Anna skickade innan idag och frågade om jag kunde jobba, klart jag kan. Men vill jag? HAHA :D Money money money! Spargrisen blir alla fall glad :) Kanske skulle skaffa en sån så att jag kan lägga mina pengar?

Nu ska jag läsa lite bloggar! Ciao.

btw, är det nån som har länkat till mig? För det var ju jävlen var många besökare jag helt plötsligt fick :P ha ha!

Grill time!

Snart ska vi bege oss till till jocce för att grilla.. Kommer senare.
Jag luktar godis ;)

Vart är du min älskade?



Seriöst, denna är den bästa smaken som finns att ha! Men inte fan kan man hitta den nånstans! Jag har letat och letat, men kan inte hitta den.. Snyft. Säg till om ni ser den nånstans.

Brist på annat.


Så söt :D


Armband och örhänge.

Vanilla Strawberry.. mmm :D

btw, det är tvättdag och jag är totalt osminkad! YEAH!

p.s. 23unika besökare ;) ha ha! Det börjar gå mot målet.

Vart håller ni hus?

Klockan är snart tre och min statistik står på 13unika besökare. Hmm? Var är dom 40 resten?

Jag håller på att tvätta, ååååh såå rooooligt! HAHA! Undertiden tiden kollar jag lite på halens.se och ser om jag kan hitta någon jobbe-tröja, det har jag inte gott om lixom. Och sen tänkte jag att lotta också skulle hitta nånting där så att vi kan dela på frakten (man måste tänka lite ekonomiskt, he he) Men hon hade inte tid att kolla förrän om en timme.. Blää.

VARNING!



Antagligen av egen erfarenhet har min vän patruska varit på boan idag, och då har det varit sjukt mycket folk som vanligt. Som där altid brukar vara på helgdagar när folk är lediga. Alltså, jag går till boan en annan dag :) Så bråttom har jag inte att köpa leggings, även om det är sjukt varmt idag och det hade varit skit skönt att gå i leggings och kjol. Hmm, kanske också skulle köpt en ny kjol? Jag kollar runder lite på nätet ;)

Shoppa igen?

Jag kom på en grej. Jag behöver leggings! Kanske ska ta en tur till boan? Eller dom har kanske inte ens öppet idag? Det är ju faktiskt Kristi Himmels dagen eller vad det nu heter :P ha ha!
Nu får jag väl köra ut saaben till mamma och pappa. Och lämna lite grejer .. Jag har inge grejer egentligen, bara lite smått. Hmm, får se vad jag kan hitta :P
Ciao!


Förrsten, paketet kom igår ;) Sååå söta grejer!

Sen kväll

Det blev verkligen en sen kväll igår på jobbet. Gästerna gick inte hem förrän halv elva och vi var inte klara förrän halv tolv cirka. Men annars var det ganska lugnt, det var drickan som var lite jobbig eftersom dom satt vid småbord och det blev mycket spring, men sen var det lugnt :)

Ändrade planer igen!
När jag sitter vid frukostbordet så kläcker Tessan ut sig att vi inte kan låna bilaxbilen idag (vi är lite tvugna att låna den om vi ska flytta stora grejerna) Alltså, vi kan inte flytta idag som planerat. Det blir på lördag istället. Dryyyyygt.

Nu ska jag snacka lite med Carol i tele.

Paket !

Mitt paket från H&M har kommit ! Ska hämta det innan jobb.

No more

Nu ska jag göra lite mat, sen ska jag duscha, sen ska jag köra till jobbet. Köra saab :P Det blir ingen mer bloggning för mig förrän jag kommer hem. :) Ciao!

Är det sant?



- Jag går hellre i mjukisbyxor än jeans. Jag tycker att det är mycket bekvämare att gå i mjukisbyxor eftersom att man kan röra sig friare med benen. I jeans blir det så stelt.

- Jag solar solaruim naken. Okej, det kanske ni inte behövde veta, men va fan. Jag tycker det är mycket bättre, slipper man få white-ass.

- Jag var en turgumma när jag var liten. Notera, när jag var liten. Alltså, inte nu. HAHA!

Tredje världskriget är här !!

Jag vaknade halv sex imorse av ett jävla hajloo! Det åskade, blixtrade, regnade och det haglade! Haglet var stora som iskuber, trodde fan att fönstret skulle gå i sönder.
Jag är inte så rädd för åska, tycker det är ganska mysigt. Jag gick alla fall upp och kissade, ställde mig vid fönstret och tittade ut på floderna som rände längs gatan ner. Mys mys. Sen gick jag och la mig igen. Izzi var lite rädd så hon fick ligga bredvid mig en stund i sängen tills regnet hade slutat. Sen kunde jag fan inte somna förrän halv åtta tiden! Lite störigt! Jag var ju ganska trött, men kunde inte somna. Skit jobbigt.

Så vad händer idag? Ska jobba ikväll. Börjar inte förrän halv sju på kvällen!
Nu är det hem till gården! Damn tessan som har tvingat mig att följa det :P ha ha!

Dax för bingen

Jag börjar få lite färg på kroppen nu tycker jag :)
Nu ska jag lägga mig och läsa lite i boken.. Jag har läst ett kapitel, dålig stil av mig :P he he.
Go natt !

Dax för bingen

Jag börjar få lite färg på kroppen nu tycker jag :)
Nu ska jag lägga mig och läsa lite i boken.. Jag har läst ett kapitel, dålig stil av mig :P he he.
Go natt !

Sober


dålig solarium stund.

Jag gick till Konsum och verkligen yrade runder där. För det första har dom gjort om för hundrade gången, sen visste jag inte vad jag skulle köpa för mat. Men det blev färdiga lasagne portioner, två för 15kr och där inte ett ord svenska, och vitlöksbröd. Snabbt och enkelt. 
Efter maten så gick jag och sola. Men jag måste säga att det var fan inte skönt idag! Jag svettades som en gris och visste inte vart jag skulle bli av. Not funny, men mina muskler mjukades upp, så det var skönt :)
Nu väntar jag på bättre tider, eller rättare sagt House !



Visste ni att han är britt och måste ändra sin dialekt?
Och att han har varit med i Black Adder med Rowan Aktinson som ung?

Kämpa gumman

Det går inte en dag att jag inte tänker på dig. Jag drömmer om dig, du är med i mina drömmar.
Även om vi inte umgick på den sista tiden, men det har sin anledning.
Du är min vän, kommer alltid vara. Hur det än går.
Jag och vår gemensamma vän har alltid sagt att det kommer hända dig nåt en dag.
Jag ville egentligen tro det, men när dagen väl kom börja jag gråta.

Kämpa gumman för allt du har och lite till. Du finns i mina tankar, så som många andra.
Du är älskad, se till att bli bättre. <3

Hungrig!

Nu är jag hemma igen. Tänkte att jag skulle bege mig till konsum och handla hem lite mat, men vet inte riktigt vad jag ska handla faktiskt. Det är ganska tråkigt och laga mat till bara sig själv, men det kanske blir nåt superenkelt för jag är ganska trött. Även om det inte var så mycket på jobb idag, men som sagt, chefen ringde och väckte mig :P ha ha!

Jag ska lätt se House ikväll. "Smith" som var med i Sex and the city serien är ju med :) Spännande!

Löste sig

Tessan fick inte såld bilen idag. Så mamma slipper köra och lämna/hämta mig. Shit, om man kanske skulle spara till en bil istället? Carol förvarnade mig att jag kommer nog jobba ganska mycket i sommar, och då är det ganska jobbigt att behöva vara beroende av andra. Och jag håller med henne, jag hatar att vara det. Jag säger alltid "Jag kan själv" och det är skit jobbigt att fråga om man får låna bil.
Ska strax köra till jobbet. ciao.

Så svarar man inte !

Min chef ringer till mig halv tio.

Jag: *yrvaken* Ja, hallå?
Chef: Så svarar man väl inte?!
Jag: Nähä?
Chef: Nej, man svarar med "Hej det är Pauline"
Jag: Ja okeej, "hej, det är Pauline"
Chef: Så det lät bättre. När skulle du börja idag?
Jag: Halv tre.
Chef: mhm, kan du börja halv två?
Jag: *suck* Ja det kan jag göra.


Jag hatar när chefen ringer och ändrar tiden. Om jag nu inte kunde börja tidigare så är det skit jobbigt att säga nej, eftersom man egentligen inte vill säga nej. Man vill ju vara tillgänglig.
Nåja, efter samtalet kunde jag inte somna om, så jag skickade med söt istället. :) Sen gick jag och duschade, nu sitter jag här. Ska snart ringa till mamma och fråga om jag får låna bilen, eller hon ska köra mig. Seriöst så tjänar hon på att jag lånar den, alltså pengar mässigt. För om hon ska köra för mig, så ska hon köra dit, sen hem. sen dit igen och hem igen. Medans jag bara kör dit och hem, förstår ni tanken? :)
Jag får väl slita mig från datorn nu . Ciao!

Privat

Till anonym:
Det finns en anledning varför jag inte har skrivit att mina föräldrar ska separera eller varför jag inte har skrivit ut vad jag tycker och känner. Jag tycker att det är för privat och jag vill inte skriva för privata grejer i bloggen.
Det skulle också vara rätt intressant och veta vem som undrar?

Upp och ner, ner och upp

Det är så himla mycket som jag tänker på just nu. Flytten, jobbet, stamningen, mina föräldrar, mina syskon, min framtid. Listan är så himla lång och min hjärna går i 110.
Men jag överlever, det gör jag alltid :)

Svar på tal (stamning)




en fråga, kan du sjunga utan att stamma? kommer din stanmning gå bort nån gång? jag stammade själv extremt grovt när jag var yngre till att jag fyllde 13 sen bara försvann det totalt. :P

Ja, jag kan sjunga utan att stamma. Dom flesta "stammare" gör det, eftersom talet flyter på mer. Min logoped brukar skoja med mig att jag ska sjunga mina ord :P Eftersom det är lättare att prata då.
Stamning är så individuellt, jag kan aldrig veta om min stamning kommer gå bort. Vem vet, min kanske går bort när jag är 30, eller så går den aldrig bort?
Stamning är ett mysterium. Forskarna håller på att få fram svaret. Där finns hundra teorier, men inga korrekta svar.
Det är ju kul att din stamning gick bort :) Jag önskar också att min kunde det. Men tur att där finns hjälpmedel ;)

Fotboll.

När jag kom hem så ringde tessan och fråga om jag ville komma ner till torget och sola lite. Självklart :)
Nu ska vi käka macka sen ska vi titta på fotboll. Det var länge sen jag såg det, så det kan bli rätt spännande.
Svar på tal kommer senare ikväll.
Ciao!

Förresten, viktigt!



Har jag berättat att jag ska få en till hund? :) Jag har för mig att jag har skrivit för länge sen att jag fick en? Det är alla fall samma hund, bara det att jag har inte haft tid med två hundar innan. Och nu när jag ska bo hemma hos pappa så blir Izzi ensam här. Väldigt tråkigt för henne, så jag sa till mamma att jag ville ha Dolly också. Hon är också min bebis :) Visst är hon söt?

Hemma i Lunnarp

Nu har jag precis lastat alla mina lådor och sopsäckar. Och så tänkte jag att jag skulle dammsuga mitt rum.. Mm, visst. När jag sätter igång dammsugaren så låter den som en stucken gris. Alltså, påsen är full! Och finns här några påsar i huset? nej, så klart inte.. Ingen har orkat köpa på flera månader. AH! Jag fick helt enkelt sopa upp allt skitet. Och mamma har inte städat efter hennes fågel Nicke så här låg fågelfrö och fjädrar i hela rummet! Vet ni hur svårt det är att sopa upp fjädrar? Det är svårt eftersom dom flyger runt hela tiden! Därför är det bättre med en dammsugare!
Låter jag irriterad idag? Nja, jag är det lite faktiskt. Men mitt hår ser bra ut alla fall ;) ha ha!

Så här ser mina rum ut förtillfället.

(Efter sopningen)

Ja, nu har jag väl inget mer att göra här. Ciao!

Fräsch igen / Ändrade planer

Så skönt det var med en klippning, nu mår mitt hår bra igen :D hi hi.
Sen var jag en runda på arbetsförmedlingen och fick min närvaro påskriven, och när jag skulle gå till posten och köpa ett frimärke, då har dom stängt! Mellan tio och tre! Vad är det för jävla tider? Jag skulle också posta iväg mitt paket. ÅH! Får jag gå ut i detta pissvädret igen! Hur jävla kul är det? Inte ett dugg.

Nu drar flytten ut på tiden. Jag ska alltså inte flytta idag. Kanske inte förrän på torsdag, bilen som vi skulle låna kan vi inte låna idag. Och eftersom jag ska jobba imorron och på onsdag så blir där ingen flytt där heller. Så typiskt. Jag blev lite ledsen, för jag var ganska inställd på att flytta idag. Men sånt är livet!


Visst ser det friskare ut? :) och btw, jag älskar min nya tröja!

Go natt

Nu ska jag vara tråkig och lägga datorn åt sidan, gå ut med hundarna en sista gång, lägga mig i sängen och räkna lite på mina jobbtimmar, sen läsa lite i min nya bok och sen ska jag sova. Gott! :D
Vi hörs imorron! Go natt !


Im Back!

Har ni saknat mig? Jag har faktiskt saknat er lite ;) ha ha! Nej, men det har varit skönt att vara ifrån bloggen och allt vad dator heter. Visst, Marre hade faktiskt en dator hemma men jag valde att inte låna den, för att bevisa för mig själv att jag kan faktiskt vara utan det också. Jag ska inte behöva vara beroende. Och jag hoppas att ni förstår det, för bloggen har tagit upp lite för mycket av min tid tycker jag.

Alla fall, det var jätte trevligt hos Marre. När jag kom dit så knäckte vi var sin cider. Ja, jag som inte skulle dricka alkohol? :P Men det blev bara två stycken, både jag och hon var jätte trötta. he he. Så klart kollade vi på Eurovision SongContest! Jag tyckte faktiskt inte att där va nån wow-låt iår, där va så klart några som var bra. Men den sämsta var Ukraina, både låten och temat var ju gräsligt! Strippor ska vara på strippklubbar! Inte så Eurovision SongContest!
Jag tyckte Norge var bra, låten var jätte mysig. MEN! Det är ingen schlager-låt! Nåja, jag antar att schlager inte är schlager längre, för tydligen har folket bara 50%röstmöjlighet. Där är en jury också!

Nåja, sen vid elva tiden gick vi en runda med Izzi nere i byn. Dom bor ju ganska centralt i Simrishamn. När vi kommer hem är röstningen i full gång! Hälften av länderna hade redan röstat, fuck också, vi missade vem som pratade för Sverige, nån som kan berätta för mig?

Idag när vi vaknade så gjorde vi oss iordning och drog ner i stan för lite frukost. Izzi fick självklart följa med som hon tyckte mycket om :) När vi hade ätit så gick vi ner i hamnen och köpte var sin glass och satte oss vid den lilla stranden. Det var två flickor som hade strandsatt sig på flotten som flöt. Så dom var tvungna att hoppa i vattnet, som tur kom inte vattnet mer upp till midjan, men ändå :P he he. Dom gör nog inte om det igen.

Sen körde vi till Hammenhög för att kolla på hängmatta. Jävlig dyr va den, så vi körde hem igen. Bestämde oss för att hyra en film och käka chips. Vi såg "Its all about... the women". Väldigt bra film, förutom att Meg Ryan ser ut som en skräckfilm efter alla hennes skönhetsoperationer.

När vi körde hem låg Izzi helt uslagen i sin korg i sätet. Hon brukar alltid sitta upp och hålla huvet nere när hon åker bil. Men nu låg hon lugnt och sov. Så underbart och se. Det är helt otroligt vad jag älskar den hunden, som om jag hade själv fött henne! haha!:D

Nu när jag kom hem så gick jag raka vägen in i duschen och nu sitter jag här. Helt trött och har ungefär 65inlägg att komma fatt i. Hur sjukt är det? :P ha ha!

Imorron ska jag flytta. Det är ganska otroligt det också. Klockan tio ska jag klippa mig, sen ska jag till arbetsförmedligen och få påskrivet ett papper, sen måste jag till posten och posta det och en jävla film jag har fått hem. Ja jag har avslutat det jävla kontot! Det kostar ju att skicka tillbaka skiten också!

Jag ska alldeles strax gå och lägga mig. Jag tror att jag tar med datorn in i sängen. Kanske hörs sen? Ciao!

utgång ändå.

Nej, det blir inget festande. Men jag ska faktiskt sova över hos Marre inatt eftersom hennes pojkvän ska köra till uppsala :)
Så det blir nog ingen mer bloggning ikväll :) Inte förrän imorron!
Ha en bra fredag! Ciao!

Mysig hemmakväll

Det blir ingen alkohol för mig idag, jag känner att jag skulle kunna somna vilken sekund som helst. Så istället blir det hemmakväll med Therese, Jocce och Alicia, blir så klart Eurovision SongContest och gott till det ;) he he.
Jag har också städat på mitt rum idag, det blir alltid så när man har jobbat, men är så igång på jobbet att man blir det också hemma, man kan inte sitta still förrän några timmar senare. Så när jag ändå var igång så städade jag på mitt rum och organiserade lite. Tänkte att jag skulle ta ett lass imorron igen till lunnarp. På måndag flyttar jag troligtvis, eftersom jag ska jobba tisdag och onsdag.
Nåja, nu ska jag göra nåt vettigt. Ciao!


Izzi hos oma

Sjukt krångliga folk.

Vilken dag på jobbet. När jag hade varit där i 3 timmar kändes det som att jag hade varit där i 7! Det andra stora sällskapet hade förbeställt innan, men ändå var det några stycken som ville byta. HEELL NOO! "Tyvärr, maten är förbeställd så ni kan inte byta" Och så var det en pucko man som var allergisk mot skaldjur, men hade inte meddelat det innan. ÅH! Man blev så knäpp! Och eftersom jag inte har kommit in i rutinerna riktigt så gick det lite saktare för mig. Men maten och drickan kom ut alla fall :) he he.
Sen klockan fyra fick jag sluta.. Herre gud, de fyra timmar jag jobbade kändes som 8. Nåja, man vänjer sig antar jag :)

Så vad händer ikväll? Egentligen var det meningen att det skulle bli grillning och brännboll, men eftersom det regnar så blev det inställt. Men jag vet inte om jag är festsugen idag, jag känner mig så himla seg. åååh.

Bråttom

Nu har jag nog väldigt bråttom till jobbet. Sitter i handuk och jag ska köra klockan elva hade jag tänkt, för jag ska till systemet ifall det händer nåt roligt ikväll, och om jag pallar :P he he.
Ciao!

Hon ba Han ba och vi ba wooow

Mojjan bjöd på moussaka idag :D Mycket gott! Sen lagom till rabarberpajen var klar så skulle jag åka. Jag skulle nämnligen leka med Marre. :)
Vi körde till Ystad och hämtade upp hennes mamma, sen körde vi en bit utanför. Marre skulle pröva ett mc ställ. Jag kan ju säga att det ställ var från artonhundrafrösihjäl. HAHA! Och hon som hade sen babblade som in i norden och gjorde ljudeffekter och rörelser så man var tvungen att stå tio meter från henne :D HAHA! Men rolig var hon, men man ska absolut inte prata med henne i mer än 15minuter :)
Sen när vi hade gjort det så körde vi in till stan och körde till streetracet, men vi stannade inte. Sen blev klockan så mycket att vi körde hem. Jag ska ju trots allt jobba imorron. Blää :P ha ha!
Så nu ska jag läsa alla 35 inläggen som är på bloglovin, sen ska jag nanna :)

Shoppingrunda

Ja, det blev ju lite saker på boan så klart. Som jag verkligen behöver! Nämnligen kläder! Kanske inte dom bästa, men bättre det än att gå naken :) ha ha!



Jag köpte:
En huvtröja (bilden)
ett grått linne
mjukisbyxor
Bok - Kärlek nyfikenhet prozac och tvivel
Shampo och balsam

Det kalaset gick på knappt fem hundra kronor, så jag är nöjd :) Nu får jag vänta med att shoppa tills jag har tjänat lite mer pengar.. Det kommer nämnligen ett paket också nästa vecka från h&m och det går på 230kr cirka.
Och jag har beställt klipptid, så på måndag redan ska jag klippa mig! Underbart!

Efter shoppingrundan gick vi till torget och tog en glass. Träffade även på marre :D Alltid lika härligt att snacka med henne.

Nu ska vi gå till Jocce och käka :D Ciao!

En liten tur i byn

Nu ska vi göra oss klara för en liten tur i byn. Det blir bo ohlsson för lite behövligheter och onödigheter, sen måste jag till L.U.G.G och beställa klipptid, Emma kommer svimma när hon ser mina kluvna hårtoppar :P he he. Sen hoppas jag att det blir en glass på torget, för det är sånt strålande väder :D
Ciiiaaaoo!

Goooo morgon!

Hej bloggen!
Hur mår ni idag?
Det är strålande med mig! Förutom att jag är ganska trött och jag fick precis ont i ögonen av ingen speciell anledning, jo det är för ljust idag. Men det är underbart! Solen skiner och inte en moln på himlen :D Tessan skickade ett sms till mig vid nio tiden att hon hade gjort espresso kaffe och kokat ägg så jag fick fan ta mig stiga upp. HAHA! Av nån konstig anledning så steg jag upp, jag hade lika bra kunnat ignorera hennes sms, men då hade hon kommit in och hoppat i min säng :P ha ha!
Nu har jag precis lastat in ett lass i bilen och ska köra ut till lunnarp. Hur ska jag klara mig utanför Tomelilla? Ja, som i alla femton år jag har bott där :P haha!
Vi hörs senare lovers! Ciao! :D


Jag i bulgarien 2008

To-do-list



Imorron ska följande saker göras:

- Beställa klipp-tid, mitt hår är slitet som fan.
- Köra nåt lass ut till lunnarp, lika bra att göra det nu så slipper jag när jag väl ska flytta.
- Träffa Marre.
- Bada Izzi

Svar på tal


"Ska du flytta hem igen?"

svar: Ja, alldeles riktigt. Tessan är såååå jobbig att bo med. HAHA! Nej skämt och sido. Det har ingenting med Tessan att göra, det har varit underbart att bo med henne och lilla Alicia. Visst alla har sina bra och dåliga dagar. Även jag :)
Men det är faktiskt så att jag ska flytta hem igen för att mina föräldrar ska separera, och eftersom pappa bara är hemma på helgerna och var tredje vecka så kan jag lika bra bo där och ta hand om katterna. Eftersom dom inte följer med mamma.
Visst, det låter inte kul att flytta hem igen. Men ärligt talat så har jag mer frihet där, kanske rent av att det blir för ensamt? Hmm. Men jag ska allafall pröva, om det inte funkar så har tessan sagt att rummet står kvar här om jag vill :)

Klicka hem den!


Dessa godbitarna kommer till mig nästa vecka :D ha ha! Dom har ändrat så att man inte får beställa under 190kr. Trams! Tur att man har lite cash nu alla fall ;) Imorron måste jag beställa tid för att klippa håret! Snacka om att det ser FÖRjävligt ut just nu :S

Jag skulle köpt den.


Jag tycker denna är skit söt. När jag och mamma var på Nova lund i måndes så såg jag den, och tänkte köpa den, men sen var vi så stressade så jag la tillbaka den igen. Det skulle jag inte! Åh, så jobbig jag är. Jag tror heller inte den finns i ystad. Kanske ska klicka hem den istället? Den kostar ju bara ca 79.50kr

Mumsigt !

Nu har vi precis ätit kvällsmat och det blev faktiskt hämtmat. Men det var bara för att Jocce kom så sent och ingen av oss orkade att ställa oss vid spisen :P he he.
Nu ska jag klicka hem lite saker från H&M tänkte jag, måste ju passa på medans jag har pengar ;)

Speecheasy



Den syns inte jätte mycket faktiskt.. Och absolut inte när man har nersläppt hår :)
Men det var faktiskt ganska jobbigt att ha den på på jobbet idag. Man hör ju alla småljud också, men visst, jag kanske vänjer mig :) Jag hade faktiskt inte den på hela tiden. Men idag var det begravning, så jag behövde inte snacka så mycket eftersom maten och drickan var förbeställd. :)

Lista!

Jag tog denna listan av ninjayazz :D I hope it's okey !

Matvanor:
Bästa maträtt? Jag tycker om rätt mycket, men jag måste säga Creme fresh a la Charlotte :)

Bästa dryck? Hmm, vet inte.

Hat dryck och maträtt? 
Hmm, bra fråga. Svaldricka och skaldjur.
Bästa alkoholdryck?  Vin och cider!

Använder du smör på smörgås?  Ja.

Smågodis eller ?färdiga påsar? godis? 
Jag käkar inte godis
Favoritglass?
Har inte favvo :P


Shoppingvanor:
Hur mycket shoppar du för varje månad?
Beror sig på.
Har du mer skor än kläder? Nej, absolut inte
Favoritplagg? Mjukisbyxor!
Hatplagg? oversize tröjor

Arbete, utbildning:

Jobbar eller pluggar du?
Jobbar som servitris
Vad vill du bli?  Kläddesigner
Trivs du med ditt jobb/din utbildning? 
Ja, jobbet är väl helt okej just nu :)
Är lönen viktigast?
Klart !

Boende:
Lägenhet eller hus?
Lägenhet just nu, men ska flytta till pappa i nästan vecka. Han bor i hus.
Framtidsplaner med boende? En lyxvåning i Manhattan! :D HAHA!
Litet eller jätte stort? Jätte stort så klart :D
Drömboende? Ett stort hus så att familjen kan komma och sova över en helg :)
Landet eller mitt i stan? Nu när jag är ung så vill jag bo i stan. Men när jag börjar bli gammal så vill jag ut på landet.
Mysigt eller sterilt? mysigt!

Lite allt möjligt:
Har du barn?
Nej!
Är otrohet okej? Of course NOT!
Älskar du någon? Mig själv ;)
Betyder familjen mycket för dig? Otroligt mycket
Är du lojal? Ja, tycker jag
Tycker du om att dricka dig full? Om jag vill det så ja :P ha ha!
Hemmafest eller ?gå ut på krogen fest?? Både och. Det är roligt att vara hemma hos någon och sen dra ut :)


Hemma igen!

Nu har jag nästan precis kommit hem. Det blev bara några timmars jobb, men bättre det än ingenting. Jag stiger inte upp ur sängen för att jobba 1 timme, för det tjänar jag ingenting på eftersom jag har ungefär 2,5mil till jobbet och bensinen är dyr nuförtiden. Nåja, det blev 3timmar, så jag tjänade nåt ju :P
Egentligen skulle jag träffa marre nu ikväll, men när jag hör av mig till henne så var hon på väg nånannanstans för att grilla. Okej? Visst vi hade ju inte spikat att träffas eftersom jag inte visste när jag slutar, men men.
Så nu blir det myskväll hemma istället. :)

Hejdå

Snart ska jag bege mig till jobbet. Åh, vad jag är nojig över om speecheasyn syns. Men varför ska jag skämmas? Jag har inget att skämmas över.. Detta är jag nu. Så det så!
Ciao!

Damn!

Tessan har gjort mig beroende av Hem till gården. Damn you !

Idag blir det jobb, har egentligen inte lust. Jag ska ha min speecheasy på mig också, ska se hur den funkar på jobb :) Ska bli intressant att se.
Nu ska jag kolla vidare här, sen ska jag göra mig iordning för jobb. Vi hörs senare ikväll! Ciao!

Help me Help you

Snälla,
kom och håll om mig.
Säg att allt ska bli bra igen.
Kyss mina läppar
och håll mig hårt.

Allt kommer ordna sig, säger du.
En vacker dag kanske inte du finns.
Låt oss leva för alltid, låt oss aldrig dö.
Solen skiner, och där står du framför mig.
- Vad vacker du är, säger du till mig.
- Tänk att jag är så lyckligt lottad att ha dig.
Solen börjar gå ner, och allt blir mörkt igen.


Färg!

Jag börjar få lite mer färg på huden nu tycker jag :) Visst, jag är fortfarande blek, men jag har bestämt mig för att sola en gång i veckan tills det är dax för beachen. Som alla andra somrar har jag alltid varit sååå himla blek när jag och lotta har börjar legat på playan. och hon har alltid varit utomlands på våren, så hennes bränna är ju gudomlig.


Jag och Lotta Maj 2008. Gissa vilket ben som är mitt? :P ha ha!

Storböla!

Vi har precis kollat på Grey's anatomy, jag och becka satt och storbölade när den lilla flickan dog i sin pappas famn. Guuuuud! Pappan ville absolut inte ge upp om flickan, men till sist gav han med sig och la sig bredvid henne, och så somna hon in. Så dramatiskt!



Hos oma igen

Hej bloggen!
Allt bra med er? Det är bra med mig, lite trött bara :)
Nu sitter jag hos oma igen. Innan idag så körde vi in till sjukhuset, men vi fick inte träffa min kusin eftersom han var på dåligt  humör och han hade precis somnat. Innan vi körde till sjukhuset så tog vi en glas på hamnkiosken, mys mys :)
Sen körde vi till jysk och elgiganten. För oma skulle titta på en bäddsoffa, som inte ens var där, och sen skulle hon köpa telefoner.
Och sen när vi var hemma igen, så var inte Therese hemma så vi beslöt oss för att gå hem till oma och laga mat. Eller jag lagade faktiskt mat :) Jag har inte lagat mat sen jag bodde hos mamma och pappa. Helt sjukt! Jag som var den som alltid lagade mat. Har jag tappat gnistan eller? Hell no! Jag satte mig in i rollen när jag lagade mat här så :P he he.
Snart blir det efterrätt, chokladpuddig från österrike. Sån man kokar! HAHA pappa! :D
Vi hörs sen! Ciao!

Onsdag

Ja, det blev ett litet sent inlägg idag. Men jag steg upp vid elva tiden, sen gick jag och sola, sååå skönt :D Sen var helt enkelt inte datorn ledig så att jag kunde blogga. Men så kan det vara ibland :)
Nu har jag duschat och nudlarna står på spisen. Jag och moster becka ska in till Ystad sjukhus för min lilla kusin ligger där inne och är jätte sjuk. Stackars liten, han är bara några år gammal :/
Vi hörs senare ! Ciao!

Oj då

Nu blev klockan mycket ! Go natt!

Nostalgi-tripp

Jag kollade precis min systers blogg, där hon hade varit ute hos mamma och hittat bilder på oss när vi var små. Hon har fotat med sin mobil, så bilderna ser lite konstiga ut :P


Lotta och jag när vi bodde i gärarp, nej det finns inte med på kartan :P ha ha! (lotta i klänning och jag i kalasbyxor)
Sisters for ever! <3


Är det så konstigt att jag har dålig syn när jag satt så nära tv:n? :P he he.
Lotta i rosa, Chanette i rött och Tessan i gult.


Mina underbara föräldrar när dom var unga :)

Just nu


En gammal bild på mig när jag sov över hos Tessan efter en natt av festande. Man vill inte bli fotad när man är precis nyvaken och bakis :S

Humör: Trött, men glad ändå.
Klädsel: Mjukiskläder och en keps. Bad hairday.
Smink: No makeup at all!
Ska snart: Käka efterrätt, plättar med grädde och sylt :D Mums!

Still at Oma

Vi sitter fortfarande hos oma, och kommer göra det en stund till kan jag tänka mig. Hon ska nämnligen bjuda på mat :) Ugnsbakad falukorv med potatis. MUMS!

Finaste.

The forbidden shoes

Therese har förbjudit mig att ha dessa skor på mig. Anledningen är att dom är så slitna så det är fult, visst dom är jätte slitna dessutom har någon hund tuggat på snörena och där är några vitta fläckar som inte går bort, men det är mina slappeskor och jag älskar dom Dom är så himla sköna! Men hon har förbjudit mig att gå ute med dom! Så jag tiittar nu på Skopunktens hemsida och ser om dom har såna skor igen. Jag köpte dess där för 2-3år sen, så ni kan tänka er att dom är ganska ingågna :P he he.
Det är heller inte den bästa bilden heller på dom, men det var den enda som jag hittade på min blogg :P

Hos Mormor

Nu sitter vi hos mormor och har gjort det sen klockan nio. Men jag har inte fått tummarna ur röven att blogga för vi har ätit frukost,  sen kom kusin vevve med emilia och vevves syster samantha.
Men alla fall, mattläggaren kom inte förrän närmare åtta. Så klart ! Sen blev vi inte klara förrän vid nio för Alicia ville inte vakna även om mattläggaren gjorde ljud för sig. Och han ska inte lägga mattan förrän i eftermiddag eftersom han var tvungen att spackla igen hållen som medföljdes när vi tog bort garderoberna. Nåja, sånt händer.

Jag har haft i speecheasyn nu hela förmiddagen, men efter några timmar så blir man trött i öronen och huvet eftersom det är inte bara ens röst som man hör, man hör alla andra ljud mycket tydligare också.
Tessan sa igår att hon tyckte att hon hörde en skillnad, till der bättre så klart :D Och det fick mig glad så klart, för jag själv tycker att det bara är en liten förändring. Men alla förändringar till det bättre är bra :D

Vad händer annars idag? Kanske en sväng till boan om jag orkar och har tid. :) Annars ska vi bara sitta här tills mattläggaren är klar :P he he.

Tidig morgon.

Vet ni vad? Jag ska lägga mig om en stund. Imorron kommer mattläggaren och ska lägga nya plastmatta i tvrummet, och dom kommer vid kvart över sju, halv åtta.
Men jag är ganska trött så det gör inte mig nåt.. Har ju varit vaken sen kvart i sex.
Så imorron ska vi till oma och becka och spendera frukost och middag hos dom. Sen blir det nog en vända till Bo Ohlsson, jag måste verkligen färga mitt hår. Skulle egentligen behövt att klippa mig också, men vem har råd med sånt? Inte jag alla fall, så rik är jag inte än. Mitt hår börja ljusna, det som jag blekte för någon vecka sen, och så färgade jag utväxten väldigt mörkt, och så färgade jag hela håret mörkt, men den färgen var inte bra, för den tvättas bort.. Så nu måste jag köpa den dyra "braiga" färgen istället. Dryyygt.
Men som sagt, nu ska vi käka chips (igen), sen ska vi nanna :) Go natt !

Ha-begär!

Just nu vill jag ha allt! Kläder, mobil, dator, kamera, bil m.m. Ibland kan jag bli lite för girig men ändå snål. Men jag göra som alla andra svenska svenssons gör. Spara pengar! Det är så himla jobbigt, så vet ni va? Jag ska gå till konsum imorron och köpa en trisslott och hoppas att jag vinner 25tusen i 25år. Hade inte det varit underbart? :D




Sorligt

Jag tittar runder här på internet och fann denna artikeln om min gamla högstadieskola.


Läs mer här

Sen jag slutade där på den skolan så har den bara blivit värre och värre. Och det är bara ungefär 5år sen. Där är slagsmål minst en gång i veckan. Lärarna är fega som fan och rektorn bryr sig inte. Tacka gudarna för tiden då Kullberg var rektor där. Nej men för fan småbarn. SKÄRP ER!

Borde vi oroa oss?


Läs mer här

Ja, ännu ett nytt fall av svin influensan. Ska jag vara ärlig så är jag inte ett dugg orolig att jag ska få det. Men skulle jag få det, så kommer jag gråta och skrika "Jag vill inte döööööö!" Men än så länge är jag lugn.

Hur reagerar ni på detta?

Jag hade fel?

Jag tittar på ett program på STV där Caroline af Ugglas är med. Och jag måste säga att jag beundrar henne för att hon är orginell! Hon är inte som alla andra, hon kör sitt eget rejs. Hon har inte dom senaste kläderna, det ser ut som att hon inte har borstat håret på en vecka. Men vet ni va? Hon är sig själv! Det är så himla starkt att vara det. Visst, jag är inget större fan av hennes musik. Om jag hör hennes låt "snälla snälla" på radion så stänger jag av den. Men att se henne nu på tv:n fick mig att öppna ögonen lite för henne som person.

Dagens visdoms ord "Våga vara dig själv, kopiera inte andra"




Glass

Nu blir det glass nere på torget med Tessan och Alicia :) Ciao!

Speecheasy

Nu har jag den! :D hi hi.
När vi kommer till Lund så hade jag inte skrivit än rätt på gpsen, så vi kom in i cemtrum och då var klockan kvart i åtta. Panik! Men som tur var det inte alls långt bort som vi skulle. Men jag började bli riktigt stressad :P
Sen när vi är framme så var huset rena labyrinten. Men vi fick fråga lite runt och till slut kom vi rätt :)
När vi träffade då kvinnan som skulle göra inställningarna. Vi satt och prata lite först, lite allmänt. Jag tyckte det var lite svårt att prata med henne. Hon ville prata om politik och sånt, men tja, sånt intresserar inte mig! :P Jag kan nästan ingenting om det, jag vet alla fall att Fredrik Reinfehlt är vår statsminister :P he he.
Alla fall, prövningen gick bra och stamningen går ju inte över på en dag, så jag kommer få träna lite att ha manicken i olika situationer, som när jag är med familjen, kompisar, jobbet, i affären.
Det är lite jobbigt nu i början att ha den, för man hör vartenda ljud som låter :P Men jag antar att man vänjer sig med det :)
Men vet ni va? Jag är verkligen skit trött, så jag ska ta en powernap.
Har ni frågor så skriv gärna :)

Dagen D

Nu har dagen kommit, och jag har försovit mig lite och mamma ännu mer. Jag hoppas verkligen att hon kommer väldigt snart ändå. Jag vill inte komma dit där precis klockan åtta!
Nåja, nu ska jag försöka få i mig nåt att äta. Lite nervös är jag ;)

Revaxör

Nu har vi kommit hem från jocce. Go mat och goa chips :P he he
Snart ska jag lägga mig och ta i revaxör i öronen för att jag måste rensa öronen till imorron. Drygt.
Men som sagt, måste sova nu, ska upp senast halv sex :/

Grilla!

Nu ska jag cykla till Jocce. Tessan och Alicia är redan där, och vi ska grilla :) Återkommer senare! Ciao.

Naglar

Jag är väldigt sugen på att bygga på mina naglar eller ha lösnaglar. Men jag vet att det kanske inte är så smart pga mitt jobb. Bär tallrikar, diskar ovs. Okej, bygga på naglarna håller ju bättre, men inte lösnaglar. Men jag är sååå sugen!

Bloggen krånglar

Jag vet inte om det bara är min blogg, men det krånglar som fan! Jag kan inte logga in från blogg.se eller publishme.se men jag kan logga in från webblogg.se. Sen kan jag inte godkänna kommentarer för då blir fönstret helt vitt.. Jätte skumt..
Nåja, jag bloggar så länge det går :)

Dator sökes

Nu är jag hemma i Tomelilla igen. Sitter här med Tessans dator och kollar billiga datorer. Har ni tips så skriv gärna det till mig! Jag har kollat på dom flesta ställena, men jag har säkert missat någon :) Jag behöver verkligen en dator. Jag kan inte låna Tessans för all evighet :p he he. Och min stationära dator hemma i lunnarp är ju helt värdelös. Men det har den alltid varit, men nu på senare tid har det blivit värre.
Jag vill inte ha en sån där mini dator, eller "blogg-dator" som det heter här i bloggvärlden. Jag vill ha en dator som inte är för stor eller för liten till storleken, men själva innehållet ska vara stort så att jag kan lagra mycket i den :) Egentligen tycker jag att Tessans dator är bra, och hade gärna kidnappat den. Men det skulle bara kännas fel ;) HAHA!


www.elgiganten.se klicka här för att läsa mer om den.

Annars är denna en bra kandidat. :) Men som sagt. Jag måste först att ha pengar till det, och det är ju en del grejer jag behöver också. Som en ny mobil också. Om ni var tvugna att välja mellan att ha en mobil eller en dator, vilken hade ni valt? Jag hade nog valt mobil, för nuförtiden är mobiler så utvecklade så man kan surfa på internet med dom. Två fluger i en smäll :)

@ Lunnarp

Jag har verkligen glömt hur trög och jobbig min dator är ! HERRE GUD! Trögare finns inte !
Men om jag ska ha en ny dator så får jag minsann spara till en själv. Och det tänker jag göra!
Varför jag är här i lunnarp igen? Jo, jag tvättade igår här, och jag hann inte ta med den eftersom jag skulle jobba. Så jag kom hit idag och så tänkte jag umgås med mina päron. Men dom är helt upptagna med sitt, så man får snällt sitta vid datorn och sen kanske köra hem igen :P

Datorn la av! Så jag fick vänta en stund och sen starta den igen! Guuud! Fucking dator.

Hel sjukt

Klockan är kvart över tre på natten och jag känner mig halvsömnig.. Nu måste jag verkligen somna!

Men somna då!

Jag har legat i sängen sen halv ett och försökt att sova. Har jag somnat? NEJ! Vad är det med mig? Jag är jätte trött, ögonlocken är tunga, men jag kan inte komma till ro på nåt sett.

Alla fall, när jag ändå är uppe kan jag berätta om min kväll.
Jobbet gick bra, det var ganska lugnt. Inte alls mycket folk som jag trodde att det skulle vara. Men tillräckligt för att vi inte skulle ha nåt att göra :) Där va en tjej som frågade när hon skulle beställa maten "Har ni nåt potatisaktigt? Typ pommes eller potatis?" Jag trodde att jag skulle dö av skratt. Som tur var det inte jag som tog beställningen. Jag tog en bit bort där som inte kunde se mig. Men hur dum får man vara egentligen? :P ha ha!
Vid nio fick jag sluta, och då skickade jag ett sms till Marre och frågade om hon var i Ystad. Och det var hon så klart :) Så jag körde ut till jakten och mötte henne, så körde vi till Donken, för jag var ju något hungrig. Men så klart kom vi in i crousing kön och det tog oss en halvtimme att komma till donken, när det egentligen skulle kunna ta oss 5-10minuter.
Och utanför McD träffade vi på Therese och hennes kompis Amanda, så vi stod en stund först och prata med dom. När vi väl kom in på Donken så var det ganska fullt så jag beställde min mat och vi gick ut till bilen igen.
Killen: Här har vi ju stockholmare!
Therese: Ja visst!
Killen: Har ni kört ner från stockholm för att kolla på crousingen?
Therese: Va? Nej!
Marre: Ja klart, vi har kört 50-60mil för att komma hit.
Killen fatta ju knappt att Therese har faktiskt bott i skåne i 10år och att marre inte ens är stockholmare. Snacka om full kille ;)

Vi satt i bilen en bra stund och snacka lite. Det var ju ganska länge sen jag och marre träffades och prata skvaller så vi hade ganska mycket att prata om :) Men gud va jag har saknat henne! Det var jätte roligt att prata, och vi har alltid lika kul ihop :)
Sen körde vi hem och skilldes åt.. buhuuu!

Nu ska jag läsa mina 50inlägg på bloglovin, sen ska jag försöka nanna igen. Go natt !

Jobba jobba!

Nu ska jag försöka skynda mig till jobbet. Och jag hoppas att där inte är mycket kö eftersom det är crousing. Anna sa att det tog henne 45minuter förra året att komma hem, och då ska det påpekas att det tar fem minuter för hon att köra hem från jobbet.
Vi hörs senare ! Jag är så snygg :P ha ha! Ciao!

Ha-begär!



Jag behöver verkligen en ny dator eftersom min är kisskassvärdelös! Varje gång jag sitter vid den så stänger den av sig utan varning. Skit kul jag menar när man gör något viktigt som kanske inte sparas!
Jag såg detta erbjudande för någon dag sen, och det verkar kanon. Och jag frågade broren min om den var bra, och han sa "Ja, till dig är den" Han är ju sån som ska ha värsting dator som han kan ha hundra spel i. Jag nöjer mig om youtube-klipp inte hackar :P he he!
Så jag får prata med faren min också, eftersom jag inte själv kan stå på ett mobilt bredband. Säger sig själv, jag har inget fast jobb.
Nu ska jag se om mina jobbekläder är klara. Sen är ska jag köra till Tomelilla igen, duscha och fixa mig inför jobbet.. Kanske käka lite slibbiga nudlar om jag har lust :P
Ciiiaaaoo!

Förresten ..

På måndag ska jag pröva Speecheasyn! Det är i övermorgon! Fatta vad glad jag är :D *wiiiiie*
Håll tummarna för mig!


In Lunnarp

Jag vaknade ganska tidigt idag för att vara så trött igår. Men vid halv elva så körde jag ut hit till Lunnarp och här är jag och tvättar. he he, alltid roligare att tvätta hemma hos mamma ;)
Som sagt så blir det jobb idag. Jag ber till gud att det inte kommer bli många folk. Och jag hoppas att det kommer REGNA! Fyy vad elak jag är :D ha ha!


Så här ser jag ut idag. Tvättedag :p ha ha!

Go natt

Jag är så övertrött att jag inte är trött. Hemskt va?
Nu ska jag sova.

ÄNTLIGEN ESPRESSO HOUSE!

OMG OMG OMG OMG OMG OMG!


läs mer

Gissa vem som kommer bli stamkunder där? Jo, JAG OCH LOTTA! Chailatte varje dag ;) HAHA! Mumsigt ! Tur att man börjar jobba nu så man har råd med mycket fika ;) ha ha! Och tur att man jobbar i Ystad så man kan köpa med sig en på vägen hem ;) he he.

Måste ha med till jobb!

Okej, jag måste börja med att ta med alvedon om benet ska fortsätta göra ont varje gång jag jobbar. Förhoppningsvis så går det över sinomtid. Men för säkerthetskull så måste jag ta med Alvedon :)



Okeej då..

Faran är nästan över. Efter att tagit en alvedon för ungefär 15minuter sen så känns benet bättre. Det kändes bättre en stund efter att jag hade skrivit inlägget nedanför. Så tramsig jag kan vara ibland :P he he. Men, that's me :)
Men däremot svider det i benet. Ett tecken på att mina muskler inte mår hallonsaft, jag måste verkligen börja träna.

Snart är min pizza klar :)


SÅ SJUKT!

MITT BEN! Det känns som att knäskålen är bruten! FAN VAD DET GÖR ONT! Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Skratta åt mig själv för jag är så jävla otränad, eller gråta för det gör så förbaskat ont?! ÅÅÅÅH!

Jag bestämde mig för att inte gå ner till konsum, jag tog bilen till Ica istället. Och bara av att köra bil gjorde inte saken bättre för mitt stackars kära ben. Och det konstiga är att jag har inte ont i det benet som redan är skadad sen jag bröt det för några år sen. Det är det andra benet! ÅÅÅÅH! Och på ica fick jag så himla ont så jag höll på att bryta ihop i kassakön. Lotta satt i kassan också, så jag hade säkert kunna gråta på hennes axel :P ha ha!
Alla fall, jag beslöt mig för att riktigt synda idag. Så jag köpte en fryspizza och en påse chips. När jag precis har gått ut från ica så skickar tessan ett sms och frågar om vi ska beställa pizza. Hon och jocce har nämnligen varit i Landskrona och hämtat en tvättmaskin. Typiskt att jag har precis köpt min äckliga fryspizza. Damn! Nåja, pizza som pizza eller?


Den eviga frågan

Vad ska jag äta?
Jag är verkligen inte sugen på nudlar. Om jag ska vara helt ärligt så att jag sugen på en fet grillad flintastek med stekta potatisar till och nån fet äcklig berniesås (ööh, hur stavas det?) Men jag har verkligen inte tålamodet idag och ställa mig vid en grill och vänta på att steken ska bli klar, och för den delen så har vi ingen grill :P ha ha!
Och jag orkar verkligen inte gå ner till Konsum för att köpa nån mat (det är typ 100-200meter dit), och ännu mindre att tillaga den :P ha ha! Och nån "findus-färdig-mat" kommer inte på frågan. Dom är ju himla slippiga och smaklösa.
Kan ni ge förslag på vad jag kan äta? Nåt som är billigt, lätt och inte tar så lång tid? :)

10timmars jobb

ÄNTLIGEN är jag hemma från jobbet. Det var helt sjukt att jobba så länge idag, började klockan sju och slutade klockan fem. TIO TIMMAR! AAAH! Det känns verkligen i fötter och ben. Men jag säger till mig själv hela tiden "Det ger pengar, det ger pengar, det ger pengar" Så känns det lite bättre :P Jag ska jobba imorron också, då det är crousing! Schiesse, kommer säkert vara mycket folk. Men jag börjar inte förrän klockan fem så det är ganska lugnt faktiskt. Detta kommer vara första året jag inte kommer delta i detta crousing "firande". Men man börjar bli gammal och grå, så det är kanske tid att ställa sig åt sidan och låta ungdomarna ta platsen. HAHAHAHAHA! :D Skämt och sido.

Nu ska jag ta mig nåt att äta. Pallar egentligen inte, men jag har bara ätit bröd idag, men det känns som att jag ändå kommer göra nudlar :P he he. Och så ska jag läsa alla 60inlägg som mina favorit bloggar har skrivit idag! Sjukt många! Jag kommer nog bara lussläsa dom, tyvärr :(
Vi hörs senare. Jag kommer lägga upp en utmaning också senare. Ciao!

Tidig kväll

Nu tänkte faktiskt att jag skulle gå lägga mig. Jag är ganska trött och jag börjar klockan sju imorron bitti. Blää!
Vi hörs imorron! Ciao!

Kiss me through the phone


Bild


Jag och th hos Camilla.

Det är inte Japan då?

När jag skulle säga Japan för cirka 5 sekunder sen, så sa jag Jappan. HAHA! I samma sekund som jag sa det tänkte jag "Det hördes inte rätt" Och så sa Tessan "Det är inte Japan då?" Och så började vi asgarva :P ha ha! Snacka om att jag är trött.

Jag tänkte att jag skulle sluta röka. Jag har inte rökt sen igår kväll. Jag undrar hur långt tid det kommer gå nu. Jag gissar på tills imorronbitti när jag står utanför jobbet och är nervös. :) haha! Usch, jag börjar klockan sju. Bläää.

Snart kommer Jocce med mat. Vet ni vad vi ska käka? Toastmackor :D Mumman! Sen blir det glass till efterrätt. Hi hi.

Lotta, fram med gumpen!

HAHAHA! Shake that ASS!


Frihet

Det jag söker nu är frihet, att kunna göra vad jag vill, hur jag vill.
Jag har mycket frihet här hos Tessan, mer än hemma hos päronen. Men nu finns frestelsen att flytta hem till pappa, där jag kommer vara ensam på veckorna, då han jobbar. Men däremot har jag ett helt hus för mig själv, men det kommer bli ensamt på kvällarna och nätterna, om jag inte får sällskap förståss :P
Men det är friheten som lockar mig.

I made up my mind

Jag och min killkompis Daniel.

Jag ska förbli mörkhårig. Jag är snyggast så ;)

Titta, Puppets!

Go morgon bloggen. Gud va jag inte vill vara vaken, jag ställde min klocka på åtta och när jag hade snoozat till klockan nio så ville fortfarande inte ögonen öppna sig. Så himla jobbigt. Klockan tio hade jag mornat mig och jag klädde på mig, tog på mig solglasögonen ifall jag skulle vara röd i ögonen. Och gick ut med hundarna, det var ingen sol ute idag heller. SÅ himla värdelöst. Jag vill sola!

Innan jag skulle sova inatt så fick jag en snabb tanke på; Det är snart Juni! Jag och lotta måste ta ut våra p-stavar! omg! Måste beställa tid och hela kittet. Aj aj, vad det kommer göra ont.

Jag ska nog städa mitt rum också, jag har inte gjort det än. Men det känns ganska värdelöst att städa när vaktmästaren vilken dag som helst kan komma och säga att målaren kommer och ska göra mitt rum.
Nåja, nåt vettigt ska jag göra. Ciao!

Go natt

Tro det eller ej, men jag ska nanna nu.

Bättre än orginalet

Galet söt pojke :P



Kvällsfika

Alicias farmor kom ju med sockerkaka, skiva den, la grädde på och skivade jordgubbar och la på. Sååå himmelsk gott :D Jag skulle fotat det, för det såg lika gott ut som det smaka :)

Nu är bebben lagd och det ska vara tyst i lägenheten, därför tog jag med datorn in i sovrummet och satte i hörlurarna och lyssnar på musik och pratar med söt :) Härligt.

Vet ni? Jag börjar klockan sju på fredag.. Blää. Bara för att det ska vara frukostbuffe.. Alltså, jag måste köra senast hemifrån halv sju och gå upp typ allra senast klockan sex. Det är såååå himla jobbigt, men vad gör man inte för pengarna? :P he he.

btw, när jag och lotta var inne i Ystad innan. Gick vi in på h&m och efter en stund palla jag inte vara där inne, för lotta tog en himla tid på sig. Alla fall, jag gick ut och satte min på trappen för att ta en cigg och då kommer två pojkar fram till mig, kan väl ha varit i 12-13års åldern och säger "Det är inte bra att röka", "nej jag vet" svarar jag. Och så börjar dom med 20frågor varför jag rökar och tycker jag det är gott och så vidare. Men fan ta en cigg själv och smaka :P ha ha! Nej för fan, man ska inte ge kycklingar gift :P

Jag antar att detta är inte sista inlägget för ikväll, hörs om en stund :P

Rent hus

Nu har Alicias Farmor och Farfar kommit hit med sockerkaka, så det blir lite kaffe också. Dock inte för min del, för då kan jag inte sova inatt :P he he. Och jag känner att jag verkligen måste sova inatt. Helst i en hel vecka. :)
Jag ska kolla vidare på Rent hus :) Hörs sen ! Ciao.

Minishopping

Hej bloggen!
Nu har jag kommit hem från shopping med syrran, dock blev det bara mascara för mig, minishopping kallar jag det för :)
Jag undrar vart min andra syster tar vägen, hon som jag bor med. Hon skulle köra iväg och köpa en tvättmaskin, men har inte kommit tillbaka än. Nåja, det kanske kan ta tid då :P

Jag får nog ta en macka innan jag svälter ihjäl här. Det ligger frestande godis här på bordet, men om jag ska vara ärlig så är jag inte så förtjust i söta godisbitar, om det nu inte skulle vara choklad. Jag kan ta några bitar, sen mår jag illa av allt socker. Så jag är inte tjock för att jag äter godis alla fall! Jag är mat-olist :P eller hur man nu ska kalla det.

Ja, förresten, vad hände med GI-dieten? Kattskit säger jag. Det funka så länge jag bodde hemma, men sen när jag flyttade ihop med Tessan så har man inte råd med annat än falukorv och snabbmakaroner :p ha ha!
Vi hörs senare ! Ciao!


Izzi och Vanilla

Snabb update!

Jag kan bara skriva lite snabbt, för jag ska in till Ystad med Lotta om en liten stund.
Fikan var jätte trevlig och framförallt god :) Bullen och bönan är det bästa fiket i Tomelilla! HAHA! Vi har bara två ;) Dessutom fick jag reda på lite saker som A har sagt om mig. Och jag måste ju bara säga att killen är fan inte allmänbildad! Han blandar ihopa alltid! Tänk om han har spridit runder det han har berättat för min killkompis? Jag blir så trött på folk ibland.
Alla fall, det var inte så illa som jag trodde att det skulle vara :P

Som sagt, nu ska jag fräscha upp mig, sen hämtar lotta mig om en stund. Hörs senare ! Ciao.

K-k-kompis det går bra nu

Precis när jag skulle gå ut för att gå och sola så stötter jag på grannfrun och börjar prata med henne. Det är nämnligen nån som rökar i huset och det går ner i vår toalett och sprider sig i hela lägenheten. Inte bra! Vi har en fem månaders bebis här ju.
Alla fall, först vela jag om jag skulle fråga henne om det var hon. Jag började stamma och hon sa "va sa du?" Så jag fick säga om det. Först trodde hon väl att jag skulle fråga om knark eller nåt. ha ha! "Har du röka eller?" HAHA! Nej nej. Jag stammade en del i början när jag pratade med henne och man såg på hennes ansiktsuttryck att koncentrerade sig på vad jag sa, men efter en stund släppte det och jag började stamma mindre. Jag gav mig fasiken på att prata med henne och att jag inte skulle springa iväg och gråta som en liten flicka. ha ha!  :D
Så om ni börjar prata med mig och tycker att jag stammar mycket. Vänta en stund, det går över lite :)

Sola mer för allmänbildning

Vem har sagt att man inte blir mer allmänbildad av att sola solarium. Allt som krävs är en radio :) Nu när jag låg och sola så fick jag veta att ordet "snippa" (kvinnans könsorgan) har funnit i ungefär 8år och är skriven i ordboken till och med. Där fick jag lära mig nåt nytt :)

Snart ska jag slänga mig i duschen, det sägs att man ska vänta en timme efter man har solat, annars försvinner färgen.
Ciao!

Go morgon

Gud va jag ville sova länge idag, men jag kan säga att jag tvingade upp mig själv kvart över nio. Gick ut med hundarna och käkade frukost. Jag mår verkligen inte bra nuförtiden. Varje gång jag vaknar är mina ögon blodsprängda. Jag ser ut som djävulen! Visst jag har alltid haft problem med mina ögon, men jag har inte haft det så här på skit länge.

Så vad står på dagens schema idag?

- Sola, jag är blek!
- Fika med en killkompis, skvallra lite.
- Städa undan på mitt rum, där ser ut som andra världskriget.
- Gå en lång runda med Izzi. Känner att det bildas mer fett i kroppen. Bort!

Nu ska jag göra lite privat, sen ska jag ner till solariet! Ciao!

Go natt

Jag har märkt att många bloggare använder tekniken "provicera sina läsare". Speciellt Kissie och Dessie, men dom två är typ samma person. Men ändå, jag tycker det är så himla fel, ska man ha hatläsare? Bättre att folk läser ens blogg för att man tycker om den. Nåja...

Nu ska jag nanna, tänkte att jag skulle sola imorron för omväxlingens skull. Men det kan inte bli många minuter för jag har egentligen inte råd. Jag undrar var mina pengar tar vägen ? :S
Hörs imorron! Ciao!

Musik


It's hurts to much




Jag kan inte hjälpa det. Men jag tycker hon är ball, och denna låten är svängig.

En ny grej här på bloggen

Jag är verkligen på hugget idag. Jag vet inte hur många inlägg jag har skrivit under dessa tre timmar jag har varit vaken. Men många har det blivit ;)

Förresten så tycker jag att ni ska pröva mitt bloggsmsboxruta till vänster här. Det kostar 10kr och ditt medelande visas i hela 15minuter :D Enjoy!

Det visste ni inte?


- Jag har varit singel i snart 1½år om några dagar

- Jag var nästan bäst i klassen när jag gick i lågstadiet
vilket jag inte var sen.

- Jag tittar på Nyheterna
lite allmänbildning måste man få

- Jag hade glasögon när jag var 5-6år
röda turtlesglasögon, cocabonnar ;)

Återigen, gör det lättare för er

Nu när jag har fått lite fler läsare, så tycker jag att ni ska följa min blogg via bloglovin. Jag vet, jag var också skeptiskt mot det i början, men nu klarar jag mig inte utan det :)

Follow Pupsie

Det är ju så jag


Tröjan säger allt, jag måste ha den ! Den är fan ball och det är såååå jag! ha ha!

btw, jag har nysit femtioelva gånger och det sviiiider i min näsa. Sa jag att jag är dödssjuk?

Välkomna!

Jag såg precis att jag har besöksrekord och alltså nya läsare :) Om några stycken så har jag rekord sen igår. Heja er!
Alla fall, Välkomna hit och jag hoppas att ni läser vidare här :)



Shit, snart har jag lika många läsare som Kenza. HAHA! ;)
Loooove you guys!

En lång powernap

OBS! Detta inlägg varnas för känsliga läsare. Många klag-ord kommer upprepas.

ååååh vilken värk jag har.. Ååååh vad sjuk jag är!
Nä, ta det med en nypa salt. Jag är dödssjuk.
Efter maten, eller innan maten så kände jag hur värken smög sig på och att jag började må illa. Så när jag hade ätit klart så ursäkta jag mig från bordet och sa att jag skulle gå och vila, tog en värkpilla och la mig i sängen.
1,2,3 så somnade jag och vaknade halv tio. Var värken borta? Näääää! åååååh, klag-ord, klag-ord!

Nä nu ska jag käka jordnötsringar och tycka synd om mig själv!

Mys med Oma och moster

Har precis kommit hem från oma och moster nu, dom bjöd på kaffe och kaka :) Mumsigt! Och så tjivades jag och becka med varandra :P ha ha! Höll på att kittla varandra. Men jag är bara kittlen underfötterna (ibland inte) och becka är överallt så jag hade lättare än henne, fast hon är starkare än mig, så det jämnade ut sig ;) he he.

Jag har lagt kyckling på tining också som jag ska tillaga ikväll :D
Nu ska jag göra nåt vettigt, som att tjäna pengar på bloggen eller nåt ;)

När två bloggerskor möts

Nu har precis Linda och lillen gått, hon passar några barn så hon tog med lillen och dom andra är i skolan.
Vi beslöt oss för att gå till boan och titta lite. Men det blev inte så mycket, lite pennor och skithuspapper :P Sen gick vi hem till mig och snacka lite. Och nu har hon gått för att träffa en annan kompis, byter av oss hela tiden ;) ha ha! Men det var jätte roligt att träffa henne :)
Nu ska jag gå till oma, så vi ses senare! Ciao!

Tråkigt väder !

Världens tråkigaste väder idag! Varför just idag? Jag behöver lite solljus ju !
Nåja, nu sitter jag här vid kökdsbordet och mina ägg kokar för fullt. T-A har inte gått upp än, men dom vaknar väl snart.
Sen ska jag göra mig iordning, sen ska jag möta Linda på torget. Spännande :D hi hi.
Vi hörs sen! Ciao.

Gonatt

Nu måste jag verkligen gå lägga mig, jag har varit uppe alldeles för länge, det blir ju ändå en rätt så tidig morgon imorron.
Nåja, hörs imorron :D

Verkligen inkapslad

Jag har verkligen kommit in i familjelivet nu med Tessan och Alicia :P
Dockan Emma och jag :)

Väntar

Jag väntar på att bilderna ska laddas från kameran till datorn.. 305bilder i snigelfart. YEAH! Tessan fick låna Jocces kamera eftersom hon tyckte att hon skulle fota Alicia. Men jag kom med på ett hörn och jag ville lägga ut bilderna på min blogg :) Det blev ganska roliga bilder faktiskt :)
Förresten, syns min nya profilbild? Vad tycker ni? :)

Promenad

Vi tog hundarna och gick en runda, det var jätte skönt, men vi fick bege oss hem ganska snabbt för Alicia var gnällig. Vanilla fick ont i bakbenen så hon fick sitta under vagnen. Det såg hur gullig ut som helst! Jag önskar att jag hade haft en kamera så jag hade kunnat visa er :)

Imorron blir det upp tidigt igen, inte för att målaren kommer, utan att jag ska träffa Linda :) Två roliga bloggerskor ska träffas och snacka skit :) Det är ganska roligt för vi gick in på varandras bloggar av en slump antar jag, och vi börjar prata och kommer fram till att vi har knappt en mil mellan oss. Hon bor i min barndoms "by", där jag bodde från födelsen till 6års åldern. Fast hon bor en bit bort ändå. Men samma område :) Nåja, vi började snacka på msn och kom bra överens :) Så det ska bli kul att äntligen träffa henne, får se om förstår vad hon säger, för hon är norrlänning ;) HAHA! Nej, skämt och sido :)

Nu ska jag göra nåt vettigt, det blir nog också att jag gör en ny profilbild. Återstår och ser ;)

Fortfarande i lunnarp

Ja, vi blir nog kvar här en stund till. Mamma håller på att laga mat :)
Angående datorn, så var det nån liten bagatellgrej som att vi hade tryckt på en knapp som betydde att dator bara använde 20%, lågenergi eller hur det nu va :P Det var därför datorn var så himla trög. Så den ska hämtas hem ikväll :)





Så klart blev det lite bilder när jag är här ;) Man måste ju passa på. Och så har jag städat undan lite i rummen också. Det känns så tomt :/
Nu är det strax mat, kåldolmar potatis med brunsås ;) MUUUUUMS!

Till Anonym: Bilder på lägenheten kommer inte förrän den är klar, det känns bättre att visa då hur fint vi har det. Eftersom vi just nu bor i en enda röra :/ Hoppas du kan vänta :P

@ Lunnarp

Nu sitter vi i Lunnarp hos mamma, har precis fikat.
Vi har lämnat datorn hos kompisen, så man vet aldrig när man får tillbaka den. Jag hoppas ju på ikväll, men men :P he he.
Nu ska jag fortsätta vara social. Vi ses another time ;) Ciiiaao!

Tröttare än Gandhi

Ändå har jag sovit ungefär sju-åtta timmar och jag är svin trött. Vad är det med mig? Det kan beropå vädret, men ändå.
Målaren har precis gått och kommer inte hit förrän om någon dag. Han skulle bara måla listerna och dörrarna. Först knackar Tessan på min dörr när jag ligger och sover att jag ska stiga upp för han ska måla min dörr, sen när jag står och duschar så knackar hon igen och säger att jag får snart vara klar för målaren ska måla badrumsdörren. Snacka om att bli störd vart man än är :P ha ha!

Jag har ganska lust att gå osminkad idag, känns som att min hud behöver andas lite. Även om det gör det över natten så behövs det ibland under en dag också. Nåja, jag får se hur jag gör. Vi ska inte göra nåt speciellt igen, vi ska ut till mamma och fika och hämta hem hundarna :)

Vi hörs senare om vi inte har lämnat dator då :P he he.

Aj aj aj.

Vilken knip i magen jag fick av lasagnetten och chokladpuddingen. Men det var värt det, det är ju så himla gott :D hi hi.
Imorron kommer målaren så det gäller att stiga upp tidigt. Jag hoppas att han börjar med att måla listerna, så att han inte börjar med våra dörrar.

Imorron ska vi också hämta hem våra älskade djur. Jag har saknat Izzi så otroligt mycket ! På samma gång som det har varit skönt att vara "hund-fri", men det är ju min ögonsten och jag kan inte leva utan henne. <3

.. dessutom kommer troligtvis Tessan lämna bort datorn imorron hos en kompis till oss som kan laga den, och jag vet inte hur länge han kommer ha den.. Det kan gå på några timmar och det kan ta några dagar också. Alltså, vi kommer inte ha nån dator, och jag kommer inte blogga värst mycket.. Kanske ingenting alls, det skulle vara om jag besökte någon som har en dator, eller jag kör hem till lunnarp och använder min egen :P Som sagt, jag hoppas att ni överlever och att jag överlever :P ha ha! Förhopnningsvis kan my dear friend Linda hjälpa mig visa hur jag bloggar från mobilen på tisdag när vi eventuellt ska träffas, jag kunde nämnligen inte lotta in från mobilen. Jag kom in på sidan, men längre kom jag inte. Plus att det är snuskigt dyrt att surfa på mobilen så jag gör helst inte det. Tydligen har jag inte 3000tusen fria sms som jag trodde att jag fick när jag bytade till Tele2player. När jag snackade med Snyggingen från Tele2 i malmö så sa han att jag inte har fria sms. Skumt..

Nåja, nu snackar jag bara massa strunt.. jag måste alla fall sova eftersom det blir en tidigt morgon.. blää. Hata att bo i renoverings lägenhet. Go natt !

Chokladpudding !

Nu har vi käkat lasagnette och nu står chokladpudding på kö. Perfekt "bakfylle-mat" :P ha ha!

Är det möjligt?

Nu har jag tagit en paus från mitt städande på rummet.. Jag hade ju två rum hemma hos mamma och pappa, och nu har jag bara ett. Lika stort som mitt ena rum i lunnarp, så mina grejer får inte plats.. Jag får nog packa ner en del och ställa det i förrådet. Men däremot så ska jag skaffa förvaringslådor som jag kan ha under sängen och sånt. Man får ju tänka lite smart :)

Pierca mig

Jag är jätte sugen på att pierca mig, eller tatta mig dessutom. Men vart ska jag göra hål? Jag har funderat på underläppen, för i bröstvårtan kommer jag inte göra igen, eftersom förra gången blev det bara kattskit av det.



Ha ha ! Jätte ful bild :P Men jag hittade ingen bättre.

Så vad tycker ni? Piercing eller inte?

Älskade mamma

Visst har jag en snygg och cool mamma? :)



http://southeastatv.egetforum.se


Sent inlägg

Gud så länge jag sov idag.. Jag vaknade vid tio, men kände inte alls för att stiga upp, så jag låg och drog mig i sängen, men lyckades somna. Kvart över tolv vaknar jag av att mamma kommer hem till oss, så det var lika bra att stiga upp för annars hade hon kommit in och väckt mig :p ha ha!

Gårdagen var trevligt, inget sådär jätte ös. Men vi lyckades vara på tre fester på en timme. Hur vi lyckades? Ja, alla tre festerna pågick i samma lägenhetshus ;) HAHA! Grannen ovanför hade fest och grannen bredvid.
Sen gick vi ner till Celticbaren, men där va halvroligt. Så kvart i ett gick vi hem :P ha ha!

Nu sitter jag och tittar på Nacho Libre, fan va Steven är cool :P Diggar han som fan.

Datorn mår inte hallonsaft, så troligtvis kommer den vara på lagning några dagar, så det blir nog inte mycket bloggande för min del. Jag hoppas att ni överlever :) Och jag också för den delen. Bloggen har blivit lite av ett beroende, men jag tycker det är kul så klart :)
Jag kommer kanske blogga lite på lunarstorm(_pauliine_), eftersom jag kan gå in där via mobilen, eller på facebook om jag kommer in via mobilen.

Party

Jag, T-A, Jocce och David var nere på torget innan och åt en glass. Mums mums :)
Nu ska jag gå och duscha, sen ska jag bege mig till lotta för lite fest. Det var egentligen meningen att vi skulle till öja, men våra börsar säger annat. :/ Så det blir lite hemmafest sen kanske baren..
Hörs sen! Puss

Songcontest

Jag tittar på Inför Eurovision Soncontest och jag måste ju säga att jag gillar Finlands bidrag. Jag fick gåshus. :P Jag har bara sett den och Rumäniens, så jag ska titta vidare nu den sista halvtimmes som är kvar.
Seriöst, Marie Segerholt eller vad du nu heter, lär dig snacka.. "Först tyckte jag inte låten va bra.. eeeehm... men den växer.. eeeehmm"

Från varberg 18/4 11.30

Nu sitter jag på tåget hem. Först när jag kom på tåget satt någon på min plats, och jag tycker det är jobbigt att behöva säga "Ursäkta, detta är min plats" för att jag stammar.
Runt om mig fanns massa araber, jag tänkte "Hur ska jag nu kunna sova?" Men efter en stund så bytte det platser och satte sig längre bort, inte alldeles för långt, för jag kan fortfarande höra deras schala-språk :P ha ha! Sen börja dom sjunga nån sång på deras språk, fattades ju bara det.
Nu har vi precis kört förbi Laholm och utsikten 'r underbar, massa skogar och berg, små hus med deras små stall. Det är väldigt synd att jag inte har en kamera.
Nu är vi i båstad, skåne igen ! Jag trodde inte att jag skulle sakna skåne, men det gjorde jag. Halland är väldigt fint landskap, men jag gillar skåne bättre. Man kan inte se skogen för alla träden ;)
Nu ska jag föröska sova lite, har ungefär en timme kvar.

Till varberg 16/4 ca 20.00

Så klart när man ska åka tåg en längre sträcka så blir man rastlös. Speciellt idag är jag både rastlös och grymt trött. Det är underbart att dom säljer kaffe på detta stället, men däemot är kaffet lika gott som en soptunna. Jag tror inteena att det smakar kaffe, det är bara nån svart särj som är bitter i smaken. Det enda positiva är att man fick kaffe och ett kexchoklad för 20kr.
När jag tog tåget till Malmö, hoppade ett fyllo på i Ystad. Han stank så mycket sprit så att folk flyttade från hans närhet. Sen blev det inte bättre när han öppnade en öl och började sjunga på en gammal svensk sång. Man kuinde knappt höra vad han "sjöng", för han bara sluddrade.
Nu är jag nästan i båstad, nästa station är Laholm, sen Halmstad, och senre Varberg. Klockan kommer vara halv elva när jag är framme. Känns som att jag kommer däscka när jag når kudden eller nåt :P

Valborg

Jag har ju glömt att berätta om valborgsfirande :P
Det började med att jag och T-A gick hem till Jocce, och vi började grilla där. Amir, Valon, Beijer och Sandra var också där. Vi hade jätte kul och när klockan började gå mot midnatt så gick vi vidare på en annan fest. Där shakade jag och Lotta loss på vardagsrummets golv. Och andra tittade på :P Ja, men v fan, man måste ju dansa på en fest . ha ha! Och sen kastade lotta min mobil på min näsa så jag trodde att den var knäckt eller nåt! Schiesse vad det gjorde ont! Och jag sa ord som jag ångrar, förlåt men det gjorde så förbaskat ont så jag visste inte vad jag sa. Aj aj, jag har fortfarande ont idag :P ha ha! Jag hade glömt det igår när jag vaknade, så när jag skulle kladda på fondation på näsan så höll jag på att skrika . Tur att jag inte gjorde det, för Alicia sov :P he he.
Alla fall, när klockan började närma sig ett så beslöt jag mig för att dra mig hemåt, jag skulle ju trots allt jobba dagendärpå. Och dom flesta hängde på, och vi var ett gäng som rörde oss ner mot byn.

Jag ska också tillägga att jag ska nog inte dricka dagen innan jag ska jobba, det var ingen hitt. Mina händer darrade dom första timmarna. Usch usch.



Roligt hade vi alla fall.

Osminkad på systemet

Oj vilken rubrik jag kom på.. ha ha! Men det var sant. Jag gick upp halv tolv, ja jag har varit vaken sen typ tio, men inte palla jag gå upp då. Mina ben värker :P Kvart över tolv så gick jag som ett spöke till systemet och köpte lite cider. Man kan ju säga att jag smälte in, där va fullt med alkolister :P ha ha! Såg lika sliten ut som dom .

Det är strålande väder idag också, det är svettigtvarmt ute och ännu varmare här inne i lägenheten. Vi måste snart sätta upp rullgardinerna, dels också för att folk kan glo rakt in när dom går förbi, hur spännande är det?

Nu ska jag bara ta det lugnt, jag är ont i min ben. Aj aj.

Btw

När jag kom hem så kollade Tessan och Jocce på Humorgalan, och när jag satte mig ner i soffan med mina två äggmackor, så ser jag att Shirly Clamp och Vadhonnuheter står och grovhånglar. Vad i helvete?! Jag tyckte inte ens det var roligt ! Det var skandal när Britney Spears och Madonna gjorde det, men detta här såg bara äckligt ut. Och det var ju inte bara en gång dom gjorde det !
Seriöst, det är faktiskt barn som tittar på programet också! Vad ska deras föräldrar svara när barnen frågar varför två flickor pussar på varandra? "Dom gör det för skoj skull" ?
Jag har absolut inte något emot homosexuella, men jag tycker det är osmakligt att visa det på det sättet, i ett underhållningsprogram där barn tittar också. Tv4, skärp er !

Go natt !

Jag slutade jobbet klockan nio, jag är helt slut. Shit vilken dag, och vilka folk. Schiesse !
Det blir inte mycket inlägg idag heller. Jag måste verkligen sova. Men först ska jag läsa alla 35inlägg som det står på bloglovin. Guud, orkar verkligen folk skriva så mycket eller? :P
Hoppas ni har haft en bra första maj ! Go natt.

Snabba ryck!

 Jag tror seriöst att det bor nån mer än mig här på mitt rum. Det har hänt flera gånger nu att min nattduksbords-lampa är tänd när jag vaknar och jag har inga minnen om att jag har tänt den :p ha ha!
Alla fall, sista gången jag vaknade var halv tolv. Panik! Jag börjar klockan ett, så jag kastade mig upp för sängen. Nej där ljög jag, jag tog det ganska lugnt, för jag är lite seg idag. Men alla fall, slängde mig in i duschen och gjorde mig iordning. Har precis slängt i mig slibbiga nudlar också. Jag kan nog inte koka dom rätt, dom känns som maskar :P ha ha!
Så nu har jag jätte bråttom, så vi hörs senare ! Ciao.

Tröttare än nånsin

Jag är så trött att jag somnar vilken sekund som helst, jag skriver om dagen imorrn.

RSS 2.0