Jobb all night!

Gårdagens jobb var lugn, ganska skönt eftersom idag har vi bröllop och det kommer bli långt in på natten. Även om man börjar på eftermiddagen så är man helt slut när man kommer hem (som brukar vara vid fyra tiden på morgonen)
Vit skjorta och svart kjol som gäller idag! Och mina sexiga skor ;) mohaha!

Så förbannat trött..

Jag vaknade halv sex av att jag hörde grannens mobilalarm vibrera. Idiot!! Jag är så jävla trött, ont i varenda muskel i kroppen, och yr som en höna. Förkyld ovanpå det!
Nu ska jag sminka på mig ett leende och gå till jobbet.

Ja, jag vill gå hem!

Nu är jag så jävla trött. Jobb imorron också och fan ta mig hela lördag också!

Godnatt

Idag har varit en slö dag. Jag vaknade tjugo i tolv (!) antar att min kropp behövde sova, eftersom jag sov nonstop. Sen slöa jag hela eftermiddag, sen beslutade jag mig för att köra in till Ystad på jakt efter en vit skjorta. När jag stänger min dörr så känns det som att jag har glömt nåt, jag kollar väskan och jag hittar inte börsen. Så jag går in i lägenheten och letar som en toka, går ut till bilen, men den är inte där i heller. Jag letar överallt! Så står jag vid ytterporten och sneglar på min cykel, och min börs ligger i korgen!! Helt jävla otroligt! Den har nog legat där i två dagar! Allt var kvar i den också, helt otroligt att ingen har sett den. Här bor ju massor av folk :S
Jag kommer iväg till Ystad alla fall och hittar skjortan, min jobbarkompis tipsade mig om att Flash hade en och alldeles riktigt :) Sen tog jag en snabb kaffe med Carol, fick prata ut lite också. Skönt! Saknar våra samtal... Jag hittade lite annat också så klart, lite linnen på lindex och leggings på H&M, och lite godis till Izzi :)
Sen körde jag ut till Lunnarp och hämtade lite post och kollade på köket :) Det är verkligen annorlunda, men fint självklart!

Nu ska jag gå lägga mig, först ta en huvudvärktablett. Jobb imorron, fredag och lördag (långt in på natten) Jag kommer vara död på söndag.

Negativt.

...

Månen skiner på mig, som solen.
Kylan smeker min kind, som du brukar göra.
Jag saknar dig, märker du inte?

Vilken dag

Gud va skönt att jag är ledig imorron, jag hade verkligen inte pallat en dag till. Många gäster, självklart kommer alla på en gång. Men några kända ansikte dök upp :)
Nu ska jag alla fall varva ner sen nanna. Tänkte att jag skulle försöka hitta en vit skjorta imorron någonstans, som jag ska ha på jobbet. Tråkigt när folk ska ha krav på vad vi servitriser ska ha på oss, då kan väl dom köpa dom jävla skjortorna? :D

en bar?


Jag hittade detta i ett gammalt inlägg som jag har skrivit. Tydligen vill jag lära mig att driva en bar, jag tror att jag tänkte utan att tänka där ett slag :P haha! Fast.. ja, varför inte egentligen. En erfarenhet rikare ;)
Jag håller på att skumma igenom gamla inlägg (i hopp om att hitta en bild på bmwn), faktiskt ganska kul att titta. Och bilderna.. gud, jag har verkligen varit större. Känns nästan overkligt. Jag vet att jag inte är pinnsmal nu, men hallå, 16kilona smalare :P Vare sig det syns eller inte!

Om jag var rik ja..

Jag och mamma sitter och fikar på balkongen.

mamma
: Du har ju din bmw.
Jag: Jag kör vectra.
mamma: haha! Ja jag gav ju bara bmw-tändaren.
Jag: Ja, tyvärr inte bilen!

Oh, I wish I had a bmw! eller hur pappa? ;)

(bara för att det så kan jag inte hitta en bild på vår gamla bmw, damn!)

Hungrig?

Jag har hela frysen och kylen full med mat, men inget att äta. Som min syster Lotta brukar säga; "Jag har hela garderoben full med kläder, men inget att ha på mig". För mig är det bara mat som gäller ;) Ibland blir jag rädd för mig själv och tror nästan att jag är matberoende. Jag höll på att gråta när jag såg att min vattenmelon och min ost var möglig idag, så jag fick slänga det (okej, lite ironi). Det är tabu att slänga mat, eller matmissbruk. Jag längtar till varje måndag, så reklamen kommer ner i brevlådan med Willys, Netto, Coop och Icas matreklamtidningar (den enda som jag inte tittar i är Lidl, usch på det). Då sätter jag mig ner i soffan och tittar igenom alla och tittar på billig mat, det är mitt största intresse lixom. Jag är en jävel på att köpa "rea-mat", hittar jag något billig och gott så köper jag det. Ingen dyr oxfile för mig nej.. :)


Detta kan vara jag om 20år :P

Stolen ljuger aldrig

Jag var ute och gick min morgonpromenad med hundarna. Troja skakade som ett asklöv, så jag gick bära henne en bit. Selen var för stor till henne så hon sprang ur den :( Jag tycker inte om att ha halsband på hundar, tycker det förstör halsen på dom. Nåja, jag får lösa det.
Så vad händer idag? Jag ska tvätta! Självklart när det är fint väder.. men jag behöver verkligen det, jag hittade massa smutstvätt nu när jag la in alla kläder i garderoben. Nåja, nu ska jag titta i Icas reklamtidning. och vänta på att klockan ska bli tolv :P

åh..

Vilken jävla dag på jobbet.. det första jag får när jag kommer dit är en utskällning och en anklagelse för något jag inte gjort eller sagt.
Annars hade helgen varit underbar. Jag och M cyklade till Pilgrimsparken och skulle grilla, dock gav vi upp efter femte försöket med att tända grillen. Det blåste för mycket helt enkelt, synd. :/
Jag har en liten vovve på besök :) Izzis ena valp Troja som är nåna månader gammal, guda snäll och söt är hon. Hon är svart med rottveiler tecken ;) Vi får se hur länge hon blir här.

Nu ska jag nanna tänkte jag, är ledig imorron. Så en fet sovmorgon hade inte varit fel!

Gonatt!

Ibland undrar jag hur folk kan komma in på en resturang och förolämpa Menyn och sen tro att de ska få mat? Vissa människor är bra konstiga.
Dagen har varit otrolig seg, vi hade knappt folk idag. Mitt i allt fick jag mensvärk, jag hade hellre velat ha massor att göra då så att man inte kände av värken, men nej då. Nu fick jag springa runder i resturangen som en yr höna för att hålla igång mig. haha!
Nu ska jag alla fall gå lägga mig, det blir jobb imorron också, sen är det helg <3 Lovley.


Från dagen med Carol på stranden, underbara myggbett jag har på låret.

HAHAHA!

Världens roligaste sak hände när jag skulle gå ut med Izzi! Hon hittade en hamburgare i buskarna (fråga mig inte hur den kom dit), när jag skulle ta den från henne och kasta iväg den så råkade jag pricka grannens fönster (!) Jag sprang iväg och försökte få Izzi med mig, sen hör jag att nån kommer i trapphuset och jag går lugnt och stilla där ute åt andra hållet, sen ser jag att pappan i huset kommer ut och försöker hitta den som kasta något på hans fönster :P haha! Det roliga är att när jag var yngre, mycket yngre, så var jag kär i hans äldsta son :P haha! Ville bara ha kontakt med honom? Nää, skoja :P

There's a Hippo in the city

Gud va jag är trött nu.
Idag har jag fixat lite i lägenheten, fått in alla mina kläder i garderoben, fixat i badrummet och dammsugit. Riktigt skönt :) Det är fortfarande en del kvar, men det känns mycket luftigare nu :) Även om det fortfarande saker kvar, men nu kan jag gå ut på balkongen utan problem ;) haha!
Sen körde jag och Lotta ut till pappa, som helt plötsligt bjöd på mat! Grillat of course ;) Det kan man aldrig få nog av. Så vi stannade där i några timmar, mysigt :) Och pontus fick övningsköra lite, han är ganska duktig. Han kommer nog bli en racerförare som sin syster sen ;) haha!
Efter besöket körde vi och handlade. Jag skulle verkligen inte köpt den där färdigpizzan, och dessutom käkat den när jag kom hem (jag kände mig lite hungrig när jag var i affären) Nu sitter jag i soffan och orkar inte röra mig. Dumma mig, jag som bara var sugen på en glass.. Ibland undrar jag varför jag äter så mycket :P haha! Mat är gott! Mat är livet ;) hehe.
Nu ska jag gå ut med Izzi, sen blir det sängen. Jobb imorron ju.. åååh! Träffa M till helgen :)

Goodmorning sunshine!

Jag kan ju inte påstå att det är nåt fint väder, dock är det ganska varmt, eller kvavt. Jag vaknade idag vid åtta av att jag hade solen mitt i ögonen. Den lilla spingan mellan persiennen och fönstret i köket trängde sig solen igen rätt på mig!
Så vad händer idag? Det är inget strandväder. Men det är perfekt marknadväder.. och städväder. Fast usch, jag vill inte till kiviksmarknad. Det är för stort (Sveriges största för att skryta lite) Så därför ska jag fixa lite i lägenheten tänkte jag, det är ju min sista lediga dag (av mina två) så då kan jag lika bra snygga till här.

Igår hade jag en jääätte mysig dag med Carol på stranden. Vi körde först ut till ryssvägen, men där var så himla mycket folk, vi fick stå i bilkö en bra stund. Så vi körde vidare.. Vi beslöt oss för att köra till Löderupsstrandbad, fast jag höll på att köra in till Kåseberga :P haha! När jag väl kommer mot löderup så missar jag att svänga in, så vi beslöt oss för att köra till Sandhammaren. Jag säger bara; JÄVLA TURISTER! Jag lovar att där var inte en enda parkeringen, folk hade ställt sig där man inte får stå. Det var rena kaoset! Så vi körde tillbaka till Löderup. Där det faktiskt var underbart skönt att vara. Där var lagom med folk, man hade sina 2-3meters avstånd runt om sig. Det var riktigt avslappnande att sitta på brassestolen, dricka kaffe och njuta av solen. Och då och då bada lite i havet, och leka med vågorna :D Man känner sig som barn igen. Helt underbart.
Sen vid fyra var det tid att bege sig. När vi kommer till Nybro/Sandskogen så får vi stå i bilkö i evigheter. Jag lovar, vi körde i 10km/h. AAAH!
När jag kom till Tomelilla hämtade jag Izzi och begav mig till mamma och hjälpte henne att flytta. Liite drygt att hon ska bo på tredje våningen :P haha! Men vi överlevde :D Och kära mamma bjöd oss på mat sen. Muuums!
När det började bli lite mörkare så kläcker jag ur mig "Snart börjar det bli mjölk" haha! Snacka om jag var trött :P

Nej, nu ska jag käka frukost. Ciao!

Uppe med tuppen!

Kryss i taket! Jag vaknade klockan nio pigg som en lärka. Ganska störigt eftersom jag somnade någon vid två tiden inatt och hade jobbat 10 timmar, men vem vet? 7timmars sömn är kanske bra för mig? :P
Idag är det fint väder, därför har jag bestämt mig för att bege mig till stranden med Carol. I need some colour!! :D Tyvärr får Izzi stanna hemma eftersom hon inte gillar att sola, eller värmen rättare sagt. Tycker bara synd om henne att hon ska ligga där stilla i flera timmar, bara för att sanden är för varm att gå på. Så var det sist alla fall :S
Nåja, nu ska jag packa ihop mig och köra. Ciao!

Mobilblogg

Nu sitter jag hos pappa och har ätit glass och grillat hemgjorda hamburgare, som blev jätte goda :-D mätt är bara förnamnet!

Gud va skönt

Dagen har varit jätte skön faktiskt. Jag har tagit hand om mig själv, Izzi och lägenheten. Jag håller på att slänga in mina kläder i garderoben nu som har legat i soppsäckar och dylikt. Så just nu ser det ut som rena kaoset, men jag har kontroll ;) hehe. Slutar väl med att allt ligger på en hög i sängen och jag bokstavligttalat slänger in kläderna i garderoben :P
Jag funderar på om jag ska ta en paus från kläderna och göra lite köttbullar, så att jag har matlåda till imorron :) Det blir ju jobb då också, sen är jag ledig i två dagar :)
Ja, det gör jag. Ciao! :D


Jag, Therese och Victoria (mammas kusin från Österrike)

Goood morgon!

Strålande väder idag :D Nä, skämt och sido. Jag höll på att frysa ihjäl när jag gick ut med izzi i förmiddes, men nu håller det på att bli varmare alla fall :)
Jag har varit en runda på boan, det första jag gjorde var att inte köpa det jag skulle. haha! Nä, men jag fick köpt vad jag skulle alla fall :D Framförallt ett lås till min cykel, ska ut till pappa idag och hämta den, och äta lite gott med dom :) Länge sen jag träffade min lilla paps ju!
Nu ska jag bege mig ner i tvättstugan, önska mig lycka till :P

EDIT: Har precis lagt in min första tvätt! Riktigt stolt, dock vet jag inte om jag la i tvättmedlet rätt :P Izzi fick också följa med ner :)

Som vanligt

.. Har jag bråttom till jobbet. Jag blev väckt av Mr Åska imorse, och det var mindre populärt. Sen vaknade jag klockan elva, verkligen prick. Så det var bara att stiga upp ur sängen, fan det är riktigt skönt med sovmorgon! Speciellt efter en sen natt pga nattbad efter jobbet :)
Nu måste jag verkligen skynda mig! Ciao!

Jag vill bara ligga ner och sova.

Varenda muskel i min kropp är stel, eller ömmar. På jobbet går vi mellan 15-20tusen steg om dagen, alltså det är nästan dubbelt så mycket än vad man ska.
Jag har käkat av mina goda jordgubbar till frukost, 24kr liters lite utanför kåseberga. Dööö-goda :D
Nu måste jag fortsätta göra mig klar för jobbet.. jag ska ju jobba med Anna idag för ovanlighetensskull :D

Sandhammaren


Sandhammaren med Lotta, underbart med lite sol.
Sjöbomarknad. Fattig på pengar, men rik på godis!
Nu: Sängen, jobb imorron.

Är det inte typiskt?

När jag vaknar (klockan tio), tror ni att solen är framme? Neee! Jag ringer till Lotta och ber henne gå in på smhi, eftersom jag ligger i sängen och känner mig nästan "bakis". Jo, det skulle klarna upp lite vid tolv tiden. Nu är klockan halv tolv och solen var framme i två sekunder.. Hmm..
Nu ska jag bege mig till Lotta, först till Bullen och Bönan köpa med mig en baguette. Jag är inte så hungrig nu, så jag måste ha lite med mig.

Jag vill ha chips!

En lång och varm dag på jobbet, dock inte lika varmt som i måndes :)
Imorron är jag ledig, och då blir det stranden, sen Sjöbomarknad ! YEAH!

Förresten så förstår jag inte att när man går till en resturang, varför i all världen sätter man sig vid ett bord som där är fullt med glas och dylikt? När alla andra borden är rensade?!

Åååh

Strålande väder och jag måste jobba.. Igår hade de tydligen 100stycken gäster, varav 60 på lunchen. Jag oooorkar inte sååå många :P Jag är redan slut som människa.
Ciao!

God kväll!

Min lediga dag och jag har inte gjort något vettigt egentligen. Jag missade min tvätt tid i tvättstugan, jag har inte kommit in i det dära med att man har bara en viss tid att tvätta. Jag är van att tvätta när jag vill, och jag var tvungen att tvätta eftersom mina jobbekläder luktade svett, så jag begav mig till mamma med lite gott bröd och tvättade hos henne. Håller tummarna för dig mamma! Sen körde jag och hämtade Bea och vi handlade lite på Ica, nu har jag frysen full med mat :) hehe.
Jag har bara tagit det lugnt hela kvällen, det har varit så himla varmt så jag har inte orkat göra någonting. När jag skulle gå och duscha insåg jag att jag får nog göra iordning lägenheten i höst när det är mindre jobb och mindre varmt. Nu orkar man inte göra någonting, jag har värk i kroppen och värmen gör det inte bättre.
Jag har dödat halva min Dahlia blomma också, jag försöker återuppliva den. Håll tummarna för mig :)

Nu ska jag snart föna håret, sen blir det sängen. Jobb imorron, ser inte ett dugg framemot det eftersom vi har det såå jääävla varmt! Seriöst så svettas jag bort sminket. Inte helt okej!


Amanda och jag på Kulla.

Innan mitt internet dör igen..

Vilken värme det har varit idag! Det har varit olidligt att jobba som vanligt..
Men jag lever alla fall!

Vilken värme!

Jag sov till tolv idag :O Hör och häpna, det var ett tag sen jag sov så länge.. (?) Jag tror att det är värmen.. Jag började inte jobba förrän halv fyra, och innan dess orkade jag inte göra något.. Jag satt i soffan och svettades. Jo förresten! Jag dammsugade lägenheten med min nya snygga dammsugare ;) Åh så fint här blev, hi hi.
Väl på jobbet var det ännu svettigare, gästerna satt ute och klagade på värmen, medans vi (personalen) hade ännu varmare där inne (!) Men vi överlevde ändå.

Nu orkar jag inte skriva mer.. Så varm!

AJ! min tå..

Jag har fått värsta skoskavet av mina nya jobbeskor, på stortån! Nu efter jag duschade så svider och dunkar det rejällt!

Idag har jag, Izzi och Carol varit på stranden och sschteekt! Snacka om det var varmt! Tempraturmätaren i bilen stod på 26grader, helt sjukt! Jag köpte med mig baguetter från Bullen och Bönan, helt sjutk goda juu :D Och tog med mig lite vattenmelon, så körde vi till hundstranden i Ystad. Mycket lugnare där, dock är strandkanten full med sten och vattnet är inte så fräscht, men vi tog några dopp ändå. Jag blev varm hela tiden, så jag tog många dopp ;)
Vid tre tiden så fick det vara nog, Izzi höll dessutom på att döö. Även om hon låg i brassestolen med skygga av paraplyet och en isklamp :P hehe.
Jag svängde snabbt in på boan och köpte hårfärg och plåster, sen körde jag hem och färgade håret. Jag sitter nu med turbanen på huvet och har inte kollat resultatet än.
Nu ska jag fixa naglarna och lite sånt ;) Imorron blir det jobba!

Goood morgon!

Så.. nu ska jag fixa mig och ta med mig Izzi och bege mig till Ystad för att fika med Carol, om det blir stranden eller nån parkbänk vet vi inte, vädret får avgöra det ;) Bikinin kommer vara under alla fall.
Undrar när Bullen och Bönan öppnar? Måste ju ha en bagge med mig ;)

...

Jag är trött och vill bara sova.. Men ändå inte. Jag får inget svar från M, och jag mår illa, men hungrig ändå. Kanske bara törstig?
Tack gode gud att jag är ledig imorron.

Jobb!

Nu drar jag, ska köpa mjölk och lämna Izzi. Ciao!

Vi såg en deeviiill!

Jo jag lever. En heldag imorron också på jobbet, sen är jag ledig en dag :)
Bilhelvetet la av i jet-rondellen i ystad! Måste kolla oljan..

Jag är pank nu!

Jag har haft en hel dag med min syster Lotta, det har verkligen varit jätte mysigt :) Vi och Catrin fikade på Bullen & Bönan, kycklingcyrryröran var sluuut! KATASTROF! Så jag fick ta skinkröran, den var god men inte lika god. Sen tog vi tre tjejer en runda till Hälsolinjen, där jag köpte lite kosttillskott. Sen avvikte Catrin hemåt, då jag och lotta begav oss till Boan. Jag kan ju säga att jag är pank nu :P Nä, men nästan. Men jag fick jätte mycket köpt! Bland annat en dammsugare! Så jävla skönt! och jag köpte lite grejer till köket också. Jag har bestämt mig för att det ska se ut som Leila Lindholms kök :D Det är så gulligt juu.
Sen körde vi ut til Ullstorp och skulle köpa blommor. Det blev en stor blomma för mig som jag har satt ute på balkongen, jag tänkte att jag skulle köpa balkonglådor. Men efter shoppningen på boan så avstod jag.
Efter det körde vi till Ica och köpte lite mat. Det är första gången jag lagar mat i mitt kök :D och Lotta fick ta del av det också. Så fort vi kom in i lägenheten började hon rensa i mitt fönster, för mycket saker helt enkelt. Sen började hon klaga på kartongerna på balkongen, så vi tog ner dom i förrådet. Som förresten såg ut som i filmen Hustle! Skiiit läskigt!! Kommer nog aldrig gå ner där igen! Och jag satte upp en tvätt-tid också, så att jag kan lära mig hur man tvättar i ett hyreshus, för det har jag ju aldrig gjort för.. *not*

Nu ska jag lägga mig i sängen tänkte jag. Det blir jobb imorron, heeela dagen. Jag hoppas på lite folk, det ska ju vara fint väder imorron så jag hoppas att de flesta går till stranden ;) mohaha!

p.s. Jag kan inte lägga in bilder för att jag hittar inte sladden till mobilen. Väldigt tråkigt :(

Jag frös ihjäl!

Vi har blivit bortskämda nu med all sol, så när jag gick ut med Izzi i förmiddes höll jag på att frysa ihjäl (!) Inte roligt alls. Izzi märker säkert inget för att hon har päls ;) haha!
Därför är denna dagen perfekt till att shoppa! Men eftersom jag måste hålla i pengarna, så blir det att fixa i lägenheten. Som jag faktiskt har längtat efter :) Mamma och Tessan var jätte snälla som fixade mycket till mig, men nu är det min tur :) Man ska ju packa upp när man flyttar, haha!

Nu ska jag göra mig iordning, sen fika med Lotta och Catrin :) Ciao!

Nöt?

När vi ska beställa hem mat igår

Amanda: Är nötbit nötkött eller?
Jag: HAHAHAHA!

Vilken varm dag!

Tro det eller ej, men jag hittade till Kulla igår. Lotta tvingade med mig :P Där va ganska mycket folk och några kända ansikten också :) Innan vi drog till Kulla så käkade vi lite hos Lotta och tog ett glas vin, vi beställde hem mat från Maritza och jag kan lova att min och Amandas nötbit kunde man döda med, inget jag skulle rekomendera. Väl på kulla tog jag det väldigt lugnt, eller det gjorde vi alla tre eftersom vi skulle jobba imorron :P Men jag var inte så dricksugen, det var ju så himla varmt där också :S Men trevligt hade vi alla fall!

Idag blev det några timmars jobb, det är så hiiimla varmt idag så vi stod rakt upp och svettades, och inte kom där några gäster (dom flesta är väl på stranden) men skönt för oss, för vi hade väl druknat i vårt eget svett annars :P
Efter jobbet så körde jag för att handla. Jag var så ekonomisk idag så att jag handlade på Willys, jag till och med var så ekonomisk så att jag köpte en hel bal med toalettpapper för 59.90! Helt otroligt :)

Nu funderar jag på vad jag ska göra ikväll.. Det lutar åt ett kvällsdopp i gyllebo ;) Jag hörde att vattnet var varmt där.

Im going to the beach!

För det första; Jag är vaken! har varit vaken sen klockan nio, eller ja jag vaknade först vid sju. Men heeell noo! Ingen människa är uppe då på söndag, så jag somnade om. Det är rätt bra att jag vaknar tidigt nu, det är bara för att det är så jävla ljust i lägenheten på morgonen. Usch usch!

Och för en gång skull ska jag till stranden! Kryss i taket.. Jag ska ligga bland basses familj, så jag lär väl vara albino jämtfört med dom :/ What to do what to do ..

Nu ska jag bege mig till mamma och tvätta.. jag har inte kommit underfund med hur man tvättar här i huset. Jag har inte ens sett hur man använder maskinerna. Jag får väl gå ner där när någon tvättar, och fråga ;) haha!


Jag bör egentligen sova nu.

Usch, hur ska jag kunna sova utan Izzi inatt? Jag beslöt mig för att hon skulle stanna hos mamma, eftersom jag jobbade kväll och imorron jobbar jag hela dagen till kvällen. Men nu ångrar jag mig lite :(
Jobbet gick bra idag alla fall, hade inte så fasligt mycket folk, lagom till lilla mig :) hehe. Det var faktiskt mycket skönare att jobba halvdag, man känner sig inte så utslagen när man kommer hem. Vilket är skööönt :)

Nu ska jag alla fall nanna, det blir jobb imorron. Måste påminna mig själv att jag ska köpa med mig mat!

Internet helvete.

Jag satt i väntekö i 40minuter hos Tele2, tror ni inte att internetet helvetet funkar när jag väl kommer fram till supporten?! Och självklart när jag lägger på så börjar den klydda igen! Snälla, skjut mig..

Jag kom upp imorse och kom i tid til frissan. Kryss i taket kanske? När klockan ringde halv sju trodde jag att jag skulle dö, jag var så jävla trött att jag inte visste var min röv var. När jag kommer till frissan så säger Emma "Har du precis vaknat?" Nää, syns det eller? :P .. Håret blev alla fall jätte bra, som vanligt :) Så himla skönt att de slitna topparna är veck! Nu återstår bara en liten färgning :) Sen när jag kom hem så sov jag till halv elva, perfekt!

Vet ni vad också? Min fucking spis funkar inte som den ska! Så nu måste jag ringa till hyresvärden och begära en ny! Fan va det är mycket som inte vill som jag vill! Jag blir trött, vet ni det? Detta ger mig gråa hår!

Snart ska jag göra mig iordning för jobb.. kanske ska äta något också. Jag tänkte ju att jag skulle laga lite lunch innan men jag vågar fan inte med den jävla spisen!


Jag hade dödat för lite kaffe, carols jordgubbstårta och goa vänner i solen.

Trött som ett as

Schiesse vilken dag. Hade mycket folk på lunchen, själv. Eftersom inte den nya killen kom (?!) På kvällen blev det inte så många, men dom ville aldrig gå hem verkade som! Nåja, jag kom hem till slut alla fall :) Jag har så jävla ont i mina ben så jag skulle kunna gråta, så jag får proppa i mig en karta alvedon.
Vilket smarthuvud jag är som har bokat en tid hos frissan kvart över åtta imorgon! Kanske inte så smart med tanke på att jag är tröttare än Gandhi nu och jag ska jobba kväll imorron. Nåja, kanske kan somna i solen imorron om det är fint väder ;) Men det blir nog balkongsolning eller nåt.
Imorron blir det jobb, dock bara kväll så det kan nog bli skönt. Sen jobba på lördag också. Hela fucking dagen...

Du är fin M <3

RSS 2.0