Fullt fart!

Jobbet var otroligt segt idag. Från fem tiden hade vi inga folk, så vi stängde ner när köket stängde klockan sju. Skönt ändå, men det hade varit skönare att sluta fem också ;) haha!
Jag körde fort hem, gick ut med Izzi, duschade av mig, klädde på mig mina civilkläder och körde ut till Lunnarp. Där Pasta carbonara väntade på mig :D Hela gänget var där också; Therese, Alicia, Chanette, Kewin och Tobbe. Mycket trevligt kan jag säga :) Det blev MYCKET prat ! haha! Och självklart mys och bus med Lilla DoggeLiten!
Tack för go mat och gott sällskap! :D Jätte mysigt var det juuu.


Trött, osminkad och sliten Pauline. Med en otroligt dålig mobilkamera, borde kanske uppgradera mig lite? ;)

Nu sitter jag här och försöker varva ner så att jag kan sova. Vet ni? Jag är ledig imorron! Ren lycka kan jag säga. Jag har tusen saker att göra så jag vet inte riktigt vart jag ska börja. Så jävla typiskt!
Godnatt!

Nu vill jag inte mer

Kan ni hålla tummarna för mig att det inte kommer mer folk så att jag kan stänga tidigare? :p pasta carbonara väntar på mig!

31 Juli 2011

Sista dagen i Juli, hur känns det? Njaa. ganska bra faktiskt. Som sagt, denna sommaren vill man ju bara glömma ;) Om några veckor börjar skolorna igen, gud va jag kan sakna att ha sommarlov.
Jag sov ganska oroligt inatt, jag hatar verkligen det. Jag får inte min REM-sömn och känner mig nästan tröttare när jag vaknar igen. Men som tur är det en kortare dag idag. Jag önskar att alla dagar hade varit så här korta. Jag längtar tills vi stänger på måndagar, och jag längtar tills vi har öppet mindre. :D Inte så länge till kanske. Eller så har jag fel, sommaren kanske drar ut på det om det blir fint väder snart.

Nä, nu ska jag göra mig iordning och bege mig till jobbet. Ciiao :)



Gute Nacht

Alltså jobba sex timmar är helt jävla perfekt, kunde vi inte haft så varje dag? :D haha! Men ändå är jag trött nu, det är väl sviterna man får ta när man jobbar som en jude! Kan inte sommaren vara slut snart, så att vi kan ha en fin höst ? :)
Jobbet gick ju bra idag, lagom med folk, med tanke på att jag jobbade själv nu på kvällen så var det helt okej. Men inte helt okej att fem pers kommer kvart i nio och vill äta. En kvart innan köket stängde och vi var beredda på att stänga ner. Då drar man en djup suck, och biter i det sura äpplet och ler.

Nu sitter jag här i soffan, helt själv med lilla Izzi och med mitt lilla glas vin. Snart är det dax för sängen alla fall.. Gud vad jag är duktig som jobbar och sliter.. putsan!


Jag och Linda i AgaDir, Marocko.

Det hjälper inte så mycket att titta på semesterbilder faktiskt, när det är sånt här ful väder. Man blir så himla sugen på att dra iväg ju. Nåja, det får bli en annan vecka :)
Och jag får ju faktiskt skärpa mig med uppdateringen av marockoresan.. har ju inte skrivit allt än :P

Titta vad jag har gjort!



Korvstroganoff med ris
! Usch, det kändes nästan som första gången. Jag visste knappt hur jag skulle laga maten. haha! Skämt och sido, äntligen har jag ätit hemlagad mat! Och som ni ser är där mycket över till matlådor :) Så lycklig jag är! Känns ju som evigheter sen jag stod vid spisen och lagade någonting.

Förresten så ska man inte gå in på Bo Ohlsson en regnig dag. Jag ångrade nästan mig när jag körde in på parkeringen, fullt! Herre gud. Och det var fullt där inne, okej det kunde varit värre. Men där va mycket folk.. och tror ni att jag fick med mig nåt som jag skulle ha? Nää, det blev massa annat skit. Som jag ioförsig behövde :P
Sen blev det en runda in på kvantum ju, där va ju nästan lika mycket.. Och jag vet inte varför jag ALLTID envisas om att ta en bärkorg när jag ska handla så mycket. Till slut släpar jag den på golvet för att jag inte orkar bära den :P haha!

Nä, nu ska jag göra mig iordning för jobb. Ciiao!

30 juli 2011

Kan ni tänka er att på måndag är det 1 augusti? Jag längtar. För då är det ännu närmare sommarens slut ;) Jag vet att jag låter negativ, men denna sommaren vill jag bara glömma. Den har inte varit bra nånstans. Jag hoppas på att vi får en fin och mysig höst istället, och en veckas semester i solen hade inte varit fel.
Jag tänkte att jag skulle bege mig en runda till boan, jag behöver verkligen höstskor. Om det ska vara sånt här väder länge till så behövs det. Mina fakeconverse är ju sönder! Dom som va så sköna :) Sen ska jag till kvantum och köpa hem lite mat. Tänkte att jag skulle göra storkok idag. Korvstroganoff! Göra lite matlådor så att jag inte bara äter av Familjen Dafgård hela tiden ;) För korv stroganoff kan man äta sju dagar i veckan, eller hur Therese? haha!

Förresten så har jag gått ner ett kilo till.. Så sammanlagt har jag gått ner 4kilo men känner mig större än nånsin! Har jag tappat dom kilona bakom öronen eller? haha! Nåja. Till hösten ska jag börja träna på gym tänkte jag ;) Jag måste bli lite fastare alla fall.

Ja, jag får väl fräscha till mig och köra iväg. Ciiiao!

God natt!

Ni kan aldrig gissa vem som stiger in i resturangen idag.. Gudrun Schyman! med hennes två barn (tror jag, dom var ganska lika) Jag är inget större fan av henne, men jag behandla henne som vilken annan gäst som helst. Ganska jobbigt bara att hon råstirra på mig när jag tog beställningen. haha!

Nu ikväll var jag såå värd ett glas vin, ska nog ta ett till faktiskt. Lite sällskap hade inte varit fel :/ Vet ni vad jag ska göra imorron? Hemlagad mat! Jag har levt på Familjen Dafgård ganska länge nu. Jag har varkens haft tid eller ork till att ställa mig och göra matlådor faktiskt. Men imorron börjar jag inte förrän fyra så då ska jag ha gott om tid att laga lite. Funderar fortfarande på vad jag ska laga, förslag någon?

Jag tror faktiskt att vinet i kylen kallar på mig. Ett glas till, sen blir det sängen.. kanske :)

29 juli 2011

Fan va drygt att gå upp imorse.. Dessutom vaknar jag vid sextiden och är rädd, för jag att jag hade en obehaglig dröm. Alltså, jag är förmycket på jobbet. Så är det.
Nu ska jag fixa det sista med håret, sen beger jag mig till..? Jobbet så klart.

28 juli 2011

Gud vilket tråkigt väder. Hur kan det bara växla om så? Det till och med åskade för en timme sen när jag fortfarande låg i sängen. Jag hör direkt när det regnar, det hörs på ett speciellt sätt när bilarna kör förbi. Jag gjorde samma sak när jag bodde kvar i Lunnarp, tänka sig att jag kunde höra bilarna från vägen som är en bit bort.

Jobbet gick bra igår, inga större katastrofer. Mycket folk hade vi, det kom liksom hela tiden så vi hade knappt tid att äta. haha! Det var ju strålande väder också, man svettades som en gris :P haha!

Nu tänkte jag göra nåt vettigt.. Dammsuga? Diska? sätta ihop lite ikeamöbler? Jag har ju två timmar till tills jag ska köra till jobbet :) YEAH!

Localolabilen kör ute på vägen såå.



Jag tror att han stalkar mig eller nåt, ser honom överallt ;) Han hade jätte problem med att backa in på parkeringen. Han lyckades träffa ett träd med sin sidospegel, jag sprang för att titta när jag hörde smällen för jag trodde att han backade på min bil :P haha!

Localooola, Localooola.

27 juli 2011

Är det dags för värmen att komma nu? I slutet av Juli? Nåja, bättre sent än aldrig.
Fan va det var segt att gå upp idag. Tanken på att det är sol och man ska jobba vill man bara dra täcket över sig igen. haha! Fint väder= fler folk på jobbet.
Nä, nu måste jag göra mig iordning. Ciiiao!

Godnatt gott folk

Det kändes skönt att jobba idag, energin var tillbaka lixom. Skönt :) Får se hur länge det håller.. haha!

Lönen kom idag också.. Jag kan säga att jag har aldrig fått så stor lön, men däremot har jag aldrig jobbat så mycket (rekord från förra sommaren, då jag tyckte att jag jobbade mycket) Men mycket gick bort med räkningarna också för en stund sen. Och det mesta satte jag in på mitt sparkonto. Ja, det här med sparkonto. Jag tycker det är lite.. vad ska man säga.. skamligt att säga att man har lite på kontot när man egentligen har flera tusen på sparkontot. Men dom pengarna ska man ju inte röra för det är, sparpengar. Det känns konstigt liksom.. Det är svårt att förklara. Om någon skulle fråga mig om pengar och jag säger att "nej tyvärr, jag har lite pengar just nu" men i själva verket har jag egentligen pengar, fast på sparkontot. Jag är inte van att ha sparade pengar. Jag började spara rejällt 2009, då jag nästan fick en utskällning av Anna för att jag inte hade nåt sparkonto :P Dock gick alla sparpengar till USAresan, men jag lärde mig att spara alla fal. Vi har aldrig haft sparkonto som små, jo en kort period. Men sen var familjen tvungen att ta det så att vi kunde få mat på bordet. Sånt är livet. På samma sätt som det är skönt att veta att man har dom så känns det konstigt.. Och man blir girig men på samma gång snål som en jude. Lotta har alltid varit bra på att spara, jag har alltid levt i nuet, jag fick inte den förmågan liksom. Men däremot var det hon som gick i snygga kläder när vi var i tonåren, medans jag valde att spendera mina pengar på alkohol och annat skit :P
Men jag är ändå glad att jag valde det, för det är aldrig försent att börja spara. Om det så är lite eller mycket per gång. Många bäckar små, som min pappa brukar säga.

Nä, nu tycker jag att jag blev lite djup. Jag måste ändå gå lägga mig, jobb imorron också. Chockade eller? :P

26 juli 2011

God förmiddag.

Vet ni att det är slutet på juli? Snart är det Augusti och då är sommaren nästan slut. Jag kan faktiskt säga att jag längtar, denna sommaren har varit pain in the ass kan jag säga.. och nu har jag nästan inte lust att få nån värme. Nä bara skoja, lite värme är aldrig fel ;)
Jag har sovit hyfsat bra, men ändå inte. Jag måste verkligen ta mina melatonintabletter innan sängdags, dom hjälper en att slappna av jätte mycket så att man verkligen får den sömnen man behöver. Det är inget farligt, bara hjälpmedel :)

Gud vad jag är nöjd med mina inköp igår, just nu sitter jag med min "Fruity"tröja och myser, den är ju råskön! Mina möbler ska jag montera en vacker dag, och soffan ska jag införskaffa mig nåndag också. Min lägenhet kommer bli så fin :D Nu fattas det bara nya tapeter i hallen.. Ja jag får väl ringa till hyresvärden nåndag.

Jag längtar tills jag får hem min soffa, kanske ska köpa den över nätet? Kollade precis vad det kostar att frakta hem den. 500kr, det skulle man kunna leva med? Tror ni att dom kan ta min gamla soffa med sig? Det är också en ikea soffa ju :P hahahaa!


Denna skönheten ska bli min :D Mohahaha! Den är ju inte riktig så blå i verkligheten, då är den mer grå.

25 juli 2011

God kväll.

Jag har varit borta i många timmar idag, överallt men ingenstans känns det som.
Först och främst vaknar jag klockan sex imorse och kunde inte somna om! Katastof! Men jag lyckades somna om och när jag vaknade igen var jag tröttare än gandhi, ovanligt.. Så jag körde till frisören. Trött, vått hår och sen var jag :) Men det gjorde inget och vi tog det lugnt :) Hon fixade mitt hår bra och hon framhävde mina lockar idag! Hon sa att jag hade sånt fint fall på mitt hår, och jag kan ju själv säga att jag är ganska nöjd med det :)
Efter det så körde jag hem och fixade lite, sen körde jag och hämtade mamma. Vi hade lite kvalitetsdag och bestämde oss för att vi skulle till Nova Lund och Ikea.
Väl på Nova så går vi först in på Skopunkten och där hittar jag två par skor, de ena paret är det verkligen högklack, men den var sköna att gå i och dessutom var dom råsnygga :D Sen gick vi in och åt lite lunch på Wok Kitchen, dom har ju så god mat. Vi har nog helt gått ifrån bakad potatis som var standard förr ;)
Efter att vi blev proppmätta så började vi vår shoppingrunda och vi hittade en del saker. Jag kan ju säga att där faktiskt inte var helt för mycket som man kunde tänka sig, lite besviken men bra ändå. För då kunde man hålla lite i pengarna ;)
Vid tre tiden ställde vi oss i den långa kön på Espresso House för vi skulle ha lite kaffe, sen begav vi oss till Malmö. Vi hittade skit bra faktiskt. Även om jag tycker att gpsen är dum i huvet för att den tar långa runder. haha!
Jag hittade precis vad jag behövde på ikea.. förutom dom där jävla förvaringslådorna som bara fanns i rosa! USCH! Jag hittade min framtida soffa :D (som jag ska köpa så fort jag har nåt som jag kan ta hem den med, jag har nämnligen ingen drag på bilen) Och jag köpte en byrå, nattduksbord och en liten tvbänk.. och självklart lite smått och gått :) och chips så klart!
När vi var helt färdiga med shoppandet så begav vi oss till hemåt. Vi stannade till i Ystad för att äta.. Jag råkade säga till servitrisen att jag också jobbade som det och hon erbjuder mig ett jobb på det stället. Jag har ju redan ett och tydligen kunde jag inte vara extrapersonal, men kanske nångång i framtiden :P
Mätta och belåtna igen så kör vi hemåt, men kommer på att vi behöver handla mat. Så vi sticker in till Ica och handlar lite. Snacka om att hela dagen har bara varit shopping?
Sen hjälpte mamma mig att lasta in alla tunga lådor sen körde jag henne hem. Klockan nio var jag hemma igen. Assåå shiiit. Jag är helt slut, i tio timmar var vi borta. Det är ju ett arbetspass ;)


Efter att jag var hos Frisören, Tack Therese L. !


Nästan fullastad bil med gaaajjoooor! :P (Grejer/Saker på rikssvenska)


Mamma tyckte denna bilden blev bra.. men inte jag.


... så vi tog en ny bild.. Gud vad jag måste slänga den tröjan.


Gissa om jag köpte hem dessa? Självklart! HAHA :D  Chiilliii-chiiiise!


En Poncho och t-shirt från Gina.


Jag tyckte den var så söt. Den fick mig att tänka på Anna ;) "Eat me said the pretty cake"


Munkjacka från Bikbok, från 299kr till 79kr.. Egentligen skulle den kosta halva priset, men tydligen fick jag den för halva reapriset ;) Jag såg sen nu när jag skulle fota den att det står Fruity på armen.. lite tramsigt?


Lite smått och gott från H&M.. jag såg också att jag tog en för liten storlek på tshirten, typiskt mig.


Dom högklackade skorna är verkligen råa! Denna bilden gör dom inte rättvisa, ni ska verkligen se dom bättre. Jag ääälskar dom! :D


Sängkläder, ljus (är standard att köpa på ikea, 100st för 29kr), en nattduksbordlampa, förlängningskablar, och ett galler.. typ till att.. sätta varma grytor på :P haha!


Självklart blev det massa chips.. och efter att ha käkat alla de påsar måste man nog ha i sig lite fiber och där kommer knäckebrödet in ;) haha!

Byrån, tvbänken och nattduksbordet ligger fortfarande så fint i deras låder på golvet. De får jag montera sen en vacker dag när jag har tid.
Jag kan verkligen inte skriva idag såg jag nu när jag läste igenom, men jag orkade inte ändra. Ni kan låtsas att jag inte tala svenska bra :P haha! Men jag och mamma har inte kunnat prata idag, vi sa fel till allt. Men nåt roligt mamma sa var "Den är ju lite sigur fydd" haha! När hon menade figur sydd ;) haha!

Nu måste jag gå nanna mig.. imorron är det tillbaka till verkligheten, Jobbet så klart.

Jag känner mig bränd

Nu sitter jag här i mörkret, jag orkar tydligen inte tända en lampa innan jag satte mig i soffan och nu orkar jag inte resa mig igen. haha! Snacka om att jag är slut som människa ;) Det ska bli underbart att vara ledig imorron. Dock ska jag vara hos frisören halv tio, så jag måste ju upp tidigt ändå. Men det gör ju ingenting egentligen, då sover jag inte bort dagen ;) haha!
Undrar vad jag ska göra imorron? Ta dagen som den kommer helt enkelt :) Känner redan hur stressad jag blir av att det bara är en dag och man ska hinna med hur mycket som helst. Men herre gud, jag blir stressad om vindrutetorkarna på bilen går för snabbt också. haha!
Usch, jag måste nog ta en dusch.. Mina fötter stinker. haha!

Alltså visa en grillreklam nu när det är så dåligt väder är som att visa ett barn godis men inte ger det till den. Taskigt! Jag vill ju kunna grilla i fint väder :(

Nä, nu ska man kanske göra nåt vettigt.. Sova?

24 juli 2011

God förmiddag.

Jag var likblek när jag vaknade imorse, tröttare än ett helt ålderdomshem. Ändå ska jag jobba idag också, men jag är ledig imorron :) YEAH! Äntligen, jag hade fan inte klarat mer. Tur att detta är en "kort" dag, slutar lite tidigare.
Idag kör jag på vit t-shirt och svart väst, jag ser ut som en riktig servitris nu ;) haha! Men fan, annars går vi bara i svarta kläder, så man måste fan variera sig lite.
Jag trodde att jag skulle dö inatt.. Jag lägger mig med tandvärk eftersom jag har gått och spänt käkarna när jag var stressad. Tror att det ska gå över med lite sömn, nej ikke! Lite över två vaknar jag med ännu mer, och då lyckas jag masa mig upp och ta två värktabletter. Så typiskt mig och tro att man är en viking ;) haha! Nä, men jag höll fan på att gråta av smärta. Som tur somna jag ganska snabbt igen.

Nej, nu måste jag slänga ihop två mackor sen bege mig till jobbet.

Bara en dag till

Jobbet har gått bra idag.. Sprungit som en jude som vanligt, pappa och bea blev fulla.. Eller ja Bea blev det ;) haha! Skämt och sido. Det var trevligt :)
Nu är jag så himla trött, måste verkligen gå lägga mig. Men jag har ont i tänderna bara för att jag har spänt ihop käkarna när jag var stressad idag. Jag ska jobba en dag till sen på måndag ska jag vara ledig, och gissa vad jag ska göra då? Klippa håret halv tio på förmiddagen! Inte fan får jag nån sovmorgon :( Jävla skit.
Nä, nu kallar sängen. Ögonen går i kors på mig :S

23 juli 2011

Jag ska bara skriva en snabb rad. Som vanligt är det jobb som gäller idag, det är underbart att jobba själv alltså. Vi hoppas på en lugn lördag, okej? Förutom när pappa och bea kommer, ska ni bli fulla så får ni betala därefter ;) haha!

Igår blev jag så rastlös när jag satt här framför datorn med mitt glas vin, så jag fick ett fem i två ryck och började fräscha till mig och gick ner till celticbaren där Mamma, Therese och moster Becka var. Även om jag var aptrött så var det mysigt att komma ut. Som min chef sa "Detta börjar bli lite tjatigt att träffas så här mycket" hahaha! Självklart så skämtade han ;) Eller?

Nu ska jag fixa håret och så, och sätta två tändsticker till ögonlocken så att jag håller mig vaken. haha!

22 juli 2011

Men Guuud Alltssååå som Lotta och mamma skulle säga. ;) hehe. Tänka sig att jag gick upp halv nio för att tvätta, hur orkar jag egentligen? ;) Nu har jag jobbat en vecka i sträck och känner att det börjar nog ta på krafterna snart, förhoppningsvis ska jag vara ledig då. Ska jag alla fall vara bakis ;) mohahaha!

Nä om man skulle ta och göra nåt vettigt, som att diska kanske? Pontus undrar snart nog varför jag aldrig diskar ;) haha!

21 juli 2011

Det verkligen apregnar! Det har det fan gjort sen i middes? med uppehåll på femminuter kanske.
Jobbet gick bra idag, regnet gjorde att folk stanna hemma. Tack du! Men lite folk hade vi ändå. Stackars lilla Anna ligger hemma med halsfluss, krya på dig!
Nu åskar det också! Kan det ge sig?! Detta börjar likna höst för fan.. Vart är solen och värmen? Eller nä, det gör inget.. Jag jobbar så det kan det lika bra vara fult väder. haha!

Sängen kallar, Godnatt!

...

En dag ska jag hitta min prins, men min pappa kommer alltid vara kung.

Så här lite på kvällskvisten

Idag var jag på möte på FU, skulle skriva min slutrapport. Äntligen fri därifrån, även om jag inte har varit där på några månader (?) Men hon frågade mig vad jag skulle göra nästa år, och det fick mig att tänka. Detta är min sista sommar på detta jobbet, min sista Mårten gås och min sista jul med julbord. Det är lite sorgligt tycker jag :/ Men åh andra sidan måste man gå vidare i livet också, man kan inte stå och trampa på samma ställe hela tiden. Jag menar, jag blir inte yngre i heller.

På tal om det så blir jag 24 nästa år. Det låter gammalt på något sätt.. Snart är ungdomslivet över liksom. Sen ska man tänka på nästa fas i livet, familjebiten. Och jag som inte har någon man nu. haha! Jag får väl jaga. Nä jag har inte bråttom med det. Just nu vill jag inte binda mig, ta allt som det kommer. En tag i taget. Minut för minut. Njuta av stunden.. Ja ni fattar :) Den här breakupen var svår, med tanke på att jag dum som jag är, trodde att det skulle bli nånting stort. Men i verkligheten var det dödsdömd från början utan att någon av oss visste det. Jag är fortfarande förbannad, och jag kommer vara det ett bra tag till. Jag är så förbannad att jag inte ens vill se honom. Just nu är allt hans fel.

Nä, resten av sommaren kommer jag inte ha någon fritid. Jobb varje dag. Så jag har inte tid att jaga kärleken. Jag har inte ens tid med vänner och familj :( Jag hoppas att ni har överseende. Jag mår jätte dåligt över att jag inte har mer tid, men vi ska ta igen varenda minut! Och lilla Izzi, jag tycker så synd om henne. Tacka gudarna att min kära broder tar hand om henne nu när jag jobbar så mycket.

Nu måste jag nog sova.. eller något. Trött är jag alla fall. Godnatt!

20 juli 2011

God kväll.

Dagen har varit ganska lugn idag, eller ja mycket folk på lunchen och lite folk på kvällen. Stackars Anna fick åka hem för att hon var sjuk. Som tur blev kvällen lugn och tidig så jag blev inte helt utarbetad. haha!
Nu har jag precis krängt i mig kvällsmacka och är redo för sängen. Godnatt!

Ooops



Jag "råkade" klicka hem lite bantningspiller.. Eller det är fettförbränning, kosttillskott. Inget farligt. Godkänd och allt, finns på hälsokostaffärer och så :) Jag känner att jag aldrig blir av med mitt fett, och det är ju en bra start, en början till ett sundare liv. Till hösten tänkte jag skaffa ett gymkort, här ska vi bli "fita" haha!
Jag vet att pappa just nu när han läser detta biter på sina naglar och drar av sig håret, för att vi håller på att "banta" hela tiden. Jag ska inte bli pinnsmal, bara sundare. Jag skulle aldrig vilja bli size zero, där ska ju vara lite och ta i ialla fall. Men kroppen mår bra av att inte ha övervikt och muskler behöver vi ju ;)
Med tanke på att jag har lite ledvärk då och då, så måste jag bli sundare. Och vad är bättre då än bra mat och motion? Och dessa pillerna är bara en klapp i rumpan så att jag kommer igång med det, hjälper mig att gå ner dom första kilona liksom. Jag tror att detta kommer bli bra. Jag mådde ju så bra i början av året när jag vägde mindre, sen hände det dära och nu blir jag inte av med kilona. Skit störigt! Jag stör mig mest på magen, för att den är gigauntisk och svullen hela tiden. Okej, det kan också bero på stress eftersom jag jobbar ganska mycket nu.. Men ändå.

Nä, nu måste jag ju sova. Godnatt!

19 juli 2011

Blää.. Jobbat hela dagen.. Svettades som en gris på lunchen, till och med Anna sa till mig att jag skulle torka mig. haha!
Sen har det inte hänt så mycket mer.. Körde ut till pappa och lämnade hans nougat efter att jag slutade jobba, och nu sitter jag och har druckit upp mitt vin. Svin varm igen är jag också.. vad är det med mig?! Har jag kommit in i klimateriet eller?!

Nä, nu blir det väl sängen snart..

18 juli 2011

Gokväll.

Jag har nästan precis kommit hem från Kiviksmarknad som jag fick sällskap med av min moster becka :) Det första vi gjorde när vi kom dit var att åka karusell! Det har jag fan inte gjort på många år och vi tog självklart favoriten. Jag kommer inte ihåg vad den heter, men man sitter i bås som snurrar runt hela tiden. Satan va jag mådde illa sen, ja man är ju inte 15 längre och kan åka hur mycket som helst. haha!
Sen gick vi bara runt och runt och runt. Seriöst, va det bara vi som tyckte att marknaden var liten? Eller missade vi en stor del av den? Jag minns kiviksmarknad som mycket större. Okej nu har jag inte varit där så mycket, men ändå. Det ska ju vara Sveriges största marknad?
Vi skippade Langos iår och köpte thaimat istället, som var supergott! Förutom att nudlarna var överkokta, men what to do? Första gången jag åt ur sån kartong, det var jätte roligt :D Man ser ju alltid det på amerikanska serier att dom äter från såna och jag har alltid velat testa. Jag fick till och med extra mycket eftersom Rebeka inte orkade äta upp allt sitt :P haha!
Vad köpte jag då? Nougat, brända mandlar, ett par solglasögon, och en väska (vilket är tradition på varje år när jag är på marknad) Där var en ung pojke som skulle visa mig en väska med många fack.. "Här har du ett fack, här är ett, här är ett, här är ett till" Där var typ femtioelva fickor, I get it!
På vägen hem i bilen så råkade jag köra på mitten sträcken och det räfflade så att det vibrerade ganska mycket så säger Rebeka "Kör där en gång till" så jag gör det och så säger hon "Vem behöver vibrator när man kan köra på dom?" HAHAHA! Klokrent :P

Nä, nu ska jag nanna tänkte jag. Jobb imorron !

17 juli 2011

Oj, skulle inte tagit det dära sista glas vinet. Men jag kan säga att jag slocknade bara nån minut efter mitt huvud landade på kudden ;)
Nu har jag duschat och ska snart göra mig iordning för jobb. Hard work work! Hur spännande är det att man drömmer om att man jobbar också? Inte så faktiskt.. jag kommer aldrig ifrån det. haha!


När jag och Linda var en sväng i Madrid, Spanien. Japp jag har en vinterjacka på mig, det var ju faktiskt ganska kallt där eftersom det var januari ;) Men åh, jag vill resa igen!

16 juli 2011

Innan det blir midnatt så ska jag skriva någon rad..
Efter två glas (okej tre) så börjar jag känna mig lite lullig.. Grannen har fest och jag känner mig faktiskt lite festsugen.. Ska kanske gå upp och knacka på? hahaha! Nej aldrig i livet.
Jobbet gick bra idag, trots att jag inte jobbade med Anna. Martin var min lilla springpojke och det gick faktiskt bra :) Han är duktig. haha!
Nä, nu måste jag dricka upp mitt glas och gå lägga mig.. Ska ju jobba imorron också.. Daaah!

15 juli 2011

Nu blir det jobb för denna svensken. Fan va tråkigt va? Mmm, håller med!

För det va marknad idag!

Jag säger er bara; Vilket fiasko! Jag Tessan och Alicia beger oss ner till byn (den lilla biten där är) och när vi börjar närma oss så frågar jag Therese "Är det verkligen marknad idag?" Jag lovar att jag kunde räkna stånden på mina två händer.. Annars brukar det vara smockfullt! Det regnade så pass mycket att knallarna hade begett sig tilll Sjöbo direkt, och det var en del som packade ner sina tält redan. Nåja.. jag fick mitt godis (och Annas), mina munkar (och Christinas munkar, och så köpte vi Tjejkorv. Ja den hette så. Det är typ som ystakorv, älskar den :D mums! (påläggskorv)
Sen blev vi så jävla ledsna på vädret så att vi gick upp till oma och fikade där. Det var ju länge sen jag var där, ju äldre man blir ju upptagnare blir man också tydligen? Så vi bjöd lite på korven som vi köpte och munkar också :D

(Tydligen hade jag glömt att publicera detta inlägget så jag fortsätter bara)

Sen gick jag hem och tog det lugnt. Gjorde mig iordning för eventuellt jobb, men jag blev ledig :) Jag ringde till pappa och fråga om det gick bra att komma ut och hälsa på. Självklart :) Så jag blev bjuden på mat och så bjöd jag på munkar och nogaut :D Mums mums! Det blev massa bus och mys med DoggeLiten också, att den lilla minimänniskan kan ha så mycket energi, och vilket litet charmtroll han är :) Jätte trevligt var det alla fall, tack så mycket!

Jag gick in på ordlista.se och skulle översätta en mening. "Jag har en klump i magen" till Polska så blev det "Mam guza w brzuchu", men när jag översatte från polska till svenska så blev det "Jag har en tumör i buken".. HAHAHA! Det var ju inte riktigt så jag menade :)

Nu måste jag gå och nanna, så att jag orkar med morgondagens jobb. Håll tummarna för en lugn dag ! Godnatt.


14 juli 2011

Vilket busväder! Inget roligt väder att gå på marknad, men der struntar jag i för jag ska dit! Oavsett vad :D Kan ju vara skönt om där är lite folk faktiskt.. hehe. Slipper jag knuffas med tanter i kryddståndet som förra året. haha! Nåja, nu ska jag slänga på mig ett face och dricka upp min proviva. Sen blir det marknad :D



Nu önskar man att man va i Marocko, eller nåt varmt land :)

...

Jag hatar mina drömmar. Du är med hela tiden, det handlar bara om dig. Jag vill radera dig från mitt system, jag önskar att jag aldrig blev tillsammans dig igen. Det enda du har gjort är sårat.
Jag hatar att du har gjort så här med mig, igen. Jag hatar att jag blir så ledsen. Och jag hatar att hata.

Mina fötter dödar mig!

Jag kan inte påstå att jag har gått supermycket idag, men fan va mina fötter och ben värker! Skit jobbigt. Imorron blir det ingen ro, det är ju marknad :D hi hi! Synd att man ska jobba sen på kvällen, då blir det inget sjöbo ju. Nåja.. det blir Tomelilla alla fall. Har fått en lista av Christina och Anna vad dom vill ha ;) haha!
Annars gick jobbet bra idag, ganska mycket folk faktiskt. Skönt att ha något att göra för en gång skull ;) Det är nackdelen med resturangbranschen, där är alltid folk på sommaren. Det är mest jobb då. Så det blir ju ingen semester förrän till vintern :p

Nåja, nu måste jag nanna så att jag orkar med morgondagen :) Godnatt!

13 juli 2011

God morgon.

Det är strålande fult väder idag, jag tog till och med på mig halsduken så kallt var det. Ändå är det 18grader enligt Carol :P Nåja.. Kan bero på att jag precis hade stigit upp ur min varma säng?
Jobbet gick bra igår.. Det var min tur att städa ;) haha! Och idag är det jobb igen.. Så himla tråkigt att så här kommer min vardag se ut varje dag. Jobb jobb jobb. Men synd att säga det, men det är tur att sommaren snart är slut :/ Men seriöst. Det är hemskt att det är mitten av Juli redan?! Vi har 1½ månad kvar sen är det september och skolorna har börjat. Känns som att en solresa hade inte varit långt bort nu. Hmm.. Eller en weekend någonstans?
Nä vad säger vi? Dränka sig i jobbet nu den sista månaden, sen ligga på soffan helt utslagen hela hösten och ta nya tag i vinter? Tänk att man kan vila hur mycket som helst när man är pensionär :)

Nu måste jag göra mig iordning för jobb.
Selfnote: Måste köpa en baginbox imorron.

Allt blev så fel när det skulle vara rätt

Jag vill bara skrika, rakt ut, på honom. Jag är så himla frusterad. Hur kunde jag vara så dum och tro att det skulle funka denna gången? Hur kunde jag vara så dum och tro på hans ord? Nu sitter jag här, sårad igen. Av samma jävla anledningen som förra gången. När ska jag lära mig? Just nu hatar jag honom.. och jag är så arg och ledsen på honom för att han gör så här mot mig. Jag orkar inte.. jag orkar inte.. jag orkar inte.
Jag ville egentligen inte blotta mig, men jag spricker snart. Jag var bara tvungen att ventilera mig. Jag hade kunnat blotta mig mer, men det vill jag inte.

Fan ta dig.

11 juli 2011

Jag mår illa. Fy fan för dig. Jag trodde framtiden var vår. Jag hatar det, hatar det, hatar det! Och så min jävla tv är fucked up!! Jäääävla skit.. Jag vill bara sjunka under jorden nu. Tur att man kan dränka sig i jobb istället.
Det går över, det vet jag. Men vägen dit är jobbig. Tänka sig att det hände igen, av samma orsak. Jävla asshole. Du är så vilsen.

...

Fan också.

Vi pratar för vi måste

Tidinställt inlägg.

Jag hade jätte problem med att prata igår på jobbet. Jag fick inte fram orden, jag snubblade och sa fel ord ibland också. Så fort jag får för mycket tankar och stress så är det som min talkacapitet går i stupet. Det är verkligen skit jobbigt, för det är vid stress som jag mest behöver prata.
Då försöker jag göra som jag råder de andra "stammare".. Stanna upp en sekund och andas. Men jag vet att det är lättare sagt än gjort. Speciellt om man jobbar som servitris som jag gör, där allt ska gå i 160.
Men som vanligt klarar jag mig alltid, de flesta förstår. Det jobbiga är att folk inte förstår vad som försegår i ens huvud. Vad vi tänker innan vi ska prata, vad vi ska säga, hur vi ska säga det, rädslan att öppna munnen, det spänner i hela kroppen, tvekar om vi ska säga det eller vara tyst. Det är så många tankar och det är svårt att stänga av det ibland. En som inte själv stammar har ingen aning om hur det är, och tyvärr skulle aldrig kunna förstå till 100%.


Det är så lite ni ser egentligen.

9 juli 2011

God morgon!

Är det inte typiskt nu när man har börjat gå upp tidigt att man vaknar tidigare när man har ställt klockan bara lite senare för att man ska jobba? Jag ställde klockan på nio, jag vaknade redan kvart över sju. Okej, jag var kissenödig och hade mensvärk. Men ändå :)
Snacka om att min jävla mensvärk tar dö på mig! Jag är jätte gnällig, jag går här hemma och gnäller för mig själv och Izzi. haha! (och ändå är det inte den värsta mensvärken jag har haft) Jag tycker det är skit jobbigt med mensvärk, varesig om jag har det mycket eller lite. Det är en för konstig känsla .

Ja, som sagt.. Jobb idag. Vi hoppas att det blir en lugn dag :)

Det är snart midnatt

Ännu en jobbedag.. Och det har gått bra :) Men stegräknaren visade bara 10tusen steg, har jag varit lat idag eller det är fel på den? :P Sistnämnda så klart. haha!
Efter jobbet mötte jag upp Tony som var i Ystad, så vi körde till McD.. I know, inte bra för dieten, men what the f*ck.. Jag käkar ju färdigmat på jobbet som jag tar med mig :P haha! Jag springer av det ändå.. en vacker dag.

Nu har jag precis tagit en dusch, skööönt. Så nu tänkte jag gå och nanna mig. Ännu en jobbdag imorron med nya utmaningar ;) hehe. Godnatt!

8 juli 2011

Godmorgon Fredag!

Nu sitter jag här i soffan, har lagt i min andra runda tvätt, käkat frukost, pratat med Bebbo och Carol i telefon, och framförallt gått ut med Izzi på hennes morgonrunda. Snart ska jag ner i tvättstugan igen, vilken hurtig tjej jag är ;) Men fy fan va jag är trött. Känner att mensen är påväg och huvudvärken börjar smyga in på mig nu. Det är ju kanske vädret som spelar in där? Tur att Carol ringde och väckte mig klockan åtta, så att jag verkligen vaknade. Annars hade jag nog sovit fortfarande.

Min mobil är dum i huvet.. Efter att mitt "telefonminne var fullt" och mina sms raderades från telefonen så har min samtalslista gett upp. Den uppdateras inte längre, när jag går in på grönlur så står där "samtalslistan tom". Så nu måste jag gå in i telefonboken när jag ska ringa någon. Jobbigt va?! Snart dax att köpa ny lur tror jag.

*springer ner i tvättstugan* Puh, det var jobbigt. Vika kläder är inte det roligaste, men jag måste.. annars bara ligger det i tvättkorgen till nästa gång jag ska tvätta :P haha!

Nä detta har tagit mig en timme att skriva detta inlägget, dax att publicera :P

Ännu en torsdagskväll

Jag gjorde mig iordning innan och begav mig till Tony, stackarn hade ju jobbat över så jag lagade lite pannkakor till honom :) Hans favorit!
Nu är jag hemma igen och ska lägga mig. Imorron blir det jobb igen och resten av helgen, detta är bara början på min jobbsommar. Men först imorron så ska jag tvätta! Jag börjar klockan åtta, hur ska jag klara detta?!
Godnatt!

Härliga kväll

Det har varit full rulle idag. Det blev en lång runda på boan med Mamma och Tessan, dyr historia också för den delen. Jag var såå nära att köpa en rosa glassmaskin, men jag satte tillbaka den i sista sekunden. Jag köpte lite smått och gått, bland annat kuddar till min soffa. Jag köpte en långklänning också, jag som trodde att jag aldrig skulle köpa en sån, men jag prövade en för skoj skull och den satt bra :)

Hela eftermiddagen har jag städat. Det bästa som finns är lukten av ett nystädat hem :) Jag kan säga att jag hatar min äckliga hall! Jag ska fan tapetsera om den, hyresvärden betalar det inte. Men då tänker jag ta några jävla billiga skit tapeter, kan han inte betala så får han skylla sig själv :P

Nu ska jag vänta på att min bebbo ska ringa mig. Stackarn jobbar över idag ju!

7 juli 2011

God morgon!

Lotta och Katten är så himla smidiga på fyllan. Ringer mig nästan halv ett inatt och frågar mig om jag kunde hämta dom vid tre. Jag har precis släckt lampan och skulle sova, jag var helt slut eftersom jag hade jobbat hela dagen. Jag sa att jag kunde hämta dom nu, men inte sen och det gick dom med på. Precis när jag hade orkat mig ur sängen och klätt på mig så ringer lotta och säger att dom tar taxi hem istället för dom ville ut och dansa också. AAAAH! Så jag fick lägga mig igen.. Men inte kunde jag somna, jag låg och kallsvettades. Så jag tog en dusch, la mig med badrocken på mig och somnade ganska snabbt.
Jag drömde att jag var på jobbet, klockan var nästan tio på kvällen och jag väntade på att de sista utegästerna skulle gå hem. Jag lägger mig på soffan och somnar! Vaknar kvart i sex på morgonen och börjar jobba igen.. Fan va sjukt. Men det är ju lite sant, jag kommer ju vara med på jobbet än vad jag kommer vara hemma. Kanske lika bra ta med tandborsten och lägga sig i rum 4? :P

Nä nog om trams. Jag önskade fram fult väder idag, så ni får skylla det på mig (jag låg i sängen imorse och sa till solen varje gång den kom fram att den skulle ge sig av). Men vi behöver det också, så att vi kan ta hand om våra hem också utan att få värmeslag. Idag ska jag verkligen städa lägenheten så att den skiner och glänser, det känns som att det behövs. Och det är skönt att komma hem till ett välstädat hem :) Och jag tänkte faktiskt baka kanelbullar också, jag får se om jag orkar och får tid till det.
Förresten så vaknade jag klockan åtta idag.. eller ja, först kvart över sju. Men jag kunde inte gå upp så tidigt på min lediga dag. Så det slutade med att jag gick upp kvart i nio. Helt lagom :)


Izzi har börjat sova bland mina skor.. Kanske nån fetish hon har fått på äldre dagar? haha!

Godnatt

Jobbet gick bra idag, en del folk så det blev en del spring. Rättare sagt 15089steg idag! Hurra för Pauline :D Jag hoppas på att jag kommer gå ner nåt, än så länge har inte vågen rört sig neråt :O

Imorron är jag ledig, vad skönt! Jag hoppas faktiskt på fult väder så att jag kan vara hemma och fixa här, det behövs en liten städning faktiskt :) och umgås med Izzi ! Det känns så skit att hon är så mycket ensam nu när jag jobbar :( Pontus går ut med henne på eftermiddag/kvällen när jag jobbar. Men usch.. Ändå :(

Jag har pratat med mamma nu en timme när jag kom hem, vad jag saknar min familj :/ Det känns skit att jag kommer jobba så mycket att jag inte kanske kommer hinna träffa någon. Vi ses till hösten? Men jag kan bjuda ut er alla på middag eftersom jag kommer få en fedelön! :D Som jag sa hela förra sommaren; "Jag skrattar hela vägen till banken" ;) haha! Bloggen kommer givetvis bli lidande. Det kommer bara stå "Jag ska jobba.. Gud vad jag är trött.." Men så får det bli. Jag går inför att jobba denna sommaren, kanske för mycket. Men jag hoppas att mina nära och kära förstår mig :)

Nu måste jag verkligen gå lägga mig.. Även om jag är ledig imorron vill jag gå upp nåtsånära i tid :)

6 juli 2011

Jag tänkte att jag skulle skriva en liten rad. Jag är inte ett dugg road av att jobba idag, but what to do?
Hmm, jag hade nog inget vettigt att skriva..

Joo..

2 månader <3

Gutten nacht

Det har varit en supermysig dag. Jag och Lotta körde till B&B och köpte goda baggar av söta Jenna :D Sen körde vi till Löderupsstrand, det är fan standard nu tycker jag. Den bästa stranden ! Vi gjorde bort oss också. Sen stannade vi vid "resturangen" och köpte en glass. Jag provade Ben&Jerrys glasspinne (Peanutbutter and Cookie dough) Bajsgod va den! Efter det körde vi nerför backen och köpte lite böcker i boktältet. Om ni ska till löderupsstrandbad, kika in i boktältet, ni kan fynda jätte mycket böcker! Jag fyndade en kokbok och två romaner :) En roman kostar 30-40kr! knappt ens det ibland.
När vi kom till tomelilla släppte jag av Lotta och jag körde vidare till Bilax, känns snart som mitt andra hem ;) haha! Beställde hem kamrem och köpte vindrutetorkare. Seriöst, 200kr? Det är rena rånet. Men min pärla ska få det bästa ;) hehe.. Gammal bil behöver nya delar och en liten service..

Nu ikväll har vi grillat, hela gänget. Mys mys :) Jag och Lotta sjöng "I like big butts" för lilla Limpan som han tyckte väldigt mycket om ! Han log alla fall :P haha!
Sen käkade jag och Tony jordgubbar med grädde och tittade på Hell's Kitchen, looove! Det känns jobbigt att inte sova tillsammans, men den tiden kommer också :) När vi är pensionärer. haha!

5 juli 2011

Äntligen har jag tid, lust och ork till att skriva här! Det har varit full rulle på mig.
I lördes blev det inget fint väder så vi tog det ganska lugnt. Vi körde in till Ystad på förmiddagen och handlade lite, mysigt :)
Mot kvällen körde vi till Sankt Olof och hälsade på hans familj, de bjöd på äppelkaka och god mat.
Senare åkte jag och Tony tillbaka och tittade på bio, Transformers 3.. Skit bra som vanligt! Men jag tyckte det var skit drygt med 3D, jag är inget större fan av det. Jag får jätte ont i ögonen.. ja jag har glasögonen på mig :P

I söndes blev det jobba för hela slanten, fan va trött jag var när jag kom hem. Jag hade ju gått femtontusen steg, plus att jag skadade mig. När jag skulle springa uppför källartrappen så ramlar jag på typ sista trappsteget och skrapar upp knäet. AAAJ! Förresten så var Pappa, bea och lilla Doggeliten och käkade hos mig, så roligt :D Äntligen kommer ni dit lixom, och Dogge var en ficktjuv.. snodde mina pennor från mitt förkläde ;) hehe.
När jag kommer hem till Tony så har han lagat mat till oss, så sööt! Så jag slänger mig in i duschen, så att jag luktar onödigt gott. Och så blev det film och glass :D Blueberrycheesecake-glass, skit goood!

Igår blev det också lite jobb. Massa glada tanter :) Jag hade huvudvärk hela jävla dagen, skit drygt. När jag kom hem så var jag så himla hungrig, rotade lite i frysen och hittade pommes och prinskorvar. Skit bra! Slängde in det i ugnen. Huvudvärken gick inte över, så klockan nio gick jag och la mig. Sov från då till klockan sju, vaknar med huvudvärk så klart. Tar två piller och somnar, sov till åtta sen gick det inte mer. Men nu är jag ganska utvilad :) Har käkat mackor med margarin på, det är inte så gott faktiskt. Men det var så dom käkade mackor när pappa var liten :P
Idag blir det stranden med Lotta, hoppas inte att det är för kallt, det orkar jag inte :P haha! Vi håller tummarna för att det håller i sig.

helt ärligt.

Jag orkar inte uppdatera idag.. hörs imorron. Måste säga att jag har gått 15017steg idag .. Jävla servitrisjobb!

Godnatt!

Jobbet gick bra idag. I vanlig ordning kom nästan alla bokade gäster samtidigt, vilket inte är så spännande om man är själv. Men det löste sig i halvlek :)
Nu känns det att man lever alla fall, i benen. 11tusen steg idag, känner mig duktig :D hehe.

Skönt att man är ledig imorron och kan ta det lugnt, dom har inte lovat fint väder så det blir ju inte stranden :( Men kanske en runda med Tonys nychippade bil ska det bli. hehe.

Nu blir det tv, sen sängen. Godnatt!

Vad fan är detta?!


Min nya miniplatttång var ingen plattång :(


Jag måste börja lära mig att läsa.. eller så måste halens börja skriva rätt saker. Där står "Plattång Mini Crimper" och då uppfattar jag det som en plattång! Nä nu är detta en krustång för volume! Jag redan beställt en ny volumemaster! Suck.. Nåja.. denna kan jag ha med på mina tusen utlandsresor som jag ska göra iår.. NOT!

Edit: Jag såg nu att den rosa (som jag tänkte ta först) är en plattång och denna blåa är en krustång. Snälla, döda mig!

1 juli 2011

Jag kan inte förstå att det redan är juli, vart tog junimånad vägen? Lite trist att vi början månaden med kalla vindar och molnighet, men det gör inget. För jag ska jobba idag ;) haha!

Nu innan jobbet måste jag iväg till bilax och fixa lite bildelar. Det är inte billigt, men det måste göras! Mini-Bettan ska bli bra idag :) Ge fan och dö från mig!! haha! Helt sjukt att man är så beroende av en bil.

RSS 2.0