29 april 2012

Först vill jag gratta min stora syster som blir 30år idag ! :D Jag må hon leva jag må hon leva! Detta ska firas på en resturang med familjen och självklart kommer det bli mycket skratt och kackel :)

Igår blev det full rulle hela dagen, vi stack till Degeberga till veteranmarknaden men så klart så höll dom på att stänga ner pga det dåliga vädret. Men vi fick godis och munkar :D
Sen körde vi till Biltema i Kristianstad och köpte en bärarm och ett styrstag till min bil, sen ska ju besiktigas väldigt snart så allt måste fixas. Men tanke på att man kunde inte svänga fullt till vänster och där var glapp i länkarmen.
På vägen hem drog vi ett staket med bilen. haha! Kom lite för nära vägkanten ;) Men det blev inga större skador på bilen. Sidospegeln gick sönder och lite ytliga repor på bilen.


Det ser ut som att vi bara har parkerat bilen, men i själva verket flyttade vi en stolpe och lyckades sätta oss i det hålet. Bonden som har hagen kom körandes förbi och drog loss oss sen. Ni ser ju dom djupa spåren :)

Sen hem och börja på mecka med bilen, massa klödd med nåt som inte ville gå av. Så jävla typiskt! Varför ska det gå lätt liksom? Nåja, Micke och Adam kom och drack kaffe, sen körde vi hem till dom och hämtade en bil. Sen vidare till Pia och Jerry, för Pia fyllde år. Jag åt en GOD smörgåstårta faktiskt! Jag är ju inte superglad för det, men denna var supergod och väldigt mättande :D
Efter det körde vi hem igen och började på bilen igen. Efter många stön och stånk så ville det :D Underbart! Och så fixade han med styrstaget, som vi inte alls behövde byta. Bara justera lite, så den kan jag lämna tillbaka igen :D haha!


När Mattias justerar styrstaget.

Sen efter blev det godis och film. Jag somnade på soffan så trött jag var. Så skönt :)
Nu ska jag gå ut i verkstan till min gubbe och se vad han gör. Om ett par timmar ska jag ner till tomelilla så att jag kan ta en dusch och göra mig klar inför kvällen. Vad ska jag ha på mig? hmm.

28 april 2012

Oj, jag har inte uppdaterat här på sex dagar. Vad har jag hittat på med? :P Nä, i tre dagar har jag jobbat. Mattias har haft datorn i huset och jag har inte orkat skriva genom mobilen för det är så jävla drygt. haha!
Det är inte mycket som har hänt faktiskt. Jag har jobbat och varit i huset. Så ser mitt liv ut just nu. :D
Jag började dagen idag med att deklarera och betala räkningar, skönt att ha det gjort. Jag längtar till skatteåterbärgningen kommer. Rätt in på sparkontot! :D haha!
Varje dag när jag vaknar, måste jag ligga i sängen i minst en halvtimme. Varför? Joo, för att få rätt på mina ben och fötter. Jag fattar inte vad jag gör på natten, spänner jag mig så mycket? Jag är så himla stel! Jag ligger och vrickar på fötterna tills det börjar kännas bra och jag tror att jag kan stå på dom. Jag bröt benet(foten) 2007 och sen dess har det inte blivit bra, är mycket stelare i den foten. Borde fan kräva skadestånd, man har ju tio år på sig eller hur var det nu?
Jag och Mattias hade världens mysigaste stund när jag kom hit till huset inatt (eller ja, vid tolvslaget) efter att ha jobbat. Man blir ju helt salig <3 På onsdag har vi varit tillsammans i 9månader, helt otroligt. Har inte haft så här långt förhållande sen jag var 14-15. Sorligt va? Nåja, jag ska slå det rekordet. haha! Jag älskar dig Mattias <3
Nu ska jag lägga på ett face, sen ska vi iväg. Blir nog Degeberga marknad :)

22 april 2012

God middag !
Jodå, jag överlevde natten. Bätte än förväntat ;) haha! Jag sov som en stock till klockan ringde kl åtta. Jag drömde om att vi la golv i köket i huset, jätte fint blev det :) Jag längtar tills allt är klart!
Det händer väl inte så mycket nu, jag ska diska sen packa lite så att jag har det klart tills jag ska hämta Izzi ikväll och sen dra till huset :) Det blir ett längre pass på jobbet idag, men det gör inget. Money money ;)

Godnatt

Jobbet gick bra idag, ibland undrar man hur folk tänker?
Jag kom hem till en tom lägenhet, bara Izzi hemma. Gud så konstigt det känns. Mattias och barnen är i huset, men jag ska upp där imorron. Semester :D haha! Dock ska jag köra direkt efter jobbet och jag ska jobba lite längre imorron, så jag lär vara i huset nångång på natten ;) haha! Nä, men vid ett-halv två tiden. Jag somnar inte förrän den tiden nuförtiden, så what the fuck :)
Nä, nu har jag krängt massa chips också. Ny smak på Naturchips; Vårlök och svartpeppar. Helt okej, men jag skulle nog inte köpa dom igen. Det är nog inget som kommer bli ett "begär" :P Som Sourcream and cheese. Uuuunderbara! Jag är konstig har jag kommit underfund med (redan?), nu när jag har gått ner i vikt så tänker jag att jag måste äta mer. Som om jag vill att jag ska vara större (eller inte vill väga mindre)? Är jag rädd för att gå ner i vikt? Det är klart, jag gör inga större ansträningar just nu för att gå ner i vikt och går ner ändå. Så inte så konstigt kanske att man blir skrämd av sig själv? Nä ärligt talat har jag minskat mina mat portioner. Förr kunde jag äta två stora portioner, nu äter jag en lagom stor. Sen kan det vara stress, och plus att på jobbet är som en bastu, kanske inte så konstigt att man går ner? :P haha!
Nu ska jag nog ta och lägga mig i sängen, jobba imorron :)

21 april 2012

God middag !
Ännu en jobbhelg, jag hade hellre varit ledig. Men det är jag nästa helg :D Inatt ska jag sova själv (!) Mattias och barnen har kört till huset och ska vara där. Nåja, förhoppningsvis är jag trött ikväll så att jag somnar direkt. Jag hoppas det alla fall :) Imorron blir det också jobb, sen när jag har slutat drar jag direkt till huset.
Nä, nu måste jag göra mig iordning. Ciiao!

Snutta, jag tänker på dig.


Min nya favorit

http://www.youtube.com/watch?v=-BX1FAyFUwk

För att jag är uttråkad.

VEM

Vem är i rummet med dig? Inte nån.
Vem fick du senaste sms av? Charlotte
Vem tänker du på nu? Charlotte, eftersom jag läste hennes sms :P
Vem pratade du senast i telefon med? Pappa
Vems hus var du senast i? Vår hus <3
Vem önskar du var med dig nu? Alla mina nära och kära
Vem är din favoritsläkting? Oj, jag har så många så det är svårt att välja. Men om vi väljer kusiner så är det lätt Veronicka.. "Vill du bli min pappa?"

VAR

Var är din mobiltelefon? Bredvid mig.
Var handlar du mest? På Ica Kvantum.
Var fick du tag på tröjan du har på dig? En munkjacka från Bikbok, favoriten :)
Var åkte du senast bil? Till Ica kvantum igår :P Eller ja.. det var jag som körde :P

VAD

Vad åt du senast? Munkar igårkväll! Borde snart äta frukost :)
Vad drack du senast? Mjölk till munkarna !
Vad är det för färg på dina byxor? Svarta mjukisbyxor.
Vad är den närmaste saken som är blå? En tröja som ligger på matbordet :P
Vad har du på fötterna? Inget, fryyyyser!
Vad är din favorit färg? Oj, det är många. Det beror på vilket sammanhang :)
Vilken film såg du senast? The Hunter, så där bra film.
Vad hör du just nu? Diverse ljud från tvn och fläkten från datorn.

HAR DU NÅGONSIN

Sovit i någon annans säng? Jo klart :)
Hånglat på en bio? Det har väl dom flesta?
Hånglat i skogen? Hmm.. ja?
Tyckt att din kusin är het? När jag var liten tyckte jag min ena kusin var söt :P
Sovit naken? Senast inatt.
Kört över hastighetengränsen? För många gånger !
Målat om ditt rum? Ja, när jag bodde hemma .
Dansat framför en spegel? Oj, jaa :P
Fått hicka? Seriöst. Finns det människor på jorden som aldrig haft hicka?
Dumpat någon? Ja. Tyvärr.
Stulit pengar från en kompis? Aldrig ! Här tjänar vi egna pengar ;)
Hoppat i en bil med folk du just har träffat? Ja, dum som man är :P Nåja, det har ju gått bra, jag sitter här nu :D
Varit i slagsmål? Aldrig, är alltid den som försöker dra undan personerna :)
Smugit ur ditt hus? När jag bodde hemma.
Haft känslor för någon som inte känt desamma? Ja, snacka om jobbig situation. Collin Farrell, I want yooou! haha!
Hånglat med en främling? Definitivt.
Älskar eller saknar någon nu? Självklart <3 Min familj, mina vänner och min Mattias <3


20 april 2012

God förmiddag ! Tänka sig att jag har varit upp sen kl nio. Det blir så dumt när man jobbar från 14-23 för man vänder lite på dygnet, ibland önskar jag att jag jobbade morgon. Men däremot är jag ingen bra morgonmänniska, kan ni tänka er så många gånger jag hade försovit mig? haha! Sen är jag jätte nöjd med mitt pass, det passar mig :)
Jag och Mattias hade världens mysigaste dag igår. Jag blev nästan som nykär igen ;) På förmiddagen blev det frukost på Mariacafeét, mot kvällen hämtade jag honom i Ystad, vi körde och handlade mat. Färdiggrillad kyckling med potatissallad! Sen blev det massa mys och till sist käkade vi massa munkar ;) Tack Bea för att du gör goa munkar! Det blev en riktig mysdag, det var vi värda. Jag visade bilder på mig för Mattias när jag var lite större, han tyckte jag var lika vacker och sa "fan att jag inte träffade dig redan då". Ååååh <3 Tänka sig att vi snart har varit tillsammans i 8månader, tiden går så snabbt. Jag älskar han mer för varje dag <3
Frågan är vad jag ska göra idag, imorron och på söndag blir det jobb. Mattias sticker till huset idag och jag vet inte om jag stannar här eftersom jag ska jobba imorron. Jag får se hur jag gör, ska vi inte ses på hela helgen liiiksooom? haha! :D
Vet ni vad jag blev sugen på? Picknick med massa goda baguetter, med tonfisksallad och ägg. Åååh, jag gjorde det förra sommaren när man skulle till stranden, helt perfekt :)
Jag måste verkligen klippa och färga mitt hår, blev helt salig när jag tittade på bilder på mitt mörka hår. Dock var jag också lite solbränd, det är ju så jäävla snyggt :D Mina blåa ögon syns ännu mer då. Men när lönen kommer så måste jag ta tag i det! Jadå!


Minus 20kilo

Nu är jag nere på en siffra som jag inte har vägt på säkert 10 år. 72kilo! Helt otroligt! Sitter och tittar på gamla bilder då jag var lite större. Jag kan inte förstå det. Det är lite skrämmande också, det var så länge sen. Jag har inte gjort större ansträngningar.


2-3år sen.

19 april 2012

Det blev en väldigt bra start på denna dagen. Vid tio körde jag in till Ystad och åt frukost med min man på Maria cafeét, så mysigt det var :)
Sen körde jag till Blomsterhuset och snacka lite med Carol, hon är verkligen menad till att jobba där. Du är så duktig :D Jag köpte en Fredskalla också, jätte fin! Så den står nu i köket.
Vad hände igår? Jag tvättade och städa, hade Marina på besök. Trodde att jag skulle på ett möte, men det var inte förrän om två veckor ;) haha! Tur att jag tittade på brevet igen innan jag begav mig :P
Sen blev det bara mys med Mattias, för en gång skull lagade jag mat. (!) Har inte gjort det på ett par veckor känns det som, antinge har vi blivit bjudna på mat, ätit hämtmat och så käkar jag färdigrätter på jobbet (I know, det är inte gott alls). Så igår gjorde jag panerad torsk (som jag panerade själv så klart), potatis och hollandiasesås.. Riktigt uppskattat blev det :D
Nu ska jag komma på nåt som jag kan göra.. Ska vika ihop tvätten som har hängt och torkat, sen ska jag kanske besöka Oma?

17 april 2012

God middag !
Snacka om att jag är seg idag, det klickar och värker som fan i mitt ena öra. Håller jag på att bli sjuk tro? Frisk kan jag aldrig bli, det vet vi redan ;) haha!
Idag är det sista jobbdagen, sen är det tre dagars ledighet :) I looove my schema. Skönt att få vara lite ledig ibland. Jag har ju jobbat en hel del extra också när jag började jobba, men det gör inget. Det gjorde att jag kom in snabbare i jobbet i rutiner.
Jag tycker det ska bli jätte skönt med ett hus på landet, jag kan inte sluta tänka på det. Vet ni hur lugnt och fridfullt det är? Huset är jätte fint, nedervåningen ska renoveras, men det kommer :) Där är takbjälkar på övervåningen, jätte stora rum och ytor. Alltså det är en dröm, ni anar inte. Plus att där är en stooor loge (eller garaget) och ett mindre. Jätte stor trädgård och massa mark till det. Kan ni tänka er vilka grillfester man kan ha där? Helt underbart :)
Jag måste börja ta mina vitaminer igen känner jag, måste få lite mer energiii. Japp japp :)
Nu ska jag fixa mig inför jobbet. Ciiiao!


16 april 2012

Jag har haft en underbar helg :) I fredags jobbade jag, körde till lägenheten och packade med mig lite saker och Izzi, sen körde jag till huset, där det var full rulle. Gott att ta nån god efter en hel dags jobb :) Jätte trevligt var det och Mattias kompisar var jätte trevliga och roliga!
Jo förresten, vad som hände mig på fredagen den 13:e var att jag fick ett stenskott i framrutan på bilen! Aaah! Bilen framför körde för nära vägkanten, sen pang! Så satt en sten i min ruta. Tack för den televerket. Dom tur blev det där solskyddet är, men bara den inte sprider sig.
På lördagen stack vi till Pia och Jerry för att käka lite frukost, och Mattias dotter Nelly kom också på besök. Jätte gullig tös :)
Sen på kvällen blev vi bjudna på bio, vi såg battleship :) Filmen var grym! Konstigt slut, kanske inte jätte bra story. Men skit bra gjord ! Han som har gjort filmen har också gjort Transformers, så ni kan tänka er hur grym den är gjord ;) hehe.
Igår var det jobb för hela slanten, allt gick bra :)
Nu ska jag göra lite vettigt, sen blir det jobb igen.

Fredagen den 13:e April



Vad kommer hända mig idag tro? Olycksdagen är här. Jag hoppas på att allt kommer gå bra :) Jag ska jobba, så inga katastrofer tack !
Jag jobbar och står i som vanligt, är ledig imorron, sen är det tre dagars arbete igen. Suck. Kan tiden gå snabbare så att jag kan köra snart? Jag hoppas att tiden går fort när jag väl är på jobbet, men det brukar det göra :) Det är bara småtimmarna som är dryga, då man bara vill hem. Vi ska sova i huset inatt igen, så skönt det ska bli !

10 april 2012

Nu sitter jag här i soffan i huset. Kaminen är på full och eldar för fulla muggar, jätte mysigt :) Det gick jätte bra att sova här inatt, vet ni vad man hörde? Igenting! Så skönt :D Inga grannar, inga bilar. Bara mannen som snarkade. haha!
Vi var hos Pia och Jerry igår och käkade tacos, sen körde vi hem och drack lite cider. Nice :D

9 april 2012

God middag !
Idag far jag till fjärran. Nä, vi ska sova i huset inatt. Det ska bli så spännande :D Känna på hur det känns.
Jag sov länge idag, till tio :O Okej, kanske inte super länge. Men kände verkligen inte för att gå upp ur sängen. Man har vissa såna dagar så klart. Mattias har redan begett sig till huset, han ska fixa där lite, sen kör jag i eftermiddag :)
Igår blev det påskfirande hos mamma, det blev "annorlunda mat" vs påskmat :) Mycket gott kan jag säga ! Supermysigt också som vanligt. <3
Snart så kommer Marina hit och ska snacka lite skit, sen ska jag packa och bege mig :)

7 april 2012

Igår blev det en hel dag på svampabanan, skit va roligt :D Jag vill verkligen också! Det första racet jag såg så voltade en bil, lite läskigt. Men damerna kör lite försiktigare ;) haha! Träffade dessutom Marre, så jävla roligt! Har inte träffat henne på år och dagar!
Nu ska jag göra mig iordning, sen bege mig till jobb! Ciiao!

5 April 2012

God morgon! Denna kvinnan vaknade med ett ryck halv nio. Nästan tidigt ju, haha!
Jag kan inte sluta tänka på det. Jag tänker på allt annat runt om det också. Mitt jobb, mina vänner, min familj, ekonomin. Men detta känns som att det är en chans man inte kan tacka nej till. Det känns som att någon skulle vifta med en miljon och fråga om man vill ha det. Skulle du tacka nej? Ni kan inte förstå vilken möjlighet. Visst det är några mil, men jag ser inte det som ett stort problem. Man ska se möjligheterna, inte problemen. Eller rättare sagt, problem är till för att lösa :)
Nä, nu ska jag fortsätta städa.

4 april 2012

Så underbart ! Jag ville verkligen inte köra därifrån, jag skulle kunna bosätta mig där. Ni kan inte förstå, vilket fridfullt ställe. Jag vill Jag vill Jag vill !

Marina ska komma över nu så ska vi laga flygande Jakob. Jag har varit sugen på det skit länge, så det ska bli sååå gott :D

Tisdag

Tänkte bara skriva snabbt innan jag kör och jobbar. Imorron kommer hända nåt roligt :D Jag längtar!
Det gick bra att jobba igår, börjar med små steg komma in i de nya rutinerna. Väldigt skönt :) Idag blir det också jobb, sen är det ledigt i tre dagar. Jag älskar mitt schema, helt perfekt!
Igår hade jag och Mattias 7månader, jag kan inte förstå att tiden har gått så fort. Känns som att det var en månad sen jag träffade honom. Älskar han mer för varje dag <3
Nä, jag ska snart bege mig. Ciiao!

3 april 2012

7 månader 1 dag, Jag älskar dig Mattias <3

2 april 2012

God middag !

Igår tillbringade jag nästan hela dagen hos moster och oma, jätte mysigt! Jag var otroligt seg så det var skönt att vara hos dom och bara slappa. Snacka om att jag fortfarande har träningsvärk i låren! Herre guuud. Kan knappt gå.
Idag blir det jobb alla fall! Fick en bra nyhet också när jag vaknade, kanske blir av också?
Nu ska jag fixa lite här hemma.. Saknar min man <3

1 april 2012

Vart tog januari, februari och mars vägen? Det är redan april. Vi får se hur många som lurar mig idag.. Jag tycker inte om första april för jag är så lättlurad :p haha! Folk på facebook har redan börjat skriva på sina statusar, men det är klassiker som "Jag är gravid" osv.
I fredags blev det jobb för hela slanten, kom hem vid halv tolv. Men stack till Sjöbo för att dricka ett glas vin, normalt? haha! Nä, skämt och sido. Mattias var hos en kompis och jag var också törstig :) Kom hem kl fem på morgonen. fy fan.
Igår vaknade jag elva, eller hann väl och sova tre timmar i stöten, sen börja M's telefon ringa stup i kvarten. Och det är jag som vaknar av det. Suck! Sen var jag tvungen att stiga upp, snabbt ner till systemet, sen hem och duscha och fixa mig. Marina kom vid halv tre så vi gjorde lite mat, sen tog vi byssen till Lynd :P haha! Det var skit länge sen jag åkte kollektivt, jag åkte mycket till Lund när jag gick på gymnasiet. Sen när jag fick körkort blev jag så jävla lat och bekväm :P haha!
Alla fall.. Väl i Lund gick vi en bra bit innan vi var framme hos Marinas kompis. Alla var jätte trevliga och snälla, och fick bra ös :) Kan ju säga att jag satte (självmant!!?) igång låten LowLow och började böja mig så där som jag inte borde, vill säga bakåt. Snacka om att jag har träningsvärk i låren idag! Smart drag.. men så går det efter några glas vin och en (läs; flera) shots :P
Sen blev klockan så pass mycket att det var dags att bege sig till centralen, själv. Marina skulle ju sova över där. Promenaden gick bra, har nog aldrig gått så fort. Jag trodde att det var längre än var det va, så jag trodde att jag skulle missa tåget. Men jag var 20minuter tidigt. haha! När jag satte mig på tåget kände jag hur trött jag var också, på hemvägen somnade jag nog mellan varven. Och det var ett helvete att gå hem också eftersom jag frös som fan. Men sen var det gutt att komma hem och direkt lägga sig i sängen med mannen <3
Idag stutsade jag upp ur sängen kl tio. Varför ska jag alltid vakna tidigt när jag är bakis? Jag vaknade redan vid åtta, men tänkte fan inte gå upp då :P haha!
Jag ska nog ta en dusch nu, sen blir det tårta hos Moster bus :)

RSS 2.0