Becka bus.

Vad har jag gjort idag? Jo, Pauline har ringt till lönekontoret, sen har hon satt och sökt jobb i x antal timmar. :) blev några stycken.. Dock inte bara i skåne.
Sen körde jag in till Tomelilla, körde moster Becka till Boan, hon skulle ha 80kilo kattsand. Fan va jag är svag ! Jag klarade knappt en påse på tio kilo :P ha ha! Nåja, sen bjöd hon och oma på kaffe och kaka.. mums :) Alltid roligt att sitta där uppe och mysa. Och oma bjöd på mat sen, en jätte god kycklingsallad med pasta och böner. Mums!
Efter det så körde jag till Marre och färgade hennes hår. skulle egentligen göra det på eftermiddagen, men jag vaknade rätt sent .. mohaha!
Imorron ska jag till Ystad med Tessan. Och så ska vi ta en fika med Carol :)  var as länge sen jag träffade henne.. Ja, träffade henne på öja, när det var studenten, men då var vi båda fulla ju :P he he..  Så det räknas knappt.
Nej, nu ska jag göra nåt vettigt.. Kolla på scrubs om en kvart till exempel. :)


Looney tunes !

Jag har legat hela kvällen i sängen och tittat på looney tunes.. vilken liten barnrumpa jag är :) hi hi.. Jag vände dataskärmen sen la jag kuddarna lite närmre dator, sen la jag mig ner och bara njöt :) Poppade popcorn också. Helt plötsligt märker jag att inte Izzi kommer fram till sängkanten och tigger popcorn, så jag letar i hela huset efter henne. Blev nästan ledsen , trodde hon hade rymt (inte för att hon hade gjort det, vad skulle hon göra utan sin mamma?) Och när jag öppnar min "dressingrooms"-dörr så ligger hon där inne och viftar på svansen. ! Jag har aldrig blivit så glad :D haha! Så tramsiga kan vi vara.

Imorron ska jag ringa runder .. herre gud, samla mod.!

Nu ska jag titta lite till, sen ska jag nanna :)


.....

Ett barn som kritiseras lär sig att fördöma.
Ett barn som får stryk lär sig att slåss.
Ett barn som hånas lär sig blyghet.
Ett barn som utsätts för ironi får dåligt samvete.
Ett barn som får uppmuntran lär sig förtroende.
Ett barn som möts av tolerans lär sig tålamod.
Ett barn som får uppleva rent spel lär sig rättvisa.
Ett barn som får känna vänskap lär sig vänlighet.
Ett barn som får känna trygghet lär sig tilltro.
Ett barn som blir omtyckt och kramat lär sig att känna kärlek i världen.

Sunny beach...

Jag hittade sista minuten resor till bulgarien.. Lite sugen blev man, sen hitta jag en biljett från laspalmas "free drinks after 10 p.m." Man kunde ju inte mer än längta tillbaka och drömma.. Fan va roligt vi hade mellan varven :) SKUMPARTY!

Igår var det kalas, det var jätte trevligt. Fick jätte god paj som Jocce själv hade bakat med egenplockade jordgubbar från trägården :) Många fina presenter fick han :D
Sedan körde jag, lotta, baz och tony in till Ystad. Åt en liten burgare på Mcdonalds. Träffade Marre, My och Sanne ! :D Så jävla kul. Fan älskar er girls ! Vi för alltid :P Sen fick jag köra 850 :D Fy fan vilket tryck där är. Jag kommer leva på detta nu i en månad. När vi kom hem till lotta igen så satte vi oss ute på balkongen och hade girltalk och rökte. En cider där hade inte varit fel ;) he he.. hade inte varit så klokt eftersom jag skulle köra hem sen. Men men..

Så vad händer idag? Finns inget att göra.. Tänkte jag skulle köra till Rusta och köpa gardiner till min garderob, men dom stänger klockan fem ju, så det sket sig... Och städat rummen har jag gjort.. Ja, man kan alltid städa lite till, det är mycke sant... Men jag tror att jag gör det faktiskt :)

Resa..

Jag vill också till Grekland!! Kan ni ta med mig i er resväska? :) ha ha! Ni kan ju dela upp mig, för man får ju bara ta med sig ungefär 20kilo :P ha ha!
Nu sitter jag här, har precis duschat.. Så himla skönt, skulle kunna duscha dygnet runt. Bara där hade varit varmvatten :) he he..
Jag är lite sugen på att festa idag, men ändå inte.. Jag vill nog ut, men kanske inte dricka?
Tänkte jag skulle våga mitt hår, låna syrrans tång ;) he he.. Klädsel vet jag nog inte.. funderar på min gula topp, och mina svarta jeans.. och mina svarta pumps, dom som jag inte har använt än :P he he.. Jag får se vad det blir, har ju tid att byta. Ska inte åka förrän om en och halv timme :)

Sååå sniiiggt.

Ni ska bara se mitt rum. Så top-notch ;) Nä, men det blev mycke fräschare nu. Bytade ut mina svarta gardiner till ljusa (vit, brun-beige och rosa panelgardiner) Och så har jag nya säng kläder som passar asbra till gardinerna. Dom är också vit och brun-beiga. Fick ett sånt lyft, nu kan man lixom andas här :)

Tänkte faktiskt att jag skulle ta en dusch och skrubba mig lite, sen smörja in mig i en god lotion. Vill ju vara fräsch när jag lägger mig i min fräscha säng ;) Det är rätt skönt attt göra det. Man borde göra det ofta :P Izzi har faktiskt fått en ny kudde som passar in till mina gardiner och sängkläder :P Så sött.

Imorron blir det kalas hos Familjen Olsson/Lindholm :) Jocce blir 23år GAMMAL :P hehe..  Känns lite dumt att komma dit utan en present, jag är ju faktiskt en egen individ nu. Men däremot har jag ingen ekonomi än, så han får ha föreseende :)

Yes, duschen kallar tycker jag. Det är dax :)

Im into you.

Tar en liten paus från min storstädning.. trodde aldrig att jag skulle kunna se mitt golv igen :P ha ha! Men tro det eller ej, nu kan man det ;)
Var fan hittar man numret till lönekontoret?? Jag har letat men hittar det inte.!
Hmm, klockan är redan sex. Mamma är inte hemkommen
Jag tvättar för fulla muggar, liiite drygt..
Ska nog sätta upp mina nya gardiner som jag köpte igår.. Vart jag nu gjorde av dom :S

No one else would do,
'cause with every kiss and every hug,
You make me fall in love,
And now I know I can't be the only one,
I bet there heart's all over the world tonight,
With the love of their life who feels..

Rumpor och grädde.

Seriöst, fan va uttråkad jag är. Men å andra sidan ska jag faktiskt vara i sängen.

Jag kände och tittade på mina bröst idag, och det var ju fan va dom är stora ! Ha ha! Men däremot har man ju också gått upp i vikt.. Så om jag skulle gå ner till min "normal" vikt så skulle jag få minibröst. :)

Livet är ingen dans på roser.
du, som i skönheten
säg mig, när möter du mig?
Jag kan inte stå emot mer.


Det slår aldrig fel, varje gång jag träffar en kille så börjar jag tänka för mycket. Annars tänker jag inte alls :P ha ha! Men han där, det sa klick. Ändå är jag osäker, men det är jag alltid.

Jag berundrar de tjejer som inte ens har kommit upp två två siffrigt än. Det är en del i min ålder som inte ens har haft tio sexpartners. Jag är lite avundsjuk, om jag hade kunnat spola tillbaka tiden, så hade jag ångrat dom flesta. Synd bara att man inte kan stryka dom flesta.. Ja, dom flesta gör faktiskt en lista för att ha koll på vem dom har legat i sängen med, eller bilen, busken, dasset.. vad som nu behagar.
Sen däremot finns det dom som går över gränsen, har för många. Jag kan inte påstå att jag är där, men egentligen; Vem bestämmer vad som är många och lite? Det är ju lite slampigt att ha en kille varje helg när man är ute på krogen. Min farmor sa: "Man ska prova sig fram" Och det är helt rätt.. Bara för att man har nått ett viss antal så ska man inte stoppa. Tänk om det är fel?



Ja, som sagt. Jag tänker för mycke :)
Nu är det dax för sängen . Go natt !

Korkade apor.

Idag va jag och besiktigade Fååården. Jag var verkligen aptrött, ville bara sova ! Men halv tio tvingade jag mig upp, efter duschen så kände jag mig mycke piggare. Men ändå fick jag stressa iväg mig.. en minut i tio i elva var jag där. När jag stod och knappade in regget så kom besiktningsmannen ut och sa att jag kunde ställa mig i port ett.. The death door.. Mohahaha! Nej skämt och sido. Det fick väl bra, förutom att han gav oss en ombesiktning för bromsljusen.

Nu i eftermiddag har faktiskt jag o mamma tagit en liten shoppingrunda i Ystads utkant. Jysk och Rusta :P he he.. Köpte lite sängkläder, gardiner, kudde till Izzi och en smidesväggljus-blabla. :P ha ha! Så nu åker rosorna ner. eller till en annan plats alla fall :) Kan ju inte svika dom än. Vi hade trevligt alla fall, länge sen mamma o jag tog en sån liten tripp för oss själva :)

Vad händer ikväll? Liten tanke på att köra till Ystad festivalen, men där är väl inget speciellt? Kan lika bra köra dit imorron och titta på alla fulla folk :) Mycke roligare.
Nej, ska nog städa och tvätta.. Det kan behövas. Tänkte att jag skulle ta mig i kragen imorron och ringa till lönekontoret, måste ha intyg på att jag jobbade förra sommaren.

Hångel, sprit och skandaler.

Ja, vad vore vi utan Hollywood? Vad vore vi utan stilige Clark Gable, eller förtjusande Marilyn Monroe?
Här sitter jag, klockan är tio i ett på natten. Och jag borde verkligen sova, med tanke på hur mina sovvanor har varit denna veckan. Men som vanligt finns det ju alltid nåt roligare på datorn.. eller så väntar man på någon.
Spöken och monster under sängen? Jag gömmer aldrig den gången min moster becka berättade en skräckhistoria om monster under sängen som tar en om man ligger med ett ben eller arm utanför.. Än idag kan jag tycka att det är obehagligt.. ha ha! :P Jag fick men för livet . Ha ha, jag blir rädd för moster under sängen, men jag kan träffa killar som jag inte känner.. sjukt :p
Tanken slog mig nu om att bli född rik.. Hade livet verkligen varit lättare? Visst, man hade fått allt man peka på, men är det lycka? håller det sig i längden? Jag tycker att det känns bättre om man har jobbat för pengarna, går och köper sig nåt till en själv. Inte leva på pappas pengar.

Jag hör tåget susa förbi
Det är mörkt,
mörkare än ditt hår.
Stjärnklart är det inte.
Du är för långt bort.
Jag vill vara i din famn.
Värm mig.

Jag borde egentligen gå lägga mig.. Men grejen är att jag är inte trött, men jag är trött..
Killar, vad ska man ha dom till? :p Nej, skämt och sido. I got my man, but he must catch me ;)
Dom kan vara riktiga svin också. Bara se oss tjejer/kvinnor som sexobjekt. Usch va jag hatar det !
Fan, nu har jag missat Conan O´Brien. Damn! Äsch, kan se lite på Jerry Springer tills jag somnar.. Det programet är så värdelöst egentligen, men ändå så kollar man på det. Shit, det är en fulm men Marilyn Monroe! Den måste jag ju bara se..!
Go natt !

like honey

Ja, damer och herrar...
Jag vaknade kvart över fem i tisdesmorse. Elna skulle hämta mig klockan sex, så jag fick springa ner till duschen och snabbt göra mig iordning.  Då ska det tilläggas att jag somnade vid två-tre tiden !
När vi väl var på kliniken så fick vi vänta i tre timmar, liide drygt. Och jag hade bara ätit en knäckemacka, så jag var hungrig. Det var lite kul när Elna fick tabletterna, hon blev lite flummig :P ha ha!
Sen när hon skulle in på operationen så körde jag till eslöv. (L) så mysigt.
När jag kom hem så åt jag, sen vid åtta tiden somnade jag. Så jävla trött va jag, sinnes. Vaknade igen vid tolv tiden, ringde Carol och berättade om dagens händelser, sen vid tre tiden somna jag igen.
... Och upp igen vid sju, för att köra till Landskrona och hämta hem Elna :P Dom blev jätte fina :D hi hi, inte alls stora, helt perfekt.
Nu ska jag nog lägga mig och titta Leila bakar :)

Grinig..

Jag har sovit som en hosa inatt.. För det första så är inte min säng bekväm längre, för det andra så var jag nervös inför idag.  för det tredje så somna jag nog inte förrän två tre inatt och gick upp klockan åtta.. *iii*
Men det gick bra där alla fall.. Satt där i tre timmar :S Liiide drygt. Sen kom Elna på besök. ska ju med henne till Landskrona imorron :) hi hi.. Jag håller tummarna för dig..
Nu ska jag lägga mig i sängen och försöka sova.. Jag ska upp vid fem tiden.. *iii*

Honey (K)

Men pappa då ..!

Pappa sa till mig att arbetsförmedlingen öppnar klockan åtta.. Ja visst, jag kom dit klockan nio, och där står att dom öppnar klockan tio.. Tack för den televerket. Nåja, jag kom upp tidigt alla fall.. Jag somna nog inte förrän två halv tre inatt.. Jag har kallsvettningar nu, liiide drygt.
Jag får väl köra dit snart igen... Dessutom glömde jag att fylla på med cigg, så det var bara bra att det var fel tid. Annars hade jag stått där med en cigg kvar.. *iii* ha ha!

Men herre gud.

Men du tjejen.. det är väl din ensak om du tycker att du inte har nån namnsdag bara för att det råkar stå en bokstav fel. Hacka på mina föräldrar istället för det var dom som tyckte att jag kunde ha namnsdag på fel namn. Jag tycker att Pauline och Paulina är rätt lika.. Men det är väl kanske bara jag som tycker det?

Ja, det blev ingen städning idag. Blev McDonalds  och tv:n istället :P ha ha! Jag får väl ta städningen imorron.. Åh helvete, ska ju till arbetsförmedlingen :/ Det var inte mening att låta det höra som att Tessan har gått till arbetsförmedlingen varje dag, det var inte alls det jag menade ens :P ha ha! Jag längtar tills jag har ett jobb och kan spara undan pengar, som jag kan ha nytta till sen.. Det låter så mysigt på något sett :P ha ha! Nåja, jag ska arbete röven av mig :) Hade helst velat haft två jobb.. Men ni känner mig, jag är den som behöver en spark i röven :) Förra sommaren jobbade jag som fan.. när jag väl jobbade.. Jobbade till och med när jag var sjuk.. Men jag tjänade pengar som gick upp i rök snabbt på onödiga saker, som självrisk och fortkörningsbot :P ha ha!

Nåja, nu ska jag gå och nanna.. blir en tidigmorgon :/

Jag har namnsdag :D

Ja, där står Paulina, men ser ni att där står Pauline nånannanstans ? Då blir det lite gott till ikväll :) Dessutom får jag bestämma vad vi ska ha till mat.. Rätt sugen på McD :p

Regn, regn och åter regn.. Så tradigt..

Idag gick jag upp sent (igen!) Jag fattar inte det, men jag skyller det på min rygg :) Jag måste verkligen somna tidigt ikväll.. Jag ska ju bosätta mig på arbetsförmedlingen imorron :P Jag pratade med Tessan innan om hur allt kommer bli och se ut.. Planerade lite kan man säga. Hon av nån har erfarenhet :) hi hi. Man kan lära sig av hennes saker hon har gjort, och kanske inte gjort :) Jag längtar lite faktiskt.. Nu är jag äntligen vuxen, nåt jag har önskat mig sen jag blev tonåring :P

Jag ska nog ta och städa idag.. Har inte gjort det sen... oj, sen jag slutade skolan tror jag :P Det är ju nästan en månad, men sen däremot har jag varit i bulga en vecka (A) Plus att jag vänta upp o ner på mitt rum och garderob när jag skulle packa :P he he.. ändå glömde jag hälften :/

Veckans uppdrag : Gå till bio och titta på Sex and the City -filmen :D Jag vill sååå gärna se den. Jag har ju följt serien, så varför ska jag inte se filmen? :) Jag har min egen Mr Big .. ha ha!


Nu ska jag göra mig iordning.. eller nåt.. :)

NY!

Nu har jag en ny dator.. eller ja, fick pontus gamla :p
Ska nog ta och nanna nu :)

Midsommardag

Ja, det blev massa gott igår. Tessan o Jocce kom hem ju.. Efter den goda maten så gick vi ut i lunnarp och gick lite.. sen när vi kom tillbaka så åt vi jordgubbar med grädde :D
Efter det så körde vi in till Tomelilla och köpte chips och godis.. ha ha! :P När vi kom hem så spelade vi familjegeni och åt. Först vann jag o pappa. (vi var lag) Sen vann pappa när vi spelade enskilda. Fan va jag är osmart :P Jag klarade inte ens hälften av frågorna :P


Jag vill Jag vill Jag vill...

Glad Midsommar !

Jag vaknade imorse av att jag hade jätte ont i ryggen.. det är nog biverkning av mina smällar i bulgarien.. Fick två rejälla smällar samma kväll.. När vi var på poolpartyt, först ramlade jag bakåt och slog huvet när jag skulle springa till dasset. Sen ramla Sanne över mig så jag skrapade upp knäna... AAAAJ! och min klänning blev förstörd :(

Det blir maaaassa mat idag :D Mumman! Tessan och Jocce kommer hem idag och ska fira med oss.. Jag tänkte att jag skulle ut och plocka lite blommor, men jag gick upp ur sängen för sent, plus att det är värsta stormen där ute :S

Jag ska inte flytta till Finland :p haha!

I breath

Jahaa.. inget vettigt har man gjort idag.. Så dåligt väder det är.. Jag är van med värme och sol :P ha ha!
Imorron är det midsommar afton. Egentligen skulle jag till Danmark, men det blev inte av för min del. Så jag ska fira med min familj :)

Varför försöker jag ens? Det är inte ödet.


Jag har drömt om Daniel nu i flera nätter.. Vad är det med mig? Jag har försökt få tag i honom, men har inte lyckats.. är jag så frustrerad att jag tom. drömmer om honom? Visst allt gick så fort. Men var det verkligen nåt? Känns som att vi fick ett dåligt slut bara.

Jag börjar känna mig ensam. Det var länge sen jag kände så. Men jag klarar mig, det gör jag alltid.

Nu ska jag lägga mig i sängen och titta på tv..

Jag o Marre på
Jag o marre på Glada Vikingen. Visst är vi snygga? ;)

Bulgarien 2008

Glädje, drama, tragedier och svek.. herregud vilken vecka. Men den bästa dagen var söndagen, då pool/skumpartyt ägde rum :D Så himla roligt! och dom där finnarna... Johnny, be good ;)
Och när vi kom ner dit, gick vi till glada vikingen. Där hade vi skiiiit roligt! Vilken ös där va!
jag kan inte skriva om varje dag, för jag bara blandar ihop alla :P ha ha! Men jag kan säga er att söndagen var bäst :D
Att flyga tyckte jag inte om. När vi flög dit blev jag mycke illamående, dessutom gjorde inte maten det bättre :p Fick nån äcklig lax med potatis dränkt dill och ätika.. USCH! Det värsta var att vi fick likdant på vägen hem :P Men hemresan var värst, det var mycke turbulens då, trodde fan vi skulle störta.
Sen å andra sidan är det synd att två i vårt "gäng" inte kan släppa loss, istället går man och snackar skit. Barnsligt.
Nu ska jag gå och göra något vettigt.. Ska till flygrakan sen. JAG VILL KÖRA BIL!


Usch..

Sitter med Izzi i famnen.. det verkar som att hon känner på sig att jag ska åka.. Det är nästan så att jag blir lite tårögd.  Hon lägger sitt huvud på min arm "snälla åk inte ifrån mig " hur ska jag klara mig utan henne i en hel vecka? Hon är mitt allt.

Ja, nu har jag köpte två par skor till.. eller slipers :P var på komsta precis och inhandla dom :) he he.. Snart ska jag o mamma till försäkringskassan och boan.. Herre gud.. hur ska jag hinna med allt? Jag ska vara hos Marre senast klockan tre.. och jag har inte duschat och packat klart än. AAAAAAAAAAAH!

Naaaarvöööös!

Nu kryper det i hela kroppen.. Det enda jag tänker på är hur det blir med flygplanet.. om vi kraschar eller vi kommer ut levande.. lite jobbigt :P Men det ska gå bra !! :D Jag försöker intala mig det alla fall.

Jag o lotta var och shoppade idag ju :) Shiit, jag har nog inte shoppat så mycke på.. ja jag tror aldrig att jag har gjort det :P ha ha! Men jag fick måånga fina grejer :) tre par skor till exempel. nåja, imorron ska jag o mamma till komsta och boan.. och framförallt apoteket. Köpa massa mediciner. hmm..

Nej, nu får jag väl ta och sova. eller försöka.. Kommer bli en lång dag imorron.

Oroa er inte.. jag tror att jag ska hinna skriva ett litet inlägg imorron också :)

Köra saabet!

Idag blir det Nova lund med lotta. shooppa :D jag har ett par tusen jag kan shoppa för :) men jag ska inte handla allt för mycke skit. får jag hoppas.

Hmm, jag är arbetslös..

Nej, nu ska jag äta nånting. sen ska jag göra mig iordning :)

Imorron åker vi !!!!


...

En rolig bild på mig och lotta :p ha ha! Vi är så galna :)

Stranden.

Ja, gud va skönt det var. men ändå var det lite för mycke i slutänden. Jag  följde med Tessan o Jocce, så tänkte vi att vi kör och köper en bagge på B&B. Men tjaa, där var inte ens öppet :P Så vi fick köra till ica, men där var inga heller, så vi köpte bullar, mjukost och köttbullar :) Men det var lika gott. När vi kom till stranden så träffa vi david, så vi la oss inte så långt ifrån honom och hans kompis. Det var svin kallt i havet, men inte lika kallt som sist jag bada där. Sen kom Lotta till oss, för Familjen B var också på stranden så klart :) hi hi. Vi kom inte dit förrän vid halv två. och vi åkte igen vid fyra, men det tyckte jag var helt lagom, för jag är så blek än och tessan är gravid. :) Jag har fått skav på innerlåren. Det gör sååå jävla ont. Så går det när man är tjock :P
Det är så fruktansvärt varmt idag, det är tur att det är lite vind. annars hade man kreverat. Jag hoppas att vi får bra med vädret där nere i bulga... inte roligt om där är regn hela veckan.
Imorron blir det Nova Lund med Lotta, jag måste ju inhandla lite svalare kläder :)
Jag har sååå ont i kroppen, det är jääävla dryygt.

Nu igen?

Ska jag på det igen? Känslor flyger omkring. Gör jag rätt?

Idag har jag bara tagit det lugnt.. skulle egentligen ut och shoppa idag, men mamma o pappa skulle ha bilen och ingen annan hade tid.
Nu är Tessan o Jocce här, vi har precis grillat. mums :)

Det känns så tomt nu när man har tagit studenten. Känns nästan overkligt. I nästan 15år har man gått i skolan, sen är det över. Skolan har varit som ett andra hem. 8timmar om dagen har man varit där, träffat nya klasskamrater. Gjort fina saker ihop, men även bråkat.

På tisdag åker jag till Bulgarien! :D hi hi, det kan jag inte fatta heller.. Shiiiiit !

Du är fin, du finns <3



Jag o lotta på öja . Fy fan va snygga vi är :D

För jag har tagit studeeeenteeen!

Denna veckan har varit craaazy ! :D
I måndes var det brännboll, så då blev det mycke dricka och lite spel :P Dessutom skulle vi ju klä ut oss. När jag kom till marre så var hon utklädd till clown/playmate, jätte söt :D
Tisdes så klädde vi vagnen, det var väl trevligt.
Onsdes så tog jag det bara lugnt, tror jag :P Jag gick och la mig tidigt så att jag skulle orka komma upp. jag somnade vid tio, vaknade vid tolv och kunde inte somna om förrän vid ett. Och så klart försov jag mig ! Och riiiiktigt duktigt också.. Jag skulle vara hos Carro i Hedeskoga klockan sex. Jag vaknar halv sex!! PANIK! jag stressar mig allt vad jag kan och kommer till Carro vid sju. och vi skulle åka till Ystad halv åtta. Så jag fick slänga in en bulle och ett glas champagne, sen skulle vi åka. När vi var i Ystad så skulle vi vara i aulan på sånt där tal, det sket vi girls i. Vi stannade ute och drack istället. :) Vi gick och kissade två gånger i kvarten, helt sjukt :P ha ha! Det var en helt otrolig känsla när dom sista minuterna började närma sig innan man skulle ut på trappan. Allt gick så snabbt.. Sen fick jag springa till traktorn, det var precis att jag hann med. Men det hade inte varit så stor förlust om jag hade missat den. Vi åkte två-tre runder knappt, och det var inte ens kul. Sen åkte jag o Marre Trans Am, så kul det var :D satt och skrek hela tiden. hi hi. Sen blev jag körd till festen, dom flesta kom vid sex tiden. Så många fina presenter jag har fått :D Pengar, smycken presentkort, massa blommer och gosedjur. Festen blev lyckad :) Jag var lite seg till början, men sen försökte Lotta liva upp mig, eller rättare sagt, fylla mig :P ha ha! Vid halv tolv så åkte jag o Lotta till Öja, vi gick direkt till baren och beställde varsin cider :) eller jag bjöd på lotta . Det blev mycke dans och mingel, träffa till o med Carol :D När klockan började bli mycke så gick vi till baren en sista gång. Jag frågade lotta om hon skulle ha en tequila rose, och hon sa nä. När bartendern kom så sa jag "två tequila rose" så säger lotta " Men jag skulle inte ha" då svarar jag "Ja, men dom är till mig" ;) he he.. När vi var utanför och väntade på Baz, så träffa vi Sanne :D lite full och sliten hon va i sina foppatoffler :P I bilen på vägen hem så sjöng jag lite för resten av folket.. ha ha! :P Väl hemma så decka jag. Eller först gled jag ner för sängen :P ha ha! Rätt på gumpen!
Idag steg jag upp halv fyra.. svettigt värre. Jag tänkte att jag skulle sova bort min bakfylla, och det gick rätt bra faktiskt. När jag vaknade vid tolv, tänkte jag stiga upp. Men när jag var halvvägs så snurrade allt så jag la mig igen :)

Tack mamma o pappa för en underbar fest! Lyckligare kan jag inte vara :) Och tack för alla ni som kom och tack för alla presenter !

Nu tänkte jag att jag skulle nanna igen. Eller försöka alla fall :) Go natt!

Jag lägger in bilderna imorron, jag är sviin trött.

Veet wax..

... är så värdelöst ! Jag vaxade benen precis.. Och det är fan lika bra att raka bena. Om jag nu ska vaxa bena så ska jag gå till ett proffs.

Nu tänkte jag köra ner till Coop och handla lite. Är såå sulten.! Sen ska jag måla naglarna :D


Yrepauline.

Nu är spriten hemma också :) Tack så mycke.
Jag körde ut till lunnarp och tiggde pengar :P Nej, men jag skulle få pengar för pizzorna igår . Sen körde jag till Boan. Telenor var också där.. Jag tycker seriöst synd om dom att dom ska behöva ha det jobbet. Usch, jag bara gick förbi. Jag skulle handla en tubtupbh, men så klart hade dom ingen. Jag träffade på Sanne också, jag hörde en röst som jag kände igen, och jag hade rätt :P Sen tänkte jag att jag kör till Ystad. När jag kör ut från benestad så kommer jag på att det är söndag idag och dom har inte ens öppet ! Så jag fick vända :P ha ha! Snacka om yr. Visst, jag hade kunnat gå på ålens, men det var inte lönt tyckte jag.
Tanken på forden är snart slut. När jag fick den så var det lite mer en än halv tank. Vart har jag varit? :P ha ha! Nej, det har blivit mycke körande dessa dagarna.

Nu ska jag ta nåt att äta, för jag kom på att jag inte har ätit frukost :P he he.. Ska höra av mig till Marre också, ska ju vaxa bena :P Ska nog ta på mig bikini och lägga mig ute i solen :)


Söndag idag.

Igår lekte jag med Marre.. Vi körde bara mest runder, när vi va på tingvalla så fick marre en liten beundrare där ;) "Forrester-godset" Here we come :P ha ha! Sen körde vi in till Ystad så rastade vi en saab :P Sen visas det att han som kör känner jag.. När vi stannade så stannade dom bredvid oss.. Och när jag gick ut så sa han "Det är ju fan du" Och jag kände igen han som fan, kunde fan inte placera honom. Och han visste vem jag var, så det blev lite pinsamt där. Men efter en stund kom jag på det, det var ju Auli :P ha ha! Det är fan skit länge sen jag såg han. Och då var han fejkblond och kanske lite smalare :P Och att han kommer ihåg mig efter alla dessa år.. Herre Gud :P Vi har inte speciellt pratat heller, bara träffats på fester och genemsamma kompisar.

Så vad händer idag? Tänkte att jag skulle köra till Boan och se om jag hittar en bh.. Men måste först hem till lunnarp och tigga pengar :P

Fan va alla köper t5, dom är skit snygga, men alla har dom. Jag skulle också vilja ha en, men nu är det inget speciellt med dom. Tacka Gudarna för min Ford, det var ingen som hade nåt liknande. Den var unik ;D he he.. Sen blev det ännu mer unikare när den blev krockad den :P Ingen hade en krockat escort :)


R.I.P Ford escort v.i.p, du var älskad av alla. Speciellt mig.



Denna bilden är rätt cool, för här står Tessans gamla 245, min escort, och lottas cadette. Alla tre töser har vita bilar :P

RSS 2.0