Tidsinställt inlägg



Inte världens bästa bild. Jag har inte kvar mitt vita bord och inte gardinerna. Men jag är supernöjd med den. Den är hård och skönt :) Jag ville inte ha en för mjuk soffa eftersom jag sitter rätt mycket i den, så kommer den bli nersutten så småningom.
Fråga mig inte varför jag har svart filt på schäslongen.. I don't know. Men det är ganska störigt nu när ni tänker efter? ;) haha!

31 augusti 2011

God middag.

Det är den sista augusti, imorron intar vi september och alla höstjackorna ska fram ;) Jag är helt förvånad över mig själv hur mycket jag längtar till hösten, jag har aldrig gjort det förr! Nångång ska vara den första :)
Nu ska jag göra mig iordning och bege mig till jobb. Ciao!

30 augusti 2011

God kväll.

Jo jag lever :) Jag har inte gått under jorden. Jag kan säga att vara ledig denna gången var ännu skönare än den förra. Jag har njutit av denna faktiskt. Därför har jag inte "hunnit" blogga :)
Vad har jag hittat på med? Igår tänkte jag att jag skulle vakna tidigt så att jag hann städa lite på förmiddagen. Men jag vaknade kl tio som vanligt! Lite panik jag fick! Jag skulle vara i Ystad klockan tolv för att hämta hem min soffa. Jag hade dessutom tvättid mellan åtta och tolv. Halv elva går jag ner för att lägga i en snabb tvätt. Hell nooo! Där är någon som tvättar på min tvättid! Jag blev tooosig och sprang upp i lägenheten, grabba tag i papper och penna och skrev en lapp, sprang ner i tvättstugan och satte den på tvättmaskinen! IDIOTER! Bara för att jag inte börjar tvätta exakt klockan åtta så har dom inte rätt att tvätta på MIN tvättid! Så jag fick vänta i 20 minuter, sen när jag kommer ner igen har dom mage att torktumla sina kläder! Jag skulle hottat ut som i korridoren!
Nåja.. jag blev ju självklart sen till ystad eftersom min tvätt var klar tio i tolv. Och när jag kör till Ystad ligger jag bakom en polis, så jag kunde ju inte köra fort! Typiskt.. Men vi fick hem soffan, och jag tackar ännu en gång Anna och pappa Lennart :D Jag fick äran att sätta ihop soffan själv eftersom dom hade en tid att passa. Jag kontaktade Linda så att hon skulle hjälpa mig. När hon kommer märker vi att soffan är i två delar och det är bara att sätta fast det, det gick på 30 sekunder ungefär. Svårare än så var det inte. haha! Pinsamt :P  Jag trodde att det skulle vara mer komplicerat än så.



Idag var jag och Linda på Ikea. Sällan jag är där va? haha! Vi började med ett stop i Ystad på McD för att köpa chili cheese, eftersom jag inte fick det igår ;) Sen kunde vi fullfölja resan till Malmö.
När vi kommer till Ikea där vi springer till toaletterna och Linda gick nästan in på en toa där de redan var någon. haha! Sen sprang vi till Resturangen, beställde mat och krängde för glatta livet. Seriöst, jag trodde inte de hade rökrum där? Tydligen.. Jag kunde ju inte låta bli att ta en cancerpinne där inne :P
Vi skulle egentligen bara in och kolla lite, vi skulle inte ha något speciellt. Men sen när kommer man ut från Ikea med en grej? Det slutade med två gula dragvagnar som var fulllastade . hahaha! Men självklart med saker som vi behövde ;)



Min frukost :)


Mycket mat :D


För att bullarna skulle hålla värmen var vi tvugna att sätta dom i solen ;)


"Vi skulle ju bara ha två stekpannor" Njaa.. blev inte riktigt det va ;)

Nu ikväll kom mamma och Tessan hit, det började med att vi satte ihop mitt nya soffbord som jag köpte och mitt nattduksbord som jag inte har monterat ihop på tre veckor ;) Jag satte upp mina nya gardiner, svarta är dom. Riktigt snyggt blev det :D underbart att jag slipper nu att kasta upp en filt varje gång jag ska släcka ner och sova. Jag har ingen persienn i balkongdörren och jag vill ha det mörkt när jag sover!
Det var jätte mysigt alla fall att ha mamma och syster här. Dom är så hjälpsamma :)


Mina tomtenissar :D haha!

Min lägenhet har fått mer helhet nu :) Det blir bättre och bättre alla fall.
Nu måste jag verkligen lägga mig och sova. Det blir jobb imorron och resten av veckan.
Godnatt !

28 augusti 2011

God morgon.

Jag tvingade mig att hålla mig vaken klockan nio. Klockan ringde sista gången halv tio och jag kämpade verkligen med att hålla ögonen öppna. Jag tvingade mig ur sängen tjugo i tio.. gick till badrummet och tittade mig i spegeln. Gud, jag ser ut som sju svåra år och lite värre! Hur ska mitt smink kunna ta bort detta? Det gick inte kan jag meddela, lönlöst.
För en gång skull sitter jag hemma och äter min frukost. Jag brukar alltid äta den i bilen på väg till jobbet. Och för en gång skull är jag klar i tid, jag sitter här, sminkad påklädd och tar det lugnt. Skönt :) Tittar på min skitiga lägenhet och bara suckar. Jag måste ta tag i det. Rensa igen. Nåja, vad vore en bal på slottet?
Nu ska jag fortsätta min frukost, sen blir det jobb. Efter det så blir det en runda ut till pappa och gratta dogge i efterskott :)


Det är augustimånad och jag är så här blek! Katastrofa!

...


Godnatt ännu en kväll

Jobbet gick bra idag. Det är så himla tråkigt att jobba heldagar.. det är ju mindre att göra nu. Så himla tråkigt att jag missade Dogges första kalas :( Blev verkligen ledsen, men visst kan man inte göra mycket åt att man ska jobba.
Nu när jag har kommit hem har jag hunnit att; Terra patrik och pappa, ätit upp nästan en hel chipspåse, betalt räkningar och spillt ut proviva på min soffa (tur att jag får en ny i nästa vecka). Mina fötter luktar fotsvett så jag tror faktiskt att jag tar en dusch innan jag hoppar i säng ;) haha!
Förresten så är "Breaking news med Filip & Fredrik" skit tråkigt..
Ja.. nu ska jag borsta tänderna. Denna gången ska jag komma ihåg munsköljet, intressant va? ;)

27 augusti 2011

God middag!

Molnigt men dööövarmt! Trodde jag skulle kvävas när jag gick ut med izzi.  haha! Fy fan va jag börjar bli sliten, detta är fan inte kul. Undrar om lite smink kan ta bort sju svåra år? haha!
Nä, jag får väl göra mig iordning och sticka till jobbet. Missar ju Dogges ettårskalas idag :(

Vet ni?

.. att det snart är september månad? Alltså snart är hösten verkligen här, jag längtar :)


Ystadbo?

Hemma från jobbet, ätit en specialare och ska snart dricka upp sista klunken vinet. Jobbet gick bra idag, min fd kollega med familj kom och käkade. Så himla roligt att träffa honom igen! Han var verkligen den bästa servitören, brukade alltid studera honom när vi jobbade :) Eftersom jag inte har någon utbildning i resturgang så var han en perfekt person att apa efter ;)
Jag pratade med honom också om att skaffa lägenhet i ystad, han ska flytta ihop med sin flickvän så hans lilla etta blir ledig :D En bra början alla fall tycker jag! Dessutom kommer jag betala betydligt mindre och jag bor nästan i centrum, hur dum är jag om jag inte tar den? Sen kan man alltid skaffa större.

Nä, nu blir det sängen för mig. Jobb imorron också :(

26 augusti 2011

God morgon.

Jo jag lever faktiskt :) Jag trodde verkligen att jag skulle njuta av att vara ledig dom här tre dagarna, men jag har nog aldrig varit med om något värre. Inre stress och ångest. Nu ska jag jobba hela helgen också.. jäävla skit.
Tror ni att jag byggde ihop mitt nattduksbord i onsdes? Nää, jag hade verkligen ingen kraft.
Igår efter jobbet fick jag åka lite kennywots :) haha! Efter fem minuter i bilen så började jag gäspa. Seriöst, lastbilar är ett sömnmedel, om man sitter på passagerarsidan :)
Nu ska jag göra mig iordning, sen blir det jobb. Jag hade två timmar mer denna månaden än förra och då jobbade jag också som ett svin. Nöff nöff.


Mobilblogg

Vet ni vad mitt problem är? Jag växte upp för snabbt.

Mysig eftermiddag i Ystad

Jag och Izzi var inne i stan och strosade lite. Jag gick snabbt in på H&M medans hon snällt fick sitta i bilen, så fort jag var klar gick jag och hämtade henne sen gick vi en liten runda :) Vi gick in till Guldfynd och pratade ett par ord med Carol, sen gick vi runder bara :)
Efter det körde vi till McD och köpte chili cheese (jag tror att jag är beroende av dom) Och sen körde vi småvägarna hem till Tomelilla. Jätte mysigt!
Nu blir det nog att försöka bygga ihop mitt nattduksbord, men jag vet inte om jag orkar för jag har fruktansvärd värk i kroppen :( Jag verkligen hatar det.. Det gör mest ont i fingarna och händerna.

24 augusti 2011

God morgon.

Jag vaknade vid åtta när klockan ringde. Jag låg i sängen och ville gå upp, helt plötsligt får jag ett sms och jag vaknar och tittar på klockan, då är den tio i tio :( Fy vad deprimerande. Jag ville ju gå upp tidigt.
Nu ska jag käka klart min frukost, sen blir det äventyr med mig själv och izzi.

Om du tror att jag är farlig, kanske tänder du på det.

Nu vill jag inte mer. Jag vill dra täcket över mig, stoppa ner huvet i sanden. Skita i allt och alla för en stund. Jag är så trött igen. Eller jag är utmattad, slut som människa. Ledsen över att jag inte kan planera något. Jag hatar det hatar det hatar det! Och den enda som styr det skiter i vilket.
Jag har tre dagars ledighet. Men jag är så jävla stressad över att vara så att jag inte vet vad jag ska bli av. Jag ska ju slappna av och njuta att jag faktiskt är ledig första gången denna sommaren! Men jag ... kan inte.
Imorron stänger jag av mobilen. Jag tror att jag kan klara av det. Jag vill stänga in mig i min bubbla, rensa tankarna, bara vara.

Jag vill ha!

Igår när jag och Anna var inne på MIO så hittade jag en sittpuff.. precis en sån jag hade när jag var liten, jag blev nostalgisk och började leta efter priset. Det stod inte nånstans på puffarna och jag började nästan ge upp, men när jag tittade upp så såg jag en stor skylt "699kr".. HEEELL NOOO! Alltså varför ska allt vara så himla dyrt nufötiden?! Då kan jag lika bra göra en sån säck själv. Inte för att jag skulle göra det, men ändå. Är jag snål eller är det dyrt? Men okej, nu var vi ju inne på MIO också. En av dom lite dyrare affärerna, man kan säkert hitta en billigare :)

Men jag vill verkligen ha en sån :D


Jag hade en sån i röd.. Det vill jag fortfarande ha! Ni vet att jag fyller år i februari? ;) haha! Dessutom är det snart jul. hahahaha! Nä skämt och sido.

23 augusti 2011

God morgon God morgooon :)

Strålande väder idag, skolorna har börjat (eller?) och jag är ledig idag ! Kyss i taket må jag säga, fy fan va vi är slut. Jobbigt att man känner panik för att man är ledig också, tusen grejer att göra och man tycker att inte tiden räcker till.

Så igår blev det lite shopping med Anna. Vi tittade först på jysk och jag bestämde mig för en soffa :) Nu ska jag bara kunna få hem den också ! Men det löser sig :) Sen blev det shopping på Ö&B och Rusta, självklart bara nödvändigheter. höhö. Jag har äntligen köpt ett strykjärn!! Men jag glömde dock köpa en strykbräda..
Sen körde vi till McD och köpte lite chilicheese och en cheeseburgare. Muuumsigt :) Efter det så skiljdes vi åt.
Jag kommer tillbaka till Tomelilla och undrar vad jag ska hitta på med. Jag kör en liten runda, hade egentligen bestämt mig för att tvätta bilen. Men jag hamnade hos Lotta istället :) Får ju passa på att träffas medans där är tid. Det blev en liten stund, sen körde jag henne till jobbet. Och då beslutade jag mig för att hälsa på mamma, hon hade lagat en god ugnspannkaka :) Ska nog göra det någon dag. Det var jätte mysigt att få prata med mamma, jag var där ända till kvart i ett :O Tiden gick så himla snabbt!

Idag blev jag väckt av Carol klockan nio, bara bra för jag ville gå upp tidigt :) Jag har precis ätit frukost och snart ska jag sätta mig på balkongen och sola liten tänka jag, jag vill ju få lite färg. Jag har ju inte solat på två månader :O Sjuukt.


Jag älskar min nya poncho.

22 augusti 2011

Goood morning!

Underbart väder för den som ska shoppa idag, vill säga jag och Anna ;) Varför bryta traditionen att shoppa på måndagar? :P haha! Denna gången blir vi ju faktiskt bara i Ystad, vi ska till Jysk för jag ska titta på soffa, Ö&B och Rusta . :)

I lördes blev det ju inte bara ett glas vin. Tessan kom med förslaget att gå ner till celtic och ta en kall, och jag var väl inte sen på det. Även om jag var så jäävla trött :P Vi satt där nästan helt ensamma. Folket kom vid halv ett då det nästan var lagom att stänga för dom, vi träffade på lite vänner och beslutade oss för att gå på efterfest. Vi tänkte att vi är där en liten stund. Den lilla stunden blev rätt lång, vi hade skit kul :) Sen ville pojkarna dricka vin hos mig. Så vi begav oss till mig, väldigt dumt gjort ;) Jag ska aldrig mer ha efterfest. Folket gick halv sju! Jag lyckades somna som tur är.. Men Anna ringde mig vid tio och frågade om jag kunde komma in tidigare till jobbet. Shiiit.. Jag trodde jag skulle döö :P haha! Men jag var ovanligt pigg för att ha sovit så lite. Jobbet gick bra, inga större katastrofer förutom att där kom så jäävla mycket folk :O Jag fick lua som en jävla gesell!
Vi slutade relativt tidigt ändå, så jag bestämde mig för att köra ut en sväng till pappa och snacka lite skit. Dom bjöd på beas goda tacogratäng, tur att jag var hungrig ;) hehe! Och det blev massa bus med DoggeLiten, han börjar bli så stor nu och han blir blyg också . Så gulligt :D Jag fick köra pappas opelcabbe.. känna på hur det är att köra en liten bil med mindre hästar. Men det var rätt okej. Jobbigt bara att man är ovan att köra manuellt så växlingen är inte på topp längre :/ Men det är som att cykla, jätte lätt.

Nu har jag precis käkat beas goda bullar som jag fick med mig hem igår. Jag har en tvätt i maskinerna och jag ska gå och duscha. Ciiiao!

20 augusti 2011

Gud, vilka intensiva timmar det var nu på kvällen. Känner mig helt slut i huvet.. Jag stod och yra för det sista sällskapet som satt kvar, haha! Men dom förstod mig. Vi sprang ju som huvudlösa hönor hela tiden :P Och det värsta jag vet är när ett stort sällskap ska betala varochenförsig eller parvis.. Men va fan! Ta allt på en nota och dela upp det sen! Hur svårt är det? Det tar ju dubbelt så lång tid för oss.. Plus att gästerna har tidspress för dom ska iväg, som ikväll.. Alla skulle till Tattoo och alla skulle betala typ samtidigt.. Igår sa ett sällskap till mig "Vi vill faktiskt ha notan nu för vi ska till tattoo och det börjar faktiskt klockan åtta" Ärligt talat så är det inte mitt problem att ni har bråttom, då kunde ni kommit lite tidigare så att ni hade tid på er att sitta ner i lugn och ro.. och dom ser väl att jag har röven full att göra?! Sånt gör mig toooosig! Folk tror att servitris jobb är så jävla enkelt, men ack så fel dom har..

Nä, jag får väl lugna ner mig.. Som vanligt sitter jag hemma och tar ett glas vin.


Seriöst, denna bilden äcklar mig.. Det är som att dom har satt kvinnohuvuden på manskroppar. Bläää!

Om jag..

… Kunde, så skulle jag köpa en dyr bil.

… Vågade, skulle jag hoppa fallskärm.

… Ville, skulle jag kunna köpa lycka.

… Fick en önskan, då skulle det vara att kunna stanna tiden.

… Fick välja mellan äta Sushi varje dag eller vinna en miljon, vinna en miljon! Sushi är äckligt!

… Hade, mer tid skulle jag spendera den med mina nära och kära.

… Om jag fick välja när jag skulle bli gravid, så skulle det vara när jag var redo och har en man som jag älskar och vet att vi kommer spendera livet tillsammans.


En helt annan värld

Jag vill så gärna ut och resa iår. Men jag vet också att det är dumt eftersom jag inte vet hur morgondagen ser ut. Vill säga, vad som händer nästa år. Jag måste ju ha pengar till att överleva, det går inte att leva i en bubbla hela tiden. Jag hade ju det tufft i början på året efter att jag var i Marocko. Man blev ju lite efterklok och tänkte att jag kanske inte hade riktigt råd ändå. Men jag måste göra nånting.. Typ en weekend någonstans? Behöver ju inte vara superdyrt. En Shoppingweekend i London? Okej, jag bet mig själv i tungan.. Alla kvinnor vet hur en shoppingweekend skulle sluta.. med en tom plånbok ;) haha!
Men jag känner att jag måste unna mig med något? Eftersom jag har jobbat hela sommaren.. eller är det bara en dålig ursäkt? Ett resmål skulle jag faktiskt vilja göra.. och det är resa ner till Österrike och hälsa på min släkt där. Min mormors systrar börjar ju bli till åren, och jag vill ju träffa dom så snart som möjligt. Dock jag kan knappt tyska, och dom kan nog inte mycket engelska ;) hehe. Men det löser sig säkert, där finns ju också yngre generationen som kan engelska :)
Nånting ska jag göra alla fall!

Om jag låtsas att jag bryr mig när du köper dina skor?

Är jag tragisk? Börjar jag bli gammal och tråkig? Jag sitter hemma en fredag. Vi slutade relativt tidigt och vi börjar inte så tidigt imorron. Men ändå beslutade jag mig för att vara hemma istället. Jag är ju ganska trött, men fan.. jag hade ju kunnat sitta på puben eller nåt, inget avancerat. Nä, jag pallar inte.. Speciellt inte nu när jag har krängt en speciallare (stekt dubbelmacka med ost och ett stekt ägg), lite chips och en glass, plus att jag dricker ett glas vin nu.
Jobbet gick annars bra idag. Jag och Anna är grymma ;) haha! Allt gick ganska smidigt faktiskt, inga större katastrofer. Dock är det mycket mer imorron, så jag ber till gudarna att det kommer gå smärtfritt.. lite alla fall. Åh vad jag hatar Tattoo :P haha! Jag längtar tills det är över!
Påtal om det.. Jag vill ju tatuera mig igen, jag vet precis vad och var jag ska ha. Nu ska jag bara få tummarna ur rumpan och gå ner och beställa en tid :)
Nä, jag ska dricka upp vinet sen blir det sängen.. Det var ännu mer tragiskt sagt va?

19 augusti 2011

Gooood moooorgoon!
Äntligen lite moln, härligt va? :P Det som vi har fått så lite av.. *host host* Men det gör inte mig nåt, då blir det inte så varmt på jobbet ;) hehe.
Idag blev jag faktiskt halvväckt av min kära pappa. Jag låg i sängen och höll på att morna mig .. och så ringer han mitt i allt :) haha! Det ska hända en sak på lördag ;) Okej jag kan nog inte hålla mig . . Men vi ska hämta hem en bil till mig som jag ska få pröva på i några dagar. En mindre bil dock, men som jag sa innan, det blir mer ekonomiskare. Så ännu en skrotibangbang bil ska jag ha :) Kommer bli spännande.. jag kommer köra ihjäl mig med den eftersom det inte är nån v6a i den. haha! Usch, nä nu måste jag tänka positivt :) Ska kanske börja vara laglig och hålla hastigeten? Nä, sa jag det högt? Jag håller alltid hastigheten :) haha!7
Jag börjar en timme tidigare idag.. puh.. Så jag sitter här och tittar på klockan hela tiden och påminner mig själv att jag börjar faktiskt klockan tolv. haha! Börjar bli senil nu på äldre dagar.

Nu måste jag göra mig iordning. Ciao!


Could I ever live like that?

Vad skönt att det blev en tidig kväll. Klockan är tio och jag har hunnit med att gå ut med izzi, städa köket och ätit två varma mackor :) Nu sitter jag här i min soffa, fullt med tända värmeljus och myser. Jag kan inte fatta att jag har bott i denna lägenheten i över ett år, tiden går så himla snabbt! Sen kan jag inte fatta att det redan är fredag imorron.. igen! Wtf? Veckorna går så himla snabbt. Snart är det höst, mindre jobb, mer kyla och mysiga koftor . Framförallt massa mys med vänner och familj :) Guuud vad jag har saknat er!
Sa jag att Radiotjänst ringde mig? Om jag har gjort det så gör jag det igen, för det stör mig fortfarande! Att dom jävlarna ringde på dolt nummer, och för en gång skull så svarade jag. Vilket jag inte brukar göra, men den dagen var jag så nyfiken. Nåja.. Jag har sluppit det i ett år alla fall :)
Tjaa.. vad händer annars? Om ni har missat det så jobbar jag rätt mycket ;) haha! Det går ju inte att undgå. Men snart blir det mindre av det, och då kommer vi säkert gnälla för det . haha!
Nä, jag ska nog duscha av mig lite sen blir det sängen :) Godnatt!

18 augusti

Solen skiner och det är kalla vindar. Jag kallar detta höst :)
Jag har egentligen inte tid att skriva, håller på att laga lite mat till min matlåda och göra mig iordning samtidigt.
Så vi säger.. Ciao!

Godnatt

Hem ljuva hem. Just nu känns det som man bor på jobbet, så här var det inte tänkt att min "sommar" skulle se ut. Lite ledighet hade inte suttit fel. Men på måndag är jag ledig alla fall..
Nu har jag mackor inne i ugnen och jag smuttar på mitt glas vin. Ja det är ju faktiskt lill-lördag så jag får unna mig ett glas, eller så är det bara en dålig ursäkt? haha!
Men skönt att jag slutade lite tidigare idag ialla fall. Kvart i nio kom jag ifrån jobbet :)
Nä, nu ska jag äta mina mackor sen blir det sängen!

17 augusti 2011

God morgon.

Jag gick faktiskt upp "tidigt" idag.. Men tanke på att dom senaste två veckorna har jag gått upp vid halv tolv så är ju tio tidigt. Men fan, jag hatar att gå upp så sent! Halva dagen har gått .. jag skulle ha gjort hur mycket som helst!

Jobbet gick bra igår, men sååå jääävla meningslöst! Vi höll på att somna på jobbet.. eller jag var inte många blinkningar ifrån John Blund. Riktigt hemskt. Sen när jag kom till tomelilla så gick jag snabbt in på Ica innan dom stängde och när jag kom hem så fick jag springa in frysgrejerna i frysen. Sa jag inte att jag inte skulle köpa mer frysgrejer? Jooo.. men inte fan lyssnar jag på mig själv :P Sen kom söta moster bus förbi och vi stod på balkongen och snackade lite. Och grannen längst upp kom också ut för att säga ett par ord. haha! Dom andra grannarna måste ha undrat :P

Ingen som är intresserad av en Opel Vectra combi V6 -98? Ingen rost ;) Usch, jag har lite seperationsångest. Jag vill ju ha kvar bilen, men jag vet att jag hade tjänat på att ha en mindre bil. AAAH! Det är ju min lilla bebis :( Men det får väl bli i framtiden som jag har en lite större :)

Nu ska jag käka klart min frukost, sen ska jag till jobb. Ciao!

16 augusti 2011

God middag!

Solen skiner idag! Kryss i taket kan jag meddela.
Igårkväll tittade Patrik lite på bilen. Vi åt först ute (läs: utanför garaget på en träbänk) haha! Jag hade beställt dyr gourmetmiddag på Gun's grill, men tydligen var inte maten lika god som min hemlagade mat ;)


När värmeplåten ska skruvas på.

Idag skiner solen! Lite skönt är det faktiskt. Synd att man ska jobba idag :/ Hade fan kunnat vara ledig idag också ju! Det hade vi behövt.
Jag måste få rätt på mitt dygn .. eller rättare sagt, jag måste kunna somna in snabbare. Att somna klockan två på natten, sen "sova" till klockan elva funkar inte. Inte i längden alla fall :)
Nu ska jag slänga på ett face, sen ska jag bege mig till jobb :) Ciao!

15 augusti 2011

SHOOOPPING!

Jag hade svinsvårt att somna inatt. Okej, det kunde varit värre. Först ett samtal på två timmar (vi höll på att avsluta samtalet i en timme, men det liksom blev inte av) Sen låg jag vände och vred på mig i två timmar. Suck på mig.. Jag ställde klockan på åtta, för jag ville gå upp nio. Tio i tio vaknar denna svensken! Jävla skiiit! Anna skulle ju dyka upp klockan elva. Så jag fick snabbt göra mig iordning, missade min tvättid också. Som tur var Anna lite sen så jag hann med det som var viktigast :)
Vi begav oss till Nova Lund, gick in på Skopunkten i vanlig ordning. Jag hittade inga skor som passa! Antinge för stora eller för små, men Anna hittade sina tre par. Jävla skit :P Sen spraaang vi in och käkade. Sesam chick på Wok Kitchen i vanlig ordning, den är ju supergood ;) hehe.
Det blev inte så mycket shopping för nån av oss, jag hittade lite på Gina, men det var typ allt. Så vi begav oss till Ikea där vi sprang igenom hela varuhuset i princip. Men vi hittade typ vad vi skulle :) Och jag köpte med massa chips i vanlig ordning ;) haha!

Nu väntar jag på att Patrik ska höra av sig så att vi kan pilla lite med bilen. Jag blir grek på att inte min fläkt fungerar :P Antinge svinkallt eller svinvarmt i bilen.. och fuktigt framför allt.. Bläää!

14 augusti 2011

Vila i frid lillen. Jag kände inte dig, men jag vet vem du är.

Det verkar som att jag har vänt på dygnet lite. Fan också, men det rättar jag upp imorron, för då blir det en tidig dag även om man är ledig :) hehe. Tror ju knappast att det blir sol så att man kan sola? Nää.. Isåfall kanske kärringgrillen.
Nu måste jag göra mig iordning och köra till jobbet. ciiao!

13 augusti 2011

Det är inte mycket som har hänt kan jag påstå. Just nu är det bara jobb som gäller, men som Carol sa; Man får passa på medans där är jobb :)
Igår hade vi världens sötaste flicka på jobbet, hon var tio år men hon kunde verkligen bete och föra sig. Vi fick lite connection tyckte jag också ;) haha! När man har bra gäster på jobbet så går allt så mycket smidigare och bättre :)
Jag tog ut mitt h&m paket också, mycket bra kläder jag klickade hem. Faktiskt så slank där med ett par chinos (första någonsin) och jag kan säga att dom var skit sköna! ååh, guds bästa gåva nästan ;)
Jag tror att min rumpa har försvunnit nu lite när jag har gått ner i vikt. Den har blivit plattare liksom på nåt sätt.. eller så var det bara att dom nya leggingens tryckte in den :P haha! Nu väger jag lika mycket som jag gjorde i början av året :) yyyeaah! Dock vill tydligen inte magen försvinna så den är fortfarande kvar.. Skräll! Nästa månad ska jag skaffa ett medlemskap på Nautilus tänkte jag, så att jag kan börja träna mina ynka muskler ;) haha! Dessutom får man tillgång till bassängen, och hur härligt är det inte att bada och simma? :)

Nä nu ska jag gå lägga mig tänkte jag. Det blir jobb imorron också, bara en dag till. Sen är man ledig!! :D


Om jag kanske skulle ta och putsa min spegel? :P

11 augusti 2011

Go middag!
Tänkte att jag skulle skriva en snabb rad innan jag börjar yra runder igen :)
Jobbet gick jätte bra igår även om min krigsskada gjorde ont (har fått en spricka i huden mellan tårna, aaaj) Mamma och lotta var och käkade hos mig, dom börjar snart bli stamkunder ;) Underbart!
Nä, nu måste jag göra mig iordning för ännu en jobbdag. Gud vad redig jag är ibland ;)

9 augusti 2011

Jag tänkte ju faktiskt att jag skulle vakna lite tidigare idag. Men denna svensken gick upp klockan elva för hon tyckte att sängen var så skön :) Nåja, vad vore en bal på slottet?
Nu håller jag på att fixa lite matlåda till jobbet; Kotletter med potatis ;) muums!
När jag skulle tvätta av mitt ansikte imorse så börjar mitt ena öga brinna! Okej, inte bokstavligen. Men det kändes som det, sved som fan! Mitt braiga öga också, om jag förlorar det så blir det jobbigt att titta ;)
Ja, nu ska jag väl göra mig iordning för jobb :) Ciiao!

8 augusti 2011

Känns som att jag har tagit en liten bloggpaus eller nåt. Har inte orkat uppdatera faktiskt :)
I lördes jobbade jag för fulla muggar, det gick bra. Men det är så himla jobbigt att jobba så långt in på natten. Vi körde ifrån jobbet halv fyra, så tolv timmars jobb.
Sen igår var det upp till jobbet igen i vanlig tid. Jag kan säga att det kändes som att jag hade världens bakfylla eller nåt, jag var så jävla trött och allt snurrade. Men jag kom till jobbet, var där till klockan tre sen körde jag hem. Gjorde inte för mycket när jag kom hem, satte mig i soffan och somnade nästan. Men tänkte att det var nog bättre att hålla sig uppe så att jag skulle kunna somna sen för natten :)
Jag bestämde mig för att ringa till mamma, jag frågade om hon och Pontus ville äta thaimat med mig. Jag kände att jag inte orkade laga mat och jag ville inte bara sitta hemma. Så vi möttes upp på resturangen och käkade lite god mat och god dricka ;) Jätte trevligt var det, precis vad jag behövde.


Jag fick egentligen inte skriva att jag tyckte att Singha ölen smakade tjejöl ;) haha!


Idag har jag varit ledig. Jag har tvättat sen klockan nio imorse och lyckades få två tvätttider så jag tvättade ända till klockan fyra, fick myycke gjort :D Och jag rensade i garderoben och organiserade där så nu hittar jag nog allt. Där blev 4 kassar som jag ska ge till Erikshjälpen, så skönt :) Det är kläder som jag inte använder eller är förstora till mig.
Vid fem tiden bestämde jag mig för att cykla ner till Hälsokostbutiken och Systemet (bra kombination va? haha) Jag fixade frillan skit snyggt, blev riktigt stort och fluffigt ;) När jag kommer ut från Hälsobutiken så spöregnar det! Jag springer in på systemet och köper det jag vill ha och springer ut till min cykel och cyklar hem allt vad jag kan! När jag kommer hem så ser jag att mitt hår är helt förstört! :( Jag tar fram hårfönen snabbt, men det kunde inte räddas. Så jävla typiskt! När man väl gör en frilla så ska den sabbas.
Jag fick också reda på hos Hälsobutiken att jag ska inte ta dom här melatonintabletterna, dom säljs inte ens här i sverige! Så jag undrar vart min syster har fått dom ifrån?
Nu ikväll träffade jag Lotta, har ju inte träffat min syster på en månad även om vi bor i samma by :O Vi båda jobbar sjukt mycket just nu, så det blir inte mycket tid över :( Vi körde till Simrishamn och tog en glass i hamnen, så himla mysigt :) Satt där en bra stund och snackade. Eller så gott vi kunde, vi kunde knappt snacka eftersom glassen bedövade våra tungor :P haha!
Sen när vi kom tillbaka till Tomelilla körde vi till huset, eller ja vi stod utanför, det är ju inte köpt än ;) Det var ganska mörkt så man såg inte så mycket, men ändå :)


Strawberry cheesecake och gammeldagsvanilj :D Muuums!

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig, det känns som att det behövs. Godnatt!

6 augusti 2011

Jag tänkte att jag skulle skriva en snabb rad här.
Igår tänkte jag att jag skulle vara uppe lite längre så att jag kunde sova lite längre eftersom det blir en väldigt sen natt på jobbet. Men detta puckot råkade vara upp till fyra imorse! Det var inte riktigt meningen, jag tänkte senast två liksom. Ajja, jag vänder rätt på det sen :) Sen var där en idiot som messade mig vid åtta tiden. Vem faaan är uppe så tidigt en lördag?!
Pappa och Pontus har precis varit här och hämtat byrån och tvbänken. Skönt att man blev av med det :) Men istället fick jag två lådor med gamla grejer som låg och skräpade ute i Lunnarp, plus att den ena lådan är moster beckas :P
Nä, om man kanske skulle ta och göra sig iordning för jobb. Det kommer bli en lång natt :( Usch, jag fasar för det.

5 augusti 2011

Vilket väderomslag. Jag kan ju erkänna att Linda och jag önskade regn idag, Gud hörde våra böner ;) Jag hade inte orkat med en solig dag igen, det är för varmt att jobba då :(
Jag vaknade pigg som en lärka halv nio, men inte gick jag upp då. Jag snoozade lite.. pilla på mobilen.. halv tio gick jag upp! Jag är ju hopplös. Men jag har så jävla ont i mina fötter och ben, bara för att jag springer så mycket på jobbet. Och nu på sommaren kan jag inte ha mina gympaskor och då kan jag inte ha inläggen. Och då vill inte mitt knä sammarbera med mig.. Hatar det!
Nåja, nu ska jag göra mig iordning.

4 augusti 2011

Usch, är jag redo för jobb idag? Nä, men jag ska försöka. Jag gick upp klockan nio för att jag skulle hinna med grejer, men nu sitter jag här och har inte gjort för mycket. Ska hinna laga matlåda också och duscha.. Typiskt mig :) Jag hoppas att det inte kommer för mycket folk idag, för jag ska jobba själv. Stackars Anna har blivit sjuk igen :( Nä, nu måste jag hoppas in i duschen. Jag kommer vara lika svettig när jag kommer hem igen, så onödigt att duscha? haha! Nej bara skoja :) Kan ju inte lukta apa på jobbet.

3 augusti 2011

Det har inte varit en bra dag på jobbet. Mycket folk stressigt, en sjuk Anna, och plus att jag tappade en liten bricka med glas som gick i sönder. Åh herre gud, sen efter det var inte mitt humör på topp. När vi stängde fick jag ringa en taxi till sista sällskapet, dock ringde jag fel och kom till någon Tomas. Förlåt att jag vara la på, men jag blev rädd :P haha! Jag brukar ju inte ringa till taxi, så jag har knappt nån aning om vilka nummer det finns.
Jag träffade världens sötaste skåneterrier idag på jobbet. Farmor hade uppfödning på såna en gång i tiden, vilket jag knappt kommer ihåg, men så var det. Men denna var så söt och lugn, det är ju faktiskt inte den första som har kommit till jobbet. Jag har ju sagt att min nästa hund (inte för att Izzi någonsin kommer försvinna:( buhu.) ska inte alls vara lik Izzi, till utseendet. Plus att jag vill ha en med mindre päls. Även om det är supergosig att gosa med :)


Är dom små liven inte söta? :D

Nä, godnatt!

2 augusti 2011

God middag.

Strålande väder idag också, kan det vara så att det vänder nu och vi får fint väder?  Det är ju inte helt omöjligt :) I vanligt ordning så gör jag mig iordning, och ska alldes snart bege mig till jobbet. Ibland önskar man att man bröt en ben för att slippa jobba, haha! Men det är bara önsketänkande.
Som sagt.. jobb. Ciiiao!

Godnatt!

Det har verkligen varit full rulle idag, men ändå har jag tagit det lugnt :)
Vid ett tiden cyklade jag och Izzi ner till Bullen&Bönan för att fika med mamma (jag trodde att det var fel på mitt cykeldäck, men tydligen behövdes det bara pumpas :D haha!). Men där var fullt så vi cyklade till Fiket där vi träffade på Therese och Alicia, så det blev mys där :) Det är så härligt att cykla med Izzi, hon sitter så sött i korgen och njuter av vinden som svalkar henne. Och jag tänkte att hon kunde följa med eftersom hon är hemma så mycket nu när jag jobbar, lilla bubban då :/
Sen cyklade jag och mamma hem, började med att montera min byrå som jag köpte på Ikea. Mamma är ju uppvuxen med Ikeamöbler eftersom hon kommer från Malmö från början, så hon är van att montera ;) haha! Det tog oss 1½ timme och hundra skruvar var där! Herre min jävlar, vad vi var trötta när vi var på dom sista två lådorna. haha!
När vi var klara så kom Pontus hit och jag bjöd dom på Beas goda Pasta Carbonara :D Vi åt tills vi storknade. hehe.
Nu ikväll har jag städat för glattalivet, jag hatar egentligen att köpa nya möbler innan jag har gjort mig av med dom gamla, nu står tvbänken och byrån ivägen för mig, det tar för mycket plats. Hur ska det gå när jag ska köpa soffa? ;) haha!
Jag ska bara dricka upp mitt glas vin, sen blir det sängen. Jag har tänt massa värmeljus, så här är riktigt mysigt. :) Tänk att jag har bott här i ett år (och ännu har jag inga tavlor på väggarna, katastrofa) Jag letar efter de perfekta tavlorna, jag börjar trivas här faktiskt. Men visst hade det varit skönt med något större, men just nu passar det alla fall :)
Godnatt!

1 augusti 2011

Så där.. en månad till det är höst ;) hehe. Vi har ju växlande molnighet idag, jag tänkte att jag skulle gå ut på balkongen och få lite färg, sitter ju här med bikinin på till och med. Men solen går i moln hela tiden, så jag vet inte om det är lönt? Jag tänkte faktiskt gå till Välabadet och sola, kanske bada också. Men där är inte en käft, är där ens öppet? Skit samma, känner nog inte för att gå dit ändå.
Vad ska jag göra idag? Jag har tusen saker jag vill göra, men jag vet inte vart jag ska börja :S
Jag var sååå nära att klicka hem min soffa igår, men sen när det kom till betalningen så kom jag på att mina pengar är på sparkontot. Jag skulle göra det hemma hos pappa, så jag kunde ju inte överföra pengar till mitt kärnkonto. Förresten tror jag att jag ska köpa den i mörkbeige istället. Pappa sa att det är lättare att inreda med den, alldeles rätt. Blågrå kanske inte är ett smart drag?

Nä, nu måste jag sätta mig på balkongen medans solen är framme :) Ciiao!

RSS 2.0