30 november 2011

God eftermiddag !

Full rulle hela dagen :) Jag var hos frisören klockan nio imorse, håret blev skit bra ! Sen en runda i byn - banken, apoteket och st1. Allt gående! Vad duktig jag är ;) haha! Onödigt att ta bilen, fast den var inte hemma ändå och Mattias lyckades ta med min cykelnyckel (!) Så jag fick nästan springa till frissan. Nä det var lugnt, tur att jag känner henne ;)
Sen hem och fixa håret, sen kom Mattias hem på fika. Det är så härligt när han kommer hem mellan jobben, men träffar han mer då :) Sen hämtade Lotta mig och körde till Ystad för att gå en runda på stan. Hittade en skit snygg klänning på h&m, så tänkte jag att jag kan klicka hem den istället. Tror ni att jag hittar den på hemsidan?! Neeeej. Så jävla typiskt, jag som tänkte att jag kunde spara mina få slantar. Men jag får se.. den hade passat så bra till bröllopet :)
Jag tänkte jag skulle lägga mig i soffan en stund och vila, en otrolig snabbis. Ska jobba sen ju :)
Ciiiao!

28 november 2011

God förmiddag !

Vill först säga grattis till mitt söta gudbarn som fyller 3år idag !

Det har varit jobb hela helgen. Årets första julbord i lördags! Underbart :) Alltid lika roligt! Nästa lördag kommer det vara fullsmockat, jävlar vad mycket mat vi kommer få lägga upp :S
Nu ska jag hoppa in i duschen, sen blir det kalas och sen lite jobb.
Jag saknar min man. Varje minut, varje sekund <3

24 november 2011

Katastrof ! Jag försov mig idag! Skulle egentligen till mvc och fixa med mina p-piller, men jag vaknade klockan tio! Och nu hinner jag inte sticka dit för att jag ska snart börja jobba. What to do what to do. Jag ringer dom imorron och ber om ny tid.
Idag är det exakt en månad kvar till julafton :) och exakt tre veckor till vi flyttar. Jag lääängtar !
Nu måste jag skynda mig, vi ska julpynta på jobbet idag ocksp ;)

Godkväll

Revbenen står i ugnen, tänt massa ljus i lägenheten och väntar på att mannen ska komma hem :) Underbart <3
Idag kom Lotta hit och fikade lite, hon kom redan halv elva, messade mig redan vid nio :P haha! Massa mys hade vi, och snacka och snacka och snacka :) som vanligt.
Sen har jag bara tagit det lugnt, pratat med Carol i telefon, pysslat här hemma. Jag är lite nervös hur steken kommer bli, hoppas att den blir lika god som pappas :D

23 november 2011

God morgon.

Mattias tvingade upp mig kvart över åtta för att vi skulle boksera 855:a till skroten. Alltså min hjärna fungerar inte bara så där. Jag fick motorstopp och jag kunde inte frikoppla :P haha! "Vänta liiiiite!"
Vad gjorde jag igår? Jag var jävligt duktig, gick ut långa runder med hundarna. Kvällsrundan innan maten fick jag med mig Tessan och Cookie på en promenad :) Så jävla skönt att röra på sig ju, jag saknar det ! Den sista tiden har man varit så lat och bara släppt ut hundarna och gått kvarteret runt typ, men nu är det längre rundor :D Både bra för mig och hundarna.
Sen körde vi till hörby och bokserade hem Mattias gamla 855, jag fick köra, lite läskigt faktiskt att bli bokserad :P Man fick ju lite flashbacks från första gången jag och Mattias träffades <3 Han var med när Vectran gick sönder, det var ju han som hjälpte till att boksera hem den. Det är snart 3 månader sen <3
Nu ska jag ta en sväng om med dammsugaren, sen ska jag ta en dusch så att jag vaknar lite till :) Ciiao!

Om . . .

- Om sex dagar har jag haft mitt körkort i fem år. Gud vad tiden går, det känns som att det var igår jag körde hem från Olofström med Therese och Charlotte. Jag var lycklig den dagen, jag ägde världen :)

- Om fem dagar är det första advent. Jag har redan fuskat med att sätta upp julgardinerna, men på söndag åker julpyntet och granen upp :)

- Om tjugofyra dagar sitter jag och Mattias i vår lägenhet <3

- Om en timme ska jag ut med hundarna igen på en lång runda :)

22 november 2011

God förmiddag.

Jag började dagen med en lång promenad med hundarna. Så skönt :) Det läskiga är att det är slutet av november och det är inte speciellt kallt ute.
Idag borde jag packa mer. Jag packade en låda, och en påse med kläder. Seriöst, det är tre veckor kvar! Jag börjar bli stressad, eller inte.. Äsch, jag packar dagen innan. Pappa sa till mig igår "Packa nu det du inte behöver", men jag behöver ALLT! :P haha!
Jag är sugen på att baka idag. Det är första advent på söndag och då brukar jag baka min goda mjuka kanelkaka :) Ska nog ta och göra det !

21 november 2011

God middag!

Tro det eller ej, men denna människa har varit uppe sen klockan åtta (!) Jag började tvätta då och mös med Mattias innan han körde till jobbet. Jag tycker det är underbart att gå upp tidigt, man får mer gjort tycker jag. Man kan ta det lugnt på förmiddagen, och sen starta dagen :) Jag tänkte att jag skulle börja packa idag, men jag vet inte vart jag ska börja? :S Jag hatar att bo i lådor och i min sinnesvärd måste jag ha allt tillgängligt. Suck.. Så jobbig jag är !
Jag tänkte snart gå ut en lång runda med hundarna, jag måste börja få upp min energi! Jag går ner på lågvarv nu när mörkret kommer och jag inte jobbar lika ofta. Jag hatar det, på samma gång som det är skönt. Men jag får inrestress, jag har huvudvärk hela tiden för att jag går och spänner ihop käkarna hela tiden. Det är ju tecken på stress. Mattias jobbar hela tiden, han har minst tre jobb som han varvar hela tiden. Jag kan väl erkänna att jag är avis, jag vill också jobba och tjäna in pengar. Jag vill inte känna mig som en parasit. Bläää!
Nä, detta är mina huvudbry :) Nu ska jag ut med hundarna, och mata ankorna tänkte jag. Jag har massa bröd som jag måste bli av med :) Ciiiao!

20 november 2011

God kväll!

I fredes blev det massa mys med Mattias och Lillen :)
Massa jobb blev det i lördags, nästan tolv timmar. Fan va jag var trött på slutet, och ont i benen hade jag. Tänk i somras var 12timmar en piss i nilen, nu klarar man knappt sex timmar.
Idag var jag så seg på jobbet, gick som en zombie kan jag berätta :P haha ! Men det gick bra :)
Nu håller Mattias på att laga pannkakor, mitt på kvällen. Han var sugen tydligen :p haha! Muuums.
Ciiiao!

Jag måste ta nytt andetag.

Jag som stammare uppskattar om jag får prata till punkt, att få ord ifyllna eller bli avbruten är irriterande. För då måste man börja om på nytt andetag. Oftast tar det ett par sekunder när stamningen kommer, vill säga om man blockerar eller upprepar. Kan inte folk vänta den sekunden?
Jag vet precis vad jag ska säga, det är inte att jag har glömt ordet och det blir den hära pinsamma tystnaden, det är bara det att det tar ett par sekunder längre att få fram det. Jag tycker det är obehagligt att stamma inför folk, det gör mig inte bekvämmare att andra blir obekvämma för att jag stammar.
Min familj säger alltid förlåt när dom råkar avbryta mig i en mening. Dom vet att jag måste ladda batterierna på nytt och ta ett nytt andetag. Vilken är jobbigt, det tar på kroppen, stamning är väldigt fysiskt eftersom man spänner hela kroppen varje gång man stammar, eller bara man ska prata för att man har rädslan för att stamma.

Stammar du själv, eller har en familjemedlem eller kompis som stammar? Hur känner ni?

Alla dessa papper

Jag var på jobbet innan och skrev i mina papper till försäkringskassan, eftersom jag har mina tider där. Det tog mig två timmar ! Herre gud. Sen när jag kom hem så hittade jag mina tider från i somras, som jag behövde. Där hade jag kunnat spara minst en timme :P haha! Nåja, what to do? Anna fick sällskap på jobbet alla fall, hehe.
Så nu måste det fan bli rätt! Annars kraverar jag! I need my money dessutom :P
Idag är det Fredaaaagsmyyyyys! :D

18 november 2011

God middag !

Det här med tidinställda inlägg är en bra uppfinning för oss bloggare. Dom två sista inläggen igår skrev jag vid middestid och ställde in dom senare på dagen. Underbart :) Kan man göra vad man vill sen.
Jag börjar få riktigt långa naglarna nu, nästan så att jag inte kan skriva på tagentbordet. Men snygga är dom ;) Kanske blir fransk manikyr på dom senare?
Jobbet var otroligt lugnt igår, nästan döö-lugnt. Vi hade inte behövt att vara där för dom skötte sig själva :P haha! Och massa pytt i panna fick jag hem :D
Idag tog jag en liten sov morgon. Jag vaknade först tio över fem imorse, jätte pigg! Låg och vände på mig hela tiden, stackars M. Sen när han begav sig till jobbet så somnade jag om :)
Snart ska jag göra mig iordning och bege mig till jobbet, fast jag ska inte jobba. Glömde blocket med mina tider igår så jag måste åka dit och hämta dom. Det är ju till fk, måste få in mina mooooneey ;)
Det blir en lugn dag, Lillen kommer hit ikväll också. Mys mys :D

Jag ha-a-a-tar hösten

Min stamning går mig på nerverna. Jag vet att det är höst, jag vet att jag har mycket omkring mig nu. Men jag är ju glad ändå, kan inte min stamning vara bra ? Jag stammar i varje mening, måste lägga till "..alltså" i vissa ord som jag inte får fram. Jag kämpar hela tiden med att tänka "Skit i stamningen, stamma om du måste" Men ibland vill man bara säga något snabbt och så tar det längre tid än vad det ska. Det gör en ledsen. Att folk också ska fylla i bara för att man råkar göra en paus på en eller två sekunder, det gör mig irriterad. Jag vill kunna prata själv, säga min mening. Om jag nu absolut inte kan få fram ordet så hjälp mig, men inte om jag har min vanliga paus på en sekund. Ni kan väl vänta en sekund alla fall, eller ?


Det går bra nu :)

Jag är så glad! Att jag har Mattias, mina fina vänner och min fina familj. Det går jätte bra med oss, och ännu bättre ska det gå sen. Jag längtar så himla mycket till när vi flyttar till vår lägenhet. Så skönt det kommer bli med större ytor nu när vi börjar bli så många (nej, inga barn på väg), men två hundar har vi, sen kommer ju Lillen hit varannan helg, så mer utrymme behövs. Allt har gått i racerfart, men det stör inte oss. Vi trivs med varandra och det går jätte bra.

Det känns som att jag har tappat mina vänner. Det är många som jag saknar jätte mycket och vill vara mer med. Som Anna sa: "Detta jobbet har försummat många av mina vänner". Jag kan hålla med, vi jobbar alltid när inte andra inte jobbar och till slut har man varkens tid eller ork att träffas och till sist glider man längre och längre ifrån varann. Dock har man ett viss ansvar själv. Visst om man är väldigt nära vänner, så kvittar det hur lång tid det tar innan man träffas. Men jag vill vara med mina vänner så mycket som möjligt, när man gick i skolan var man med vännerna varje dag. Jag vill fortfarande att det ska vara så (nästan, hehe). Varje dag när man kom hem från skolan så ringde man sin bästa vän och pratade i timmar, även om man hade varit tillsammans hela dagen i skolan. Jag saknar er; Carol, Rebecka, Sanne, Marre, Sandra, Natha!

Familjen kommer alltid vara familj, hur man än vrider och vänder på det :) Jag älskar alla i min familj, även om det kan bli fel ibland. Jag vill att vi ska träffas varje dag, men tiden räcker inte till där heller. Vi alla börjar få våra egna liv och familjer. Lite skrämmande men lyckligt :D Charlotte och Sebastian har nästan precis köpt hus och börjar sitt nya liv där, och jag ska snart bli sambo med min Mattias. Therese har sin älskade Alicia och Micke. Pontus lever sitt unga liv medans han är ung :)


Sa jag att jag längtar efter julen också? :)

Usch..

Jag blir så trött av att vara trött.. Och så tandvärk på detta, jag får väl skylla mig själv att jag spänner ihop käkarna.

17 november 2011

God middag!

Jag tycker att tiden går för snabbt. Jag hinner inte med :P Det har gått tre dagar sen jag skrev här sist, jag kan knappt komma ihåg vad jag gjort :P haha! Vi gör ett försök.
I måndags kom Rebecka ner på besök, så himla roligt! Jag har inte träffat henne sen i början av sommaren! Vi båda har jobbat som dårar nu i sommar, varje gång jag ringer henne så är hon rädd att jag ska säga att jag är gravid. Hon har varit rädd för det ända sen vi var tonåringar :P För hon trodde att jag skulle få barn tidigt, och det trodde jag också. Men jag blir en gammal nucka istället :D Gutt!
I tisdags vid middestid blev det en fin stund <3 Resten av dagen tog jag det bara lugnt. Var en runda uppe hos oma och tog en snabb kaffe med henne, det är alltid lika svårt att bara vara där en liten stund. Trivs så bra med mina älskade oma <3
Igår blev det en fika med Anna, och så lite utdelning av mitt cv :P I know, it's time soon.
Sen på kvällen bar det åt till Jönköping och lämna en bil till en norrlänning (ja, linda. Han snacka riktig norrlänska :P) Bilen som han köpte, som vi körde upp var så himla svajig. Kändes som att man åkte lastbil, haha! Men det var bara en Mercedes :P Sen körde vi ner hans bil, bytesbilen. Jätte skön var den och gick som fan :) Jag fick ju köra nästan hela biten ner :) Vi kom ju inte hem förrän närmare ett inatt. Men det är skönt att komma ut lite, jag älskar ju att göra roadtrips :D och framförallt att köra bil.
Vad händer idag? Ska bara ta det lugnt. Jag ska jobba ikväll :)


14 november 2011

God förmiddag!

Herre min gud va jag va hungrig när jag vaknade. Igår var jag hos pappa och firade Farsdag, han hade gjort sina gooooda revbenspjäll. Jag bara åt och åt, jag åt nog lika mycket kött som pappa och Pontus. Till sist fick jag nästan huvudvärk så mätt jag var :P haha! Men så jävla gott var det ! Både jag och Pontus gick in i en matkoma. Assåå shiiit. Sen efter blev det pappas goda äpplepaj med vaniljsås, och då blev man ju ännu mättare! Vi rullade därifrån kan man säga :) Pappa hade köpt 4kilo revben, och där var fyra bitar kvar när vi var klara :P haha!

I lördags blev det kalas hos morbror kalle. Jätte trevligt var där, många släktningar i en liten lägenhet ;) Det blev god mat, god tårta och go dricka :) Har jag sagt att jag hatar att köra i Malmö? Och plus att det är ingen hit att ha mamma i bilen då? :P Hon skriker om hon ser en gående person tio meter bort från bilen, den kunde ju gått över vägen. haha! Jag körde i motsatt trafik också, eller rättare sagt jag ställde mig i fel fil i korsningen för att jag trodde att vägen var enkelriktad, fast då höll sig mamma rätt lugn. :P
På vägen hem så kör vi med gpsen och Oma frågar varför vi kör via Dalaplan, och då säger mamma "Men jag gör bara som hon säger maaammmaaa!" Jag och Tessan utbrast i skratt! Det lät så roligt :)



Idag kommer Becka hit! Ska bli så roligt! Det var enda sen i början av sommaren som jag träffade henne sist. Saknar henne som fan :/

Nu ska jag göra något vettigt. Lägga en annons på blocket kanske? Ingen som är intresserad av en etta i Tomelilla? :)

12 november 2011

God förmiddag!

Jag tog en liten sovmorgon, till klockan nio :P Jag har börjat vakna så tidigt, sköönt :) Det var till och med frost när jag gick ut med hundarna. Jag blev rosig på kinderna av kylan, nu är vintern på väg ! :D
Idag blir det en tur till Malmö till min morbror Kalle som fyller 50år! Det var länge sen vi träffades så det ska bli roligt, det är ju inte varje dag man träffar släkten i Malmö :)
Igår hade jag och Mattias en myskväll, vi körde och titta på bio, Immortals 3D. Den var ganska bra, välgjord film och mycket splatterblod :P Plus snygga män med bar överkroppar ;) Jag hamnade bredvid en gammal skolkompis som gick med sitt killgäng och drack massa cider och öl. Vem vill gå på bio när man är berusad? Han skrattade åt allt, hånade nördarna som kom in i biosalen, han kunde också varenda reklamfilm också :p haha!
Visst är det underbart att vi har sol idag? Så mysigt. Jag ska ut på balkongen och sola ansiktet!

11 november 2011

God morgon!

Snacka om att ha en trött man, Mattias ligger fortfarande i sängen och drar timmerstockar ;) haha!
Jag har som vanligt kissat i sängen, gick redan upp kvart över åtta. Visst är jag duktig? Riktigt stolt är jag faktiskt, jag tror också att Carol har ett leende på läpparna nu :)
Vad händer idag? Egentligen skulle jag jobba, men det blev inställt. Så jävla tråkigt :/ Mindre casshiiiing. Så jag får väl roa mig på något annat sätt helt enkelt.

I onsdag var jag och Lotta i Ystad, vi käkade lunch på Loong Shing, sen gick vi till Espresso House och drack en chailatte, det var ju så länge sen :D Det blev en runda på Åhléns också, sen fick jag köra volvon hem ;) Det är förträfflig rolig :D



Igår hände inte så mycket, jag städade balkongen, det var skiiitig! Sen på kvällen blev det lite jobb.

Nä, jag ska försöka väcka min man för femtioelfte gången :P

Våra bästa år

Jag tror att jag har fastnat där igen. Den jävla serien är beroende framkallande. Jag tittar egentligen inte, men jag lyssnar och tittar upp från dataskärmen då och då.
Det händer så mycket nu, alla tankar flyger omkring i huvet. Det är ju roliga saker som händer, men sånt som kostar pengar tyvärr. Julen börjar närma sig sakta men säkert, jobbet tar nog mer fart snart, bröllop på nyår, massa födelsedagar, flytten är på väg också. Ja nu sa jag det; Vi ska flytta! Till en större lägenhet och jag kan inget annat än längta :D Mitt i julen händer detta också. Denna månaden och nästa månad kommer vara oerhört stressig och det kommer pressas till max. Jag hoppas att det kunde vara över redan nu, så att man kan ta det lugnt :)
Framförallt kämpar jag för saken jag bara hade en liten stund, att den är borta nu.
Jag är otroligt rastlös, det är ju inte så mycket jobb vid denna årstiden, vilket är väldigt stressande. Mindre klirr i kassan också då. Men det löser sig alltid, det kommer kanske bli tufft men det går över :)

10 november 2011

God morgon!

Jag har kissat i sängen nu dom senaste dagarna (Carols påhitt av ordval), känns ju skönt att gå upp tidigt, samtidigt som Mattias. Sitta och mysa med honom i soffan, men sen när han kör har jag inget att göra :P Jag ska vika tvätt idag, och senare ikväll ska jag jobba. Det är superfint väder så jag tänkte faktiskt gå ut med hundarna en lång runda sen, dom behöver det och jag också :P haha! Börjar ju säcka ihop snart. haha!

Jag kämpar varje dag.

JAAAA!

Det är gjort :) Papperna är påskrivna!

8 november 2011

God middag

Jag har varit vaken sen åtta idag, kryss i taket! Nä, men det är för att jag hade tvättid. Skoja inte att vi hade mycket tvätt! Så kan det bli när det inte finns tvättider när man vill tvätta.
Idag händer ett steg på vägen, det skulle egentligen hända igår, men tiden räckte inte till. Jag är så glad, lycklig och kär så det finns inte :) Det är nästan för bra för att vara sant. Händer detta verkligen mig? Detta kommer bli skit bra !
Nu ska jag ner i tvättstugan igen. Det är ett jävla springande på mig idag :)

God kväll

Denna dagen har varit ganska givande. Har sorterat lite i garderoberna, men tydligen hade jag inte så stökigt, så det blev bara en sopsäck som åkte ner i förrådet. Städat har jag gjort, duschat, fixat frillan, kör på sidobena idag. Det var ju riktigt länge sen jag hade det :) hehe.
Snart ska vi till Mattias chef och käka middag, så fort han anländer här hemma.

Jag läääängtar :D

...

Jag blir ledsen, när det ska vara så svårt hela tiden. Jag orkar inte läsa längre hur dåliga vi är. Jag tycker att detta är dagisnivå, så här ska det inte vara.

7 november 2011

God middag !

Jag saknar solen, detta mörker gör mig trött !
Jag är så lycklig så att det finns inte :) Jag och Mattias, detta kommer bli bra . Jag spricker snart av längtan!
Det har hänt för mycket på sistone, man orkar inte snart inte bry sig. Detta året har varit omtumlande, det har hänt många saker, är det så konstigt att man flyr från verkligheten nångång då? Förhoppningsvis så ordnar allt sig.

Helgen har varit jätte mysig, i fredes kom lillen hit och det gick jätte bra !
I lördes blev det jobb fram till fem, sen hem göra sig snabbt iordning och sen bege sig in till Ystad igen och äta på resturang med fina vänner. Vi var på Ög's på gågatan, guud så god mat! Vi tog en trerätters; Varm chevré (getost) till förrätt, kalvstek till varmrätt och creme brulé till dessert. Man kan säga att vi rullade ut från resturangen ;) haha! Efter så tänkte vi gå till PC, eller ja.. Carol ville det ;) Men dom hade inte öppet för alkolister så vi fick gå till Kingan istället. Men det var lika mysigt det också, vi blev ganska trötta snabbt och kvällen slutade tidigt. Vi börjar bli gamla och orkar inte festa all night long ;) haha!
I söndes tog vi lugnt hela dagen. Lillen blev helt plötsligt sjuk och sov princip hela dagen, stackars liten. Efter att vi hade lämnat honom i Löberöd så körde vi till Micke och käkade pizza med han, Therese och barnen. Jag är ledsen, men Tomelilla pizzorna är godare ;) det var inget större fel på deras pizzor, men jag föredrar Tomelilla :P hehe.
Idag tänkte jag röja lite här, ser ju ut som rena kriget. Tänkte rensa lite i mina garderober, sånt som man har tid med nu när man inte jobbar så mycket. Tråkigt men sant :)


Jag och Alicia när vi åkte tekopparna på Tomelilla marknad - 27/10

God kväll

Jag väntar på att min man ska komma hem. Jag har gjort mig lite fredagsfin och luktar gott :) Sen kommer lillen hit också, ska bli så spännande och se hur det funkar !
Imorron blir det jobb, senare så blir det middag med mina fina vänner, jag längtar :D

Julbak

Jag hittade precis en superbra receptblogg, en jätte duktig tjej är det. Nadjaskitchen.se

Detta receptet ska jag lätt göra i jul :)



Till cirka 30-40 bitar behöver du:

170 g jordnötssmör, 2 dl ljus sirap, 1 dl strösocker, 9 dl osötade rispuffar, 175 g mörk choklad

Gör så här:

Blanda jordnötssmör, sirap och socker i en stor kastrull. Sjud tills sockret har smält och rör om. Häll i rispuffarna och blanda väl. Klipp till bakplåtspapper och lägg det i botten på en form, ca 20 x 25 cm. Fördela massan i formen. Platta till den så att hela botten täcks. Hacka och smält chokladen över ett vattenbad. Häll den över jordnötsmassan och bred ut den jämnt. Låt chokladen stelna något i rumstemperatur. Skär upp i bitar innan chokladen stelnat helt. Men vänta så pass att chokladen inte är lös. Ställ de uppskurna bitarna i kylen så att chokladen stelnar. Förvara godiset kallt i lufttäta burkar.

 

Jag längtar verkligen till all julbak. Det är något jag älskar! I år ska jag göra så mycket som jag hinner med. Vi ska faktiskt fira jul hos min fina oma (mormor), det var riktigt länge sen vi gjorde det, så det kommer bli extra mysigt :) Jag och moster becka får nog slåss om vem som ska baka all julgodis, hehe. Nejdå, vi har delat upp det ganska bra. Vi kommer ha såå myyyeed maauud :D


Facebook och datorer

Jag tycker att det tekniska tar upp för mycket av vår tid. Av vardagslivet. Som bara jag nu när jag skriver detta, varför? Jag skulle egentligen kunna göra något annat vettigare.
Vi börjar bli för beroende. Mobiltelefoner, datorer och tv. Inget av det är speciellt socialt, för oftast sitter man ensam och tittar. Det segar ner oss, vi sitter bara inne på våra rumpor och blir lata.

Jag uppskattar hellre att verkligen träffa min familj eller vänner istället för att prata med dom över internet.

Jul, jul, strålande jul.

Ni kan inte förstå hur mycket jag längtar till julen. Alla julsaker, julmat, julbak, vädret kan jag vara utan ;) men dessutom är det jätte roligt med julborden på jobben. Jag och Anna står nere i en kall källare med musiken och är allmänt störda. haha! Skämt och sido, det är roligt :) Jag gör hellre julbord än har hand om gåsmiddag .
Men denna julen kommer bli lite jobbigt, men underbar ändå. Ni kommer få veta sen.
Jag vill ha jul nuuuu!


4 november 2011

God middag :)

Solen skiner och Izzi blir irriterad för att hon är så tjock att hon inte kan klia sig :P haha! Stackars liten. Vad bjuder denna dagen på tro? Inte så mycket, tänkte färga ögonbrynen och fixa naglarna. Dom börjar bli lite för långa, är inte riktigt van med det även om det är det snyggaste att ha på jorden :) hehe.
Igår kväll kom pappa och DoggeLiten på besök, mycket trevligt. Dogge dansade till MoraTräsk medans vi andra snacka och drack kaffe. Ja givetvis blev det lite bus med honom också. Det var till och med första gången han var här i min lägenhet (?)

Nä jag får väl börja och plocka ögonbrynen. Aj aj!

3 november 2011

Åååååh, vad glad jag är!! :D Kan det bli bättre nu? Nääää.

Vad händer idag? Inte för mycket.. tänkte ta ett ryck här hemma, diska lite alla fall. Tydligen vill inte Mattias göra det längre för han jobbar ;) haha! Trams. Har en del att stå i med nu!

...

Att stamma verkar kanske inte så farligt - för den som talar normalt.

Stavelser

Nu när hösten kommer, eller har kommit så börjar stamning ta sitt kast till att bli lite värre. Kylan, oro och tidigmörkelse gör på sig mycket på stamningen. Jag märker direkt, speciellt också om det händer mycket runtomkring mig så påverkar det mitt tal. Jag har problem med stavelser som börjar på "h", som till exempel; Lägenhet, mta osv. Jag kan börja stamma mitt i ett ord, inga problem. Jag har problem och säga lägenhet, och jag kan inte direkt byta ord för det finns inget annat som förklarar det. Jo bostad, men om man ringer om en lägenhet som man vill ansöka om så kan man inte byta ut det mot bostad :)

Känner ni också att hösten påverkar er stamning? På vilken sätt isåfall? Svara gärna anonymt om ni känner för det.


1 November 2011

Ljuva November. Alla vackra löv på träden som faller ner på marken :) Det är så himla härligt att gå promenader, speciellt med hundarna. Lite jobbigt med Izzi bara för hon smälter in i färgerna ;) hehe.

Idag blev det en fika med Carol på Bokcafeet, mysigt! Det blev en Lax&räksoppa, som faktiskt var god. Okej jag käkade inte (k)räkorna. Deras bröd var ju gudomligt gott! :D Sen gick vi en runda på H&M, var tvungen att köpa concealer och hårklämmor.
Nu väntar jag på bättre tider, eller på min man att han ska komma hem. Vi ska göra en grej, hemlis ;) hehe. Inte säkert att det går igenom så jag väntar att berätta.. Eller om jag någonsin berättar ;)

Ciao!

RSS 2.0