Godnatt!

Så där. Då är man hemma från en matkväll hos Anna, förvånatsvärt åt vi inte så mycket. Men vi gjorde tacos, åt lite godis, sen tacochips och dipp. Popcornen fattades ;) haha!
Det är så kallt att jag får skrapa insidorna i bilen, jag skojar inte. Jag har ingen värme på fläkten, så den är helt jävla värdelös! Anna slog igång lampan till väginställningen. Snacka om att jag blev glad! :D Det var egentligen inte det hon skulle slå igång, men det var bättre. Nu slipper jag få det på besiktningen :D TACK! haha!
Nu ska jag fan gå lägga mig.. Izzi är fan dum i huvet, hon sprang flera meter framför mig mitt på vägen mot en korsning. Nej, det blir koppel på henne om hon ska fortsätta tramsa så. Godnatt!

It's a Halleluja-moment!

Jag håller på att bli knäpp på mina tänder! Dom värker och kliar och sticker och trycker och spänner.. AAAH! Så jag ringde till Folktandvården och fick en tid imorron 12.30... Helt jävla fucking underbart!


30 november 2010

Goood morgon!
Och jag menar det verkligen :D Vilken underbar vinterdag! Jag vaknade pigg som en lärka klockan åtta, gick upp halv nio och gick ut med Izzi. Så fint väder :D Solen halvskiner nånstans på andra sidan av träden och det är vindstilla. Det var jätte härligt att ta en promenad faktiskt :)

Igår kom M hit på eftermiddagen. Jag tvättade och väntade på reklamen, denna veckan var en besvikelse. Inte många julerbjudande. Hmm.. Senare på kvällen satte jag upp granen, dock måste jag nog köpa fler kulor och glitter.
Nu ska jag fixa en "räkning-pärm", så att jag kan ha koll på att mina räkningar, den du ;) hehe. Pupsie börjar bli stor nu. haha!

Jag måste nog gå till tandläkaren snart, satan vad tänderna värker nu :S

29 november 2010

Gooood morgon!

Det är lite busväder idag idag :D Vi har mer snö i Tomelilla nu, Izzi höll på att drunka i vallarna :P haha!
Måndag idag! Jag väntar på reklamen som vanligt, hehe. Skulle varit mysigt om där var massa julerbjudande :)
Jag ska tvätta idag också, och jag ska sätta upp granen tänkte jag :D Jag hoppas inte att den blir för stor ...
Nu ska jag ta det lugnt .. eller duscha kanske?

Godnatt

Årets första julbord är avklarat! :D Det gick ganska smidigt och det var super roligt som vanligt! Chefen tycker att det är pest och pina eftersom han har inte lika mycket att göra ;)
Nu ikväll blev det minikalas hos Alicia, hon fyller ju två år idag! Min lilla tös börjar bli stor :(

Jag är svintrött och ska käka lite kycklingsallad, sen ska jag nanna . Hoppas ni har haft en bra första advent :D

28 november- Första advent

Hade en mys kväll med M igår. Vi gick över till Therese och Alicia, drack lite varmt och käkade kanelbullar :) Sen gick vi hem och tittade på Sex and the City 1 och myste resten av kvällen.

Nu ska jag göra mig iordning och köra till jobbet, jag börjar ju klockan tio. Som tur är har det inte kommit mer snö, peppar peppar ta i trä!
Ciao!

Dopet och busväder

Så där, nu är jag hemma från busvädret och allt vad det nu heter :)
Dopet var jätte fint och trevligt, alltid lika kul att se en bebis döpas och träffa släkten. Douglas skrek under hela cermonin, sen när vi kom till församlingshemmet sov han under hela tiden :P
Där bjöds det på myyyyyed mat, och det blev verkligen myyyed mat ! Jag trissade karlarna. haha! Jag åt tre portioner, okej jag kan erkänna att tredje portionen var liten och jag åt inte upp allt. Men jag tog tre! HAHA ;D Jag fick till och med lite hem också. Kanon! Den blev det tårta som min halvsyster Chanette har bakat :) Jätte fina var dom!
Efter att jag hade fått hem farmor, så körde jag hem och släppte ut Izzi. Jag är orolig för henne, hon äter jätte dåligt och hon gjorde nummer 2 tre gånger när vi var ute. Intressant att veta? ;) hehe. Nåja, hon kanske bara är lite krasslig i magen.
Sen kom M hit, jag fick fem rosor av honom (!) vi har ju träffats i en månad idag. Så himla gulligt av honom! Det trodde jag inte :) hehe, sen körde vi till Boan för att handla lite. Det blev lite presenter till Alicia och en liten skyffel till bilen, nu jävlar ska jag inte sätta mig fast fler gånger! HAHA! Vi träffade på allt och alla, kommer väl vara Tomelillas största snackis att vi träffas ;) Nä, får jag inte hoppas.

Nu ska jag äta lite.. som om jag inte har gjort det tillräckligt idag? Näää, mat är guuuutt!

27 november 2010

God morgon!

Jag hade värsta dagen ever igår! Förutom att vi julpynta, det var ju jätte kul :D Redan då märkte vi hur det verkligen snöade, dom stora flingorna lixom. Vi skulle ha en bokning senare på kvällen och jag hoppades nästan på att dom skulle ringa och avboka, snön bara växte och växte. Gästerna kom och dom var lika trevliga som alltid :)
Vid halv tio var jag klar och skulle köra hem, ja eller hur. Bilen var täckt med tre decimeter snö och jag kämpade, men fastnade hela tiden. Jag fråga chefen om han och hans flickvän kunde komma och putta, då kommer flickvännen med en simpen kvast och skyffel (sån man har inne) JO men eller huuuur! Jag blev förbannad i min ensamhet... Efter en halvtimmes jobb gav jag upp. Jag var nära på att gå hem, men jag ringde till Carol och David, dom kom och fick loss mig. TACK SÅ MYCKET! VErkligen guldvärt! Bilresan hem var hemsk! Från Tomelilla kunde jag se två meter framför bilen. Sen här i tomelilla har det knappt snöat! Jävla SNÖ!

Men nu ska jag inte prata om detta. För det är faktiskt Douglas dag idag! Jag har precis gjort mig iordning och ska bege mig till kyrkan :)


Tidinställt inlägg

Nu sitter jag på jobbet och julpyntar. Det bästa med detta jobbet är julen, då all julmat kommer fram och julpyntet ska upp. Jag tycker det är superkul :) Chefen bara pustar och stönar, tycker det är skit jobbigt. Men jag och Anna skiner upp som två solar och skuttar runder som rådjur :)

Påminn mig att jag ska köpa en krokodil-klämma, Therese tipsade mig om att det är bättre att ha sån istället för hårsnodd. Eftersom jag alltid har mitt hår uppsatt på jobbet, så sliter det så himla mycket på håret :/


Jag på jobbet i somras.

Ciao så länge!

26 november 2010

God middag!

Jag trodde att jag skulle dö när klockan ringde halv åtta, men jag gick inte upp förrän närmare halv nio och trodde seriöst att jag skulle hinna att göra mig klar till kvart över nio då jag skulle möta Tessan för att gå till frissan, men nej. När klockan närmare sig nio satt jag i badrocken med blött hår och käkade en macka. Så jag kom lite senare, jag skulle inte klippa mig förrän klockan tio ändå. hi hi.
Både jag och Tessan blev skit snygga. Tack Therese Larsson för den fina klippningen! Gud va mitt hår va slitet, nästan så att jag skämdes. Men hon tog inte bort allt det slitna, eftersom jag skulle få jätte kort hår då. Så istället ska jag komma dit nångång i februari och klippa mig :) Kanon! Hela min familj går till henne, det är så himla roligt. Våra familjer umgicks jätte mycket när vi var små och alla vi barn är nästan jämngamla.
Sen körde jag och Tessan & Alicia till bertils och käkade lite, sen körde vi till Bilax, jag köpte en lampa till bilen. Jag och Alicia fikade på lussebulle, min första iår! Sen fick vi gå hem eftersom Tessan lämnade bilen för hon ska byta till vinterdäck. Snuten cirkulerade hela tiden runt Tessan bil när vi var och klippte oss, sen följde den efter oss. HAHA! Tessan höll på att skita på sig :P

Nu ska jag ta det lugnt tänkte jag och värma fötterna lite eftersom mina vinterskor läcker in! Kaaaallt.!


Mmm, jag längtar tills värmen! En månad exakt nu... Wiiiiiie!

Godnatt

JA! Min bil ska bli lagad! Dock dröjer det nog två veckor till, men det ska ske allafall :)
Sen körde jag hem och bakade lite kanelbullar, men jag lyckades inte idag :S Fick degen för hård. jävla shit.. Nu ikväll har M varit här, jätte mysigt har det varit. Tänka sig vad tiden går..
M: Vet du vad det är för dag på lördag?
Jag: Lördag?
M: Mmmm..
Jag: Öööhm, det är den... 27:e?
M: .. Ja, och vi har träffats i ******* då.
Ååååh, hur kunde jag glömma det? Så gulligt av honom att tänka på det. Annars brukar det alltid vara jag som påpekar det. Det är fan att jag jobbar då :/

Jag beställde klipptid idag, hos en barndomskompis kan man säga :) Och det är rätt roligt hur de yngre definierar morgon. Hon sa att hon hade en klipptid imorron på morgonen, jag trodde hon menade klockan sju-åtta tiden, men det var ju faktiskt klockan tio hon menade. Då jag tycker det faktiskt är förmiddag ;) haha!

Nu ska jag gå lägga mig, som sagt så ska jag klippa mig imorron klockan tio, helt fantastiskt att man kan få en tid så snabbt :) Guld värt ju..
Godnatt!

Bilen blir kollad

Nu är jag i svenstorp hos pappas jobbarkompis och får bilen kollad. Hoppas att det blir nåt av det :) Ciao!

25 november 2010

God middag!

Här snöar det för fulla muggar! Så härligt, Izzi gillar ju faktiskt snö. Hon skuttar runt varje gång hon kommer ut, och fnyser i snön :P Vi knackade på hos Tessan, gick in och snacka lite och busa med Lisan.
Jag drömmer konstiga drömmar nu för tiden tycker jag. Inatt drömde jag hur en killkompis skulle lära mig att tända en cigarett, som om jag inte redan vet det?
Vad händer idag? Jag ska till pappas jobbarkompis, han ska titta på avgasröret på bilen.
Jag vet inte om jag ska julpynta idag.. Jag fick julgardiner av Tessan, men självklart glömde jag dom hos henne, tur att det inte är så långt dit ;) haha! Jag ska alla fall städa lite, det behövs.
Och jag ska baka kanelbullar! Det var ju länge sen, det kan hända att jag behöver låna din frys Tessan, min är ju så jävla liten :S

Ja, jag får väl sätta igång så att jag får något gjort..

Gutten Nacht

Sådär, nu är vinterdäcken på. Tack så mycket M <3
Nu har han kört hem och det är dax för mig att nanna. Jag har börjat få ont i andra örat, är det inte typiskt? Den ena förkyldningen hinner inte sluta förrän den andra kommer. AAAH!
Påminn mig att jag ska baka kanelbullar imorron. Godnatt!


När bilen skulle svetsas.

24 november 2010 - Snö snö snö!

Åh vad jag älskar snööö! Exakt en månad kvar till julafton också :) Kanon.
Idag blev det en liten runda på Boan med Anna, sen en fika på B&B .
Nu ska jag iväg och byta däck.. inte bra att köra med sommardäck ju ;)

Godnatt

Så, nu är jag hemma! Vet ni vad?! Det snöar! Vilken chock jag och Anna fick när vi slutade jobbet, nu måste jag sätta på mina jävla vinterdäck. Suck.
Jobbet gick bra, jag fick med mig massa gås hem :D Rester ofchourse, men ack så gott. Det är ju sista gången vi har gås, på lördag blir det julbord :D Det är faktiskt skit kul, vi ordnar ju maten (lägger upp det på fat). Chefen tycker det är pest och pina, men inte vi :D hi hi.
Nu ska jag snart gå lägga mig. Se om jag kan somna, det är för sent att ta tabletten och jag drack kaffe på jobbet.. hmm.

Bilfanskapet!

Sådär, nu är bilen besiktigad. Fyra saker som jag ska åtgärda, blää! Tre simpla och ett lite mindre simpelt.

Nu ska jag göra mig iordning för jobbet. Ciao!

23 november 2010

God middag!

Världens tråkigaste väder! Frågan är om det är lönt att tvätta bilen före besiktningen idag.. Jag gör det ändå, för jag har inte tvättat den sen i slutet av sommaren :P haha!
Som sagt, ska besiktiga bilen idag, sen blir det jobba ikväll.

Igår var jag hos Tessan och Alicia. Jag passade A medans T var på apoteket, sen bjöd dom på kvällsmat :D Ugnstekt falukorv med makaroner, supergott!

Nu ska jag göra något vettigt :)

...

Jag är arg, frustrerad, ledsen, glad, stressad, lugn, rastlös, pigg, trött. You name it. Klump i magen..

Men framförallt glad.

Vart är du min kära reklam?

Nu har jag precis kommit hem och slängt in två tvättar i maskinerna, tur att jag bara har det att tvätta :) Två timmar kvar på tiden ju, och tur att det tar cirka 30-40min för en tvätt :D hi hi.

Jag och Carol har haft en jätte mysig förmiddag med kaffe och After Eight :) Sen efter gick jag en snabb runda på H&M och köpte lite nödvändigheter; concealer, nagellack och jobbetishar.

Jag tycker att brevbärarna kan komma tidigare med posten! På förmiddagen! Ska man behöva vänta hela dagen på sin post eller? Nej, det tycker jag inte. Kanske dax att skriva in klagobrev till dom? Nä, så tantiga ska vi inte vara. Jag kan klaga bakom ryggen på dom istället ;) haha!

Mitt jävla betyg måste jag också leta upp, det ligger säkert i någon låda i förrådet. För det ligger inte i lägenheten allafall. När jag var på min gamla gymnasieskola och prata med min gamla mentor så sa hon med en sur min "betyget ska du vårda nätt och ömt", Baaah! Nåja.. Jag är ganska slarvig om saker jag tror inte betyder något. haha! :D

Måndag idag.. det blir städning på Izzi och i lägenheten. :)

22 november 2010

God morgon!

Igår blev det en runda ut till pappa för att hämta mina vinterdäck, det blev en kaffe och massa kaauuugoooor :D (kakor på rikssvenska). Och det blev en liten mysstund med Doggeliten, så länge han va glad ;) hehe.

Nu ska jag göra mig klar och köra till Carol för en kaffe innan hon ska jobba. Varför går jag med på att ta förmiddagskaffe? Jag är verkligen inte människa än. Kan också va för att jag absolut inte kunde somna inatt :S Jag glömde ta tabletten(melatonin) och jag låg i sängen och vände och vred på mig som om jag hade druckit tre kannor kaffe. Skit jobbigt!

Vet ni vad?! Det är måndag idag! Wiiiiie! Reklam!

Godnatt ännu en gång

Jag uppdaterar imorron.

Godkväll

Så där.. hemma!
Denna dagen har varit dryg. Det är jobbigt när man jobbar så många timmar och det inte händer så mycket, så kan det vara ibland. Man blir ju trött av det också, jag satt och gäspade i bilen hem.
Nu är jag hemma alla fall, precis duschat och sitter med chipspåsen, det som blev över i tisdes ;) hehe.


20 november 2010

Jodå, jag lever :)
Igår var jag hos mamma och fikade, det var verkligen jätte mysigt. Lite kvalitetstid med henne! Det känns så hemskt att man inte träffar sin familj så mycket nu, ingen är uppdaterad :P

Nu ska jag göra mig klar och köra till jobbet. Ciao!

Godnatt

Nu är jag hemma igen :)

Dagen började med en mysig eftermiddag med Carol och Anna. Drack kaffe och jag hade köpt med mig vanilj kakor (jag messade Anna innan och frågade om vi var kaksugna, är vi galna? haha!) Sen blev det en runda på ÖoB och Rusta, blev lite julgrejer och städmedel. Sen blev det en snabb runda på Åléns, men ingen shopping för min del där.

Sen blev det hem, äta lite och begav mig till kusin Veronicka. Det var ju verkligen länge sen vi träffades, och det var verkligen jätte mysigt! Lilla Emilia är så himla kär, och vilken energi ;) hehe.

Nu är jag trött, nä egentligen inte. Jävla skit, jag har inte tagit mina tabletter på flera dagar för att jag har kommit i säng för sent. Så nu har jag kommit i fel rutiner :/
Nåja, hoppas ni har haft en bra torsdag!

Godnatt

Jobbet gick bra idag, som vanligt (inte för att skryta, höhö)
När jag hade hämtat Anna och vi skulle köra till jobbet, mitt på regementsgatan stannar bilfanskapet och alla lamporna i panelen lyser!! Inte nu igen tänkte jag.. Stannade lite åt sidan, det lilla jag kunde ratta. På med varningsblinkersen och stänga av bilen och dra ut nyckeln.. vänta en liten stund, sen gasa igång bilen. AAAH! Dööööö! Snacka om att Anna blev skraj ;) mohahaha! Jag med ska jag erkänna, även om det har hänt mig innan. Man vet ju aldrig om fanskapet startar, vad roligt det hade varit..
Nu ska jag kolla lite bloggar, sen blire sängen. !


Brödet som jag bakade igår, det är vallmofrön som är på dom ;) Sååå gooda dom blev!

Min och Annas tisdagskväll i bilder


Före


Efter


Kaffe och godis :)


Anna letar efter som försvunna popcornen :P


Dom var inte så goda som jag hoppades på.


Sen va vi helt slut.


Sen blev vi övertrötta..


.. och anna fick energi från ingenstans :P

Jag orkar inte jobba.

Det är sånt tråkigt väder, en dag då man ska sitta hemma med någon mysig person. Men nej.. denne halv svensken ska jobba.
Jag fick mina pengar från försäkringskassan, jag grät av lycka. Inte bara för att jag fick dom, men där var mer än vad jag tänkte. Så nu äntligen har jag pengar på sparkontot igen :D
Vad har jag gjort idag? Jag var en sväng hos pappa och fixade pelletsbrännaren, sen körde jag för moster becka till Ica. Oma hade skickat upp en tuuungt paket från österrike :) Jag får gå upp där nästa vecka och se om det blev nåt godis ;) hehe. Och jag köpte hem lite mat, reamat ofcourse!
Nu har jag precis käkat, och jag ska snabbt göra mig iordning och gå ut med Izzi, för att sen köra till jobbet.. Blää.
Ciao!

17 november 2010

God middag!

Nu är jag inne i en sån där "sova-för-länge-period" Hatar det!
Jag och Izzi matade ankorna när vi var ute på promenaden. Jätte mysigt :)
Snart ska jag köra ut till pappa och fixa brännaren. Sen blir det jobb ikväll.
Ciao!

Dagen är planerad




Hemmafru idag!



Jag bakar mitt goda bröd :D

16 november 2010

Gooood förmiddag!

Jag har inget vettigt att skriva.. Det är tråkigt väder och jag låg i sängen för länge. Jag tänkte att jag skulle baka lite bröd, jag är ju så huslig :D Om jag hade fått välja så hade jag blivit hemmafru. Jag får skaffa en karl som har ett bra jobb helt enkelt ;) hehe.

Godnatt

Självklart var där inte lika mycket i reklamen som i förra veckan. Är det bara för att jag har en liten slant nu?! va va va va?! Nåja..
När jag hade tvättat klart körde jag och hämtade bea & doggeliten för att handla lite. Det blev en snabb runda på Boan, sen en runda på Coop och fyndade lite tomater. haha!
Nu ikväll har jag bara tagit det lugnt, snacka om att inte ha någon energi idag.. Bara slappat, men det är bara för att det blev en sån hård jobbehelg ;)


Jag och Anna på jobbet när det var Ålagille. Så jävla snygga vi är ;) hehe.

Dagens motto

Gör dig fin för din skull!

15 november 2010

God middag!

Jag trodde att jag hade skrivit ett inlägg idag, så yr man kan vara :)
Det är strålande väder idag och ändå har man ingen energi. Jag orkade knappt gå ner i tvättstugan. *pust och stön* Snart ska jag ner där igen.
Idag är det måndag! Ni vet vad det betyder; reklam! :D
Nu ska jag ner i tvättstugan igen. Blä!

Frukt-utlänningar

Jag och Anna står på konsum och ska välja ut en glass.

- mmm, lemoncurd.
- ja, och hallonblatte!

God kväll

Äntligen hemma, gått ut med izzi, duschat av mig och ätit. Fick med mig massa murkelsås hem :D Wiiiie!
Jobbet gick bra idag, massa folk, massa spring = ont i benen.
Nu ska jag våldta soffan och sen blir det glass :D Mums!


14 november 2010 - Farsdag

Jag vill börja gratta min kära pappa på Farsdagen! :D

Jobbet igår gick bra, vi hade mycket folk så det blev mycket spring. Så himla skönt! :D
Idag blir det också jobb, skönt med kortare dag :)
Nu ska jag käka klart min frukost och tycka synd om mig själv. Jag vaknade med m-värk, aaaj!

Work work work!

Of to work again! om en stund..

Jobbet gick bra igår, massa fulla gubbar och en snygg hunk (som vi såg sen, haha!) Sen blev det ett snabbt glas på kingan, jag var så jävla trött att jag fegade ur ganska snabbt :P haha!

Nu ska jag gå och sminka mig.. åh vad jag inte har motivation att jobba idag :P

Tidinställt inlägg

Just i denna sekund står jag på jobbet.
Ville bara se om detta funka :)
Ciao!

12 november 2010

God middag.

Jag tog en extra lång snoozning idag. Jag låg i sängen till elva, helt sjukt faktiskt. Jag var så himla seg! Men nu är det bra!
Idag blir det andra vaccinsprutan, sen blir det jobb. Jag hoppas att det inte påverkar mig :S
Det är verkligen aptråkigt väder idag! Regn och världens blåst, inte alls roligt! Izzi höll på att flyga iväg när vi var ute, och helt dygnsura var vi när vi kom in.. Bläää!

Nu ska jag dammsuga innan dammråttorna äter upp Izzi :P

Godnatt!

Jag vill börja med att tacka Linnéa för dessa värmande ord, det är så himla kul när man kan hjälpa och ge någon inspiration! Jag fick bokstavligttalat glädjetårar.

Jag har nästan precis kommit hem från pappa, han och bea bjöd på en jätte god pastagratäng :) sen bjöd jag på lite hembakade chokladmuffins! Det var jätte mysigt som vanligt, och jag fick mysa med Doggeliten en bra stund :D

Nu ska jag gå och lägga mig tänkte jag. Jag glömde ta min pilla, så jag hoppas att jag kan ha en avslappnande natt ändå. Natti natti!

Nu är det jul igen, nu är det jul igen !

Jag sitter här och planerar mitt julbak, tittar i mina gamla recept, och nya. Jag har tänkt att jag ska lägga till nogaut iår om jag får tid :) Än så länge ska jag göra det vanliga; Rågbröd, Jansson, köttbullar, kanelkaka, trillingnötter, Rocky Road, smörkola. Något ni i familjen tycker att jag ska lägga till? Jag älskar verkligen att baka, så det blir absolut ingen börda för mig. Jag älskar ju att ni uppskattar det :D Jag längtar varje dag till julafton, till jag ska baka allting. Det ska bli sååå kuuuul! Jag känner mig lite stressad inför resan dock, vi reser 26dec. Julafton ska firas hos mamma och dagen efter hos pappa. Nåja, jag får väl packa innan ;) haha! Vi ska inte resa förrän på eftermiddagen, så det är nog lugnt.
Nu vill jag att det ska vara jul! :D

Mmm, massa godis innan kalle förra julen :)


En gång för länge sen..


Pendlade jag mellan skåne och stockholm till min dåvarande kärlek.
Jag hittade biljetten nu när jag rensade bland mina lådor, lite nostalgisk.

Var är hon?!


Lilla Anna i hennes stora jacka :P

11 november 2010

Godmorgon!

Jag glömde att jag hade en blogg :P haha.
Solen sken genom mina persinner när jag vaknade, men den var bara framme en stund :( Jag låg och drog mig i sängen till kl nio försökte ringa Carol, men kunde inte komma fram. När man äntligen ringer henne liksom, typiskt!
Inget pålägg har jag till mackorna i heller.. jag räknar dagarna till jag får pengar. Det var en vecka sen jag skickade in papperna, så jag borde få dom i nästa vecka :)
Åh, jag måste dammsuga idag.. och städa badrummet. Eller va fan.. hela lägenheten :P

Jag skjuter snart den hunden som står och skäller!


Godnatt

Åh, hjärnkontoret arbetar för fullt. Jag är trött på att tänka, kan inte vara svaret komma fram snart?

Jag, Tessan och Alicia var uppe hos oma en sväng i eftermiddags. Jätte mysigt :) Oma hade köpt en en massa påläggskorv från österrike som hon hade tagit hem, som vi mumsade på!

Nu ska jag lägga mig!

Eller.. nä vad?

Anna får mig att tänka. Hon kommer där med sina logiska tankar som inte jag har skänkt en tanke på. Nu är jag inte riktigt säker om jag vill plugga till våren, jag har precis kommit hem från en resa och har säkert inte en spänn. Kanske bättre att jobba till sig en buffert alla fall? Jag är fortfarande ung, jag har många år till att börja plugga ;)

10 november 2010

God förmiddag!
Äntligen har jag börjat bli trött när jag går och lägger mig. När jag lägger mig i sängen så orkar jag knappt hålla ögonen uppe, igår somnade jag med tvn på till och med. Halleluja för mig!
Jag tittar på Våra bästa år, jag tror att jag har blivit beroende. OMG! Allt är så invecklat att jag knappt fattar handlingen. Nåja..
Vad händer idag? Naaada !

Godnatt

Sådär, tisdagsmyset med Anna är avklarat. Massa mat och gott :) Som vanligt. Lika sjuka som alltid, idag lät vi som brunstiga älgar. HAHA! Undrar vad grannarna tänkte, och folket när vi var ute och gick.
Kvällens mat blev en god korvgryta med ris, till efterrätt blev det glass. Vi stod på Coop i säkert en kvart och visste inte vad vi skulle ha, vi två i ett nötskal. haha!
Nu ska jag gå och lägga mig tänkte jag.


Hos Anna för någon vecka sen. Anna i hög person :D

Jag är fortfarande sjuk

Nu är jag så himla trött på att vara sjuk. Jag funderar på om jag har halsfluss eller nåt, min hals är fortfarande svullen och det gör ont att svälja.
Kanske ska besöka doktorn? Kanske bäst eftersom jag ska ta min andra vaccinationsspruta på fredag.


9 november 2010

Jag har kommit på att jag tycker det är onödigt att gå upp för tidigt. Ingen är uppe ändå! Jag är väldigt sällskapssjuk. Ska jag gå upp klockan 7-8 på morgonen och sitta i min ensamhet? Okej, det gör jag ändå. Men att gå upp klockan nio känns lite mänskligare. Just nu ställer jag klockan på åtta, snoozar till cirka halv nio, sen går jag upp och går ut med Izzi.
Jag provade att rosta mitt goda bröd idag, och det blev supergott!

Godnatt

Gud va brödet blev gott! Jag har redan käkat en halv limpa ;) Det fick bli min kvällsmat. haha! Lätt att jag ska göra dom igen.
Jag fick min efterlängtade reklambunte. Är det inte typiskt att när jag inte har pengar så är där skit mycket som jag skulle kunna köpa hem?!
Nu tänkte jag att jag skulle gå ut med Izzi, sen blir det sängen.

Extreme Homemakeover

Jag säger till mig själv hela tiden att jag inte ska titta på det programet, för jag gråter alltid när väl huset är klart och familjen kommer hem. Och vad gör jag nu? Jo tittar på det och bölar!

Jag fick ett brev från skatteverket.. jag ska lämna in mitt lägenhetsnummer. Skit kul! Jag måste ringa hyresvärden för det står inget i fastigheten! Jag känner mig inte alls motiverad idag, så jag ringer han imorron.

Jag tänkte att jag skulle baka lite bröd, så fattig är jag så att jag inte har råd att köpa själv! haha! Men däremot, hembakad är godast ;) Godaste bröd.



Det blir inte dessa denna gången, jag har inte tillräckligt med rågmjöl. Icas mjölförpakning har recept på bröd på baksidan, tänkte att jag skulle pröva det :)


Lite fler bilder sen halloween

Helt jävla klokren !


Vi fick låna Pontus mustach ;)


Pontus och jag.


Lotta och jag.


Lotta och Tony, eller nej - Bertonia ;)


Baz och bertonia, love is in the air ;)


Det läckra paret Markus och Catrin!


Ännu en gång; Bertonia. Ni kan tänka er vilken chock vi fick när han kom in. Blev han transa efter vi var ihop eller? :P haha!



Pontus i all ära!


Pontus, Lotta, och Baz.


Jag och Lotta, vilken konstig ställning jag sitter i. Ser ut som en banan :S

En film kommer upp senare ;) Mohahaha!

8 november 2010

Goood morgon!

Jag fick min första vinterkänsla idag. När jag tog upp persiennerna såg jag all frost, på gräset, vägen, och bilen. Det såg så fint ut. Sen när jag kom ut kände jag kylan mot mina kinder men det var ändå inte jätte kallt.
Idag är det måndag, det betyder reklamdax ;) Synd att man inte har pengar än, men det är roligt att titta ändå. hi hi. Skulle inte förvåna mig om där va typ skit mycket bra mat att köpa just för att jag inte kan..

Nu ska jag titta klart på Rachel Ray ;)

Godnatt

Nu känner jag mig mer död än levande.
Jag har kommit på att jag får nästan alltid smällar av Lotta på fyllan. Blir hon aggresivare tro? Förra valborg kastade hon en mobil på min näsa så att den svullnade upp lite. Igår armbågade hon mig mitt på läppen, jag trodde att det skulle svullna upp, men det gjorde det inte som tur är. Hur skulle det se ut på jobb om jag kom med en svullen läpp och hes som en groda? Jo eller hur.
Nej, nu ska jag sniffa lite nässpray, sen ska jag nanna.

Jag ska göra kaos med dig

Gårdagens kväll var verkligen jätte rolig, även om vi inte var så taggade som vi brukar. Ätit för lite kanske? Fulla på ingenting, förstora skor, söndriga strumpbyxor..
Förfesten var lyckad :D Alla kom utklädda, mer eller mindre. Priset tog lätt Baz och Tony! Ni ska få se sen ;)
Jag säger detta ännu en gång; Aldrig mer Öja! Lammkött vart man än vände sig. Inte okej! Jag kunde nog räkna på en hand hur många jag kände där som var i min ålder och över. Vart ska vi gamla kärringar ta vägen nu?
Nåja vi fick dansa av oss alla fall.. Och tillslut hittade jag lilla Anna också :D Fan! Jag skulle ju fotat dig! Vid två tiden gav gänget upp och åkte hem, jag stannade kvar med Anna och dansade vidare ;) Där va en kille som började dansa bredvid mig, helt plötsligt lägger han armen runt min midja. Jag inser att han är ett lammkött och får panik och bokstavligen springer därifrån :P haha! Vaddå fededissen?
Vid tre tiden är det dax att åka hem. Jag och Anna tar öjabussen in till Ystad.. Hela bussen fylls med lammkött, och jag märker hur irriterad jag blir, och lite otrevlig. En liten utlänning börjar jiddra med mig, och alla börjar citera laserturken . Oh.. my.. god! Väx upp människor..

Här kommer lite bilder från förfesten:



Temat iår var polis&tjuv. Jag-polis, Lotta-maffia, Baz-fängelsefånge, Pontus-pirat .

Godkväll.

Happy Halloween!

Nu har jag precis kommit ut från duschen. Ska fixa håret, sen ska jag bege mig till Lotta för att fixa mig vidare.
Jag avslöjar kanske vad jag ska vara innan jag beger mig ;) Ciao!


Förra Halloween var jag en boxare, Lotta var basebollspelare. Vi har tema varje år, gissa vad vi ska vara detta året? ;)

Godmorgon

Jag är trött! Jag vaknade klockan åtta, med hosta.. Blev ganska trött på det och bestämde mig för att gå upp och gå ut med Izzi. Jag kan sova lite sen ju :) Det blir en lååång natt.
Nu ska jag vänta på att klockan ska bli tolv så att jag kan tvätta.

Verkligen skit kul!

När jag kommer till tvättstugan, lägger i en tvätt och häller i tvättmedel, ska precis trycka på startknappen och märker att tvättmaskinen är avstängd! Alltså what the fuck?! Jag tittar bak på väggen och ser att strömbrytare inte är igång, torktumlaren funkar heller inte, men torkskåpet gör. Jag vågar inte pilla på något, i risk för att hela huset ska släckas ner. Detta huset är skumt. Nåja, jag pillar inte på något.. och låter någon annan ta skiten ;) Jag tog en tvätttid imorron och hoppas att problemet har löst sig ;) För tvätta måste jag.
Jag har precis klippt klorna, tassarna och öronen, och borstat Izzi. Så nu är hon riktigt fredagsfin :D


God morgon

Så skönt att vakna tidigt, och jag trodde att jag hade blivit av med min hosta, men icke sa nicke! Jag vaknade halv nio, helt död. Jag har börjat att vakna vid sex tiden, jag tycker att det är lite tidigt att gå upp då.
Okej, nu har det tagit mig en timme att skriva dom två raderna.. känner mig inte så engagerad jag ska plocka mina ögonbryn så att jag kan färga dom sen. Ciao!


hemma, och godnatt.

Nu är jag hemma och klar för sängen. Jag har spenderat kvällen hos mamma som bjöd på mat, och Tessan gjorde en jätte god äppelkaka (efterkaka som vi fick för oss att det skulle heta), den får du gärna göra om fler gånger! :D
Sängen kallar på mig hör jag, ska bli så skönt. Hoppas att jag får en lugn natt och morgon utan hostattacker. Blää! Imorron blir det ju tvättdag!
Godnatt!


Igår när jag lagade mat till mig och Lotta i mitt lilla gulliga kök ;)
(prickarna på kaklet är klistermärken på fåglar, dom ska bort!!)

Red Nails

Guud, jag vaknade klockan sex imorse i en hostattack. Jag hostade i en timme, sen lyckades jag somna om. När jag vaknade andra gången var det som att jag var frisk, jag kände inte svullnaden i halsen... en stund, sen kom det. ÅH! Sen var det bara att göra sig iordning för jobbet. Jag började klockan tio, det är inte vanligt att vi gör det, jag tycker bättre om att börja tidigare så slutar man tidigare också ;)
Nu väntar jag på bättre tider..

Godnatt

Idag har Lotta varit på besök. Jag hjälpte henne att sy upp hennes lördagsoutfit, det var första gången jag använde min symaskin sen jag flyttade hit. Jag fick till och med damma av den ;) haha!
Sen blev det en runda till systemet, ja Lotta skulle ha lite gott. Såå gott det blev ! :D
Det var jätte mysigt, och äntligen lite kvalitetstid med min lilla storasyster ;) Det var riktigt länge sen.


Bilden från när jag och Anna gjorde det. Dock stekte jag kycklingfilé idag :)

Jag hade nästan glömt att jag ska jobba imorron, jag börjar till och med klockan tio.. Så spännande. Jag ska ta en nattpilla, sen ska jag nanna :)

Helt slut.

Pappa ringde mig klockan nio imorse och fråga om jag ville köra för Bea, jag hade precis vaknat och mådde skit. Men vad gör man inte för en liten peng? ;) haha!  Nä jag behövde handla lite också, proviva och apelsiner. I need vitaminer!

Nu ska jag vila lite innan Lotta kommer hit :) Ciao!

Jag börjar ångra min resa till Marocko


Söndagsmiddag hos mamma 31/10


Godkväll

Jag och Anna gick en runda på boan, jag hittade mina sista grejer till lördag. Watch out bitches ;)
Sen handlade vi hem lite mat, (ovanligt vi äter?) det blev wok med kyckling, grönsaker och nudlar. Det blev muuumsigt ! :D Sen blev det lite godis och popcorn. Vi hade smakprovning ;) Jag handlade ju massa kryddor på marknaden, så vi var tvungna att pröva ;)



Nu ska jag gå lägga mig, jag har ont i mitt högra öra :S Inte skööönt.

Jag dödar mig!

Jag trodde att jag skulle dö när jag vaknade. Hostade, och hade antagligen gjort det hela natten. Mådde fan skit. Men efter en runda med izzi och en dusch så var jag "fitforfight".
Jag fyllde i alla mina blanketter och gick till arbetsförmedlingen, tydligen har posten flyttat också, så jag får köpa frimärken på Ica och posta det där. Kunde kanske också gjort det på Konsum? Sen gick jag till ST1 och hämtade ut mitt paket, mysiga tröjor som passar nu i höst och vinter :) Underbart!
Snart kommer Anna, vi ska fika lite och gå på jakt på Boan :) Ciao!


Moster beckas goda cupcakes!

God morgon!

Strålande dag! Just kidding..
Nåt underbart hände igår, jag däckade i sängen med tvn på! Vet ni hur länge sen det var?! och jag somnade vid elva tiden. Dock vaknade jag lite då och då, men helt underbart ändå :)
Snart ska jag bege mig till Anna, så jag ska fortsätta göra mig klar. Ciao!

RSS 2.0