Mys med kusinen och Emilia

Det gick bra på jobbet idag, hade 6pers, wiiii (!?)
Sen efter körde jag till Sjöbo till min kusin veronicka och mitt söta lilla kusinbarn. Tänka sig vad hon har blivit stor :) Vi drack alla fall te och snacka skit, som vanligt ;) haha!

Nu ska jag läsa lite bloggar, sen ska jag nanna. Jag är ledig imorron :D hi hi!


Rikt fattig?

Jag tänkte på en sak nu, tänka sig att jag har levt på tusen kronor i månaden när jag gick i skolan. Då ska det tilläggas att på dom tusen kronorna spendera jag på cigg, kläder, mobil, bensin (då jag lånade päronens bil) och fest. Det är ju helt sinnes! Nu har jag en lön på flera tusen kronor och kan shoppa som jag aaaaldrig har gjort för. Inte så konstigt att jag är "mini"-beroende av att shoppa. Jag har ju inte kunnat göra det innan (!) Men dock har jag fördelen just nu att jag bor hemma. vilket jag är väldigt glad över för då har jag faktiskt råd att lägga en otroligt bra peng i sparkontot, som kommer lätta min framtid :)
Jag kommer ihåg att jag alltid var deppig över att jag inte hade några pengar, spara var heller inte att tänka på eftersom min livsstil inte platsa för det. Om man nu tvunget ska röka, köra och festa så har man inte råd att shoppa kläder, det säger sig själv. Därför är mina gamla kläder så slitna, eftersom dom är så välanvända ;) Jag var alltid så avis på min syster Lotta. Hon spara pengar och kunde köpa kläder ofta, medans jag gick runt i mina trasor. Men som sagt, den som spar han har. Och det har jag lärt mig nu :) Men jag har även lärt mig att spendera lite på kläder ;)

Vill sova lite till bara

Jag låg i sängen så länge jag kunde. Men kvart i tolv ville hundarna ut för andra gången, när dom hade varit ute för tre timmar sen? Hmm. Jag brukar släppa ut dom vid nio tiden, sen lägger jag mig i sängen och sover lite till :) he he.
Jag har gett hundarna mat och Flisan sin medicin, men det går inte jätte bra, för hon äter inte upp alltig (jag blandar medicinen med mat) Så mamma får nog ta hem henne iallafall. Jag klarar inte av att prega in sprutan i munnen på henne. (det är pastamedicin hon får)

Jag är helt fantasilös vad jag ska göra för mat till jobbet, blir kanske bara macka? Nää, lite mer glamouröst måste jag ha det ;) hahaha! Kanske kåldolmar igen.?

Gutten Nacht

Nu är det verkligen tid för mig att säga natti natti. Jag som tänkte lägga mig tidigt idag, men eftersom jag kom hem så sent så har man alltid saker att göra, som att shoppa mer ;) haha! Nej, jag är inte beroende .. (!)
Det blir jobb imorron alla fall. Kommer kännas konstigt att komma tillbaka efter sån lång ledighet, men dock otroligt skönt att sätta sig i rörelse igen :)

Hoppas ni har haft en bra tisdag, för det har jag haft. Tack för idag Lotta :) Och tack mamma för den goda maten ;) hehe.


Än är det inte slut



Klickade hem denna skönheten ;) 599kr på halens.se
Kommer i mitten av oktober. Grr ;)
Jag menar självklart jackan.


Dagens shopping


Tre par skor, jag behöver verkligen det! Första paret: Jobbeskor, skopunkten. Andra paret: Höstskor, skopunkten. Tredjeparet: Vinterskor med ludd inne i hela skon :) Din Sko.


Andra paret: Visst är det coolt? ;)


Mc-skinnjacka från H&M


Oversizetröja från Gina Tricot


Tröja från Gina Tricot


Lite bling-bling från Glitter ;)


Hemkommen

Nu är jag hemkommen från en heldag med lotta :) Snacka om att vi tog all tid till att gå i affärer, haha! Annars brukar vi bara välja ut några stycken. Men jag tror att vi tog alla butiker på Nova lund, förutom sport och inredningsbutikerna :P haha! Jag shoppade en del också, men det är jag fan värd! :D
Sen när vi kom till tomelilla så hälsade vi på mamma, vi åt där och snackade skit :)


Förresten mina senaste köp. Stickad tröja, jeanslegging från KappAhl, vanlig basictröja från H&M.


Lunchade också, det var inte gott :S

Lägger in mina köp senare. Orkar inte riktigt nu :P


Hejdå!

Först ska jag till arbetsförmedlingen, sen blir det Nova lund :D yeah!

Go natt

Nu har jag varit uppe för länge. Som vanligt. Men jag har faktiskt tvättat och städat, men inte kommit någon större vart. Pappa måste skruva upp hyllorna snart! AAAH!
Imorron blir det Nova Lund med Lotta, I know, jag slutar aldrig shoppa. Men jag behöver nya kläder, men man kan inte ha för mycket kläder, märkte jag idag när jag städade i garderoben. Men jag rensa ut också en del, så det blev lite kläder kvar :/

Hoppas ni har haft en bra måndag! Go natt!

Kvällsmat för en stund sen



Kyckling i cashewsås, ris och sallad. Mmm :D


Så himla skönt

Nu har jag nästan precia kommit hem igen. Var inne i tomelilla och hämtade ut medicinen till Flisan, sen sola jag faktiskt solarium. Det var så himla skönt att jag kunde ligga där i flera timmar, men jag sola bara fem minuter, glömde mina ögonskydd så jag tänkte bara ta en snabbis. Har känt mig spänd idag, så det va bara skönt att få lite värme :) Sen sprang jag snabbt in på Ica och köpte lite nödvändigheter.

Jag håller på att tvätta för fulla muggar, och nu ska jag diska min andra rond med disk, sen ska jag laga mat. Det blir kycklig, cashewsås med ris :) Muuums!

Typiskt!

Äntligen när jag tar mig i kragen och ska borsta hundarna så hittar jag inte borst-jäveln! Åååh! Jag tar en paus från allt städandet och ska köra in till tomelilla och hämta medicin till katten Flisan. Stackaren hade en stor fästing i helgen och när vi tog bort den så fick hon ett stort sår, så nu ska hon gå på antibiotika. :(
Förresten så har jag ju jävligt bra koll på Izzi, hon ska tydligen ha valpar om cirka 2veckor. Mamma sa det nyss när jag pratade med henne i telefon. Tänk att tiden går så snabbt :P Men då ska hon vara borta i tre månader :( Hur ska jag klara mig utan henne så länge?! Tur att jag har Dolly också..


God eftermiddag

Nu märker jag hur min förkyldning smyger på mig. Jag märkte det lite i helgen, men jag drack alkohol istället :P Jag vaknade inte förrän vid tolv idag, att här var sviiiiin kallt i hela huset. Jag hade glömt att slå igång cirkulationspumpen, aaah! Men först väckte Izzi mig vid åtta tiden, hon var jätte kissi så jag släppte ut dom.

Jag har två projekt jag ska göra idag. Det första är disken, skoja inte att det blev mycket :S Den andra är min garderob, jag måste verkligen få ordning alla fall tills pappa skruvar upp hyllorna (som han skulle ha gjort nu i en hel evighet) haha!

Det är värsta stormen ute! Jag släppte ut hundarna, sen hör jag världens vind så jag sprang till dörren och där står dom stackarna i regn :( Usch, va jag kände mig hemsk.

Nu ska jag läsa lite bloggar, sen får jag ta hand om projekt 1. blää!


Kan det inte vara sommar igen? Förresten, Izzi är med bebisar :D


kändisar


Just det, det var han som var på Bar A bar, hon också kanske? :P


Usch

Nu är jag trött, jag känner mig ensam.
Jag får nog gå lägga mig.

...

Vad håller du på med? <3

The Parkers

Nu ska jag ha ett litet mini-marathon med The Parkers, jag har fyra avsnitt som jag har spelat in. Jag ska käka upp mina chips och dippan sen blir det sängen :) ciao!


Jag kör en Dessie

Eftersom hon är min idol måste jag härma henne med det jag tänker göra nu. *ironi*

Denna helgen har jag hunnit med att:

- Se en kändis (nån i wallander, som även är känd i dåliga dokusåpor som man såg för ett x antal år sen)
- Smygdruckit på en innebandymatch.
- Blivit fotat med främlingar
- Jag och anna ringde femtioelva taxibolag för att sedan avboka alla.
- Druckit Lennart på tre olika ställen
- Blivit bjuden på en drink av en kille
- Få blåsor under foten


Jävlar vilken helg :)

Ojoj, nu ska jag försöka sammanfatta min helg. Jag ska se om jag kommer ihåg allting :P ha ha! Jag har haft jävligt roligt om inte annat. Tack Anna :)

I torsdags bjöd det på vin och film. Anna och Kim kom hit, dock var det bara jag och Anna som drack ;) Vi kollade på Jeff Dunham's show, sen kom pappa hem och det blev mest snack. :) Det blev mycket lyssnande på metal och ännu mer vin :D

Fredagen körde jag och Anna till Nova Lund, världens dummaste idé eftersom vi var ganska bakfulla. När vi kommer fram springer vi till apoteket, köper varsin ask värktabletter, springer till pressbyrån och köper varsin coca och proppar i oss tabletter. Vi såg ut som sju svåra år, men ändå skulle vi shoppa. Vi käkade faktiskt på McDonalds också, enbart för att vi var bakfulla :p ha ha!
När jag kom hem sov jag en liten stund för scheisse va jag var trött. Vid sju tiden åkte jag in till Ystad igen, jag och Anna skulle titta på innebandy. Ystad - Skurup spelade, vi satt och smygdrack också lite under tiden ;) Man kände sig nästan som 14år igen :P haha! Ystad vann, och vi gick till Kingshead och tog en nåt att dricka. Fast vi drog rätt snabbt och satte oss på Soft istället. Sen blev det fan ta mig BarABar, vi som sa att vi aldrig mer skulle gå dit. Men vet ni va? Det skulle spelas in lite av Wallanderfilmen, så det var intressant och titta :P Vi hade kul ändå trottsallt. Det underbara är att man verkligen kan släppa loss eftersom man inte bryr sig om att det är lammkydd ;) ha ha!

Lördagen vaknade jag och mådde ganska bra jag var otroligt trött, men ändå begav jag mig till Carol och umgicks med henne lite. Vi gick på stan, handlade lite nödvändiga kläder och så fikade vi :) Jätte mysigt.
På kvällen kom Anna hit och vi drack lite och tog tåget till Ystad för att sedan dra till öja, men först gick vi till Kingsan och köpte lite dricka. Sen ringde vi till femtioelva olika taxibolag och beställde taxi, men vi kom på att det går ju faktiskt buss ut till Öja, så vi fick ringa alla femtioelva taxibolagen och avbeställa :P
Det var ganska trevligt på öja. Sjukt mycket folk bara, men jag och Anna ägde på dansgolvet. Anna blir alltid så sur när hon blir knuffad :D haha!
Tusen tack Benny för att du ville köra för oss även om jag väckte dig mitt i natten :p

Det blev tyvärr inga bilder från gårdagen. Men här kommer lite från torsdag och fredag.


Anna satt vid datorn heeeela kvällen ;) HAHAA!


Titta Lotta, nytt stuprör ;)


Olof och Anna på Kingsan i fredes


Bar A Bar, Anna :P


Bar A bar, jag ;)


Jag och Anna har ingen aning vem killen och tjejen till vänster är. :P


VA?!

Jag fick världens chock! Jag har suttit vid datorn en liten stund och helt plötsligt är klockan över fem på morgonen (?!) När kom jag egentligen hem? :S


Hobby-alkis

Det låter som att jag är värsta alkisen just nu, men jag har knappt varit ledig i sommar, så jag tar igen det jag har missat denna helgen, för jag är faktiskt helt jävla ledig.

Ikväll blir det öja. :P DubbelD är på väg hit och vinet ska snart korkas upp :)


Är det möjligt att jag fortfarande är full?

Jag är inte bakis idag, bara otroligt trött. Ingen huvudvärk, ingen illamående. Skumt :P Kanske fortfarande är full? Det blev ju några cider igår också ju. :)
Nu ska jag göra mig iordning och bege mig till Carol, lilla snäckan :) Vi ska göra stan osäker. Mohaha!
Jag uppdaterar imorron om helgen. Jag orkar verkligen inte nu :P Ciao!


Filmkväll, men inte så mycket filmtittande.


Tack för en trevlig kväll Anna och kim :D Dock blev det inte en bild på kim, hmm? :P Det blev alla fall en maassaa vin och Metal . Vi var dumma nog och bestämma att vi skulle till Nova Lund idag, segare än Gandhi var vi, plus att det var tjockt med folk där. Puh, men vi klara det. Det första vi gjorde var att gå till apoteket och köpa en ask värktabletter vars och sprang till Pressbyrån och köpte coca :P
Det blev lite shoppande, sparade lite till när jag och Lotta ska dit ;) he he. Visar det ikväll. Nu ska jag sova en liten stund, blev inte så mycket sovande inatt eftersom jag och Anna låg i samma säng :P ha ha!

Dagens citat av mig: Jag ser ut som en sån säck med sopor. Ja, sopsäck! :P


Hejsan!

Jag och Anna dricker vin. VI ÄR LEDIGA! :D HAHA! Snart blir det film. Ciao!


Duktiga Pauline

Det kom inte en käft idag, som vanligt. Det är tråkigt med höst när man jobbar som servitris, finns inget att göra :( Nåja, när jag kom hem började direkt med att städa badrummet. Det behövdes verkligen :S
Det blir jobb imorron också, men dock bara en kort dag :)
Nu ska jag bara ta det lugnt, sen ska jag nanna . Ciao!

Jag är verkligen trött

Om jag kanske skulle vända lite på mitt dygn? ha ha! Jag vaknade faktiskt tolv. Men somna inte förrän tre inatt :S Jag är ju lång ledig på torsdag kväll så då kan jag vara vaken hur länge jag vill! :D ha ha!
Pappa håller på att baka sitt eget snus, så det luktar snus i hela huset! Det ska ta så där två dygn :S
Jag är jätte dålig på att käka frukost märker jag, viktigaste målet på dagen ju. Nu har jag förflyttat mig till köket alla fall, haha! Jag måste också göra lite mat till jobbet, jag tänkte att jag skulle göra kåldolmar så att jag kan fisa ner Anna ;) HAHAHA!

Mobilblogg

jag är för lat att resa mig upp och ta datorn, istället slösar jag dyrbara pengar på mobilen istället. När jag skulle gå kissa för en stund sen, då när jag tände lampan sa det puff och det var mörkt igen. Varför händer det bara på natten? Alla fall, skulle jag byta lampa, så klart skulle den också säga puff när jag tände lampan sen när jag ska lägga den så tappar jag glödlampan från 1cm höjd och självklart säger det kras och det rycker från den (?) Kan jag ha mer otur denna natt? Ja jag har inte somnat än. Jag har legat vridit och vänt på mig i två halv timme. Kul? Svar nej. Men jag får väl försöka igen. Go natt!

Lödde 22/9-09


I kävlinge, hade först möte där.


LaHa's och pappas maskiner


I löddeköpinge.

Det blev inte så många bilder, där va andra fordon också. Hojar, bilar, jänkare, splitter nya bilar osv. Det var hur trevligt som helst :) Grabbarna och damerna är så trevliga.
Nästa gång får jag köra egen maskin som Nonne sa :) Väntar bara på att pappa ska köpa en till mig, ha ha! Skämt och sido :)

Jag är lycklig!

Ni kan inte ana! Eller jo, eller AAAH! Jag letade efter min röda jacka och jag hittade gamla kläder. Dom passa mig! Nästan för små! Fan va lycklig jag är! :D Nu har jag en massa jeans igen som jag kan använda, hur underbart som helst. :D


Denna klänningen köpte jag i våras om jag inte har helt fel för mig. Då satt den som korvskinn, knapparna flög nästan av när jag knäppte. Titta så snyggt den sitter nu :D


Dessa jeansen hade jag för några år sen, dom är nästan för stora nu :O


Dessa byxorna sydde jag när gick andra året i gymnasiet. Dom är så stora att jag nästan kan ta av dom när de är knäppta, sjukt va? Ser ni att där står Pupsie? ;)

Det fanns fler kläder som passa mig, men jag orkade inte fota dom. Jag blev mest chockad över mina "pupsie-jeans". Jag trodde verkligen inte att dom skulle vara så stora. Jag kommer ihåg att när jag gick sista året kunde jag inte få på mig dom. Nu är dom för stora! :D

svar till Patruska / upd

Nu gjorde du mig osäker, så jag var tvungen att kolla upp det :P
Men jo, men hon sjunger också feel. :P

You're everything I need and more
It's written all over your face
Baby I can feel your halo
Pray it won't fade away



Jo, men hon sjunger både see och feel vid olika tillfällen :)


När lönen kommer ska det shoppas!

Jag längtar till lönen kommer, då ska jag kidnappa med min Lotta till Nova Lund, eller det är inte så svårt att övertala ;) ha ha! Jag måste handla lite inför hösten/vintern, för vet ni? Jag har fan ta mig inga höst eller vinter skor?! :S Dom jag hade i fjol gick sönder så jag slängde dom. Jag märkte det igår när jag skulle iväg, jag fick ta mina gråa sommarskor :P Som tur var det inte så kallt, och jag blev varmt ändå :)

Men saker jag ska/behöver köpa:
- En skinnjacka (helst den på VM)
- Höstskor, snickers och stövlar
- Koftor och jeans
- En höst jacka (jag tror att min röda är för stor?)
- En ny väska, varför inte? :)
- Rakhyvel !
- Plattång, min är kass, river av håret.
- Volumemaster

Förresten min tv är bra igen. Jag vickade lite på kablarna så funka det :) Behöver jag inte köpa ny tv *puh* fast det hade inte varit fel med en lite större ;)


Baby I can feel your halo

Kryss i taket! Jag är vaken före klockan tolv! ha ha :p Jag vaknade redan klockan tio, yrvaken trodde jag att klockan var tio i ett. Jag fick nästan lite panik, men jag gnuggade ögonen såg att klockan inte var så mycket :)

Så vad bjuder denna tråkiga dag på? Det är värsta stormen och det regnar, hur tråkigt som helst. Jag hoppas att det blir bättre till eftermiddagen :)

Nu ska jag käka frukost! :D


Hemma bra, men borta bäst?

Nu är jag hemma igen. Ni kan säkert luska ut vad jag har gjort, men jag tänker inte säga det alla fall :P he he! Jag kan allafall säga att det har varit en underbar och mysig kväll i Malmö :)

Svar till My: Tack gumman :) Jag har gått ner cirka 7kilo, så ja det både syns och känns :)

Mobilblogg

min nya favorit. Länge sen jag åkte tåg också, jag har haft sjukt underbart idag <3

Galet kul

Jag ska göra nåt galet, spontant och oroväckande. Jag kommer hem ikväll igen :)

Snygga igen

Nu har jag målat naglarna, fransk manikyr. Det var riktigt länge sen :P Så nu kan jag inte göra nåt förutom att sitta vid datorn till lacket har torkat :P

Äntligen kunde jag sova ut

Så himla skönt att vakna av sig själv, när det nu är. Jag somnade nog inte förrän vid två tiden, och vaknade klockan tolv. Atans skönt :D
Idag är jag ledig, och jag tänkte att jag skulle göra saker utanför bloggen. Så det blir nog inget bloggande idag, men vi får se hur länge jag kan hålla mig ;)
Hoppas ni får en bra måndag, för det ska sannerligen jag ha alla fall ! Ciao :)

Men herre gud.

Jag hade 150inlägg att läsa på bloglovin.. Det tog min en timme eller mer. Herre gud, och ändå skummade jag igenom det mesta.
Men nu ska jag alla fall nanna. Byye!


En trött och sliten Pauline på jobbet.


Söndagsmiddag / Elvis comeback -68

Oj, jag har inte skrivit här sen igår förmiddag. Igår när jag kom hem från jobbet, halv tolv, så gick jag och duschade sen la jag mig. Jag var så himla slut så jag orkade inte sitta vid datorn. Men naturligtvis kunde jag inte somna förrän vid två, man är ju så uppe i varv.
Idag jobbade jag också, 70pers på fyra timmar. Ett stort sällskap på 40pers, ett på 10 och två 4:or och självklart var det folk innan och efter dessa bokningar. Vi hade fullt upp denna söndagen.

När jag kom hem var det söndagsmiddag i största hugget. Jag slängde mig i duschen sen krängde jag pappas goda vildsvin :) Muuums ! Och sedan blev det hans äppelpaj. Jag blev så himla mätt! Dock sitter jag och käkar tacochips med salsasås :P ha ha! Men jag var så himla sugen på chips så att jag var tvungen :)





Pappas goda äpplekaka med maaaassa vaniljsås :)

Nu sitter jag och tittar på Elvis comeback från 1968, yeah! :D Jag ska snart nanna. Spännande dag imorron :)

Jag fattar inte det.

Jag är så himla trött att jag inte vet vart jag ska bli av. Jag steg upp klockan tio, just för att jag skulle duscha också. Glömde att jag skulle göra mat, så nu får jag göra mig iordning och göra maten, slutar alltid med att köket brinner och steken är svart. ha ha! :P
Nu ska jag stressa vidare. Ciao!

öööh

Jag orkar inte blogga. Jobb imorron, 12-22.
Good night fuckers!

Så klart.

Självklart ska jag vakna tidigt, men går jag upp? Nej, självklart inte. Jag snoozar vidare :S Jag gick upp tio över tio, jag vaknade klockan nio. Herre gud, skärpning på torpet! Så nu måste jag stressa mig att göra mat och göra mig iordning. Lång dag på jobbet. Ciao!

Herr Fluga!

Jag har duschat! Ändå surrar en jävla fluga runt mig som om jag vore värsta gödselhögen! Eller på ren skånska "gysselhögen" :p he he.
Jag är smart, jag köper hem tacochips och salsasås, men ingen köttfärs! Nåja, det är inte värre än att handla igen ;) Men blev så sugen på tacos, så jag ska göra det en dag då jag har tid. Muums :)

Vilken dag

Nu är jag äntligen hemma och ligger i sängen.
Jobbet gick bra idag, lite folk, så himla tråkigt.! Men jag och Anna roar oss ganska bra ändå, när vi inte jobbar så fjantar vi oss, eller hur? ;) ha ha!
Efter jobbet körde jag till willys och stor handla, där får verkligen inte plats en enda sak i kylen och frysen nu ;) När jag var klar körde jag direkt till Marre, för att färga lite hår. Tack så mycket gumman, det blev verkligen jätte bra :)
Det blir jobba hela helgen. Är tvungen att hoppa in lite extra, men det gör inget :) Nästa helg kommer vi troligtvis ha stängt, så då kan jag lika bra jobba nu :)
Men nu ska jag läsa lite bloggar, sen ska jag nanna. Go natt!

Wish I was your lover

- Ringer dig imorron. Puss <3 dig
- Jaaaa :D

VA?!

Jag smakar av pappas nya likör som han precis har helt upp ett glas.
En stund senare:
- Har du inte bacillskräck?!
- Jo, vaddårå?
- Jag smakade precis av din likör?
- Ja, men alkoholen tar död på alla baciller.

Det lät roligare i huvet :P


Mhmm.

Inget intressant har hänt idag. Inte mer än att vi stängde tidigare idag :D ha ha!
Imorron blir det jobb igen och hela helgen. Men det gör ingenting, för nästa vecka har jag långledighelg! ;) Fan va gött! :D
God natt !

buhuu

Nu är jag 550kr fattigare :( Jävla räkningar som kommer mitt i månaden. Seriöst, vart har mina pengar tagit vägen?

Gamla bilder.

Jag fick gamla bilder av pappa från hans dator. Gamla minnen, och hur har jag sett ut egentligen? :S


Jag hade en period fär jag var snövit, hade "ingenaning" om vad solarium och brun-utan-sol va ;) Måste ha varit julen 2007 om jag inte har helt fel för mig.


Bevis på att jag har varit större.


Syskonskaran för ett x antal år sen.


Jag hade en period fär jag målade i mina ögonbryn ganska för mycket.


Här är jag bara allmänt snygg :)


Sommaren 2006-07? Kommer inte ihåg.


Bildbevis på att jag kan sy kläder! :D Fick en kommentar för ett tag sen om jag hade bilder på de kläder jag har sytt, här har jag en. Mycket dålig, men bättre än ingenting ;)


Hmm pissgult svintohår. Visste fortfarande inte vad solarium va :S

Där finns hundratals andra bilder på mig och andra stilar, eller hårfärger måste jag säga :)
Jag lyckades glömma mina makaroner! Det blev bara gröt av det :( Så nu får jag göra ris till min korvpanna. Kommer ni ihåg den gula korvpannan man fick i skolan? Jag älskade den, och har letat efter receptet, men har inte hittat det. Men jag kan tänka mig att det är pås-sås som jag brukar kalla det :P Nu höll jag på att bränna mitt ris också. Jag ska nog inte laga mer mat idag ;)

Nu måste jag kolla mina räkningar, helt plötsligt blir jag pank :S
Sen drar jag till jobbet. Ciao!


Enrique, vad skulle jag gjort utan dig?


Synd att tjejen är äckligt smal, annars hade videon varit ganska het :P


Amandavardet



Seriöst, låt håret vara!!


Kryss i taket!

Jag är vaken före klockan tolv :p eller ja, det brukar jag vara, men nu är jag uppe också, eller halvt, jag sitter upp i sängen alla fall och har släppt ut hundarna och gett dom mat, jag letade efter ny mat i en kvart säkert. På den kvarten hann jag och städa skrubben, för jag tänkte att maten kanske låg under allt skitet, men nej då. Ack så fel jag hade :) Men snyggt blev det!
Nu sitter jag och tar det lugnt. Kanske till o med går ut och tränar dolly med koppel? Om jag har riktigt lust, för hon är riktigt dryg. Men hon är fortfarande valp (?) och hon är uppfostrad i en kennel, det säger allt. Man märker verkligen skillnaden mellan Iz och Dol, Dolly har ingen hyft :P Men jag älskar henne ändå :D


Jobb om fem timmar. Wiie?!


Jävla fuckface.

Jag har försökt att sova i två timmar! Självklart när jag är trött i ögonen vill kroppen springa. AAAH! Sen hjälper det inte att man tänker för mycket <3


...

Go natt !

Så himla trött

Det var ganska lugnt på jobbet, det sista sällskapet var riktigt dryga, dom ville aldrig gå verkade som :S Tio över fem gick dom!
När jag kom hem var jag så himla sylten och ingen mat hemma, så jag körde in till tomelilla för att handla. Man ska aldrig handla när man är hungrig, antinge köper man halva Ica eller så glömmer man hälften. I mitt fall glömde jag lingonsylt till mina köttbullar. :/

Jag är ganska trött idag, så det blir nog en tidig kväll för mig. Men får se hur det blir. :)

Lite stressigt.

Så klart fick jag inte upp röven förrän kvart över tio, jag ska absolut köra senast klockan elva, helst lite innan. Typ som nu, men min jobbetröja ligger i torktumlaren och jag sitter och käkar frukost.
Vi hörs sen, jag slutar vid fem tiden. Underbart med korta dagar nu :) Ciao!

Nu måste jag nanna

Jag tänkte att jag skulle fixa med min blogg idag, men allt blev så förskjutet idag eftersom jag vaknade upp så sent. Dessutom glömde jag bort höra av mig till Carol igen! Vi som skulle färga varandras hår :S En annan dag snäckan? (A) Jag måste färga mina ögonbryn också, jag köpte ju färg när jag var på Nova Lund sist med Lotta. Men jag vågar inte riktigt färga det, tänk om jag kommer se ut som en polack ? :S

Förresten, så finns det verkligen snälla människor. Pappa kommer flyga upp i taket när han läser detta, men när jag och mamma var hos hennes doktor i Ystad för ett tag sen, skulle jag leta efter mina nycklar när vi går mot bilen igen efter besöket. Jag kan inte hitta dom och tror att jag har glömt dom i väntrummet eller nåt. Men så sitter det en lapp på vinrutan:

Dina nycklar satt i bildörren, så vi lämnade in dom på informationen.

Snacka om snälla människor, tänk om det hade varit nån buse som hade sett det och tagit bilen? Jag har börjat med att kolla minst tre gånger i väskan så att jag verkligen har med mina nycklar. Fråga mig inte varför jag glömde dom i dörren, det har verkligen aldrig hänt mig förr :S Tack så jätte mycket alla fall! <3, det var verkligen helt underbart gjort.

Nu måste jag gå lägga mig, klockan vara rinner iväg känns det som. Det blir jobb imorron, vi har börjat med att ha stängt lite mer nu, vi satsar mer på luncherna, eftersom man kan sitta en hel kväll utan gäster i princip. Men jag tycker det bara är positivt, för jag hatar att jobba kväll :P he he.

Hoppas ni har haft en bra måndag! God natt.


Jävla tv!

Inatt när jag tittade på VMA galan så märker jag hur bilden på tv hoppar, flimrar, bytar färg you name it! Skit drygt! Så nu måste jag köpa en tv också! Va fan.. Blir det ingen utlandsresa för mig eller? :P ha ha! Fast jag kan skita i att köpa en, kan kolla på pappas löjligt stora tv ;) ha ha!

Jag är inte helt säker på vilken storlek jag har nu, men 20-22" cirka? Så min nästa kommer självklart bli större. Kanske ska tävla med pappa och köpa en 60" tv? HAHA! :D Nej, det har jag verkligen inte råd med, och jag hade inte fått plats med den i mitt lilla rum :P

Herre gud! Jag tittade precis på elgigantens hemsida, jag var naiv som trodde att tvapparater var billiga :P he he. en 26" kostar över 4tusen.. Fast jag hade nästan räknat med det ;) Jag vill ju ha en platt tv :)
Pappa får helt enkelt hjälpa mig att leta efter den perfekta :)


Just det, min städning.

Före


Efter


Om två dagar ser mitt rum ut som "före"-bilden :P


AJ!

Jag var precis inne och solade lite solarium, jätte skönt var det tills mitt exem började svida ordentligt :S Påminn mig att aldrig sola med exem igen! Nu är mitt finger uppsvullet och svider. aj aj :(

Paus

Nu har jag tagit en lång paus från min städning. Jag har hunnit med rätt mycket; Tvättat, dammat, dammsugit, fått bort allt från golvet. Man kunde nästan inte se golvet innan, stackars små hundar som fick gå i det också. Jag måste verkligen bli mer ordningsam :S
Nu måste jag fortsätta städa så jag slipper tänka på det mer. :D

Nu är hela dagen förstörd ändå.

Usch, jag har fått mina exem igen! FAN va äckliga dom är! :S
Jag somnade inte förrän fyra inatt, kollade lite på VMA galan (skulle inte blondinbella medverka istället för Kenza? Jag såg inte henne en enda gång) Jag blev så himla rörd när Madonna höll tal för Micheal Jackson, så fina ord. Och när Kanye west går upp på scenen och säger att Beyonce ska vinna istället för Taylor Swift eller vad hon nu heter, jag trodde först att det var ett skämt. Det var det kanske också? Eller så var Kanye bara full eftersom han fotades med en Hennesy flaska på röda mattan. Taylor blir så förvånad att hon inte får fram ett ord sedan när hon skulle fortsätta med sitt tal och hon hann inte dessutom. Stackarn tös.

Jag börjar nog bli sjuk eller nåt. Jag har nysit 20gånger sen jag vaknade, min hals känns lite krasslig och jag är lite snuvig. Jag ska ta tempen för säkerthetsskull. :S Nej, ingen feber, ingen svininfluensa förtillfället. Jag bara väntar på den dagen :P ha ha! Men som anna sa "Säger man att man inte blir sjuk, så blir man inte"

Det är så typiskt att jag ska vakna så himla sent! Nu är dagen förstörd ändå, jag kunde lika bra stigit upp när jag hade snackat klart med Carol vid halv elva, men nej då. Trött som ett helt ålderdomhems är man, tydligen behöver min kropp vila lite nu, men inte jag!

Nu måste jag ha nåt att käka alla fall, sen måste jag sätta igång med mitt städande. Så spännande var det inte idag, men jag måste verkligen. Här ser ut som ... kom hjälp mig att dö!


Jag ville verkligen inte gå upp.


Snacka om yrvaken

Carol: *messar mig* Hej snäckan! När kommer du hit idag? he he.
Jag: *Ringer upp henne* Vad fan menar du? Jag kommer samma tid som alltid.
Carol: Hem till mig?!
Jag: Öööh, jag kan inte, jag ska jobba idag.
Carol: Pauline, det är måndag, vi har stängt då.
Tyst i nån sekund
Jag: Seriöst! Jag trodde det var tisdag!! :P HAHA!


Jag bara skoja, jag ska inte sova riktigt än, tittar på VMA ;) Därför passa jag på att lägga in en lista, som jag snodde av Therexe :D

8 HAR DU HAFT:

  1. Ett förhållande: Ja.
  2. En bästa vän: Ja.
  3. Dejtat en av dina bästa kompisar: Hmm, neej! 
  4. Blivit kär vid första ögonkastet: Ja.
  5. Kysst någon och sedan ångrat dig: Ja!
  6. Några smycken som kostat över 1000 kr: Nej, jag är för snål.
  7. Några husdjur: Ja, för många.
  8. Hamnat på polisstation: HAHA! Nej!

8 DAGENS:
  1. Klädsel: Pyjamas
  2. Hår: Uppsatt.
  3. Låt: Enrique Iglesias - I wish I was your lover 
  4. Vill ha: Mycket :P
  5. Sjukaste: Oj, det orkar jag inte skriva :)
  6. Saknad: :(
  7. Köp: Jag hat faktiskt inte köpt nåt idag :S 
  8. Tanke när du såg dig själv i spegeln första gången i morse? "Fan va mitt hår ser ut!" 

7 FÖRSTA SAKER I MITT LIV:

  1. Bästa kompis: Rebecka Andersson 
  2. Husdjur: Marsvin vid namn Fia 
  3. Semester: Ja, det blir ju Sunny beach med töserna förra året :P 
  4. Jobb: Lokalvårdare för Tomelilla kommun. 
  5. Köpta skiva: Take 5 ;) ha ha! 
  6. Piercing:
    7. Konsert: Kalas, för många år sen.  Någon som fattar?


7 SENASTE:

  1. Personen som ringde dig: Carol
  2. Personen som du ringde: Charlotte
  3. Personen du sa 'jag älskar dig' till: Mamma
  4. Bilfärd: Ystad.
  5. Filmen du såg: Kommer inte ihåg :S 
  6. Gången du grät: Hmm, för nån vecka sen?
  7. Måltiden: Fiskpinne, makaroner, majskolv, ärtor och remolaudsås :D


9 SKULLE DU:

  1. Våga hoppa fallskärm: Nä verkligen inte! Man kan dö!
  2. Våga hoppa bungyjump: Nä verkligen inte! Man kan dö!
  3. Dejta någon med väldigt mycket tatueringar: "Yeah, that's hot" ;)
  4. Kalla dig själv lycklig: Ja, det skulle jag väl kunna? :P
  5. Hellre ta bilden än vara med på den: Nä, jag är en linslus ;)
  6. Kunna gråta över en kille: Ja.
  7. Kunna gråta över en tjej: Ja.
  8. Ljuga för någon: Alla ljuger, så är det.
  9. Kunna springa 50mil: HAHAHAHAHA! 

8 VAD:

  1. Gör du just nu: Ligger i sängen, tittar på VMA och skriver denna listan.
  2. Ska du göra imorgon: Hmm, vettiga saker som att tvätta och städa.
  3. Säger du till dig själv när allt känns svårt: Det kunde varit värre.
  4. Har du med dig in på bion: Popcorn och läsk of course!
  5. Är det för färg på dina byxor: Vilka byxor? :S :P
  6. Är det för väder hos dig just nu: Det är natt.
  7. Skulle du göra om du vann på lotto: Ja, det berorpå hur mycket jag vinner! Är det femtiokronor köper jag bröd och mjölk.
  8. Vad har du för mål just nu: Känna så mycket pengar det går.

5 BLANDAT:

  1. Är du blyg inför det motsatta könet: Njaa..
  2. Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan: Alla gör det nu tycker jag.
  3. Luvtröjor: Löööööv!
  4. Vill du ha några tatueringar eller piercingar: JA! Har redan, men vill ha fler :D
  5. Kommer du bäst överens med personer av samma eller motsatta könet: vette fan.
4 VAL:
  1. Solnedgång eller soluppgång: Nedgång.
  2. Sommar eller vinter: Älskar både och :S
  3. Vilken ålder har varit bäst hittils: När jag var liten och inte visste bättre.
  4. Sova på sida, mage eller rygg: Allt utom mage, jag sover konstigt :S

Förnyar mig lite.

Känns som att jag behöver ett nytt liv, därför ett ny blogg också ;) Vad tycker ni än så länge? Har ju ändrat headern, profilbilden och lite färger. Men jag är inte klar än, fick bara ett fem i två ryck och började göra en header. Tyckte den förra var så himla tråkig, men min slogan är fortfarande kvar (!) Och jag kom sedan på också att jag inte ville ha rosa, som sagt, det är inte klart än :) Vem vet, den kanske ser helt annorlunda ut imorron?

Så här såg det ut innan, ganska tråkigt.

 

Nu måste jag verkligen sova. Go natt!


Midnatt-snack

Nu ligger jag här i sängen. Lyssnar på elvis i hörlurarna och tänker. Filosoferar lite faktiskt, tänker på framtiden, vem jag ska spendera den med (inte för att man kan bestämma det i förväg, men jag hade gärnat spenderat mitt liv med Colin Farrell :p ha ha!), nä men vad som kommer hända för mig i framtiden. Om jag ska plugga, flytta till gbg, stanna i skåne eller bosätta mig i ryssland? Jag är trots allt bara 21år, men jag måste planera lite alla fall. Familj ska jag inte skaffa förrän om några år och jag ska ha hittat en vettig kille innan dess också. Det kan ta sin lilla tid. Åh, nu blev det Enrique i lurarna istället. Mysigt :)

Jag tänker också mycket på mina vänner, Becka berätta att hon och hennes pojkvän ska kanske flytta upp till Kiruna ett tag. Schiesse! Det är för fan i andra sidan av sverige! Det är hemskt! Men sen däremot kan jag åka upp till dom och ha en liten minisemester då och då ;) he he.

Kärleken kommer nog väldigt snart. Jag hoppas verkligen det. För seriöst, jag är trött på att leka. Jag har gjort det så många år. Visst, jag är fortfarande ung och bör leva livet. Men jag har gjort det sen jag var 12år, it's enough now. Jag känner mig lite lillgammal istället för att känna mig ung och rask.

Nåja lite för mycket snack nu tycker jag ;)

oj då.

? : Kan.. inte sluta tänka på dig.
? : typ.. tänker på dig hela tiden.
Pupsie : Tänker på dig med :$

R.i.p Roadrunner


Äntligen får Gråben tag på Hjulben, men vad händer sen?


Vlogg


Ta det med en nypa salt :)

Fredrika: Som blondinbella och kissie..
Jag: Ja, Dessie och pussy och dom..


Nostalgi; Nitendo 64 - Super Mario

Nu är jag hemkommen från kalaset, min kusin fyllde år :) Det var trevligt som alltid. När jag kom tid körde jag och kusinen ner till stan för att handla smör eftersom min moster hade glömt att köpa det. Sen när vi kom tillbaka hjälpte vi till att baka klart pajerna :) Jag säger bara muuums! Och lotta, du missade verkligen något ;)
Jag och mina kusiner plus min bror gjorde ett videoklipp som jag tänkte visa för er sen. Ta det med en nypa salt, det är väldigt ironisk ;) Sen spelade vi lite Super Mario, det var ju atans länge sen jag spela det :p


Ingen jätte bra bild, men jag tog den i all hast :P

Det var ganska svårt att ta en bild på lilla lisan för hon ville inte stå stil, därför blev nästan alla bilderna suddiga på henne, denna var det bästa ;) hehe.


Fan..

Jag kan inte sova.

mm, goodis.


Titta vad jag hittade, nostalgi i en ny förpackning :P Köpte alltid såna när vi hade affären här i byn.

Jobbet gick bra idag, slutade tidigare, det är ju alltid skönt :) Sen var jag så jävla hungrig så jag körde till McD, men jag kunde lika bra ätit en skosula. När jag kom till tomelilla sprang jag snabbt in på filmgiganten och köpte en påse chips och giga :) När jag kom hem fick jag ett fem i två ryck och började diska och moppa golven. Jag har till o med lust att städa skrubben, men det gör jag nog en annan dag. Klockan är ju snart midnatt ;)


En dag hjärtat, en dag.



Nu ska jag göra mig iordning, käka, sen dra till jobbet.


"Här är för fan bara lammkyyyyddd!"

Seriöst, aldrig mer BarAbar. Jag kände mig gammal! och jag är bara 21år! Nåja, lite kända ansikte kände man igen. Men fan, det var nästan så tråkigt att vi muckade gräl på dansgolvet. :P HAHAHAHA!
Nu däckar jag snart..

Jag har kanske lite mer lust

Nu är jag hemma, slutade tidigt idag, men jag blev uppehållen i tomelilla :P he he! Lotta vet jag vad pratar om ;)

Jag har slängt in en panpizza i ugnen, jag är ganska hungrig, har inte haft så mycket aptit på två dagar nu, så det är tid att börja käka lite ;)
Jag prövade att spola tillbaka tv (man kan det med den boxern vi har) Men tydligen kunde inte jag så jag kunde inte kolla på idol! Jag missade tydligen förra avsnittet, visste inte att det gick så ofta? Jag får väl titta på nätet ;)


...

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!

Om du var jag, och jag var du.


Det känns lite bättre idag,
somnade inte förrän tre inatt ändå. Vi två tiden gick jag och duschade, för att slappna av, det gick ganska bra faktiskt. Så det ska jag ha i åtanken att det kanske funkar fler gånger :)
Jag bestämde mig också för att inte ha någon väckarklocka idag för att kunna vakna av mig själv, det behövs verkligen ibland och jag får passa på medans jag jobbar kväll. Men jag blev väckt ändå :P av att pappa ringde. Snackade lite med honom och det kändes bättre. Det är mycket snack förtillfället, men det känns bra att kunna prata av sig lite och dela lite tankar, visst kan det bli jobbigt också, men det ordnar sig :)

Vad står på schemat idag då? Jag tänkte att jag skulle ta det lugnt, pyssla lite med hundarna. Det värsta är att deras klor behöver klippas och jag klarar verkligen inte av att göra det själv :S Det känns som att jag har helt glömt dom för att jag aldrig är hemma, men jag jobbar faktiskt. Men nu ska jag vara mer hemma, så det är skönt :) Men det klirrar inte så mycket i kassan..

Vad gör jag nu? Nu lyssnar jag på Enrique Iglesias, han är den enda mannen som förstår mig :p Jag har precis käkat frukost, fundera egentligen på att köra in och sola och köpa alkohol, men jag gör det imorron istället, för jag är ändå ledig då :D he he. Åh vad jag och Anna ska festa till det :D ha ha!


I don't know why, but I love to see you cry.

Så känner jag just nu.

Det är verkligen ingen bra tid just nu. Jag sover jätte dåligt, jag börjar få tillbaka min dödsångest, jag har förlorat kärleken, jag känner mig tom och rastlös på samma gång. Jag hade velat dra täcket över mig och sova i hundra år. Jag vill göra allt och ingenting. Jag hade gärna velat tagit mitt pickpack och dragit nånstans. Men det kan jag inte, för jag har ansvar som alla andra har. Jag skulle aldrig kunna lämna mina två bebisar :(
Mitt liv är i en enda röra tycker jag. Jag har kommit till den punkten där jag inte vem jag är, vem jag ska lita på, vem som är vem. Mina nära och kära förändrar sig, blir nya personen som skrämmer mig, som jag inte alls känner igen.
Mitt liv har ändrat sig snabbt, jag hinner inte med. Jag tycker att förändringar är bra, men inte dessa.

Nu ska jag gå lägga mig, försöka sova så jag orkar med morgondagen.

Mys med becka

Idag blev det lite dagsjobb, så skönt, lite mer spring :) Jag får nog börja med att motioner eller nåt.
Efterjobbet sprang jag in på Ica och köpte lite mat och när jag kom hem så väntade Becka på mig. Äntligen lite kvalitetstid :D Det var hur mysigt som helst och hon älskade min kycklinggryta . Sen blev det skratt och gråt. Vi kollade på vår klassfilm när vi var i Branäs när vi gick i nian. Gamla minnen och gammalt folk, gud man man önskade att man kunde spola tillbaka tiden.
Nu har Becka kört hem och jag passade på att sätta mig här vid datorn. Inte för att jag sakna den, men det är en ren vana. :P
Jag ska titta vidare på Scrubs, sen blir det sängen. Go natt!


så är det

Jag tar avstånd från bloggen, om ni inte redan har märkt det.

...

Jag blir så trött..

åh, vad jag vill skriva mycket. Men nej, jag öppnar mig inte här och hänger inte ut andra.

Du ville bara ha ett svar på din fråga.

Jag är sjukt trött, somnade inte förrän halv sex imorse. Tänkte för mycket, på min familj och allt. Nu ska jag slänga mig iväg till jobbet, usch för detta.

Time will show, the last word is for me.

Varför gör det ont? Denna gången av alla gånger. Jag lovade mig själv att inte gråta, jag lovade att jag inte skulle bli ledsen. Men jag är fortfarande inte chockad. Det var väntat, hur mycket jag än inte ville det.
Det kändes ju så bra, först. Men när gryningen kom var det andra känslor.


...

Jag är så himla trött, men jag vågar inte sova.

Ny dag, nya tag

Jag mår inte bra. Jag är lite off.. Jag hade fel, vi, jag är ledsen, men inte chockad. Jag har lust att göra nåt. Men det finns inte så mycket man kan göra. Jag gick på Nova Lund idag och kollade runder i affärer, köpte inget. Hittade dessutom en skit snygg skinnjacka på Vero Moda för 700kr, lite dyrt tyckte jag. Men som sagt, den var skit snygg. :)
Familjen gör heller inte saken bättre. Så mycket snack, allt snurrar runder i huvet på mig.
Jag vill härifrån känns det som, men jag kan inte. Jävla jobb..


Igår på Pontus kalas.


Jag lever faktiskt.

Jag har tagit avstånd från bloggen lite, det var skönt. Har upptäckt andra saker som faktiskt händer utanför, en del bra och en del dåliga. Jag är ledsen för att saker och ting inte blev som det va tänkt, men det är kanske det bästa ändå.

Jag är trött på allting just nu. Jag vill stoppa huvudet under sanden ett tag, men det är kanske bäst att hålla det uppe och hålla koll på folket. Det kan gå snett.

Kalas

lotta käkar upp alla kakorna :p

Grattis Pontus!

Min kära broder fyllde 17år igår, så idag ska jag på kalasat hos honom :)


Pontus och jag för några år sen, pontus var nog 11 och jag 15år :P


Och titta vilka snyggingar vi har blivit nu :D


"Nä, jag mår bra"

Hemma, nyduschat.. Snart sängen.

Jobb..

Jobb idag också.. hörs imorron!

Helvete!

Jag skulle kunna gråta vilken sekund som helst. Knäna och ryggen gör SÅ JÄVLA ONT! tolv timmars jobb, och imorron blir det säkert mer imorron.
Nu ska jag käka en panpizza sen ska jag försöka sova! Längtar tills det är över.

Hej hejdå!

Ja, det är väl typiskt när man började tidigare, och göra ärenden till chefen..
Vi hörs ikväll!

...

You are so self satisfied
Always ready for a ride
Double crossing, lousy cheat, love you anyway
You have warm and tender devils soul, you are so low

I can hear you say: "I'm sorry, should we still go on,
I'm not in love with that someone else"
Tell me, what do you want me to say
When you treat me this way

Oh I love you, maybe?
And I hope it goes away
Oh, how I want you daily
Tell me now that...

I have found the whore in you
Why can't I tell you "NO"?
Time will show, the last word is for me
If you fail to see the problem we have, one room full of walls
Jar of love isn't dry until the last drop falls

<3

Blää

Jag känner mig redan stressad inför morgondagen. Hur är det möjligt? Jag tänker för mycket helt enkelt.
Nä, jag måste sova nu. Klockan ringer klockan nio imorronbitti (!)
btw det är värsta stomen ute.


Min lilla räv.


Kör fortare!

Seriöst, folk som kör 70 på en 90väg kan verkligen stoppa upp ett paraply i röven! Jag ska inte behöva komma försent till jobbet för att någon annan fiser fram på vägen! Jag blir så irriterad på det! Det är inte första gången det händer. Visst vägen från Tomelilla till Ystad är mycket svängig, men fan kan inte folk svänga?!

Det var jätte lugnt på jobbet, tråkigt som vanligt. 6personer på hela kvällen, är för lite, jag vill ha något att pyssla med hela tiden, så att inte tiden går skit sakta.

När jag kom hem såg jag världens diskhög som jag kan skylla på mig, pappa kunde faktiskt vara så snäll att ta undan den diskade disken alla fall :P Så jag tog undan disken och diskade lite kastrullen och skålar.

Nu ska jag ta det lugnt, sen måste jag sova. Jag ska upp tidigt imorron, ska göra ärende innan jobbet, och självklart ska jag jobba hela dagen. Men det klirrar gott i kassan, fast nu ska jag vara glad för dom timmarna jag får. För det blir mindre jobb och vi har stängt mer nu, eller ska börja med det snart.

Åter jobb..

Jag har bara håret att fixa sen ska jag köra till jobbet. Tycker inte om att bara jobba kvällar, skulle vara skönt att jobba lite dagar också ;) he he.
Men jag han med att baka en kaka och göra korvstroganoff. Fråga mig inte varför jag bakade den, men jag fick ett fem i två ryck :P 
Det känns som en bra dag idag, även om inte solen är framme.
Nu måste jag skynda mig :) Ciao!


Hösten är kommen

Nu börjar det märkas att det går mot kallare tider. Solen är inte framme, det regnar och allmänt disigt.
Jag sitter i sängen nu och försöker vakna.. Jag har varit vaken från och till sen klockan tio men det verkar som att jag är seg idag :P Får väl ställa mig i duschen med iskallt vatten *bbrrr* haha!


Så såg jag ut igår.

Jag kommer dö

Lotta har skrämt upp mig angående svininfluensan. Jag har ganska dåligt immunförsvar och därför mycket mottaglig för denna hemska sjukdom (och alla andra jävla sjukdomar dessutom).
Imorron ska jag in på apoteket och köpa hela hyllan med den där handspriten man ska ta varje halvtimme. Eftersom jag träffar många/nya folk dagligen på jobbet så är det viktigt att jag tar den spriten så att inte jag blir sjuk och dör. Detta var ju skit kul eftersom jag har fobi för att dö. Kallas även dödsångest. :/

Nä, nu måste jag sova. Go natt!

Mina inköp idag.

Som sagt, det blev ju inte mycket kläder, men jag kan visa er ändå :)


Tröja från Gina tricot, Linne från H&M och ögonbrynsfärg från kicks :) Tänkte att jag skulle pröva färga ögonbrynen så jag slipper måla dom hela tiden :)

Jag vill också DISSA det nya modet. Eller rättare sagt over-size-tröjorna. Seriöst, jag och lotta prövade hur många tröjor som helst, men inget passa . Jag prövade en t-shirt storlek xs och den satt pösigt på mig, helt sjukt.. Tänk på hur min riktiga storlek skulle sitta :S Usch usch!

Vilken dag

Det började med världens mensvärk, sen tvingade jag mig upp och körde in till Lotta. Vi körde nästan direkt, när vi hade kört en bit märker jag en konstig grej under sidospegeln, såg ut som en ful fjäril. Men det visade sig vara en stor fet spindel! AAAH! Jag kunde inte sitta i bilen och veta att den satt där, så jag bad Lotta att stanna bilen så jag kunde döda den. Men fan, lättare sagt än gjort. Den var så himla äcklig att jag knappt ville! Men jag tog en flaska och slängde iväg den, sen sprang jag in i bilen och skrek till lotta "KÖR NU!" Fy faaan va äckligt det var!

Väl framme på Nova Lund, så var där inget roligt. Vi prövade 10olika plagg i varje affärr, men inget ville vi ha. Eller ja, vi gick hem med två plagg vars. Yeah?


Ser ni hur stort och äcklig den är?! Och där är den ihop krypt :S


Mumsigt med bakad potatis :)


Lotta ville inte vara med på bild :P Eller rättare sagt, visa sig så mycket. :)


Självklart blev det fika på Espresso House. Chailatte och en blåbärspaj :)



Sen blev det ganska bråttom hem, eftersom tiden bara flög iväg och jag skulle jobba. Och man kan inte köra fort med Lottas bil för den bara skramlar, inte för att jag kör fort? ;) HAHA!
Jag var så stressad, så när jag kom till jobbet säger anna till mig "Du är inte frisk, du har tröjan ut och in" Jag hade alltså så bråttom att jag inte hade tid att kolla tröjan :P HAHAHA!
Annars var det lugnt på jobbet. Vid åtta tiden blev vi trötta på det och skulle stänga, precis då kommer två tyskar och vill äta! Naturligtvis tar dom två rätters och det som tar längst tid. Nåja, vi har ju faktiskt öppet till tio.


Men va fan!

För det första är mina tumme för stor för dessa knappar, och då ska det tilläggas att jag har en liten tumme. För det andra ligger jag fortfarande kvar i sängen med världens sämsta mensvärk! Så jag kommer ligga kvar här tills jag absolut måste gå upp. Typ om 20minuter. Jag har tagit en alvedon, så det är den jag egentligen väntar på att verka. Det blir nog bara mobilbloggning idag. Men det klagar jag inte på alla fall :) ciao!

God natt!

Jag borde vara i säng för länge sen eftersom jag ska upp tidigt imorron. Dumma lotta som tvingar mig ;)

Hemma

Snart känns det inte lönt att jobba.. jag hade 5gäster ikväll, åååh så mycket jag sprang. Not! Vi stängde vid åtta, så det var ganska skönt alla fall.

Imorron blir det Nova lund med Lotta, hon tvingade med mig ;) HAHA! Länge sen jag var där.. eller? Eller "du är alltid där" som en viss person säger ;) hi hi. Länge sen jag drack en chailatte juu !

Jag får väl gå lägga mig snart, det blir upp tidigt imorron eftersom jag ska vara hos Lotta vid halv elva :S

Solar

Tänka sig att det är 1 september och man kan fortfarande sola. Visst det blåser men det är bara skönt tycker jag :)

God morgon

Eller God middag borde jag skriva :) Idag är en bra dag, jag vaknade själv, pigg och nästan helt utvilad. Dessutom vaknade jag halv tio (!) Kryss i taket!
Jag tänkte faktiskt att jag skulle bege mig ut i stormen och sola lite, för solen är ju framme :D Får se om man kan ligga där eller inte.. kanske blåser bort? :P ha ha!

RSS 2.0