31 augusti 2012

God morgon!
Vaknade yr och sleten klockan åtta när klockan ringde. Jag har kommit fram till att mammas säng är inte bekväm, den är för mjuk.
Mina drömmar nuförtiden är inte roliga, eller dom är jobbiga. För när jag vaknar får jag en tankeställare och frågar mig själv "drömde jag?"
Nä, jag vill bara komma till ro nu. Jag ser framemot att börja träna nu faktiskt, komma i form lite. Dessutom ska jag träna med Marina, och hon är ett krutpaket om något. Hon kan peppa dom döda till att leva igen :P haha!
Nu ska jag föna håret sen måste jag bege mig. Ciiao!

Snabbis innan läggdax.

Hmm..
Jag ville egentligen skriva nåt här, men nu vet jag inte riktigt vad?
Jobbet gick bra idag, inte så mycket att göra, men det var skönt. Ibland får man faktiskt ha det lugnt på jobbet och bara sitta på röven :P
Imorron ska jag köra för moster bus in till Polisen i Ystad.. ja hon ska skaffa ett pass, inget farligt ;) haha! Sen blir det jobb för hela slanten.
Jag såg i österlen magasinet idag att där var en annons om ett litet hus med 2rok nära havet. Simrishamn.. Skit mysigt tänkte jag och skrev upp telefonnumret på en lapp och la ner den i väskan. Sen tänkte jag lite på det. Vad fan ska jag göra i Simrishamn? hahaha! Jag känner ingen där förutom min halvsyster. Så spännande är inte den staden. Så nej, jag ska inte ringa på den.
Jag vill bara att någonting ska hända ! På måndag är där en visning på en lägenhet här i Tomelilla. Så klart ska jag jobba då, så jag ska skicka dit min assistent.. nej mamma ;) och så hon kan titta på den och skriva upp mig på listan. Hon kan säkert ta lite bilder så hon kan visa mig den sen ;)
Jag har ju egentligen en annan på gång, men det verkar inte hända så mycket och jag haaatar att vara den som tjatar, även om man ska vara på hela tiden. Gillar inte att tvinga folk :p
Nä, nu ska jag sova så att jag kommer upp imorron. Godnatt !

Neeej! Nu nu nu!

Fick ett svar av en om lägenheter på mailen, att dom har en lägenhet ledig (om inte den andra spekulanten vill ha den) men den blir ledig om tre månader. Alltså det är i december månad, så länge kan jag inte vänta ;) haha! Jag vill ha mitt hem Nu Nu Nu!

Det är möjligt att jag verkar som en harmonisk person, men på insidan är jag sönderstressad.

30 augusti 2012

September närmar sig med stormsteg. Två dagar till, sen är det höst :P Fast det har redan börjar idag, så här mitt på dagen ösregnar det och åskar som bara den.
Idag har jag varit på rehab, i nästa vecka ska jag dit och få en instruktion av maskinerna sen jäääävlar ska denna kvinnan bli fit for fight ;)
Efter det så körde jag och sola. Det var verkligen år och dagar sen jag gjorde det, men jag kände att det behövdes. Lite terapi, plus att det är skönt för lederna :)
Usch det här med lägenheterna tar kål på mig, jag vet att jag måste ha tålamod också. Jag kan inte hela tiden ha flyt, men bara för denna gången?!
Just nu är jag ganska splittrad och känner att jag behöver en punkt, min punkt, min fristad, min tillflykt, mitt paradis. You name it :)
Nåja, nu ska jag snart göra mig iordning sen blir det jobb :)

29 augusti 2012

Jag tänkte skriva ett snabbinlägg här innan jag beger mig till jobbet.
Pauline is back in her self :P Håret är färgat mörkt, likaså ögonbrynen och naglade är rödmålade. Så underbart, känns mer som mig :)
Det tar en otrolig tid det här med lägenheten. Jag får inget vettigt svar känns det som, så jag har så klart sökt andra också. Skickat iväg mail om att jag söker också. Det värsta är att jag är kräsen men på samma gång girig. Jag vill ha en lägenhet som är nyrenoverad, kostar 6200kr i månad. Jag och Tessan gick förbi igår och tittade in (den står tom) Jag blev ju helt kär. Men jag tänkte på det ganska noga och jag kom fram till att det är dyrt för mig, plus att man inte fick ha djur och det var verkligen ett skäl till att inte söka den. Jag vill aldrig ge upp Izzi!
Så jag får helt enkelt ha bra tålamod nu och vänta. Även om det är jobbigt.
Nu ska jag göra mig klar :) Ciiiao!

23 augusti 2012

God kväll
 
Nuuuu vill jag ha min lägenhet! Eller ja, jag vet ju inte om den är min än, men i mina drömmar är den ;) haha! Det är inget fel att bo hos mamma, men jag vill ha alla mina grejer och sätta mig till ro. Framförallt sluta vara stressad. För det känner jag nu, inre stress.
 
Vad har hänt idag då? Jo, vaknade klockan sju och kunde inte somna om. Jag skulle vakna kl åtta för att göra mig iordning och så. Men va fan, en timme tidigare!? Alla fall, sen begav mamma, pontus, martina och marcus oss in till Malmö. Mammas gps är verkligen värdelös. Jag ville köra via staffanstorp men mamma ville egentligen köra E65, aldrig i livet! Den är så tråkig... När vi kommer till rondellen i dalby och ska egentligen svänga vänster till staffanstorp så säger gps rakt fram mot lund. Mamma säger i baksätet "Följ nu gpsen!" Så jag tar rakt fram även om jag vet att det är jätte dumt att köra till lund för att ta motorvägen till malmö. Jag förklara för mamma att det var en omväg eftersom Lund ligger OVANFÖR Malmö... Alla fall, vi kom fram till Malmö alla fall, den blev vi vilsna när för gpsen knäppade till sig bland alla höghus. Men vi hittade till kyrkan tillslut :)
Begravningen var jätte fin. Även om jag inte kände personen i fråga så kunde jag inte hjälpa att fälla några tårar eftersom jag såg alla andra som var ledsna och sörjde.
Efter det så åkte ungdomarna på middagen.. Jag och mamma bestämde oss för att bege oss till Ikea. Men först dog bilen i en korsning! Jävla skrot jag har bytat mig till.. Just det, jag har en Opel Vectra igen ;) Dock en sedan och ingen v6 :(
Vi kom dit och jag tittade på en ny säng och lite möbler. Men jag kom på att jag kanske ska vänta till jag vet att lägenheten verkligen är min och plus att jag ska titta på den och se hur den ser ut. Dumt att köpa möbler om det inte skulle passa :P För stort eller för litet.. Jag vet inte ens hur stort köket är, så dumt att köpa ett köksbord t.ex ;) Nåja, jag har tittat nu alla fall.
 
Denna blir det isåfall. Sååå sniiiiggt :D
Jag kom på när jag gick längre och längre in på Ikea. Fan det är inte lönt att shoppa när jag inte vet någonting än. Jag får nog lugna mig och vänta tills jag vet och har sett lägenheten :)
 
När jag kom hem stack jag till Marina och snacka lite med henne. Kom hem igen till mamma igen, blev så hiimla rastlös så jag tänkte att jag tar med mig Izzi och kör en runda. Jag har ju glömt mig själv och henne, så vi fick lite kvalitetstid :) Så vi stack till Ystad, köpte lite mat på McD, sen körde till Världens Ände och mumsade på käket :) Jag tänkte att vi sen skulle gå på stranden sen, men det för mörkt och kallt sen. Så vi körde till Carol och tog en snabb cigg med henne. Mysigt :) Där blev ju Izzi klappat av både C och David. haha!
På vägen hem så tog vi vägen via Sjöbo, kände inte för att köra direkt hem. Izzi låg och sov nästan hela vägen, det värmer i hjärtat. Det är så mysigt att hon kan slappna av i bilen :)
 
Igår fick jag ett fem i tolv ryck och ville göra nåt åt mitt risiga hår. Jag hade inte klippt det sen i maj månad och inte färgat den sen i december. Så efter att jag och mamma hade haft en mysig frukost/lunch på Bullen&Bönan så sprang jag in till Tess och fråga om en tid, ja två timmar senare, perfekt! Så jag in på boan och köpte hårfärg. Marina följde med mig ner till Tess sen färgade hon mitt hår hos mamma :) Känner mig som en ny människa! Och så köpte jag nån olja som ska vårda mitt hår, den luktar sååå jävla gott! Är helt kär i den :)
 
 
Nu när jag tänkte sova så blir jag självklart pigg. Men ändå trött.. Får nog läsa en bok eller nåt. Hittade en Liza Marklund bok bland mammas böcker, så jag får se om den är till något :)
Godnatt !

Nattsnack med Pauline

Egentligen.. allt har sin mening, det har vi hört förr. Det ena leder till det andra and so on.
Seperationen med M har säkert sin mening, att vi inte var menade för varandra. Jag tappade mig själv i vårt förhållande, och jag måste plocka upp mig själv känns det som. Det kommer inte gå över en natt, det vet jag. Vägen dit kommer säkert inte vara en dans på rosor, men fan va jag ska bli bra igen :D
 
Jag ser framemot att skaffa mitt eget place igen. Känns nästan som att flytta hemifrån igen, haha! Det jag tycker är jobbigt är väl sjävla flytten, att flytta alla mina saker från a till b och dessutom måste sortera mina och M's saker. Vi är inte ovänner, så det är inte det. Men okej det mesta är ju fakiskt mitt ;) hehe. Jag tycker om att ha mina grejer hos mig. mitt är mitt. Jag hoppas att jag får lägenheten som jag har sökt om, jag hoppas att jag kan flytta in så snart som möjligt, helst i förra veckan (!) Typiskt mig, vill jag något så ska det hända nu nu nu nu! :P
 
Jag är väldigt glad att jag har min familj och mina fina vänner, jag vet att jag inte har varit mig själv på ett bra tag. Men jag lovar att galna Pauline kommer tillbaka :) Hon ska bara hitta gnistan igen. Sakta men säkert kommer den.
 
Det känns som att jag ska vara själv ett tag nu. I know! Jag kan inte vara själv, även om jag säger det och tror det. haha! Men denna gången ska jag försöka.. Eller så ska jag playa runt ett tag. Kan killar kan jag? Jag är så trött på folk som springer omkring och letar efter nytt kött när livspartnern sitter hemma och väntar på att dens andre hälft ska komma hem. Nä men typ. Jag säger inte att det bara är killar som gör det, tjejer kan också. Men inte lika vanligt? Alla fall. Jag skulle kunna spy på dom.
 
Nä, om man kanske skulle ta och sova snart?

18 augusti 2012

Nä, detta är inte ett dugg jävla roligt. Va beredda på ett negativt inlägg.
Dagen började med att köra till hörby för att jobba på förmiddagen, körde bort till huset och tog lite post. Tror ni mitt arbetsgivarintyg har kommit?! Naturligtvis inte, snart börjar jag tro att mössen har ätit upp det. Jag måste ju ha det så jag kan skicka iväg det till min framtida hyresvärd! Jag vill ju inget annat nu än att flytta!
Sen kör jag till min vanliga jobb och börjar med den där jävla veden.. Okej det kan vara rätt rogivande att hålla på med det, men idag skulle jag in i ett litet jävla fack och mina knän och rygg dog!
Annars gick väl dagen ganska smärtfritt ändå.
När jag kommer hem till mamma (som jag bor hos nu förtillfället) är här inte en själ hemma, för dom jobbar natt. Jag känner mig ensam! Jag hatar det! :(
Ovanpå allt är jag så jävla trött så att jag är pigg.. Hungrig är jag också.
 
Äckliga slynor

15 augusti 2012

Jag vill inte mer, jag tycker detta är skit jobbigt. Varför har man ingen av och på knapp på känslorna? Jag vill inte ha honom, men jag vill ha han nära ändå.
Snälla, låt detta gå över snart !

12 augusti 2012

God middag
Jag försöker göra min vardag så normal som möjligt, men just nu känner jag mig splittrad. Just nu vill jag bara ha en lägenhet och glömma allt bakom mig. Men varför fly när verkligen kommer tillbaka ändå? Jag får bo hos mamma hur länge jag vill, men envis som jag är vill jag ha mitt eget boende.. om det så ska ruinera mig :P haha!
Sista arbetsdagen idag, sen är jag ledig i ett par dagar. Usch, låt denna dagen också gå fort. Igår ville jag bara dra täcket över mig och aldrig stiga upp. Men lojal som jag är så gick jag till jobbet med gråten i halsen.
Jag måste klippa mig, färga håret och ögonbrynen. Jag har inte färgat håret sen i december, min riktiga hårfärg har kommit, vilket inte är helt dumt för den är snygg. Men jag trivs bäst i mörkt :)
Nästa månad ska jag skaffa ett gymkort, så att jag kan börja träna lite och komma i form. Nu har jag gått ner så pass mycket i vikt så nu vill jag bygga muskler :) nästan 25kilo (wiiiiie!) Jag kan inte fatta att jag har vägt så mycket. Visst, jag är inte pinnsmal. Jag har fortfarande massa fett på kroppen, men det ska vi bota :)
Nu ska jag försöka slänga på ett face, sen bege mig till jobb. Ciao!

Don't smile when it's fake.


10 augusti 2012

Jag vet inte vad jag ska skriva, jag vill egentligen inte skriva. Jag vill egentligen bara skrika ut det. Allt är jobbigt nu. Jag ska flytta igen ! Ja, det är slut mellan oss. Väntat eller chockerande? Jag vet faktiskt inte. Känns som att jag inte vet nånting just nu, jag känner mig så splittrad. Drömmarna gick i kras. En dröm om ett familjeliv. Eller skulle det nånsin bli det?
Jag vill inte skriva ut detaljer, men det var båda parterna som ville detta men den ena tog tag i det så det blev gjort. Det är alltid jobbigt med en separation, hur den nu är. I mitt fall hade jag precis flyttat upp till huset och tycker mest det är jobbigt att jag måste flytta igen. Börja om på ruta ett att leta eget boende osv. Men jag har en på gång faktiskt. Allt har gått i racerfart, jag hinner knappt med.
Förresten, jag köpte nya byxor för någon dag sen. Storlek 40!!!! Jag har inte haft det på säkert tio år. Jag blev chockad. så nu ligger jag på 40/42 i nederstorlekar. Helt sjukt.
Det blir jobb i tre dagar. Hur ska jag orka? Jag har ingen energi just nu. Och mat.. ja, nånting får jag i mig om dagarna. Jag som nästan var matmissbrukare skulle nästan tro att jag fått en ätstörning nu. Jag har ingen aptit, jag är inte sugen på nånting, varje tugga jag tar vill jag spotta ut. Jag mår inte bra, jag har inte gjort det på ett tag.
Nä, jag orkar inte skriva om detta längre.
 

7 augusti 2012

Jag har egentligen inte lust att skriva, jag vill bara dra täcket över mig. Glömma allt, och gå vidare. Drömmen blev till en mardröm, jag vill bara vakna.

RSS 2.0