Ska vi käka nudlar och hångla?


Jag lyckades ta en bild på denna datorn. Men jag fick printa screenen och sen lägga in i paint och klippa ut lite där och voila :D ha ha!
Jag håller på att dö av svält här, så jag gör lite nudlar.. Tessan kommer inte hem på en stund tillhon och mamma har varut på Ikea idag.. :) Jag lyckades överkoka mina nudlar.. Åååh! Alla fall, sen ska vi gå till jocce så fort dom är hemma och klara.. Griiiiiilllaa! :D

Förresten..

Vi firade ju Tessan igår, här kommer lite bilder från kvällen.




1. Jag är väääldigt trött.
2. Pontus och moster becka tramsar sig ;)
3. Pontus, pappa och morbrorconnys hand och kaka :P
4. Lotta, of course :D

Så hemskt va det väl inte?

Idag är det tvätte dag, det säger väl allt? Ingenting det man har på sig matchar och man vill helst inte visa sig officellt. Jag lyckdes dock ändå hitta alla mina rena svarta kläder, men jag hade bara färgade strumpor, skrik rosa med sprickar på. Och självklart måste jag ha mina ganska röda ballerinaskor till det. Dom är ju så himla sköna :P
Alla fall, jag var tvungen att gå in på ica för att köpa lökar, för jag ska göra en potatissallad. När jag kommer in så ser en kille mig och kollar direkt ner på mina fötter med stora ögon(!) HAHAHAHA! Skoja att det lös om dom då :P


Mina klasskompisar i skolan hade alltid roligt åt mig, för jag gick med dessa skorna och gubbstrumpor (alltså "gubbmönster") Men va fan, varför ska man vara som alla andra? ;)

Jag är hemma i lunnarp nu hos mamma och pappa, bästa stället och handla på som Marre sa ;) Jag snyltar lite på ättika och socker som jag ska ha i min österrikiska potatissallad :) Och så passar jag på att tvätta en tvätt här också. haha!


Hacka löken medans potatisarna kokar, lägg löken i en skål och salta. Låt det stå tills potatisen har kokat klart och svalnat.


Skär potatisen i 5mm-1cm tunna skivor. Och lägg i skålen med löken.


Ta ett glas med vatten, häll i två matskedar socker (dock inte toppade) och några droppar ättika. Rör runt till vattnet är genomskinligt igen.


Tillsätt så många glas så att potatisen är täckt.

Helst ska man göra potatissalladen dagen innan man ska äta den, för då har den stått och dragit in alla smaskigheter :) Detta kan man ha till grillat kött eller korv. Som vi ska göra ikväll :)
Det är ju valborg idag och vi ska grilla hos Jocce ikväll. Det blir inte så mycket dricka eftersom jag ska jobba imorron :/ Men några cider blir det ialla fall :)
Nu ska jag ta mitt pickochpack och dra :) Ciiiao!

Go natt

Snacka om att jag är trött. Jag har ont i huvet av solsting och mina ögon är blodsprängda. Jag ser ut som en galen psykopat! HAHA!
Vi har nästan precis kommit hem från Jocce. Det var verkligen jätte trevligt där, alla skoja och stimma :)
Roligare inlägg blir det inte, för jag stupar vilken sekund som helst.
Go natt !

Ännu en strålande dag :)

Det gick jätte bra hos logopeden idag. Jag beklagade mig för henne att min stamning har blivit sämre, och vi kom fram till att det beror mycket på att det händer mycket runt mig för tillfället. Jag fick pröva en mackapär som fungerade samma som speecheasyn, och det gick faktiskt ganska bra. Man kunde ställa in hur lång fördröjning, och när hon tog på max så pratade jag jääääätte lååååångsaaaamt :P ha ha! Ganska roligt. Men det är ju inte säkert att speecheasyn fungerar på mig ändå, jag ska inte ha så höga förväntningar. Den fungerar ju bara på den yttre stamningen, låt säga den som hörs. Så blockeringar botar den inte. Så min logoped sa att jag ska göra fler "frivilliga" stamningar så att jag skjuter bort blockeringarna lite mer. På så sätt kan speech easyn hjälpa mig mer. Mormor berättade också att hon hade kollat på tv:n att en pojke i 12årsåldern hade haft en sån och efter några år behövde han inte den, för han pratade nästan flytande. Nu hade han mer stamning än mig, men ändå :)
När jag körde hem så kände jag mig så fridfull, allting kändes bra och jag hade inga spänningar. Men så fort jag kom hem så drog allt ihopa sig och allt var tillbaka. Jag var så lugn hos logopeden och när jag kom hem till det vanliga så började dom hemska blockeringarna. Jätte jobbigt :( Men jag försöker verkligen slappna av och prata lugnt.
I Sjöbo stannade jag till på Netto och köpte billig mat, för mina sista pengar såg jag senare. Oj oj, men vi har mat nu alla fall :D ha ha! Jag fick jätte mycket för mina 149kr. Två falukorv-ringar, 2kilo kycklinglår, 15packs ägg, 3liter mjölk, 1kilo färskpotatis, två små paket smör. Om jag hade handlat det på Ica så hade det gått på 300kr minst. Så man måste tänka smart ;)
ha lite bjudning. Dock inte här i lägenheten, för det ser ut som ett bombnedslag! Men vi fick låna Jocces hem :)
Efter det gick vi till Torget och käkade lite, och sola så klart. Lite färg fick vi :) hi hi. Sen gick vi upp till oma och drack lite kaffe och åt tårta :) hi hi, blir mycket sött idag. Nåja, man vet inte när man får mat nästa gång ;) HAHA!

Snart ska vi gå, så jag får väl göra mig lite iordning, dock orkar jag knappt för jag är såååå himla trött. Har varit vaken sen klockan sex idag ju. På tal om det, så jakten på parkeringplats gick skit bra. Först blev jag lite svitt, för dom har ställt upp grejer på ena parkeringen, men jag hittade en plats på en annan parkering längre ner :)

p.s. Faaaaan va det är varmt idag!


Gammal bild.

Tidigt inlägg idag :P

Det skulle vara ännu tidigare om datorn hade varit mindre trögare ! AAH!
Nåja, jag är snygg nu. Jag har min nya gina kofta, massa blingbling. Jag är redo för jakten på en parkeringsplats på Lunds Universitet sjukhus avdelning hörsel och talvård :P ha ha! Lät det bra eller?
Vi hörs senare ! Ciao!

Vilken dag!

Jag kan du säga att vi har inte varit hemma mycket. Vi gick hemmaifrån vid tio tiden, kom hem igen vid sex. Suckade och beslöt oss för att gå till Jocce, här ser ut som ett bomdnedslag i tvrummet. Inte kul! Och vad är det för målare vi har? Under en hel arbetsdag har han hunnit med att tapesera dom två största väggarna och målat fönsterkanterna. Ja, han har putsat väggarna också, men det tar inte lång tid. Har han druckit kaffe halva dagen eller? Dessutom lämnar han toalettlocket och ringen uppe efter att han har pinkat! För helvete karr (gubbe)! AAAH!

Det är ganska skönt ändå att vara utan mobil, men ändå är det skit jobbigt. Det är ganska tyst alla fall :) Helt otroligt vad man är beroende av sin mobil egentligen. Man har knappt kontakt med sina kompisar, för dom ringer man och har man ingen fungerande mobil, ja då är det kört. Men mamma betalade räkningen idag, så förhoppningsvis (håller tummarna) så öppnar dom mobilen igen på torsdag, men det är tidigast torsdag.. Annars blir det väl nästa vecka :P ha ha! Nej, så länge klarar jag mig inte.. Det är väl i söndes som den stängdes? Jag kommer seriöst inte ihåg. Nej, det var faktiskt igår förmiddes :p ha ha!

Imorron ska jag till logopeden. Klockan nio, så jag bestämde mig för att jag ska åka härifrån redan halv åtta så jag verkligen får en parkeringsplats denna gången. Annars skjuter jag mig, och mamma lär också skjuta mig för det är hon som betalar bensinen :S Alla fall, sen på vägen hem så tänker jag stanna till i sjöbo på netto och köpa billig mat. Nu när man är fattig får jag kolla i reklamen som man får i brevlådan och kolla extrapriser i tidningarna. Så är det :) Men det gör inte mig nåt, för jag tycker om att fynda. Mat som kläder :) ha ha!

Dessutom lägenheten ovanför oss rökar på deras toalett, och gissa om att röken kommer ner till oss då?! Hela vårt dass luktar rök och man skulle kunna tro att det är vi som har rökat där och lukten sprider sig i lägenheten. Först trodde vi att det var målaren som hade tjuvrökat där, men det kom fram att han inte ens rökar. Det hade ju varit ganska pinsamt om vi hade anklagat honom och det visar sig att han inte ens rökar. :S Så om lägenheten ovanför oss läser min blogg; Sluta röka på toaletten, vi har faktiskt en fem månaders bebis här nere !

Jag saknar Izzi också. Jag och Tessan bestämde oss för att lämna våra djur hemma hos mamma eftersom dom renoverar här, men dom får snart komma hem. Hoppas vi :)
Nu måste jag verkligen sova, måste ju gå upp tidigt imorron, blää.

När skyarna gråter

Det är himlans vad varmt det är idag, det är lixom ljumna vindar och ändå är det molningt. Men så kan det hända :)
Idag kom målaren också. Han är verkligen jätte bra, för han gör inte så mycket ljud när han kommer. Han öppnar själv och går in och börjar på. Visst man vaknar ju ändå, men det gör man ändå :P
Så vi gjorde oss iordning, jag sov en stund till. Sen gick vi till Jennie och snackade lite.
Sen gick vi till Tina boden och skulle köpa virknålar och garn, men schiesse vad dyrt det va! 10mm virknål kosta 40kr, visst den var cool för den var glittrig, men ett garnnysta kostar 40kr och det har vi inte riktigt råd med nu. För jag tänkte att jag skulle virka halsdukar (Sån som ni ser i inlägget under på bilden) Men sen däremot blir det snart sommar, så det kanske inte är lönt?
Och nu är vi uppe hos Oma, och myser här :)
Jag är ledsen över dålig uppdatering, men så är det nu en tid tills lägenheten blir klar. Hoppas ni har tålamod :)
Nu ska vi mysa lite här. Hörs sen! Ciiiaao!

Duktiga oss.

Som sagt, var hos oma och moster, mös lite där och åt god mat. Men fan va jag brände gummen :S
Efter det så gick vi hem, men beslöt oss för att gå en runda eftersom vi ville inte vara i lägenheten, den ser ut som en byggplats, och sen ville Tessan att Alicia skulle sova. Vi stannade till vid Milano och snackade lite med Chanette och hennes kille. Sen blev det en liten runda in på Konsum och köpte lite billig mat, fattiga som vi är :P ha ha!

Förresten så funkar inte min mobil igen, pga av obetald räkning. Det är verkligen bajs när sånt händer. :( Så jag finns här på bloggen, msn och ni som känner mig bra kan ringa till min systers mobil. Jag kommer nog inte ha mobil förrän slutet av denna veckan kanske. Om jag har tur.

Nu har Jocce precis rivet av garderoberna i hallen och vi har bärt in den ena i köket och den andra på mitt rum. Äntligen kan jag sluta leva i en resväska och sopsäckar :P ha ha!
Nu ska jag läsa lite bloggar, sen ska jag sova. Go natt !


Fis-race

Jag och T-A är uppe hos Oma och moster, har precis ätit mosters starka goda chili con carne. Jag och Tessan fiser i kapp ;) ha ha!
Vi var innan och bestämde färg till tv rummet och mitt rum. Jag ska ha Taggsvamp i mitt rum :P Det är nåt latte liknande.
Nu ska vi titta på Madagaskar 2 :) Ciiiaao!

"Fiska pilska torskar"

Oj vad min mage är full. Först en halv kebabpizza, sen massa chips. Inte bra för magen. Har ätit pizza två gånger denna veckan, inte bra! Men så går det när man är lat. Nu får vi leva på Bo Ohlsson nudlar i två veckor :P
Jag får nog snart nanna, det blir en tidig morgon imorron eftersom målarna kommer ca klockan sju. Blää, så vi tänkte att vi skulle dumpa av hundarna hos mamma och pappa tänkte vi, sen får vi underhållas hela dagen eftersom dom är troligast här till fyra tiden. Så troligtvis kommer det inte bli så mycket bloggning imorron, om vi inte går upp till oma och moster becka. :P he he.
Nu ska jag läsa lite bloggar, sen ska jag nanna. Go natt ! :D

Pizza !

Nu är det pizza time ! Mums! :D

En solig dag :D

Vilken underbar dag det är. Solen skiner och vinden är svalkande. Alla bakfulla värsta dag rättare sagt :P ha ha! Jag är lite bakis idag, men mest seg.
Jag och Tessan gick på boan och köpte lite nödvändiga grejer, vi till o med köpte lite "mat" där, typ krossad tomat och nudlar :P ha ha! Måste man, så måste man.
Idag ska vi gör iordning lite i tv rummet eftersom målarna kommer imorron, klockan sju! PANIK! Kunde dom inte komma klockan åtta alla fall? Det kommer heller inte på en dag, tyvärr.. ha ha!
Nu ska jag göra nudlar. Mums!

Amen seriöst?!



Seriöst! Jag får såna här addningar minst en gång i veckan!  Jävla turkar som har inget bättre för sig ! Om jag hade velat se så hade jag frågat ! UUUUUUUUUUUUUURKKKKKKKK! Fan va jag hatar dom! Blev riktigt sur på denna tjejen som skrev till mig. Hon trodde att jag hade addat henne. HELL NO! In your dreams HUN! AAAAH!

Alla fall, nu har jag kommit hem från en runda på Cetlic. Övergiven och ledsen, för olika anledningar, men jag hittar lösningar. Det måste jag, jag kan inte vara utan min bebis, så är det bara. Hon är mitt allt.

Problem med datorn.

Varför jag inte har skrivit bloggen sen igår är för att datorn har varit helt knäpp och den har fått stå hela dagen idag.
Det gick bra på jobbet. Det stora sällskapet gav inte en krona i dricks, fy va sur jag blev! Deras ungar var överallt, rättare sagt ivägen hela tiden! Och dom välte ut nån vas från fönstret. Betala dom för den? Nej!
Sen fick jag ta ett litet sällskap själv och det gick jätte bra :)
Nu är jag hemma igen med cidern i handen. Lotta kom hit också, vi ska dela på en flaska vin ;) Jag är såååå värd det idag! :D
Vi hörs imorron eller nåt! Ciao!

Gutten nacht

På tal om tyska så kommer min mormors syster upp från Österrike i slutet av nästa månad, skojsigt värre :) Jag har inte träffat dom på många år, så det ska blir roligt. Det negativa är att dom snackar bara tyska och min tyska är inte den bästa. Jag läste tyska i fyra år i skolan, men jag kan bara Ich heisse Pauline unt ich wohne in Tomelilla. Fatta ni nåt? Jag vet inte om där är stavfel också, som sagt. Tyskan är inte bra och jag fattar inte hur jag fick ett Godkänt ens :P ha ha! Snäll lärare antar jag :) Schiesse !

På måndag ska dom börja med att renovera lägenheten! Wooooow, det var på tiden tyyyp. Men dom ska ta ett rum i taget, bråttom har dom inte kan jag säga. Dom ska börja med vardagsrummet, och dom sket i hur vi skulle sätta möblerna "sätt dom ute på trottaren" Ja, eller hur?! Så att spaggarna mittemot kan sno dom?! Hell no! Världens bobbe till vaktmästare har vi. blää!

Jag har fått lite tider nu på jobb, jag ska jobba den 1maj, så inget värsta valborg firande blir det inte för mig. Men det gör inget, för den 2maj är det öja, så det kan jag festa till det ;) he he.. Dessvärre ska jag jobba när det är nästa atv-träff :( Jag som såg framemot det. Jag som skulle baka kanelbullar! Nu kan dom glömma det :P he he...

Nu är jag ganska trött, så vet ni va? Jag ska sova ;) ha ha! I know, torr humor idag.
Hoppas ni har haft en trevlig Fredag! Go natt !

Börjar jag bli gammal?

Igår när jag inte kunde somna så tog jag upp min Vecko Revy tidning och började kolla i den, men jag fastnade vid korsorden och började lösa det. Då insåg jag att jag börjar bli äldre, ska jag börja virka i min gungstol också? :P ha ha! Inte för att jag har en gungstol. Men jag kan gå till min mormor, för hon har en :) Jag vill faktiskt ha en gungstol, så jag kan kanske kalla mig för lillgammal, för jag har också virkat halsdukar en gång i tiden. HAHA! Pinsamt att skriva eller? Nej för fan.
Nu ska vi käka chips och kolla på skogs-tv. Ciao!

Gör det lättare för dig

Follow Pupsie

Jag kommer inte på en rubrik

Snacka om jag har en rubriktorka nu, jag kan aldrig nästan hitta på en rubrik..
Nu är jag hemma igen, det var väldigt lugnt på jobbet. Inte så mycket spring . Men dom var bara ungeför 30stycken :)
Så vad händer ikväll? Jag vet inte, kanske film med en kompis eller kanske en cider på Lottas i Ystad? Vi får se vad jag orkar. Jag kanske deckar klockan åtta :P ha ha!
Förresten så har jag ingen kamera, ja det har jag inte haft innan. Men Tessan har ingen heller, så det kommer bli mycket dåligt med bilder. Men ni kommer få se många bra repriser :) he he.
Nu ska jag titta litepå nyheterna. Vet ni va? Vi har bara skogs-tv, ettan tvåan och fyran. Jätte spännande jag menar ! Och det dröjer nog lite innan vi har råd med att köpa fler kanaler.


snart jobba.

Nu sitter jag i lunnarp, har precis käkat min halva pizza som jag sparade igår. Ja jag vet, usch usch..
Ska snart ta min tvätt, sen blir det jobb :)
Vi hörs ikväll. Ciao!

Jävla Alex Schulmans blogg

När man läser sina bloggar på bloglovin så kommer Alex schulmans blogg helt plötsligt upp. Jag vill inte läsa hans blogg! Jag tycker inte om honom, eller hans bror. Jag tycker dom är ganska meningslösa och otrevliga.

Alla fall.. Jag vaknade vid halv tio idag, min nattdukslampa var tänd, väldigt konstigt.
Jag tänkte att jag skulle färga mitt hår, men fan jag pallar inte. Men jag måste verkligen, för jag kan inte gå så här. Jag börjar ju jobba halv fyra och jag ska hinna hem till lunnarp och hämta min tvätt. Ja, det ska jag nog hinna :P ha ha!

Vi hörs kanske senare. Ciao!

Go natt mina blyga läsare

Jag tycker mina läsare är lite tysta av sig.

Jag är helt slut idag igen, har flyttat grejer hela dagen. Fick jag tid att färga håret? Nej då, så nu får jag göra det imorron, tycker inte om att färga det samma dag som jag ska jobba. usch. tur att jag inte börjar förrän halv fyra :)

Snart naklas det Valborg, ska ni fira valborg? Jag (och lotta) bestämde oss för att inte festa till det ordentligt på valborg iår. För det är öja den andra maj, så vi vill satsa på det istället. Blir lite väl mycket annars, man är ju inte ung längre ;) mohaha! Så troligtvis blir det en lugn valborg med mys istället :)

Nu måste jag verkligen sova. Go natt !

Vad jag är känslig då.

Idag är jag verkligen sårbar, massa känslor som blandas ihop. Jag flyttar hemifrån, alla grejer ska packas och förflyttas, min stamning är pain in the ass, mitt hår är en katastrof (och mamma sa att det var snyggt, hell no!) och jag är sylten !
Jag höll på att börja gråta flera gånger i bilen både på vägen till och från lund, bara jag lyssna på låten Beyonce - Halo så börja jag gråta, dels också för att det var A´s favorit låt. Vi har inte pratat på över en månad, vi har inte fått ett slut lixom. Jag hatar när det blir så. Och nu börjar jag gråta till House också! Oh my god! Slutar det aldrig snart?!
Jag ska snart möta T-a (Therese och alicia) på torget, jag är så himla hungrig så jag tänkte ta en hotdog faktiskt.. annars kommer jag bara käka upp chipsen som jag köpte innan på boan. Jag var ju tvungen att köpa en hårfärg till för jag kan inte gå runt så här. och speciellt inte på jobbet imorron. Så jag har bränt upp massa pengar så att jag kan bli mörk igen. Sinnes !


Hemma igen

Jag blev så himla ledsen idag.. Jag skulle hitta parkeringplats utanför logopedmottagningen, och jag hittade ingen. Jag var lite sen från början, jag skulle vara där kvart över tio. Kvart i elva gav jag upp och satte bilen på ett dumt ställe och gick in och bad om en ny tid. JAg höll på att få ett nerrvöstsammanbrott när jag inte hitta någon plats. Jag var stressad från allra första början, jag hade inte käkat frukost, så jag fick springa snabbt in på Anderssons i Sjöbo och köpa en bagge och käka den medans jag körde. Sen kom jag på att jag inte hade en tändare, så jag fick gå in på en mack i lund och köpa en. Och sen hittar jag inte parkering! AAAH! Där va en kvinna som tog en plats från mig, vad tror ni hon gör? Ställer sig utanför bilen och tar en cigg. VAD I HELVETE?! Här har jag en tid och så tar hon en plats för mig för att hon ska röka och sätta sig på en bänk och sola sitt fula tryne?! Jävla ragata!!
Jag behövde verkligen det besöket. För jag känner att min stamning har blivit värre, jag blir alltid lugnare när jag har pratat med min logoped. Och eftersom jag ska jobba imorron så behövde jag verkligen träffa henne. Så när jag skulle köra hem, körde jag in om till nova lund och tröstshoppade. Ja, det blev en t-shirt på gina för 49kr, sen tyckte jag att jag blev fattig.

Nu ska jag köra till lunnarp och tvätta. Vi har inte köpt tvättmedel för vi är ganska fattiga, så då kan man åka hem till lilla mamma och tvätta ;) hehe.

Torsdag

Jag vaknade ju lite sent, jag stänger av väckarklockan i sömnen eller nåt. Som tur så väckte Tessan mig :) hi hi.
Snart ska jag göra mig iordning, slänga i mig en macka om vi har smör och sen köra till lund.
Och ja, jag använder keps idag! Hell no att jag visar min snygga färgning till hela världen!
Hörs sen! Ciao.

Älskade vänner



Jag pratade precis med min fd klasskompis från gymnasiet. Hon är för kär den tösen, och det är underbart att höra att vi bryr oss om varandra även om vi inte umgås dagligen längre.
Nu ska jag försöka hitta min laddare så att jag får igång min mobil. Jag har nästan somnat nu, go natt !

Go natt

Nu sitter jag i sängen, med datorn i knäet. Så himla göttet :) Jag somnar vilket minut som helst, och jag ska upp relativt tidigt imorron. eller ganska tidigt.. jag ska köra härifrån kvart över nio alla fall, så jag får gå upp vid åtta. Sen efter att jag har varit hos logopeden så kanske jag svänger in om till nova lund och tar en chailatte? Mums ;) ha ha! Blir du avis nu lotta? :P Nej, sånt har jag inte råd med. Kostar ändå 30kr för en liten, (35kr för en stor) Vilket tar man lixom? :P ha ha!
Sen på hemvägen ska jag nog ta ett lass till från lunnarp. Det är himla massa grejer jag har :P Gud, jag måste skaffa migg ett usb-minne så att jag kan lägga in allt jag har på min dator. Annars kommer jag aldrig åt det mer, känns det som.

Till katastrofen som hände idag! Lotta färgade mitt hår, enbart utväxten eftersom den var typ gul. Och så hade jag en mörkbrun färg hemma, så jag tänkte att jag skulle ta den så slapp jag köpa en ny färg, man är ju inte miljonär precis. Och när jag har tvättat ur färgen, fönat mig och tittar mig i spegeln så höll jag på att skrika! Det såg förjävligt ut ! Det var sån kontrast, nästan black and white. Jag hade ju helt för mörk färg till utväxten till mig nästan chokladbruna färg. Så nu får jag blir mörkbrun IGEN! Jag som tänkte att jag skulle bli lite ljusare nu när det är vår, och lotta rekomenderade att jag skulle vänta en månad innan jag slingar det igen, eftersom annars kommer det inte ta så mycket på håret när jag slingar det. Så det kommer nästan bli sommar när jag kommer bli lite ljusare. Skit tråkigt ! Ajja, så går det när man är snål ;) ha ha! Seriöst, jag ser ut som en polack. usch!

Nåja, man ska inte gråta över spilld mjölk. Nu somnar jag vilken sekund som helst. Vi hörs imorron! Go natt . ciao.


Släktträff

Det var jätte trevligt hos oma. Babyboom! Tessan med Alicia, Veve med Emilia och Alexander med bebis i magen, ja naturligtvis i sin flickväns mage :P he he.
Sen efter att vi varit där, så körde jag snabbt till lunnarp och tog ett lass av mina saker. Men där är mycket kvar :S Så jag får ta resten imorron eller nåt. Ska till logopeden, men det är ju på förmiddagen.
Jag är helt slut. Lotta kommer snart och ska färga mitt hår, eller rättare sagt, hon kommer nu :P Det är tur att jag bara behöver sitta och hålla handduken typ :P ha ha!
Hörs sen!


Gardiner sökes

Vi har inga gardiner här, så folk kan kolla rakt in till oss.. dessutom till våra sovrum. Jag har mitt rovrum precis bredvid källartrappan, så dom kan ju bara ta en titt när jag sover när dom ska ner i källaren.. Sjukt. Som sagt, vi söker annat boende också. Hyresvärden har haft tre veckor på sig att renovera lägenheten. Vi fick lägenheten den första april, men flyttade inte in förrän igår för vi trodde att han skulle göra något åt detta.. Både tapeterna och golven ser förjävliga ut och allting knakar. Dessutom är inte mitt sovrumsfönster helt iskruvad, så när man öppnar det faller det typ . För det andra har jag ett rosa rum. omg! Ba lixom, typ vaddå? HAHA! Jag blev helt plötsligt fjortis :P
Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska vi (nuförtiden betyder "vi" jag, tessan och alicia, haha!) upp till oma och träffa lite kusiner och kusinbarn :) Sen har jag tänkt att jag ska hem till lunnarp och hämta lite mer grejer :) Som balsam! Gud, jag kan egentligen inte duscha utan balsam. ha ha!
Vi hörs senare :)


Helt slut

Nu sitter vi här, jag mamma therese oma och becka och myser. Vi har flyttat hit sängarna och lite grejer, och imorron ska vi ta resten.
Jag skriver mer imorron, för nu orkar jag inte mer. Go natt !

Still here

Jag sitter fortfarande hos Oma och ska göra det en stund till :)
Ikväll ska jag och Tessan flytta in i lägenheten, så vi ska sova där inatt. Vi ska förflytta min säng, sen imorron ska jag ta resten av sakerna tänkte jag, eller om jag tar något ikväll också. Jag måste alla fall ha lite kläder. Sen blir det sakta men säkert som jag flyttar in. Fredag och lördag ska jag jobba, så det blir nog inget då. och på torsdag förmiddag ska jag till logopeden. så det blir nog kanske på eftermiddagen och kvällen.
Snart ska vi äta här, så vi synes ikväll :) ciiao!

Hos oma och dante

Nu sitter jag hos mormor och moster. Har varit nere på arbetsförmedlingen och sagt till dom att jag har fått jobb, yeah :) Så nu behöver dom inte tjata så mycket på mig.

Jag tittade på lite datorer på net on net och jag hittade min dator där för ett bra pris.


- 14,1-tums skärm
- Intel C 585-processor
- 2GB arbetsminne
- 160GB Hårddisk

- Trådlöst nätverk
- DVD-brännare
Pris 3990kr

Jag tycker att den skulle passa mig perfekt :) Den är inte för stor och inte för liten. Alldeles lagom :) Dessutom är priset lagom. Fast det är så mycket jag vill ha nu så jag blir alldeles girig, och så har jag inte kommit igång med jobbet än och tjänat pengar, så jag får lugna mig lite ;)

Ojdå..

Tydligen blev inte mitt hår så himla bra nu när man ser det i dagsljuset :P Antinge tar jag en mörk färg och täcker allt eller så drar jag på med mer blekmedel.
Jag har försovit mig idag, nja inte jätte mycket, men jag tänkte att jag skulle gå upp vid åtta. Men vaknar kvart i nio, jävla bajs! Mitt tåg går tjugo i tio, så jag får lägga på ett kol nu !
Hörs sen! Ciao.

Go natt !

Jag är så nöjd med mig hår, kan knappt sluta kolla mig i spegeln ;) HAHA!
Nu är det verkligen dax för bingen. jag ska vara hos arbetsförmedligen imorron kvart i elva. Men jag är tvungen att ta bussen in och den går 09.38, observera så att det tar 5min in till tomelilla. Alltså en timme får jag vänta, eller så kan jag ta pappas fyrhjuling :P ha ha! Nej, det skulle jag inte kunna göra.
Vi hörs imorron gott folk! Go natt.

Resultatet



Jag blev helnöjd! Och jag gjorde det helt själv :) Som ni ser tog jag inte hela håret. Underhåret är fortfarande samma färg som innan :) Nu är det bara att bygga på lite solbränna, sen är jag snyggast i byn . ha ha!

Snart


Jag var inne en snabb vända på Boan innan och köpte lite blekmedel. Så alldeles strax ska jag sätta igång med det :)

För en stund sen.



Detta var verkligen SUPER gott, och jag ska lätt göra om det fler gånger :)
Ni kan hitta receptet inlägget nedanför.

Middagstips!

Jag hittade för ett tag sen en blogg med många recept på bakelser och matlagning. Kolla in hennes blogg här.
Och jag hittade ett recept som jag tänkte göra idag, om tiden räcker till. Timjankyckling.


Lånad av http://linneasskafferi.blogg.se

Kalla mig Törnrosa

Oj herre gud va jag sov länge idag! Vaknade vid kvart över tolv, men det var ganska skönt att sova ut lite :)
Så, vad händer idag? Inte allt för mycket alla fall. Jag ska nog packa lite mer, troligtvis flyttar jag in i lägenheten denna veckan.
Nu har jag inget annat att skriva. Ciaao!

Ingen rubrik

Jag har varit lite off från bloggen dom senaste dagarna, men dom flesta av er har inte gett upp hoppet ser jag på statistiken :) Väldigt roligt att se.
Jag tänkte smälta in veckans bästa och sämsta här. Eftersom jag orkar bara skriva ett inlägg, sen ska jag nanna :)
Veckans bästa har varit min "mini-semster" till varberg. Det var skönt att komma bort från skåne, och jag fick träffa en underbar person :) Vad är bättre liksom?
Veckans sämsta är min stamning. Jag har haft problem med den sista tiden, jag blockerar mer än förr och det är verkligen jätte störigt. Countdown to Speecheasy ;)

Eftersom våren har kommit och sommaren står bakom hörnet, så ska jag lägga i lite blekmedel i håret. Lugn ! Jag ska inte bli blond som förra våren. Man lär sig efter sina misstag :P Jag ska bara slinga håret lite så att det blir lite ljusare, jag känner för det nu. :)

Eller jag kanske ska bli rödhårig igen?


2008.

Nu ska jag kolla på The Parkers, sen blir det sängen. Förresten, vet ni nåt bra ställe där man kan hitta billiga böcker?
Hoppas ni har haft en skön söndag. Go natt !


Camilla 23år!

Jag är verkligen inte på humör idag att skriva, så jag tänkte att bilder säger mer en tusen ord, det räddar mig ;)
Festen var jätte trevlig igår, som man alltid har med tjejerna ;) Sen på kvällen åkte jag och lotta ner till Celtic baren, tack benny för du körde oss. :) Men där nere var ganska dött. Vid halv två tiden gick vi hem till Johannes och käkade mackaroner med smör och ketchup :D ha ha!
Lotta och jag har verkligen varit jätte sega idag. Vi vaknade vid tio tiden.. satt i soffan och snacka till tolv, gjorde oss iordning och körde till svampa grillen vid tre tiden. Sen körde vi ner till gun's och åt en glass :)
Lite kortfattat, men nu får ni titta på bilderna istället :)



Dagen efter på svampa grillen.

Hemma igen :D

Har ni saknat mig? I hope so :P ha ha!
Jag vill bara berätta att alla er som undrar: Nej, jag åkte inte till varberg för att träffa en kille som jag har pratat med över på nätet. Jag åkte till en person som jag har känt minst i tre år, im done with network-guys.
Alla fall, jag tänker inte berätta varför jag åkte upp dit, vi kan kalla det för en mini-semester :P Ni som undrar kan ju ringa.
Jag var alla fall i en by utanför varberg som hette skällinge (skäll-inge.. haha!) Där uppe var många konstiga namn som skärte och djurarp :P haha! Jag har haft jätte trevligt där uppe, dessutom var där typ 20grader så jag fick lite färg om kinderna :D Så medans ni har haft kalla vindar här nere i skåne så satt jag på en yttertrapp och sola :D Och så grilla vi och drack lite cider, mumsigt :)

Åh! Jag måste bara berätta. När jag var i Malmö station när jag skulle hem, så gick jag in i stora hallen som att kolla tågtiderna, och så stannar Tele2 försäljare mig och säger att jag ska ha en bonus för att jag har tele2, visar sig att jag ine fick nån. Alla fall, när jag skulle säga Olsson så fick jag inte fram det, så jag grabbar tag i hans penna som han håller i (dessutom såg killen bra ut, pinsamt värre) och skriver olsson på hans papper och säger "Jag skriver det i stället, jag stammar så jag fick inte fram ordet" Så hade jag stått och kämpat i några sekunder med ordet och så kan jag säga dessa två meningar utan större problem. Helt sjuk! Killen blev lite chockad, men han log och förstod :)

Nu ska jag göra mig lite iordning, sen ska jag in till lotta och göra mig mer iordning :P Sedan ska vi på 23-årsfest hos Camilla :D Yeeah! Jag tänkte att jag skulle ha mitt linne som jag köpte på gina, om jag ska ha leggings eller jeans, det har jag inte bestämt mig om än :)
Vi hörs imorron gott folk! Ciiiaaaooo.


Varberg

Nu är jag i varberg, eller jag kom för en stund sen. Men har tittat lite på tv :) Och nej, jag tänker inte skriva ut varför jag är här :P Ni nära och kära kan ringa mig.
Jag kommer hem på lördag, jag får se om det blir mer bloggning än detta.
Ha det bra!

Hejdå Skåne

Om en liten stund så sitter jag på tåget till varberg. Jag vet inte om jag kommer blogga när jag där, men det märker ni :) Jag kommer hem på lördag, för jag ska på födelsedagsfest på kvällen ju ;)
Ha det nu så bra gott folk! Ciaaoo!


Jobba jobba jobbbaaaa

Solen är framme och vinden blåser ganska mycket :)
Nu har jag duschat och ska göra mig iordning.
Det blir nog varberg idag om jag hinner hem i tid :P
Det blev ett mycket kort inlägg, men jag är lite stressad .
CIIIAAAAO!


Vill man så vill man.

Nu har jag hämtat jocces bil så att jag kommer till jobbet imorron, tack så mycket :) Verkligen jätte snällt.
Jag är ganska trött, så jag ska lägga mig vilken sekund som helst.
Kanske varberg imorron?
Go natt gott folk!


Drömmer mig bort.


Shopping :)

Ja, det blev lite shopping för mig och lotta idag :) Men egentligen bara smågrejer för mig. Och såå klart chailatte med en grillad kyckling sambal, (som vi blev mycket besvikna på idag). Plus att lotta spottade latte på mig ! :P ha ha! nej, men nästan ;)
Nu är jag så himla trött så att jag skulle kunna sova några timmar. men jag får väl vänta lite till ;)






Gina Tricot 199kr.


Fynd! Gina tricot 124.50kr (kostade 249kr.)


Och lite klämmor på h&m.

Outfit


Nu drar jag ! Ciaao.

Onsdag

När man väl kan sova en timme längre så går det inte. Jag vaknade klockan sju jätte pigg, men jag låg i sängen till klockan nio. Sinnes :P
Idag blir det Nova Lund med Lotta, vi som alltid är där. Jag längtar efter chailatten ;)
Nu ska jag ta en snabb dusch och göra mig iordning. Ciao!

Gutten nach

Nu ska jag nanna! Go natt.

Tvspel



Jag spelade Banjo och Kazooie innan :D Gud, så länge sen jag spelade det. Vi här i familjen var helt besatta av det ett tag :) Det är många år sen nu. Men det var tider :) Jag hoppas att vi köper det imorron!

Annars har väl inget annat hänt. Jo en sak, men det är inte säkert än :)

En dag med mamma och lotta

Jag och mamma körde in till Simrishamn för att besiktiga bilen och det gick smärtfritt :) Sen kom Lotta och skulle besiktiga hennes bil, jag fick köra in den för hon vågade inte ;) haha!
Efter det så körde vi ner till stan och tog en snabb lunch. Lotta skulle jobba så hon behövde köra rätt fort. Jag kan ju säga att jag har inte druckit kaffe och ätit kaka så snabbt som jag gjorde då :P ha ha! Men vi fick kaffe alla fall.
Sen gick jag och mamma ner till hamnen och fotade lite, det blev några bra bilder :)
Efter det så körde vi in till Tomelilla, jag behövde gå in på arbetsförmedlingen, sen posten. Och det blev en runda på Boan, hittade mycket och billiga grejer :D

Här kommer lite bilder

Denna pizzan smakade bara vitlök och den va ganska flottig. Minus poäng. Men bra ugnstekt.



Vilka kanon bilder ;) HAHA!


Man skulle kunna tänka sig att detta kalaset gick på 3-4hundra kronor, men det kosta 61kr :D Dock inte med skorna. Allt utom skorna och lotionen kostade tio kronor stycket. Jag tyckte att jag gjorde riktiga fynd idag :D
Jag köpte; 6pack snapsglas, två pack glasunderlägg (5kr st), 6pack av nån sorts glas, 2pack fat som man kan ha choklad och skivad frukt på t.ex. och hudlotion.

Outfit


Den ultimata outfit-posen

Vi ska alldeles strax åka, när mamma är klar och det kan ta hundra år iofs :)
Det är ganska skönt att man kan gå med sina pumps utan att frysa :) Mina snickers början sjunga sin sista refräng .
Vi hörs senare ! Ciiiaaao.

Tisdag

Åh, idag ville jag verkligen sova till klockan två på eftermiddagen. Min träningvärk har bättrat sig lite, det var så illa igår att jag knappt kunde torka mig i röven. HAHA!
Min dator bara la av så där spontant igår, först blev skärmen svart sen stängdes flygplanet av. Jahaa, sen kan man inte få igång den igen. Så man är tvungen att dra ut ström sladden och låta den va en stund. Men jag skulle ändå lägga mig, men jag hann precis inte säga hejdå till dom jag snacka med på msn.
Alla fall... nu ska jag göra mig iordning, sen ska mamma och jag in till simrishamn och besiktiga bilen. Lotta kommer också sen, för hon har bokat tid. Sedan ska vi ta en fika nere i scchhhttaaan :P ha ha! Och köpa LiebFrauMilch på systemet :D

Jag skriver nog nåt innan jag åker. Ciaaao!


Minnen.

Dagen har bestått av gamla minnen tycker jag :P Först med spelet pacman som man spelade för hundra år sen. Mamma lånar min gamla mobil och där var gamla sms från min dåvarande kille. Egentligen inga gulliga sms, bara dryga. "Snälla, svara" "Varför svarar du inte när jag ringer?". och varje sms sluta han med Älskar dig jätte mycket, och jag menar verkligen varenda! Såna dryga sms.

Jag ska alldeles strax gå lägga mig, är ganska trött.
Imorron ska vi besiktiga bilen, sen blir det nog lite fika också därefter.
På onsdag blir det nog sisters-day med Lotta, det var länge sen :) Blir antagligen Nova lund, behöver ju lite nytt till helgen festligheter.
Vi hörs imorron, hoppas ni har haft en bra måndag! Go natt !


Just nu.



Spelar jag och Lotta pacman :P

Några bilder från vånga




Misslyckad grillning ;)


Våren är här!



Gud va jag är shoppingsugen :) Men på onsdag blir det nog lund med Lotta . Det var länge sen :D

Sovmorgon!

Jag gick och la mig lite senare än vad jag hade tänkt mig, så därför vaknade jag inte förrän klockan elva idag :P Men jag satte klockan på åtta, så jag hade tänkt att gå upp tidigt :)
Jag har en atans träningvärk i armarna, skulderna och nacken. Det är hårt att köra hjuling, men jag längtar till nästa gång :D och den 16 maj ska vi köra på vägarna lite. Runt sjöbo områden om jag inte har helt fel för mig. Mer info om det senare.

Nu ska jag göra nåt vettigt.. kanske gå ut i det halv soliga vädret? Hmm.
Hörs senare ! Ciao.

Damm och en dö groda. - Vånga 12/4-09

Gud, vilken rolig dag jag har haft :) Dagen började med att Markus hämtade mig och pappa, så körde vi in till Tomelilla och hämtade Markus maskin, Catrin och Baz.
När vi var framme i Vånga så började Markus köra nästan direkt. Pappa och baz hade inte med sina maskiner, så vi tittade mest på. Men det var jätte roligt att se folk som försökte köra upp för dom branta backarna. :)
Vi hade jätte otur med vädret när vi kom dit, det var mullet och kallt. Men mot middestid så kom solen fram och värmde oss :) Sen körde vi till Vånga kiosk och käkade lite lunch i solskenet. efter det var det tillbaka igen och titta på alla galningar :P
Ha ha ! Min och Catrins kissepaus. Vi skulle gå och kissa, men eftersom vi var i en grushål så fanns där precis ingen toalett, så vi rotade fram lite papper i bilen och gick lååångt in i skogen för att ingen skulle köra förbi och titta på våra rumpor . :P
Efter att stått hela dagen och tittat på när alla andra körde så blev man ganska sugen själv. Där var även jeepar och valpar som körde och lekte, så vi frågade nån som körde en valp om vi fick åka med en runda. Och jag måste säga att det var det galnaste jag har varit med om :P Men kul va det! Och ibland bad man till gud . ha ha! Vi åkte upp för branta backar och ner igen, och in på smalaste vägarna och ner i en stor vattenpöl. Kul som fan, har nog inte skrattat så mycket på länge :)
Sen körde jag en annan maskin som var soft som fan. Jätte stor, men skön att köra. Arbets/lek-maskin kan man säga :) Där var också en sexhjuling som man kunde provköra :P haha! Den såg ut som en larv :P Jag och Catrin körde, och jag fastade två gånger! Det var skit svårt att backa med den eftersom det inte alls var som en vanlig fyrhjuling. Den hade spakar som styre typ :P
När Catrin fick pröva TBG:n så fick jag köra Markus quad eftersom hon inte ville köra själv. Men vilket helvete jag hade när vi skulle backa och greja. ha ha! Det var ju inte alls som på pappas gamla kinapuff och jag höll på att bli grek :P Och när vi skulle köra ner för en brant backe så fastnar jag halv vägs! (höll dessutom på att flyga av. ha ha!) En kille stanna och fick loss mig, tack så mycket. Sen blev jag sur så jag körde och sprätte lite :P ha ha!

Det har verkligen varit en jätte rolig dag och tacka gudarna för att Catrin följde med :D hi hi. Partners in crime ;) he he.
Vi kom egentligen hem vid fem tiden, men jag har varit jätte trött och inte orkat att skriva nåt inlägg. Plus att pappas bilder har krånglat, så jag har inte velat göra ett inlägg utan bilder. Men jag lyckades få en bild, så jag var tvungen att skriva nu ju ;) Bättre sent än aldrig eller hur?


Ingen jätte bra bild eftersom det är fotat med mobilen. Kameran dog efter en kvart så vi hann bara ta några bilder :/
Detta är då arbets/lek-maskinen som var så jävla härlig att köra. Den heter TBG, är en 525kubikare om jag inte har helt fel för mig :P he he.
Fler bilder kommer senare.

Där var en knatte som körde en liten 50kubikare. Pågen var nog fem år eller nåt och hade en mini-maskin, men jävlar var han körde. Det såg så sött ut :D hi hi!

Nu ska jag snart gå lägga mig tänkte jag. Är ganska trött som sagt :)
Go natt gott folk!

Uppe före tuppen

Oj då.. jag är uppe före klockan sju. Kryss i taket :P Men jag blev väckt av en full mamma inatt. Schysst! In kommer spriten och vettet åker ut.
Nja, det finns väl inte så mycket att skriva. Det är väldigt dimmigt ute, så jag hoppas det klarnar upp senare. Jag ska alla fall ta med extra kläder ifall inte solen skulle titta fram, eftersom vi ska vara ute hela dagen.
Vi hörs senare idag, eller ikväll. Ha en bra söndag!

Go natt !

Påskmiddagen var såå klart jätte god :) Jansson blev perfekt som i julas. Tyvärr blev det inga bilder under kvällens gång.
Nu har jag precis kommit hem, har lämnat av resten av familjen på fest :P Egentligen skulle jag också med, men jag hade verkligen ingen ork eller lust.
Imorron blir det ännu en dag med fyrhjulingar. Vi ska till vånga och titta på när folk busar med sina maskiner. Så det blir en tidig morgon. Ska redan åka hemifrån halv åtta, och ska vara där hela dagen. Kameran åker med alla fall :D hi hi. Och det blir ingen bloggning förrän jag kommer hem, och jag kan tänka mig att jag kommer hem närmare kvällen. Så att ni vet om det :)
Nu ska jag lägga mig, hoppas ni har haft en bra lördagskväll :D Go natt !


Just nu



Lagar jag köttbullar.

Glad påsk!



Jag bor i en resväska, fortfarande. Nåja, nästa vecka ska dom börja på lägenheten, så efter det flyttar jag. :P
Det blev verkligen en sovmorgon för mig. Jag vaknade vid åtta, men kände att jag kunde nog sova en timme till. Oja, klockan blev nästan elva när jag vaknade igen :P he he. Så jag gick och duschade, för pappa hade min internetsladd så jag kunde inte komma in på nätet ändå.

Idag blir det påskmiddag! Jansson och rågbrödet är klara, sen ska jag göra köttbullarna! :D Muuuums!

LOVLEY! Nu har jag inget ljud på skit-datorn heller! AAAAAAH!

Trött och åter trött.

Jag är ganska trött och ska gå lägga mig tänkte jag. Typiskt också att inte mina bröd har blivit svala än så att jag kan lägga dom i påsar.. Ajja, skit samma då.
Jag är inte så party sugen heller, det är ju standard att festa på påskafton hos TH, sen dra till tingvalla. Men jag känner för varken eller, jag vill bara va.

Hallå Jansson! :D


"Farfars rågbröd"



En väldigt trött Pauline som ska alldeles strax nanna.
Go natt !


Present för att flytta ut?

När jag satt här och titta igenom mina inlägg på min blogg medans min bröddeg jäser, så insåg jag att jag har ingen kamera när jag flyttar hemifrån gång nr2. Okej, jag har faktiskt ingen nu heller. Men jag får låna mammas. Sen kom jag på att jag kan få en kamera i "flytta-ut-present" HAHA! :D Eller om jag inte får en kamera så flyttar jag inte! Ha ha ! Nej, så bortskämd är jag inte.. Dock får jag ta det som det kommer, och tjäna ihop till en egen kamera :)


Eftermiddagen med bilder


Pappa håller snabbt på att sätta på det sista hjulen. Våren är här och då ska sommardäcken på :)


Även saab-fäljarna :P


Pappas hjuling fick stå ute och sola lite :)


Innan mamma och körde för att handla så körde vi till hundutställningen och hjälpte en vän i fem minuter.


Sen körde vi in till Tomelilla, först tog vi en pannbiff i bröd på Bertils. Jag vet, syndare. Mamma sa hela tiden Reimans till Bertils, snacka om att hon var yr idag :P Och när hon sa huset så menade hon zooshoppen.
Och så körde vi till lägenheten och sa hej till Tessan och Alicia. Är inte mitt gudbarn söt som sin moster? ;)

Hallå Jansson!


När vi kom hem igen så startade jag direkt med Jansson, visst ser den smarrig ut? ;) he he. Men mina händer luktar fisk nu.. usch! Tur att jag inte ska ut ikväll :P haha!

Nu ska jag försätta med mina bröd. Jag fick tydligen inte göra mitt påskgodis av mamma, men jag tänker göra en kanelkaka alla fall! Så det så! hahaha :P

Dagens outfit.. Länge sen :P


Våren är här.

Det var verkligen länge sen jag satte in en dagens outfit ;)
Jag älskar min dator för den är fucked up, hela bilden är avlång, men däremot ser jag smalare ut ;) ha ha! Men det är ju bara på min dator tyvärr. :P
Nu ska jag och mamma köra in till tomelilla och handla påskmat.. Egentligen ville jag ha detta klart i förmiddes, men pappa hade bilen. Och mamma fick inte tummarna ur röven förrän nu. Typiskt va? :P
Vi hörs senare ! Ciao.

Gamla tider :)

Jag såg på Carols msn att hon lyssnade på Christina Aguliera - Genie in a bottle och började tänka på en parodi-låt som jag och Carol lyssna på mycket för 6års sen. Det var nämnligen min dåvarande pojkvän som hade spelat in denna låten med en annan text.

Im a hooker around the corner baby, my pimp says Im fat and lazy.
Im a hooker around the corner baby, come come, come and pick my up.

ASG! Shit vilka tider :P he he.


Så här såg jag ut på den tiden :P

Upp och hoppa!

Herre guud va jag somnade tidigt igår. Vid nio tio tiden, sen sov jag oavbrutet till klockan fem imorse. Trodde först att jag skulle upp och jobba :P ha ha! Sen somna jag om och vaknade vid sju, låg och drog mig och gick upp vid kvart i åtta ungefär.. Perfekt :)
När jag skulle gå ut med Izzi kom jag på att jag har packat ner hennes sele och koppel nånstans. Så jag började leta, men det fanns inga hopp. Som tur hittade jag nåt annat koppel som jag kunde ta på henne. :) Det märktes att hon inte har varit ute och gått på ett tag. Efter 200meter fick jag släpa med henne :P ha ha! Min älskade Izzi :)

Naturligtvis har pappa kört iväg med bilen (i ett bra syfte, han ska nämnligen laga fanskapet). Men jag skulle ju in och handla så att jag kunde baka hela dagen, så att jag är sysselsatt. Man är ganska strandsatt här i Lunnarp, nja här finns tåg och buss :P he he..
Jag ska ringa mina kontakter och se vad jag kan göra.

Hörs senare ! Ciao.

Gott folk

Jag är snuskigt trött. Jag funderar på om jag ska gå lägga mig om en stund. Så kan jag gå upp tidigt imorron och göra vettiga grejer :) Låter bra va?
Jag har ganska mycket jag ska göra imorron faktiskt. Jag ska handla hem påskmat, baka bröd, göra jansson, baka påskgodis, eller kakor? Men jag tycker det är kul, så det gör inte mig nåt faktiskt :)
Vi hörs senare om jag inte kan sova av någon konstig anledning (?!) eller imorron.
Go natt ! Ciao.


Back in Lunnarp!

Anledningen för att jag inte har bloggat förrän nu är för att när jag kom hem igår så orkade jag verkligen inte sätta igång min tröga dator, jag ville bara sova.
Sen har jag jobbat hela dagen. Ställde klockan på fem, och körde hemifrån halv sju. Det har varit full rulle hela dagen, jätte kul har det varit men jobbigt mellan varven. Jag fick beröm av chefen som tyckte att jag var duktig, självklart sa han inte det direkt till mig utan sa det till min jobbarkompis i stil med "Hon är ju ganska duktig". Så jag hoppas att jag får jobb där i sommar ;)
Jag slutade jobba halv fyra.. (herregud så många timmar), så körde jag och hämtade pappa, sedan körde vi till Otto Ohlosson för att hämta en bildel till saaben, och så tittade vi på fina bilar ;) Där va en Cadillac som är baserad på Saab, sinnes :P Men sinnes snygg va den :D

Alla fall, känns konstigt att vara hemma igen. Men jag har inte saknat min ooootroligt tröga dator! Jag hade visst glömt hur trög den va. AAAH! Och fullt med lådor och sopsäckar har jag i mitt "tv-rum". Kanske ska placera som en annanstans?

Nu ska jag äta, hade inte tid att äta på jobbet..


packat och klart.

Nu äntligen har jag packat klart allting och här ser fräscht ut i lägeheten. Schiesse vad mycket grejer jag har med mig :p Skulle kunna tro att jag skulle vara här i en månad :p he he..
Jag hoppas att dom kommer hem snart, för jag ska åka hem vid tio tiden. Ska ju fortfarande börja jobba klockan sju imoron bitti.. bläää! jag hatar att gå upp så tidigt.

jag börjar bli trött nu också.. ska kanske sova lite? he he.. Nej, jag ska titta på Du är vad du äter.
Ciao!

----
Precis när jag hade publicerat detta inlägget så ringer lotta och säger att dom har landat och kommer hem om tre kvart. Loooovley! Hem och sova :D ha ha!

Påsk!

På lördag ska vi fira påsk med middag. Jag ska naturligtvis göra min utsökta Jansson, och det blir väl jag som göra köttbullarna också ;) Jag kan tänka mig att mamma inte har handlat hem nåt, så vi får säkert inga prinskorvar i år.
Jag funderar om jag ska göra nåt godis också? Jag ska nog göra mitt goda rågbröd alla fall :D Oj, vilken fredag jag kommer få :) Plus att jag ska träffa marre för att färga hennes och mitt hår. Det får nog bli för förmiddagen då eller kvällen. Plus att jag ska jobba tidigt imorron, så jag kommer säkert vara supertrött.

Nu sitter jag här i min mysdress och turban på huvet. Ska göra iordning håret snart, tänkte att jag skulle våga det så jag är lite fin till jobbet imorron ;) mohaha.!
Ciiiaaaoo!

Silikon?

Jag har läst Kissies blogg att hon ska göra en bröstoperation. Seriöst, tjejen behöver inte större bröst.
Min kompis gjorde en bröstförstoring förra året, hon hade storlek A, så det kan jag förstå. Jag skulle också vilja förstora mina bröst sen när jag har gått ner mina kilon, för då kommer jag också ha små och hängiga bröst.
Visst, varför vill man ha stora bröst? Enligt mig så tycker jag det är snyggt, vissa passar i det och andra inte.

Vad tycker ni? Är det okej att göra en bröstförstoring?


Nej, jag vill inte!

Usch, nej jag vill inte åka härifrån. det var så skönt att bo här trotsallt. hm, men jag vill till min lilla izzi, gud va jag har saknat henne !
Och satan va det är tråkigt att städa och packa idag. Beror det på vädret kanske? Solen är inte framme, och det verkar som att den inte kommer fram idag heller. Tråkigt värre.
Nu har jag alla fall städat köket, tv-rummet, lite av sovrummet, så nu är det bara toaletten kvar. Men det gör jag efter att jag har duschat så slipper det bli smutsigt igen :p
Undrar om jag orkar torka golvet också?

lunch!

Nu ska jag käka lite lunch, det bli nudlar. Hade hellre krängt i mig en bakad potatis med nån fett sliskig kyckligröra. Men sån lyx får man inte på detta stället :p ha ha!
Sen ska jag samla ihop mig och börja städa. Storfolket kommer ju hem ikväll. :)
Ciao!

Lista !

Hittade denna lista på Chanetts blogg.. Fast jag tog bort några frågor :p

Du är kär nu - Nej, män är svin.
Du har sårat nån så de börjat gråta - Ja, det har jag.
Nån har sårat dig så du börjat gråta - många gånger.
Du har haft ett förhållande som varade över 10 månader - Ja
Du har haft ett förhållande som varade över ett år -  Ja
Du har haft ett förhållande som varade över två år - Nej

ÄRLIGHET
Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra - ja, några gånger :p
Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra - Ja. många gånger.
Jag har smygit ut utan lov - hmm, jag vet faktiskt inte.. tror inte det.
Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar - oj, många gånger.
jag har en hemlighet som ingen vet -  Tror inte det faktiskt.

DÅLIGA TIDER
Jag har druckit alkohol - Ja
Jag dricker mig berusad minst en gång i månaden - Ja
Jag kan inte svälja piller - Jo, det kan jag. Alltså typ medicin, alvedon  :p
Jag har anorexia och/eller bulimi - Nej, aldrig haft.
Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det - Nja, det har jag nog gjort.
Jag har vaknat gråtande - Ja
Jag har somnat gråtande -  Ja det har jag gjort.

DÖDEN
Jag hatar begravningar - Ja, det är inget kul.
Jag har sett någon dö - Nej, aldrig
Någon nära till mig har försökt begå självmord - Nej, feg utväg.
Någon nära till mig har begått självmord -  Nej, men försökt.

ERFARENHETER
Jag har tappat bort mig i min hemstad - HAHA! Jaa :p
Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas - Nej.. men skulle vilja :p
har sparkat en kille mellan benen - Ja, en olyckshändelse :p
har hoppat fallskärm från ett flygplan - Nej !!
har lekt sanning eller konsekvens -Ja vem har inte det?
har träffat någon från internet i det verkliga livet - oj, många gånger :P he he.
du har fångat en snöflinga med tungan - ja!
Jag har ätit sushi - Nej, men skulle vilja testa.. inte för att jag tror att det är gott :p Eller jag skulle vilja tycka att det är gott :p
Jag har åkt snowboard -  nej verkar farligt.

P-p-pa-pauline

Jag gick precis till boan för att hämta mina jeans. Förresten, snabbaste besöket där ever :p he he. Och när jag går dit så tänker jag när jag går fram och ska fråga efter mina jeans, hur jag kommer stamma, eller om jag kommer stamma. Sånt tänker jag alltid. Egentligen skulle mamma följa med mig, men hon fick förhinder.
När jag kommer fram till disken där jag ska fråga, så går allt galant, bara nån tyst upprepning. När han frågade om mitt namn så trodde jag att jag skulle stamma. Men icke, det gick bra det också :)

Ibland när jag inte vill stamma så har jag ett knep där jag drar ut på orden. Typ snacka tydligt och sakta (inte för sakta), och det brukar funka :) Det är ju samma att stammare stammar inte när dom sjunger. Har ni någonsing hört Orup stamma när han sjunger? Eller Marlyn Manroe (ja, felstavat?) Listan är ganska lång på kända personer som stammar. Bl.a Rowin Atkinsson (Mr Bean), Jonas Gardell, Gareth Gates.



Gå gärna in på Denna sidan och läs lite mer om stamning och annat smått och gott. :)

Onsdag

Guuuud så sent jag vaknar! Jag satte klockan på sju.. snoosade till åtta, låg i sängen till nio.
Nåja, nu har jag varite ute med gossarna och ätit frukost. Solen är borta idag :(

Gonatt!

Nu är det verkligen tid för mig att sova.


Hur va det nu med stamningen?



Jag försöker alltid med mina trick att inte stamma. Men ibland funkar dom inte, och det slutar oftats med att jag blir frusterad och sitter tyst en lång stund.
När jag var uppe hos min oma innan, skulle jag berätta en sak för Therese. Jag kan säga att stamma på nästan varenda-varannat ord, när jag skulle berätta en sak på två meningar. Visst dom andra satt tysta och vänta på att jag skulle komma nånvart, men det var så himla frustrerande och jag ville bara att det skulle ta slut. Det jag skulle berätta var: "Kommer du ihåg när du och lotta sprang ifrån mig när vi bodde i gärarp? För att ni skulle jaga rådjuren och jag hängde inte med" Dom här två meningarna tog säkert fem minuter och säga när en annan hade sagt det på fem-tio sekunder. Jag kämpade verkligen med dessa två meningar, jag pausade, tog nya andetag, försökte byta ut ord, jag gjorde chester med händerna. Inget verkade funka. Min kusin som är nåna år yngre än mig satt och kollade på mig med stora ögon, för han har nog aldrig sett mig förr. Men jag ville verkligen berätta dom två meningarna själv. Men egentligen önskade jag att nån hade kunnat säga det åt mig.

Påsk!



Som vi alla vet så är det påsk vilken dag som helst. Som vanligt håller jag inte reda på vilka dagar eller när det börjar, men det är väl på torsdag? Alla fall, på lördag blir det påskmiddag med familjen. och jag ska göra min goda jansson! Mmm, jag är inte så glad för jansson, men min är supergod ;) Jag ska se om jag hinner baka nåt påskigt :P
Jag älskar ju alla högtider och vill ha värsta brakarfest varje gång, och göra allt och mycket stort. Sån är jag :) Jag älskar ju att fixa med fester. Min 18års- och 20årsfest ordnade jag med själv. Gjorde maten, dukade, inhandlade allting. Superroligt :D Man kanske skulle bli partyfixare? ;)
Nu ska jag se färdigt på house, gå en runda med gossarna, sen nanna :) Det blir nog ett inlägg innan jag går till sängs.
Ciao!


Balsoum = Balsam.

Det var jätte trevligt hos oma, vi fick kaffe och paj. Mums! :)
Men det blev bara en stund, sen var jag tvungen att gå hem till gossarna igen.
Jag som tänkte att jag skulle städa idag, men det får nog bli imorron istället. Jag orkar verkligen inte nu :p ha ha! Lat som jag är ;)


Överkörd, men lever.

När Tessan skulle köra ut vagnen ur köket, så stod snuffe vid dörröppningen och åt, men han flytyade sig inte. Så Tessan körde över honom nätt och försiktigt så klart. Men han flyttade sig ändå inte :p ha ha!

Vi var på boan innan, jag hittade ett par nya jeans som jag ska till jobbet. För dom jag har är veeerkligen sönder! Så jag och mamma ska in där imorron och köpa dom :) Jag skulle behöva ett par skor också, men det får jag vänta med.
Nu har vi ätit, så nu ska vi ut med gossarna, sen ska vi upp till oma och dricka kaffe :)

Hörs senare ! Ciaooo!

"Åh nej, jag kommer stamma"

Dom här eviga tankarna om att nej jag kan inte säga detta, för då stammar jag. På nåt vis har det gått in i mitt huvet och stannat där att det är fel och fult att stamma. Att alla besväras av det, och därför ska jag inte prata, för att jag inte vill besvära andra.
På senare dagar i mitt liv, så har jag börjat tänka mindre av dom tankarna. Jag är den jag är, varför får jag inte vara jag, då om andra får vara de dom är? Nu har jag börjat tänka mer att det är jobbigt fysiskt att stamma, därför väljer jag ibland att inte prata. Jag spänner mig varje gång jag ska prata, för att rädslan är fortfarande kvar.
Jag stammar ju inte mycket. Men ibland kan jag blockera och inte få fram ordet. Mycket jobbigt.
Jag kan ibland undvika folk för att jag känner att det är en dålig dag och jag kommer stamma. Bara just för att det är jobbigt för mig. Det är egentligen jätte hemskt, för jag vill ju inte vara sån. Jag är ju egentligen en social tjej innerst inne. Jag har dumt nog fått stamning.

Jag tycker att stamning och tankarna går hand i hand rätt mycket. Om en person skulle säga något och jag helt plötsligt utan att tänka lägger en rolig kommentar, stammar jag inte. Men om jag tänker efter vad jag ska säga så stammar jag oftast.



Den 11 Maj kommer jag pröva speecheasyn. Håll tummarna för mig att den kommer att funka, lite alla fall. Det kommer underlätta mitt liv på så många sätt, så ni anar inte. :)

My love



I've giving you to much, I taking back my love.

Tisdag

Jag har börjar vakna sent, eller så är det Snuffe som sover längre :P he he. Jag vaknade själv av min väckarklocka kl 8, och snuffe börja gny vid halv nio. Jag har missat Vakna med The Voice i två dagar. Fan också då :P
Så vad händer idag? Jag tänkte att jag skulle storstäda här innan dom kommer hem :) Så slipper jag göra det imorron, kan jag ta det lugnt, eftersom jag ska jobba på torsdag. Jag börjar klockan sju! Sinnes ! Så det måste bli en tidig onsdag för mig så att jag sover ut. Jag åker ju hem på onsdag kväll, äntligen till min lilla Izzi :) Sen efter påsk helgen så flyttar till Tessan, om hon nu också flyttar in :P
Gud va jag var på dåligt humör igår.. Jag kände mig som Katarina Zymeriska eller vad hon nu heter. HAHA! :p Men så får man också vara ibland.
Nu bara svamlar jag en massa, ska läsa lite bloggar . Ciao!

Okej, sluta helt enkelt.

Detta var verkligen en måndag. Jag har precis suttit framför tv och krängt i mig den sista glassen som jag hittade i frysen, den var supergod ;) Men i alla fall, verkar som att alla överger mig idag. P är så jävla nonchalant så nu får det fan räcka! Och Carol hör man inte av, och man kan inte få tag på tösen! Har hon fastnat i den komplicerade duschen eller?
Visst, jag verkar jätte negativ idag. Jag vaknade faktiskt upp glad.. eller gjorde jag det? *tittar tillbaka i inläggen*. JA! Jag var glad i förmiddes! Jag upptäckte att jag hade minskat 5cm i midjan! Vad hände sen lixom?
Sen blev jag så himla trött, och jag har haft träningsvärk i flera dagar, bara för att jag har varit ute och gått så mycket.. kanske ska slow down a bit? Hell no, vila kan man göra i graven. Man lever bara en gång.
Plus att den jävlen som tvättade före mig lämnade kvar sin tvätt i torktumlaren ! För att jag ska kunna använda den sen, måste jag ta ur dennes tvätt. Jag hatar att ta i främlingars tvätt!
Nej, nu ska jag ta mig i kragen och lägga mig. Jag har varit ute med hundarna, så det är avklarat. Ska bara ställa in maten i kylen, sen kallar sängen på mig !
Jag hoppas på en roligare tisdag.


Hur "brighta" är killar?

Seriöst, tror killar att vi tjejer är tankeläsare? Eller att vi kan teletapi?
Och paranoida är dom också!
Fan vilken deppkväll detta blev då. Samma för linda och hennes vänner. Jag vill ha nåt snask..
Men seriöst, om man har bestämt träff och inte kan komma. Säger man inte till den andra att man inte kan komma? Eller bara för att man inte hör av den andra så ska man ta för givet att den inte dyker upp?! Alla med lite vett i skallen vet att man hör av sig om något ändras! AAAH! Jag blir fan knäpp.

Måndag

Tessan kom med Alicia till mig, och vi begav oss till lägenheten. Tessan kom med bilen, med massa saker som vi lämnade.. Packade upp lite och sen begav vi oss till torget och tog en hotdog där. Vi skulle egentligen ha glass. men vi var hungriga ju :p
Sen gick vi upp till oma och åt lite kaka och drack kaffe :) Så mysigt.
Efter det så gick vi hem till mig och åt lite korvstroganoff.. Där är fortfarande jätte mycket över, så det blir till imorron också :) hi hi.
Nu är jag så jätte trött att jag somnar..

Stör ej!

Fan va jag är grinig idag.. har gnabbat med Tessan flera gånger :p ha ha!
Jag uppdaterar senare... CIIIIAAAAAOOO!

Motion lönar sig!

Nu ska ni få höra :D
Här hemma hos Lotta och Baz finns ingen våg, så jag har inte kunnat hålla reda på min vikt. Men nu för en stund sen hittade jag ett måttband, så jag blev nyfiken på mitt midjemått. Och vet ni va?! Jag har förlorat 5cm!! Herre gud! Det är inte sant tänkte jag och tog ut måttbandet på 98cm (som Anna Skipper brukar göra ni vet). Omg. Även om inte 5cm är mycket, så är det mycket för mig. På en tjockis som jag så syns det knappt :P he he..
Snart kommer Tessan och Alicia, jag ska passa Alicia en liten stund, medans Tessan lånar mig cykel, kör hem, tar bilen och kör grejer till lägenheten. Under tiden ska jag gå med Alicia till lägenheten.
Snacka om att varenda muskel i min kropp är öm :p ha ha! Men det botar jag med lite motion ;) ha ha!
Nu ska jag sminka mig klart. Ville bara berätta den underbara nyheten :D


En liten sovmorgon.

Jag tyckte jag skulle få sova i lugn och ro till halv nio alla fall, men Snuffe tyckte inte det så han störde mig hela tiden. Men jag låg i sängen till halv nio alla fall! :P ha ha!
Sen gick jag ut en lagom runda med dom, och nu håller jag på att koka ägg. Jag kom på att jag köpte ju hem ägg för att jag skulle ha det till frukost. Bra att jag kom på det dom sista tre dagarna :p ha ha! Men sån är jag.

Ikväll tänkte jag göra korvstroganoff, jag vet en som kommer knacka på min dörr när hon läser detta. Hej Therese ;) he he. Men det blir med makaroner, för jag orkade inte köpa ris. Eller, hmm, kanske gör det senare när jag och Tessan är ute på vår dagspromenad.

Jag har verkligen ont i kroppen, typ träningsvärk. Men ändå är jag ute och går det jag ska. Är jag inte duktig :) Jag är ute och går minst tre gånger om dagen. Morgon, eftermiddag och kväll. Så gossarna har fått motion ska ni veta . Ja jag också :) he he.

Nu är snart mina ägg klara. Till äggen ska jag ta en fullkornmacka och ett glas yogurt :) ha en bra förmiddag!


Oj, ögonlocken trillar ner

Så himla trött är jag ! Jag fattar inte varför jag inte har gått lagt mig än.
Jag har varit ute med gossarna en sista gång, och jag ska nog titta klart på The Parkers. Sen ska jag nanna.
Go natt !


Veckan

Veckans bästa:
- Jobb.
Äntligen kunna jobba lite och tjäna pengar, även om benen värker på kvällen, så är varenda minut värt det.

-Solen!
Amen visst är det underbart att solen har varit framme i så många dagar? Jag hoppas verkligen att det blir mååånga dagar till :) Så att man får lite färg i anstiktet. Och promenaderna med gossarna och Tessan har varit underbara.

-ATV-träffen.
Helt spontant följde jag med på träffen som pappa hade ordnat med massa andra atv-raggare. Det var verkligen skit roligt och jag längtar till nästa gång :D Tack stumpen för att jag fick låna en hjälm :)

Veckans sämsta:
- Snesse (Snuffe och Cesse) sinnes förvirring när man är ute på promenad.
Okej, dom två gossarna är guld värda. Men när man är ute och går med dom så är dom Pain In The Ass. Jag har döpt dom till Pucko 1 och Pucko 2 :p ha ha! Snuffe stannar vid varenda stolpe, buske, mur, hus ja you name it. Och Ceasar ska jaga bilar.

- Ensam.
Det har varit jätte tråkigt att vara ensam på kvällarna. På dagarna har jag försökt göra mig sysselsatt och umgåts med någon. Men sen när man ska gå lägga sig så är det bara jag och hundarna. Jag är ju ganska van med andra i huset.

Söndag.

Vilken lång dag detta blev då. :P
Jobbet gick bra, vi hade att göra hela tiden. Vi hade ett sällskap på ungefär 30stycken och under tiden kom det andra också som skulle ha mat. Så det blev lite stressigt mellan varven, jag fick lära mig kassan också lite mer, så det var ju bra :)
Sen när jag slutade runt tre tiden, så körde jag till Carol, hon har ju fått en egen lägenhet. Den var verkligen jätte mysig, och toaletten var ganska rolig :p ha ha! Vi körde till Willys och hanlade lite mat, sen var jag tvungen att köra hem och släppa ut gossarna. Vi körde till Tessan och ställde bilen där och promenerade hem, nere i byn träffade vi på Tessan och Alicia och dom följde med oss hem, och då käkade vi lite kvällsmat. Det blev rester sen chili con carnen, där blev verkligen jätte mycket över, och jag har portionerat ut lite och frusit in.
Nu har dom precis gått och jag är suuuuper trött! Så jag ska slänga mig i soffan och glo på tv, kanske käka upp dom sista chipsen som är kvar också..  hi hi.
Vi hörs kanske senare, jag tror att jag ska lägga in veckans bästa/sämsta om jag orkar :p
Ciao!

Solen svek oss.

När jag vaknade märkte jag att inte solen tittade in mellan persiennerna, men nu verkar den smyga sig på ibland.
Jag har precis varit ute med gossarna. Det verkar som att Tomelilla är täckt med glasskärvor, så jag har fått göra en ny runda för att undvika det. Vill ju inte att gossarna ska få en i tassen :/
Nu ska jag slänga i mig en snabb frukost, sen duscha, sen köra till jobbet :) Hääääärligt !


Men fan också.

Precis när jag skulle gå ut med gossarna för sista gången så flög tanken i mig att jag skulle ju hämta Tessans bil så att jag kommer till jobb imorron. Fuck också, jag som hade tänkt att ta en liten runda och sen decka i sängen. Men nej då, så jag tog med mig gossarna till andra sidan av byn. Jag måste ju säga att min kondition har bättrat sig. Om jag skulle gå från lotta till tessan för tre veckor sen, så hade jag dött på halva vägen. Men nu är det inga problem, piece of cake ;) Fast det var kanske för att jag visste att jag skulle köra tillbaka sen ;)
På tal om det, så har jag ju inte kört bil eller nånting sen jag flyttade hit här ! Snacka om jag har saknat det! Och det var så härligt att kunna köra den lilla biten nu :p he he.. Det enda fordon jag har kört är cykel, och där får man fantamig trampa sig fram! :p ha ha!

Nu tänkte jag att jag skulle lägga upp lite bilder till från atv-träffen idag, så klart är det bilder där jag är med ;) ha ha! Sen ska jag lägga mig! Börjar inte förrän klockan tolv imorron, men jag vill ändå somna i tid, så att jag kommer upp i tid. Fast det är nog inga problem, jag har en speciallar väckarklocka. Snuffe :p ha ha!

Här kommer lite bilder. Kolla in pappas atv-forum.

Lite smått uttråkade? Njaa, väntar bara på att allt folket ska komma. :) Jävlar vilken J-Lo röv jag har! :P ha ha!


Ser ni mig längst bak? Nej, jag syns knappt :P



Hoppas ni har haft en trevlig lördag och tagit lugnt med spriten :) Ciao!

Min ögonsten

Jag kollade precis lite gamla inlägg här på min blogg och hittade ett videoinlägg med izzi, usch fick nästan tårar i ögonen. Saknar henne så mycket :(


Tidig lördag kväll kanske?

Jag är verkligen jätte trött, jag tog en paus från tv och skriver lite här. Jag tittar på Kalle och chokladfabriken, just bara för att Johnny Depp är med. Jag har redan sett filmen en gång innan, men jag tycker att Johnny är så himla bra skådespelare och han är suverän i denna filmen. Han tar på sig dom mest konstigaste rollerna, men det passar honom. Varför lixom vara normal? :p

Nu börjar filmen igen !


Bilder, atv-träffen 4/4




Jag och Elna




Gott med t-sprit korv ;) ha ha!

Se nu vad du missar Linda ! :p ha ha!


Helt så där, spontant.

Jag gick ner till träffen, där jag träffade på alla "atv-raggare". Elna var också där med hennes kille. Och hon försökte övertala mig att följa med, men jag menade på att jag hade ju ingen hjälm och där va Stumpen snabb på att säga att jag kunde låna en av hans. Jovisst sa jag på lite halvskämt. Jag hade inte duschat och jag var totalt osminkad, men rätt kläder hade jag på mig alla fall. Jag och stumpen körde och hämtade en hjälm och jag följde med :)

Det var så himla underbart och kul! Vi körde på landsvägen, förbi hammenhög, skillinge, simrishamn och sedan till gyllebosjön för att grilla. Men visst, det var lite jobbigt att sitta hela tiden, för man satt på helspänd hela tiden. Men det var ju så himla skönt, ett tag höll jag på att somna nästan :p ha ha!

När vi var i skillige så skulle Elna och hennes kille hem, så jag var typ den enda tjejen kvar sen. Ajja, det var snälla gubbar som va med :p ha ha! Jag ska lätt med nästa gång dom ska köra en sådan utflykt :)
Bilder kommer senare.

När jag kom hem så gick jag ut med gossarna, när jag var nästan klar så ringde tessan och frågade om jag ville komma ner i byn och käka glass med henne. Så jag tog med hundarna och gick ner, det gick jätte bra att vara i byn med dom, det blev bara en liten stund, sen börja jag märka att dom blev lite stressade.

Nu sitter jag här och ska baaara ta det lugnt. Det blir en lugn kväll, för jag ska jobba imorron :) äntligen. ha ha!


HAHA! Jag med min feta röv :p


Sovmorgon.

Åh, va det var härligt att sova lite längre! Även om snuffe hela tiden tyckte att jag skulle gå upp. Det är faktiskt lördag, det är tabu att gå upp före klockan åtta då.
Jag ska slänga i mig en snabb frukost, sen ska jag ner till lidl's parkeringen och titta på en massa atv:er. Pappa har nån "klubb" nu, som ska ha träff idag. Jag vill också med och köra till gyllebosjön och grilla koooorv! Om han hade haft den gule kvar så hade jag lätt kört med den :( Men jag får vänta tills jag har köpt en egen :p hehe.
Vi hörs senare ! Ciao.


Den passade mig underbart! Men okej, jag ska köpa en röd sen ;)

Go natt !

Nu är jag hemkommen från Tessan. Det var jätte mysigt :) Jag hade köpt med mig lite chips och dippa som vi mumsade på. Och så tittade vi på Talang, ja tessan fick titta mellan varven, för Alicia var lite svår idag på att somna. Men så är det att ha barn :)
Jag är verkligen döttstrött, så jag ska nanna. Go natt !

Hejdå!

Nu drar jag till Tessan och ska ha myskväll. Titta på Talang :)
Ciao!

Blinka blinkar

Oj, jag har inte skrivit på hela dagen :p Så kan det bli när man är upptagen.
Vid två tiden kom Elna hit, och vi körde till hennes lägenhet och röjde det sista. Sen körde vi till Tomelilla igen och tanken var att vi skulle fika på B&B, men dom hade tydligen stängt! Klockan fem på eftermiddagen, mycket dumt. Så vi stannade till på Gun's grill och köpte oss korv med mos. Ja, vad hände med min nya livsstil? Åt helvete, men så går det när man har inte har råd med grönsaker. HAHA!
Och nu har jag precis kommit hem efter en runda med gossarna. Det fick bli den långa rundan eftersom jag käkade korv med mos :P he he..
Så vad händer ikväll?


En yr sådan.

Jag somnade på soffan efter Vakna med The Voice så där efter nio.. halv elva ringer elna och ronny, och babblar en massa. Först ronny om atvträffen som pappa anordnar imorron, sen elna med att ta det sista i hennes lägenhet. Gud, jag blev så yr så att jag började säga alla ord i ordboken typ :p haha! Stammar på olika ord kanske? :p
Så nu har jag släppt ut gossarna, snuffe stod bredvid soffan, studsade som en studsboll och gnydde lite. Kanske störigt, men det är så han får sin vilja igenom. Förutom när han tigger mat, jag har faktiskt inte gett dom så mycket "extra" mat, det ar väl blivit en liten chipsbit och en bit bröd. Annars inte så mycket..
Snart är det lunch. Jag tänker ofta på mat, jag kan ligga i sängen när jag ska sova och planera vad jag ska äta dagen därpå. Beroende eller beroende? Mat är gott, och det har det alltid varit. Man kanske skulle öppna en resturang? Hell no!
Nu ska jag göra nåt vettigt, ska bara komma på vad :p


Vakna med the voice

Inte somna jag tidigt igår.. När jag kom hem efter rundan med gossarna så var det Gordon Ramsey, sen läste jag lite i boken, och precis när jag hade lagt boken och lagt mig till rätta så ringde Carol :p Så jag somnade nog inte förrän vid ett tiden :P

Nu sitter jag och tittar på vakna med the voice, jag älskar verkligen det programet. Jag tycker Sanna Bråding ska stanna som programledare, så slipper vi torra Josefine crawford . hi hi.

Jag ska nog sova lite till.. snuffe skulle tvunget väcka mig innan klockan sju.. blää.
Det är sol idag också!!


Trött som ett helt ålderdomshem

Men guuud! Jag ska säga er att jag ska gå en liten runda med gossarna, sen ska jag decka i sängen!
Jag somnade till i soffan innan. Men sen tyckte snuffe att han skulle ut och kissa, när han hade varit ute två timmar innan en jätte lång runda! Hunden stannar var fjärde meter för att kissa ! Herre gud..
Ja, jag får väl ta mig i kragen så att jag får sova inatt.

Såå varmt

Men jävlar va det va varmt idag.. Herre gud, jag sitter i bara trosor och linne nu..
Jag mötte familjen på torget, och pappa kom också med sin fyrhjuling. Sen gick vi till B&B och tog en fika :) Mums!
Efter det så gick vi en liten "strita" i byn :p
När jag kom hem så tog jag gossarna och gick en lång runda med dom. Så nu är jag helt slut ! Ska slänga mig i soffan.
Ciao!

your love



Jag har typ spelat denna i en timme.. grannarna blir väl snart knäppa på mig :p ha ha!

Soool

Tänka sig att solen håller i sig, och det verkar som att den kommer göra det hela dagen.
Senare blir det en runda med Tessan, alicia och mamma. Får se om jag tar med gossarna, bropå om mamma ska ta med sig en av hennes stora hundar.
Jag är snart klar med tvätten också, väntar på att den ska bli klar i torktumlaren. Har ju bara tid till klockan ett :) Jag har ingen erfarenhet av att tvätta i lägenhetshus, jag är ju så himla van att tvätta när det behagar mig. Men jag får väl vänja mig :)
Nu ska jag ta ett glas yogurt och slänga mig i soffan, jag har faktiskt varit vaken sen halv sju. Kryss i taket !


Redo för dagen.

Bajs också då.


Camen är knäpp fortfarande.

Jag är verkligen jätte trött, och skulle kunna somna vilken minut som helst. Men inte än, jag ska först tvätta klart och titta på Vakna med The voice.

Uppe med tuppen !

Men gud, är det sant? Är Pauline redan uppe? Va, har hon varit uppe i en halvtimme redan och gått en runda med gossarna OCH lagt in två tvättar? HALLELUJA!
Jag vill tacka Carol som ringde och väckte mig. Egentligen var det jag som skulle ringa henne klockan sex och väcka henne.  But, what you gonna do?

Förresten var det snorkallt ute. Det var frost på gräset. Det var så kallt att snoret frös till is, det var så kallt att avgaserna från bilen stannade kvar på vägen i en kvart. Det var så kallt att.. äsch skit samma. Det var svin kallt.
Men det bästa av allt, solen tittar fram :) jag hoppas att den gör det hela dagen.



Nu ska jag käka frukost :) Ciiiiiaaaaooo!

Underbart

Jag är verkligen glad nu, tack solen :) Jag hoppas du kommer tillbaka imorron.
Dessutom är jag ganska trött, så jag ska nog lägga mig tidigt idag. Jag satte upp tvättetid klockan sex, kanske lite dumt, men va fan då :p he he.. Jag är ändå uppe vid sju åtta när snuffe väcker mig. Kan ju inte skada att gå upp tidigt nån dag.
Nej, jag ska snart nanna.
Hörs imorron!


Solig dag

´Jag, Tessan och Alicia var i lägenheten och planerade lite. Fy fan vilket svinstia! Vi vill inte flytta in helt förrän där är vidgjort. Så det dröjer nog en vecka eller nåt.
Sen träffade vi på Jennie, Ann och Adde med barnen, stod en lång stund och snackade i solen. Sen var det egentligen tänkt att vi skulle till ica och köpa våfflor, men vi fastnade på torget, där vi träffade på massa folk. Sen kunde vi knappt slita oss därifrån, för det var ju så himla härligt att sitta där i solen. Chanette träffa vi också på och det blev ett långt snack med henne, vad annars? ;) he he..
Efter det så gick vi upp till oma, och nu sitter vi här och har precis druckit lite kaffe och käkat en liten kaka. Det blir nog snart mat, sen måste jag hem till vovvarna.
Hörs sen! Ciao.

Våfflor

Recept frasvåfflor, klassiska fraskvåfflor, våffelrecept
4 portioner
4 dl grädde
4 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
50 gram smält smör
2 dl kallt vatten eller mineralvatten
1/4 tsk salt
Värm våffeljärnet. Rör ut bakpulver och salt i mjölet och mjölet i vattnet. Vispa grädden hårt och vänd ner mjöl och vattenblandningen samt svalnat smält smör. Spara lite av smöret att smörja järnet med första gångerna. Lägg cirka 1 dl smet i järnet åt gången. Grädda 2-3 minuter. Lägg upp våfflorna på galler för sig eller servera dem helst direkt.

God förmiddag.

Usch va jag har ont i kroppen. ! Det är inte träningsvärk, men det känns att man va ute och gick i en timme igår. Göra samma sak ikväll Tessan?
Som vanligt somna jag inte förrän ett inatt, jag får helt enkelt sluta med att titta på The Parkers så sent. Blää!
Det är tråkigt väder idag, småregnar och allt är grått. Jag vill ha soooool!
Grannen till höger har undvikit mig sen jag kom hit. Schysst va?! Vi som brukade vara "so close" :p ha ha!
Jag vill pröva sushi, jag tycker det verkar gott.. Men jag tror verkligen att jag inte kommer tycka om det. För det första äter jag inte skaldjur, och så gillar jag inte råfisk :P Så det sket sig ! :P

Just det, det är det 1:e april idag. Dagen då vi skulle flytta in till lägenheten. Det blir nog fördröjning med det eftersom hyresvärdenär dum i huvet ! Så jag flyttar in nästa vecka istället.
Och sen ska det luras idag :D haha! Jag har bestämt mig för att jag ska lura någon rejällt! För det har ja ladrig lyckats med :p Antinge kan jag inte hålla mig för skratt eller så tror inte personen på mig :P he he... Jag blir lurad hela tiden, men jag är så blåögd att jag tror på vad alla säger :)

Nu ska jag försöka hålla mig vaken. Jag gick upp vid åtta och gick en liten runda med S & C, men när jag kom hem igen så la jag mig i sängen igen. Sov till halv elva, och inte har dom en kaffekokare så att man kan koka kaffe och bli pigg :p

RSS 2.0