20 Juni 2013

Tänkte bara skriva här snabbt. Det har varit full rulle idag, har packat och inhandlat det sista inför midsommar. Jag hoppas på en lyckad kväll :)
Helst av allt hade jag velat vara ledig idag, men tyvärr måste man jobba. Jag är ledig imorgon, vilket jag är överlycklig av! Eftersom aftonen är då, faktiskt så är jag ledig hela midsommar helgen. Kryss i taket!
Nä, nu måste jag göra det sista. Ciiiao!

18 Juni 2013

Jag har börjat med något jag har längtat efter, gå promenader :) Jag måste verkligen få upp min kondis. För två år sen kunde jag springa fram och tillbaka mellan 30 olika gäster själv, nu kan jag inte ens gå upp för trappor. Så jag börjar mjukt med 20minuters promenad, sen tar jag lite yoghurt och nötter till frukost. Måste skära ner på bröd och sånt, min mage är ju uppsvullen hela tiden.
 
Igår var jag helt utmattad, somnade på soffan med lampan, tvn och datorn igår. Jag väntade på att baksmällan 3 skulle ladda upp, men jag hann att somna innan dess. Jag har ju fortfarande inte sett slutet på den! haha!
 
Snart ska jag ta på mig bikinin och köra till Lotta och sola lite, så klart gick den i moln nu ;)

17 juni 2013

Snart är min lediga dag slut. Det känns så jobbigt när man tänker "Bara imorgon också, sen ska jag jobba igen". Jag tycker om att jobba, men just nu känner jag mig så stressad i huvudet så jag känner att jag hade behövt att vara ledig längre än två dagar.
Nu ikväll körde jag in till Ystad. Krängde lite på McD för att jag inte orkade laga mat, seriöst så är deras äpplejuice skit äcklig! Eller ja, det är inte deras egna, men ändå. Sen körde jag till Elna, hon fick hjälpa mig att fickparkera. haha! Jag är skitkass på sånt. Sen gick vi ner till Öpkiosken och köpte mjukglass, snacka och lite så.
 
Jag är så frustrerad, jag vet inte vart jag ska ta vägen. Ska jag skratta eller gråta? Skrika rakt ut i luften?
 
//Förvirrad tjej.

If I treat you like you treated me, you would hate me.

Jag undrar.. jag satt i soffan när jag kom hem från jobbet, och funderade hur du tänker egentligen? Och hur tänker jag? Jag fick inget vettigt svar av mig själv. Det tar på mina krafter hela tiden, jag går och tänker.. funderar, oroar mig, blir rädd. Så fort jag märker någonting så får jag klumpen i magen.
Jag orkar inte längre. Jag skiter snart i detta företaget.

15 Juni 2013

 
Back to the darkside! Mohahaha! Nä, jätte fin i håret blev jag! Så nöjd. Jag trivs bättre i mörkt även om det är fint också med ljustbrunt, som jag är född med ;) Det var första gången ever som jag färgade håret hos en frisör och det var skit kul faktiskt! Man kände att man verkligen blev omhändertagen. Så nu är jag fast och kommer aaaaldrig mer färga mitt hår själv :)
 
Efter det så körde jag till boan och köpte lite gardiner till mitt vardagsrum. Av någon konstig anledning är jag inne på grönt. Jag har aldrig gillat det innan, men jag antar att jag vill ha in naturen kanske? :P Det är ganska lugnande, vilket jag behöver.
 
Vid nio tiden bestämde jag mig för att åka in till Ystad för att träffa Elna på en snabb drink. Blev att jag fick byta om snabbt och springa ner till tåget i högklackar. Inget att rekomendera! Fan va jag fick ont i benen :P Det var skit länge sen jag åkte tåg också, och som vanlig stressar man till tåget för att köpa biljett men inte fan kommer där en kontrollant och kollar den! Ja, dom har ju skärt ner på personalen, men ändå!
Vid perrongen i Ystad hade dom tydligen satt upp en grillkiosk, passa mig perfekt eftersom jag inte hade ätit någon kvällsmat. Så det blev snabbt att beställa mat, sen bege sig till Elna.
Väl hos henne så tog vi en drink och begav oss ut. Ronny följde också med eftersom han inte ville vara själv tydligen, så vi gick ner till Soft och tog en cider där. Värsta grejen hände där också. Mitt i allt ser jag att två killar börja bråka några bord bort, och helt plötsligt börjar slåss och ordningsvakter kommer in och drar ut honom och råkar putta ut hans flickvän från trappan så hon ramlar ner på marken och börjar gråta. Herre gud, varför kan man inte bete sig när man är ute? Glas föll ner på golvet så personalen fick börja sopa där på heltäckningsmattan. Och I know.. det är inte roligt att sopa glas från en sån matta, för där är alltid småglas som stannar!
Nåja, efter det så var det tid att bege sig hemåt. Min underbara mamma hämta mig <3 Men innan dess så blev det en hamburgare på Max, tycker egentligen inte om deras burgare. Men jag var ganska hungrig så det slank ner ändå :)
 
Jag känner mig lite seg idag. Har druckit en C-vitamin så jag hoppar att det hjälper lite, ska även dricka massa vatten. Jag drack inte mycket igår, men ändå känns det som jag har vätskebrist (läs;baksmälla). Nåja, jag får ta mig en dusch också, det kanske hjälper :)

14 Juni 2013

Det var verkligen länge sen jag skrev någonting här. Allt och inget har hänt.
Jag saknar min lilla flicka otroligt mycket, jag kan fortfarande inte fatta att hon inte är med mig längre. Jag vill att du ska vara vid min sida, jag hade verkligen behövt dig nu Izzi <3
I onsdag passade jag Alicia, jag har verkligen saknat det lilla grynet. Hon kan verkligen få en att skina upp :) Vi lagade mat, gick ut på lekplatsen, sen gick vi in och käkade glass med M och busade.
Idag gick jag upp lite innan halv nio, jag har börjat med att vakna tidigt. Jag vaknade redan vid fem och var jätte pigg, men jag kände att jag inte kunde gå upp då :P Så jag lyckades somna om efter en stund. Så jag har diskat, städat lite i mitt förråd, och kollat efter microvågsugnar på nätet. Det är inte billigt nuförtiden, men jag känner mig ganska hjälplös utan en :)
Igår var jag och moster becka en runda på Ikea. Vi hade skit kul som vanligt och hon kan verkligen få upp ens humör :) Bästaste moster! Och för mig blev det shopping, men det behövdes lite smått och gott tyckte jag . Det var bara skönt att komma ut också faktiskt. Vi var där i tre timmar, sen körde vi hem, eller ja.. först ett stopp på McD ;) sen när vi kom till tomelilla gick vi snabbt in på Kvantum, efter det snabbt ut en runda till Lunnarp och lämna salva, och sen hem igen ! Jag var hemma lite innan åtta tror jag. Helt slut!
I eftermiddag ska jag för första gången färga mitt hår hos frisören (!) Jag stod framför spegeln för någon dag sen och såg att mitt hår såg ut som en zebra, bara för att jag har färgat det själv. Så innan jag körde till jobbet då gick jag in till Thess och sa att hon måste fixa min katastrof! Det ville hon gärna, hehe. Och jag ska ta en klippning när jag ändå är i farten. Mina hårtoppar är så klyvna!
 
Nu ska jag göra något vettigt, fortsätta i förrådet och klädkammaren? Antagligen :)
 

RSS 2.0