Älskade barn



Naaw, vad jag kommer skämma bort mitt systers barn och mitt kusin barn. :) Lilla alicia är ute, och det verkar som att kanske kusinbarnet är på väg ut? Jag längtar alla fall :D inte många veckor kvar egentligen.
Jag tänkte att jag skulle in på boan och se vad jag kan hitta till mitt lilla kusinbarn, kanske hittar något till alicia också :) Jag har ju redan julklapp till henne, men det är roligt att köpa mer :D hi hi.

Egentligen har jag inte tid och sitta här. Jag har massor att göra idag ! Jag ska framförallt äta frukost, sen ska jag in till Tomelilla, handla mat, snabbt titta in på boan, in på konsum eller lidl för att hitta choklad som man kan hänga i granen. Sen ska jag hem och baka, baka, baka, baka, göra jansson, baka lite till.. :P ha ha!

Fucking mensvärk!!!

Vi hörs sen :D Ciao!

Kommentarer
Postat av: veronica

du e såååå go! skulle kunna äta dej<3

ja vi har Emilia.. d tänker vi hålla fast vid nu =)

ska in till BB ikväll för d verkar som vattnet har gott.. sitter o väntar på att värkarna ska komma mer in på.. ska ut o gå om en stund, d kanske hjälper.. ja HOPPAS att hon INTE kommer imorgon.. att d blir ikväll.. HOPPAS!! sakanr dejj osså hjärtat! puss<3


Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0