04.00


Denna tröjan myser jag i idag. Jag köpte den när jag var i Bulgarien, jag bara älskar den ! :D

Jag ska säga er att jag låg vaken i min säng till klockan fyra i morse. Jag kunde icke somna. Vid ett tiden så hörde jag ett konstigt ljud. Det var vår nya tvättmaskin, den låter som ett monster ju ! HAHA! Alla fall, så låg jag och tänkte på vad jag skulle laga för mat på söndag. Jag har listat ut det nu, jag ska bara hitta lite recept :) Vid halv tre var jag så hungrig efter allt tänkande på mat, så jag gick upp och tog en macka, satte igång tvn för att kunna bli lite mer tröttare. Jag tittade på Scrubs och Bones, så klart avsnitt som jag redan hade sett. Men jag ville ju bli trött! :P Sista gången jag tittade på klockan var hon fem i fyra, och jag släckte lampan.
Men jag tänkte att jag skulle ändå gå upp i tid, för då är jag verkligen trött ikväll. Men när jag väl gick upp, var klockan tolv. Så det sket sig, och så vaknade jag med svullet öga! Jag kände redan av det igårkväll att jag var lite öm, undrar var det beror på? Kanske lösögonfranslimet som sitter kvar?

.. Och jag kom på att jag kan ju inte montera ner min bokhylla och bära upp byrån. För det första vet jag inte var verktygen är, sen är byrån säkert svintung, så jag måste ha hjälp av pappa :D Och han kommer ju inte hem förrän på fredag. Så det får helt enkelt bli till helgen :)

Alla tjejer i min ålder skaffar barn nu ! Jag fattar inte vad det är med dagens tjejer?! Jag snokade runt lite på nätet och då får jag reda på att en tjej från min parallel klass har fått en liten flicka! Att vara 18-20år och skaffa barn, jag tycker det är för tidigt. Visst om man råkar bli gravid, men inte att man planerar det! Man ska vara ung så länge man kan.!

Nu ska jag leta efter recept och planera min söndag. Hela dagen går åt till att förbereda och laga mat :) Så kul det ska bli ! :D

Kommentarer
Postat av: Linda

S: HAHAHA, jag ska inte göra det. Det får vara. I värsta fall får jag använda duschen om jag nu så gäääärna vill göra det. Det är billigt. HAHA! Så det kommer aldrig hända. Måste vara obehagligt.



Jag har riktigt kass humor. Minst sagt. HAHA! :P



Du får baka en egen tårta. Sånt uppskattas :)



Btw så får du köpa en ny cam va? ;P Boan har billiga ;D HAHA!

2008-11-04 @ 15:45:30
URL: http://liiiiinda89.blogg.se/
Postat av: Peter PC Carlsson

Jag har gjort en särskilld bild och text som tack för att vi vann.

Jag skriver till dig för att du givit kommentarer i en blogg om Cancer.





Kanske är du en av de drygt 1.200 personer som har givit pengar till insamlingen hos Barncancerfonden "Den jävla idioten". Då är du en av VINNARNA och får lägga upp det som finns på länken hos den blogg som startade insamlingen.



http://enbart.blogg.se/2008/november/081102-enbart-vinnare.html





Om inte så har du din chans att bidra till insamling mot barncancer.





Peter PC Carlsson

http://enbart.blogg.se

2008-11-04 @ 18:18:50
URL: http://enbart.blogg.se/
Postat av: Amir Akrouti

sv: haha jag sörjer med dig :D

2008-11-04 @ 19:04:07
URL: http://gaybloggen.com

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0